FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.05.2018 klo 19:06:29 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 42 [43] 44 ... 65
 
Kirjoittaja Aihe: Keskustelua Stadin Kingeistä ja muusta HIFK:n kannattajatoiminnasta  (Luettu 260407 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
oman_elämänsä_sankari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1897


Vastaus #1050 : 03.10.2016 klo 16:22:11

Stadin Kingin FB:stä:

Lainaus
Politiikka ei kuulu IFK-perheeseen

Perjantai 30.9.2016 menee seuran historiaan tärkeänä päivämääränä. Se oli päivä, josta moni meistä oli uneksinut kauan. Kymmenen vuotta sitten Kolmosessa, katsomottomien tekonurmikenttien reunoilla, naureskellen haaveiltiin kyseisen päivän koittavan joskus oman eliniän puitteissa. Ehkä. Kymmenessä vuodessa on kuitenkin kuljettu pitkä matka ja nyt se on totta. 44 vuoden tauon jälkeen IFK on lyönyt Klubin pääsarjapelissä. Stadi on punainen ja IFK on Stadin herra. Tästä voidaan nauttia koko kylmä syksy ja pitkä talvi, sitä ei kukaan enää IFK:lta ja sen kannattajilta ota pois.

Juhlia on kuitenkin vesittänyt Helsingin poliisin väitökset, että Suomen parhaasta urheilutapahtumasta olisi tullut poliittisten ääripäiden taistelutanner. Helsingin Sanomien uutisessa 2.10. Helsingin poliisi väittää, että poliittisia äärisuuntia edustavat tahot hakisivat jalkapallo-otteluiden kautta oikeutusta omalle agendalleen.

IFK:n kannattajapäädyssä ei oikeuteta minkäänlaista poliittista agendaa. IFK:ta kannattamaan ovat tervetulleita kaikki, mutta oman poliittisen agendan esille tuomista IFK:n ja Stadin Kingien tapahtumissa ei hyväksytä. Klackenissa jokainen huutaa IFK:lle intohimoisesti omasta taustastaan, iästään, sukupuolestaan tai muista vakaumuksistaan välittämättä. Ja vain IFK:lle.

Jokainen näihin arvoihin sitoutunut on tervetullut IFK:n kannattajapäätyyn, osaksi Stadin Kingejä. Stadin Kingeillä ei ole jäsenkortteja jaettavana. Stadin Kingit on IFK-kannattajia yhdistävä mielentila. Olet osa Stadin Kingejä, jos koet kuuluvasi IFK-yhteisöön ja urheilussa sinulle merkitsee eniten nelisakaratähti ja kilpi. Meille IFK on huomattavasti voimakkaampi yhdistävä voima kuin kaikki muut erottavat voimat ovat yhteensä.

Tätä yhdistävää voimaa Helsingin poliisi yrittää nyt jostain syystä heikentää. Suurelle yleisölle yritetään luoda mielikuvaa Stadin Derbysta poliittisena taistelukenttänä, vaikka kyseessä on ainoastaan kahden pitkäikäisen Stadilaisen seuran ja niiden sidosryhmien kilpailu paalupaikasta kentällä sekä katsomossa. Poliittisen vastakkainasettelun lietsominen omia, toistaiseksi hämärän peitossa olevia, tarkoitusperiä ajamaan on valheellista ja edesvastuutonta. Puhutaan asioista niin kuin ne ovat, eikä luoda valheellisia mielikuvia.

Klacken on kaikille IFK-kannattajille avoin paikka kannattaa kauneinta seuraa tyylikkäästi, arvokkaasti ja rehellisesti. Näin se on aina ollut ja näin se tulee myös vastaisuudessakin olemaan.

Ylos
Kain

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFC, Packers


Vastaus #1051 : 03.10.2016 klo 16:41:46

Stadin Kingin FB:stä:

Ylos

Natsitkin on tervetulleita? Onhan se vaan aate? Mitä nyt kielletään MILJOONIEN JÄRJESTELMÄLLINEN KAASUTUS JA UUNISSA POLTTAMINEN. Saatanan paskahousut.
iso pitkä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mursu


Vastaus #1052 : 03.10.2016 klo 17:55:24

"Kyllä siellä minun tietojeni mukaan järjestäytymistä tapahtuu."

T: poliisi, jonka sana on laki, ja jolla toki ei ole koskaan mitään omia intressejä mihinkään suuntaan.
Etkö ole muka huomannut sitä valtavaa rekrytointia mikä tapahtuu NSDAPn, SVLän, Pekka Siitoimen ja muiden verenhimoisten natsien toimesta Hifkin peleissä?
Klubin peleissä taas vastaavasti rekrytään kovaa vauhtia vastapuolelle porukkaa alkavaa sisällissotaa varten.
Poliisi on nyt kyllä aika kujalla tän homman kanssa.
oman_elämänsä_sankari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1897


Vastaus #1053 : 03.10.2016 klo 18:06:59

Monimutkaisista asioista olisi kiva käydä keskustelua asiallisin argumentein kahdeksasluokkalaisen päiväkirjamerkintöjä muistuttavien avautumisten sijaan.

Tässä on nähdäkseni jossain määrin kyse kannattajaryhmän ja seuran välisestä vastuunjaosta. En näe, että yksittäisellä kannattajaryhmällä on mahdollisuutta valikoida sitä, kuka sinne päätykatsomoon tulee peliä katsomaan. Sinne mahtuu 1 600 ihmistä enkä näe miten kannattajaryhmä voisi pitää huolta siitä, onko vai eikö siellä ole kansallissosialistista aatemaailmaa tunnustavia. Natsiakaan harvemmin tunnistaa enää ulkokuoresta. Poliittiset viestien ja tunnusten käyttöön se voi kyllä vaikuttaa; ja toivon, että siihen puututaan klackenissakin tämän ulostulon jälkeen tehokkaasti.

Oma lukunsa on Torniaisen kaltaiset yksittäiset henkilöt. Musta viime kädessä yksittäisten henkilöiden kieltäminen katsomosta kuuluu tapahtuman järjestäjälle, siis seuralle. Seuran kuin seuran pitäisi tämän vastuun myös rohkeammin ottaa ja käyttää. Ei tätä tilannetta voi päästä sellaiseksikaan, että seura ja järjestysviranomaiset luovuttaa vallan päättää kenellä on sinne on oikeus tulla, löyhästi järjestäytyneelle verkostolle. Seurahan viime kädessä siinä kuitenkin eniten kärsii, löyhä kannattajaryhmä vähemmän kuitenkin välittää imagostaan mediassa tai futisforumilla.
rangaistuspotku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK, maajoukkue, €uRoPSja €uro-HJK


Vastaus #1054 : 03.10.2016 klo 18:38:03

No eipä vakuuta tuo julkilausuma.. Ei pitäisi olla niin , että aivan kaikkien poliittisten mielipiteiden kannattajat ovat tervetulleita kingeihin. Tuoss apitäisi lukea niin, että äärikoikeistojärjstöihin kuuluvat ei ole tervetulleita.
trendiherkku

Poissa Poissa


Vastaus #1055 : 03.10.2016 klo 18:58:29

Stadin Kingin FB:stä:

Hyvä ja asiallinen kirjoitus.
Ettan13

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HIFK


Vastaus #1056 : 03.10.2016 klo 19:25:26

No eipä vakuuta tuo julkilausuma.. Ei pitäisi olla niin , että aivan kaikkien poliittisten mielipiteiden kannattajat ovat tervetulleita kingeihin. Tuoss apitäisi lukea niin, että äärikoikeistojärjstöihin kuuluvat ei ole tervetulleita.

Mites Äärimuslimit? Äärivasemmistolaiset? Tossahan selvästi lukee, että kaikki on tervetulleita kannatamaan IFK:ta, ei ajamaan omaa asiaansa.
Ave Roy!

Poissa Poissa


Vastaus #1057 : 03.10.2016 klo 19:27:42

Uutinen
"IFK:n kannattajapäädyssä ei oikeuteta minkäänlaista poliittista agendaa"


Miksi kannattajamarssin eturintamassa sitten sallitaan mm. natsi-Saksan SS-joukkojen käyttämiä tunnuksia?
linux

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Stadin buliröda, MuSan Salama, Arsenal,Galatasaray


Vastaus #1058 : 03.10.2016 klo 19:42:50

Natsitkin on tervetulleita? Onhan se vaan aate? Mitä nyt kielletään MILJOONIEN JÄRJESTELMÄLLINEN KAASUTUS JA UUNISSA POLTTAMINEN. Saatanan paskahousut.

Kerro sitten mitä pitäisi tehdä paremmin? Kakkahousu :)
Tribuutti

Poissa Poissa


Vastaus #1059 : 03.10.2016 klo 19:51:45

Sama se mitä Kingien uutisessa olisi sanottu, niin ei sekään tietyille kuolasuille olis riittänyt. Vaikka siellä olisi evätty ikuisiksi ajoiksi heidän toiminnastaan pääsy natseilta, suvakeilta, valkosilta, mustilta, miehiltä ja naisilta niin silti olisi uutisen anti ollut riittämätön. Myöskään se että IFK on ilmeisesti antamassa pitkäaikaisia (päättymättömiä?) bännejä joillekin, on varmaan riittämätön toiminta seuran puolelta.

Kingien kirjeelle Ylos
Edinson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HIFK


Vastaus #1060 : 03.10.2016 klo 20:01:22

Mahtava systeemi, jos kaikki kentälle rynnänneet saavat porttikiellot, samoin soihduttajat ja ilmpalloroskaajat - minäkin olin pitämässä kiinni päänyli vedettävästä lakanasta, jota tuskin on palotestattu ja siten laiton. Mutta - mistä noi roistokannattajat tunnistetaan? Miten tieto välitetään? Vai portiltako käännytetään? Ja kaikkein mielenkiintoisin kysymys - keitä sinne katsomoon jää pitämään yllä sitä "Suomen kuuluisinta ja kovaäänisintä" oikein ja väärikannattavaa katsomoa?

Itse tuomitsen rasismin, enkä näe kärjistetysti mitään pahaa maahanmuutossa. Päädyssä on katsojia jotka aivan varmasti eivät jaa tätä mielipidettä. Juttelin aikanaan myös nizzalaisten kanssa. He eikä kukaan mukaan ole koskaan puhunut politiikkaa katsomossa. Nyt Derbyssä yhdellä oli jotain vaivaannusta herättävää kiitos-hupparia päällä, eikä hänkään huutanut kuin IFK:lle. Tämä on kaikille siellä katsomossa joskus olleille aivan päivänselvää. Samalla lailla selvää on, että luulatavasti 98 prosenttia katsomossa paikalla olleista piti soihdutuksesta ja kentällemeneminen oli siistiä. Miten laji-ihmiset siihen reagoivat, oli yhtä haltioitunutta ainakin kun jälkikäteen katsoin sen televisiolähetyksen lopun asiantuntija-analyysit, jotka tehtiin siinä vieressä. Päivänselvää on myös, että kun nyt vuosikymmenet on näitä flaidisryhmiä seuraillut keskustelupalstoilla ja medioissa ja katsomoissa, niin eihän Suomessa taida olla kuin Lahdessa varttuneempia myllyttäjiä - lainatakseni yhtä kannattajaa: nuoret on nuoria. Itse kävin kaupunginosani jengin kanssa Hietsussa tappelemassa teininä (vaikka aina näytettiin koulussa niitä kuvia, että yksikin lyönti voi tappaa), nyt käyn siellä pelaamassa lentistä ja uimassa. Sama meno näilläkin, aina tulee uusi Generation Tre tai Yngre Grabbar, jotka haluaa myllyttää ja sitten parin vuoden päästä ovat siellä lätkähallissa sivulla myhäilemässä istumapaikoilla uusille nuorille. Kenties naiivi näkökulma tähän ongelmaan, mutta sitten on.

Yhtä päivänselvää on, että viihdebisneksessä toimiva seura joutuu olemaan aika pahassa välikädessä. Tuoreessa muistissa on lätkän puolelta väkivaltakeskustelut kaukalosta ja sponsorien puuttuminen siihen ministeriöitä myöten. Nyt tämä futiksessa. Toivottavasti IFK-johtajilla on sen verran nöyryyttä, että futiksesta ottaisivat yhteyttä mm. Valtaseen ja kävisivät tätä läpi, sillä siellä tätä ongelmaa on ratkottu jo aiemmin. Sillä nyt musta tuntuu, että alkaa olla vittuuntuneisuutta puolin ja toisin, kannattajilla, seuralla, virkavallalla ja pian poliitikoillakin. Futis ei ole SUomessa ollut vielä niin mainstreamia, että siitä olisi poliitist apinetta saatu aikaan, mutta nyt taidetaan olla sen edessä ja se on vain realismiua, ei kiukuttelun aihe.

Ongelma on, että voi sieltä katsomosta aika moni jäädä ihan vapaaehtoisestikin pois, jos kerran seuraa ei kiinnosta. Säbässäkin oli aikanaan Euroopan mestaruuden voittanut jengi, jota ei osattu hoitaa ja faneille vittuiltiin. No. Ei ollut kauaa. Futiksessa sama aikanaan. Ongelmat vain olivat huomattavasti enemmän kotipesässä kuin nyt.

Luulen, että siellä on iso osa fanipäädystä sellaisia, joita ei futis lajina erityisesti kiinnosta, sen sijaan kiinnostaa IFK. Jos ei pääse mestoille tai haluta että tulee, niin onhan noita lajeja. Itse olen haaveillut IFK-kannattajien illasta, jossa vaikka Rautatientorille kokoonnuttaisiin sovitusti vaan huutamaan ja laulamaan IFK:lle, ilman mitään urheilusuorituksia. Vähän brenkkua ja hyvä meno.

Mä ainakin siirryn nyt loppukaudeksi handikseen Urheilutalolle. Eiköhän futis ollut nyt sitten tässä, varsinkin kun klubilaiset filmasivat jälleen niin rajusti, että vieläkin näen painajaisia. Saavat hoitaa itsensä liigaan ensikaudeksi, niin sitten taas, joku matsi ainakin.

Täältä palstalta seuraan sitten, onnistuivatko a) pysymään sarjassa, b) kuka pomo joutui nöyrtymään kenellekin, c) saatiinko kannattajaryhmät ajettua pois ja tulivatko sitten "tavalliset ihmiset lapsineen" paikalle sankoin joukoin, d) kuka tuhlasi kaikki rahansa sakkoihin, ja kaikkein mielenkiintoisimpana, e) kumpi jengi voitti Kaisaniemen nyrkkitappelut derby-yönä, siitä ei ole raporttia missään!
kuoleva kannatuskulttuuri

Poissa Poissa


Vastaus #1061 : 03.10.2016 klo 20:06:46

e) kumpi jengi voitti Kaisaniemen nyrkkitappelut derby-yönä, siitä ei ole raporttia missään!

FYI, Kingit voitti tän erän.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Stern des Südens, De Stjärnprydda, Delhi Dynamos


Vastaus #1062 : 03.10.2016 klo 21:32:02

Kirjoitus oli asiallinen ja selkeä. Toki tarkoitettu lukutaitoisille.

Saivartelijoita ja niitä, jotka jo ennakolta tuomitsevat kaiken mikä Kingeihin tai HIFK:hon mitenkään liittyy, ei millään toiminnalla voi miellyttää.

Varmasti Klackenissa on edustettuina monenlaiset aatesuunnat ja muutama uskontokuntakin. Mutta ketä tämä edes kiinnostaa? Nyt on kyse vain ja ainoastaan Rödan futiksen kannattamisesta. Kukaan ei saarnaa mitään aatetta pohjoispäädyssä tai ole koskaan vierasreissuillakaan näin tehnyt. Tämä on tosiasia ja toivottavasti näin on aina tästä eteenpäinkin.

Eikä tietenkään väkivalta kuulu oikeaan kannattamiseen millään tavalla.
« Viimeksi muokattu: 03.10.2016 klo 22:13:14 kirjoittanut Wanha futaaja »
idänihme

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: suurseura


Vastaus #1063 : 03.10.2016 klo 23:45:06

Eikä tietenkään väkivalta kuulu oikeaan kannattamiseen millään tavalla.

Ei tietenkään, mutta eihän tässä sentään jäsenkortteja jaella ja väkivaltaisia henkilöitä katsomosta poisteta. Tuo kirjoitus on luettavissa niin että Kingeille on täysin ok että heidät edelleenkin yhdistetään Torniaiseen ja kumppaneihin tai ainakaan eivät ole valmiit tekemään mitään sen eteen että ei yhdistettäisi.
jatsihousu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, AA Gent, FC St. Pauli, Huuhkajat


Vastaus #1064 : 04.10.2016 klo 01:05:59

Lainaus
For many ultra groups in Germany, in particular, being a fan goes hand in hand with certain political themes. They support anti-racism campaigns and demonstrate against commercialization. That does not fit with the hooligans' ethos, as it goes against their macho and violent world. Hooligans tell the ultras that they want "no politics in the stadium." It's an old slogan that right-wing exremists have used for years to infiltrate amateur sports clubs and youth movements. They want to win over young people through this ostensible separation of sport and politics, and to create a national consciousness through common fashions and music or attending openly right-wing speeches. It's subtle agitation.

http://www.spiegel.de/international/germany/violent-right-wing-extremists-team-up-with-football-hooligans-a-933896.html

(kursivointi meitsin)Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Stern des Südens, De Stjärnprydda, Delhi Dynamos


Vastaus #1065 : 04.10.2016 klo 07:23:35

Ei tietenkään, mutta eihän tässä sentään jäsenkortteja jaella ja väkivaltaisia henkilöitä katsomosta poisteta. Tuo kirjoitus on luettavissa niin että Kingeille on täysin ok että heidät edelleenkin yhdistetään Torniaiseen ja kumppaneihin tai ainakaan eivät ole valmiit tekemään mitään sen eteen että ei yhdistettäisi.

Kun väkivaltaa ei hyväksytä sen paremmin Kingien kuin seurankaan puolelta, niin sitähän se juuri tarkoittaa, että väkivaltaiset henkilöt eivät ole tervetulleita ja koskee kaikkia.

Kingejä ei pidä yhdistää millään tavalla mihinkään aatesuuntaan ja useasti on todettu, ettei Stadin Kingit ole poliittinen järjestö. Tarkoitus on vain fanittaa HIFK:ta ja yhdistää HIFK-henkisiä.
« Viimeksi muokattu: 04.10.2016 klo 07:33:04 kirjoittanut Wanha futaaja »
The Goat

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, MCFC, NYCFC


Vastaus #1066 : 04.10.2016 klo 11:04:29

Kun väkivaltaa ei hyväksytä sen paremmin Kingien kuin seurankaan puolelta, niin sitähän se juuri tarkoittaa, että väkivaltaiset henkilöt eivät ole tervetulleita ja koskee kaikkia.

Kingejä ei pidä yhdistää millään tavalla mihinkään aatesuuntaan ja useasti on todettu, ettei Stadin Kingit ole poliittinen järjestö. Tarkoitus on vain fanittaa HIFK:ta ja yhdistää HIFK-henkisiä.

Torniainen varmaan muuttuu ensi kauden alusta heti ei-väkivaltaiseksi, koska pelkästään loppukauden peleihin ei ole tervetullut. Kyllähän tässä aika selvää on ollut, että Kingit on hiljaa hyväksynyt tuon (Torniaisen ja parin muun toiminnan), koska siihen ei ole vuosien varrella puututtu. Kingeille äärioikeisto on tervetullut kannattajakatsomoon, jos siellä ei hulinoi tai näytä aatteeseen liittyviä merkkejä. Tämän suhteen ei näytä olevan ongelmaa, joten en ihmettele, jos jotkut yhdistävät Kingit ääriliikkeisiin, vaikka tämä ei täysin näin olekaan. Sen verran on ongelmia ja medianäkyvyyttä tähän liittyen ollut. Silti seuraavalla kaudella sama tyyppi on tervetullut peleihin.
oman_elämänsä_sankari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1897


Vastaus #1067 : 04.10.2016 klo 11:21:29

Torniainen varmaan muuttuu ensi kauden alusta heti ei-väkivaltaiseksi, koska pelkästään loppukauden peleihin ei ole tervetullut. Kyllähän tässä aika selvää on ollut, että Kingit on hiljaa hyväksynyt tuon (Torniaisen ja parin muun toiminnan), koska siihen ei ole vuosien varrella puututtu. Kingeille äärioikeisto on tervetullut kannattajakatsomoon, jos siellä ei hulinoi tai näytä aatteeseen liittyviä merkkejä. Tämän suhteen ei näytä olevan ongelmaa, joten en ihmettele, jos jotkut yhdistävät Kingit ääriliikkeisiin, vaikka tämä ei täysin näin olekaan. Sen verran on ongelmia ja medianäkyvyyttä tähän liittyen ollut. Silti seuraavalla kaudella sama tyyppi on tervetullut peleihin.

Tätä ongelmaa ei tarvinne kuitenkaan vielä ensi kaudella ratkaista, eiköhän Jesse Eppu sen pari vuotta ainakin istu.

Ja seurahan kaiken järjen mukaan ei päästä ko. henkilöä enää peleihin jatkossa.
Kratos

Poissa Poissa


Vastaus #1068 : 04.10.2016 klo 12:13:03

Mikäli olen käsittänyt oikein, ei esimerkiksi marssien kärjessä ole sattumalta oikeastaan koskaan mitään. Ainakin monessa paikassa ULKOMAILLA on tietääkseni näin.

Näkyvälle paikalle ei kannattaisi päästää kyseenalaisia tunnuksia (eikä eturiviin otteluissa myllyttäviä natseja) niin leimaaminen varmasti vähenisi. Ainakin hieman.

Toki se nyt on ihan typerää provoilua yleistää näitä ilmiöitä koskemaan koko ryhmää
Perunapää

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HIFK


Vastaus #1069 : 04.10.2016 klo 12:51:06

Mikäli olen käsittänyt oikein, ei esimerkiksi marssien kärjessä ole sattumalta oikeastaan koskaan mitään. Ainakin monessa paikassa ULKOMAILLA on tietääkseni näin.

Näkyvälle paikalle ei kannattaisi päästää kyseenalaisia tunnuksia (eikä eturiviin otteluissa myllyttäviä natseja) niin leimaaminen varmasti vähenisi. Ainakin hieman.

Toki se nyt on ihan typerää provoilua yleistää näitä ilmiöitä koskemaan koko ryhmää

Ihan sivuhuomiona: marssin kärjessä pitelemässä bandista ei näyttänyt tällä kertaa olevan juuri ketään Kingien "sisäpiiriläistä" en tiedä sitten mistä johtuu. Eli aika sattumalta ne siellä oli näköjään.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Stern des Südens, De Stjärnprydda, Delhi Dynamos


Vastaus #1070 : 04.10.2016 klo 13:08:20


Ja seurahan kaiken järjen mukaan ei päästä ko. henkilöä enää peleihin jatkossa.

Juuri näin.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Stern des Südens, De Stjärnprydda, Delhi Dynamos


Vastaus #1071 : 04.10.2016 klo 13:29:35

Torniainen varmaan muuttuu ensi kauden alusta heti ei-väkivaltaiseksi, koska pelkästään loppukauden peleihin ei ole tervetullut. Kyllähän tässä aika selvää on ollut, että Kingit on hiljaa hyväksynyt tuon (Torniaisen ja parin muun toiminnan), koska siihen ei ole vuosien varrella puututtu. Kingeille äärioikeisto on tervetullut kannattajakatsomoon, jos siellä ei hulinoi tai näytä aatteeseen liittyviä merkkejä. Tämän suhteen ei näytä olevan ongelmaa, joten en ihmettele, jos jotkut yhdistävät Kingit ääriliikkeisiin, vaikka tämä ei täysin näin olekaan. Sen verran on ongelmia ja medianäkyvyyttä tähän liittyen ollut. Silti seuraavalla kaudella sama tyyppi on tervetullut peleihin.

Seuran tiedotteessa todettiin täysin yksiselitteisesti, että väkivalta ei kuulu katsomoon ja että väkivaltaiset henkilöt eivät ole tervetulleita otteluihin. Ei siinä puhuttu mistään määräajoista. Ja koskee kaikkia. Kukaan ei ole erityistapaus.

Seuran, sen enempää kuin Kingienkään, asia ei ole ottaa kantaa mihinkään poliittisiin, uskonnollisiin tai muihin aatteellisiin yhteisöihin. Ainoastaan kannattajien käytökseen ottelutapahtumissa ja muissa seuran tai kannattajien järjestämissä virallisissa tapahtumissa.

Aatteellisista järjestöistä, niiden edesottamuksista, toiminnan sallittavuudesta yms asioista on säädetty Suomen laissa. Ja lakien noudattamista valvovat viranomaiset. Lainmuutoksista puolestaan vastaa eduskunta.

Jos joku yksityishenkilö, joka sattumalta kannattaa jotain urheiluseuraa, syyllistyy lainrikkomuksiin, on se pelkästään viranomaisasia. Mikäli siis tapahtuu seuran tai kannattajayhdistyksen järjestämien tapahtumien ulkopuolella.

Tämän selvemmin ei lukutaitoisille asiaa voi sanoa.

idänihme

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: suurseura


Vastaus #1072 : 04.10.2016 klo 14:02:42

Seuran tiedotteessa todettiin täysin yksiselitteisesti, että väkivalta ei kuulu katsomoon ja että väkivaltaiset henkilöt eivät ole tervetulleita otteluihin. Ei siinä puhuttu mistään määräajoista. Ja koskee kaikkia. Kukaan ei ole erityistapaus.
Seuran toiminta taas kertoo jotain ihan muuta kuin tiedotteet. Kingien puolella taas tiedotteissa on kaikin keinoin vältetty pahoittamasta sen ainoan päädyssä vaikuttavan ääriliikkeen edustajien mieltä. Ja ensi kerralla eturivissä on taas ihan sattumalta samat naamat kuin ennenkin.

Pari viestiä ylempänä hyvää kommenttia kannattajaryhmien ja "epäpoliittisuudesta" joka on usein erittäin poliittista.
Lainaus
Tämän selvemmin ei lukutaitoisille asiaa voi sanoa.
Perinteinen

Poissa Poissa


Vastaus #1073 : 04.10.2016 klo 14:38:29

Tätä ongelmaa ei tarvinne kuitenkaan vielä ensi kaudella ratkaista, eiköhän Jesse Eppu sen pari vuotta ainakin istu.

Tuskin istuu. Eihän tuo minään tappona ole menossa.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Stern des Südens, De Stjärnprydda, Delhi Dynamos


Vastaus #1074 : 04.10.2016 klo 14:57:45

Seuran toiminta taas kertoo jotain ihan muuta kuin tiedotteet. Kingien puolella taas tiedotteissa on kaikin keinoin vältetty pahoittamasta sen ainoan päädyssä vaikuttavan ääriliikkeen edustajien mieltä. Ja ensi kerralla eturivissä on taas ihan sattumalta samat naamat kuin ennenkin.

Pari viestiä ylempänä hyvää kommenttia kannattajaryhmien ja "epäpoliittisuudesta" joka on usein erittäin poliittista.

Stadin Kingit ei ole poliittinen yhdistys. Eikä se sellaiseksi muutu, vaikka kuinka yrität selittää.

Arvasin, että kaikki eivät (halua) ymmärrä, vaikka kuinka selvästi asian sanoisi. Kuinka monta matsia olet muuten Klackenissa ollut seuraamassa? Et kai vain perusta näkemyksiäsi toisen käden tietoon? Millä muulla tavalla olet osallistunut Kingien toimintaan?

Porttikieltoja (ilman aikarajoitusta ilmeisesti) on tulossa useammille henkilöille viime perjantain seurauksena. Jospa odotetaan siihen asti ainakin, ennen kuin lähdetään tuomitsemaan tulevia käytäntöjä.

Asiallinen keskustelu on tervetullutta, miksei ehdotuksetkin, mutta ennakkoasenteellinen kaiken tuomitseminen, ollenkaan tuntematta Kingien toimintaa käytännön tasolla, ei johda mihinkään.

No, tässä kaikki minun osaltani tästä asiasta. Muut jatkakoon. Jatkatte kuitenkin. :D

 
Sivuja: 1 ... 42 [43] 44 ... 65
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines