FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.01.2019 klo 15:42:02 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 348 [349] 350 ... 377
 
Kirjoittaja Aihe: Saksa  (Luettu 729994 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
ariaga

Poissa Poissa


Vastaus #8700 : 06.09.2017 klo 13:46:49


Toisaalta Norja oli itse FIFA-rankingin terävintä kärkeä (2.) , joka ei koskaan hävinnyt ainoalle yläpuolellaan olevalle maajoukkueelle. Tuoppi :Ringnes-øl: Ylos

Ks. esim.
http://www.vg.no/sport/fotball/landslaget/sjekk-drillos-rankingsuksess/a/10018491/

Arvokisoissakin kaatui nimenomaan senaikainen Elo-rankingin ykkönen.
kokistuoppi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jalkapallokulttuurimarxismi


Vastaus #8701 : 06.09.2017 klo 13:52:42

Kyllä meikäläisen papereissa "futismaasta" lohkeaa melkoinen palanen pois jos miesten maajoukkue on kasa paskaa.

Onhan se merkittävä osanen sitä, mutta itse yhdistän vielä vahvemmin jalkapallokulttuurin vahvuuden siihen, onko jokin maa futismaa. Norja ei ole ehkä tunnetuin jalkapallostaan, mutta siellä kulttuuri, olosuhteet, perinteet, yleinen kiinnostus lajia kohtaan ynnä muut asiat ovat paljon Suomea edellä. Siksi pelkkä maajoukkueen kyntäminen ei silmissäni laske heitä Suomen kastiin kokonaiskuvassa. Naisethan ovat siellä maailman kärkeä.

Suomeakaan en vielä pidä koripallomaana, koska toistaiseksi puhutaan vielä huumasta. Ja sitten taas Hollanti ei lakannut olemasta jalkapallomaa, vaikka karsiutuivat 24 maan EM-kisojen ulkopuolelle, ja hyvin mahdollisesti sama käy ensi vuoden MM-kisapaikan kanssa.
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #8702 : 06.09.2017 klo 14:30:19

Ja sitten taas Hollanti ei lakannut olemasta jalkapallomaa, vaikka karsiutuivat 24 maan EM-kisojen ulkopuolelle, ja hyvin mahdollisesti sama käy ensi vuoden MM-kisapaikan kanssa.

Ei Hollannissa miesten maajoukkueen tilanne mikään katastrofi ole, toisin kuin Norjassa ja Suomessa. Ja siellä on tänäkin kalenterivuotena tapahtunut muutakin kuin housujen pölinää. Ajax oli kinkkuliigan finaalissa. Naiset voitti akkojen skabat ja U19 Näytti hämäläisille vähän potkupallon mallia.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Stern des Südens, De Stjärnprydda, Delhi Dynamos


Vastaus #8703 : 06.09.2017 klo 17:01:26

Niin, no Norja kuitenkin käväisi tasolla, jossa pystyivät haastamaan hyvänä päivänä kaikki paitsi sen aikaisen elorankingin ihan terävimmän kärjen. Kyllä siellä aika huuli pyöreänä ollaan mitä oikein on käynyt, sillä rahasta eikä olosuhteista se ei siellä ole kiire. Nyt U21 karsinnoissahan Norja on samassa lohkossa Kosovon ja Saksan kanssa. Se kerkesi Kosovolle jo häviämään kahdesti ja tuskin jättää taakseen muita kuin Azerbaidjanin lohkossa jossa muut maat ovat Irlanti ja Israel. Merkillepantavaa on se, ettei Saksakaan pystynyt kuin 1-0 voittoon Kosovosta kotonaan, joskaan Saksa ei ehkä tyylipisteitä tavoitellutkaan.

Käväisi Norja toki varsin korkealla, kuten jo itsekin totesin.

Mutta, jos vaikka ajatellaan Ruotsia ja Tanskaa, niin molemmilla on jopa mitaleita arvokisoista ja valtava määrä huippuluokan pelaajia vuosikymmenten saatossa. Toisin kuin Norjalla, jolla on vain muutama, eikä esim. Litmasen veroista yhtään.

Mutta Saksan maajoukkueesta keskusteleminen on tämän otsikon aihe, joten ei tästä nyt enempää.
Callit

Poissa Poissa


Vastaus #8704 : 08.09.2017 klo 20:07:50

Romantikko minussa toivoo, että Saksa pelasi huikeasti ja tuloksekkaasti KUMPAANKIN SUUNTAAN, koska koko joukkue ja natiyhteisö halusi näyttää mistä arvoista joukkue yhdessä ponnistaa. Kenen joukoissa seisotaan.

Heti perään realistisempi puoli minussa miistuttaa, että Saksan maajengiläiset on oppineet tollasix jo 19-vuotiaana ja, että Norja nyt vaan on nykyisin noin huono.
Callit

Poissa Poissa


Vastaus #8705 : 06.10.2017 klo 06:58:23

3-1 Pohjois-Irlannista ja taatusti ansaitusti. Tokalla puolikkaalla pakolliset nukkumiset, mutta ihan kelpo esitys huonoa vastustajaa vastaan.

Kimmich oli hyvä, Rudy tuntuu vahvistaneen asemiaan tiukassa kisassa varakutosen paikasta ja Wagner veti roolinsa hyvin. Oli hivenen koomista katsella, kun Kimmichin keskitykset Wagnerille tuotti P-Irlannille tuskaa, ja vastaavasti P-Irlannin keskitykset lensi minne sattui. Eihän sen niin pitäisi mennä.
Callit

Poissa Poissa


Vastaus #8706 : 12.10.2017 klo 12:19:23

Saksan karsinnat tuottivat kisapaikan lisäksi mm-karsintojen ennätyksen pisteillä ja maalierolla mitattuna. Täysin merkityksetön saavutus, jpnka suurin syy löytyy jo lohkokakkosen nimeä katsellessa.

Seuraavat matsit ovatkin sitten jo aavistuksen mielenkiintoisempia, kun vastaan tulevat Englanti, Brasilia ja Espanja.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #8707 : 21.03.2018 klo 20:01:27

Jonkinlaiset hulinat on taattu, mikäli Neuer ei pikkuhiljaa ala kuntoutua pelikykyiseksi. Ter Stegen on kuitenkin Barcan ykkönen, joten tuskin katsoo hyvällä, jos Neuer avaa kisat vailla seurajoukkuepelejä kevään ajalta. Ja luulisi sen näkyvän jo Neuerin otteissakin.
Callit

Poissa Poissa


Vastaus #8708 : 21.03.2018 klo 21:14:04

Jonkinlaiset hulinat on taattu, mikäli Neuer ei pikkuhiljaa ala kuntoutua pelikykyiseksi. Ter Stegen on kuitenkin Barcan ykkönen, joten tuskin katsoo hyvällä, jos Neuer avaa kisat vailla seurajoukkuepelejä kevään ajalta. Ja luulisi sen näkyvän jo Neuerin otteissakin.
Juuri noinhan tuo on. Melko epätodennäköistä, että Neuer kuntoutuu eli ongelmaa ei siis ehkä synnykään.

Rationaalisesti ajateltuna joka jampan pitäisi pistellä Espanjaa ja Brasiliaa vastaan 100 lasissa, koska kilpailu pelipaikoista on aidosti tasainen. Epäilen kuitenkin, ettei näistä tule mitään klassikoita.
Nina Hagen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Union Berlin, FC Bayern München, Die Mannschaft


Vastaus #8709 : 21.03.2018 klo 23:53:19

Olen syksystä asti arvellut, että Saksan suurimmaksi ongelmaksi saattaa muodostua maalivahtitilanne. Neuerin on tiedetty olevan pitkään poissa, mutta silti kaikki (lehdet, pelaajat, asiantuntijat jne.) Saksassa ovat koko ajan toitottaneet, että hän on ykkönen ja ottaa lopulta oman paikkansa. Tässä vaiheessahan asetelman pitäisi olla jo oikeastaan päin vastoin: ter Stegenin kuuluisi olla ykkönen, ellei Neuer onnistu osoittamaan hyvissä ajoin ennen MM-kisoja olevansa huippukunnossa. Saksan kannalta on ihan realistinen pelko, että Neuer ehtii pelata korkeintaan pari Bayernin peliä, joiden perusteella suoritustasosta on mahdotonta sanoa mitään, mutta saa silti torjuntavastuun. Näin voi käydä, vaikka ter Stegen olisi hetkeä aiemmin torjunut Barcelonan CL-mestariksi.
Kuqqen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vaimo ei ymmärrä mitä Kiffen mulle merkitsee


Vastaus #8710 : 22.03.2018 klo 10:29:12

Juuri noinhan tuo on. Melko epätodennäköistä, että Neuer kuntoutuu eli ongelmaa ei siis ehkä synnykään.

Rationaalisesti ajateltuna joka jampan pitäisi pistellä Espanjaa ja Brasiliaa vastaan 100 lasissa, koska kilpailu pelipaikoista on aidosti tasainen. Epäilen kuitenkin, ettei näistä tule mitään klassikoita.
itsellä kovat odotukset noihin treenimatseihin. Pakkohan siellä on muutaman jätkän vetää ns hampaat irvessä, jos meinaa kesällä olla kisajoukkueessa mukana.

Brassien tilannetta en tunne edes vähää alusta.
Callit

Poissa Poissa


Vastaus #8711 : 22.03.2018 klo 13:14:08

Hectorin ja Kimmichin ei tarvitse paljon sivulle vilkuilla, mutta keskikentällä tilanne on se, että mm- ja cönfed-sankarit Götze ja Goretzka ovat vaarassa tippua. Götzeä ei itse asiassa pelastaisi kuin täydellinen herääminen horroksesta.

Pelipaikkakilpailua korostaakseen Jogi voisi jakaa nyt kärkimiesvastuun 50/50 Wagnerin ja Marion kesken.
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #8712 : 22.03.2018 klo 17:10:12

Pakkohan siellä on muutaman jätkän vetää ns hampaat irvessä, jos meinaa kesällä olla kisajoukkueessa mukana.
Voi käydä niinkin että näitä kisapaikoista taistelevia ei edes peluuteta kummassakaan matsissa. Kyllähän se joukkue alkaa tuossa olla Reusia ja mahdollisesti Neueria lukuunottamatta eli 4-5 miestä tippuu. Jos näiden 28:n ukon ulkopuolelta vielä joku hyppää koneeseen niin pitää esittää helvetin kova kevät.

  Jos nyt vähän katsoo historiaa, niin vähintään toisessa näistä otteluista peli tulee olemaan Saksan osalta heikkoa. Tehdään joku aivan ihmeellinen taktinen muutos tai pelataan kuin krapulan jäljiltä, jotta voidaan suosikinviittaa siirtää muiden harteille.

Saa nähdä mitä Köpke Neuerin suhteen päättää, jos sellainen eteen tulee. Saksan asiantuntijapiireissä ainakin Neuer on niin pyhä lehmä että heitettäisiin varmaan vaikka kylmiltään maalille. Aina se vaan muistetaan mainita, että Neuer on maailman paras ja aina Ulreichia parempi vaikka toinen seisoisi päällään torjuen. Ulreich on pelannut niin hyvän kauden että turha jossitella.

Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #8713 : 22.03.2018 klo 17:13:11

Hectorin ja Kimmichin ei tarvitse paljon sivulle vilkuilla, mutta keskikentällä tilanne on se, että mm- ja cönfed-sankarit Götze ja Goretzka ovat vaarassa tippua.

Goretzka tippuu? Aika fakiiri olet jos näin kävisi. Millä perusteella? Götze ulkona, muuten olisi nyt kaiken järjen mukaan mukana varsinkin kun laajennettu kaaderi.
Müllermilch

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Traditionsvereine


Vastaus #8714 : 22.03.2018 klo 17:33:21

Ihmettelen, ettei Philipp Max saanut kutsua näihin höntsiin. Ollut kuitenkin Bulin parhaita laitapakkeja tänä vuonna. Sen sijaan siellä vetelee joku Marvin Plattenhardt.

Minulle erityisen mielenkiintoista MM-kisojen kannalta on se, ottaako Jogi Wagnerin vai Gómezin kisakoneeseen. En millään usko, että kumpikin tulisi valituksi. Werner lienee ainakin varma valinta yhdeksi kärkimieheksi. Vaikka Wagner itse sanoo olevansa tällä hetkellä Saksan paras hyökkääjä, uskon Jogin silti kallistuvan Super-Marioon. Ainakin Stuttgartissa on alkanut taas päästä hyvin maalien makuun.
« Viimeksi muokattu: 22.03.2018 klo 18:01:09 kirjoittanut Müllermilch »
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #8715 : 22.03.2018 klo 20:29:06

Ihmettelen, ettei Philipp Max saanut kutsua näihin höntsiin. Ollut kuitenkin Bulin parhaita laitapakkeja tänä vuonna. Sen sijaan siellä vetelee joku Marvin Plattenhardt.

Minulle erityisen mielenkiintoista MM-kisojen kannalta on se, ottaako Jogi Wagnerin vai Gómezin kisakoneeseen. En millään usko, että kumpikin tulisi valituksi. Werner lienee ainakin varma valinta yhdeksi kärkimieheksi. Vaikka Wagner itse sanoo olevansa tällä hetkellä Saksan paras hyökkääjä, uskon Jogin silti kallistuvan Super-Marioon. Ainakin Stuttgartissa on alkanut taas päästä hyvin maalien makuun.

Maxista samaa mieltä, mutta siinäpä se kontroverssi sitten onkin. Timo Werner aloittaa toisen matsin ja Gomez saattaa aloittaa toisen. Gomez lähtee kisoihin, Wagnerille näistä maaotteluista korkeintaan jämäminuutit jo niitäkään. Katsotaan miten tämän ennustuksen kanssa käy.
Jalkapallokääpiö

Poissa Poissa


Vastaus #8716 : 22.03.2018 klo 21:20:38

Wagneria nyt on ihan turha ottaa mukaan. Vie vain paikan joltakulta monipuolisemmalta ja taitavammalta pelaajalta. Niissäkin tilanteissa joissa Wagnerille olisi käyttöä, olisi fiksumpaa nostaa Hummels kärkeen. Siinä on kokonaisvaltaisesti parempi jalkapalloilija jolla on vieläpä kokemusta maalinteosta tärkeissä matseista.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #8717 : 22.03.2018 klo 21:23:48

Vaikka osa nimimerkeistä on jo varmasti kyllästynyt levyyni, niin Neuerin puolesta kampanjointi alkaa varmasti heti, kun mies on ensi kertaa juoksutreeneissä Münchenissä. Ter Stegen on kuitenkin vain Mönchengladbachista.
Callit

Poissa Poissa


Vastaus #8718 : 22.03.2018 klo 22:28:31

Goretzka tippuu? Aika fakiiri olet jos näin kävisi. Millä perusteella? Götze ulkona, muuten olisi nyt kaiken järjen mukaan mukana varsinkin kun laajennettu kaaderi.
Ei se varmaan tipu, jos ei pelaa huonoa loppukevättä. Sen edellä on kuitenkin, minun käsittääkseni, Özil, Mûller, Sane, Draxler ja Reus.

Kroosailija jutusteli tulevasta joukkuekaverien kohtaamisesta ja totesi, ettei tulle olemaan maailmaa järisyttävä tilaisuus.
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #8719 : 22.03.2018 klo 22:46:47

Ei se varmaan tipu, jos ei pelaa huonoa loppukevättä. Sen edellä on kuitenkin, minun käsittääkseni, Özil, Mûller, Sane, Draxler ja Reus.

Kroosailija jutusteli tulevasta joukkuekaverien kohtaamisesta ja totesi, ettei tulle olemaan maailmaa järisyttävä tilaisuus.

Omituiselle pelipaikalle kyllä kaverin sijoitat, eihän se mikään laitahyökkääjä ole vaan keskikentän keskustan pelaaja. Eipäse kilpailu siitä paljon helpota kyllä :D Nyt kun rupesin kunnolla miettimään, niin jos todella Gündoganit, Khedirat ja Kroossit pysyvät terveenä niin tiukkaa voi tehdä vaikka Jogilta on tullut mukavasti vastuuta ja niissä peleissä tulosta tosi hyvin.

Neuerin puolesta kampanjointi alkaa varmasti heti, kun mies on ensi kertaa juoksutreeneissä Münchenissä. Ter Stegen on kuitenkin vain Mönchengladbachista.

Se on lähes varmasti näin ja mediat tulevat tätä huutamaan yhdestä suusta, ja joka paikassa muistetaan varmasti mainita että maailman paras. Niinhän siinä käy ,että Saksa  Mömmöm välierässä häviää jatkoajalla Brasilialle  Ter Stegenin helvetinmoisella imaisulla kun Neuer on joutunut jäämään kotiin.
Callit

Poissa Poissa


Vastaus #8720 : 22.03.2018 klo 23:14:05

Näistä Saksan hyökkäävistä keskikentän miehistähän vain Sane on pelannut koko aikuisikänsä laidalla, kaikki muut ovat seilanneet laidan ja keskustan välillä. Hyvä niin. Optimitilanteessa esim. Müller ja Özil vaihtelevat paikkoja niin, ettei vastustajat tiedä ottelukaupungin nimeä. - Mutta ootellaan ja kattellaan, kai sinne joku Odonkorkin voi vielä ilmaantua... vitsi, vitsi.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #8721 : 22.03.2018 klo 23:33:29

Goretzka on kuitenkin hieman erityylinen keskustan pelaaja kuin ylhäällä mainitut, joten kyllä mies kisoissa nähdään, mikäli vain on kunnossa. Can onkin sitten eri asia, kun on todella samantyylinen munaravaaja kuin Goretzka.

Edit. Kun alkaa miettiä "kovia" nimiä, niin Can, Mustafi, Tah, Götze, Höwedes, Schürrle ja Reus voivat kaikki olla ulkona kisakoneesta. Höwedes jo varmasti, Reusilla riippuu taas kerran terveystilanteesta. Kolmas kerta putkeen ulos loukkaantumisen vuoksi olisi jo kieltämättä aika julmaa, vaikka miehelle hyvin kivuista maksetaankin. Olisi tuo Gündoganillekin samanlainen tilanne, mutta mies on tainnut pysyä hyvin kasassa jo puoli vuotta.
« Viimeksi muokattu: 22.03.2018 klo 23:43:41 kirjoittanut günthers »
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #8722 : 23.03.2018 klo 00:21:19

Edit. Kun alkaa miettiä "kovia" nimiä, niin Can, Mustafi, Tah, Götze, Höwedes, Schürrle ja Reus voivat kaikki olla ulkona kisakoneesta. Höwedes jo varmasti, Reusilla riippuu taas kerran terveystilanteesta. Kolmas kerta putkeen ulos loukkaantumisen vuoksi olisi jo kieltämättä aika julmaa, vaikka miehelle hyvin kivuista maksetaankin. Olisi tuo Gündoganillekin samanlainen tilanne, mutta mies on tainnut pysyä hyvin kasassa jo puoli vuotta.

Kuten jo totesin niin tuskin tuon Espanjaa ja Braziliaa valitun nipun ulkopuolelta tulee muita kuin nyt loukkaantumisen takia sivussa olleita, eli Reus ja mahdollisesti Neuer. Tähän kuitenkin valittiin 26 miestä ja kisoihin otetaan vain 23. Kyllä meikäläisen järkeilyllä Götze ja Schürrle ja ovat ulkona, ei mitään muuta syytä ole heitä jättää tässä vaiheessa ulos.

Ehkä puolustus on se joka herättää vähän kysymyksiä, mutta sekin katsotaan lopullisesti vasta sitten kun Bayernille tulee kovat vastaan.
Callit

Poissa Poissa


Vastaus #8723 : 23.03.2018 klo 09:59:22

Hivenen protestoin tuota Goretzkan  ja Canin samankaltaisuutta vastaan. Ainakin Jogin silmin katsottuna. Canilla 20 maaottelua, 1 maali. Goretzkalla 12 peliä, 6 maalia.

Merte lienee oikeassa tuosta kaderin sisällöstä. Reus tunkee vielä mukaan, toivottavasti myös Max.
Nina Hagen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Union Berlin, FC Bayern München, Die Mannschaft


Vastaus #8724 : 23.03.2018 klo 10:28:20

Löw sanoi eilisessä lehdistötilaisuudessa suoraan, että Philipp Maxille ei ole käyttöä (keine Rolle). Lisäksi sanoi, että Reus, Götze ja Schürrle eivät ole ulkona MM-kaavailuista. Vastauksesta oli luettavissa, että toivoo Reusin pysyvän terveenä ja olevan iskussa eli haluaa Reusin kisoihin, kun taas kahdella muulla on kivisempi tie.

https://www.sport1.de/fussball/dfb-team/2018/03/loew-kroos-und-ter-stegen-dfb-pressekonferenz-im-liveticker

 
Sivuja: 1 ... 348 [349] 350 ... 377
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines