FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
14.08.2018 klo 14:58:49 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Mitkä maat jatkavat B-lohkosta?
Costa Rica ja Panama
Costa Rica ja Haiti
Costa Rica ja Jamaika
Panama ja Haiti
Panama ja Jamaika
Haiti ja Jamaika

Sivuja: 1 ... 6 [7] 8 ... 10
 
Kirjoittaja Aihe: MM 2018-karsinnat: CONCACAF  (Luettu 50839 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
snakewarrior

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, Los Catratchos


Vastaus #150 : 02.09.2017 klo 09:20:02

Meni puristamiseksi joo, mutta olihan siinä toisellakin paikkoja ratkaisuun, ja Hondurasilta vietiin lopussa myös selvä rankkari. Selkeästi parempaa oli Hondurasin peli ja sitten vaan seuraavaan peliin.

Usa on todellakin pakko voittaa, ja nyt on Pinton uran tärkein matsi Hondurasin peräsimessä.
snakewarrior

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, Los Catratchos


Vastaus #151 : 05.09.2017 klo 11:25:05

Näkisin että tänään jo lähes ratkeaa Hondurasin kisapaikka. Häviöllä ovat jo melkolailla ulkona, tasapeli säilyttäisi jonkinlaiset mahdollisuudet vielä neljänteen sijaan, ja voitolla oltaisiin suht lähellä kolmatta sijaa.

Itse uskon voittoon, sillä Pinton alaisuudessa Honduras on monasti esittänyt parastaan kaikkein tiukoimmissa paikoissa.
Jorma Teräs

Poissa Poissa


Vastaus #152 : 06.09.2017 klo 20:44:24

Lähellä oli Honduras todella isoa voittoa mutta Bobby Wood pelasti viimeisellä kympillä jenkeille vähintään yhtä ison vierastasurin ja taistelu viimeisestä suorasta paikasta (ja karsijan paikastakin) jatkuu kiivaana. Meksiko ja Costa Rica tasasivat pisteet ja Costa Rica on pisteen päässä kisapaikasta. Panama löi T&T:n 3-0 ja nousi pisteellä ohi USA:n ja Hondurasin kolmanneksi.

Seuraavalla kierroksella lokakuun alussa edessä huipputärkeät USA-Panama ja Costa Rica-Honduras.
snakewarrior

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, Los Catratchos


Vastaus #153 : 06.09.2017 klo 22:23:57

Oli hyvä peli Hondurasilta, ehdottomasti parempi joukkue pelissä, mutta valitettavasti se ei riittänyt voittoon. Purku olisi pitänyt suunnata ihan eri paikkaan, siinä vaparin jälkeen. 👎
snakewarrior

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, Los Catratchos


Vastaus #154 : 03.10.2017 klo 00:42:53

Ennustan voittoa Hondurasille Costa Rica-pelistä, ja tasuria tai voittoa Meksikoa vastaan. Se sitten riittänee joko kolmanteen tai neljänteen sijaan. Usa-Panama pelistä povailen tasuria, ja vikalla kierroksella jenkeille voittoa ja Panamalle tappiota. Joo, näin se kyllä menee.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #155 : 07.10.2017 klo 00:08:20

USA-Panama on se iso ottelu. Arena on melkeinpä vetänyt äärimmilleen sen ideansa kokemuksen tuomasta voimasta, 25:stä maajoukkueeseen mukaan kutstutuista pelaajista 15 on kolmekymppisiä tai vanhempia. Vain kuusi pelaajaa on alle 27-vuotiaita, kolme alle 24-vuotiaita, Arena jopa kutsui entisen maajoukkuevalmentaja Bradleyn psyykkaamaan joukkuetta.

Beasley, Feilhaber, Wondolowski ja Rimando käytännössä kaikki jo elähtäneet ja nykyolosuhteissa turhiksi osoittautuneet veteraanit ovat kelvanneet mukaan, kun taas nuorempi kaarti on jätetty enimmäkseen pois. Pulisicia ei toki edes Arena voi pudottaa, vaikka on aivan liian nuori valmentajan papereissa, Acosta ja Arriolakin päässeet mukaan, Yedlin, Wood ja Agudelo kokemuksestaan huolimatta vielä nuoria pelaajia, mutta siihen sitten se tulevaisuus tuossa joukkueessa loppuukin täydellisesti.

Aikakausi on tulossa loppuun USA:n maajoukkueen osalta. Panama-ottelu on jo merkittävässä roolissa siihen, että päättyykö se ennen vai jälkeen Venäjän kisojen.
rysty

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi, Bulgaria & altavastaajan puolella!


Vastaus #156 : 07.10.2017 klo 02:53:59

Ainakin alku on Jenkeille vahva, ja sitä myötä 1-o johtoon.
rysty

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi, Bulgaria & altavastaajan puolella!


Vastaus #157 : 07.10.2017 klo 02:58:17

Ja Altidore 2-0
snakewarrior

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, Los Catratchos


Vastaus #158 : 07.10.2017 klo 09:12:12

Nyt kun Panama hävisi oman pelinsä, tasuri voisi olla ok tulos Hondurasilta, ja Meksikoa vastaan riittäisi myös piste, mikäli Panama häviäisi oman ottelunsa.
« Viimeksi muokattu: 07.10.2017 klo 11:18:37 kirjoittanut snakewarrior »
snakewarrior

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, Los Catratchos


Vastaus #159 : 08.10.2017 klo 03:13:14

Ja tasapelin myötä Costa Rica Venäjän kisoihin. Luulen että monet Hondurasin  kannattajat olisivat ottaneet tasapelin ennen ottelua vastaan, jos heille oltaisiin sitä tarjottu.

Honduras kuitenkin jatkoi sitä näitten karsintojen trendiä, jossa voitto menetetään ihan loppuhetkillä, ensin Panama vieraissa, sitten viime peli jenkkejä vastaan, ja nyt sitten tämä. Pieniä asioita mitkä menee persiilleen, kun on noin monta tuollaista.. Ei toki häviötä Hondurasilta karsinnoissa sitten Meksiko-pelin, mutta tuo lisäajan viidennellä tai kuudennella minuutilla tehty maali saattoi maksaa Hondurasilta hyvinkin jatkokarsintapaikan.

Tosin jos Panama sinne menee, niin ei oo mikään kirkossa kuulutettu riemumarssi vaikkapa Australiaa vastaan.
snakewarrior

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, Los Catratchos


Vastaus #160 : 08.10.2017 klo 10:30:10

Semmoinen ajatus näyttää olevan vallassa, joka sanoo että meksikolaistuomari "ryösti" pelin Hondurasilta. Itse en pysty ottamaan tuohon puolueettomasti kantaa sillä heräsin vasta ottelun viimeiselle 15-minuuttiselle. Niiden ja lisäajan aikana ei ainakaan mitään sellaista tapahtunut, mistä olisi lisäaikaa pitänyt juuri kasvattaa.

Ilmeisesti Hondurasilta kuitenkin erinomainen peli kokonaisuudessaan, ja raporttien mukaan selkeästi parempi joukkue. Keskustelua oli jopa siitä, että "vihdoin Hondurasin joukkue on löytänyt itsensä ja Pinto tasapainossa pelitavan kanssa". Jos ja kun näin on, niin on vaarana että huomattavasti laadukkaampi joukkue on jäämässä rannalle kuin Panama. Materiaalietuhan on jo ollut Hondurasin puolella, peli on vain yskinyt, ja siitä on tullut kierre.  Kävisi vähän samalla tavalla kuin Hollannille Ruotsin kanssa, ja se olisi omasta puolueellisesta näkökulmastani sääli.


Tosin, jos peli tosiaan on uomissaan,  niin voitto Meksikosta kotona on todella lähellä. Vaarana on vain että Costa Rica perseilee oman matsinsa, ja Panama saa siitä helpohkon voiton.

Niin tai näin, jos peli alkaa olla uomissaan, siitä sopii olla innoissaan. Ja jos ryssän maasta jää kisat väliin, niin uskon että silläkin on jokin tarkoitus. 😊

Mutta pointtini varmaan tässä jauhannassa on se että Honduras kuuluu Concacafin suurten joukkoon, ihan siihen Costa Rican vierelle. 👊
snakewarrior

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, Los Catratchos


Vastaus #161 : 11.10.2017 klo 05:26:40

Onnittelut kaikille Panaman kannattajille kisapaikasta! Kova saavutus.

Meksiko-vierastappion jälkeen Honduras ryhdistäytyi eikä hävinnyt enää kertaakaan karsinnoissa.

On sanomattakin selvää, että Syyria olisi ollut helpompi vastus kuin Australia, siksi jännäsinkin tänään ihan ottelua seuraten Syyrian jatkopaikan puolesta, eikä se kovin kauaksi jäänytkään..
snakewarrior

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, Los Catratchos


Vastaus #162 : 11.10.2017 klo 05:41:32

Ja Panaman kisapaikkaanhan vaadittiin (tasoitusmaalissa)  pieni avustus käsivarrella -  oli se sitten kuinka tahaton tai tahallinen hyvänsä.

Se oli sitten vissiin Jumalan käsivarsi,
🎉 sille, vaikka Honduras sen takia jatkokarsintaan joutuikin.
Chamagol

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, Tigres, Meksiko; symppaan: Cruz Azul, TiPS


Vastaus #163 : 11.10.2017 klo 06:23:35

Aika erikoinen tuo Panaman tasoitusmaali, parilla vilkaisun perusteella en osaa kyllä sanoa ylittikö pallo ylipäätään maaliviivaa. Loppukin aika värikäs, sillä muutama minuutti ennen päätöstä Honduras oli menossa kisoihin ja USA karsintaan; Panama kiilasi kuitenkin Ramon Torresin 88. minuutilla tulleella läpiajotykityksellä näiden ohi.

Panaman kisapaikalle joka tapauksessa Tuoppi. USA:lta taas katkesi seitsemän kisojen mittainen ja aika menestyksekäskin putki. Päävalmentaja vaihtunee ja jokohan niitä Louhikkokoskettajan haikailemia nuoriakin saataisiin sitten paremmin mukaan. Hondurasilla taas edessään haastava jatkokarsinta Australiaa vastaan. Tasaiselta vaikuttaa, mutta itse pidän ausseja hienoisena suosikkeina.
veikkopl

Poissa Poissa


Vastaus #164 : 11.10.2017 klo 08:05:15

Aika erikoinen tuo Panaman tasoitusmaali, parilla vilkaisun perusteella en osaa kyllä sanoa ylittikö pallo ylipäätään maaliviivaa.

Ei todellakaan ylittänyt eikä ollut edes lähellä. Vittu näitä kisapaikkoja voi näin jakaa, vaikka olisi miten sympaattinen hassuttelumaa kyseessä.
ensijokolmas

Poissa Poissa


Vastaus #165 : 11.10.2017 klo 08:18:28

Huutista Panaman tasoitusmaalille :D Eihän tuossa ollut kuin kolme räikeää tuomarivirhettä noin kahden sekunnin sisään (käsivirhe, viheltämättä jätetty rankkari ja pallo ei ylittänyt maaliviivaa).
The Goat

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, MCFC, NYCFC


Vastaus #166 : 11.10.2017 klo 08:33:37

Tässä on monena hidastuksena tuo Panaman "tasoitus": https://youtu.be/HKdsmwA9IYo?t=42

Kuvaavaa on, kun maalin takana joku pallopoika lyö käsillä päähänsä 1:25 ajassa, että ei uponnut.

Aika kova kiima tuossa 2-1 maalissa yleisöllä ja pelaajilla Ylos
Seitan

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #167 : 11.10.2017 klo 08:44:42

Rahan on täytynyt liikkua tuomariston taskuun. Eihän tuota maalia voi millään hyväksyä.
Holmgård

Poissa Poissa


Vastaus #168 : 11.10.2017 klo 08:54:37

Ohhoh mikä ratkaisukierros! Panaman tasoitus ei käynyt sisällä, mutta tosiaan janari kampattiin maaliviivalla tyhjän maalin tilanteessa, joten pilkku ja punainen olisi voinut olla tuomio.

Mahtaa aika moni keskisen ( ei Vesa ) Amerikan seudulla olla muikealla päällä tänään kun iso paha Los Imperialistos on ulkona.
asdas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal, klubi


Vastaus #169 : 11.10.2017 klo 09:20:59

Koko futisjohto korvista ulos Jenkeissä! Juuri kun saivat hieman innostusta miesten futiksen puolella Pulisicin ansiosta, niin menevät ryssimään näin pahasti :D
Ben

Poissa Poissa


Vastaus #170 : 11.10.2017 klo 09:25:01

Viime karsinnoissa USA teki Meksikolle palveluksen voittamalla itselleen merkityksettömässä pelissä ja sitä kautta Meksiko jatkokarsintoihin ja kisoihin.

Meksiko ei antanut vastapalvelusta vaan hävisi merkityksettömän pelin Hondurasille joka kiilasi USAn ohitse.

Uskomatonta, että tuo Trinidadin tasoitus hyväksyttiin mutta tosiaan siinä kyllä rikottiin myös pelaajaa selvästi. Ei sillä, oikea tuomio, eli pilkku, ei vielä ole maali, eli ei tuo sitä hyvitä.
Jorma Teräs

Poissa Poissa


Vastaus #171 : 11.10.2017 klo 09:38:26

Rahan on täytynyt liikkua tuomariston taskuun. Eihän tuota maalia voi millään hyväksyä.

Svein Oddvaria naurattaa
kekkilä

Paikalla Paikalla


Vastaus #172 : 11.10.2017 klo 09:41:04

Uskomatonta, että tuo Trinidadin tasoitus hyväksyttiin mutta tosiaan siinä kyllä rikottiin myös pelaajaa selvästi. Ei sillä, oikea tuomio, eli pilkku, ei vielä ole maali, eli ei tuo sitä hyvitä.

Panaman
Bhoy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PK-37, Celtic, FC Espoo


Vastaus #173 : 11.10.2017 klo 09:43:25

Tässä on monena hidastuksena tuo Panaman "tasoitus": https://youtu.be/HKdsmwA9IYo?t=42

Kuvaavaa on, kun maalin takana joku pallopoika lyö käsillä päähänsä 1:25 ajassa, että ei uponnut.

Aika kova kiima tuossa 2-1 maalissa yleisöllä ja pelaajilla Ylos

Katsomossa kyrillisin kirjoitettu banneri!?
asdas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal, klubi


Vastaus #174 : 11.10.2017 klo 10:07:12

Katsomossa kyrillisin kirjoitettu banneri!?
Maajoukkue..Unelmamme...Mennä Mestariksi/Mestaruuskisoihin?

Tälläin translatoinnilla.

En tiedä fiilistelläänkö vain, että kisat on Venäjällä, kun Panamassa ei kai tuhatta enempää ole venäläisiä.
« Viimeksi muokattu: 11.10.2017 klo 10:10:51 kirjoittanut asdas »

 
Sivuja: 1 ... 6 [7] 8 ... 10
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines