FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
12.04.2021 klo 07:31:24 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 3
 
Kirjoittaja Aihe: Uudenmaan piirikokous-puheenjohtaja vaihtui  (Luettu 32828 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sivuraja2

Poissa Poissa


: 15.11.2014 klo 10:16:40

Palloliiton Uudenmaan piirin sääntömääräinen syyskokous pidettiin Hyvinkään Rantasipissä torstaina 15.11. Kokouksessa oli edustettuna 70 seuraa liki 650 äänellä, mikä lienee ennätysmäärä seuroja ja ääniä piirin historian aikana. Piirin puheenjohtajana 8 vuoden ajan toiminut Kari Uotila oli erovuorossa. Puheenjohtajan vainta meni äänestykseen. Vastaehdokkaana oli Harri Metsänen Lahdesta. Äänestys oli tiukka. Harri Metsänen valittiin uudeksi puheenjohtajaksi vajaan 30 äänen erolla.
Myös piirin varapuheenjohtaja vaihtui. Uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin myös äänestyksen jälkeen Mikko Bergman PKKU. Edellinen varapuheenjohtaja oli Kaj Wiander Korsosta.
Myös piirihallitus koki muutoksia. Markku Sandström SV ja Kaj Wiander valittiin uudelleen kahdeksi vuodeksi. Wianderin valinta meni arvontaan Hans Stubben VanPa välillä. Molemmat saivat äänestyksessä yhtä paljon ääniä. Uusina jäseninä piirihallitukseen valittiin Anssi Koskenvesa FC Kasiysi ja Ilkka Lanti TiPS kahdeksi vuodeksi sekä Peter Haglund EIF yhdeksi vuodeksi.
Uudenmaan piirin toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin keskustelun jälkeen yksimielisesti. Uudenmaan piiri on Suomen suurin jalkapallopiiri ja rekisteröityjen pelaajien määrä on noin 32.000 pelaajaa.
sivuraja2

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 15.11.2016 klo 23:39:46

Uudenmaan piirin syyskokous pidettiin tänään Keravalla. Piirin uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Jan Walden.  Walden valittiin ilman äänestystä, sillä edellinen  puheenjohtaja  Harri Metsänen ei asettunut ehdolle jatkamaan. Varapuheenjohtajana jatkaa Mikko Bergman PKKU.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #2 : 15.11.2016 klo 23:45:41

Piirin uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Jan Walden. 

Voi jumalauta...
Neeskens

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 17.11.2016 klo 15:40:32

:D
RTS

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 18.11.2016 klo 23:02:33

Voi jumalauta...
Vain Suomessa ja jalkapallopiireissä...
http://www.iltasanomat.fi/jalkapallo/art-2000002256722.html
JokuRoti

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 19.11.2016 klo 01:11:11

Vain Suomessa ja jalkapallopiireissä...
http://www.iltasanomat.fi/jalkapallo/art-2000002256722.html

Tää luottamushenkilökeskustelu menee itsepetoksen Guinessin ennätystenkirjaan.

Katsoin tuon liitteenä olleen kolumnin ja siellä esiintyneet henkilönimet, joiden kerrottiin hakeutuvan huippujalkapalloa kuulemma tunteneen A Moisanderin paikoille. Teemasta kiinnostuneena kysyisin seuraavat kysymykset ko. ehdokkailta:

Kuinka monessa hyvässä eurooppalaisessa pelaajakehitysakatemiassa olette vierailleet? Missä?
Kuinka pitkän aikaa tervetulotoivotusten jälkeen?

Kuinka paljon eri ikäisten nuorten pelaajien kansainvälisiä otteluita olette olleet paikalla katsomassa, muualla kuin Suomessa? Millä vuosikymmenillä?

Kertokaa ne viisi viimeistä kansainvälistä pelaajakehitystutkimusta, jotka ovat teitä innostaneet 2010-luvulla!

Kertokaa oma roolinne niiden pelaajien taustalla jotka ovat tällä hetkellä maajoukkuepaidoissa tai tekevät ammattilaisuraa ulkomailla!

Noissa ympyröissä koko 2000-luvun liikkuneena en ole koskaan törmännyt kolumnissa esiintyneisiin nimiin. ...ttu tätä alennustilaa...jota Pera ja hännystelijät jaksaa ylläpitää


kova aapeli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hienoa Jatkaa Kannatusta


Vastaus #6 : 19.11.2016 klo 10:39:35

odotetaan Jan Waldeenin eroa

Waldenin valinta oli pommi siksi, että hän tuli isossa ja merkittävässä jalkapallopiirissä aiemmin pitkään vaikuttaneen klikin ulkopuolelta. Walden teki myös selväksi, ettei aio lähteä nöyristelemään puheenjohtajan paikalla. Hän piti valintansa jälkeen kokousväelle puheen, jossa katsoi Uudenmaan ”paikan” Palloliiton johdossa eli liittohallituksessa kuuluvan piirin puheenjohtajalle. Ja mikäli näin ei tapahdu, hän aikoo luopua saman tien tehtävästä.
 iltiksen jutusta
« Viimeksi muokattu: 19.11.2016 klo 10:42:09 kirjoittanut kova aapeli »
RTS

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 19.11.2016 klo 11:41:50

odotetaan Jan Waldeenin eroa

Waldenin valinta oli pommi siksi, että hän tuli isossa ja merkittävässä jalkapallopiirissä aiemmin pitkään vaikuttaneen klikin ulkopuolelta. Walden teki myös selväksi, ettei aio lähteä nöyristelemään puheenjohtajan paikalla. Hän piti valintansa jälkeen kokousväelle puheen, jossa katsoi Uudenmaan ”paikan” Palloliiton johdossa eli liittohallituksessa kuuluvan piirin puheenjohtajalle. Ja mikäli näin ei tapahdu, hän aikoo luopua saman tien tehtävästä.
 iltiksen jutusta
Sattuiko kukaan olemaan paikalla - oliko Waldenille vastaehdokasta? Vai eikö kukaan halunnut lähteä kilpaan mukaan ja siksi Waldenin oli helppo heittää valinnan jälkeen ukaasi ilmaan...
Vanda

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 19.11.2016 klo 12:02:05

Kuulemma ei ollut vastaehdokasta ja häntä ei eilen liittohallitukseen kukaan ehdottanut, joten odotettavissa on siis ero vain pari päivää valinnan jälkeen.
Habit Loop

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: THL


Vastaus #9 : 21.11.2016 klo 15:47:46

Uutinen
Jan Walden
38 mins · Helsinki ·
ILOUUTISIA JÄÄRILLE: Kieltäydyn puheenjohtajuudesta

Minut valittiin 15.11 jalkapallon Uudenmaan piirin hallituksen puheenjohtajaksi. Sain suuren määrän onnitteluja ja kannustusta, kiitos siitä. Tänään alle viikkoa myöhemmin ilmoitan, etten ole käytettävissä tehtävään.

Syy päätökseen on hyvin yksinkertainen. En koe, että minulla on riittävästi Uudenmaan piirin hallituksen luottamusta, jotta voisin hoitaa tehtävän tuloksekkaasti ja motivoituneesti. Luottamustehtävässä toimimiseen kuuluu myös se, että itse luotan lähellä oleviin ihmisiin; en luota. Tulin äärimmäisen läheltä todistaneeksi ja todenneeksi sen, että Suomen Palloliiton organisaatio- ja rakennemuutos on tervetullut ja jopa välttämätön, jotta jalkapallo voisi kehittyä.

Minut valittiin puheenjohtajan tehtävään yksimielisesti Uudenmaan jalkapalloseurojen toimesta. Luottamus oli siis 100%. Toin selkeästi esiin sen, että piirin puheenjohtajan tulee ehdottomasti olla piirin ehdokas myös Palloliiton hallitukseen, kuka hyvänsä puheenjohtaja onkaan. Suuri ja tärkeä suomalaisen jalkapallonmuutosprosessi vaatii mielestäni tätä.

Uudenmaan piirin hallitus päätti, että sen ehdokas liiton hallitukseen en ole minä.

Erikoista on lisäksi se, että päätöksen tehneen hallituksen toimikausi päättyy tämän vuoden vaihteessa. Perusteeksi minulle kerrottiin, että hallitus ei luota minuun vielä. Mitä, kohta hommansa jättävä hallitus ei luota, vaikka piirin SEURAT valitsivat minut yksimielisesti tehtävään?

Väistyvän hallituksen enemmistö hommaili lähes viimeisenä päätöksenään vanhan liiton miehen liiton hallitukseen ennen kuin hallitus aloittaa työnsä vuoden alussa yksimielisesti valitun puheenjohtajan johdolla. Olisiko ollut oikein, että päätöksentekoon olisivat osallistuneet myös uudet hallituksen jäsenet, sillä heidän toimintaansa juuri valinta vaikuttaa?

Millainen SEUROJEN Palloliitto Uudenmaan piiri oikein on? Sen hallitus yksiselitteisesti polki seurojen yli, mikä on karmaisevaa.

Toisaalta tämä ei lopulta ollut kovinkaan suuri yllätys: yksi hallituksen jäsen kertoi syyskokouksen puheenvuorossaan tehtävänään olevan puheenjohtaja-Janin kiusaaminen kahden vuoden ajan. Häntä säesti toinen hallituksen jäsen, joka ääni väristen vaati edellistä puhujaa pysymään sanassaan. Tuo jälkimmäinen sankari on muuten myös Liiton hallituksen jäsen; aiemmin ja nyt uudelleen junailtu. Respect and God bless Football! Itse voisin arvostaa toimintaa edes jonkin verran, jos jollain näistä konkareista olisi ollut selkärankaa lähteä kisaamaan kanssani puheenjohtajuudesta avoimin kortein. Turha toivo.

Käyttäytymiseen on olemassa hyvin yksinkertainen syy. Jostain syystä Uudenmaan piirin hallitukseen on pesiytynyt henkilöitä, joiden päätehtävänä ei ole jalkapallon kokonaisvaltainen kehittäminen, vaan oma asema ja sen turvaaminen. Tämä porukka tuntee järjestön vaalimekanismit (mielestäni totaalisen vanhanaikaiset) ja poliittisen pelin täysin ja käyttää sitä häikäilemättömästi hyväkseen samalla nauttien tästä operaatiosta, jota ”tyhmät ei osaa”. Piirin hallitukseen heitä on valitsemassa sivussa pysytteleviltä seuroilta haalittujen valtakirjojen tuella omat naapurit, vaimot, jälkikasvu ja tutut.

Viedäänkö tällä tavalla jalkapalloa eteenpäin? Tulevatko pätevät henkilöt valittua tärkeisiin tehtäviin? Minä sain suhmuroinnista tarpeekseni muutamassa päivässä.

Toiseksi perusteeksi siihen, ettei minua esitetty Liiton hallitukseen mainittiin se, että ei ole hyvä, että piirin puheenjohtaja ja Uudenmaan piirin edustaja Liiton hallituksessa on sama henkilö. Tästä olen jyrkästi eri mieltä ottaen huomioon käynnissä olevan jalkapallon organisoitumisen kokonaismuutoksen ja sen tärkeyden. Jonkinmoista järkeä tällaiseen logiikkaan on löydettävissä vain siinä tapauksessa, että muutosta halutaan vastustaa kaikin voimin sen mielekkyydestä piittaamatta.

Itselläni ei ole minkäänlaista henkilökohtaista kunnianhimoa jalkapallossa. Olen toiminut ammatikseni futiksen parissa lähes 20 vuotta, ja nyt olisin ollut valmis laittamaan oman panokseni luottamushenkilönä futiksen hyväksi.

Toimintamahdollisuuksia ei tässä tilanteessa kuitenkaan ollut, eikä minulla ole halua hakata hyödyttömästi jäärien puristuksessa päätäni seinään. En ole missään muualla, en Veikkausliigassa, juristina, liike-elämässä tai yrittäjänä törmännyt vastaavaan toimintatapaan, jossa ajatellaan ainoastaan omaa henkilökohtaista asemaa yrityksen tai yhteisön edun sijasta. En missään.

Tämän kirjoittaminen on surullista, sillä itse asiassa Uudenmaan piirin toimisto tekee hyvää työtä seurojen eteen. Toimisto toimii täsmällisen oikein, kun se ei puutu luottamushenkilöiden valintaan. On todella sääli, että tärkeimmät ja suurimmat päätökset tehdään sellaisessa hallituksessa, jossa vaikuttavat täysin väärät motiivit.

Korostan kuitenkin, että hallituksessa on myös mukana pyyteettömiä jalkapalloihmisiä, heille kiitos jaksamisesta.

Minun päätelmäni on ilmeinen. Palloliiton organisaatiouudistukselle on annettava kaikki tuki, jotta jalkapallon syöpäläisistä ja kaksinaamaisuudesta päästään eroon, ja futiksen kehitykseen voidaan panostaa täydellä voimalla ja vilpittömästi. Näin saavutetaan ja ylläpidetään peliin olennaisesti liittyvä ilo, intohimo ja tulokset.

Uudenmaan piirin toimiston tuottamat palvelut ovat maan huippua, ja luonnollisesti nämä palvelut eivät saa muutoksessa heikentyä.

Toivon kaikille pyyteettömästi jalkapallon eteen töitä tekeville henkilöille ja organisaatioille menestystä.

Jan Walden
Tiksa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Huuhkajat


Vastaus #10 : 21.11.2016 klo 16:00:49

Oliko Waldenilla tarkoitus ajaa organisaatiomuutosta läpi Palloliiton ehkä vastahankaisimmassa piirissä? Sisäpiiriläiset voisivat jakaa tällä tietoa ketkä, PKKU:n Mikko Bergmanin lisäksi, ovat niitä jääriä, joita kiinnostaa oman asemansa turvaaminen enemmän kuin suomalaisen jalkapallon etu.

Tuo peli menee vielä melkoisen rumaksi ennen kuin koko organisaatiomuutos saadaan runnottua läpi.
drone

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SUOMEN maajoukkueet, SUOMALAISET kasvattajaseurat


Vastaus #11 : 21.11.2016 klo 16:11:02

Oliko Waldenilla tarkoitus ajaa organisaatiomuutosta läpi Palloliiton ehkä vastahankaisimmassa piirissä? Sisäpiiriläiset voisivat jakaa tällä tietoa ketkä, PKKU:n Mikko Bergmanin lisäksi, ovat niitä jääriä, joita kiinnostaa oman asemansa turvaaminen enemmän kuin suomalaisen jalkapallon etu.

Tuo peli menee vielä melkoisen rumaksi ennen kuin koko organisaatiomuutos saadaan runnottua läpi.

Mitähän tämä nyt sitten tarkoittaa? Mielenosoitusta, lakkoa, kapinaa vai sotaa?

Kohtuullista on joka tapauksessa odottaa, että järki ja isomman kuvan näkeminen voittaisivat tyhmyyden (jota tässä pelissä todellakin edustaa nimenomaan tuo jumiutuminen poteroihin). Ilmeisesti noille "jäärille" on aivan sama, onko Suomi jalkapallomaa tai ei. Fifa ranking 1 tai ranking 500, EVVK. He eivät siis todellakaan rakasta lajia tai edes välitä siitä pennin vertaa. Tämä(kin) osaltaan todistaa, että Suomi saa futiksessa tasan sen, mitä ansaitsee eikä yhtään enempää.

Toivotan rohkeutta ja menestystä uudistumista ja kehitystä haluavalle rintamalle, joka onneksi - näin haluan uskoa - kasvaa ja vahvistuu päivä päivältä.
ZZlatan

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 21.11.2016 klo 16:22:41

Sellainen kuva on tullut jo aiemmin, että Palloliittoon isoa uudistusta haluavia on jo hyvinkin paljon, mutta vastaan hankaavilla ja muutosvastarintaa pitävillä on vielä melkoisesti valtaa. Ja tässäkin casessa kuva vain vahvistui...

...
Jostain syystä Uudenmaan piirin hallitukseen on pesiytynyt henkilöitä, joiden päätehtävänä ei ole jalkapallon kokonaisvaltainen kehittäminen, vaan oma asema ja sen turvaaminen. Tämä porukka tuntee järjestön vaalimekanismit (mielestäni totaalisen vanhanaikaiset) ja poliittisen pelin täysin ja käyttää sitä häikäilemättömästi hyväkseen samalla nauttien tästä operaatiosta, jota ”tyhmät ei osaa”. Piirin hallitukseen heitä on valitsemassa sivussa pysytteleviltä seuroilta haalittujen valtakirjojen tuella omat naapurit, vaimot, jälkikasvu ja tutut.

Minun päätelmäni on ilmeinen. Palloliiton organisaatiouudistukselle on annettava kaikki tuki, jotta jalkapallon syöpäläisistä ja kaksinaamaisuudesta päästään eroon, ja futiksen kehitykseen voidaan panostaa täydellä voimalla ja vilpittömästi. Näin saavutetaan ja ylläpidetään peliin olennaisesti liittyvä ilo, intohimo ja tulokset.
...
drone

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SUOMEN maajoukkueet, SUOMALAISET kasvattajaseurat


Vastaus #13 : 21.11.2016 klo 16:22:44

Sellainen kuva on tullut, että Palloliittoon isoa uudistusta haluavia on jo hyvinkin paljon, mutta vastaan hankaavilla ja muutosvastarintaa pitävillä on vielä melkoisesti valtaa.

Melko surkuhupaisaa (suoranaista kohtalon ivaa), että tuo muutosvastarinta näyttää tämän perusteella vieläpä olevan suurinta Uudenmaan piirissä, jossa on enemmän rekisteröityjä pelaajia kuin koko Islannissa ja jonka seurat ovat muutenkin avainasemassa suomalaista jalkapalloilua kehitettäessä. Mistä tämä syöpä on saanut alkunsa?
ZZlatan

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 21.11.2016 klo 16:29:19

Melko surkuhupaisaa (suoranaista kohtalon ivaa), että tuo muutosvastarinta näyttää tämän perusteella vieläpä olevan suurinta Uudenmaan piirissä, jossa on enemmän rekisteröityjä pelaajia kuin koko Islannissa ja jonka seurat ovat muutenkin avainasemassa suomalaista jalkapalloilua kehitettäessä. Mistä tämä syöpä on saanut alkunsa?

Varmaankin siitä, ettei piirin luottamustehtävät ole kiinnostaneet niitä seuroja ja toimijoita, jotka tekevät pelaajakehitystyötä ja siitä tietävät. Hallituksiin ja valiokuntiin on sitten päätynyt näitä "kaikkien alojen asiantuntija järjestöjyriä", joiden tärkein ja ainoa motiivi toiminnalle on oman aseman turvaaminen, kuten Walden tuossa kirjoitti.

Sinänsä hyvä idea päätöksentekokoneiston takana (valta seuroilla) on luonut jonkinlaisen järjestömonsterin, jonka johdossa eivät olekaan seurat tai ainakaan ne kentillä aktiivisimmat (mutta kabineteissa passiiviset) seurat...
aNdero

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 21.11.2016 klo 17:07:18

Saatanan tunarit!
Kaiseri

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 21.11.2016 klo 17:26:06

Voi v*ttu! Tulee oikein kylmiä väreitä, kun lukee tuota Waldenin kirjoitusta. Sylettää ja harmittaa rakastamani lajin puolesta.

Ottamatta edes kantaa Waldeniin, jota en siis tarkemmin tunne, niin juuri hänen kaltaisiaan kokeneita ja lajia tuntevia ihmisiähän erilaisiin luottamustehtäviin kaivataan. Tuo Waldenin kuvaama toiminta hänen päänsä menoksi on suorastaan rujon kuvottavaa ja toki, tietenkin, myös täysin munatonta. Hävetkää, keitä kaikkia nuo ihmiset ovatkaan!!
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #17 : 21.11.2016 klo 17:31:08

Sisäpiiriläiset voisivat jakaa tällä tietoa ketkä, PKKU:n Mikko Bergmanin lisäksi, ovat niitä jääriä, joita kiinnostaa oman asemansa turvaaminen enemmän kuin suomalaisen jalkapallon etu.

Uutinen
Toisaalta tämä ei lopulta ollut kovinkaan suuri yllätys: yksi hallituksen jäsen kertoi syyskokouksen puheenvuorossaan tehtävänään olevan puheenjohtaja-Janin kiusaaminen kahden vuoden ajan. Häntä säesti toinen hallituksen jäsen, joka ääni väristen vaati edellistä puhujaa pysymään sanassaan. Tuo jälkimmäinen sankari on muuten myös Liiton hallituksen jäsen; aiemmin ja nyt uudelleen junailtu.


Jälkimmäinen taitaa olla Kaj Wiander.
ZZlatan

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 21.11.2016 klo 17:31:31

Voi v*ttu! Tulee oikein kylmiä väreitä, kun lukee tuota Waldenin kirjoitusta. Sylettää ja harmittaa rakastamani lajin puolesta.

Ottamatta edes kantaa Waldeniin, jota en siis tarkemmin tunne, niin juuri hänen kaltaisiaan kokeneita ja lajia tuntevia ihmisiähän erilaisiin luottamustehtäviin kaivataan. Tuo Waldenin kuvaama toiminta hänen päänsä menoksi on suorastaan rujon kuvottavaa ja toki, tietenkin, myös täysin munatonta. Hävetkää, keitä kaikkia nuo ihmiset ovatkaan!!

Walden ei tietenkään ole ensimmäinen näiden järjestöjyrien alleen jättämä "uhri", mutta tämä julkisuuteen tuominen on erittäin hyvä asia. Eihän nuo urheilujärjestöjen kokoukset mediaa kiinnosta, mikä on näkynyt viime viikonlopun liittovaltuuston kokouksenkin uutisoinnissa. Ei sitä ole ollut. Kun ketään ei kiinnosta, vanhat parrat voivat tehdä mitä vaan. Nyt onneksi edes somessa saa näitä esiin, jos muuten medianäkyvyys on nolla. Toivottavasti tämä olisi alku jonkun suuremman.

e: Itse asiassa Walden voi vauhdittaa organisaatiomuutosta tällä avautumisellaan jopa paljon enemmän, mitä hän olisi pystynyt liittohallituksen jäsenenä tekemään.
« Viimeksi muokattu: 21.11.2016 klo 18:50:04 kirjoittanut ZZlatan »
Skoutsi

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 21.11.2016 klo 18:43:53

Uutinen
Toisaalta tämä ei lopulta ollut kovinkaan suuri yllätys: yksi hallituksen jäsen kertoi syyskokouksen puheenvuorossaan tehtävänään olevan puheenjohtaja-Janin kiusaaminen kahden vuoden ajan. Häntä säesti toinen hallituksen jäsen, joka ääni väristen vaati edellistä puhujaa pysymään sanassaan. Tuo jälkimmäinen sankari on muuten myös Liiton hallituksen jäsen; aiemmin ja nyt uudelleen junailtu.


Jälkimmäinen taitaa olla Kaj Wiander.

Epäilen ihan samaa. Siinä yksi täysin käsittämätön valinta mihinkään luottamuselimeen. Mikä on anti jalkapallolle?
Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 21.11.2016 klo 19:05:31

Tätähän tämä on. Kuvaa niin hyvin muidenkin piirien toimintaa!
JiiPee

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 21.11.2016 klo 19:53:51

Waldenille Ylos

Tiedän, että kaikki eivät tykkää, kaipa sillä sitten joku luuranko on kaapissa, mutta suorapuheinen se on aina ollut eikä ole harrastanut hyssyttelyä - ei tälläkään kertaa. Toivottavasti tästä lähtee joku prosessi liikkeelle.
supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #22 : 21.11.2016 klo 21:08:28

Toivottavasti tästä lähtee joku prosessi liikkeelle.

Hyvä veli -järjestelmän tuntien tuosta tuskin mitään lähtee liikkeelle. Muuta kuin että Waldenin ura Palloliiton hallinnossa lienee sinetöity niin kauan kuin ei perusteta sitä uutta Palloliittoa.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #23 : 21.11.2016 klo 21:21:42

Hyvä veli -järjestelmän tuntien tuosta tuskin mitään lähtee liikkeelle. Muuta kuin että Waldenin ura Palloliiton hallinnossa lienee sinetöity niin kauan kuin ei perusteta sitä uutta Palloliittoa.

Tosissasi meinaat, että Tippiksen velipoika ja Juuson pojanpoika heivataan ulos piireistä?
Riksföreståndare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rovaniemen Palloseura, Svenska Skidförbundet


Vastaus #24 : 21.11.2016 klo 22:37:00

Waldenilta melkoinen purkaus huomioiden oman historiansa futiksen kulisseissa. Nyt vain odotellaan kuka uskaltaa kostaa avaamalla luurankokaapin.

 
Sivuja: [1] 2 3
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa