FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
30.01.2023 klo 13:44:20 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 407
 
Kirjoittaja Aihe: Saksa  (Luettu 917747 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hertha und Union

Poissa Poissa


: 17.08.2006 klo 13:02:58

Perustettakoon täten tänne kakkoseenkin oma topiikki Nationalelfille, joka eilen aloitti Löwin johdolla EM-2008-taipaleen/mahalaskun/ristiretken/katastrofin/hurraaputken 3-0-harjoitusvoitolla Ruotsista (Schneider 4, Klose 8, 44).

Näillä aloitettiin:
---------------- Lehmann -----------------
-- Lahm -- A. Friedrich -- Nowo -- Jansen --
-------------- Frings ----------------------
--- Schneider ----------------- Schweini --
-------------- Borowski -------------------
---- Klose -------------------- Poldi -------

Itse en nähnyt kuin aamu-TV:n maalikoosteen, mutta luulisi Borowskin esikuvansa mukaisesti pelanneen sekä Fringsin vierellä (kuten Potkija ryhmitti) että väkisinkin vähän ylempänä.

Lahmin jatkokokeiluille oikealla sivustalla peukaloa: viime talven positiivisen ongelman oikealla sivustalla ajauduttua umpisolmuun Lahmin siirto sekä avannee solmun että vapauttaa vasemmalle vastuuta, johon Jansenin kirittäjäksi on (odotetusti) nousemassa Malik Fathi.
 
Lehmannin, Nowon ja kumppaneiden ratkaisulle jatkaa Natissa ällistystä: mitä ratkaisevasti paljon hienompaa he kuvittelevat vielä saavuttavansa kuin kesän "Wunder von Berlin". [Ja edit: tarkoitan tällä tietenkin koko kisojen nostattamaa uutta, "klinsimäisempää", iloista saksalaisuutta, jolla ei loppujen lopuksi ollut mitään tekemistä jalkapallon kanssa - sattuipahan vain olemaan niin tiukassa, että inkarnoinnin ihme onnistui vasta jalkapallon avulla]   

Ja näillä höntsäiltiin loppuun:
---------------- Lehmann -----------------
-- Lahm -- M. Friedrich -- Nowo -- Fathi ---
-------------- Vitsiperger  ----------------------
--- Odonkor ----------------- Schweini --
-------------- Borowski -------------------
---- Neuville ----------------- Asamoah ----

Fathia, M. Friedrichiä ja Odonkoria lukuun ottamatta.. no joo.. ei tarvinne kommentoida..

Joka tapauksessa olisi tämä "itsetunnon kohotus" voinut huonomminkin mennä. Vielä kun rollaattorilla liikkuvat ja muu höntsäporukka saataisiin karistettua Natiringistä..
« Viimeksi muokattu: 17.08.2006 klo 17:58:09 kirjoittanut Hertha und Union »
suur-sweitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KENDO of SWEITSI


Vastaus #1 : 17.08.2006 klo 15:07:15

.
« Viimeksi muokattu: 24.05.2007 klo 20:08:56 kirjoittanut suur-sweitsi »
Erzgebirge

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 17.08.2006 klo 15:38:56

Laitetaan tännekin kun tässä nyt kahden vaiheella heilutaan.

Kicker-notet:

Lehmann (3) - Lahm (2,5), A. Friedrich (3), Nowotny (3), Jansen (3,5) - Frings (3,5), Borowski (2,5) - B. Schneider (1,5), Schweinsteiger (3) - Klose (1), Podolski (4,5)

46. Neuville (4) für Klose
46. M. Friedrich (3,5) für A. Friedrich
46. Fathi (4) für Jansen

Shaaban (3,5) - M. Nilsson (3,5), Antonsson (4,5), Hansson (5), Stenman (4,5) - Alexandersson (4), Linderoth (4), Källström (5), Wilhelmsson (5) - A. Svensson (4,5) - Elmander (4)

Fringsin muusta keskikentästä alaspäin poikkeava arvosana hieman kummastuttaa, mutta en nähnyt matsia joten en sano mitään.

Karlsruhen junnujen parissa toistaiseksi uraansa luonut Marco Pezzaiuoli on nostettu potkijan ennustuksissa mahdolliseksi Löwin apuvalmentajaksi.


« Viimeksi muokattu: 17.08.2006 klo 15:40:39 kirjoittanut Erzgebirge »
Hertha und Union

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 17.08.2006 klo 17:57:53

"Kuka on Vitsi?"

Hitzlsperger, joka myös Vitsipergerinä tunnetaan. Ois voinu pistää tosiaan saman tien (asia nyt korjattu) edes tuon pidennetyn muodon, mutta kun ei vain sormet taivu, sen verran asia jaksaa ihmetyttää. Vitsi lienee käsittämättömintä tämän hetken Natissa heti Nowon jälkeen, Lehmannia mitenkään unohtamatta. Ja heti kuin näistä päästäisiin eroon, niin on siinä toki vielä lähes samantasoista kuonaa karsittavaksi. Laatumateriaalin leventäminen lienee Natin tulevaisuuden tavoitteista tähdellisin. Toistaiseksi laadukkaita vaihtopelaajia riittää vain satunnaisille paikoille.
Balla

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 18.08.2006 klo 06:08:56

Vitsi lienee käsittämättömintä tämän hetken Natissa heti Nowon jälkeen, Lehmannia mitenkään unohtamatta. Ja heti kuin näistä päästäisiin eroon, niin on siinä toki vielä lähes samantasoista kuonaa karsittavaksi. Laatumateriaalin leventäminen lienee Natin tulevaisuuden tavoitteista tähdellisin. Toistaiseksi laadukkaita vaihtopelaajia riittää vain satunnaisille paikoille.

Sama. Itsehän korvaisin heidät samantien Christian Fiedlerillä, Robert Müllerillä ja Patrick Ebertillä...
Hertha und Union

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 18.08.2006 klo 08:20:29

Niin siis itse olen sitä mieltä, että kyllä Nati pitäisi ehdottomasti rakentaa Herthan saksalaispelaajien ympärille. Ja nouseviksi tähdiksi muutama Unionin A-junnu haastamaan. Sen sijaan Fiedler ei ole kuitenkaan tarpeeksi kokenut, joten eiköhän pistetä suosiolla saman tien Olli takaisin maalipuiden väliin. Ja Boateng ja Polanski ovat jo junnunateissa liikaa suitsutusta saaneita ja kylläisiä, joten siinä mielessä R. Müller ja Ebert olisivat avaukseen todella nälkäinen yllätyskaksikko. Ja Bieler takaisin sieltä Essenistä Herthaan (eli siis Saksan maajoukkueeseen), niin keskuspuolustushan olisi siinä.

Vakavasti puhuen: Kroonisesta vaihtoehtopulasta kärsivää hyökkäystä lukuun ottamatta muille paikoille olisi oikeasti tarjolla tuoreita haastajia (eli potentiaalisia laatuvaihtopelaajia), kunhan sisäänajot ja kokeilut aloitetaan riittävän aikaisin. Asamoahit ja Hanket ja Neuvillet ja Vitsipergerit ja kumppanit on nyt nähty. Tuskin se Natin iskukykyä ratkaisevasti heikentäisi, jos tämänhetkinen osin nuutunut vaihtopenkki siistittäisiin näin uuden projektin alla ja joukkoon pistettäisiin mukaan puolenkymmentä tulevaisuuden lupausta kasvamaan korkoa. Eli penkillä kököttäisivät muun muassa Polanski, M. Friedrich, Odonkor, Fathi, Boateng, Brzenska, Kehl, Lauth, Borowski ja vaikkapa sitten Dejagah, jos asiat yhtään tästä etenisivät niin kuin toivoisi. Eli pelaajia, joilla hyvässä lykyssä on vielä oikeasti tulevaisuutta edessä eikä vain loistava tulevaisuus jo takana. Itse aloitusyksitoistikostahan optimikokoonpanossaan ei liene hirveästi pahaa sanottavaa maalivahtiosastoa lukuun ottamatta, mikä taas onkin ihan oma ikuisuuskysymyksensä.
« Viimeksi muokattu: 18.08.2006 klo 08:53:20 kirjoittanut Hertha und Union »
Erzgebirge

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 02.09.2006 klo 22:46:31

Avauspeli pulkassa aika odotetunlaisen nihkeästi mutta kuitenkin riittävästi:

Saksa - Irlanti 1-0 (Podolski 57)

Saksa: Lehmann - Lahm, M. Friedrich, A. Friedrich, Jansen - B. Schneider (84. Borowski), Ballack, Frings, Schweinsteiger - Klose, Podolski (76. Neuville)

Irlanti: Given - Carr, Dunne, An. O'Brien, O'Shea - Finnan, S. Reid, Kilbane (83. O'Brien), Duff (77. McGeady) - Keane, Doyle (79. Elliot) 

Muutenhan joukkue on kisoista tuttu Saksa, mutta puolustuslinja oli täysin uusittu - pakon sanelemana toki, mutta pääasia etteivät Nowot tai Vitsispergerit pelaa tosimatseissa Ylos
Hertha und Union

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 03.09.2006 klo 12:02:39

Nihkeästi mutta kuitenkin suvereenisti. Ensimmäistä minuuttia, aivan muutamaa yksittäistä yritystä ja viimeisen sekunnin vaparikeskitystä lukuun ottamatta ei edes hirveästi jännittänyt. Harmi vain, että maali oli mikä oli - Klosen ylärima ja Schweinin tolppa olisivat olleet viikon maali -äänestyksessä mukana. Irlanti ei oikein päässyt edes sellaisille etäisyyksille, että olisi voinut nostaa tarpeeksi kalustoa erikoistilanteisiin. Siellä olisi kuitenkin ollut Saksan heikko kohta - kuten viimeinen puskutilannekin osoitti. Itse asiassa Irlanti yritti tulla vastahyökkäyksiinsä maata pitkin ja juoksemalla, mikä lähinnä huvitti jotain Lahmia ja Arnea vastaan. Schweini oli totutun hyvä, mutta tällä kertaa Lahmin vahvistama oikea sivusta vei voiton laitojenvälisessä vertailussa, kun Schneider äityi oivaltelemaan oikein urakalla. 

Toimiva torrentti täältä: http://tracker.denness.net:6969
Aachi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Koirat haukkuu, mutta karavaani kulkee


Vastaus #8 : 06.09.2006 klo 22:21:14

Saksa pitää hauskaa San Marinoa vastaan San Marino - Saksa 0 - 11  ;D ;D
Puolijalka-Pallosilmä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Arto 92 @ http://soccer.kiekko.tk


Vastaus #9 : 06.09.2006 klo 23:14:57

0-13  Ylos
Lukas Podolski (11)
Lukas Podolski (28)
Bastian Schweinsteiger (30)
Michael Ballack (35)
Lukas Podolski (43)
Miroslav Klose (45)
Bastian Schweinsteiger (47)
Lukas Podolski (64)
Thomas Hitzlsperger (66)
Thomas Hitzlsperger (72)
Lukas Podolski (72)
Manuel Friedrich (87)
Bernd Schneider (pen 90)
Kutvonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valioliiga-RoPS


Vastaus #10 : 07.09.2006 klo 18:33:14

Mukavat maalijuhlat  Ylos
Callit

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 05.10.2006 klo 19:36:32

Aika mielenkiintoisen maalivahtilistan ovat Löw ja Köpke laatineet.
Jensin peesissä seuraavat Torwartit:

Hildebrandt, Enke, Weidenfeller, Wiese ja Schäfer.
Mielenkiintoiseksihan tämän tekee esim. Rostin ja Jentschin puuttuminen. Schäfer on ollut kauden toistaiseksi selvästi paras veskari, vaikka muuten lieneekin vähän yllätysnimi.

Kahn, Rost, Jentsch. Kirchstein, Fiedler, Klos. Aika monta kv-tason kolmikko pystyy kyhäämään. Varsinaista nuorisoa eli Fromlomowitziä ja  Rensingiä ei tarvitse vielä edes mainita. Kakkosessakin taitaa olla jokunen ihan käypä vahti. KSC:n Millerin ainakin pitäisi olla matkalla maineeseen.
Erzgebirge

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 07.10.2006 klo 22:27:07

Väsähtänyttä. Heijastanee illan esitystä, että sport-ARD:n ykkösuutinen on joku nobodyjen nyrkkeilyottelu.

Parasta Saksalta olivat Schweini, Balla, Odo ja kentällä suorastaan loistanut Fritz. Kärjessä Poldi turhautui omaan saamattomuuteensa ja georgialaisten pikkusikaan ja hölmöili itsensä pihalle ja Hanke oli Hanke (tosin ei kyllä huonoimmillaan tänään), joten mistäpä niitä maaleja tulisi muuta kuin keskikentältä...

Debytanteista tosiaan Fritzille täydet minuutit erittäin onnistuneesti. Trochowski oli alkuminuutteja lukuunottamatta aika mitäänsanomaton, Schlaudraffilta taas kesti hieman päästä peliin mukaan, mutta onnistuttuaan siinä oli hyvinkin vaarallinen. Madlungista ei viiden minuutin perusteella voi paljoa sanoa.

Saksa - Georgia 2-0 (Scwheinsteiger 24 Ballack 67)
ulosajo: Podolski S 48, Chisanischwili 62

Saksa: Hildebrand - C. Fritz, A. Friedrich, M. Friedrich (84. Madlung), Hitzlsperger (76. Fathi) - Odonkor, Ballack, Trochowski (76. Frings), Schweinsteiger - Hanke (65. Schlaudraff), Podolski

Georgia: Lomaia - Menteshashvili, Khizanishvili, Kaladze, Kvirkvelia - Kankava, Tskitishvili (58. Gogua), Kobiashvili, Ghvinianidze (73. Khizaneishvili) - Demetradze, Martsvaladze

Schweinsteiger

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 08.10.2006 klo 20:49:05

http://www.youtube.com/watch?v=d4IKDKNXZJQ&mode=related&search=

Kelpo kuti Schweinilta Tuoppi

Callit

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 09.10.2006 klo 22:29:59

Schweini puuttuu siltä vuoden pelaaja-listalta, mikä kertonee kaiken valitsijoista. Poikahan on ollut liekeissä jo pitkään. Aivan käsittämätön kehitys raakileesta führugnsspieleriksi. Luo ja tekee maaleja.

Georgia-matsissa oli 185 kaksinkamppailua, mikä kertonee kaiken olennaisen tuloksen ohella. Bayern Münchenin yli traditionsmanschaft olisi päässyt yli 200:aan.

Keskiviikkona onkin sitten edessä taas todellinen testi. Suur-Saksa tietää paremmin, mutta koska Löw on ensimmäinen neljällä voitolla aloittanut bundestrainer, niin kai tasapeli jo sallitaan. Lohkovoitto kyllä kiinnostaisi, onhan Tsekki saanut  leikkiä suurmaata jo ihan riittävän kauan.
Dieter Bohlen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness im Knast is wie 'ne Meisterschaft!


Vastaus #15 : 10.10.2006 klo 01:15:20

Schweinsteiger on kusipäinen Bazi, ja näille ei soisi muuta kuin roppakaupalla skeidaa niskaan. >:( Tosin on todettava, että Bastian on noussut hämmästyttävän nopeasti isoon rooliin. Olihan kaverissa aina potentiaalia näkyvissä, mutta että yllättävän nopeasti se konkretisoitui ja aivan tälle tasolle tuskin kovin moni odotti miehen nousevan, itse en ainakaan.

Schweinsteigerilla on muuten korvakipuja ja miehen yllä leijuu pieni kysymysmerkki keskiviikon osalta. Saksalaisten lääkärit ovat kuitenkin optimistisia. Eipä tuo Schweinin poissaolokaan nyt liiemmin Saksaa haittaisi, kyllä slovakit kaatuvat muutenkin. Schlaudraff osuu ensi kertaa, Jogin putki jatkuu ja Klose pääsee vähintäänkin tasoihin Kirstenin kanssa.Vaihteeksi myös vähemmän hieno uutinen:

Uutinen
Oliver Bierhoff: "Wir distanzieren uns von den Hooligans"
09.10.2006 13:05:00


Oliver Bierhoff

Im Vorfeld des EM-Qualifikationsspiels der deutschen Nationalmannschaft am Mittwoch (ab 20.45 Uhr, live in der ARD) in Bratislava gegen die Slowakei hat der Deutsche Fußball-Bund (DFB) erneut an seine Fans appelliert, den Verband bei der Ausgrenzung von Hooligans zu unterstützen und sich klar von den Krawallmachern zu distanzieren.

"Wir machen uns Sorgen, weil wir wissen, dass etwa 500 Problemfälle in die Slowakei reisen wollen", erklärte Nationalmannschaftsmanager Oliver Bierhoff. "Wir haben während der Weltmeisterschaft im Ausland ein tolles Bild abgegeben. Es wäre schade, wenn das nun zerstört würde." Der DFB schickt daher eigene Ordner und Fanbeauftrage in die Slowakei und hat Tickets für die deutschen Fans im Vorfeld der Partie nur über den Fan Club Nationalmannschaft, die Fanbeauftragten und die Fanprojekte abgesetzt. Etwa 600 Karten sind über diesen Weg verkauft worden, "um einen Überblick und etwas Ordnung zu haben", wie Bierhoff erläuterte.

Der Slowakische Fußball-Verband hat entgegen der Bitte des DFB jedoch auch Karten im freien Verkauf an Deutsche abgesetzt. Die Anhänger der Nationalmannschaft, die ihre Tickets über den DFB bezogen haben, sollen allerdings in einem separaten Block das Spiel verfolgen, so dass laut Bierhoff eventuelle Krawallmacher und Hooligans in anderen Sektoren untergebracht und somit klar identifizierbar seien: "Wir wollen uns klar davon distanzieren. Wir haben allerdings nicht die letzte Möglichkeit, entscheidend einzugreifen."

Der DFB hat in Absprache mit dem Bundesministerium des Innern und den slowakischen Behörden immerhin erreicht, "dass die Grenzkontrollen entschieden verstärkt werden", wie DFB-Kommunikationsdirektor Harald Stenger bestätigte. "Zudem fordern unsere Fans wir in aller Deutlichkeit auf, die Minderheit der Wirrköpfe und Chaoten in die Schranken zu weisen."

Bereits in der vergangenen Woche hatten sich in Bratislava DFB-Vertreter, unter anderem der DFB-Sicherheitsbeauftragte Dr. h.c. Alfred Sengle, mit den Gastgebern getroffen, um über die Sicherheit zu beraten. Auch DFB-Generalsekretär Horst R. Schmidt hatte Kontakt mit der Zentralen Informationsstelle Sporteinsätze (ZIS) aufgenommen.

Beim letzten Duell der DFB-Auswahl in der Slowakei am 3. September 2005, als ebenfalls in Bratislava deutsche Krawallmacher nach dem 0:2 der deutschen Mannschaft für schwere Randale gesorgt hatten, waren in deren Verlauf sechs Personen verletzt worden, davon eine schwer.

Einige Chaoten unter den insgesamt rund 500 deutschen Fans hatten seinerzeit nach dem Spiel eine Absperrung durchbrochen und sich mit slowakischen Sicherheitskräften eine wüste Schlägerei geliefert. Schon während der Partie waren die Randalierer mit rechtsradikalen Parolen aufgefallen.

Lähde: DfB.de


Poldin kommentit viime kerrasta:

Reporter: "Was meinen sie zu den Ausschreitungen der deutschen Fans, die hier Sitze herausreißen?"
Podolski: "Das sind Fans, die freun sich halt!"
Erzgebirge

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 10.10.2006 klo 10:21:17

Lainaus käyttäjältä: Dieter Bohlen
Eipä tuo Schweinin poissaolokaan nyt liiemmin Saksaa haittaisi, kyllä slovakit kaatuvat muutenkin.

Provoa eli ei, mutta kaikkein viimeisenä Saksalla on varaa alkaa aliarvostamaan vastustajaansa. Slovakia ei ole mikään Kazakstan tai Georgia joka on mukana karsinnoissa osallistumisen ilosta. Saksa tarvitsee kentälle parhaan mahdollisen miehistön, eikä penkiltä tällä hetkellä (Deisler loukkaantuneena) löydy Schweinille korvaajaa. Odonkor on terävä, mutta ei pelinrakentelija eikä myöskään sellainen pelaaja, joka henkilökohtaisella panoksellaan ratkaisee tiukkoja pelejä.

Potkijan kokoonpanoennakko:

Lehmann - C. Fritz, A. Friedrich, M. Friedrich, Lahm - Ballack, Frings - B. Schneider, Schweinsteiger - Klose, Podolski 

Contofalsky - P. Petras, Skrtel, Durica, Had - Karhan, M. Petras - Svento, Kozak, Mintal - Vittek 
Callit

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 10.10.2006 klo 11:19:47

Jos Schweini on poissa, niin hänet korvannee  Schweinin kasvukumppani Bayern-akatemiasta, Georgiaa vastaan pirteästi esiintynyt Trochowski, joka ainakin viime vuonna pelasi Hanpurissa halblinkenä.

Aliarvioimaan ei todellakaan pidä lähteä. Täysionka päällä alusta pitäen, kaksinkamppailuja hakien, tiukasti puolustaen ja reippaasti hyökäten. Kyllä kai Jogin pitää saada 20 tehtyä kasaan ennen kuin omissa soi?
Dieter Bohlen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness im Knast is wie 'ne Meisterschaft!


Vastaus #18 : 10.10.2006 klo 14:59:24

Ei täällä ketään aliarvioida, luotetaan vain siihen, että kone toimii. Schweinsteigerin puuttuminen tietenkin jättäisi ison aukon Saksan keskikentälle ja pelinrakenteluun, mutta juuri esim. Trochowski pystyisi tuota aukkoa melko hyvin paikkailemaan, mikäli muut keskikenttämiehet ottavat hieman lisää vastuuta ja tukevat nuorta sälliä. Saksan materiaali keskikentälle riittää tällä hetkellä tukkimaan nuo yhden poissaolon jättämät aukot tarvittavan hyvin, Borowskin ja muiden kuntoutuessa enemmissä määrin.

Takki auki ei kuitenkaan saa lähteä, enkä uskokaan, että näin tapahtuisi. Siellä on sellaisia kavereita, jotka pystyvät joko tempaamaan mukaansa tai herättelemään näitä jäisiä jannuja tarvittaessa (motoristi etunenässä). Ja koska tämä on tulosurheilua, tärkeintä on sen voiton ottaminen ja uskon vakaasti siihen, että saksalaiset tässä tulevat onnistumaan, juuri noihin Callitin luettelemiin teeseihin uskoen ja niitä noudattaen. Näyttöhaluja myös luulisi löytyvän etenkin Ballackilta ja Podolskilta, jotka pystyvät kääntämään näitä otteluita saksalaisten eduksi.
« Viimeksi muokattu: 10.10.2006 klo 15:01:58 kirjoittanut Dieter Bohlen »
Callit

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 12.10.2006 klo 10:06:16

Poldi on mahoton poika, ja Löw (ainakin toistaiseksi) mies paikallaan. Erittäin hyvällä mallilla on touhu nyt, ja jopa pieni pelko persiissä siitä kuinka kauan tämä huippuvire voi jatkua. Pitäisikö jo huolestua ajasta jälkeen Ballan, Fringsin ja Schneiderin?  ;)
Dieter Bohlen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness im Knast is wie 'ne Meisterschaft!


Vastaus #20 : 12.10.2006 klo 16:08:34

Pitäisikö jo huolestua ajasta jälkeen Ballan, Fringsin ja Schneiderin?  ;)

Vastustajien ainakin. Sieltä on pukkaamassa kovaa kaveria tulevaisuudessa. [Hymiö]

Peliä ei tullut taaskaan nähtyä, kiitos kiinalaisten. WDR:n kautta kuuntelin ottelun netissä, mikä kelpasi ainakin itselleni paremman puutteessa. Ensimmäinen puoliaika oli juuri sellainen kuin olettaa saattoi. Saksalaiset lähtivät hyvällä asenteella peliin ja koska taso nykyään on mitä on, slovakeilla ei ollut paljoakaan sanomisen varaa. Radion kautta syntyi sellainen kuva, että saksalaisten peli oli todella varmaa, pallo liikkui loistavasti ja syötöt napsahtivat kohdilleen. Ainoa, joka alun perusteella oli hieman hakusessa oli Miro, mutta Werderin sälli paransi otteitaan mitä pidemmälle mentiin.

Maaleista tuskin tarvitsee sanoa paljoa, ne olivat tullakseen jossain vaiheessa ja näin tapahtui. Podolskilta sopi odottaa paljon Georgia-pelin hölmöilyn jälkeen ja näin mies tekikin. Ballack oli tällä kertaa hereillä ja pelasi erittäin pirteästi. Maalia hehkuttelivat ainakin radion puolella komeaksi ja miksipä ei tätä uskoisi? Kymmenisen minuuttia ennen puoliajan loppua Ballack vielä järjesteli Schweinin maalia, kun slovakkiveskari ei saanut ehdan Söldnerin vetoa näppeihinsä ja Bastian pääsi siirtämään helposti pallon verkon perukoille.

Toinen puoliaika ei sekään yllättänyt, kun otti huomioon tilanteen. Silti olisin odottanut Saksalta paljon pirteämpää esitystä, enkä tällaista päätösvihellyksen odottelua. Toki siellä on taas tulossa tiukkoja pelejä kotiliigassa ja niillä harvoilla ulkomailla pelaavilla omissa sarjoissaan, mutta tuota löntystelyä ei ole erityisen hauska katsella, saati nyt sitten kuunnella. Ja olihan sillä tietysti omat seurauksensa, kun pelissä unessa ollut Lehmann teki yhden muutamista virheistään slovakkien saadessa aikaan jonkin asteisia paikkoja. Tuloksena Jogi Löwin aikakauden ensimmäinen takaiskumaali.

Maalin jälkeen Saksa jaksoi taas pelata ja peli rullasi mallikaasti. Lopussa Poldi siirsi pallon vielä kertaalleen maaliin Klosen tarjoiltua avopaikkaan. Maalin jälkeen ei enää mitään kummempaa tapahtunut, vaihdot tehtiin ja pelailtiin loppuun asti. Vaihtopelaajista ei oikein pystynyt sanomaan mitään, Odonkor olisi enemmällä maltilla saattanut jopa onnistua maalinteossa tai maalin alustamisessa, mutta nyt homma jäi puolitiehen. Trochowskista ei kuulunut mitään, Hankella oli puolittainen tilanne, joka päättyi miehen hyvään suoritukseen, joka tosin jäi tuloksettomaksi.

Lopussa taululla luvut 1:4, selkeä voitto Natille ylivoimaisen esityksen jälkeen. Ottelun ehdottomia hahmoja Ballack ja Poldi, kickerin mukaan Frings oli myös oma itsensä ja teki paljon työtä keskikentällä. Etenkin sellaista työtä, mitä ei radion kautta kuule. Hieno mies tämä Torsteni. Ottelun suurin pettymys oli Lehmann, mitäänsanomattomiksi voitaneen laskea Clemens Fritz ja topparipari Friedrich-Friedrich. Hyvin kuitenkin nämä kolmekin suoriutuivat ja omalta osaltaan petasivat Saksalle suuresti helpottunutta tietä kohti Alppeja. Suunta on oikea ja peli sen näköistä, että mersun kyydissä mennään jatkossakin.

* * * * *

Loppuun voidaan sitten iskeä kysymys Ballan suuntaan. Koska Magath tajuaa, ettei Poldin voisi siirtää pysyvästi avaukseen? Vai uskooko müncheniläisten luotsi saavansa enemmän irti jannusta penkittämällä näin paljon?
Balla

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 13.10.2006 klo 14:19:26

Lainaus käyttäjältä: Dieter Bohlen
Loppuun voidaan sitten iskeä kysymys Ballan suuntaan. Koska Magath tajuaa, ettei Poldin voisi siirtää pysyvästi avaukseen? Vai uskooko müncheniläisten luotsi saavansa enemmän irti jannusta penkittämällä näin paljon?

Valitettavasti en ole ajatusten lukija, vaikka se hommissani monesti olisikin kullanarvoinen ominaisuus. Qualixin ajatuksenjuoksua en oikein minäkään ymmärrä, mutta pakkohan tämän on olla eräänlainen koulutus/sisäänajovaihe, sillä niin käsittämätöntä on ex-teini-ihmeen Poldin edessä jonossa. Yksi asia mikä näin nopeasti tulee mieleen on se, että Felix ei kohtuullisen yrmeänä kaverina varmasti piittaa tuon taivaallista mitä lehdet asiasta kirjoittelevat tai ei ainakaan anna sen vaikuttaa valintoihin. Kaiken tämän schaissen jälkeen Poldi kirmailee avauksessa Rudolphuksen vierellä €-ihmettä vastaan.
Callit

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 14.10.2006 klo 07:59:22

Alkuperäinen ajatus siitä, että Poldi saisi riittävän palautumisen MM-kisojen jälkeen. Toteuttaminen meni sitten aika tavallaa pieleen, mihin on saattanut vaikuttaa Felixin luontainen niukkasanaisuus. Toki joistain Felixin kommenteista paistoi alusta lähtien kademielinen "mähän näytän teille teidän hypetysten paikan" asenne. Olisi varmasti ollut fiksumpaa pitää suunsa kiinni lehdistön edessä, ja vastaavasti käydä periaatteet läpi kahdenkesken Poldin kanssa.

Homma joka tapauksessa karkasi heti alkuun käsistä, ja aivan selvästi Felix otti turhan vastahankaisen asenteen, joka lopulta voi maksaa hänen työpaikkansa, kun meritoituneet pomot toitottavat nyt kaikkialla kuinka Poldi ja Schweini pelaavat paremmin maajoukkueessa kuin Bayernissa.
Dieter Bohlen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness im Knast is wie 'ne Meisterschaft!


Vastaus #23 : 21.10.2006 klo 00:01:14

Kaipa tämä tänne kuuluu, joten antaa mennä:

Uutinen
Sturmtalent will für sein Heimatland Marokko antreten
FC: Chihi erteilt DFB doch Absage

Beim FC befindet sich das Sturmtalent Adil Chihi wieder im Aufwind. Doch vor dem Auswärtsspiel in Unterhaching sorgt Chihis plötzliches Bekenntnis zum marokkanischen Fußballverband für Aufregung. Nachdem sich der 18-Jährige noch im August für den Adler auf der Brust entschieden hatte, will er nun laut "Express"-Berichten doch für Marokko an den Start gehen.

Zu den Gründe für den plötzlichen Sinneswandel hat sich das Sturmjuwel bislang nicht geäußert. Wahrscheinlich war jedoch der immense Druck, den hochrangige Vertreter des nordafrikanischen Monarchie-Staates auf Chihis Familie ausübten, ausschlaggebend für die Entscheidung des Deutsch-Marokkaners.

Geboren und aufgewachsen in Düsseldorf, lernte der zierliche Angreifer bei der Düsseldorfer Fortuna das Fußballspielen. Vor drei Jahren wurden dann Scouts des 1. FC Köln auf das Talent des jungen Chihis aufmerksam und konnten ihn für die FC-Jugend begeistern. Zwei Jahre lang lebte der Torjäger im Kölner Sportinternat und wurde nach der diesjährigen Saison-Vorbereitung von Trainer Hanspeter Latour in den Profikader beordert.

Auch Manager Michael Meier bestätigt im Kölner Boulevardblatt die unerwartete Willensänderung. Er vermutet, dass Adils Vater die Geschicke seines Sohnes in die Hand genommen hat. "Er hat dem Jungen nun doch geraten, für Marokko zu spielen. Und der Vater ist in der marokkanischen Kultur die letzte Instanz," erklärt Meier die hierarchische Ordnung in muslimischen Familien.

Außerdem habe sich der marokkanische Botschafter um die Angelegenheit gekümmert und bei Familie Chihi um den jungen Adil geworben. Zudem sei der Druck durch die marokkanische Presse, die sich mit Chihis Beschluss nicht abfinden wollte, immer größer geworden. Daher habe vermutlich der Vater des Ausnahmetalents seine Entscheidung, seinen Sohn für Deutschland spielen zu lassen, doch noch revidiert.

Beim DFB zeigte man sich enttäuscht über die jüngste Entwicklung. "Wir waren uns eigentlich einig, dass Adil am 14. November sein erstes Länderspiel für Deutschland machen sollte. Alles war geklärt," beleuchtet U-19 Nationaltrainer Frank Engel den Sachverhalt aus seiner Sicht. Große Hoffnung auf eine erneute Wende macht sich Engel nicht: "Das wäre auch nicht gut für den Jungen."

Lähde: http://www.koeln.de/artikel/Sport/FC-Chihi-erteilt-DFB-doch-Absage-31382-2.html


Tämä tuli täysin puun takaa. Aivan käsittämätön uutinen. Suorastaan häpeällistä. Olisi kai sittenkin pitänyt heittää junnu nopeasti sinne miesten sekaan. Özilin tapauksessa sentään voisi tehdä näin.
FutisForum nimimerkki

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 21.10.2006 klo 11:55:34

Aivan käsittämätön uutinen.

Totta, en ymmärtänyt sanaakaan.

 
Sivuja: [1] 2 ... 407
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa