FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
08.03.2021 klo 08:17:05 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 6 [7]
 
Kirjoittaja Aihe: Arto Tolsa Areena  (Luettu 37307 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, PeKa, Çaykur Rizespor


Vastaus #150 : 16.02.2021 klo 19:07:34

Ei kai stadionolosuhteet sentään huonommat ole kuin meillä täällä Espoossa?

No vähän siinä ja siinä. Tekonurmi alkaa olla jo aivan järkyttävä, enkä meinannut päästä testeissä läpi. Pukukopit varsinkin vierasjoukkueelle ja tuomareille ovat ihan järkyttävät. Mutta ehkä Hongalla on silti hieman karummat olosuhteet myönnetään.
Parasta Kotkaa

Poissa Poissa


Vastaus #151 : 17.02.2021 klo 08:48:35

http://www.veikkausliiga.com/uutiset/2021/02/16/pelialustan-uusiminen-ykkosasiana-arto-tolsa-areenan-kehittaminen-etenee

Veikkausliigakin on uutisoinut aiheesta. Tuosta paistaa taas kaupungin päättäjien asenne, että Veikkausliiga on tärkeä asia eikä KTP. Puhumattakaan KTP:n naisista, PeKa:sta, KyPa:sta ja ties kuinka monesta juniorijoukkueesta jotka kaupunki näkee ilmeisesti vain riesana ja kulueränä. Varmaan siellä toivotaan kädet ristissä, että KTP tippuu heti takaisin syksyllä, ettei vaan tarvitsisi tehdä mitään. Ikinä ei varmaan tulla miettimään, että mitäs jos olosuhteisiin panostamisella saataisiin enemmän nuoria lajin pariin ja parempaa menestystystä tulevaisuudessa.

Pitäisi vaan hyväksyä se, että kaupunki ei välitä ja ruveta keräämään pitkäjänteisesti yksityistä rahoitusta jalkapalloinfralle. Meillä ei oikeastaan olisi varaa siihen, että pienen budjetin lisäksi meidän talviharjoittelu- ja stadionolosuhteet ovat Veikkausliigan huonoimmat ja Ykköseenkin heikohkot.
Yksityinen stadion saattaisi olla vaihtoehto mikäli sille löytyisi tontti yhtä loistavalta paikalta missä nykyinen stadion sijaitsee. Ikävä kyllä ei löydy mikäli kaupunki ei lahjoita AT areenan alueita ilmaiseksi käyttöön. Kaavan pitäisi myös sallia jotain muuta rakentamista alueelle kuin pelkkä stadion ja harjoituskenttiä. Sillä tavoin yksityisen rahan stadion saattaisi olla jollain tavalla edes teoriassa mahdollinen. Kaupunki jos jossain vaiheessa alkaa tuota kehittämään, niin se tullaan tekemään laastaripaikkausmenetelmällä, jossa lähinnä korjataan nykyistä lahoavaa kokonaisuutta, eikä kehitetä.
Ymmärrän että kentän kunto on tällä hetkellä prioriteetti numero uno, mutta kyllä puukatsomon uusiminen pitäisi olla lähes yhtä korkealla sijalla investointeja suunniteltaessa. Ja siitä pitäisi tehdä kerralla kunnollinen, ei mikään uusi väliaikaisratkaisu joka palvelee seuraavat 40 vuotta huonosti. Uuden katsomon olisi oltava kaikin puolin moderni sisältäen riittävät oheistilat palvelemaan niin käyttäjiä kuin yleisöäkin ja mahdollistaa seuratoiminnan kehittämisen ravintola- ym. tiloineen, katsojakapasiteetin oltava myös +1500. Kun tämä on valmis niin sen jälkeen täysremontti nykyiselle pääkatsomolle, joka alkaa kunnoltaan vastaamaan Ruotsinsalmen taisteluiden aikaisia hylkyjä... Jos näiden jälkeen riittää vielä innostusta niin suunnittelupöydälle uimalan puoleinen päätykatsomo
Ia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, PeKa, Çaykur Rizespor


Vastaus #152 : 17.02.2021 klo 09:37:31

Toki tämä on Arto Tolsa Areenan otsikko, mutta jalkapalloinfralla ajattelin siinä kohtaa ennen kaikkea täysimittaista kuplahallia, joka parantaisi huomattavasti talviharjoittelua.
Parasta Kotkaa

Poissa Poissa


Vastaus #153 : 17.02.2021 klo 09:43:13

Toki tämä on Arto Tolsa Areenan otsikko, mutta jalkapalloinfralla ajattelin siinä kohtaa ennen kaikkea täysimittaista kuplahallia, joka parantaisi huomattavasti talviharjoittelua.
Tämänkin saaminen Kotkaan liittyy oleellisena osana AT areenaan koska 2015 tehty kenttäremontti ja tekonurmi perusteltiin suurelta osin sillä että on jatkossa soveltuva myös talviharjoitteluun ja painetta Ruonalan hallista saadaan siirrettyä ulkokentälle. Todellisuus kuitenkin se että kun talvi on tämän vuoden kaltainen, ei ulkona treenaaminen ainakaan mukavaa ole ja kaupunkikin tehnyt linjauksen että kenttää ei lämmitetä tammikuisin koska on niin kallista... Tilanne ei ole hyvä. Jotain yhteistä kuplahallia jossain vaiheessa ilmeisesti suunniteltiin alustavasti yhdessä Haminan kanssa, mutta siitä ei ole yhden lehtijutun jälkeen kuulunut enää sanaakaan
kiki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jari Litmanen


Vastaus #154 : 17.02.2021 klo 21:06:02

Miksei Karhulan halli kelpaa?
Parasta Kotkaa

Poissa Poissa


Vastaus #155 : 17.02.2021 klo 22:43:15

Miksei Karhulan halli kelpaa?
Mikä?
Kamreeri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #156 : 17.02.2021 klo 23:29:32

Jäähalli vai uimahalli?

 
Sivuja: 1 ... 6 [7]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat
Tietoa