FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
13.11.2019 klo 11:23:29 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 48 [49]
 
Kirjoittaja Aihe: Pallokerho - Suomen paras podcast?  (Luettu 254571 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #1200 : 08.11.2019 klo 22:23:32

Toisena kertana peräkkäin myllyt Oivion ja toisen keskustelijan välillä. Ylos
Ja molemmissa myllyissä Oivio on ollut se väärässä olija, jos minulta kysytään.
TWQ15

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HUHUUUUUUUUU


Vastaus #1201 : 08.11.2019 klo 22:30:07

Näyttää siltä, että pallokerhoon on muodostumassa lindgren&sihvonen tyyppinen väittelyosuus. :D Vesanderhan maratoonitaulukossa sen hoitaisi loppujen lopuksi kotiin.

Hyvää matskua taisi muistaakseni olla ne aikaisemmat järjestetyt myllyt, missä jokaiselle oli aina oma veikkausliigajoukkue käsittelyssä.
laitakoira

Poissa Poissa


Vastaus #1202 : 09.11.2019 klo 00:59:02

Olivat kyllä harvinaisen pihalla Interistä puhuessa. Eihän inter tosiaankaan ole päättänyt ulostaa Markkulaa vaan tarjous ei ole luultavasti ollut vain tarpeeksi rahakas. Lisäksi eivät vain voineet/halunneet tehdä sopparitarjousta kesken kauden kun eivät tietäneet onko ensi kaudella UEL vai UCL karsintapelejä tiedossa. Pelaajabudjetti kun päätetään osittain sen mukaan ja vielä kun sitä leikataan ensi vuodelle niin Markkula luultavasti saanut hyvän/paremman sopparitarjouksen seinäjoelta.

Ja Ojala ei kyllä ensisijaisesti ole mikään ykkösvaihtoehto laitapakiksi..  

Väänänen oli kyllä harvinaisen kireä. :D Toki on paremmin perillä Forssin maajoukkuekieltäytymis historiasta kuin Oivio mutta samaa mieltä Oivion kanssa siitä että ei maajoukkueella ole kuitenkaan varaa ryppyillä harvoille suomalaisille tasokkaille pelaajille vaikka asenne olisi kuinka huono.
« Viimeksi muokattu: 09.11.2019 klo 01:34:39 kirjoittanut laitakoira »
JokuRoti

Poissa Poissa


Vastaus #1203 : 09.11.2019 klo 01:08:44

Yleensä erittäin rauhallinen Väänänen otti vähän kierroksia. :o

Ja syystä. Hyvään journalismiin kuuluu edes siedettävä paneutuminen asiaan ja nyt Oivio jankutti vain lähipäivien tapahtumista. Forssin maajoukkuenihkeydellä on paljon pidemmät juuret ja niistä Janneboy oli ihan pihalla tai jätti pidemmän aikavälin tilanteet tietoisesti syrjään. Viimeisen kahden vuoden perusteella on helppo ymmärtää miksi niin Malista kuin Riveäkin mietityttää = turhauttaa Forssin ylimielinen suhtautuminen maajoukkuetoimintaan. Olisi siellä ollut niitäkin paikkoja joissa olisi voinut valita toisin ilman seurajoukkueen kärsimistä.

Olisiko pojalla aika itsenäistyä ja miettiä asia ihan itsenäisesti läpi. Taustajoukothan katsovat kokonaisuutta aika kapeitten linssien läpi.
« Viimeksi muokattu: 09.11.2019 klo 07:10:04 kirjoittanut JokuRoti »
JoenDoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Yhteisöjäni ja arvojani edustavat


Vastaus #1204 : 09.11.2019 klo 11:07:03


Moi Ville! Tero Forss on itse luonut tämän sotkun pojan ympärille joten itse sen selvittäköön.
Djortikkaeff

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Alvariinsa Ceisoo Oulu


Vastaus #1205 : 09.11.2019 klo 11:08:51

Näyttää siltä, että pallokerhoon on muodostumassa lindgren&sihvonen tyyppinen väittelyosuus.
Tai sitten siellä on vaan Väänäsen treffit menneet mönkään ja Oivion lapsi nukkunut huonosti.
BiriBiri

Poissa Poissa


Vastaus #1206 : 09.11.2019 klo 15:30:06

Eiköhän Forss taustajoukkoineen ole juurikin se taho, joka parhaiten tietää, mikä pojan asema seurajoukkueessaan on. Ja mitä sen säilyttäminen, ja edistäminen vaatii. Hän on ammattiurheilija, jolla on työnantaja. Tämä nyt olisi ensimmäisenä hyvä mieltää.

Seuraavaksi sitten tulisi hyväksyä se fakta, että hän harjoittaa ammattiaan tasolla, jossa maaottelutaukoja ei tunneta. Ennen lähtemistä juupas/eipäs linjalle voisivat arvon journalistit kysyä vaikkapa herralta itseltään, kiinnostaisiko häntä Suomen maajoukkuepaita siinä spekulatiivisessa tilanteessa, että edustaisi seuraa, joka ei pelaa sarjaa maaottelutaukojen aikana.

Sylttytehtaalle johtavat nämä jäljet. Mutta, luulisi nyt Kanervan ymmärtävän kokonaisuutta hieman paremmin, ei tuollainen tulituki rakenna auvoista tulevaisuutta. Kenellekään osapuolista, yhdessä, tai erikseen. Ei tässä nyt aivan toimittajan työn ytimessä oltu...
Härison

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #1207 : 11.11.2019 klo 20:47:19

Podcast: Nyt on aika haudata menneisyyden haamut ja ottaa EM-paikka, Huuhkajat! KuPSin realitysarja kummastuttaa: ”Olen pettynyt”

Uutinen
Suomen jalkapallomaajoukkue selviytyy voitolla EM-kisoihin, ja se voitto on otettava Liechtensteinista perjantaina. Pallokerhossa Ville Väänänen ja Janne Oivio keskustelevat Suomen asetelmista peliin. Mikä on Tim Sparvin pelikunto ja jos hän ei pelaa niin kuka korvaa?

Lisäksi puhutaan puolustuslinjan koostumuksesta, sillä sielläkin on poissaoloja.

Ohjelman toisella puolikkaalla puhutaan Veikkausliigan tuoreista uutisista. Kuopion Palloseura ja Nelonen toteuttavat Helsingin Sanomien mukaan tositv-sarjan, jossa etsitään uutta pelaajaa kovalla sopimuksella KuPSiin. Panelisteilla on epäilyksensä sarjaa kohtaan.

Lisäksi IFK Mariehamnia uhkaa melkoinen tyhjennys talven aikana. Mikä neuvoksi?

 
Sivuja: 1 ... 48 [49]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines