FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.04.2018 klo 00:46:13 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Karsinnat U21-kisoihin 2017  (Luettu 4564 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Andreas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FF Jaro, BVB09 ja Chelsea FC


: 12.06.2015 klo 00:06:12

Vaikka edellisien kisojen lopputurnausta ei ole pelattu vielä, niin karsinnat seuraaviin kisoihin on jo alkanut, 9 ottelua pelattu. Niin varmasti aika jo avata topikki näille. Kisathan pelataan vuonna 2017 Puolassa.

http://en.wikipedia.org/wiki/2017_UEFA_European_Under-21_Championship_qualification
http://www.uefa.com/under21/index.html

Lohko 1
Belgia
Malta
Moldova
Tshekki
Montenegro
Latvia

Lohko 2
Slovenia
Irlanti
Italia
Serbia
Liettua
Andorra

Lohko 3
Ranska
Ukraina
Skotlanti
Islanti
Makedonia
Pohjois-Irlanti

Lohko 4
Israel
Albania
Portugali
Kreikka
Unkari
Liechtenstein

Lohko 5
Wales
Tanska
Romania
Armenia
Luxembourg
Bulgaria

Lohko 6
Georgia
Espanja
Ruotsi
Kroatia
Viro
San Marino

Lohko 7
Saksa
Venäjä
Itävalta
Suomi
Azerbaijdzan
Fäärsaaret

Lohko 8
Hollanti
Slovakia
Turkki
Valko-Venäjä
Kypros

Lohko 9
Englanti
Sveitsi
Norja
Bosnia-Hertsegovina
Kazakstan

- Gibraltar ei osallistu vielä näihin kisoihin, mutta ehkä seuraavissa sitten. Tuoppi
- Mikä näistä "pienemmistä maista" on lahjakas ikäluokka?
- Pelaajat jotka ovat syntyneet 1.1.1994 jälkeen saa osallistua.
- Lohkon voittaja suoraan kisoihin, neljä parasta kakkosta pääsee Play-Offsiin.
« Viimeksi muokattu: 12.06.2015 klo 00:11:16 kirjoittanut Andreas »
Andreas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FF Jaro, BVB09 ja Chelsea FC


Vastaus #1 : 17.06.2015 klo 02:09:24

Kovia tuloksia heti alkuun. Ylos

- Andorra voitti! Ensimmäinen voitto sitten ties koska.. Liettua kaatui kotikentällä 1-0.
- Viro ja San Marino pelasivat 0-0.
- Malta haki 2-1 voiton Latviasta, pelasivat ensimmäisessä ottelussa 0-0 Moldovassa, niin hyvä alku.
Laitalinkki

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 03.06.2016 klo 22:41:03

Ruotsi teki vaihteeksi Ruotsit karsintojen kuolemanlohkossa. 3-2 -voittomaali kotiottelussa Georgiaa vastaan ajassa 90'+5.
Laitalinkki

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 07.09.2016 klo 10:15:57

Viime ja tämän viikon aikana pelattiin taas tuplakierros, ja ensimmäiset kisajoukkueet (isäntämaa Puolan lisäksi) alkavat olla selvillä. Lokakuussa pelatan vielä 1-2 peliä/maa, mutta tähän väliin pientä katsausta.

1: Lohkon kärjessä Tshekki 20 pisteessä ja Belgia kakkosena 18 pisteellä, mutta ottelun vähemmän pelanneena. Keskinäiset jo pelattu. Belgialla siis kisapaikka omissa käsissä. Se kohtaa lokakuussa Montenegron vieraissa ja Latvian kotonaan. Tshekillä puolestaan jäljellä Moldova kotona. Lähtökohtaisesti kaikki ottelut kärkikaksikon voitettavissa, joten Belgia on suosikki lohkovoittajaksi. Vaikka Tshekki jäisikin kakkoseksi, on sillä voittamalla Moldovan hyvät mahdollisuudet neljän parhaan kakkosen joukkoon ja jatkokarsintaan. Muut joukkueet ulkona. Tshekin ja Belgian päätyessä tasapisteisiin etu Tshekillä vierasmaalisäännöt takia.

2: Italia on viittä vaille varmasti kisoissa. Se putoaa kakkoseksi vain, jos Serbia voittaa lokakuussa sekä Irlannin vieraissa että Slovenian kotonaan, ja Italia itse häviää Liettualle vieraissa. Serbia tarvinnee kaksi voittoa (tai ainakin 4 pistettä) joka tapauksessa neljän parhaan kakkosen joukkoon päästäkseen.

3: Lohko on paperilla varsin kova, mutta niin vain vitoskorin Makedonia keikkuu yhä lohkon kärjessä. Kolme pistettä sen takana oleva lohkokolmonen Islanti on tosin pelannut ottelun vähemmän ja näiden kahden päätyessä tasapisteisiin on etu Islannilla. Näiden kahden välissä oleva Ranska joutuu toivomaan Makedonian ja Islannin kompurointia, sillä muutoin se on auttamatta ulkona. Ranska kohtaa viimeisessä ottelussaan vieraissa Pohjois-Irlannin, eikä sille kelpaa mikään muu kuin voitto - eikä sekään siis riitä, jos Makedonia ja Islanti vetävät loppusuoran pistemenetyksittä. Islannilla on edessä huikea loppusuora, sillä se saa lokakuussa vieraakseen Skotlannin ja Ukrainan (näistä ensimmäinen ottelu voisi mahtua hyvin Islantiin matkaavien Huuhkaja-fanienkin kalenteriin, vink vink), ja homma siis täysin omissa käsissä. Makedonian viimeinen ottelu on kotona Skotlantia vastaan. Tässä lohkossa on pelattu sen verran paljon ristiin, että kakkosen jatkopaikka on aika lailla kiven takana. Islantia pitäisin itse tässä vaiheessa suosikiksi lohkovoittoon.

4: Portugali on jo varmistanut kisapaikkansa vakuuttavalla saldolla 7-1-0 ja maalierolla 24-1. Lohkokakkosella Israelilla on vielä pienet mahdollisuudet jatkokarsintaan, jos se voittaa lokakuun kotipeleissään sekä Kreikan että Albanian.

5: Tanska on varmistanut kisapaikan saldolla 7-1-0 ja maalierolla 17-2. Lohkokakkosen jatkosaumat nähdäkseni lähinnä teoreettiset.

6: Tämän lohkon loppusuorasta on tulossa kolmoslohkon tapaan huikea, sillä kova kolmikko Kroatia, Ruotsi ja Espanja elättelee yhä toiveita kisapaikasta. Kroatia on nyt lohkokärjessä ottelun Ruotsia ja Espanjaa enemmän pelanneena. Espanja hakenee yhdeksännessä ottelussaan pisteet San Marinosta, ja nousee Kroatian kanssa tasapisteisiin, mutta keskinäisessä etu on Kroatialla. Ruotsilla on samalla kierroksella vieraspeli Virossa, ja voitolla se nousee puolestaan lohkokärkeen pisteen edelle Kroatiaa (ja Espanjaa). Päätöskierroksella Espanja isännöi Viroa ja Ruotsi varmasti kiimaisessa ratkaisuottelussa Kroatiaa. Espanja toivoo viimeksimainitusta matsista luonnollisesti tasuria. Kovin on ympäripyöreää. Lohkokakkosellakin joka tapauksessa hyvät saumat jatkokarsintaan, joten kahdella voitolla Espanjan tie voi hyvinkin viedä playoff-vaiheeseen.

7: Puhtaalla pelillä karsinnat läpi pelannut Saksa voi varmistaa kisalippunsa seuraavassa ottelussaan, jossa se kohtaa kotonaan Venäjän. Tappiolla Itävallalla on yhä mahdollisuus lohkovoittoon, ja se kohtaakin päätöskierroksella kotonaan Saksan. Vaikka Itävalta jäisikin kakkoseksi, on se kakkosten vertailussa vahvoilla.

8: Slovakia on lähes varma lohkovoittaja, sillä sen kaula toisena olevaan Hollantiin on viisi pistettä. Lohkovoittonsa Slovakia voi varmistaa kaatamalla seuraavassa ottelussaan kotikentällään Valko-Venäjän. Hollanti tarvitsee voitot Turkista (kotona) ja Kyprokselta (vieraissa) elätelläkseen edes ohuita mahdollisia jatkokarsintaan. Turkin saumat pelkkää teoriaa.

9: Englannilla on jo toinen jalka EM-kisoissa. Kisapaikkansa se varmistaa hakemalla seuraavassa pelissään kolme pistettä Kazakstanista, ja vaikka se kompuroisikin siellä, on toinen mahdollisuus kisapilettiin päätöskierroksen kotipelissä lohkojumbo Bosnia-Hertsegovinaa vastaan. Sveitsi ja Norja kamppailevat yhä paikasta jatkokarsintaan. Ne pelaavat keskinäisen seuraavalla kierroksella Norjassa, ja vain voittajalla on jonkinmoisia mahdollisuuksia jatkokarsintaan. Norja tarvitsisi voittaessaan lisäksi kolme pistettä viimeisestä pelistään Kazakstanissa.

Pohjoismailla muuten jälleen kova panos karsinnoissa. Tanska on jo varmasti kisoissa, ja Islanti, Ruotsi ja Norja kaikki vahvoilla tässä vaiheessa.
Röytän Karhu

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 07.09.2016 klo 11:36:28

Rashfordilla vahvistettu Englanti löi Norjan melko rumin 6-1-numeroin. Jälkimmäisellä esim. Ødegaard ja aivan hyvin myös aikuisten avariin kelpaava, Baselissa hyvin aloittanut Moi Elyounoussi.
Laitalinkki

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 06.10.2016 klo 20:43:35

Englanti kukisti Kazakstanin 1-0, ja varmisti neljäntenä maana paikkansa kisoissa. Muut Portugali, Tanska ja isäntämaa Puola. Hollanti ja Turkki 55 minuutin kohdalla 0-0 -tasapelissä, ja jos peli päättyy tasan, varmistuu myös Slovakian kisapaikka. Islanti otti eilen tärkeän voiton Skotlannista, ja on lohkonsa kärjessä ennen päätöskierrosta.
Laitalinkki

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 07.10.2016 klo 23:56:13

Slovakian kisapaikka tosiaan varmistui eilen, ja tänään seuraa tekivät Tshekki ja Saksa. Saksan kisapaikka varmistui 4-3 -voitolla Venäjästä. Tshekki puolestaan kaatoi Moldovan 4-1, mutta varsinaisesti kisapaikka varmistui, kun Belgia romahti Montenegrossa peräti 0-3 -tappioon. Montenegro pelasi ottelussa vieläpä ilman panosta. Tuolla tuloksella Belgia putosi mitä suurimmalla todennäköisyydellä myös lohkokakkosten vertailussa neljän parhaan ulkopuolella ja ulos jatkokarsinnoista ja kisoista.

12 kisamaasta siis 7 nyt selvillä, ja kolme suoraa kisapaikkaa jakamatta.

Kakkoslohkossa Italialle riittää tasapeli Liettuassa kisapaikkaan. Serbia on menossa jatkokarsintaan, jos kaataa päätöskierroksella Slovenian kotonaan, ja suoraan kisapaikkaankin mahdollisuudet, jos Italia kompuroi.

Kolmoslohko todella mielenkiintoisessa tilanteessa. Islannilla ja Makedonialla 18 pinnaa (ensinmainittu edellä keskinäisten vertailussa) ja Ranskalla 17. Keskinäiset pelattu jo. Islannilla päätöskierroksella vaikein vastustaja (Ukraina) ja Ranskalla helpoin (Pohjois-Irlanti). Makedonia siitä välistä (Skotlanti). Lohkokakkonen ei taida päästä jatkokarsintaan.

Neloslohkossa Israel päässee jatkokarsintaan, jos se voittaa kotonaan Albanian, ja mieluiten vieläpä suurinumeroisesti. Tai no, siinä ja siinä, riittääkö.

Kutoslohkossa Espanja selvittää tiensä jatkokarsintaan voittamalla kotonaan Viron. Lohkovoittokin mahdollinen, jos Ruotsi ja Kroatia pelaavat tasan. Ruotsi-Kroatian voittajalle muuten suora kisapaikka.

Suomen seiskalohkossa Itävalta on jo varmasti jatkokarsinnassa, joten päätöskierroksen Itävalta-Saksa on merkityksetön.

Kasilohkossa Hollannin jatkopaikka on enää pelkkää teoriaa. Vaatisi muilta mielettömiä kompurointeja, jotta Oranjella olisi yhä saumoja.

Ysilohkossa Norja selvinnee jatkokarsintaan, jos voittaa päätöskierroksella vieraissa Kazakstanin. Tasuri ei riitä.
Avspark

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 10.10.2016 klo 22:06:35

Ruotsi selviytyi kisoihin voittamalla kivikovan lohkon päätöskamppailussa Kroatian kotonaan 4-2 ja pääsee näin ollen puolustamaan mestaruutta. Todella tapahtumarikas ottelu, tolpat kolisivat molemmissa päissä ja paikkoja tuhlailtiin muutenkin. Espanja selvitti lohkosta tiensä jatkokarsintaan. Lohkon neljänneksi jäänyt Georgia vaikutti todella hyvältä nipulta ja olisi monessa lohkossa taistellut kisapaikoista. Näin aika paljon pelejä ja täytyy nostaa hattua Ruotsille, joka selvitti lohkon tappioitta ja haki mm. vierastasapelin Espanjasta ollen siinä pelissä jopa lähempänä voittoa. Espanjan miehistö on seurastatuksien ja peliajan perusteella aika paljon esim. Ruotsin A-maajoukkuetta kovempi.

Ruotsi oli läpi karsinnan hyvin pahasti loukkaantumisten runtelema, mutta niin vain aina korvaajat täyttivät paikkansa. Kahtena viimeisenä joukkueeseen nousivat -99 syntyneet superjunnut Joel Asoro ja Alexander Isak. Kesken karsintojen tärkeä laitapelaaja Arber Zeneli vaihtoi Kosovon paitaan.

Kisoihin Ruotsi saanee kovan joukkueen. Nyt A-maajoukkueen mukana oleva nelikko Fransson, Kraft, Augustinsson ja Nilsson Lindelöf ovat ilmaisseet halunsa olla mukana lopputurnauksessa. Tämä Ruotsin ikäluokka tuntuu selvästi kovemmalta kuin Euroopan mestaruuden voittaneet ysikakkoset ja onhan tuolla jo mukana iso liuta hallitsevia mestareita.

Espanja tulee olemaan ikävä arpa jatkokarsinnassa.
Laitalinkki

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 11.10.2016 klo 02:03:03

Kova suoritus kyllä Ruotsilta tuosta huikean kovasta lohkosta. Espanjalla tosiaan mielettömän nimivahva ryhmä, mutta niin vain oli tyydyttävä kakkossijaan, kun kerran olivat Kroatialle 0-3 hävinneet. Ruotsin kanssahan keskinäiset päättyivät tasapeleihin.

Israel hoiteli omassa matsissaan Albanian ja elättelee yhä toiveita jatkopaikasta. Jatkopaikka karkaa, jos Serbia voittaa Slovenian ja Norja Kazakstanin, joten aika toivomista on.
Röytän Karhu

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 11.10.2016 klo 19:28:00

Viimeksimainittu toteutui numeroin 3-0, kun Martin Ødegaard osui ekaa kertaa maajoukkuepaidassa missään ikäluokassa. Ja osui toisenkin kerran ja syötti sitten sen jäljellejääneen maalin.
Laitalinkki

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 11.10.2016 klo 21:47:51

Jep, Norja selvisi jatkokarsintaan ja samoin teki Slovenian kukistanut Serbia. Norja, Serbia, Itävalta ja Espanja siis jatkokarsintaan.

Mutta Makedonia vasta tempun teki ja meni suoraan kisoihin jättämällä Ranskan ja Islannin taakseen. Islanti pupelsi kotonaan Ukrainaa vastaan, ja kun Makedonia kaatoi Skotlannin, oli kisapaikka heidän. Komea neljän voiton putki karsintojen loppuun. Ylos

Perinteisistä suurmaista kisoista rannalle jäivät Belgia (Tshekin taakse), Ranska (Makedonia), Hollanti (Slovakia) ja Kroatia (kivikovassa lohkossa Ruotsin ja Espanjan taakse).
Röytän Karhu

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 15.11.2016 klo 23:53:49

Jatkokarsinnoista kisoihin Serbia yhteismaalein 2-1 Norjaa vastaan ja Espanja vierasmaaleilla 1-1 Itävaltaa vastaan.

Mm. Ødegaard, Moi Elyounoussi, Veton Berisha ja aikuisten puolella pitkässä pelikiellossa oleva Selnæs olivat näissä peleissä vahvistuksina ja ikäluokkansa maailmanmestareita vastaan oli mahdollisuus jopa niihin kisoihin mennä. Kovin vain oli maalinteko vaikeaa.

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines