FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.06.2019 klo 02:44:28 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 22 [23] 24
 
Kirjoittaja Aihe: Naisten EM-karsinnat 2017 (UEFA Women's Euro 2017)  (Luettu 52951 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
SoS

Poissa Poissa


Vastaus #550 : 16.09.2016 klo 19:06:58

Se on Miettinen eikä tilanne parane.
pallojalassa

Poissa Poissa


Vastaus #551 : 16.09.2016 klo 20:10:02

Se on Miettinen eikä tilanne parane.
Miettinen ilmoittanut, että jatkaa junnujen kanssa. Voi tietty kääntää pikkarinsa.
Teleguy

Poissa Poissa


Vastaus #552 : 16.09.2016 klo 20:18:22

Miettinen ilmoittanut, että jatkaa junnujen kanssa. Voi tietty kääntää pikkarinsa.
Ei ehkä hae naisten päävalmentajan paikkaa, mutta suostunee, jos pyydetään, etenkin jos Viiksiwallu kysyy.
hotsonni

Poissa Poissa


Vastaus #553 : 16.09.2016 klo 21:02:53

Suomen urheilu on tällä hetkellä niin surkeassa jamassa että voidaan alkaa huoletta juopoiksi kulttuurin seuraajiksi. Mitään iloa ei suomalaisesta huippu-urheilusta ole, eikä ole näköpiirissäkään.
Maradoona

Poissa Poissa


Vastaus #554 : 16.09.2016 klo 21:49:14

Nykyinen päävalmentaja ollut pestissään jo yli kuusi vuotta, intoa ja tarmoa riitti ehkä kahdeksi ensimmäiseksi kaudeksi. Taktinen osaaminen paistanut poissaolollaan alusta asti. Tänään pelaajia täysin väärillä pelipaikoilla (etunenässä Öling ja Kukkonen), puolustuslinja ei olisi pärjännyt edes naistenliigan alaloppusarjassa ja pelitaktisella puolella Suomen pisin syöttöketju taisi olla kolme syöttöä omille.

Suomen puolustuslinjan kyvyttömyys on ollut silmiinpistävää jo karsintojen alusta asti. Esimerkiksi TPS:n liigajoukkueen vakiopuolustuslinja Pikkujämsä-Vatanen-Hammar-Uronen olisi suoralta kädeltä heittämällä maajoukkueen nykylinjaa parempi.

Saloranta puikkoihin, hän tuntee pelaajat ja ymmärtää pelin organisoimisesta. Miettinen liian "kirjaviisas" jalkapallovalmentaja.
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #555 : 17.09.2016 klo 00:40:44

Se on Miettinen eikä tilanne parane.
Eri lähteistä kuulemieni huhujen perusteella minulle on jäänyt sellainen mielikuva, että myös seuraavaa päävalmentajaa haettaisiin ulkomailta. Pahimmassa tapauksessa se ulkomainen päävalmentaja voi toki olla myös Gary Williams, mutta siihen en sentään jaksa uskoa.
Lounasseuralainen

Poissa Poissa


Vastaus #556 : 17.09.2016 klo 01:38:42

Ulkomailta? There's this guy Tony Highkunnas who is very good.

Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #557 : 18.09.2016 klo 19:06:09


Lohko Kakkonen p    max p.
------------------------------
1   Skotlanti   12   15
2   Suomi   7   10
3   Romania   7   10
4   Tanska   10   13
5   Venäjä   6   9
6   Italia    9   12
7   Belgia   11   14
8   Itävalta   10   13

Suomelle riittää tasuri Espanjaa vastaan varmistamaan 2-lohkon kakkospaikka ja pääsy vähintään jatkokarsintaan.  Tilanne on kuitenkin se, että nähdyn kaltaisella pelillä Portugali tulee nappaamaan Irlannilta 3 pistettä ja nousee tasapisteissä Suomen ohi, jos Espanja voittaa.  Todennäköisyydet ovat valitettavasti kallellaan Suomen kannalta ikävämpää lopputulosta kohti, mutta ainahan jalkapallossa on kaikki mahdollista.

Suomen pitäisi kuitenkin yhtäkkiä saada kenttäpelinsä huomattavasti parempaan tasapainoon ja kun puolustuslinjastakin taitaa Tuija Hyyrynen jäädä sivuun, niin onhan tuossa AJ:lla melkoinen vuori kiivettäväksi tiistai-iltaan mennessä.  Tia Hälinen on näköjään kutsuttu hätiin, mutta en tiedä tuoko hänkään ratkaisua puolustuksen ja keskikentän pelinrakentelun ja ryhmittymisen ongelmiin.

Portugali-pelissä kaikki Korpelan pitkät avaukset päätyivät viimeistään toisen kosketuksen jälkeen Portugalille, mikä kadotti Suomen peliotteen yllättävän nopeasti.  Lisäksi avaavat syötöt ja keskialueen peliä edistävät syötöt olivat laadultaan kammottavia, vastaanottajalle vaikeita ja suuntautuivat aivan liian usein suoraan vastustajille.  Niistä lähtivät myös kohtalokkaat Portugalin viimeisiin kahteen maaliin johtaneet tilanteet, vaikka virheitä tehtiin myös puolustuslinjassa.  Suomen pakka ei pysynyt tiiviinä oikein kumpaankaan suuntaan, osin siksi, että pitkää palloa roiskimalla keskikenttä ei vaan ehtinyt tukemaan, osin siksi, että puolustuslinjan ja keskikentän väli pääsi syystä tai toisesta venymään.  Portugalin paketti oli sen sijaan tiivis, liikkuva ja kompakti, jolloin he saivat paikallisen ylivoiman halutessaan mihin tahansa osaan kenttää.

Jonkilaista reagointia näyttää olevan tulossa valmennuksen taholta, mutta enpä tiedä mihin johtaa:

https://www.palloliitto.fi/uutiset/maajoukkueet/iina-salmi-tekee-nousuaan-helmaripaitaan

Uutinen

Iina Salmi tekee nousuaan Helmaripaitaan

Salmi odottaa kamppailua Espanjaa vastaan mielenkiinnolla. Kilpailu pelipaikoista Suomen keskikentällä on kovaa. Portugalia vastaan urakoinut Nora Heroum on tiistaina sivussa korttitilin täyttymisen vuoksi. Samasta syystä perjantaina huilannut Adelina Engman puolestaan palaa kokoonpanoon. - Olen tyytyväinen, että pääsin taas maajoukkueen mukaan. Olen omasta mielestäni onnistunut harjoituksissa. Toivon, että saisin vastuuta tiistaina.

- Meillä on keskikentälle tarjolla hyvin erityylisiä pelaajia, kilpailu on kovaa. Meidän on ollut pakko päästä yli perjantain pettymyksestä, eihän siinä muu auta. Seuraava peli on edessä pian ja se pitää hoitaa hyvin. Tietysti pettymys oli kova, mutta nyt ajatellaan tiistaita ja kuinka onnistumme siinä. Espanja on taitava joukkue. Meidän tulee puolustaa tiiviisti ja reagoida tilanteisiin, mitä saamme.


Joukkueella on vielä luja usko kisapaikkaan ja Espanjan kaatumiseen: https://www.palloliitto.fi/uutiset/maajoukkueet/sallstrom-pystymme-haastamaan-espanjan

Uutinen

Sällström: ”Pystymme haastamaan Espanjan”

- Perjantain pelin ajatteleminen tuntuu edelleen pahalta. On vaikea käsittää ja sulattaa, että siinä kävi niin, Linda Sällström manasi. - Olimme 2-0-johdossa ja sitten he yhtäkkiä voittivat pelin 3-2. Se on aivan käsittämätöntä. Meillä oli paikkoja enemmänkin, myös minulla. Siitä olisi pitänyt tehdä maali. Olen todella pettynyt omaan suoritukseeni.

- Odotin Portugali-peliä pitkään ja valmistauduin huolella. Tunne treeneissä oli lupaava ja kaikki meni hyvin. Sitten kun peli tuli, niin tuntui, etten saanut tavallista syöttöä omille. Minun oli vaikea päästä otteluun kiinni. Tein aivan liikaa helppoja virheitä, olen pettynyt omaan suoritukseeni. Toisaalta kahta tuollaista peliä ei voi tulla peräkkäin, hän sadatteli.

Suomi olisi voitolla käytännössä varmistanut paikkansa ensi kesän Hollannin EM-lopputurnaukseen. Mahdollisuus on edelleen olemassa, mutta joukkueen pitää ottaa Espanjalta pisteitä. Suomi sijoittuisi lohkossaan toiseksi myös, jos Portugali häviäisi tiistain pelissään Irlannille. - Minun maailmassani ei ole sitä ajatusta, että emme olisi ensi kesänä EM-kisoissa. Mitä sitten tekisin koko ensi kauden, jos en saa valmistautua ja mennä kisoihin? Meillä on edelleen mahdollisuus päästä kisoihin ja me myös menemme sinne. Uskon, että koko joukkue ajattelee näin. Espanja saa vastaansa kiukkuisen ryhmän!

Suomi kohtaa siis tiistaina Espanjan Estadio Municipal de Butarquella. Kotijoukkue varmisti lohkovoiton torstaina murskaamalla Montenegron 13-0-lukemin. Espanja ei ole menettänyt karsinnoissa vielä pistettäkään. Suomen joukkue voitti Helsingissä 2-1.

- Espanja on taitava joukkue ja he olivat siinä pelissä meitä parempia. Tämä on kuitenkin jalkapalloa, kuka tahansa voi voittaa. Emme me heitä niin paljon jäljessä ole, ettemme voisi voittaa. Varsinkin kun olemme nyt näin latautuneita. Uskon todellakin, että pystymme haastamaan Espanjan. Meillä on omat vahvuutemme. Pidämme puolustuksen tiiviinä. Saumoja vastahyökkäyksiin tulee varmasti ja niistä paikoista pitää onnistua. Eihän meidän tarvitse peliä hallita. Se kenellä on pallo eniten ei aina voita, vaan se joka tekee maalit, Sällström totesi.


Lycka till.
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #558 : 19.09.2016 klo 21:29:59


Noin 24 tuntia ratkaisupeliin:

https://www.palloliitto.fi/uutiset/maajoukkueet/helmarit-hakee-em-kisapaikkaa-espanjasta

Uutinen

Helmarit hakee EM-kisapaikkaa Espanjasta

Espanja on kerännyt seitsemästä ottelusta 21 pistettä ja varmistanut jo täten paikkansa kesän 2017 Hollannin EM-kisoihin. Suomi on toisena kolme pistettä edellä Portugalia ja vielä kiinni toisessa kisa- tai ainakin jatkokarsintapaikassa. Suomi olisi voinut vahvistaa tilanteen perjantaina, mutta joutui tyytymään hienon alun jälkeen 2-3-tappioon Portugalille. - Meiltä kaikilta vei päivän, kaksi päästä siitä yli. Olimme todella pettyneitä. Tunsimme, että peli oli meidän hallussamme, mutta valitettavasti emme pystyneet sinetöimään sitä. Emme onnistuneet puolustamaan rangaistusalueellamme tarpeeksi hyvin, päävalmentaja Andrée Jeglertz kertasi.

---

- Emme olleet muutamissa ratkaisevissa kohdissa tarpeeksi määrätietoisia oman rangaistusalueemme läheisyydessä. Näissä peleissä tuollaiset virheet ovat ratkaisevia. Tiedämme, että meillä ei ole mahdollisuuksia Espanjaa vastaan, jos teemme tuollaisia virheitä. Tiistaina on edessä erilainen peli. Espanja tulee pitämään palloa enemmän kuin Portugali. Heillä on paljon yksilötaitoa, joten meidän on suojeltava omaa aluettamme tarkasti. Meidän on oltava kliinisiä paikoissa, joita saamme. En ole huolissani, että samat virheet toistuisivat.

---

-  Pelisuunnitelman onnistuminen ei ole vain meidän valmennusryhmästämme kiinni, vaan myös vastustajasta. Meillä on mielestäni hyvä kuva siitä, kuinka Espanja pelaa ja siitä, miten meidän tulisi pelata heitä vastaan. On tärkeää, että pysymme pelissä mukana mahdollisimman pitkään. Joukkuepuolustuksemme on tiistain pelin tärkein asia, ehdottomasti. Tulemme saamaan paikkoja hyökkäyksessä, jos vain onnistumme puolustuksessa. Hyökkääjämme onnistuivat perjantaina, jonka lisäksi voimme onnistua muun muassa erikoistilanteissa paremmin.

Joukkueen pelaajistossa on muutamia kysymysmerkkejä sairaustapausten ja perjantain kolhujen vuoksi. Ryhmää on täydennetty Tia Hälisellä ja Siiri Välimaalla. Varmuudella sivussa on vain pelikieltoaan kärsivä Nora Heroum.En minäkään ole huolissani, että samat virheet toistuisivat, vaan että tilalle tulee taas ihan uusia ja erilaisia virheitä.  Espanjaa vastaan pitää puolustaa koko joukkueena ylhäältä asti, mutta en usko, että Suomi kykenee siihen herpaantumatta täyttä 90-minuuttista.  Jos tuota yllä olevaa nyt lukee ajatuksella, niin Tuija Hyyrynen saattaa olla sittenkin pelikunnossa, ei tosin varmaan 100%.  Vieläköhän Katri Mattsson saataisiin riviin...?

Engman kärsi pelikieltonsa Portugalia vastaan, joten lienee taas menettämässä palloja oikeana laiturina nyt kun Heroum on sivussa.

Kaikki ei pelaa

Poissa Poissa


Vastaus #559 : 19.09.2016 klo 22:15:19

Uutinen

Iina Salmi tekee nousuaan Helmaripaitaan

Salmi odottaa kamppailua Espanjaa vastaan mielenkiinnolla. Kilpailu pelipaikoista Suomen keskikentällä on kovaa. Portugalia vastaan urakoinut Nora Heroum on tiistaina sivussa korttitilin täyttymisen vuoksi. Samasta syystä perjantaina huilannut Adelina Engman puolestaan palaa kokoonpanoon. - Olen tyytyväinen, että pääsin taas maajoukkueen mukaan. Olen omasta mielestäni onnistunut harjoituksissa. Toivon, että saisin vastuuta tiistaina.

- Meillä on keskikentälle tarjolla hyvin erityylisiä pelaajia, kilpailu on kovaa. Meidän on ollut pakko päästä yli perjantain pettymyksestä, eihän siinä muu auta. Seuraava peli on edessä pian ja se pitää hoitaa hyvin. Tietysti pettymys oli kova, mutta nyt ajatellaan tiistaita ja kuinka onnistumme siinä. Espanja on taitava joukkue. Meidän tulee puolustaa tiiviisti ja reagoida tilanteisiin, mitä saamme.


Niin, hyviä ja huonoja pelaajia.
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #560 : 20.09.2016 klo 16:26:35


ESP-FIN suorana YLE Areenasta klo 19:55-  http://areena.yle.fi/1-3709308

Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #561 : 20.09.2016 klo 19:19:06

Kohta mennään...


           Franssi     Sällström

Öling     Kukkonen    Alanen      Engman

Kuikka     Saari     Westerlund    Koivisto

               Meriluoto


Erikoisempi veto vaihtaa veskari tässä vaiheessa, mutta what the heck.  Onhan tässä pelaajat jotenkin totutuilla pelipaikoillaan ja Engmankin ennakoidusti oikeassa laidassa palloja men...  jakamassa.

« Viimeksi muokattu: 20.09.2016 klo 19:21:18 kirjoittanut Stürmer »
Maduduwinini

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: HJK Helsinki


Vastaus #562 : 20.09.2016 klo 20:19:10

Suomalaisten chantit raikaa ja maalikin jo lähellä. Ylos
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #563 : 20.09.2016 klo 20:30:07

Avasin streemin ja heti maali. Anteeksi :(
Kyseessä oleva

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rovaniemen Palloseura, Tottenham Hotspur


Vastaus #564 : 20.09.2016 klo 20:32:07

Mikä perunapelto tuo kenttä on? Ei ulkonäöllisesti, mutta pallo pomppii kyllä melkoisesti maata pitkin menevissä syötöissä.
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #565 : 20.09.2016 klo 20:54:14


Mikä perunapelto tuo kenttä on? Ei ulkonäöllisesti, mutta pallo pomppii kyllä melkoisesti maata pitkin menevissä syötöissä.


Ei, vaan suomalaiset tarjoilevat kukkupalloja ihan tahallaan ja 99% niistä päätyy vastustajalle.

e. Irlanti - Portugali HT 0 - 0.  Irlannilla ylärima ja 1 laukaus kohti maalia, Portugalilla 0.  Jos näin jatkuu, niin Suomi selviytyy jatkokarsintaan.  Mutta pelinopeutta, pallokosketuksia ja syöttöjen laatua on parannettava rutkasti, muuten tulee tunnin jälkeen noutaja.  Nyt Suomi luovuttaa pallon Espanjalle aivan liian nopeasti, helposti ja halvalla minkä seurauksena aina juostaan seuraavat 2-3 minuuttia ympäri kenttää.

Jos hyökkäyspeli perustuu jatkossakin kukkupalloihin, niin sitten Danielsson kentälle voittamaan edes puolet niistä.  Muussa tapauksessa pallot joko reilummin linjan taakse tai mieluummin maata pitkin juoksulinjalle JA keskikenttä välittömästi tukemaan.

e. Ja hetihän Suomi on tehdä maalin, mutta ei maistu...  Iina Salmi kentällä, saas nähdä osataanko hyödyntää.

e2:  Kemppi tulossa kentälle.  Suomella kolme hyvää paikkaa ekalla vitosella, näistä pitäisi tehdä.

60'  Kemppi !!!!  Mutta kun ei mene...

62' Pallo Suomen maalissa, mutta onneksi paitsio tai "paitsio"...

64'  Koivistolta umpityhmä virhe ja pallo pilkulle >:(.  Ja 2-0.  Voi h*tin perkele.  Koivistolta toinen karmea moka kahdessa pelissä.

Portugalille pilkku...  mutta Neto vetää ohi ...  ja jatkaa pallon maaliin 0-1.  Suomen kisapaikka karkaa...

15 minuuttia jäljellä ja Suomi on jo juoksutettu uuvuksiin pallonhallintapelillä.  

80'  Kukkonen <-> Danielsson.

82'  3-0.  Viimeinen sammuttaa valot.  Tämä Andreé Jeglertzin projekti päättyi tähän.  Suomen naisten A-maajoukkueen peli on saatu muutamassa vuodessa hirvittävään sekaannuksen tilaan, jossa alkeellinenkin joukkuepeli on onnistuttu hukkaamaan molempiin suuntiin.  Suomen vihoviimeinen oljenkorsi on siinä, että Irlanti onnistuisi vielä tasoittamaan viimeisillä minuuteilla...

85'  Kempille ei maistu avopaikka.

86'  Westerlundilla käsi -> Pilkku ja 4-0.

90'  5-0  ja Irlanti-Portugali FT 0-1.

-> Suomi on ulkona naisten EM-lopputurnauksesta.

Andreé Jeglertz ja kaikki pelaajat ULOS !!!.  Nyt on naisten maajoukkueessa täydellisen puhdistuksen paikka niin pelaajiston, valmennuksen kuin pelitavankin osalta.  Näin ei voida jatkaa enää hetkeäkään.  Hyi helvetti, millaista antijalkapalloa.

« Viimeksi muokattu: 20.09.2016 klo 23:17:30 kirjoittanut Stürmer »
Ormu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Alim Moundi Officiel.


Vastaus #566 : 20.09.2016 klo 21:37:05

Hienosti kyllä taas tehty se ihan itse.
Andreas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FF Jaro, BVB09 ja Chelsea FC


Vastaus #567 : 20.09.2016 klo 21:52:35

Lainaus
Sällström: ”Pystymme haastamaan Espanjan”

Joo, ihan hyvin meni..
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #568 : 20.09.2016 klo 22:13:40

Mulla on paha aavistus, että Suomen naisten arvokisat on nähty 4ever.  Tästä suosta ei nimittäin ihan heti nousta, kun pelaamisessa ei ole ollut mitään järkeä viimeiseen kahteen vuoteen.

Ideaköyhän pelitavan lisäksi maajoukkueisiin on lisäksi nostettu täysin ylihypetettyjä talentteja, joiden peruspelaamisessa on kuitenkin aina ollut kammottavia aukkoja.   Puutteilta on mukavuussyistä ja SPL:n systeemin integriteetin suojaamiseksi tietoisesti suljettu silmät, jolloin 16-vuotiaana nuorisomaajoukkueisiin saatu kausikortti ja varhainen siirtyiminen naisten liigaan on katsottu riittäväksi takeeksi pelaajien kehittymisestä.  Lisäksi on kieriskelty omassa erinomaisuudessa ja ummistettu silmät myös siltä mitä kansainvälisessä naisfutisympäristössä tapahtuu.  Suomi onkin jäänyt naisjalkapallossa aivan telineisiin, kun muu maailma rynnii pelillisesti ohi oikealta ja vasemmalta.

Tämä kaikki on ollut niin pahaa hengen laiskuutta, että on ihan oikein, että paska lävähtää tuulettimeen, etenkin kun AJ:n pois potkimista on asiantuntijapiireissä osattu vaatia jo vuosia sitten. 

Nyt jumaliste Suomen Palloliitto ryhtiä ja nöyryyttä omaan tekemiseen, lisää panostuksia seurojen valmennuksen tukemiseen ja pelaajatarkkailuun ja unohdetaan ihan ensimmäisenä ne sisäsiittoiset eliittiseurahaihattelut.  Jossain junnujen kilpasarjoissa pärjääminen kun ei takaa pelaajakehityksen osalta yhtään mitään, jos lopputuloksena on aina pelkkää pitkää juoksupalloa roiskiva mullilauma.

murdock

Poissa Poissa


Vastaus #569 : 20.09.2016 klo 22:33:03

Naisfutiksessa taitaa taso laajentua kovalla tohinalla ja nämä portugalit joissa on futiskulttuuria nostavat koko ajan tasoaan. Haasteellista Suomen on siinä yrittää pärjätä.
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #570 : 20.09.2016 klo 22:41:41


Futiksessa taitaa taso laajentua kovalla tohinalla ja nämä kosovot joissa on futiskulttuuria nostavat koko ajan tasoaan. Haasteellista Suomen on siinä yrittää pärjätä.


Ihan sama myös miesten puolella.  V*tuttaa niin, ettei veri kierrä.  Pertti Alaja ulos myöskin.

Yourworstnightmare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Suomi, West Ham


Vastaus #571 : 20.09.2016 klo 22:48:09

Pyllylleen meni siis tämäkin lopulta.

Stürmerin tietämys on kyllä niin vahvaa luokkaa, että ehdotan häntä seuraavaksi valmentajaksi (naisfutiksen kokonaisvaltaiseksi kehityspäälliköksi ainakin). Hän, jos kuka, tietää mistä ne todelliset lahjakkuudet tulevat.
murdock

Poissa Poissa


Vastaus #572 : 20.09.2016 klo 22:52:11

Ihan sama myös miesten puolella.

Totta. EM-kisat oli hyvä osoitus tästä. Sitä en osaa sanoa onko se naisten puolella vielä voimakkaampaa.
Lounasseuralainen

Poissa Poissa


Vastaus #573 : 21.09.2016 klo 00:06:51

Palloliitto voisi kustantaa Jeglerssille menolipun Tukholmaan Viking Linella. Autokannen alla oleva hytti riittää.
Isoveivi

Poissa Poissa


Vastaus #574 : 21.09.2016 klo 00:26:02

Eri.
Kansipaikka riittää. Ja janarin omalla kustannuksella. Vittu mikä sulaminen karsintojen lopussa, toki tää oli tiedossa jo vuosi-pari sitten Alas

 
Sivuja: 1 ... 22 [23] 24
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines