FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
28.03.2017 klo 00:01:50 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook, Google+ & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 [2]
 
Kirjoittaja Aihe: Petri Vuorinen - Konemaista jogobonitoa ja sydämentykytyksiä  (Luettu 9353 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Komigenare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #25 : 20.01.2017 klo 15:37:49

Iso kausi edessä. Ei se ainakaan pohjista pitäisi jäädä kiinni, sillä alla on tuloksellinen kausi, pitkä jatkosopimus ja pelaajisto, joka on nyt ainakin likimain täydellisesti herran itsensä hyväksymä.

Suurimmat kysymysmerkit ovat pelillisiä ja etenkin hyökkäyksellisiä. Miten säilyttää pelissä kaikki hyvä, mutta tuottaa enemmän maalipaikkoja? Se oli viime kaudella kovin nihkeää, vaikka keskimääräinen maalintekoyritys toki olikin suht' korkean prosentin tontti.

Loppuun totean, että Vepsu sai viime kaudella enemmän pisteitä kuin ns. ansaitsisi. Vepsun pelityylistä johtuen ottelut näyttivät usein tasureilta, mutta jollain ilveellä ne kääntyivät enemmän voitoiksi kuin tappioiksi. Milloin vastustajan typeryys tuotti ratkaisseen rangaistuspotkun jo menetetyssä hyökkäyksessä, milloin nähtiin kerran-elämässä-vapari tai muuta vastaavaa. Aina luotettavalla miltä-matsi-omiin-silmiin-näytti-menetelmällä sanoisin Vepsun saaneen viime kaudella 6-8 pinnaa "liikaa". Ja kyllä, mielelläni otin ne pisteet vastaan, mutta ihan kaikkea pitkä kausi ei tuntunut tasoittavan.

Vuoris-Petelle toivon kaikkea hyvää, sillä herra on antanut erittäin miellyttävän kuvan itsestään. Asiallinen, ei länkytä, pelaajistosta uupuvat kurittomat hiipparit, pelisysteemissä paljon hyvää, vienyt taustoja kokonaisuudessaan eteenpäin jne. Ja jos Vuorinen onnistuu, tietää se hyvää armaalle Vepsulle.
futismies

Paikalla Paikalla


Vastaus #26 : 26.01.2017 klo 01:21:10

Upea pallonhallintapelitapa tuottaa näitä vapaapotkun,kulmureita jne joista syntyy " tuuri maaleja". Ne johtuvat hyvästä pelitavasta.
Komigenare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #27 : 07.02.2017 klo 21:43:48

Laitetaan muistijälki herran omaankin ketjuun, sillä Yle Sportenin artikkeli oli sangen jämäkkää tavaraa.

Vuorinens hårda linje förändrade VPS - "Tror ni inte på det här kan ni sticka härifrån"
Toffo

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: VPS, Tottenham, Feyenoord, Real Zaragoza


Vastaus #28 : 09.02.2017 klo 15:00:25

Upea pallonhallintapelitapa tuottaa näitä vapaapotkun,kulmureita jne joista syntyy " tuuri maaleja". Ne johtuvat hyvästä pelitavasta.

Toki. Toisaalta pisteitä tuli myös Soirin henkilökohtaisilla suorituksilla joita tuevalla kaudella ei ilmeisestikään ole tiedossa. Toisaalta taas.. niissä peleissä missä Soiri ei ollut mukana, Vepsun pistekeskiarvo oli jäätävän kova. Soirittoman Vepsun piste-ka saattoi olla jopa korkeampi kuin soirillisen. En jaksa tarkistaa koska Pellellä on kuitenkin valmis tilasto Desktopilla.
keane

Poissa Poissa


Vastaus #29 : 09.02.2017 klo 19:01:21

Ropposta vastaan vepsu oli täysin vastaantulija, mutta jollain (Soiri) ihmeen kaupalla kairasivat tärkeitä pisteitä.
 
Sivuja: 1 [2]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines