FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.07.2018 klo 04:51:06 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 5 [6]
 
Kirjoittaja Aihe: Juha Pirinen - silkkaa seksiä  (Luettu 44608 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Samson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, New England Patriots


Vastaus #125 : 03.04.2017 klo 09:41:06

Oho, jos on näin sanonut, niin kauden jälkeen vaihtunee vaspa ja valmentaja. Onhan tuossa järkyttävä tasoero TT:n tekemisiin, puolustussuuntaan varsinkin. Mutta kyllä ylöspäinkin muutaman hyvän suorituksen vastapainoksi tulee välillä melkoista kuraa. Heikko on laitapakkien taso liigassa, kuten majussakin. Saksela sentään parempi laitapakki rollon porukoista, ei kv. tasoa vielä hänkään. Onneksi majulla Uronen, Jensen, miksei Raitalakin tuonne vasemmalle.
https://faneille.com/futis/veikkausliiga/hjk-valmentaja-pettyi-maailmantahti-taye-taiwon-panokseen-kovia-puutteita/

Näillä eväillä mestaruusjahtiin. Jotenkim orastava kiima kuoli samantien, kun muisti miten vitun pihalla Bana on jalkapalloon liittyvissä asioissa.
Nyrre

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Versacen mehujää


Vastaus #126 : 05.04.2017 klo 20:32:10

Hieno peli Piriltä tänään. Tulee olemaan tärkeässä roolissa molemmissa päissä kenttää tällä kaudella.
copa de kybä

Poissa Poissa


Vastaus #127 : 05.04.2017 klo 21:47:07

Pirinen kieltämättä näytti tänään, miksi tuo Banan lainaus kannattaa ottaa harkintaan. Taiwomainen keskitys Atomin maaliin, hankittu rankkari, useamman kerran nopeudella vastustajien hyökit katki heti alkuunsa ja kovuutta kaksinkamppailuissa. Sanoisin onnistuneeksi Veikkausliigadebyytiksi Klubin paidassa.
Gheddafi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ne, jotka ei koskaan pärjää


Vastaus #128 : 05.04.2017 klo 22:08:23

Piriltä todella hyvä peli. Kuten sanottu, oli ylöspäin helvetin hyvä ja paria harhasyöttöä lukuun ottamatta alaspäin moitteeton myös. Juuri niin kova sainaus kuin oletinkin.
Krannan Valderrama

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS #äimänkäki


Vastaus #129 : 05.04.2017 klo 22:19:25

Ei tullu kyllä minkäänlaisena yllätyksenä tuo peliesitys. Piri sai viime vuonna ihan liikaa rapaa, varmasti pitkälti, koska hopeakauden jäljiltä odotukset oli tapissa. Sinänsä epäreilua, kun muistetaan Pirin pelanneen huomattavasti hyökkäävämpää roolia tuolla kaudella. Ehdottomasti liigan eliittiä.
Samson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, New England Patriots


Vastaus #130 : 05.04.2017 klo 22:46:01

Pirinen kieltämättä näytti tänään, miksi tuo Banan lainaus kannattaa ottaa harkintaan. Taiwomainen keskitys Atomin maaliin, hankittu rankkari, useamman kerran nopeudella vastustajien hyökit katki heti alkuunsa ja kovuutta kaksinkamppailuissa. Sanoisin onnistuneeksi Veikkausliigadebyytiksi Klubin paidassa.
Tähän väliin on myös pakko todeta, että Taiwon aikana en nähnyt kertaakaan Klubin edes yrittävän pelata samantasoista futista. Tekee peliesitysten vertailusta tämän päiväisen ja viime kauden välillä hieman vaikeata, kun tänään yritettiin ja myös pelattiin voittavaa futista, viime kaudella tumputettiin.

Ja tämä siis mitään Piriseltä pois ottamatta, todella dominoiva esitys tänään Ylos
janne#1

Poissa Poissa


Vastaus #131 : 05.04.2017 klo 22:59:28

Nyt tietysti hieman häiritsi, kun Klubi dominoi niin ylivoimaisesti mutta oli ainakin pari kolme kertaa, kun Pirinen oli joukkueen ylin pelaaja ja ainakin toisella kertaa taisi olla vielä niin, että Mosa oli alin.
bupa dukta

Poissa Poissa


Vastaus #132 : 05.04.2017 klo 23:42:43

Pirinen tulee yllättämään kaikki kun kausi alkaa. Dominoi liigassa ja hyvien europeliesityksien jälkeen mies ostetaan norjaan vuolemaan kruunuja. Hyvä Piri.

Näin. Ei yllättänyt asiantuntijapiirejä.
4-5-2

Poissa Poissa


Vastaus #133 : 05.04.2017 klo 23:44:46

Näin. Ei yllättänyt asiantuntijapiirejä.

Sama. Ihmeen monelta liigaa aktiivisesti seuraavalta oli mennyt ohi Pirisen esitykset RoPSissa.

Näillä esityksillä matka ei tosin jatku johonkin vitun Norjaan.
Kaikkitietäväkö?

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter Turku, FC Vertebrata, 90+3' Furuholm


Vastaus #134 : 06.04.2017 klo 01:36:33

Juha Pirinen, ihmisgepardi. Mies joka tinttaa nahkakuulan täydestä vauhdista yläpörsään niin, että verkko repeää.
Gepardi näytti karvansa myös junteille hesalaisille.
Piri Ylos
Ray79

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS. Kaikki suomen eurotiimit


Vastaus #135 : 06.04.2017 klo 01:48:52

Kyrpä on kova! Tällä jätkällä ei ainakaan jää tahdonpuutteesta kiinni, ikävä miestä jo nyt! Hienoa kuitenkin, että saa näyttöpaikan kovemmassa jengissä!
George Beast

Poissa Poissa


Vastaus #136 : 06.04.2017 klo 09:50:59

Selvähän se on että Piri toimii myös Hesassa Ylos Hienoa että homma lähti hyvin käyntiin. Nyt lopullinen läpimurto Veikkausliigan kovimpaan kärkeen ja ensi kaudeksi ulkomaille.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #137 : 06.04.2017 klo 11:20:04

Taitaa olla ensimmäisen kerta kun pelaajan mukaan on nimetty tori jo ennen pelaajan syntymää.
Lihamuuri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ...uudet suosikkijoukkueet...


Vastaus #138 : 05.06.2017 klo 21:40:27

Ei tullut maajoukkueeseen kutsu yllätyksenä, sen verran hyvin on Pirinen pelannut alkukauden. Rive on ainakin Klubin pelejä käynyt siis katsomassa. Sanoisin jopa nousujohteiseksi kehitystä kun SJK ja Rops peleissä oli jo suvereenia tekemistä molempiin suuntiin.
XTB

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Saimaan aallot


Vastaus #139 : 05.06.2017 klo 21:47:52

Jep, Piri alkaa olla hiljalleen toissa kauden tasolla Ylos.
khat

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS, KÖNÖ, NePa & Mathare United


Vastaus #140 : 06.06.2017 klo 08:20:04

Piri toimiii! Ansaittu valinta. Väkisin tulee silti mieleen kaikki klubipaitalässytykset jne. ;)
golddigger

Poissa Poissa


Vastaus #141 : 29.09.2017 klo 10:32:18

Pirinen tulee yllättämään kaikki kun kausi alkaa. Dominoi liigassa ja hyvien europeliesityksien jälkeen mies ostetaan norjaan vuolemaan kruunuja. Hyvä Piri.

Pitkin kautta tullut todistettua että piri toimii ja aukiot jo nimetty pirin mukaan Hesoissa jne., mutta palataan silti hehkuttelemaan sympaattisen pirkanmaalaisen kautta 2017 nyt kun se alkaa olla paketissa. Juhalla tietysti pelit jatkuu MM-karsinnoissa ja varmaan ei ihan koko loppukautta Veikkausliigassakaan pelkillä junnuilla vedetä.

Bana tosiaan kauden alla mehusteli että Pirisellä on ominaisuuksia joita Taiwolla ei ollut. En uskalla sanoa että olis suoranaisesti parempi pakki kuin TT, mutta kovan haasteen heittänyt. Pahoin pelkään että kiinnostusta saattaisi olla isommissakin sarjoissa tähän mieheen.

On ollut hieno seurata miten klubin pelaaminen on muuttunut huomattavasti Pirisen tulon myötä. Ensinnäkin, oikealla ja vasemmalla pakilla on ollut ihan erilaiset roolit, johtuen juuri näistä alfauroksista jotka laidoilla viilettävät (tai "viilettävät", kun Rafinhasta puhutaan). Oikealla Rafinha on ottanut välillä liikaakin vastuuta pelinrakentelusta nousemalla järkyttävästi ja leikkaamalla sisään, ja jossain vaiheessa päättämällä jokaisen rakenteluyrityksen harhasyöttöön. Kaksinkamppailuissa Rafi oli eliittiä, ja loppukaudesta taas parantanut myös sijoittumistaan niin ettei aina tule niin hirveä kiire juosta 80 metriä omalle maalille pallonmenetyksen jälkeen.

Vasemmalla taas Pirinen on saanut vetää 90 minuuttia käytännössä joka pelissä, ja hyvin erilaisella roolilla. Pirinen on fysiikaltaan ravihevonen, ja tolla seksin määrällä kentällä todennäköisesti kentän ulkopuolella siitosori. Osin Pirisen ominaisuuksien takia ja osin viime kauden kantapään kautta opitun takia Atom laiturina ja Pirinen ultranousevana pakkina on tuonut todella yllätyksellisen dumbon vasemmalle laidalle. Atom leikkaa sisään ja hyörii ja pyörii erinäisissä taskuissa, välillä piikissä, välillä kymppipaikalla ja joka puolella, ja samaan aikaan Piri ravaa laitaansa aina päätyrajalle tai boksiin saakka. Kuin ihmeen kaupalla maalisarake näyttää vielä nollaa Pirisellä tämän kauden osalta - osasyynä tähän lienee vähentynyt erikoistilannevastuu, kun yhtäkkiä joukkueessa onkin niin paljon vasureita (Valencic, Schüller, Pelvas).

All in all, Pirinen on ollut tän kauden hankinnoista mielestäni onnistunein. Ja perustelen: Patrosesta, Obilorista ja Savagesta tiedettiin aika hyvin mitä saadaan, eli Patrosen ja Obilorin odotettiinkin dominoivan toppareina ja Savage on tuttu mies. Mosa oli kieltämättä kysymysmerkki, mutta samaan aikaan ns. korkean profiilin hankinta, joka on onnistunut erinomaisesti. Mutta Pirisestä kukaan ei osannut odottaa mitään taiwomaista dominointia, vaikka hyvää Veikkausliiga-tasoa mies on ollutkin jo usean vuoden ajan - periaatteessa juuri Taiwon korvaaminen ja häneen vertaaminen varmaan asetti odotukset jo aika matalalle monilta.

Huikea pelimies. Huikea Veikkausliiga-kausi, ja palkintona ollut jo usealla perättäisellä maajoukkuereissulla mukana. Ensi viikollakin lienee peliaikaa karsinnoissa tulevan. Pahoin pelkään että matka jatkuu tammikuussa isompii ympyröihin, iän puolesta alkaisi olla aika siirtyä. Ikävä tulee.
Pinkman

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lehkosuo


Vastaus #142 : 29.09.2017 klo 13:12:00

Pirinen on tosiaan fyysisiltä ominaisuuksiltaan ihan kansainvälisen tason jalkapalloilija. Mielestäni suurin ongelma tulee siinä, että viimeinen tatsi pallon kanssa on aikalailla keskiverto Veijoliigatasoa. Tämän vuoksi suhtaudun hieman skeptisesti Pirisen mahdollisuuksiin tehdä kansainvälistä uraa. Fysiikka riittää kotimaan kamarilla dominointiin, mutta muut ominaisuudet lyövät jarruja urakehitykselle. Mutta kuten todettua, on Pirinen hyvä pelaaja, fyysinen pelaaja.
golddigger

Poissa Poissa


Vastaus #143 : 04.10.2017 klo 21:24:34

Huomisessa Urheilulehdessä vahvistetaan mm. oma analyysini, eli amfetamiini-Juha UL:n vuoden pelaaja Veikkausliigassa. Itse luen UL:ni paperisena niin joudun odotella huomiseen perusteluita.

(Vaikka melko kiimaisen puolustuspuheenvuoron pari päivää sitten tämän topikin sankarista kirjoitinkin odotan kyllä itsekin ihan mielenkiinnolla noita perusteluita, koska esim. saman joukkueen A. Annan osoittanut aikamoista dominointia omalla pelipaikallaan kautta linjan - samoin Valencic ja vaikkapa Hannu Patronen. Muualta maasta ainakin Ayarna, Tuco, Simonovski jne. tulee äkkiseltään mieleen.)
« Viimeksi muokattu: 14.10.2017 klo 15:41:58 kirjoittanut golddigger »
sonny burnett

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: youtube.com/watch?v=q3f3uv6MzRg


Vastaus #144 : 09.10.2017 klo 23:52:34

TURKIN LIIGAAN!

Loistavaa nähdä, että liigapelaaja pystyy kylmiltään näin hyvin kv-tempoon. Tuoppi
gv39

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tuomarit sekä kyläjoukkueet


Vastaus #145 : 10.10.2017 klo 14:23:47

Eilisessä Pallokerhossa pidettiin varmana, että Piri lähtee vielä ulkomaille, koska pelipaikka ja siinä riittävän hyvä.
golddigger

Poissa Poissa


Vastaus #146 : 14.10.2017 klo 15:42:09

Huomisessa Urheilulehdessä vahvistetaan mm. oma analyysini, eli amfetamiini-Juha UL:n vuoden pelaaja Veikkausliigassa. Itse luen UL:ni paperisena niin joudun odotella huomiseen perusteluita.

(Vaikka melko kiimaisen puolustuspuheenvuoron pari päivää sitten tämän topikin sankarista kirjoitinkin odotan kyllä itsekin ihan mielenkiinnolla noita perusteluita, koska esim. saman joukkueen A. Annan osoittanut aikamoista dominointia omalla pelipaikallaan kautta linjan - samoin Valencic ja vaikkapa Hannu Patronen. Muualta maasta ainakin Ayarna, Tuco, Simonovski jne. tulee äkkiseltään mieleen.)


Samoja haastajiahan UL:ssä lueteltiin, ja lähes koko jutun ajan, ärsyttävyyteen asti, jankutettiin sitä kuinka yllättävä tämä vuoden pelaaja -valinta heiltä on omastakin mielestään. Ei ole kuulemma Pirinen näyttävä eikä supertähti jne., mutta omalla pelipaikallaan todella luotettava ja omalle jengilleen käytännössä korvaamaton. Ihan asiallista.

Nyt kun kausi saadaan kohta pakettiin jäädään odottelemaan siirtouutisia.

 
Sivuja: 1 ... 5 [6]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines