FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
06.07.2020 klo 20:04:06 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 8
 
Kirjoittaja Aihe: Ykkösen lisenssikeskustelu  (Luettu 79084 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Juhana Jäähynkalastaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Muovinen Palkkaturva teitä ei kukaan kaipaa®


: 16.01.2015 klo 15:11:38

Eiköhän lisenssikomedia ole ansainnut oman topiikin myös Ykkösen puolelle ???

Tässä pikaisesti googletettu yhteenveto "tapahtunut tähän mennessä".

2011: Viikingit ja KPV sai lisenssin lisäselvitysten jälkeen, Jalkapallon Veikkausliigasta hyllytetty AC Oulu kelpaa ensi kaudeksi Ykköseen.
AC Oulu pääsee Ykköseen
Jalkapallon Veikkausliigasta hyllytetty AC Oulu kelpaa ensi kaudeksi Ykköseen.

AC Oulun lisenssihakemus Ykköseen hyväksyttiin maanantaina seuralisenssikomitean kokouksessa.

Ykkösen lisenssi myönnettiin kaikkiaan 11:lle seuralle, jotka ovat AC Oulu, FC Espoo, FC Hämeenlinna, FC KooTeePee, FC Lahti, HIFK, JIPPO, OPS, PK-35, PS Kemi ja PoPa.

Seuralisenssikomitea ei myöntänyt lisenssiä FC Viikingeille ja KPV:lle. KPV on jättänyt toimittamatta lisenssimääräysten mukaisia dokumentteja, jotka liittyvät seuran lakisääteisten velvoitteiden hoitoon. Viikingit on puolestaan jättänyt toimittamatta talouteen ja urheiluun liittyviä asiakirjoja.

Ykkösen seuroille on annettu mahdollisuus korjata puutteet viimeistään keskiviikkona 23.3.2011.

2012: ACO sai lisenssin ehdollisena
Palloliiton lisenssikomitea on myöntänyt lisenssin kaikille naisten jalkapalloliigan ja miesten Ykkösen joukkueille. Miesten Ykkösessä AC Oulun lisenssi on toistaiseksi ehdollinen.

Palloliitto tiedottaa, että AC Oululta edellytetään täydennystä toimittamilleen taloudellisille asiakirjoille 15. helmikuuta mennessä. Lisenssikomitean mukaan täydennysten on tuettava käsitystä seuran maksuvalmiudesta kaudelle 2012. Muuten lisenssi perutaan. Lopullinen päätös on määrä tehdä 28. helmikuuta mennessä.

Lisenssimenettelyssä ei ole enää käytössä Palloliiton lisenssivalituslautakuntaa. Kielteisestä päätöksestä voi valittaa Urheilun oikeusturvalautakuntaan.

2013: Kaikille lisenssi
http://superykkonen.fi/uutiset/suomen-palloliitto/ykkosen-ja-naisten-liigan-seuroille-lisenssit?lang=fi

2014: Kaikille lisenssi
http://www.savonsanomat.fi/urheilu/jalkapallo/ykkosen-ja-naisten-liigan-seuroille-lisenssit/1749352

2015: Vielä ei ole kenelläkään lisenssejä
MyPan pyyntöä paikasta Ykköseen käsittelee ensin Palloliiton liittohallitus ja sen jälkeen vielä Ykkösen lisenssikomitea. Päätös asiasta lienee luvassa vielä tammikuun aikana.
http://yle.fi/urheilu/atlantis_haluaa_paikan_ykkosessa_-_olemme_listalla_ensimmaisena/7729158
http://www.pohjalainen.fi/urheilu/vifk-hakee-ykkosen-lisenssia-kaikki-kiinni-palloliitosta-1.1753242
E:
2015: Jopa konkurssi MYPA sai lisenssin, Atlantis FC, ei täyttänyt lisenssiin vaadittavia urheilullisia kriteereitä
Miesten Ykkösessä täydennysmenettelyn ensimmäinen joukkue, Atlantis FC, ei täyttänyt lisenssiin vaadittavia urheilullisia kriteereitä. Näin kaudella 2015 Ykkösessä pelaavat AC Oulu, EIF, FC Haka, FC Jazz, JJK, MYPA, PK-35, PS Kemi, TPS ja VIFK, joka nousi Ykköseen täydennysmenettelyn kautta.
E2:
Mikkelin Palloilijat on ilmoittanut ottavansa vastaan sille täydennysmenettelyssä tarjotun sarjapaikan miesten Ykkösessä, kun MYPA luopui sarjasta.
Puheenjohtaja Jarmo Vuorinen kertoo MP:n verkkosivuilla seuran hallituksen tehneen yksimielisen päätöksen.
- Tämä Palloliiton tiedustelu tuli hyvin nopeasti, mutta jo pari viikkoa sitten teimme hallituksessa päätöksen, kun jätimme lisenssihakemuksen, että Ykköseen mennään, jos sinne kutsutaan.
- Me täytimme Ykkösen vaatimukset ja lähdemme positiivisin mielin sarjaporrasta ylemmäksi, jossa ensivaiheessa haluamme vakiinnuttaa sarjapaikkamme

2016: Kaikille lisenssi
http://www.palloliitto.fi/uutiset/miesten-ykkonen/ykkosen-seuroille-lisenssit-0

2017: Kaikille lisenssi, osalle lisäehtoja (ei tietoa lisäehdoista ???)
4.1.2017 klo 20.00
Kaikille Miesten Ykkösen seuroille lisenssi

Suomen Palloliiton Miesten Ykkösen ja Naisten Liigan lisenssikomitea kokoontui keskiviikkona 4. tammikuuta.
 
OSALLE LISÄEHTOJA
Komitea käsitteli Miesten Ykkösen osalta sarjassa kaudella 2017 pelaavien seurojen lisenssihakemukset lopullisesti. Naisten Liigan osalta lisenssipäätökset tehtiin jo edellisessä kokouksessa 22.12.2016.
 
Lisenssimenettelyssä tarkastellaan tässä vaiheessa seurojen taloutta, olosuhteita, urheilullista toimintaa ja oikeudellisia kriteereitä.
 
Kaikkien kriteerialueiden huolellisen arvioinnin jälkeen komitea myönsi lisenssin kaudelle 2017 kaikille kymmenelle Miesten Ykkösen seuralle. Myös varasijalla oleva MuSa täytti lisenssiehdot. Osalle lisenssin saaneista seuroista asetettiin kuitenkin lisenssipäätöksessä lisäehtoja.


2018: 9 lisenssiä, OPS:lle (Oulun Jalkapallon Tuki) ei lisenssiä, täydennysmenettelyjärjestyksessä ensimmäinen seura FC KTP täytti lisenssiehdot
10.1.2018 klo 14.00
Jalkapallon Miesten Ykkösen ja Naisten Liigan lisenssikomitea on käsitellyt lisenssihakemukset kaudelle 2018.

Miesten Ykkösen osalta lisenssikomitea jätti lisenssimääräysten perusteella lisenssin myöntämättä OPS:lle (Oulun Jalkapallon Tuki), koska seura ei täyttänyt määräysten taloudellisia ja oikeudellisia kriteerejä. Seuralla on mahdollisuus valittaa päätöksestä kymmenen päivän kuluessa Urheilun oikeusturvalautakuntaan.

Muut yhdeksän Miesten Ykkösen seurat saivat lisenssin ja samoin täydennysmenettelyjärjestyksessä ensimmäinen seura FC KTP täytti lisenssiehdot.

Lisenssimenettelyn tässä vaiheessa tarkasteltiin seurojen taloutta, olosuhteita, urheilullista toimintaa ja oikeudellisia kriteereitä.


2019: Kaikille lisenssit, PS Kemi ei jättänyt hakemusta, täydennysmenettelyjärjestyksessä ensimmäinen seura MyPa sai lisenssin ja myös seuraava eli GBK täytti lisenssiehdot
9.1.2019 klo 17.55
Jalkapallon Miesten Ykkösen ja Naisten Liigan lisenssikomitea on käsitellyt Miesten Ykkösen seurojen lisenssihakemukset kaudelle 2019.

Komitean päätöksellä kaikille kymmenelle seuralle myönnettiin lisenssi kaudelle 2019.  Samoin täydennysmenettelyjärjestyksessä seuraava seura GBK täytti lisenssiehdot.

Lisenssimenettelyn tässä vaiheessa tarkasteltiin seurojen taloutta, olosuhteita, urheilullista toimintaa ja oikeudellisia kriteereitä.


2020: Kaikille lisenssit, Myös täydennysmenettelyjärjestyksessä mukana ollut JIPPO täytti lisenssiehdot.
17.1.2020 klo 15.00
Jalkapallon Miesten Ykkösen ja Naisten Liigan lisenssikomitea on käsitellyt Miesten Ykkösen seurojen lisenssihakemukset kaudelle 2020.

Komitean päätöksellä kaikille 12 seuralle myönnettiin lisenssi kaudelle 2020.  Samoin täydennysmenettelyjärjestyksessä mukana ollut JIPPO täytti lisenssiehdot.

Lisenssimenettelyn tässä vaiheessa tarkasteltiin seurojen taloutta, olosuhteita, urheilullista toimintaa ja oikeudellisia kriteereitä.
« Viimeksi muokattu: 17.01.2020 klo 16:25:24 kirjoittanut Juhana Jäähynkalastaja »
Antoine Roquentin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: J-P Sartren rohtopaukku & Jatkuvuuden Periaate


Vastaus #1 : 16.01.2015 klo 15:30:10

Jännittävää nähdä, arvotaanko Atlantis vai VIFK jatkoon. Urheilullisilla perusteillahan ei ole mitään väliä enää, joten toivon vaasalaisia. Saataisiin yksi vieraspeli lähemmäksi.
Pires

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 16.01.2015 klo 17:07:20

Jännittävää nähdä, arvotaanko Atlantis vai VIFK jatkoon. Urheilullisilla perusteillahan ei ole mitään väliä enää, joten toivon vaasalaisia. Saataisiin yksi vieraspeli lähemmäksi.

Näkisin, että maakuntien kiintiö on ykkösen osalta täynnä ja sekä urheilullisin että maantieteellisin perustein paikka kuuluu Atlantikselle. Lisäksi siinä tulisi palkinto poikkeuksellisen ylivoimaiselle lohkovoitolle.
Heiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: REMOULADE


Vastaus #3 : 16.01.2015 klo 17:26:01

Näkisin, että mitään maantieteellistä perustetta ei huippu-urheilussa tulisi olla olemassakaan. Näkisin myös, ettei urheilullisilla perusteilla ole toki paskankaan väliä tämän maan urheilupuuhastelussa.
Fred The Red

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: eioomuutakopeeäskemi - ja Kemi City FC!


Vastaus #4 : 16.01.2015 klo 20:27:17

Kuka tai mikä instanssi nämä kriteerit määrittelee, ja missä ne on nähtävissä? Kuinka hyvin tai tunnollisesti niitä on eri vuosina noudatettu - vai vaihteleeko normit vuosittain?? Aika epämääräistä toimintaa Pöllöiltä taas kerran...vai olenko väärässä?!?
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #5 : 16.01.2015 klo 20:35:15

http://www.palloliitto.fi/palloliitto/seuralisenssit/miesten-ykkosen-seuralisenssi
supstanssi

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #6 : 16.01.2015 klo 21:59:13

Osaako joku sanoa mitkä ovat pääasialliset syyt miksi Ykkösessä pystyisi(?) viemään kauden läpi pienemmällä rahalla kuin liigassa. Vaaditaanko liigassa seuroilta jotain rahaa maksavia asioita joita Ykkösessä ei vaadita ja mitä nuo olisivat. Tapahtuman markkinointia tms? Olosuhteilta ilmeisesti vaaditaan (teoriassa) enemmän liigassa , mutta jos puitteet (stadionympäristö) on olemassa ja tapahtuman järjestely perustuu kuitenkin vapaaehtoistoimintaan. Pelaajapalkkioidenhan ei kai minkään säännön mukaan tarvitse liigassa olla sen suurempia kun mitään minimipalkkaa ei näyttäisi olevan olemassa kummassakaan.
Hodari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rahattomat perinneseurat


Vastaus #7 : 16.01.2015 klo 23:11:40

Osaako joku sanoa mitkä ovat pääasialliset syyt miksi Ykkösessä pystyisi(?) viemään kauden läpi pienemmällä rahalla kuin liigassa. Vaaditaanko liigassa seuroilta jotain rahaa maksavia asioita joita Ykkösessä ei vaadita ja mitä nuo olisivat. Tapahtuman markkinointia tms? Olosuhteilta ilmeisesti vaaditaan (teoriassa) enemmän liigassa , mutta jos puitteet (stadionympäristö) on olemassa ja tapahtuman järjestely perustuu kuitenkin vapaaehtoistoimintaan. Pelaajapalkkioidenhan ei kai minkään säännön mukaan tarvitse liigassa olla sen suurempia kun mitään minimipalkkaa ei näyttäisi olevan olemassa kummassakaan.

Samaa on tullut mietittyä, eli miksi esimerkiksi MyPa sai (saa) lisenssin ykköseen vaikka ei saanut liigaan? Ykkösessä toki vähemmän pelejä, eli vähemmän reissattavaa, eli säästäähän siinä jotain, mutta toisaalta myös kotipeleistä saatavan tulot ovat pienempiä (ne vähät mitä ylipäätään tulee). Sponsoritulot ovat pienemmät (mutu) eikä tosiaan missään määrätä minkä hintainen nippu saa maksimissaan olla. Mitkä siis ovat perusteet sille että seura ei pysty vetämään läpi liigakautta, mutta Ykkösessä pystyy? Vai ajatellaanko siellä että Ykkösen seura automaattisesti tiputtaa kulut puoleen ja pelaa amatöörijengillä tjms? Tai sitten se todennäköisin vaihtoehto, eli tärkeintä on se että Liigassa ei ole talousongelmia, puuhailkoon siellä Ykkösessä keskenään miten haluavat. Mutta eihän suomalaisen jalkapallon etua ajavissa järjestöissä nyt näin ajatella, eihän?

Jos voidaan jättää tässä kohtaa foliohattuilut kabinettipelistä MyPan kohdalla pois, ja olettaa että siellä on ollut jotku ihan oikeat perusteet.
Heiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: REMOULADE


Vastaus #8 : 16.01.2015 klo 23:23:48

Vai ajatellaanko siellä että Ykkösen seura automaattisesti tiputtaa kulut puoleen ja pelaa amatöörijengillä tjms?

Ei nyt ehkä puoleen, mutta toisin päin käännettäköön, että liigaan uskottaneen kerättävän helpommin "liian kalliin" nipun. Tämäkin siis toki mutuilua.
kluru

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: miesten ykkönen


Vastaus #9 : 16.01.2015 klo 23:27:37

"Kotipeleistä saatavat tulot", kaunis ajatus, mutta edes MyPan toimistolla ei oltu niin pihalla että laskettiin liigassa tuon varaan jotain (budjetissa taisi olla koko kauden tulot kotipeleistä 90 000).
supstanssi

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #10 : 16.01.2015 klo 23:39:36

"Kotipeleistä saatavat tulot", kaunis ajatus, mutta edes MyPan toimistolla ei oltu niin pihalla että laskettiin liigassa tuon varaan jotain (budjetissa taisi olla koko kauden tulot kotipeleistä 90 000).

No tuollakin ajatusmallilla Ykkösessä tulee ainakin 15ke vähemmän ottelutuottoja vaikka ei ajateltaisi edes todennäköisesti laskevia katsojalukuja/peli. Tuskin kolmessa vieraspelissä ihan noin paljoa edes säästetään eli siinäkin mielessä Ykkönen on vain vaikeampi viedä läpi. En ihan heti keksi siis muita syitä kuin tuon että riskit mieluummin lakaistaan liitossa Ykkösen puolelle tai sitten ei luoteta siihen että seurat liigassa suostuisi noudattamaan esitettyjä pelaajabudjetteja mutta Ykkösessä ne jostain syystä tekisivät niin.
Hodari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rahattomat perinneseurat


Vastaus #11 : 16.01.2015 klo 23:44:35

"Kotipeleistä saatavat tulot", kaunis ajatus, mutta edes MyPan toimistolla ei oltu niin pihalla että laskettiin liigassa tuon varaan jotain (budjetissa taisi olla koko kauden tulot kotipeleistä 90 000).

Niinpä, siksi siinä olikin ne sulut perässä. Ei tuota ollut muutenkaan tarkoitus kohdistaa juuri MyPaan, mutta seura nyt juuri sattuu olemaan sopivasti esillä.

Ei nyt ehkä puoleen, mutta toisin päin käännettäköön, että liigaan uskottaneen kerättävän helpommin "liian kalliin" nipun. Tämäkin siis toki mutuilua.

Mielestäni sama vaara on kyllä Ykkösessäkin. Liigaan nousu on vaikeaa, kilpailu on kovaa ja kaikki sinne haluavat. Helposti kasataan liian kallis joukkue. Jos nyt ajatellaan vaikka Hakaa jolla oli palkanmaksuvaikeuksia (kai), niin pari vuotta kasattiin lähes liigatason miehistöä, mutta hommat ei kuitenkaan menneet ihan putkeen. Silti lisenssi tippunee kuin manulle illallinen. Sama tietysti Liigan häntään spekuloiduilla jengeillä; kukaan ei halua tipahtaa ja sitten helposti eletään yli varojen. Mutta ei kai lisenssit voi olla kiinni siitä mitä jotkut komitean jäsenet uskovat/kuvittelevat/luulevat. Olen (lapsen)uskossani ollut siinä luulossa, että päätöksiin vaikuttaa musteella paperille kirjoitetut asiat, ja ne nyt luultavasti ovat täysin samat esimerkiksi MyPan kohdalla sekä Liigan, että YKkösen kohdalla.
blackhawk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, Suomi, Everton


Vastaus #12 : 16.01.2015 klo 23:49:37

Jännittävää nähdä, arvotaanko Atlantis vai VIFK jatkoon. Urheilullisilla perusteillahan ei ole mitään väliä enää, joten toivon vaasalaisia. Saataisiin yksi vieraspeli lähemmäksi.

Kysehän on vain siitä, katsotaanko Atlantiksen täyttävän Ykkösen kriteerit, sillä ovat kuitenkin jonossa ensimmäisenä. Vasta, jos Atlantis ei saa lisenssiä, tulee VIFK:n mahdollisuus.
Ia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, Çaykur Rizespor


Vastaus #13 : 16.01.2015 klo 23:51:09

Käyköhän Myllykoskellakin niin, että ylöisömäärä nousee putoamisen jälkeen.
Heiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: REMOULADE


Vastaus #14 : 16.01.2015 klo 23:53:53

Käyköhän Myllykoskellakin niin, että ylöisömäärä nousee putoamisen jälkeen.

Ei. Snadia laskua tulee ja Ykkösessä myös pitkästä aikaa alle tonnin pelejä. Nelinumeroiseen keskiarvoon on kuitenkin helppo uskoa, koska se sama ydinporukka siellä käy sarjatasosta riippumatta. Satunnaiset sitten sään ja päivämäärän mukaan.
kluru

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: miesten ykkönen


Vastaus #15 : 16.01.2015 klo 23:55:54

No tuollakin ajatusmallilla Ykkösessä tulee ainakin 15ke vähemmän ottelutuottoja vaikka ei ajateltaisi edes todennäköisesti laskevia katsojalukuja/peli.

No sanotaan nyt vaikka 600 000e kokonaisbudjetissa tuo 15 000e on kokonaiset 2,5%. Raha tulee ihan muualta, oli sarjataso veikkausliiga tai ykkönen.
supstanssi

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #16 : 17.01.2015 klo 00:03:39

Sitähän juuri vain sanoin että tuossa ei taloudelliset edellytykset parane ainakaan ottelumäärän laskun seurauksena.  Verrattuna liigassa pelaamiseen.
« Viimeksi muokattu: 17.01.2015 klo 00:07:58 kirjoittanut supstanssi »
1961

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HIFK


Vastaus #17 : 17.01.2015 klo 00:33:32

Voisin kuvitella, että esim. Mypa laatii Ykkösen lisenssipapereita varten budjetin (liigahakemukseen verrattuna) pienemmillä henkilöstökuluilla. Eli enemmän nuoria pelaajia verkkaripalkalla, ja jos vielä saavat savustettua Antin ulos järkevillä kustannuksilla.

Ykkösessä on muuten liigaa pienemmät erotuomarikulut. Samoin pelaajakohtainen lisenssimaksu on käsittääkseni halvempi.

Liigassa saa toisaalta lisätuloja yhteisiltä (liigatoimiston hankkimilta) sponsoreilta. Sitä voi toki laskeskella, onko edullista luovuttaa niitä varten parhaat kentänlaitamainospaikat. Ja aika paljon on liigan yhteisten sponsoreiden äänimainoksia - ei sinne äänimaailmaan voi hirveästi enää tunkea seuran omien sponsoreiden mainoksia. Vaikea sanoa, onko tämä kuvio seurojen kannalta edullinen, jos vertaa tilanteeseen, missä seura voisi myydä kaiken mainostilan itse.
EIF Fotboll

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ekenäs Idrottsförening Ab


Vastaus #18 : 17.01.2015 klo 09:14:05

Voisin kuvitella, että esim. Mypa laatii Ykkösen lisenssipapereita varten budjetin (liigahakemukseen verrattuna) pienemmillä henkilöstökuluilla. Eli enemmän nuoria pelaajia verkkaripalkalla, ja jos vielä saavat savustettua Antin ulos järkevillä kustannuksilla.

Ykkösessä on muuten liigaa pienemmät erotuomarikulut. Samoin pelaajakohtainen lisenssimaksu on käsittääkseni halvempi.

Liigassa saa toisaalta lisätuloja yhteisiltä (liigatoimiston hankkimilta) sponsoreilta. Sitä voi toki laskeskella, onko edullista luovuttaa niitä varten parhaat kentänlaitamainospaikat. Ja aika paljon on liigan yhteisten sponsoreiden äänimainoksia - ei sinne äänimaailmaan voi hirveästi enää tunkea seuran omien sponsoreiden mainoksia. Vaikea sanoa, onko tämä kuvio seurojen kannalta edullinen, jos vertaa tilanteeseen, missä seura voisi myydä kaiken mainostilan itse.

Ei ole.
Ac Ojoinen

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 17.01.2015 klo 10:01:00

Liigassa saa toisaalta lisätuloja yhteisiltä (liigatoimiston hankkimilta) sponsoreilta. Sitä voi toki laskeskella, onko edullista luovuttaa niitä varten parhaat kentänlaitamainospaikat. Ja aika paljon on liigan yhteisten sponsoreiden äänimainoksia - ei sinne äänimaailmaan voi hirveästi enää tunkea seuran omien sponsoreiden mainoksia. Vaikea sanoa, onko tämä kuvio seurojen kannalta edullinen, jos vertaa tilanteeseen, missä seura voisi myydä kaiken mainostilan itse.
Liigan tekemät omat sponssisopparit ovat kai edelleen sitä luokkaa että seurat saisivat paremmat hillot jos voisivat myydä nuo parhaat paikat itse. Ykkösessä ei ole sitä vaaraa että liitto myisi nuo paikat eli tulot noilta osin saattavat olla Ykkösessä suuremmat. Riippuu toki siitä kuinka hyvin ne ostaan myydä ;)
Juhana Jäähynkalastaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Muovinen Palkkaturva teitä ei kukaan kaipaa®


Vastaus #20 : 22.01.2015 klo 10:56:46

Notta olisko joku jo tehnytkin vertailua mitä eroja/yhteistä on Liiga ja Ygösen lisenssivaatimuksissa, jos on niin referaattia tänne, kiitosh

Aiheellinen kommentti myös tämä päätösten hitaus valitustapauksissa=koko periaate kerran vyuodessa tsekattavista lisensseistä olisi syytä muuttaa jatkuavksi prosessiksi. Mikä tietty meinaa, että rankaisuksi tarvitaan myös pistevähennyksiä, niinqu mualimalla jo tehhäänki...

MYPA:n hakemus jalkapallon Ykköseen on hyväksytty, mutta samoin kuin Veikkausliigaan, on myös Ykköseen saatava lisenssi. Tiihosen mukaan Ykkösen lisenssivaatimukset ovat kovat ja monet vaatimuksista ovat Veikkausliigan tasoa.

Epätietoisuus sarjapaikasta aiheuttaa päänvaivaa vielä muun muassa markkinoinnissa, joukkueen kokoamisessa ja valmentajakysymyksessä.
– Liigalisenssin peruuntuminen on sotkenut toiminnan perusteellisesti. Sellainen järki tähän olisi saatava, ettei sarjatasoa tarvitsisi jatkossa pohtia enää kevättalvella.

Urheilun oikeusturvalautakunnasta kerrotaan, että ratkaisu MYPA:n valitukseen liigalisenssin hylkäämisestä on tarkoitus tehdä helmikuun puolivälissä.
– Jos asia etenee suulliseen käsittelyyn, voi ratkaisu venyä vielä hieman siitä, toteaa lautakunnan sihteeri Timo Ojala.
V.M.P.

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 23.01.2015 klo 12:29:42

Hurjien huhujen mukaan Atlantis ja Kemi eivät saa lisenssiä Ykköseen ???
Bollan

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 23.01.2015 klo 13:52:30

Hurjien huhujen mukaan Atlantis ja Kemi eivät saa lisenssiä Ykköseen ???
Eihän tämä voi pitää paikkansa! Siinä tapauksessa sitten vaan ensin pari viikkoa aikaa tehdä korjauksia hakemukseen ja sen jälkeen pari viikkoa aikaa valittaa päätöksestä! Milloin palloliitto mahtaa herätä ja huomaa että tämä nykysysteemi ei toimi? Pidetään kuitenkin vielä peukkuja että tämä huhu ei pidä paikkansa!
Pikki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Oulu, OsPa, FC OPA, JS Hercules, OLS


Vastaus #23 : 23.01.2015 klo 14:26:50

Hurjien huhujen mukaan Atlantis ja Kemi eivät saa lisenssiä Ykköseen ???

Atlantiksesta tuon voisi uskoakin, sillä:

Uutinen
Atlantis ja Viikingit protestilistalla – Tukiaisen siirto auttaa Atlantista

http://www.hs.fi/urheilu/a1419828841273

Mutta mikäs tuo Kemin tilanne nyt onkaan? Vai jäävätkö nämä lisenssipelleilyt pelkästään "hurjiksi" huhuiksi
Juhana Jäähynkalastaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Muovinen Palkkaturva teitä ei kukaan kaipaa®


Vastaus #24 : 23.01.2015 klo 14:48:46

Mutta mikäs tuo Kemin tilanne nyt onkaan? Vai jäävätkö nämä lisenssipelleilyt pelkästään "hurjiksi" huhuiksi

jospa tässä vaiheessa molemmilta pyydetty lisätietoja ???

PS Kemillä tällä hetkellä yksi päällä, nuo vanhemmat FF2-topiikista, jonninlaista pelleiiton kuuluttamaa jatkuvuutta havaittavissa ???

Palloseura Kemi Kings Ry, Kemi

Tyyppi   Protesti
Talousalue   Lapin talousalue
Osoite   Tervaharjunkatu, 94600 Kemi
Häiriöpäivämäärä   27.10.2014
Velkoja   Lindorff Oy
Saatavan määrä   3270 €

Palloseura Kemi Kings ry, Kemi
Tyyppi    Velkomustuomio
Talousalue    Lapin talousalue
Osoite    Meripuistokatu, 94100 Kemi
Häiriöpäivämäärä    15.12.2011
Velkoja    Lindorff Oy
Saatavan määrä    5300 €
Katso yrityksen Palloseura Kemi Kings ry tarkemmat tiedot
 
Palloseura Kemi Kings ry, Kemi
Tyyppi    Protesti
Talousalue    Lapin talousalue
Osoite    Meripuistokatu, 94100 Kemi
Häiriöpäivämäärä    28.11.2011
Velkoja    Lindorff Oy
Saatavan määrä    300 €
Katso yrityksen Palloseura Kemi Kings ry tarkemmat tiedot
 
Palloseura Kemi Kings ry, Kemi
Tyyppi    Protesti
Talousalue    Lapin talousalue
Osoite    Meripuistokatu, 94100 Kemi
Häiriöpäivämäärä    27.09.2011
Velkoja    Lindorff Oy
Saatavan määrä    3300 €
Katso yrityksen Palloseura Kemi Kings ry tarkemmat tiedot
 
Palloseura Kemi Kings ry, Kemi
Tyyppi    Protesti
Talousalue    Lapin talousalue
Osoite    Meripuistokatu, 94100 Kemi
Häiriöpäivämäärä    26.09.2011
Velkoja    Lindorff Oy
Saatavan määrä    2000 €
Katso yrityksen Palloseura Kemi Kings ry tarkemmat tiedot

Palloseura Kemi Kings ry, Kemi

Tyyppi   Velkomustuomio
Talousalue   Lapin talousalue
Osoite   Meripuistokatu, 94100 Kemi
Häiriöpäivämäärä   24.01.2013
Velkoja   Lindorff Oy
Saatavan määrä   3567 €

Palloseura Kemi Kings ry, Kemi

Tyyppi   Protesti
Talousalue   Lapin talousalue
Osoite   Tervaharjunkatu, 94600 Kemi
Häiriöpäivämäärä   16.01.2014
Velkoja   Lindorff Oy
Saatavan määrä   1287 €

Palloseura Kemi Kings ry, Kemi

Tyyppi   Velkomustuomio
Talousalue   Lapin talousalue
Osoite   Tervaharjunkatu, 94600 Kemi
Häiriöpäivämäärä   07.02.2014
Velkoja   Lindorff Oy
Saatavan määrä   2500 €

Palloseura Kemi Kings ry, Kemi

Tyyppi   Protesti
Talousalue   Lapin talousalue
Osoite   Tervaharjunkatu, 94600 Kemi
Häiriöpäivämäärä   14.03.2014
Velkoja   Lindorff Oy
Saatavan määrä   1003 €

 
Sivuja: [1] 2 ... 8
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines