FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.05.2018 klo 13:37:04 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 243 [244] 245 ... 252
 
Kirjoittaja Aihe: Saksan futis - yleiskeskustelu  (Luettu 606194 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Anadigi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nur der FSV


Vastaus #6075 : 06.08.2017 klo 10:46:01

mulla on paljon entisen DDR:n alueelta kotoisin olevia työlavereita. Lähes järjestään (otos n 10 henkeä) kaikki kannattavat BVB:ta. Sattumaa, vai joku muu historiallinen syy?

mieshuorausta toki puhtaimmillaan.
Johtunee ainakin osin siitä, että DDR:n aikaiset urheiluseurat, jalitsoniput mukaan lukien joko loppuivat tai niitä lähdettiin rakentamaan täysin tyhjistä uudelleen muurin hävittyä. Lisäksi iso osa idän porukkaa lähti länteen "paremman elämän ja palkan" perässä. Itsellä oli muutama tuttava Hessen/Rheinland-Pfalz -akselilla entisen DDR:n alueelta, mutta heidän huoraus kohdistui enemmänkin Buyerniin.
Jääpoiju

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Würzburger Kickers


Vastaus #6076 : 06.08.2017 klo 11:43:00

Eikös Kimmich sössinyt pilkun myös DFP-Pokaalin finaalissa Dortmundia vastaan? Ei käyttöä enää jatkossa pilkkukisoissa tuolle kaverille. Süle ja Rudy kyllä veti melkoset pilkut :D Hoffenheimissa taidetaan reenailla noita pahan päivän varalle vähän enemmänkin.

Täällä kun nyt oli ottelukeskustelua, niin miksi tuota Kimmichin rankkaria ei uusittu rankkarikisassa? Bürki oli taas parissa metrissä ottamassa torjuntaa, reilusti irti viivalta kun veto lähti.

Joka kerta sama jätkä muutaman metrin vastassa, mutta tuomarit ei tee mitään? Johtuuko altavastaaja-asemasta vai mistä? En näin räikeää järjestelmällistä maalilinjalta ulos pomppimista ole nähnyt kellään muulla nykyveskalla.
« Viimeksi muokattu: 06.08.2017 klo 11:46:46 kirjoittanut Jääpoiju »
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #6077 : 07.08.2017 klo 12:02:32

Näin kauden alla kysymys faniskeneen liittyen, lähteekö kauden aikana oikein kunnolla lapasesta? Dieterille tai muuten paremmin sisällä oleville lähinnä suunnattu siis.

Dortmundin osalta Riot pakeni maan alle, ja luultavasti heistä kuullaan ja paljon. Dortmundilla on muutenkin päällä kielto tifoiluista ja ainakin jokin vierasblokki tullee jäämään kauden aikana tyhjäksi väistämättömän lisärangaistuksen vuoksi. Nämä tifoilukiellot ovat täysin absurdeja rangaistuksia, joten keskusteluyhteyttä ryhmittymien ja liiton välillä tuskin löytyy pitkään aikaan tulevaisuudessakaan. Tähän päälle Bildin paskakolumnit politikkojen apuun hälyttämisestä, Helene Fischerit ja Red Bullin (ja heidän) myllyttävien järjestysmiesten suojelu, niin ainekset ovatkin jo koossa.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Stern des Südens, De Stjärnprydda, Delhi Dynamos


Vastaus #6078 : 09.08.2017 klo 12:47:26

Ei varmasti tee hyvää Bundesligan seurannalle Suomessa, jos Eurosport, tai mikään muukaan toimija, ei tarjoa pakettia ilman kikkailua. Sääli, sillä BuLi alkoi jo saada uusiakin ystäviä ja moni yleisesti futiksesta kiinnostunut liitti sen repertuaariinsa. Nyt lienee sitten jatkossa vain harvalukuinen porukka, joka säännöllisesti seuraa matseja. Tai rajoittaa seurannan vain suosikkiseuraansa.
Catweazle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ich und meine Jungs vom Schwarzen Block! Alerta!


Vastaus #6079 : 09.08.2017 klo 14:41:00

Täysin oikein. Vanhan sanonnan mukaan valtava vitutus on kaiken viisauden alku. Saksassahan on luonnollisesti äläköity lähetyspaketin pirstaloimisen takia, mikä näkyy kuluttajilla palveluiden heikentymisenä. Sky ei esimerkiksi laskenut hintojaan, vaikka tarjonnasta katosi olennaista sisältöä. Päinvastoin se karsi studio- ja eksperttiosuuksia nykyisestä setistään. Sota Eurosportia vastaan on osa raskaasti tappiollisen lafkan yrityksiä saada pakkaslukemia edes aavistuksen siedettävämmäksi. Tämän ulkopuolelta voitaneen mainita myös maanantai-illan kakkosliigamatsien poistuneen ilmaiskanavilta, tarkoittaen kyseisen slotin olemassaolon kyseenalaistumista entisestäänkin. Maanantai-ilta ei kuulu futiksessa matsipäiväksi!

Saksalaisten perässä ehkä suomalaisetkin futisystävät havahtuvat näkemään yhä enemmän sakufutiksen laukkaavan kohti kuilun parrasta. Rahan haalimiseksi mikään ei tunnu liian pyhältä DFBn tai DFLn suunnalla. Paskat futisihmisistä, kunhan kassat ja omat taskut täyttyvät.
Münchner Kindl

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Sparta München


Vastaus #6080 : 09.08.2017 klo 15:30:46

Ja näin. Kickerin uudessa Sonderheftissä Eurosport mainostaa koko sivun aukeamalla "Die Bundesliga nicht mehr nur bei Sky, sondern jetzt mit exklusiven live-spielen auch im Eurosport player."

Toivottavasti tämä tarkoittaa, että edes playerin kautta pääsee pelit näkemään (muuallakin kuin Saksassa)?


Kuqqen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vaimo ei ymmärrä mitä Kiffen mulle merkitsee


Vastaus #6081 : 09.08.2017 klo 17:55:10

Ja näin. Kickerin uudessa Sonderheftissä Eurosport mainostaa koko sivun aukeamalla "Die Bundesliga nicht mehr nur bei Sky, sondern jetzt mit exklusiven live-spielen auch im Eurosport player."

Toivottavasti tämä tarkoittaa, että edes playerin kautta pääsee pelit näkemään (muuallakin kuin Saksassa)?
http://www.focus.de/sport/praxistipps/tv-rechte-der-bundesliga-das-zeigen-sky-ard-zdf-dazn-und-eurosport_id_7293194.html

Tässä vielä eriteltynä, kuka saa näyttää mitäkin. Aika silppua on.

Itse ajattelin hankkia Sky:n go-palvelun ja tihrustaa matseja kännykän ruudulta. Toki paljon autossa istuvana paikallisen Yle Puheen, eli Info Radion BuLi-kierros kovettaa eniten.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huippukuntoinen Sascha Mölders


Vastaus #6082 : 09.08.2017 klo 21:30:50
Itse ajattelin hankkia Sky:n go-palvelun ja tihrustaa matseja kännykän ruudulta.

Toimiiko tuo myös Suomessa?
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #6083 : 09.08.2017 klo 21:48:23

eikös tuo ollut pitkään vielä niin, että Saksassa nuo eurosportin näkyvät ainoastaan Playeristä. Ainakin niin oli pitkään tilanne. Mutta Saksan oikeuksilla ei tietenkään ole Suomen kanssa mitään tekemistä. Huutava vääryys jos tässä nyt täytyy jotain kepulikonsteja alkaa miettimään.
Nyrki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nur ein SCF


Vastaus #6084 : 09.08.2017 klo 22:19:57

Toimiiko tuo myös Suomessa?

VPN:llä toimii tosin vaatii saksalaisen bulvaanin väliin, jolla osoite ja maksukortin osoite Saksassa.

eikös tuo ollut pitkään vielä niin, että Saksassa nuo eurosportin näkyvät ainoastaan Playeristä. Ainakin niin oli pitkään tilanne.

Pitkän väännön jälkeen taitaa näkyä myös satelliitissa.

Pitääkö tässä ny ruveta tutustumaan siihen cardsharingiin ja hommata lautanen katolle?
Fat Tarzan

Poissa Poissa


Vastaus #6085 : 10.08.2017 klo 06:40:51

VPN:llä toimii tosin vaatii saksalaisen bulvaanin väliin, jolla osoite ja maksukortin osoite Saksassa.

Pitkän väännön jälkeen taitaa näkyä myös satelliitissa.

Pitääkö tässä ny ruveta tutustumaan siihen cardsharingiin ja hommata lautanen katolle?

Nopeasti tutkin tuota Sky Ticket -palvelua, toimiikohan tuo ilman bulvaania? Ainakin puhuvat siitä mahdollisuutena saada Sky ohne Abo.
rl83

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Eintracht Braunschweig. RoPS, AC Oulu. DFB-Team.


Vastaus #6086 : 10.08.2017 klo 14:20:30

Nopeasti tutkin tuota Sky Ticket -palvelua, toimiikohan tuo ilman bulvaania? Ainakin puhuvat siitä mahdollisuutena saada Sky ohne Abo.

Hyvä vinkki, en ole kokeillut.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #6087 : 10.08.2017 klo 20:02:21

Mehmet Scholl ei tykännyt, kun ARD lähetti ennen Confederations Cupin Portugali-Chile-ottelua reportaasia Venäjän jalkapallon dopingongelmasta. Mies olisi halunnut puhua mielummin Saksan vahvoista otteista junnujen sekä aikuisten kisoissa. Ard lähetti Mehmetin tästä syystä kotiin, ja viimeinen turnausviikko jäi välistä.

https://www.welt.de/sport/fussball/article166279524/Warum-Scholl-waehrend-des-Confed-Cups-hinschmiss.html
Ja näin, Schollin pesti päättyi, tuskin huonompaa tulee tilalle Ylos.
http://www.spiegel.de/sport/fussball/mehmet-scholl-und-ard-gehen-getrennte-wege-scholl-und-rauch-a-1162196.html
Finte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Münchenin punaiset & siniset, DFB & Huuhkajat


Vastaus #6088 : 11.08.2017 klo 09:16:06


Eri. Scholl on ollut Kloppin jälkeen viihdyttävin studiokommentaattori. Todellakin voi huonompi tulla tilalle.
Epistola

Poissa Poissa


Vastaus #6089 : 13.08.2017 klo 16:55:43

Miten bulia seuraavat näkevät tuon saksan liigan kilpailutilanteen? Eikö tuo Bayernin dominointi ole hieman tylsää vai onko tuohon nähtävissä jotain muutosta tulevaisuudessa? Varmaan Bayern fanienkin näkökulmasta olisi mukava saada kunnon kilpailua tuonne. Italiassa Juve dominoinut vastaavasti mutta kuitenkin siellä piste-erot kärjen ja seuraavan välillä eivät ole yhtä suuret ja lisäksi esim Milan näyttää ensi kaudelle ihan varteenotettavalle kilpailijalle. Dortmund on välillä lyönyt vastusta Bayernille, mutta joukkueena ei näytä olevan tarpeeksi vetovoimainen, lähinnä kasvualusta ja ponnahduslauta nuorille lupauksille.
Anadigi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nur der FSV


Vastaus #6090 : 13.08.2017 klo 17:15:01

Vastaus kysymykseesi; on tylsää. Olisi todella jees, jos mestari vaihtuisi välillä. Toisaalta Bayern on taloudellisilta ja urheilullisilta resursseiltaan sellaisessa kokoluokassa, että sen kuuluukin olla dominoiva sarjassa.

Oma seuraamiseni keskittyy Mainziin ja sen tekemisiin. Ns. keskikastissa kamppailu on vuodesta toiseen ollut erittäin kovaa; pari voittoa saattaa erottaa putoamiskarsintapaikan ja viimeisen europaikan eron. Lisäksi sarjassa on Bayernin takana (onneksi) myös isojen resurssien seuroja, jotka eivät kuitenkaan urheilullisesti ole jatkuvasti vastanneet huutoon. Parin viime kauden aikana tuohon voinee laskea HSV:n ja Schalken. Toisaalta toissa kaudella cupin voittanut ja Chämppärissä kelvollisesti esiintynyt Wolkkari pelasi viime kauden päätteeksi putoamiskarsinnassa. Tämä luo ainakin itselleni riittävästi suolaa sarjan seuraamiseen.

Suurin ongelma itselleni sarjan mielenkiinnon kannalta on tv-oikeudet tai paremminkin niiden tämän hetkinen puute Suomessa. Toki 05:n tekemisiä tulee seurattua joka tapauksessa, mutta jos oikeudet ovat jatkossa mallia "rajoitetut" (lue: vain Bayernin matsit näytetään), niin voi aktiivinen sarjan seuraaminen muutoin jäädä vähemmälle.
FCB

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Euer Hass ist unser Stolz


Vastaus #6091 : 13.08.2017 klo 17:54:26

Miten bulia seuraavat näkevät tuon saksan liigan kilpailutilanteen? Eikö tuo Bayernin dominointi ole hieman tylsää vai onko tuohon nähtävissä jotain muutosta tulevaisuudessa? Varmaan Bayern fanienkin näkökulmasta olisi mukava saada kunnon kilpailua tuonne. Italiassa Juve dominoinut vastaavasti mutta kuitenkin siellä piste-erot kärjen ja seuraavan välillä eivät ole yhtä suuret ja lisäksi esim Milan näyttää ensi kaudelle ihan varteenotettavalle kilpailijalle. Dortmund on välillä lyönyt vastusta Bayernille, mutta joukkueena ei näytä olevan tarpeeksi vetovoimainen, lähinnä kasvualusta ja ponnahduslauta nuorille lupauksille.

Kyllä sitä kieltämättä Bayern-kannattajanakin toivoisi tiukempaa mestaruustaistelua. Omien tappioita ei toki osaa toivoa, mutta olisi se hienoa taistella mestaruudesta viimeisille kierroksille saakka sen sijaan että maaliskuusta lähtien BuLi-matseissa voi lasketella puolivaloilla... Loppukauden otteluiden panoksettomuus toki antaa mahdollisuuden rotaatioon CL-pudotusmatseja ajatellen, mutta toisaalta "tappajan vaiston" löytäminen surffailumatsien keskellä voi olla hankalaa.

Kyllä salaattilautasen voittaminen takaisin sen lipsahdettua välillä muualle maistuisi hivenen maukkaammalta kuin nyt esim. viides putkeen (joka toki maistuu sekin).
Catweazle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ich und meine Jungs vom Schwarzen Block! Alerta!


Vastaus #6092 : 13.08.2017 klo 18:12:05

Miten bulia seuraavat näkevät tuon saksan liigan kilpailutilanteen?

... ei aidosti kiinnosta enää vittuakaan. Schalkenkin osalta fokus on siirtynyt aikaa sitten taulukon puolelta ulkofutiksellisiin asioihin. En osaisi tähän hätään sanoa edes Schalken menneen kauden pistemäärää, sijoitusta tai keitä sieltä edestä tai takaa löytyisi.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Stern des Südens, De Stjärnprydda, Delhi Dynamos


Vastaus #6093 : 13.08.2017 klo 18:20:33

Kyllä sitä kieltämättä Bayern-kannattajanakin toivoisi tiukempaa mestaruustaistelua. Omien tappioita ei toki osaa toivoa, mutta olisi se hienoa taistella mestaruudesta viimeisille kierroksille saakka sen sijaan että maaliskuusta lähtien BuLi-matseissa voi lasketella puolivaloilla... Loppukauden otteluiden panoksettomuus toki antaa mahdollisuuden rotaatioon CL-pudotusmatseja ajatellen, mutta toisaalta "tappajan vaiston" löytäminen surffailumatsien keskellä voi olla hankalaa.

Kyllä salaattilautasen voittaminen takaisin sen lipsahdettua välillä muualle maistuisi hivenen maukkaammalta kuin nyt esim. viides putkeen (joka toki maistuu sekin).

Joo, näin se on.

Ei Bayern tosin aina ole näin ylivoimainen ollut, oikeastaan ei koskaan aikaisemmin, samalla tavalla kuin muutaman viime vuoden. Vielä joitakin vuosia sitten oltiin tilanteessa, että ennen viimeistä kierrosta oli teoreettinen mestaruusmahdollisuus useammalla joukkueella. Kilpailu tekee tietysti sarjasta mielenkiintoisen, vaikka toisaalta mestarin takana (= Bayernin takana) käydään kyllä kovaa kisaa muista sijoista edelleen. Monina vuosina myös putoamistaistelu/nousukahinat ovat olleet erittäin tiukkoja ja kiinnostavia. 

Useimmissa Euroopan sarjoissa on kastijakoa suurten, keskisuurten ja pienten välillä. Bundesliga (Bayernin takana) on kuitenkin edelleen hyvin tasainen sarja, jossa pelataan paljon ristiin.

Edit. Joskus aikanaan 70-luvulla oli aika erikoinen tilanne, kun Bayern hallitsi varsin suvereenisti muutaman vuoden Euroopassa, mutta sai usein kovimman vastuksen Saksassa. Mönchengladbach, HSV ja Eintracht Frankfurt esim. olivat kovia vastustajia niin liigassa kuin cupissakin.
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #6094 : 13.08.2017 klo 20:56:04

  Useimmissa Euroopan sarjoissa on kastijakoa suurten, keskisuurten ja pienten välillä. Bundesliga (Bayernin takana) on kuitenkin edelleen hyvin tasainen sarja, jossa pelataan paljon ristiin.

Näinhän on jokaisessa sarjassa. Ei tuolle kukaan lämpeä. Kyllä Bundesliigan tilanne on sillä tavalla hälyttävä että viime vuonna neljännen ja viidennen ero oli valtaisat kolmetoista pinnaa ja siitä huolimatta Bayern omassa kastissaan.  Ongelma on sekin että Bundesliiga menettää jatkuvasti pelaajia (Saksalaisia) muihin liigoihin.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Stern des Südens, De Stjärnprydda, Delhi Dynamos


Vastaus #6095 : 13.08.2017 klo 22:47:55

Näinhän on jokaisessa sarjassa. Ei tuolle kukaan lämpeä. Kyllä Bundesliigan tilanne on sillä tavalla hälyttävä että viime vuonna neljännen ja viidennen ero oli valtaisat kolmetoista pinnaa ja siitä huolimatta Bayern omassa kastissaan.  Ongelma on sekin että Bundesliiga menettää jatkuvasti pelaajia (Saksalaisia) muihin liigoihin.

Totta kyllä tuokin. Ja huolestuttava trendi osaltaan, että liiga alkaa entistä enemmän jakautua, kuten myös se, että lupaavia nuoria viedään muihin liigoihin. Jälkimmäistä tosin voi olla vaikeata näinä vapaan liikkuvuuden aikoina estää. Money talks. Ja rahasta puheenollen se Saksassakin pyörivä fyrkka alkaa koko ajan tulla inhottavammista lähteistä. Ja kyllä, tarkoitan tällä myös Bayernia.   

Ehkä kuitenkin juuri nyt eniten pännii se, että ilmeisesti tällä kaudella tulee (televisiointioikeuksien hässäkästä johtuen) nähtyä paljon vähemmän matseja kuin mihin olen viime vuosina tottunut. Ellei nyt sitten äkkiä joku taho kaappaa oikeuksia ja ala lähettää BuLi:a Suomessa. Ilman, että tarvitsee alkaa kikkailla jollain huonolaatuisilla streameilla. Olen liian vanha jo sellaiseen.  :(
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #6096 : 14.08.2017 klo 22:43:12

Kauden ensimmäiset valmentajapotkut Zweitessa on julkaistu, kun Aue antoi kenkää Thomas Letschille, takana siis kolme matsia.
WerderBremen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Siniharmaapystyraita


Vastaus #6097 : 14.08.2017 klo 23:24:12

Hulinat alkamassa Rostock-Hertha pelissä. Peli poikki tällä hetkellä kun paukkuja ammutaan. Ja nuotiot pystyssä
Rehellinen mustalainen

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Anti-FA


Vastaus #6098 : 16.08.2017 klo 19:04:28

DFB ei enää anna kollektiivisiä bännejä kannattajille Ylos
Suomari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: OPS


Vastaus #6099 : 17.08.2017 klo 18:12:14

Schalke tarjoaa kaljan kaikille katsojille avauspelissä http://www.schalke04.de/de/aktuell/news/170817_veltins/page/10066--10066-213-.html

Saksassa lutuuria, kendossa junttia?

 
Sivuja: 1 ... 243 [244] 245 ... 252
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines