FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
05.06.2020 klo 03:56:11 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 33 [34] 35 ... 57
 
Kirjoittaja Aihe: Pallokerho - Suomen paras podcast?  (Luettu 305963 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Monska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Avram Grant


Vastaus #825 : 25.05.2019 klo 01:03:12

Kuuluuko se tosiaan JSN:lle, jos toimittaja arvostelee kollegansa työtä Twitterissä? Ja vaikka kuuluisikin, niin tämä puheenvuoro suomifutisaiheisesta journalismista (ja journalismista ylipäätään) oli suunnattu Pallokerhon kuulijoille eikä valitus JSN:lle olisi ajanut samaa asiaa. Vaikea ymmärtää, miten tuo puheenvuoro olisi "Pallokerhon idean" vastainen. Samalla logiikalla olisi sitten vaikkapa Urheilulehden idean vastaista kertoa pääkirjoituksessa, miten lehteä tehdään.

Sundelinhan on studiossa koko ajan, ainakin neljästä viime jaksosta kaikissa.
Itselläni odotukset ovat erilaiset Pallokerhon sisällön suhteen, ei sen kummallisempaa. Ylipäänsä twitter-biiffien vieminen podcasteihin on hölmöä, jos ei anna sille vastapuolelle mahdollisuutta argumentoida. Se on myös huonoa journalismia.

 Pääkirjoitus ei aja samaa asiaan, eikä ole edes verrattavissa podcastiin. Pääkirjoituksessa kuulukin ottaa kantaa siihen lehteen, jota lukija lukee.
Silvennoinen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SDP


Vastaus #826 : 25.05.2019 klo 01:24:41

Ööh. Elikkäs Sundelin kokee asiakseen jonkun ylimääräisen toimittajatutkinnon takia vittuilla Leppälahdelle. Totuus on, että Jussi vie Sundelinia aiheissa 100-0, jaksamisia vain Sakulle :D Samaan aikaan ???  Vesanderille, joka palkkasi Kynän Jalkapallolehteen ja jaksaa kuunnella katkeran Sundelinin paskaa.
World

Poissa Poissa


Vastaus #827 : 25.05.2019 klo 01:25:19

Sundelinilta aivan liikaa kendojanarointia viime aikoina.
Ringo Star

Poissa Poissa


Vastaus #828 : 25.05.2019 klo 01:40:13

Ööh. Elikkäs Sundelin kokee asiakseen jonkun ylimääräisen toimittajatutkinnon takia vittuilla Leppälahdelle. Totuus on, että Jussi vie Sundelinia aiheissa 100-0, jaksamisia vain Sakulle :D Samaan aikaan ???  Vesanderille, joka palkkasi Kynän Jalkapallolehteen ja jaksaa kuunnella katkeran Sundelinin paskaa.

Ei kai Sundelinia ja Leppälahtea voi edes vertailla, koska toinen on sanan varsinaisessa merkityksessä toimittaja ja toinen jonkinlainen journalistinen analyytikko? Vai oletko nähnyt Leppälahdelta montakin omaa UUTISTA, matsin jälkeen kovassa deadlinepaineessa tehtyä pelijuttua, edes henkilöhaastattelua tai muuta urheilutoimittajan perustyöhön kuuluvaa asiaa? Molemmat ovat omissa rooleissaan ihan hyviä, mutta heidän vertailemisensa on vähän kuin vertailisi lenkkareita ja saappaita keskenään.
Monteri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: bleu + grenat


Vastaus #829 : 25.05.2019 klo 12:23:40

Hyvä puheenvuoro, ei kitisemistä täältä Ylos
6-paikka

Poissa Poissa


Vastaus #830 : 25.05.2019 klo 14:58:13

Mitä täällä kitistään? Hyvä puheenvuoro ja ihan sopiva kanava sille.
tuurtles

Poissa Poissa


Vastaus #831 : 25.05.2019 klo 15:28:27

Minua ainakin kiinnostaa kuulla jalkapallopodcastissa myös kentän ulkopuolisia asioita, laajentaa huomattavasti ymmärrystä ja näkemystä suomifutiksesta yleisesti. Kuinka journalistisia asioita käsitellään kentän ulkopuolella ja kellä on minnekkin kytköksiä. En ymmärrä miksi ihmisillä menee taas herneet nenään ??? Podcastia voi myös kelata, Sundelin sanoi 3min. Eiku vaan 3min eteenpäin.
JoenDoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Yhteisöjäni ja arvojani edustavat


Vastaus #832 : 25.05.2019 klo 15:47:04

Minua ei kiinnosta kuunnella, kun toimittaja vetää herneet nenään palautteesta josta ei ole samaa mieltä, ja sen seurauksena nostaa itsensä jalustalle monologin muodossa. Pari lausetta olisi riittänyt asian ilmaisemiseen.
Stevie Bravo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, Harakat, Kanarialinnut, Hanhinaamat yms


Vastaus #833 : 25.05.2019 klo 21:05:03

Formaalin koulutuksen kautta opittu tutkiva journalismi, joka noudattaa tinkimätöntä eettistä koodistoa, on katoava voimavara tässä social media influencer -aikakaudella. Joten Saku-Pekka saakoon synninpäästön, vaikka hän ei olekaan suorittanut ylempää korkeakoulututkintoa, eikä voi urheilutoimittajana käytännössä koskaan edustaa ammattikuntansa huippua. :)

Leppälahtihan suorastaan elää provosoinnista ja sopan hämmentämisestä, kenelle se tulee enää yllätyksenä? Loppujen lopuksi hänen pelitaktiset nyanssinsa ovat vain pintaa. Niin kauan, kun vanhan ja uuden Urheilulehden tekijät ovat aktiivisia toimijoita, näitä keskinäisiä vastakkainasetteluja tulee väistämättä.

Ja hieman offtopicina pakko lohduttaa myös Ville "Tota" Väänästä, jonka tukisanojen käyttö on nostattanut omankin verenpaineen lukuisia kertoja. Uutena haastajana nimittäin esiin astuu Kalle "Tota noin" Taimi, joka vie autistisen tautologian kokonaan nextille levelille:

TOTA NOIN x21 parissa minuutissa
Harjun kello

Poissa Poissa


Vastaus #834 : 25.05.2019 klo 21:22:25

Sundelinin ja Oivion tunnistaa aidoiksi toimittajiksi suurenmoisesta herkkänahkaisuudesta.
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #835 : 28.05.2019 klo 12:13:49

Ikävän pitkä tauko ollut viime Pallokerhosta. Noita HJK-kerhon jaksoja ei niinkään jaksa kuunnella mutta pakko kai ottaa kuunteluun kun ei uutta jaksoa kuulu tuosta paremmastakaan tuotteesta.
PG

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Dynaaminen taitotasoylivoima pienessä tilassa


Vastaus #836 : 28.05.2019 klo 12:17:38

Olihan tuossa useampi viikko ilman suurempia mainintoja Klubista, mutta niin se vain unohtuu. Nyt on ollut vähän pakko keskustella aiheesta? Muiden pelaillessa tasureita tai ilveen painamassa "liigan parhaana joukkueena" maalierolla 6-2 yhdeksän pelin jälkeen ovat kilpailevat puheenaiheet vähissä.

Eilisessä jaksossa oli paljon ropposta. Mielenkiintoisia juttuja, ja erikoinen tilanne yleisesti huomioiden tämän viikon pelin.
suomifutiksen Janne Tähkä

Poissa Poissa


Vastaus #837 : 28.05.2019 klo 13:53:06

Nyt on ollut vähän pakko keskustella aiheesta? Muiden pelaillessa tasureita tai ilveen painamassa "liigan parhaana joukkueena" maalierolla 6-2 yhdeksän pelin jälkeen ovat kilpailevat puheenaiheet vähissä.

Niin, Lehkosuon potkujen mittaluokan Veikkausliiga-uutisia ei tärähtele eetteriin kovin usein, joten asian sivuuttaminen kolmessa minuutissa olisi jokseenkin erikoista. Siitä olen kyllä eri mieltä, etteikö muita puheenaiheita olisi - tasapelit tai tasaväkisyys tai edes tasapaksuus, jos asian niin negatiivisesti haluaa ajatella, eivät ole mitään syitä sille etteikö puhuttavaa riittäisi. 12 joukkueessa riittää kyllä puitavaa yltäkylläisesti, jos joukkueet ovat puhujille tuttuja.

Ongelma Pallokerhossa on usein se, että puhujat eivät ole joukkueista kovin hyvin perillä. Esimerkiksi: olikohan se nyt viime maanantain jakso, missä kuulija kysyi alkukauden suurimmista yllätyksistä molempiin suuntiin. Pettymyksistä nostettiin studiossa esiin KPV ja RoPS, mutta kummankaan pelillisistä ongelmista ei tuntunut olevan pallokerholaisilla mitään käsitystä. RoPSin kohdalla Vesander laskeskeli jälleen kerran pistekeskiarvoja, joilla ylempään loppusarjaan päästäisiin. Anti oli siis, että jos RoPS voittaa paljon pelejä jatkossa, se voi päästä ylempään loppusarjaan - jos ei voita, se ei pääse. Mitään pelillisiä asioita, joita RoPSin täytyisi parantaa kyetäkseen ottamaan voittoja, keskustelijat eivät osanneet nostaa esiin. (Okei, oli siellä varmaan joku "niil ei oo maalintekijää" -itsestäänselvyys, mutta siihen se jäi.)

Pallokerhon tyypit eivät ole leppälahtimaisia analyytikoita vaan toimittajia. Ehkä parhaita ovatkin jaksot, joissa on vieraita, esim. kauden avaustilaisuudessa tehdyt haastattelut olivat loistavaa settiä. Uusinta Koskela-haastista en ole vielä kuunnellut, mutta eiköhän se laatua ole.
danone

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS


Vastaus #838 : 28.05.2019 klo 14:17:10

Nopea googlaus ei paljastanut, eli kysytäänpä täällä: Mistä vuoden 2005 U21-keissistä Koskelalta kyseltiin tuossa uusimmassa jaksossa?
PG

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Dynaaminen taitotasoylivoima pienessä tilassa


Vastaus #839 : 28.05.2019 klo 14:19:07

Nopea googlaus ei paljastanut, eli kysytäänpä täällä: Mistä vuoden 2005 U21-keissistä Koskelalta kyseltiin tuossa uusimmassa jaksossa?

Googlen toinen osuma, kun kirjoitti Koskela Kuqi Ruotsi 2005 u21. Ekana oli Koskelan wikipedia-sivu.

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/kuqi-ja-koskela-valiaikaiseen-pelikieltoon-maajoukkueissa
danone

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS


Vastaus #840 : 28.05.2019 klo 14:21:44

Googlen toinen osuma, kun kirjoitti Koskela Kuqi Ruotsi 2005 u21. Ekana oli Koskelan wikipedia-sivu.

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/kuqi-ja-koskela-valiaikaiseen-pelikieltoon-maajoukkueissa

Kiitos. Yritin liian hienosti kiireessä hakea tuota Knuuttilan juttua, josta oli puhe.
Utelias Vili

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RB Leipzig


Vastaus #841 : 28.05.2019 klo 15:23:42

Niin, Lehkosuon potkujen mittaluokan Veikkausliiga-uutisia ei tärähtele eetteriin kovin usein, joten asian sivuuttaminen kolmessa minuutissa olisi jokseenkin erikoista.

Olin et jes, kerrankin nää on varmaan kattonu jonkun Lahen pelin ja voisivat puhua siitä, niin ei sanallakaan taittu mainita.
Potkujen sivuaminen kolmessa minuutissa ei tietenkään olisi ollut sopivaa, mutta ei kai niistä nyt ihan koko lähetystä olisi tarvinnut jauhaa.
6-paikka

Poissa Poissa


Vastaus #842 : 29.05.2019 klo 01:57:58

Itselle parasta antia näissä on arjenomainen matsien läpikäynti. Vaikkakin samaa mieltä aiempien kommentoijien kanssa siitä, että analyysi on usein todella pinnallista.

Pari viime jaksoa on nyt sitten ollut (tietysti ymmärrettävistä syistä) sitä muuta. Koskela olisi pitänyt ottaa haastatteluun vaikkapa ensi viikolla, nyt tuli kaksi jaksoa putkeen hoojiikoota. Alkoi oikeasti maistua puulta välillä. (Edit. Ainiin, kyl siel ropsukoista puhuttiin välillä myös.)

Erikoisaiheet (ja haastattelut) on tietty jees ajoittain. Tuntuu vaan, että itse matsien ja sarjataulukon analysointi on jäänyt tosi pintapuoliseksi. "Paljon tasureita" jne. muuta syvällistä.

Silti, paras podcast tällä hetkellä joka tulee välittömästi kuunneltua heti joka maanantai ja perjantai.
« Viimeksi muokattu: 29.05.2019 klo 02:04:47 kirjoittanut 6-paikka »
Härison

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuopion Palloseura


Vastaus #843 : 31.05.2019 klo 16:01:08

Laitetaanpa perjantain kunniaksi linkki uusimpaan jaksoon. Tällä kertaa Knuuttila ja Vesander höpöttelevät reilun puoli tuntia.

Veikkausliigan jumbo antoi ansaitut potkut päävalmentajalleen – ”Alokasmainen virhe pelitavan valinnassa yllätti”
Floppi

Poissa Poissa


Vastaus #844 : 01.06.2019 klo 23:20:01

Positiivinen jakso, ja tykkäsin näistä Ykkösen / Kakkosen nostoista.
GERP

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Iloinen Ilves-perhe


Vastaus #845 : 02.06.2019 klo 09:03:20

Positiivinen jakso, ja tykkäsin näistä Ykkösen / Kakkosen nostoista.
Sama juttu. Mukavaa vaihtelua perinteiseen Palloklubiin.
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #846 : 02.06.2019 klo 09:07:44

Positiivinen jakso, ja tykkäsin näistä Ykkösen / Kakkosen nostoista.
Kyllä, tosin harmillisen lyhyt jakso.

Saataiskohan joskus Kolmosen nostojakin, vaikka näkemyksillä mm. JJK:n ja Kemin tilanteista.
Speedy

Poissa Poissa


Vastaus #847 : 02.06.2019 klo 17:32:29

Kyllä, tosin harmillisen lyhyt jakso.

Saataiskohan joskus Kolmosen nostojakin, vaikka näkemyksillä mm. JJK:n ja Kemin tilanteista.

Ainakin Twitterissä pyytävät Pallokerhoon kysymyksiä, joten sinne vaan mainitsemaan asiasta. Ja kai nuo herrat sähköpostillakin kiinni saa, jos ei Twitteriä käytä (en itsekään ole sinne tunnuksia tehnyt).
Lihis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Honakki, Tolsa


Vastaus #848 : 03.06.2019 klo 15:07:16

Mihin aikaan tämän päivän jakso on kuunneltavissa?
Jeyl

Poissa Poissa


Vastaus #849 : 03.06.2019 klo 15:47:53

Yleensä ne on tullut kolmen ja viiden välissä...

 
Sivuja: 1 ... 33 [34] 35 ... 57
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines