FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
16.01.2021 klo 22:40:59 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Suomi U-20 futsalmaajoukkue  (Luettu 5508 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
busi

Poissa Poissa


: 30.03.2015 klo 22:29:33

Lainaus
Lainaus
Futsalin alle 20-vuotiaiden maajoukkue kokoontuu ensimmäistä kertaa 16.–18.4. Oulussa. Euroopan jalkapalloliitto (UEFA) suunnittelee EM-kilpailun aloittamista futsalin ikäluokkamaajoukkueille.

Ensimmäinen alle 20-vuotiaiden futsalmaajoukkueleiri palvelee paitsi valmistautumista eurooppalaiseen ikäluokkamaajoukkuetoimintaan osallistumista, myös futsalin A-maajoukkuetta. Futsalmaajoukkueen valmennusjohto osallistuu leirille, jolla tarkkaillaan myös nousevia, nuoria pelaajia A-maajoukkuetoimintaa ajatellen. Leirille kutsutut pelaajat ovat pelanneet kuluvalla kaudella Futsal-Liigassa, Futsal-Ykkösessä sekä alle 20-vuotiaiden Futsal-Liigassa.
Futsalin alle 20-vuotiaiden maajoukkuevalinnat
Maalivahdit (6):
Tatu Kujanpää, FC Kemi
Teemu Keskinen, Ilves
Iiro Auvinen LeKi-futis
Jan Holm, SoVo
Lari Honkanen, Tervarit
Marko Pirnes, Sievi Futsal
Kenttäpelaajat (24):
Jaso Oksanen, EBK
Qoranne Mohamed, EBK
Leo Rautiainen, EBK
Kristian Nikkola, EPS
Oskar Rintala, EPS
Jere Ahopelto, EPS
Samuli Lätti, FC Kemi
Jimmy Vettainen, FC Kemi
Do Khupeh, FC Kemi
Aleksi Isomäki, FC Kemi
Joni Lehosmaa, FC Kemi
Lassi Lintula, Ilves FS
Jere Remes, Ilves FS
Ville Koskela, Ilves FS
Jesse Hirvelä, Ilves FS
Ville Palomäki, Ilves FS
Ukko Rimmi, LeKi-futis
Yasar Elbeller, Loiske
Eeli Huotari, Loiske
Jonas Lehtinen, PIF
Matias Hovi, PP-70
Atte Häivälä, Sievi Futsal
Joonas Borén, Sievi Futsal
Konsta Kortesoja, Sievi Futsal
Joukkueenjohto
Mićo Martić, päävalmentaja
Ville Sihvonen, valmentaja
Dušan Matić, maalivahtivalmentaja
Linda Lindqvist, fysioterapeutti/huoltaja
Jyrki Filppu, joukkueenjohtaja

Missä ovat liigapelaajat: Jani Korpela, Jaakko Alasuutari, Elmer Kääntä, Erkka Helminen ja Kim Lingman? Sekä myös syksyllä miesten maajoukkueen mukana ollut Ilveksen U20 maalivahti Elias Peltonen?

Lisäksi olisi mukava, jos palloliitto edes hieman valoittaisi pelaaja valintoja? Ovatko pelajat valittu vain soittamalla seuroille vai kylmästi ihan vain tuloksia ja pistepörssiä Liigassa, ykkösessä ja U-20 katselemalla? :)

Mutta loppujen lopuksi peukkua tämän toiminnan aloittamiselle! Missä muissa maissa on U-20 maajoukkueita jo? Ylos
pydde

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Leijona Futsal


Vastaus #1 : 31.03.2015 klo 00:21:38

Kovia nimiä on kyllä jätetty pois..
« Viimeksi muokattu: 31.03.2015 klo 00:23:43 kirjoittanut pydde »
Jeppis

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 31.03.2015 klo 01:57:54

Seurathan saivat itse ehdottaa pelaajia leirille. Kaikkia halukkaita nyt toivottavasti ei ole valittu silti. Mitä noihin ylläoleviin nimiin tulee, niin eiköhän liigan pleijarit aja kuitenkin tälläisen höntsän ohi. Varsinkin kun koko U-20 sarjaa ei vielä edes pystyssä ole.
Frankie_boy

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 31.03.2015 klo 10:40:14Missä ovat liigapelaajat: Jani Korpela, Jaakko Alasuutari, Elmer Kääntä, Erkka Helminen ja Kim Lingman? Sekä myös syksyllä miesten maajoukkueen mukana ollut Ilveksen U20 maalivahti Elias Peltonen?

Lisäksi olisi mukava, jos palloliitto edes hieman valoittaisi pelaaja valintoja? Ovatko pelajat valittu vain soittamalla seuroille vai kylmästi ihan vain tuloksia ja pistepörssiä Liigassa, ykkösessä ja U-20 katselemalla? :)

Mutta loppujen lopuksi peukkua tämän toiminnan aloittamiselle! Missä muissa maissa on U-20 maajoukkueita jo? Ylos

Kyllähän tuosta paistaa läpi, että U20-liigan joukkueilta on pyydetty mv + 3-5 pelaajaa mukaan ja thats it - siitä maju-leiri.

Tiedä sitten kuinka hyvin ovat tuolla oikeasti perillä pelaajista. Miesten liigasta tosiaan ainoa pelaaja on PP-70:n Matias Hovi. Saman seuran liigaringissä olisi ollut Janne Paski, joka on pelannut hajaminuutteja liigassa. Miesten ykkösestä olisi löytynyt VehU:n Ati Mäkelä, joka taitaisi ykkösen tehopisteillakin mennä tuon porukan Top3 sakkiin. Ja tietty Kemin Joona Veteli, mutta taitaa kuulua osastoon "parempaakin tekemistä"?

Siinä heittona muutama esimerkki. Varmasti löytyy lisääkin. Ja olisihan tietty nuo muutkin Miesten Liigan pelaajat voinut mainita tiedotteessa. Nyt jää kuva, että ovat "tippuneet pois".
Hyvä että tällaista toimintaa aloitellaan, mutta syöhän se vähän uskottavuutta, kun "poissaolijoista" saa kovemman kahdeksikon, varmaan koko joukkueenkin kuin leiriläisistä :)

« Viimeksi muokattu: 31.03.2015 klo 11:37:12 kirjoittanut Frankie_boy »
pydde

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Leijona Futsal


Vastaus #4 : 31.03.2015 klo 13:42:13

Pisti myös silmään, että u20-liigan pronssimitalisti Härmältä ei ole yhtään pelaajaa mukana. Tiedä sitten syytä
MacGyver

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #5 : 31.03.2015 klo 14:08:09

Miesten ykkösestä olisi löytynyt VehU:n Ati Mäkelä, joka taitaisi ykkösen tehopisteillakin mennä tuon porukan Top3 sakkiin.
+ LaPo:n Ossi Kivipuro joka pisti vielä vähän paremmaksi
Hunter

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 31.03.2015 klo 18:26:20

Missä ovat liigapelaajat: Jani Korpela, Jaakko Alasuutari, Elmer Kääntä, Erkka Helminen ja Kim Lingman? Sekä myös syksyllä miesten maajoukkueen mukana ollut Ilveksen U20 maalivahti Elias Peltonen?

Lisäksi olisi mukava, jos palloliitto edes hieman valoittaisi pelaaja valintoja? Ovatko pelajat valittu vain soittamalla seuroille vai kylmästi ihan vain tuloksia ja pistepörssiä Liigassa, ykkösessä ja U-20 katselemalla?

Korpela, Alasuutari, Kääntä, Helminen ja Lingman mahdollisesti pelaavat tai ovat seurajoukkueidensa mukana Liigan välierissä leirin aikana?
Peltosen olisi luullut olevan mukana?
Frankie_boy

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 01.04.2015 klo 14:47:25

+ LaPo:n Ossi Kivipuro joka pisti vielä vähän paremmaksi

Hyvä nosto! Juuri tällaisia pelaajia tarkoitin näiden U20-seurojen pelaajien lisäksi. Paikka pitäisi olla tuolla leirillä, uskaltaa sanoa näkemättä :)
irish

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 08.04.2015 klo 19:03:56

Lieneekö tapahtumapaikan (Oulu) valintaperusteena ainoastaan se, että joukkueeseen nimetyistä iso osa on kotoisin pohjoisesta, vai miksi Kisakallio-Eerikkilä-Vierumäki ynnämuut jäi Urheilutalon varjoon? Ei sillä, nopean googlauksen perusteella Oulu tarjoaa kyllä nuorille herroille hyvät fasiliteetit leirin läpiviemiseksi.
jester

Paikalla Paikalla


Vastaus #9 : 10.04.2015 klo 11:06:23

Tuossa vähän juttua leiristä:
http://www.fckemi.fi/?x392044=540636
Uutinen
FC Kemin Futsal-menestys on huomioitu Palloliitossakin


 Futsalin alle 20 -vuotiaiden maajoukkue kokoontuu ensimmäistä kertaa Oulussa 16.-18.4.2015. Ensimmäinen alle 20-vuotiaiden futsalmaajoukkueleiri palvelee paitsi valmistautumista eurooppalaiseen ikäluokkamaajoukkuetoimintaan osallistumista, myös futsalin A-maajoukkuetta. Leirille kutsutut pelaajat ovat pelanneet kuluvalla kaudella Futsal-Liigassa, Futsal-Ykkösessä sekä alle 20-vuotiaiden Futsal-Liigassa.

 FC Kemin  U20 Liigajoukkueesta on valittu leirille Tatu Kujanpää, Samuli Lätti, Jimmy Vettainen, Aleksi Isomäki, Khupeh Do ja Joni Lehosmaa. Lisäksi varalle on valittu Paavo Jokinen, Ville Valli, Ville Uimaniemi, Henri Korkeamäki, Tuukka Pikkarainen, Ville Parkkila, Konsta Jussila,  Niko-Petteri Kuukasjärvi, ja Joona Veteli. Osa valituista pelaajista on vasta B-juniori-ikäisiä.

 FC Kemin puolesta olemme erittäin otettuja siitä, että seuramme Futsal-menestys on huomioitu myös Pallolliitossa, ja tämä on erittäin hieno tunnustus seuramme tekemää juniorityötä kohtaan.
irish

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 18.04.2015 klo 17:18:18

Leiri tietääkseni jo loppusuoralla, oliko joku katsomassa treenejä ja/tai matsia? Miltä joukkue vaikutti? Nousiko yksilöitä ylitse muiden?
pleviaka

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 18.04.2015 klo 17:26:06

Leiri ohi ja loppupelitkin pelattu:

https://www.youtube.com/watch?v=q1afiUaGRBk

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines