FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.05.2018 klo 13:25:28 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 39 [40] 41 ... 52
 
Kirjoittaja Aihe: The FA (C.S.I. London) linjassa,linjattomutta vai linjanmukaista linjattomuutta?  (Luettu 160715 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Panopticon

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Chelsea


Vastaus #975 : 04.12.2017 klo 19:39:59

Mark Clattenburg: I allowed Tottenham to self-destruct against Chelsea in 2016

Simmottiis, vaikka tuo kyllä pelissä selkeästi näkyikin niin tuossa lopullinen vahvistus.
Tottenhamia siis avitettiin tuomarin toimesta, ja se riittikin hienoon tasapeliin asti. Leicester oli tuolloin kuitenkin aivan liian vahva kaikille muille joka tapauksessa.

Aika rohkeaa myöntää tuomarilta, vaikka ei tuo tosiaan epäselväksi kyllä jäänyt. Ymmärrän sinällään tuon pointinkin, vaikka en sitä kyllä sinällään hyväksykään.
Parlour

Poissa Poissa


Vastaus #976 : 04.12.2017 klo 21:46:58

https://www.yorkshirepost.co.uk/sport/football/blowing-the-whistle-on-his-career-1-2613099

Mark Clattenburg ei ole ensimmäinen tuomari, joka on antanut poikien pelata ja tunnustanut poikkeuksellisen menettelyn jälkeenpäin. Messiaan (:-[) tapauksessa tuomari altisti itsensä kyseenalaiseen asemaan jättämällä kortit kokonaan kotiin kollektiivisen sukittelun ilosanoman vuoksi. Ottelu siis vuodelta 2003 Wolverhamptonin ja Millwallin väliltä, kortti ei noussut kertaakaan.
JFT39

Poissa Poissa


Vastaus #977 : 04.12.2017 klo 22:31:24

Clattenburg häipyikin sitten kesken seuraavan kauden vähin äänin Saudi-Arabiaan, ja kun muistetaan että mies oli aiemmin urallaan tutkinnassa ja hyllytettynä velkojensa vuoksi niin eiköhän tässä ole kyse paljastuskirjan ennakkomarkkinoinnista. Ruskeat kirjekuoret jne...
Edmundo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Лахти


Vastaus #978 : 18.12.2017 klo 16:49:51

Lanzinille odotetusti pamahti filmaussyytteet selvästi huijauksella hankitusta pilkusta komitean äänin 3-0. Huomenna West Ham ja Lanzini hyväksynevät syytteet ja kahden matsin bänni napsahtaa.
Kolmeseiska

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Marko Arnautovic


Vastaus #979 : 18.12.2017 klo 17:17:56

Kanen tilannetta ei varmaankaan jaksettu sen enempää setviä? Lanzinille kyllä ihan ansaittu huili.
Lord Bendtner

Paikalla Paikalla


Vastaus #980 : 18.12.2017 klo 18:08:33

Kanen tilannetta ei varmaankaan jaksettu sen enempää setviä? Lanzinille kyllä ihan ansaittu huili.

Miksi olisi kun on kyse Englannin maajoukkueen pelaajasta? Noillahan on omat säännöt.
Miqu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Forza Juve!


Vastaus #981 : 18.12.2017 klo 18:28:19

Sinällään huvittavaa, että pienestä kaatuilusta (josta olisi tullut kyllä myös kontakti jos olisi vain odottamut) saattaa saada pari peliä bänniä, mutta jalkapohjalla kaverin sääriluun lujuuden testaamisestä selviää joko keltaisella tai ilman mitään. Ei siinä, sukeltelusta voi ja pitääkin antaa bänniä, mutta kyllä tuosta sikailusta pitäisi rokottaa paljon enemmän.
Kolmeseiska

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Marko Arnautovic


Vastaus #982 : 18.12.2017 klo 19:31:44

Sukelluksista saa ja pitää antaa bänniä, mutta suotavaa olisi että säännöt olisi samat kaikille. Jos Lanzinin tilalla olisi vaikka Alli niin olisiko tuomio sama? Rohkenen epäillä.

Noista teloitustaklauksista pitäisi poistaa myös se keltaisen kortin porsaanreikä, se ei oikeasti palvele ketään että tuomarin housuun paskominen estää oikeuden toteutumisen.
Lord Bendtner

Paikalla Paikalla


Vastaus #983 : 18.12.2017 klo 20:23:27

Sukelluksista saa ja pitää antaa bänniä, mutta suotavaa olisi että säännöt olisi samat kaikille. Jos Lanzinin tilalla olisi vaikka Alli niin olisiko tuomio sama? Rohkenen epäillä.

Noista teloitustaklauksista pitäisi poistaa myös se keltaisen kortin porsaanreikä, se ei oikeasti palvele ketään että tuomarin housuun paskominen estää oikeuden toteutumisen.

Sanasta sanaan sama. Tuossa keltaisen kortin porsaanreiässä ei ole mitään järkeä.
KDB

Poissa Poissa


Vastaus #984 : 18.12.2017 klo 20:26:06

Onko tuo porsaanreikä siis edelleen olemassa? Itse ymmärsin tämän niin ettei olisi:

Uutinen
The FA have meanwhile been granted permission by Fifa to take greater retrospective action on incidents that officials had only partially seen. Previously, the global body had been immovably strict on their rule that an incident had been definitively dealt with if one of the officials saw it.

That has however created a problem when, for example, an assistant has seen a bad challenge from an angle or his peripheral vision or if a player has scratched or mauled another when a referee has only seen what looks like what could be a pat on the face. Extra action could not be taken, due to how the policy was framed.

The FA have however made overtures to Fifa regarding the investigation of such incidents, and found the stance to be much more relaxed this time, allowing England’s governing body to adopt the changes.


Jos on, niin muutos on todella typerä.
Edmundo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Лахти


Vastaus #985 : 18.12.2017 klo 20:30:29

Onko tuo porsaanreikä siis edelleen olemassa? Itse ymmärsin tämän niin ettei olisi:

Uutinen
The FA have meanwhile been granted permission by Fifa to take greater retrospective action on incidents that officials had only partially seen. Previously, the global body had been immovably strict on their rule that an incident had been definitively dealt with if one of the officials saw it.

That has however created a problem when, for example, an assistant has seen a bad challenge from an angle or his peripheral vision or if a player has scratched or mauled another when a referee has only seen what looks like what could be a pat on the face. Extra action could not be taken, due to how the policy was framed.

The FA have however made overtures to Fifa regarding the investigation of such incidents, and found the stance to be much more relaxed this time, allowing England’s governing body to adopt the changes.


Jos on, niin muutos on todella typerä.

Tuossa ei kuitenkaan puhuta mitään keltaisista korteista. Käsitän itse tuon niin, että tuomari on nähnyt joten kuten jonkun tilanteen, mutta ei ole pitänyt sitä vakavana, vaikka se oikeasti sellainen on. Tuo ei kuitenkaan kumoa tilanteita, joissa tuomari on nähnyt tilanteen ja päättänyt sen olevan keltaisen arvoinen.

Koska jos keltaista näytetään, oletetaan, että tuomari on nähnyt sen oikeasti riittävän hyvin.
« Viimeksi muokattu: 18.12.2017 klo 20:32:45 kirjoittanut Edmundo »
KDB

Poissa Poissa


Vastaus #986 : 18.12.2017 klo 20:36:47

Ongelmahan tuossa on sitten edelleen se ettei tuomari luonnollisesti nähnyt kunnolla tuota Kanen niittiä, mutta luuli kevyemmän rikkeen tapahtuneen ja antoi keltaisen. Tuossa tapauksessa pitäisi toimia tuo "has seen a bad challenge from his peripheral vision.." -kohta niin että kortin värin voi muuttaa jälkikäteen.

Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #987 : 18.12.2017 klo 20:38:07

Tuossa ei kuitenkaan puhuta mitään keltaisista korteista. Käsitän itse tuon niin, että tuomari on nähnyt joten kuten jonkun tilanteen, mutta ei ole pitänyt sitä vakavana, vaikka se oikeasti sellainen on. Tuo ei kuitenkaan kumoa tilanteita, joissa tuomari on nähnyt tilanteen ja päättänyt sen olevan keltaisen arvoinen.

Koska jos keltaista näytetään, oletetaan, että tuomari on nähnyt sen oikeasti riittävän hyvin.
Tämä tosiaan ei taida hetkeen olla muuttumassa, koska tuo alkaisi sitten jo aika oleellisesti rapistaa erotuomareiden auktoriteettiä entisestään vielä.
Lilywhite

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Watch Us Rise


Vastaus #988 : 18.12.2017 klo 23:06:43

Sinällään huvittavaa, että pienestä kaatuilusta (josta olisi tullut kyllä myös kontakti jos olisi vain odottamut) saattaa saada pari peliä bänniä, mutta jalkapohjalla kaverin sääriluun lujuuden testaamisestä selviää joko keltaisella tai ilman mitään. Ei siinä, sukeltelusta voi ja pitääkin antaa bänniä, mutta kyllä tuosta sikailusta pitäisi rokottaa paljon enemmän.
Ei noita voi mitenkään verrata, sillä ovat niin erilaisia syntejä. Erilaisuudesta kertoo esimerkiksi se, miten filmaamalla voit periaatteessa ratkaista mestaruuden tai vaikkapa MM-kullan, mutta jalkapohja edellä kaverin sääriluun lujuutta testaamalla et.

Sukelluksista saa ja pitää antaa bänniä, mutta suotavaa olisi että säännöt olisi samat kaikille. Jos Lanzinin tilalla olisi vaikka Alli niin olisiko tuomio sama? Rohkenen epäillä..
Uskoisin tuomion olevan prikulleen sama.
Tervo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kapteenien pallit


Vastaus #989 : 19.12.2017 klo 00:11:21

Väittämä yksi: Ei noita voi mitenkään verrata, sillä ovat niin erilaisia syntejä. Erilaisuudesta kertoo esimerkiksi se, miten filmaamalla voit periaatteessa ratkaista mestaruuden tai vaikkapa MM-kullan, mutta jalkapohja edellä kaverin sääriluun lujuutta testaamalla et.
Väittämä kaksi: Uskoisin tuomion olevan prikulleen sama.

Väittämä yksi: En kyllä nyt taaskaan ymmärrä sun tekstistä yhtään mitään?

Väittämä kaksi: Olet väärässä ja tiedät senkin vallan hyvin itsekkin.
Bimbopallo FC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TYB, YMCA, KKK


Vastaus #990 : 19.12.2017 klo 01:48:59

Kanen tilannetta ei varmaankaan jaksettu sen enempää setviä?

On tuota ainakin mediassa setvitty. Graham Poll totesi kolumnissaan keltaisen olleen sinällään riittävä tuomio, joskin nosti esiin myös DB:n edellä esittämän näkökohdan.
Ia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP ja Aleksi Pahkasalon erikoistilanteet


Vastaus #991 : 19.12.2017 klo 02:18:34

Tuossa ei kuitenkaan puhuta mitään keltaisista korteista. Käsitän itse tuon niin, että tuomari on nähnyt joten kuten jonkun tilanteen, mutta ei ole pitänyt sitä vakavana, vaikka se oikeasti sellainen on. Tuo ei kuitenkaan kumoa tilanteita, joissa tuomari on nähnyt tilanteen ja päättänyt sen olevan keltaisen arvoinen.

Koska jos keltaista näytetään, oletetaan, että tuomari on nähnyt sen oikeasti riittävän hyvin.

No jos nyt jotain positiivista pitää hakea, niin nythän tämä asia tulee sitten selville, kun Kanen ja Allin tapausta puidaan.
Edmundo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Лахти


Vastaus #992 : 19.12.2017 klo 19:15:00

Lanzinin bänni varmistui.
Kolmeseiska

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Marko Arnautovic


Vastaus #993 : 19.12.2017 klo 19:16:33

Hävettävää edes valittaa tuosta. Alas
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #994 : 21.12.2017 klo 16:24:54

Ketjusta poistettiin turhaa jankkausta ja sen yhteyteen vielä myöhemmin tarrautunutta toiseen forumnimimerkkiin kohdistunutta provosointia tältä päivältä. Täällä pätee sama linjaus kuin esim. tuolla Kalina-topicissakin, eli bannisormi on nyt herkässä.
« Viimeksi muokattu: 21.12.2017 klo 19:24:41 kirjoittanut Buffy la Cazavampiros »
KDB

Poissa Poissa


Vastaus #995 : 21.12.2017 klo 20:45:09

Ihmettelin miten ihmeessä Gray selvisi ilman bänniä,  kunnes sain selville ettei paneeli koostukaan aina samoista kolmesta henkilöstä, vaan henkilöitä on useampi joista sitten arvotaan tuo kolme kaveria. Ei ihme jos päätökset eivät ole johdonmukaisia. Alas
Kolmeseiska

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Marko Arnautovic


Vastaus #996 : 21.12.2017 klo 20:49:31

2-1 äänin vältti bännin. Jos Leicester olisi mennyt jatkoon niin luultavasti olisi bänniäkin napsahtanut, nyt ei haluttu rangaista kun loppuviimein huijauksesta ei saatu hyötyä kuin 30 minuutin verran.
Eiccu

Poissa Poissa


Vastaus #997 : 21.12.2017 klo 22:37:07

City selvisi derbyn jälkeisestä provosoivasta juhlinnastaan ilman bännejä, eikä asiasta kohteliaasti huomauttaneille Mourinholle tai Lukakullekaan tullut bännejä
http://www.espnfc.com/english-premier-league/story/3319635/fa-take-no-action-over-man-city-vs-man-united-tunnel-bust-up
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #998 : 31.12.2017 klo 18:04:57

Ashley Youngin eilinen kyynerpäätekniikka tutkintaan.

http://www.skysports.com/football/news/11667/11190862/manchester-uniteds-ashley-young-charged-with-violent-conduct-by-fa-after-southampton-draw

Eiköhän sieltä vähintään pari peliä napsu jo ihan pelkästään matsikoosteen hidastuksia katsomalla. Mourinho 99% varmasti valittaa asiasta jolloin pelikieltoa napsuukin sitten peli lisää mutta eiköhän symppis-Young saa ensi viikon vielä pelailla ennen kuin tuomio pannaan käytäntöön.
Eiccu

Poissa Poissa


Vastaus #999 : 31.12.2017 klo 18:17:22

Ashley Youngin eilinen kyynerpäätekniikka tutkintaan.

http://www.skysports.com/football/news/11667/11190862/manchester-uniteds-ashley-young-charged-with-violent-conduct-by-fa-after-southampton-draw

Eiköhän sieltä vähintään pari peliä napsu jo ihan pelkästään matsikoosteen hidastuksia katsomalla. Mourinho 99% varmasti valittaa asiasta jolloin pelikieltoa napsuukin sitten peli lisää mutta eiköhän symppis-Young saa ensi viikon vielä pelailla ennen kuin tuomio pannaan käytäntöön.

Selvä tapaushan tuo on, enkä usko, että United tuosta valittaa kun ei se ole epäselvemmistäkään valittanut.

 
Sivuja: 1 ... 39 [40] 41 ... 52
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines