FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
12.07.2020 klo 05:33:21 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 294 [295] 296 297
 
Kirjoittaja Aihe: Saksan futis - yleiskeskustelu  (Luettu 859571 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Zazar

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pepe Jürgens


Vastaus #7350 : 20.06.2020 klo 21:50:26

... kauan sinä uskoisit saksalaisen seurafutiksen kantavan ilman näitä massoja sitovia perinneseuroja? Skyn kaltainen toimija ei hyväntekeväisyydestä niitä valtavia summia televisiointioikeuksista maksa ja leverkuseneilla, wolfsburgeilla tai sinsheimeilla ei tilauksia myydä. Ammattilaisfutis Saksassa luhistuisi korttitalon tapaan pikavauhtia. Silloin ehkä paljastuisi hitaimmillekin, kuinka haitallinem ja epäterve tämä nykyinen järjestelmä on selkeine sekä simppelisti eliminoitavine kipupisteineen.

Jos ja kun oletetaan että Bayern ja Dortmund eivät häviä minnekään vaan pysyisivät öky-kategorian seuroina pystyssä tässäkin skenaariossa, niin ihan hyvin. Noiden kahden peleistä ne tv-oikeudet pääosin maksetaan ja niiden takana on loppupeleissä ihan yksi ja iloinen sama, pelaako siellä muissa täytematseissa Kusen ja Leipzig vai Köln ja Schalke.

TJEU vaikka jonkun Espanjan meno. Siellä tilanne on vielä 50 kertaa oksettavampi kuin Saksassa, mutta systeemi ei ole luhistumassa yhtään mihinkään.
Takatukka

Poissa Poissa


Vastaus #7351 : 20.06.2020 klo 22:39:50

Herra Löwe pukee tunteensa kauden jatkamisen tavasta sanoiksi:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=23wfJo3ksPA

Sori jos oli jo, en vain osannut huomata.
Catweazle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolainen, mut en kokoomuslainen mies!


Vastaus #7352 : 20.06.2020 klo 23:35:14

Jos nyt kerta pitää rautalangasta lähteä vääntämään, niin kyllä se näkyy niissä olohuoneissa, keskustelufoorumeilla, työpaikoilla ja niin edelleen. Tämä nyt on mielestäni niin itsestään selvää, että lähinnä hämmentää miten tästä pitää vääntää. Se on toki sitten hyvin subjektiivista miten arvokkaana osana jalkapallokulttuuria minkäkin osan haluaa arvottaa.

Täällä esitettyjen hysteerikko- sekä futiksenvihaajasyytösten ja kokemus- sekä tilastopohjalta katteettomilta vaikuttavien väittämien esittämisen takia. Nimimerkki Nooa esitti viestissään aika jyrkkiä väittämiä, joille kaipasin perusteluita ennen sinun astumista estradille. Tähän mennessä näitä ei ole esitetty. Päinvastaista kieltä puhuu sen sijaan muun muassa Skyn kellottamat katsojamäärät matsien palattua takaisin maksutelevisioon tai Sportschaun sekä Sportstudion kaltaisten klassikkolähetysten sukellus tällä saralla korona-aikana.

Siis sä kaipaat nyt jotain dataa siitä että jalkapallo ihan lajina kiinnostaa ihmisiä? Konkreettisia esimerkkejä on koko maailma täynnä jos avaa silmänsä myös oman piirinsä ulkopuolelle. Ja tällä nyt ei ole tarkoitus vähätellä yhteisöjen ja kulttuurin merkitystä, mutta kyllähän hyvin moni ensi alkuun nimenomaan lajiin ihastuu.

Minä kaipaan datapohjaisia perusteita Nooan esittämille väitteille, joiden pohjalta kyseinen taho katsoi oikeudekseen kutsua monia sakufutiskeskustelun vakiintuneita kasvoja 'jalkapallon vihollisiksi' ja joihin minä reagoin.

Nämä ovat hienoja ja inspiroivia esimerkkejä. Jaan myös kanssasi periaatteen tasolla uskon siitä että vahvojen kannatajayhteisöjen nousevat nimenomaan noiden yhteisöjen kautta takaisin jaloilleen, jollain tapaa. Se on kuitenkin eri asia minne saakka ne palaisivat, millä aikataululla ja millä keinoilla. Ei ole olemassa takeita siitä että uudelleen synnytetty seura toimisi yhtään paremmin kuin konkkaan mennyt edeltäjä.

Ei luonnollisestikaan. Samoihin virheisiin sorruttaessa syyttävää sormea ei tosin voisi suunnata muualle kuin omaa peilikuvaansa kohti.

Kyllä ja ei. Ei varmasti toimisi samassa laajuudessa ja syvyydessä mihin olemme tottuneet. Jossain määrin kuitenkin. Tätä skenaariota emme toivottavasti joudu näkemään ja tästä syystä myös lähtökohtaisesti toivon perinneseurojen mieluummin pysyvän pystyssä kuin kaatuvan.

... mihin tämä usko perustuu? Sky on takonut lähes koko olemassaolonsa ajan turskaa Saksassa ja BuLi yrittää tulevissa neuvotteluissa hakea lafkalta nykyistä enemmän rahaa. Tätä olisi aika vaikea lähteä neuvotteluissa perustelemaan, mikäli tarjolla olisi näitä Wolfsburgin ja Sinsheimin kaltaisia hegemoniataisteluita, joiden katselijamäärä virallisissa tilastoissa tilastoidaan liian alhaisen kysynnän takia säännöllisesti nollana.
Catweazle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolainen, mut en kokoomuslainen mies!


Vastaus #7353 : 21.06.2020 klo 00:53:13

Jos ja kun oletetaan että Bayern ja D(...)d eivät häviä minnekään vaan pysyisivät öky-kategorian seuroina pystyssä tässäkin skenaariossa, niin ihan hyvin. Noiden kahden peleistä ne tv-oikeudet pääosin maksetaan ja niiden takana on loppupeleissä ihan yksi ja iloinen sama, pelaako siellä muissa täytematseissa Kusen ja Leipzig vai Köln ja Schalke.

TJEU vaikka jonkun Espanjan meno. Siellä tilanne on vielä 50 kertaa oksettavampi kuin Saksassa, mutta systeemi ei ole luhistumassa yhtään mihinkään.

Tästä nyt huokuu suorastaan ymmärtämättömyys saksalaisesta futiksesta ja sen historiasta. Väitös Bayernin ja keltamustien koitosten painoarvosta on ihan silkkaa huuhaata, semminkin kun 'klassikoksi' se muodostui aikaisintaan Kloppin toisen mestaruuskauden tai Heynckesin triplakauden aikana. Tällä otteluparilla ei, kuten useasti tälläkin forumilla mainittua, ole minkäänlaista erityisen merkityksellistä historiallista painoarvoa. Ei urheilullisesti, ei poliittisesti, ei maantieteellisesti. Ulkomailla tätä ei toki snaijata, kun perehtyminen asiaan rajoittuu muutamiin markkinointisloganeihin. Saksalainen seurafutis on nyt ja myös tulevaisuudessa taloudellisesti valtaosin riippuvainen omista kotimarkkinoista. Ja näillä markkinoilla sillä on valtava ero, yritetäänkö paketissa myydä Leverkusenia ja Sinsheimia vai Schalkea ja Eintracht Frankfurtia. Näillä ensin mainituilla pilipaliseuroilla ei myydä edes muutaman kymmenen tuhannen ihmisen stadioneitakaan loppuun.

Saksalaista seurafutista käsiteltäessä tulisi yleisesti ottaen muistaa futiksen tahkonneen taivaltaan vuosikymmeniä viholliselta lainattuna vieraslajina, yksinkertaisten ihmisten vulgaarina viihteenä. Suuria poliittisia tai maantieteellishistoriallisia vastakkainasetteluita ei seurojen väliltä löydy, sillä Bismarckin päivistä lähtien vuosisatojen herttua- ja ruhtinauskuntien tilkkutäkistä on monissa käänteissä pyritty muovaamaan yhden valtakunnallisen valtakulttuurin suuntaan, natsit luonnollisesti alan mestareina poliittisellakin saralla. Bayernistakin kehkeytyi vasta kasarilla ensimmäinen yli vuosikymmenten kantava dynastia, toista tällaista ei Saksassa ole tähän päivään mennessä nähty. Muualla menestys on tullut ja mennyt. Ulkomailla harva osannee edes nimetä toiseksi eniten Saksan mestaruuksia voittanutta seuraa, eli 1. FC Nürnbergiä. (Ysärille tultaessa Glubbilta löytyi kolminkertainen määrä mestaruuksia esimerkiksi keltamustiin nähtynä.) Iso osa futiksen suosiosta on tämän takia rakentunut sen varaan, että [alueellisesti] on käyty tiukkoja urheilullisia vääntöjä ja on uskottu siihen, että laadukkaalla omalla tekemisellä on mahdollista saavuttaa konkreettista menestystä. Tämä usko alkaa hiipua vuosi vuodelta. Sen kadotessa jäljelle ei jää kauhean paljoa.
Zazar

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pepe Jürgens


Vastaus #7354 : 21.06.2020 klo 09:31:05

Ja sulta huokuu tietämättömyys jalkapallon muiden ökyliigojen kehityssuunnasta. Historiallisesta painoarvosta tai paikallisesta merkityksestä viis, kun telkkarin myötä fanidemografiatkin virtaavat hitaasti mutta varmasti kohti suuria ja mahtavia, koska menestys tuo entistä enemmän mieshuoria kotimaankin sisällä. Sen lisäksi on 2000-luvulla "uutena" tekijänä olemassa tsämppärikin, ja tsämppärissä menestyminen tuo rahaa ja raha tuo lisää tsämppärissä menestymistä.

Niinhän se oli sumusaarillakin, että Chelsea ja Manchester City olivat vielä ysärillä melkoisia pikkutekijöitä vrt. Newcastleen tai Leeds Unitediin. Valitettavan hyvin vaan pallokorvienkin viritelmä pysynyt pystyssä tuollaisella Manu, Arsenal ja Livöpuul vastaan rotaatiossa pyörivät monimiljardöörien satunnaiset leikkikalut -juonikuviolla kohta 15 vuotta ilman brittikuluttajien onnistuneesti käynnistämää vallankumousta, vaikka tuollainen "dynastioiden" pysyvyys yksittäistenkin seurojen osalta on pallokorvafutiksen historiassa liki ennenkuulumatonta. Päinvastoin, lopulta myös niistä Newcastleista on paineen alla tullut miljardöörien leikkikaluja, joskin akuutisti myöhässä päästäkseen leikkiin takaisin mukaan ainakaan ihan lähitulevaisuudessa.

Saksassa on oikeastaan Euroopan viimeinen mohikaanit jotka edes yritetään taistella tätä kehityskulkua vastaan (varmasti mainitsemasti ökyliigoista selvästi vahvimman kotimarkkinan tähden) mutta emmä nää lopulta mitään syytä, miksi 2020-luvun sakukuluttaja olisi pohjimmiltaan merkittävästi vähemmän mukavuudenhaluinen kuin englantilainen, ranskalainen tai jopa espanjalainen virkaveljensä hypätessään paikallisten ökyseurojen wagoniin edellisillä vuosikymmenillä. Vaikka itsekin siis vanhana against modern football -aktivistina olisin äärimmäisen mieluusti väärässä ja ottaisin tuollaisen vallankumouksen ilolla vastaan niin en usko, että mikään muuttuisi Saksassakaan parempaan suuntaan vaikka telkkurahat jäisivätkin Gladilta ja Werdalta tänä vuonna saamatta.
Catweazle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolainen, mut en kokoomuslainen mies!


Vastaus #7355 : 21.06.2020 klo 10:01:39

Saksassa on oikeastaan Euroopan viimeinen mohikaanit jotka edes yritetään taistella tätä kehityskulkua vastaan (varmasti mainitsemasti ökyliigoista selvästi vahvimman kotimarkkinan tähden) mutta emmä nää lopulta mitään syytä, miksi 2020-luvun sakukuluttaja olisi pohjimmiltaan merkittävästi vähemmän mukavuudenhaluinen kuin englantilainen, ranskalainen tai jopa espanjalainen virkaveljensä hypätessään paikallisten ökyseurojen wagoniin edellisillä vuosikymmenillä. Vaikka itsekin siis vanhana against modern football -aktivistina olisin äärimmäisen mieluusti väärässä ja ottaisin tuollaisen vallankumouksen ilolla vastaan niin en usko, että mikään muuttuisi Saksassakaan parempaan suuntaan vaikka telkkurahat jäisivätkin Gladilta ja Werdalta tänä vuonna saamatta.

Saksalainen kuluttaja keskimäärin lienee enemmän mukavuudenhaluinen ja siksi se ensisijainen mielenkiinnon kohde on futiksen sijaan ankarassa laitavastaisessa Schlagerin tahtiin örisemisessä tai kyläjuhlilla hassussa asussa heilumisessa, ei tylsässä pallonpotkimisessa. Saksassa ei kotikisoja edeltäneinä vuosina alkaneesta buumista huolimatta ole samanlaista vakiintunutta futis- tai historiallista paikalliskulttuuria, millä saataisiin sitoutettua varakkaampaa väestöä futiksen pariin. Futis on viimeistään 1920-luvulta lähtien ollut rahvaan kansan hupia ja näihin ennakkoluuloihin törmää yhä edelleen tavallisten saksalaisten kanssa vuorovaikuttaessaan.

Tähän päälle lukumäärältään runsaita nuoria maahanmuuttajataustaisia saksalaisia ei kokemuspohjalta BuLin hessut niinkään kiinnosta, vaan ne suosikit haetaan eteläisemmän Euroopan suurista tai Pariisin kaltaisista, omaa identiteettiä läheisemmin edustavista suurproggiksista. Yksi syy tämän taustalla on muun muassa se, että Saksassakin taloudellisesti heikommassa asemassa olevat on hinnoiteltu stadioneilta ulos. Plus saksalaiset näyttivät edeltävissä maailmanmestaruuskilpailuissa ja niiden jälkimainingeissa hyvin selkeästi nurjan puolensa, kun syntipukkeja haettaessa turvauduttiin vanhaan tuttuun keinoon ja osoiteltiin melkein yksinomaan maahanmuuttajataustaisten pelaajien suuntaan. Maajoukkue yleisestikin ottaen on täydessä kriisissä suosion suhteen markkinointiruuvin tultua kiristetyksi aivan liian kireäksi, porukkaa ei vaan kiinnosta liian sliipattu ja rosoista siivottu kivakivahömpötys.

Saksalaisilla futisihmisillä on yhä käsissään avaimet muualla nähdyn kehityksen estämiseksi. Näidem heiluttelu yksinään ei vaan auta, mikäli tassut on nostettu zazarien ja lordien tapaan pystyyn.
Zazar

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pepe Jürgens


Vastaus #7356 : 21.06.2020 klo 10:35:49

Mutta toisaalta tuo kuvauksesi saksalaisista kuluttajista schlagereita hoilaavina nahkapöksyinä ei vastaa ollenkaan siihen, että miksi sakufutis olisi euroopan tasolla poikkeus, jossa kehitys ei menisi kohti parin-kolmen suuren hallitsemaa arabiliigaa? Pikemminkin päinvastoin. Riittää siellä silti tuulariväkeä telkkarien ääreen Skyn riemuksi, vaikka suurin osa kansasta ei futista edes seuraisi. (Ja toisaalta, vaikkei riittäisikään entiseen malliin, niin huomattavasti pienempi lommo se tv-sopimuksen pieneneminen on Mateschitzin tai Hoppin budjetille kuin fortunadusseldorfeille...)

En myöskään haluaisi kenenkään nostavan lapasia pystyyn. Pikemminkin päinvastoin. Perinneseurojen ajaminen konkurssiin jotta Bayern, Dortmund ja Leipzigit pääsevät troolaamaan nuorten ja schlager-janarien sydämiä vielä tehokkaammin kuulostaa vaan lähtökohtaisesti perse edellä puuhun kiipeämiseltä.

(Puoliksi liittymätön Ps. Luulin että kukaan forumilla ei ole enää aikoihin jaksanut lukea Nooan viestejä, mutta ilmeisesti sellaisiakin ihmisiä vielä löytyy ???)
Catweazle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolainen, mut en kokoomuslainen mies!


Vastaus #7357 : 21.06.2020 klo 11:22:23

Mutta toisaalta tuo kuvauksesi saksalaisista kuluttajista schlagereita hoilaavina nahkapöksyinä ei vastaa ollenkaan siihen, että miksi sakufutis olisi euroopan tasolla poikkeus, jossa kehitys ei menisi kohti parin-kolmen suuren hallitsemaa arabiliigaa? Pikemminkin päinvastoin.

... koska tämä ei nykysäännöillä ole mahdollista?

(Tämän lisäksi Saksassa bamlataan yhä saksaa ja sää on ison osan futiskaudesta paska. Hämäräsheikit ja suuroligarkit pääsee helpommalla investoimalla rahansa maailman suosituimmassa liigassa skulaavaan ja lontoota bamlaavaan Newcastle United Football Clubiin tai auringon ja muiden rahatössien syleilemään
Association Sportive de Monaco Football Clubiin kuin hevonperseestä ponnistavaan, vaikealausuntoiseen Verein für Leibesübungen Borussia Mönchengladbachiin.)

Riittää siellä silti tuulariväkeä telkkarien ääreen Skyn riemuksi, vaikka suurin osa kansasta ei futista edes seuraisi. (Ja toisaalta, vaikkei riittäisikään entiseen malliin, niin huomattavasti pienempi lommo se tv-sopimuksen pieneneminen on Mateschitzin tai Hoppin budjetille kuin fortunadusseldorfeille...)

Skyn toiminta on tappiollista Saksassa nykyiselläänkin. Kuinka kauan luulet sen maksavan kasvavia summia kysynnän mahdollisesti pienentyessä entisestään? Ja samalla tapaa se lommo sattuisi Bayernin tai keltamustien kohdallekin, missä vaiheessa rummenigget ja watzketkin ryntäisivät systeemiä muokkaamaan.

En myöskään haluaisi kenenkään nostavan lapasia pystyyn. Pikemminkin päinvastoin. Perinneseurojen ajaminen konkurssiin jotta Bayern, Dortmund ja Leipzigit pääsevät troolaamaan nuorten ja schlager-janarien sydämiä vielä tehokkaammin kuulostaa vaan lähtökohtaisesti perse edellä puuhun kiipeämiseltä.

Välillä uhraukset ovat välttämättömiä muutoksen aikaansaamiseksi.
HNV

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Örvelöt


Vastaus #7358 : 21.06.2020 klo 11:43:42

Välillä uhraukset ovat välttämättömiä muutoksen aikaansaamiseksi.

Ajattelin ensin tämän tarkoittaneen Nooan kirjoitusten lukemista.

Ja Gladbachilla on jo ökyilyyn soveltuva maaimankielinen nimikin valmiina...
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #7359 : 21.06.2020 klo 16:01:31

https://www.kicker.de/778014/artikel/sky_bleibt_wichtigster_dfl_partner_samstagabend_spiele_der_2_liga_im_free_tv#

Eli uudessa TV-sopimuksessa tulopuoli tulee kutistumaan nykydiiliin verrattuna, ilmeisesti Sky ja kumppanit eivät tienaa, vaikka kuinka kaikki haluavat nähdä Sinsheimin ja Fallerslebenin keskinäisiä :(
ensijokolmas

Poissa Poissa


Vastaus #7360 : 22.06.2020 klo 12:32:10

En tiedä onko kierrostopikeissa tai täällä ollut mainintaa asiasta, mutta sikäli, jos Leverkusen viimeisellä kierroksella voittaa kotonaan Mainzin, niin riippuen Mönchengladbachin-Hertha Berlin -ottelun tuloksesta, jää joko Kusen tai Gladbach raadollisesti neljän parhaan joukosta ennätyspistemäärällä (62 tai 63 pistettä). HSV ja Schalke (yllättävä kaksikko..) ovat onnistuneet 61 pisteellä jäämään viidenneksi ja lähelle pääsi myös Wolfsburg, joka jäi UCL-paikkojen ulkopuolelle 60 pisteellä kaudella 13/14. Toki voitosta on saanut kolme pistettä vasta kaudesta 95/96 lähtien.

Normaalisti sellainen 55-58 pistettä tuntuisi riittävän neljän parhaan joukkoon.
Catweazle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolainen, mut en kokoomuslainen mies!


Vastaus #7361 : 22.06.2020 klo 13:31:50

Leverkusenilla on toki sauma tattiliigaan Europa Leaguen kautta. Kyseisen kilpailun seura on onnistunut kertaalleen voittamaankin.
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #7362 : 22.06.2020 klo 21:39:18

https://www.kicker.de/778014/artikel/sky_bleibt_wichtigster_dfl_partner_samstagabend_spiele_der_2_liga_im_free_tv#

Eli uudessa TV-sopimuksessa tulopuoli tulee kutistumaan nykydiiliin verrattuna, ilmeisesti Sky ja kumppanit eivät tienaa, vaikka kuinka kaikki haluavat nähdä Sinsheimin ja Fallerslebenin keskinäisiä :(

Lisätään tähän..

https://twitter.com/tariqpanja/status/1274770584291999744?s=19
HNV

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Örvelöt


Vastaus #7363 : 22.06.2020 klo 22:16:23

Mitenkähän kyljyskeisarin viimeisimmät pikku hämmingit peilautuvat Schalkeen? Vai mennäänkö ei mitään nähtävää, hajaantukaa -linjalla?
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #7364 : 22.06.2020 klo 23:03:10

Schalke-teurastaja Tönniesin teurastamokatastrofi sen kun laajenee. Nyt Güterslohissa ja ympäristössä on jo yli 800 tartunnan saanutta ja yli 8000 karanteenissa ja testejä jatketaan eli lisää tulee. Maanantaina keskustellaan jo melko laajan NRW-osa-alueen (mukana mm. Bielefeld ja Hamm) asettamisesta eristyksiin, mikä olisi inhimillisen kärsimyksen lisäksi myös taloudellisesti erittäin tuhoisaa. Taustalla ovat selkeät korona- sääntöjen rikkomukset työskentelyolosuhteissa ellei pahempaa. Asiaa tutkitaan myös poliisin toimesta, kuten kauniisti sanotaan. Tämä tietenkin sen lisäksi, että lähinnä Itä- Euroopasta tulevien työläisten olot ovat muutenkin varsin heikot, kuten useimmissa suurteurastamoissa yleensäkin. Tönniesin veljenpoika, jolla on 50 %:n osuus osakkeista, vaatii dramaattisia muutoksia firman hallintoon ja toimintatapaan, lisäksi keskustellaan myös jättimäisistä vahingonkorvauksista. Jännästi yleensä niin innokkaasti päätään aukova kyljyskeisari on ollut hiiren hiljaa koko skandaalin ajan. Mielenkiintoista, kun kytkee tämän Schalke-kriisiin. Dieter toki osannee kertoa paljon enemmän näistä kytkennöistä.
Tätä minäkin jo ehdin ihmetellä, mutta jäi jotenkin muun keskustelun alle.
Catweazle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolainen, mut en kokoomuslainen mies!


Vastaus #7365 : 23.06.2020 klo 00:27:02

Mitenkähän kyljyskeisarin viimeisimmät pikku hämmingit peilautuvat Schalkeen? Vai mennäänkö ei mitään nähtävää, hajaantukaa -linjalla?

Tönnies halunnee kokeilla onneaan rakentamiensa itsellensä uskollisten seurarakenteiden kanssa ja istunee tämän[kin] myrskyn läpi. Kyseessä on tyypillinen valkoinen saatanan rikas mies, eli itsekritiikkiä tai häpyä ei löydy nimeksikään. Rasismikeissin tavoin Tönnies kokenee taaskin itsensä tässä [olosuhteiden ja ulkopuolisten tahojen] uhriksi. Tälläkään kertaa en haluaisi uskoa miehen pystyvän selviytymään tästä, mutta toisaalta kyljyskeisari on yksi niistä ydintalvetkin läpielävistä torakoista.

Schalken kannalta olennaista on keski-ikäisten, ei-korkeakoulutettujen kaljamahaisten horstgüntherien ja vaimojensa näkemys keissistä. Sikäli kun asuinpaikka ei ole Güterslohn lähettyvillä, lienee tämäkin tapaus tälle ihmisryhmälle samantekevä. Ensin loukattiin afrikkalaisia ja nyt levitettiin tappavaa virusta slaaveihin. Herrakansa säilyy puhtaana ja kasslerit halpoina. Rheda-Wiedenbrück, soittakaa Erika!

Kotelettimulkun katoamisen seurauksia seuran nykykaaoksessa en osaa arvailla. Tönnies ei vaan saisi olla ainoa, vaan sieltä tulisi - ehkä Huubia ja Dörnemannia lukuun ottamatta - heilauttaa koko Aufsichtsrat hevonvittuun sekä harkita Jobstin ja Schneiderin hivuttamista lähimpään puuhun. Yksikään viime aikoina seurassa päätöksiä tehnyt taho ei saisi säilyttää toimeansa.

Tune: Sparven - Ett litet vrak
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #7366 : 25.06.2020 klo 19:45:19

https://www.dfl.de/de/hintergrund/lizenzierungsverfahren/finanzkennzahlen-der-proficlubs/

DFL julkaissut kahden ylimmän tason seurojen talousluvut. Eihän tuo Schalken tilanne tosiaan hyvältä näytä, lisäksi Kupla ja Hertha paukuttavat melkoisia turskalukuja mutta siellä joku maksaa tällä hetkellä viulut. Huomiota herättää myös Doofmundin maksamat agenttipalkkiot.

Zweiten puolella sitten H*V, KSC ja Hanoi ovat omilla luvuillaan miinuksen määrässä ja jo nyt voi sanoa, että Arminian kaudesta tulee pitkä.

Osterdeich voi analysoida luvut paremmin :)
« Viimeksi muokattu: 25.06.2020 klo 19:58:36 kirjoittanut straiter »
Catweazle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolainen, mut en kokoomuslainen mies!


Vastaus #7367 : 27.06.2020 klo 02:18:55

Fortunan huomiseen matsiin on saatu huhujen mukaan passelisti kaivettua syntyperäinen bremeniläinen dumariksi. (Harm Osmers, täysi luukkuhousu.) Hyvä valinta! Reilu valinta!
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #7368 : 27.06.2020 klo 13:48:09

Fortunan huomiseen matsiin on saatu huhujen mukaan passelisti kaivettua syntyperäinen bremeniläinen dumariksi. (Harm Osmers, täysi luukkuhousu.) Hyvä valinta! Reilu valinta!
Totta kai, DFL:n suosikki onkin nimenomaan viime aikoina ollut SV Werder Bremen :)
« Viimeksi muokattu: 27.06.2020 klo 14:03:47 kirjoittanut Osterdeich »
Catweazle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolainen, mut en kokoomuslainen mies!


Vastaus #7369 : 27.06.2020 klo 14:02:57

Ps. Lisäksi näyttää olevan syntynyt ja asuukin Hanoissa :)

Syntynyt Bremenissä, varttunut naapuripiirissä Verdenissä ja vasta aikuisiällä lähtenyt Hannoveriin.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #7370 : 27.06.2020 klo 14:04:21

Syntynyt Bremenissä, varttunut naapuripiirissä Verdenissä ja vasta aikuisiällä lähtenyt Hannoveriin.
Ok. Transfermarkt ilmoittaa syntymäpäikaksi Hanoin.
HNV

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Örvelöt


Vastaus #7371 : 27.06.2020 klo 14:15:29

Karsintaa ajatellen Fortunalla vähän nihkeä meininki, kun sekä Hennings että Karaman kortin päässä pelikiellosta. Kaipa ne kortit nimittäin kulkevat mukana myös karsintaan, jos nyt sinne edes pääsevät.

Joku voisi avata kierrostopikin myös.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #7372 : 27.06.2020 klo 15:20:16

Karsintaa ajatellen Fortunalla vähän nihkeä meininki, kun sekä Hennings että Karaman kortin päässä pelikiellosta. Kaipa ne kortit nimittäin kulkevat mukana myös karsintaan, jos nyt sinne edes pääsevät.

Joku voisi avata kierrostopikin myös.
Sulla sentään optimismia riittää, kun tuollaista murehdit ;). Kyllä ne kortit jatkuu. Tuo ym. herra Hanoista on tunnettu nimenomaan korteistaan.
HNV

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Örvelöt


Vastaus #7373 : 27.06.2020 klo 15:35:29

Pitäähän sitä luottoa olla. Kölle jos kuka on kyllä Werdalle tietyllä tavalla ideaalivastus, joukkue joka hyvinkin voi hävitä sillä vaadittavalla neljällä maalilla. Joku tylsä Augsburg tms. pelaisi varman tasurin tai häviäisi normaalilla maalin erolla. Tietysti myös samalla pahin mahdollinen, kun sitten yllättää kun kukaan ei odota mitään.

Fortunan tylsään tasuriin Berliinissä luotan vahvasti, loppu on sitten kiinni kilipukkien asenteesta ja isäntien tähän asti vaatimattomasti sujuneesta viimeistelystä.

E: Köllen kärjessä Modeste. Cordoba ja Terodde molemmat poissa kokoonpanosta.
« Viimeksi muokattu: 27.06.2020 klo 15:53:10 kirjoittanut HNV »
HNV

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Örvelöt


Vastaus #7374 : 28.06.2020 klo 19:46:27

https://www.kicker.de/4000000033643/transfermeldung/kruse_will_zur%C3%BCck_in_die_bundesliga___f%C3%BCr_fast_alle_klubs_bezahlbar_

 
Sivuja: 1 ... 294 [295] 296 297
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines