FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.01.2019 klo 19:38:34 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 54
 
Kirjoittaja Aihe: Suomen Cup 2015  (Luettu 256278 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Benediktus

Poissa Poissa


Vastaus #25 : 04.12.2014 klo 12:44:47

http://www.rops.fi/edustusjoukkueen-uutiset/3770-juha-malisen-malli-jatkaisi-jalkapallokautta

Malinen keksi omasta mielestään hienon mallin ja nyt ylistää sitä ympäri internetiä. Todellisuudessa harva näyttää olevan samaan mieltä ja hyvä niin.

Lainaus
– Tässä järjestelmässä voittavat kaikki, Malinen lupaa.

Malinen esittää tyylilleen uskollisena tällaisia, niitä sen kummemmin kuitenkaan perustelematta. Tällä mallilla cupiin osallistuisi kaksi ylintä sarjatasoa, sillä millä 3-5 -divisioonajoukkueella on pelaajat kasassa joulukuussa?
Laitalinkki

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 04.12.2014 klo 13:22:23

Ilmoittautumisaikaa kuusi päivää jäljellä ja ilmoittautuneita joukkueita vain 60. :( Alas

Regions Cupiin vastaavasti ilmoittautunut 22 joukkuetta.

Edit. Vertailun vuoksi viime vuonna Suomen Cupissa 152 joukkuetta. Kiire alkaa tulla.

2006: 368
2007: 340
2008: 361
2009: 356
2010: 271
2011: 233
2012: 198
2013: 154
2014: 152
2015: ???
« Viimeksi muokattu: 04.12.2014 klo 13:26:51 kirjoittanut Laitalinkki »
Laitalinkki

Poissa Poissa


Vastaus #27 : 04.12.2014 klo 14:32:57

Maliselle arvostusta aktiivisuudesta, aloitteellisuudesta ja tietynlaisesta jämäkkyydestäkin. Keskustelua suomalainen jalkapallo kaipaa ja sitä varten Malinen on mies paikallaan. Itse ehdotusta pidän silti muiden tavoin lähtökohtaisesti erittäin huonona, ja vieläkin oudompaan valoon sen saa tämä W.R.Hearstin linkittämä haastattelu viime maaliskuulta. Tuolloin Malinen siis vielä ylisti cup-henkeä ja toivoi liigajoukkueita mukaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.


En siis pidä Malisen ehdotusta millään muotoa järkevänä, mutta jotain ideantynkää saan siitä silti irti. Ensi kaudelle tuskin kuitenkaan mitään isompaa ehditään muuttaa, ja muutenkin radikaalimmat muutokset cupiin on syytä toteuttaa samaan aikaan, kun kolmea ylintä sarjatasoa rukataan uuteen uskoon. Toisin sanoen kaudelle 2016.

Itse olen pitänyt naurettavana siitä, että Suomen Cupin voi voittaa pelaamalla vain neljä ottelua. Liigajoukkueiden pitäisi ehdottomasti liittyä mukaan paljon aikaisemmassa vaiheessa, mieluiten 64 joukkueen kierroksella, mutta viimeistään 32 joukkueen kierroksella. Näiltä osin olen siis täysin eri linjoilla Maha Julisen kanssa, sillä Malinen supistaisi cupin käytännössä liigajoukkueiden keskinäiseksi leikkikentäksi.

Omat ajatukseni ovat tässä vaiheessa melkoisen jäsentelemättömiä, joten katson parhaaksi ladella niitä ranskalaisilla viivoilla. Johtoajatuksena joka tapauksessa pelikauden pidentäminen. Ensi kauden cupin osallistujamäärä on jäämässä todella alhaiseksi, mutta maalailen tätä skenaariota toiveella, että suunta kääntyisi ja cupiin osallistuisi tulevina vuosina "edes" 150-200 joukkuetta.

- Tällä kaudella Kakkonen ja Kolmonen päättyivät lokakuun alussa, vaikka suuressa osassa maata olisi futiskelejä riittänyt näemmä jopa joulukuun alkuun. Kauden 2015 jälkeen Kakkosen pelimäärä vieläpä vähenee viidellä (27 -> 22). En todellakaan itse ehdota Malisen tapaan mitään pelailua joulu-tammikuussa, mutta voisikohan sittenkin harkita Ruotsin mallia, eli cupin jakamista "kahden kauden väliin"?  Tällöin joukkueet Kakkosesta ja sitä alemmilta sarjatasoilta voisivat kenties pelata futiskauden päätteeksi Suomen Cupia 1-2 kierrosta (korkeintaan 3) siten, että vuodenvaihteen jälkeen Cupissa jatkaisi 64 joukkuetta. Veikkausliiga ja Ykkönen vastatkoon sarjaohjelmissaan omien kausiensa pidentämisestä siten, että kesken europelin ei peliväsymys paina ja ilmaston lämpeneminen hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla.

- Esikarsinnat ohi, ja 64 joukkueen kierrokselle pääsisi suoraan Veikkausliigan ja Ykkösen joukkueet (nykyisillä sarjajärjestelmillä 22) sekä lokakuussa karsineet joukkueet (nykymallilla 42). Mikäli Veikkausliigan joukkuemäärä on jatkossa 10, 14 tai 16 niin sitten sovelletaan.

- Joskus tammi-helmikuun vaihteessa (eli suunnilleen silloin, kun Liigacup on alkanut) pelataan cupin 1. varsinainen kierros. Veikkausliigan, Ykkösen ja kymmenen parasta Kakkosen joukkuetta sijoitettujen koriin, ja alasarjalaisille arvonnassa automaattinen kotietu. Futisromantikko minussa jättäisi maantieteelliset painotukset pois, mutta tuo saattaa silti käytännös syistä olla tarpeen. Mikäli alasarjalainen ei kykene olosuhteiden puolesta ottelua järjestämään (varsin mahdollinen skenaario), voi se luovuttaa kotiedun vierasjoukkueelle, ja tällöin matkakuluja olisi syytä kompensoida. Näyttävä, panoksellinen futiskauden avaus talven selän taittuessa.

- Periaatteessa en pidä lainkaan ajatuksesta, että Suomen Cupissa pelattaisiin lohkovaihetta, kuten Ruotsissa (tai no, myös esim. Mestarien liigassa). En haluaisi nähdä cupissa panoksettomia otteluita, maalierolla jatkoon etenemistä, tai tilannetta, jossa "häviölläkin voi edetä jatkoon toisen pelin tuloksesta riippuen". Olen silti alkanut asiaa mutusteltuani tulla siihen tulokseen, että jos pelimäärän kasvattaminen ennen kauden alkua on itseisarvo, voisin cup-vaiheen sulattaa. Itse siis kannatan cup-muotoa alusta loppuun asti, mutta jos Liigacup jätettäisiin syrjään, niin kenties tässä sitten cupin kierrokset 2-4:

- 32 joukkuetta arvotaan kahdeksaan neljän joukkueen lohkoon. Veikkausliigan ja Ykkösen joukkueet sijoitettujen korissa, kunnes kakkoskori on tyhjä, jolloin kaikki loput samassa korissa (edelleen ns. Saksan malli). Joku vastaava muukin painotus käy. Lohkoissa pelataan yksinkertainen sarja, jossa sijoittamattomat joukkueet saavat kaksi kotipeliä ja sijoitetut yhden. Kunkin lohkon kaksi ottelua mieluiten samana päivänä ja samalla kellonlyömällä (-> 1. pvä: "korisijoituksen"/rankingin mukaan 4 vs. 3 & 1 vs. 2, 2. pvä: 2 vs. 4 & 3 vs. 1 sekä 3.pvä: 4 vs. 1 & 3 vs. 2.) Kaksi parasta lohkoista jatkoon. Ei maantieteellistä painotusta. Pelit voisi pelata vaikka kokonaan maaliskuussa, mahdollisesti kuitenkin jo helmikuussa aloittaen. Kotiedustaan saa edelleen luopua, jos omat olosuhteet eivät ole kunnossa.

- Loput neljä kierrosta (16 joukkuetta) loistavissa olosuhteissa huhti-toukokuussa, Veikkausliiga-kauden alun jälkeen. Ei enää arvontakoreja eikä automaattisia kotietuja. Neljännesvälierät esim. huhtikuun 1. viikolla, puolivälierät huhtikuun 3. viikolla, välierät toukokuun 2. viikolla ja finaali vaikkapa toukokuun 4. viikolla. Kendon MM-kisoja lienee syytä väistellä ja samoin Mestarien liigan finaalia, mutta muuten maaottelut eivät pääsisi kalenteria häiritsemään.

- Veikkausliigan alkukauden kalenteri olisi hieman tyhjempi, mutta ohjelman voisi silti laatia etenkin toukokuun pelien osalta siten, että laadittaisiin täysiä kierroksia (mieluiten kiinteille pelipäiville, kuten asiaan kuuluu, mutta se on toisen topikin asia), mutta kalenteriin varattaisiin kesäkuukausille pari varapelipäivää niille joukkueille, jotka vielä cupissa ovat mukana. Europelien aikatauluun Suomen Cup ei vaikuttaisi ja jos huhti-toukokuu olisikin vähän väljempää, niin kesäkuukausina Veikkausliiga saisi nauttia täysillä parhaista keleistä ja kautta olisi helppo jatkaa syksystä vähän eteenpäin.

- Lähden tässä mallissa Malisen tavoin siitä, että Liigacupia ei välttämättä tarvittaisi. Höntsäcuphan se on ollut nytkin, eikä pientä voitonriemua lukuun ottamatta kunnon palkintoa ole tähän mennessäkään jaettu. Jos nyt VL-joukkueet eivät avauskierroksella pupeltaisi, saisivat kaikki joukkueet ennen kauden alkua saman neljän pelin minimin kuin liigacupissakin. Ja jokainen joukkue olisi tietenkin vapaa täyttämään treenikausikalenteriaan harkkapeleillä ihan mitä tahansa joukkueita vastaan.

- Suomen Cupin voittaja lunastaisi paikan eurokentille toukokuun lopussa ja pääsisi hakemaan €urogloriaa hyvävireisenä. Miinuspuolena sitten se, ettei siirtoikkunaa pääse hyödyntämään europaikan varmistuttua. Toinen miinus tietysti se, että jos Suomen Cupin voittaja on myös puolustava mestari, saa edelliskauden liiganelonen jännätä europelejään aina toukokuulle asti. Hitusen kiireaikataulu.

- Olosuhteongelma on tunnustettava, ja voihan nuo helmi-maaliskuun pelit olla aika kova pala alasarjalaisille. Mutta ainakin monelle joukkueelle olisi taattu kova kotipeli yleisön herättämiseksi sarjakauden alun lähestyessä. Kotiedusta luopumisen oikeus olisi luonnollisesti avainasemassa, ettei sentään kokonaan luopua tarvitsisi. Pelisopimus- ja pelilupa-asioista en osaa tarkemmin sanoa, että minkälaiseksi ongelmaksi tuo kahdelle vuodelle jakaminen muodostuisi. Kuitenkin marras-, joulu- ja kenties koko tammikuukin voitaisiin cupilta rauhoittaa.

Kuten sanottua, hyvin jäsentelemätöntä suunnittelua tämä, mutta kuitenkin nyt jonkinlainen vastine Malisen ehdotukselle. Uskoisin, että tällä mallilla cupista tehtäisiin taas hivenen houkuttelevampi alasarjalaisille ja kautta saataisiin luontevasti pidennettyä lokakuun lopulle (jolloin varsinaiseen cupiin pääsy olisi alasarjalaisille ylimääräinen "syksyn mestaruus"). Kaudenaikainen VL:n peliruuhka olisi maltillisempi ja yleisöä herätettäisiin futiskauden alkuun, kun kevätauringon paistaessa pääsisi ihastelemaan peräti neljää cup-kierrosta. Suomen Cupin finaali todennäköisesti huomattavasti komeammissa keleissä toukokuun lopussa kuin syksyllä lämpötilan lähestellessä nollaa.

Myönnän, että olen aiemmin kirjoittanut vahvasti kesäcupin puolesta ja perinteisestä cup-finaalin ajankohdasta sekä vastaavasti lohkovaihetta ja kahdelle vuodelle jaettua cupia vastaan. Jotenkin tuo Malisen ajatus Liigacupin ja Suomen Cupin yhdistämisestä jäi kutkuttamaan, joten jäin pähkäilemään kilpailevaa mallia. Ei tämä varmasti mikään valmis skenaario ole, enkä sitä vielä itsekään sataprosenttisesti kannata, mutta jospa se inspiroisi taas muita parempiin ehdotuksiin. Saa mieluusti ottaa kantaa puolesta ja vastaan.
« Viimeksi muokattu: 04.12.2014 klo 15:06:50 kirjoittanut Laitalinkki »
Rotzi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #28 : 04.12.2014 klo 15:09:25

Ilmoittautumisaikaa kuusi päivää jäljellä ja ilmoittautuneita joukkueita vain 60. :( Alas

Kahdelta ylimmältä sarjatasolta peräti kahdeksan joukkuetta ilmoittautunut "Ylos"
Laitalinkki

Poissa Poissa


Vastaus #29 : 04.12.2014 klo 15:12:45

Kahdelta ylimmältä sarjatasolta peräti kahdeksan joukkuetta ilmoittautunut "Ylos"

Viime vuonna 5 päivää ennen määräaikaa ilmoittautuneita oli 105, joista kahdelta ylimmältä sarjatasolta 20.
Rehellinen mustalainen

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Anti-FA


Vastaus #30 : 04.12.2014 klo 15:14:31

Kahdelta ylimmältä sarjatasolta peräti kahdeksan joukkuetta ilmoittautunut "Ylos"

Muistelisin että niiden ilmottautuminen tapahtuu automaagisesti vaikka seuran puolesta mitään ei tehtäisiinkään.
pallojalka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU (ja se -K)


Vastaus #31 : 04.12.2014 klo 15:36:38

Mulkku-Malinen 12.3.2014

Lainaus
RoPS jatkoon cupissa - Malinen nautti tunnelmasta

RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen oli vakuuttunut Pirkkahallin tunnelmasta ja iloitsi joukkueensa puristamasta jatkopaikasta Suomen Cupin 5. kierrokselle. Cupin luonteeseen taas kuuluu arpa, olosuhteet ja erikoisemmatkin ottelutapahtumat, Malinen pohtii.

- Kaiken kaikkiaan hieno tapahtuma. Mukava nähdä, että Tampereella tällainenkin joukkue kiinnostaa. Yli 500 katsojaa, mekkalaa ja hyvä fiilis, Malinen kehuu.

Mulkku-Malinen 4.12.2014

Lainaus
Mutta kenen ehdoilla suomalaista huippujalkapalloa pitäisi kehittää: alasarjassa pelaavien seurojen vai huippuseurojen?

Minkä verran huippujalkapallon kehittämistä palvelee esimerkiksi se, että Veikkausliigan seura pelaa kauteen valmistautumisen kannalta tärkeimpien viikkojen aikana esimerkiksi Nelosen seuraa vastaan?

Ei edes kauniin ajatuksen vertaa.
Kikkara

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sarjapaikka


Vastaus #32 : 04.12.2014 klo 15:53:46

On se hermanni. Itsehän tykkään Suomen Cupista juuri sen vuoksi, koska alasarjajengit pääsee mahdollisesti pelaamaan jopa liigajoukkueita vastaan. Tässä kai tuon Suomen Cupin idea osaltaan on.
MacGyver

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #33 : 04.12.2014 klo 16:24:57

On se hermanni. Itsehän tykkään Suomen Cupista juuri sen vuoksi, koska alasarjajengit pääsee mahdollisesti pelaamaan jopa liigajoukkueita vastaan. Tässä kai tuon Suomen Cupin idea osaltaan on.

Tämähän se idea olisi ja samasta suunnasta löytyy Cupin suurin potentiaali. Sikariportaasta katsottuna tämä näyttää kuitenkin erehdyttävästi riippakiveltä josta olisi päästävä nopeasti eroon.
Kosmoksen Härkä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ennakollinen näkemys


Vastaus #34 : 04.12.2014 klo 17:20:25

Koodia:
Miesten Suomen Cupin 2015 kierrokset ja aikataulut.
vaihe                pelipvm      arvontapvm
Finaali          la 26.9.
Välierät         la 15.8. ***
Puolivälierät         su 26.4. ***
4L+12 joukkuetta to 16.4. ***
4L+20 joukkuetta 18.3.–5.4.  ***
4L+36 joukkuetta 1.3.–17.3.  ***
72 joukkuetta         16.2.–6.3.      ***
Piiritaso         1.1.–15.2.  12.12.
reima

Poissa Poissa


Vastaus #35 : 04.12.2014 klo 19:21:21

Koodia:
Miesten Suomen Cupin 2015 kierrokset ja aikataulut.
vaihe                pelipvm      arvontapvm
Finaali          la 26.9.
Välierät         la 15.8. ***
Puolivälierät         su 26.4. ***
4L+12 joukkuetta to 16.4. ***
4L+20 joukkuetta 18.3.–5.4.  ***
4L+36 joukkuetta 1.3.–17.3.  ***
72 joukkuetta         16.2.–6.3.      ***
Piiritaso         1.1.–15.2.  12.12.Vittu mitä paskaa jälleen kerran.
Thalian

Paikalla Paikalla


Vastaus #36 : 04.12.2014 klo 19:24:02

Ilmoittautumisaikaa kuusi päivää jäljellä ja ilmoittautuneita joukkueita vain 60. :( Alas

Onko tämä nyt yllätys, kun Suomen Cupista on kaikin mahdollisin keinoin tehty aladivarijoukkueille mahdollisimman epäkiinnostava?
Laitalinkki

Poissa Poissa


Vastaus #37 : 04.12.2014 klo 19:27:20

Onko tämä nyt yllätys, kun Suomen Cupista on kaikin mahdollisin keinoin tehty aladivarijoukkueille mahdollisimman epäkiinnostava?

Ei ole. Joukkueita en osallistujamäärän laskusta syytä, vaan SPL:n tekemiä päätöksiä. Toivottavasti tilanne joskus kohenee.
Kutvonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valioliiga-RoPS


Vastaus #38 : 08.12.2014 klo 08:47:38

Ihme älyämistä kyllä. Liigajoukkueille vissiin on jo liigacup olemassa. Liigajengit cupiin mahdollisimman varhain, ei toki sentään ehkä ihan 1. kierrokselta lähtien, sillä hienoja kohtaamisiahan nuo nelosdivarijengien ja liigajengien kohtaamiset ovat, kun toinen taistelee hurmoksessa kynsin hampain ja toinen ajatteli vain pelailla pelin pois.
Laitalinkki

Poissa Poissa


Vastaus #39 : 08.12.2014 klo 13:32:54

Ilmoittautuneita nyt 96, kun aikaa on vielä keskiviikkoon. Perjantaina sitten (Palloliiton pikkujouluissa?) ekat arvonnat.

Veikkausliigajoukkueista ilmoittautuneita nyt 11/12. Yllätys yllätys Honkaa vielä huutaa. Ykkösen joukkueista 7/10 ilmoittautunut. AC Oulua, Hakaa ja JJK:ta vielä odotellaan.
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #40 : 08.12.2014 klo 18:36:09

Ilmoittautuneita nyt 96, kun aikaa on vielä keskiviikkoon. Perjantaina sitten (Palloliiton pikkujouluissa?) ekat arvonnat.

Veikkausliigajoukkueista ilmoittautuneita nyt 11/12. Yllätys yllätys Honkaa vielä huutaa.
Kysymys kuuluu, kumpi Honka Cupiin ilmoittautuu? Vai peräti molemmat? :D

Mielenkiintoisimpana yksityiskohtana ilmoittautuneista osui silmiin FC Legirus Inter. Lisäksi Jupa, LeETK ja KMPP eivät soittaneet mitään kelloja.
Rehellinen mustalainen

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Anti-FA


Vastaus #41 : 08.12.2014 klo 19:43:17

Mielenkiintoisimpana yksityiskohtana ilmoittautuneista osui silmiin FC Legirus Inter.

Ja cuppiin osallistuvalla joukkueella pitäisi olla jokin virallinen sarjapaikka jossainpäin Suomea.
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #42 : 08.12.2014 klo 20:04:51

Ja cuppiin osallistuvalla joukkueella pitäisi olla jokin virallinen sarjapaikka jossainpäin Suomea.
Hyvä pointti, pelkkä rekisteröity seura ei tosiaan riitä. Toki uskon, että Legirus nähdään ensi kaudella jollain sarjatasolla.

...tosin viime kaudellakin mukana taisi olla FC Honka A2, joka oli ilmeisesti vekkulisti ilmoittanut sarjatasokseen Uudenmaan Seiskan.
Laitalinkki

Poissa Poissa


Vastaus #43 : 09.12.2014 klo 09:43:49

Nyt ilmoittautuneita 106. Honkaa, JJK:ta, AC Oulua ja Hakaa ei vieläkään näy. Ilmoittautumisaika päättyy huomenna.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #44 : 09.12.2014 klo 09:55:51

Minkäs huumorijoukkueen nimissä Nulli ja kumpp. raiskaavat Cuppia tänä vuonna?

Honakin osallistumisen kanssa voi olla vähän hiljaista, jos liittohallitus tekee päätöksen vasta 15. päivä, kumpi saa lisenssin.
Zorbas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Veikkausliigajoukkueet, joilla olosuhteet kunnossa


Vastaus #45 : 09.12.2014 klo 16:02:27

Minkäs huumorijoukkueen nimissä Nulli ja kumpp. raiskaavat Cuppia tänä vuonna?

Raiskaavat? Lahelaisten toimesta vastaavanlainen tempaus olisi varmastikin ollut hienointa futiskulttuuria Suomessa ikinä, mutta klubilaisilta siis Cupin raiskaamista.
Onhan se toki totta, että Suomen Cup nykyisellään saa jo muutenkin ihan liikaa mediahuomiota osakseen...
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #46 : 09.12.2014 klo 16:32:24

Raiskaavat? Lahelaisten toimesta vastaavanlainen tempaus olisi varmastikin ollut hienointa futiskulttuuria Suomessa ikinä, mutta klubilaisilta siis Cupin raiskaamista.
Onhan se toki totta, että Suomen Cup nykyisellään saa jo muutenkin ihan liikaa mediahuomiota osakseen...

Sillä nyt ei ole vitunkaan väliä, ketä siellä kentällä pörrää (olihan siellä ihan kiitettävästi lahtelaisiakin seassa). Sillä on väliä, että kun säännöissä kielletään höntsäporukoiden osallistuminen, niin silloin sen säännön pitäisi koskea mielestäni kaikkia.
espoonylpeys

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, Tim, Eero Markkanen


Vastaus #47 : 09.12.2014 klo 17:14:40

Nyt ensimmäistä kertaa itse miesten joukkueessa mukana, ja mietitään osallistutaanko tähän. Maksaako tämä lysti mitään, oli suurin kysymys joukkueelta? :D
Huomenna kai viimeinen päivä ilmoittautua, joten nopea vastaus olisi mukavaa.
Mystinen metsätyömies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Taide, tiede ja rikollisuus.


Vastaus #48 : 09.12.2014 klo 17:18:30

Mistäs näkyy Regions Cupiin ilmoittautuneet joukkueet?
Paska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atletico Malmi, Atletico Akatemia


Vastaus #49 : 09.12.2014 klo 17:29:31

Nyt ensimmäistä kertaa itse miesten joukkueessa mukana, ja mietitään osallistutaanko tähän. Maksaako tämä lysti mitään, oli suurin kysymys joukkueelta? :D
Huomenna kai viimeinen päivä ilmoittautua, joten nopea vastaus olisi mukavaa.

http://www.palloliitto.fi/suomencup/info/osallistumismaksut

Mistäs näkyy Regions Cupiin ilmoittautuneet joukkueet?

https://taso.palloliitto.fi/taso/ilmoittautuneet.php?turnaus=spljp15

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 54
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines