FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
22.02.2019 klo 16:26:12 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 17 [18] 19 ... 32
 
Kirjoittaja Aihe: Roman Eremenkon rooli Huuhkajissa  (Luettu 158658 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
kokistuoppi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jalkapallokulttuurimarxismi


Vastaus #425 : 16.09.2018 klo 13:53:58

Siis en itsekään välttämättä poissulje sitä, että Suomi tosiaan ei voisi pelata paremmin ilman Romaa.

Sama. Argumentointi tämän todistamiseksi vain ei ole vakuuttanut edes vähää alusta. Lähinnä jotain subjektiivisia oletuksia esitetään kivenkovina faktoina.
Ia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP ja Aleksi Pahkasalon erikoistilanteet


Vastaus #426 : 16.09.2018 klo 16:40:55

Tämä koko ketju todistaa ja huutaa sitä tosiasiaa, että Roman Eremenkoa ei tarvita A-maajoukkueessa. Kukaan joukkueen peleejista ei aiheuta tälläistä kohua koko ajan kuin Eremenko.

Suuri yleisö ei tiedä kuka Paulus Arajuuri on tai kuka Tim Sparv on. Silti nämä pelaajat ovat elintärkeitä maajoukkueelle. Jo se, että nimi Eremenko aiheuttaa kuohuntaa on merkki siitä, että Kanervan JOUKKUE, nyt puhutaan JOUKKUEESTA ei YKSILÖSTÄ, eikä nimistä paidan selässä, ei tarvitse hämmentäjää, laivan keikuttajaa ja käsien levittelijää.

Kohutaanko täällä jostain muusta A-maajoukkueen pelaajasta. Ei, suuri yleisö ei osaa tällä hetkellä nimetä ketään A-maajoukkueen pelaajaa. Ja tämä joukkue on suorittanut parhaiten kuin mikään joukkue vuosikausiin. Nimet paidan selässä ovat paskaa, kun puhutaan joukkueesta. JOUKKUE ei tarvitse häiriköitä ja kokaiini kalleja.

Tahtoisin lisätietoja Eremenkon koko ajan aiheuttamista kohuista? Mielestäni on ollut vain yksi kohu, joka pysyy pinnalla lähinnä siksi, että jotkut pölvästit eivät meinaa päästä siitä yli.
leeremick26

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tanner Mayesin ketunnenät


Vastaus #427 : 16.09.2018 klo 16:54:13

Se on Lasu jonka kanssa väännät, epäilemättä asiavastaus tulossa. :)
winnie

Poissa Poissa


Vastaus #428 : 16.09.2018 klo 17:02:28

Yksi yhteen schullerin paikalle jos ei haluta enempää rikkoa hyvin toiminutta JOUKKUETTA. Toki tätä vastaan sotii se että roma on seurajoukkueessaan viime vuodet pelannut käytännössä koko ajan (?) ylempää keskikenttää. Vastaavasti tähän kommentoisin itse että roma on käytännössä koko uransa ajan osoittanut olevansa taktisesti kypsä ja hyvinkin sopeutuva pelaaja, jonka voi huoletta heittää lähes mille paikalle vain joten uskoisin että suoritustaso säilyy alempana keskikentällä yhtä hyvänä. Tämän lisäksi olen kokenut että romasta on aina ollut Suomelle sitä enemmän hyötyä mitä enemmän hän on pallossa. Alempana tulee enemmän pallokontakteja joten hänen kokonaisvaltainen vaikutuksensa Suomen pallolliseen pelaamiseen olisi isompi, vaikka niitä kermaisia viimeisiä syöttöjä ei niin usein pääsisikään antamaan.
ex_FDR

Poissa Poissa


Vastaus #429 : 16.09.2018 klo 19:36:00

Joukkueessa ei saa ainakaan olla yhtään maalivahtia, ne kun perkeleet aina levittelevät käsiään tai huutavat puolustajille.

Hyvin tiivistetty Ylos. Jokainen, joka täälläkin joskus futista pelannut sellaisessa jengissä, jossa maalivahti pitää ääntä (eikä käytä sitä vain kehumiseen), epäilemättä kantaa yhä kaunaa näille joukkuehengen myrkyttäjille. Ideaalitilanne joukkueessa kuin joukkueessa olisi sellainen turvallisen apaattisuuden tila, jossa korkeintaan taputetaan päähän maalinteon jälkeen.

Edelleen: kannattaa muistaa, että maajoukkueeseen ei nimetä 11 pelaajaa, vaan 22. Se, että Romaa ei suoraan nimettäisi avaukseen (joka on sitten oma keskustelunsa), ei tarkoita, etteikö häntä voisi ja kannattaisi nimetä joukkueeseen vaikka jo tämän vuoden puolella -- esimerkiksi potentiaaliseksi supersubiksi.
« Viimeksi muokattu: 16.09.2018 klo 19:38:24 kirjoittanut ex_FDR »
ensijokolmas

Poissa Poissa


Vastaus #430 : 16.09.2018 klo 23:11:13

I call fake news. Eikös se ollut Sakke "Sakkemattila" Mattila? En löytänyt nyt youtubesta videota, jossa olisi ollut maalin syntyyn johtanut tilanne.

Voi toki myös olla, että kirjoittaja viittasi tähän:
https://www.youtube.com/watch?v=04_wrcf9LmE

Ja joo, tuossakin ekassa maalissa käsiä levittelevä ylimielinen laiskottelija alimpana miehenä estämässä maalia, vaikka moni olisi tosiaan voinut jättää juoksun kesken. Suomen maalissa vahvasti mukana.

Unkarin voittomaalissa huolimaton syöttö toki, mutta noin kaksi kilometriä omasta maalista ja aika pirun monta asiaa ehti mennä pieleen sen jälkeenkin.

Kovaa kamaa ollut tässä topikissa kyllä viime aikoina. Onneksi täällä on asiakirjoittajien toimesta pahimmat aivopierut ammuttu alas.
Mateush

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Se viereinen tolppa


Vastaus #431 : 16.09.2018 klo 23:12:49

Surullista kuinka moni on vielä 2018 täysin rasistipaska näissäkin asioissa. Russofobia elää ja voi hyvin edelleen.
Tsei Tsei

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #432 : 17.09.2018 klo 07:40:54

Surullista kuinka moni on vielä 2018 täysin rasistipaska näissäkin asioissa. Russofobia elää ja voi hyvin edelleen.

Jollain näyttää painavan paljon myös huumevastainen propaganda, minkä takia käryäminen kokaiinista on saanut käsittämättömät mittasuhteet ja kaivataan elinikäistä rangaistusta.
ginikettu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK (BJK)


Vastaus #433 : 17.09.2018 klo 10:55:49

Mulla oli aikaisemmin ehkä vastaava sokea piste Moisanderin suhteen mikä täällä tuntuu olevan Romanin suhteen. Moisander kuitenkin laidassa näytti niin hyvältä, että nyt toivoisin, että olisi vielä majun käytettävissä. :)
Lenko

Poissa Poissa


Vastaus #434 : 17.09.2018 klo 12:17:26

Olisi silkkaa hölmöyttä olla ottamatta maajoukkuepeleistä kiinnostunutta ja pelikuntoista Romaa majurinkiin. Kummallakin voi jossitella niin että kieli turtuu. Oletetaan kuitenkin tilanne, että Roma on kunnossa ja haluaa pelata.

Kaiken provokatiivisuuden joukossa Pussikaljalla on pointti. Roma ei ole ollut parhaimmillaan maajoukkueessa eikä maajoukkue ole ollut parhaimmillaan Roman ollessa mukana. Joku yhtälössä ei ole toiminut. Se voi olla Backe ja Mixu, Roman fyysinen ja henkinen väsymys kauden aikana, paskat pelikaverit, väärä pelitapa, väärä pelipaikka, Perpan huono huumori, liika kokaiinin käyttö, vaimon kuukautiset, lapsen koliikki, Roman oletettu ylimielisyys ja haluttomuus, ylisuuri rooli maajoukkueessa (vertaa Messi) tai vaikka ihoa ärsyttävä pyykinpesuaine kalsareissa. Ehkä se kuitenkin on sekä Roman kannattajille että vastustajille yhteinen näkemys, että Roman parhaat pelit eivät ole olleet maajoukkueessa vaan seuratasolla. Enemmän mieheltä odotettiin kuin saatiin.

Kokkelimörkö tulee kurkistelemaan Roman olan yli niin kauan kuin hän pysyy julkisessa ammatissa ja vielä sen jälkeenkin. Suomalaisen oikeuskäytäntöön ja rankaisemiseen kuuluu kuitenkin anteeksianto. Rikoksesta rangaistaan ja kun rangaistus on suoritettu, on asia annettu virallisesti anteeksi. Maajoukkue edustaa virallista tahoa ja ainoa oikea tapa toimia on pyyhkiä vanhat kokaiinitahrat pöydältä. Maajoukkueessa Romalla ei voi olla kokaiinimenneisyyttä, -nykyisyyttä tai epäilyä tulevaisuudesta. On puhdas pöytä ja jalkapalloa. En hetkeäkään epäile, etteikö Rive tajuaisi tätä tilannetta ja toimisi sen mukaan. Lähtökohtaisesti pikku pöllyssä pelaaminen ei siis ole uhkakuvana edes listalla. Pussikaljan ja "suuren yleisön" anteeksianto on tiukemmassa.

Jos Roman heikommat suoritukset johtuivat henkilösuhteista Mixuun tai Backeen, on ongelma poistunut. Rive on osoittanut jo nyt olevansa paitsi analyyttinen insinööriluonne ja kurpitsapää myös varsin pätevä henkilöjohtamisessa, toisin kuin joku aiemmista löysistä. Voisiko olla, että Rive saa Eremenkosta parhaan irti? Ei välttämättä, mutta ei ainakaan, jos Roma ei ole joukkueessa. Minusta Roma pitäisi saada maajoukkueeseen jo Riven takia. Olisi hienoa nähdä, millaisen panoksen Rive saa irti Romasta osana joukkuettaan.

Entä jos Mixun taktiikka oli joukkueelle liian vaikea ja Backen valmennus kaoottisempaa kuin Stockan Hullut päivät? Ei siinä yksi Eremenko paljon paina, kun koko systeemi kusee pahemman kerran. Nyt ei ole sitä ongelmaa. Työtä painetaan kovalla asenteella kaikkien tuntemassa duunarimuodostelmassa. Ei se 4-4-2 ryhmitys ja yksinkertainen pelitapa ainakaan Romalle liian vaikea ole.

Entä se asenne? Maajoukkueessa vuodetaan verta ja otetaan iskuja. Pelitapa korostaa pyyteetöntä suoraviivaista työntekoa ja uhrautuvaisuutta, joukkueena puolustamista. Palloa ei saada edes kotikentällä kuin lainaksi, mutta silti otteluja voitetaan. Miten palloa rakastava taitopelaaja, jonka suurin puute kriitikoiden mielestä on ylimielinen asenne, voisi mitenkään istua Suomen telaketjujalkapalloon? Miten käsiä levittelevä ja laiskasti puolustava Roma voisi ikinä korvata toisena hyökkääjänä tai kymppipaikalla ympäri kenttää iloisesti kuin lehmä kevätlaitumella säntäilevän Jasse Tuomisen. En usko, että samanlaista hervotonta kimpoilua ympäri viheriötä ikinä saadaan Eremenkosta irti. Toki Romalla on muita avuja, kuten vaikka pelikäsitys tai maaginen kosketus palloon, mutta joukkuepuolustusta korostavaan duunarifutikseen Suomella on parempiakin pelaajia.
 
Toki tässä on sitten toinenkin puoli. Entä jos Roman asenteessa ei olekaan vikaa? Rive istuttaa hänet kympiksi Pukin aisapariksi ja Roma tekeekin kaikkien skeptikoiden harmiksi sata lasissa töitä. No ei tee, jos ei ole joukkueessa. Vai onko löysä löysä, vaikka voissa paistaisi. Miten olivat Pukki, Toivio tai Schuller pari vuotta taaksepäin verrattuna viimeisiin maajoukkuepeleihin. Huomaako kukaan eroa? Voisiko pelaajien kehityksellä, päivän kunnolla, pelitavalla, valmennuksella, yksityiselämän kokemuksilla tai jollakin muulla seikalla olla vaikutusta Roman peliesityksiin ja väitetysti heikkoon asenteeseen? Kaksi vuotta on pitkä aika. Muut ovat kasvattaneet hartiat, Roman hartioita ei edes haluta nähdä.

Tarkoitus on sanoa, että paljon olosuhteita on kahdessa vuodessa muuttunut, luultavasti Roma itsekin jossain määrin. Rive voisi soittaa Romalle taas ja kysellä kuulumisia. Samalla voi sanoa, että Röballa on nyt numero seiska, mutta paljon muita hyviä numeroita on vielä vapaana. Niistä voi valita.

Ja se rooli, jotta pysytään asiassa. 4-4-2 joukkueen osana ilman tähtistatusta toiseksi hyökkääjäksi/ kymppipaikaksi. Kyllä Rive tietää.
« Viimeksi muokattu: 17.09.2018 klo 12:23:38 kirjoittanut Lenko »
KatalonianPapukaijamies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Betsko


Vastaus #435 : 17.09.2018 klo 12:24:26

Ei tee tarpeeksi töitä pallottomana, mitä sitten? Pallollisena tulee niin paljon peliä edistäviä ratkaisuja että kenttätasapaino säilyttäminen  pystytään varmasti ratkaisemaan toimituksella niin että Roman voi olla vapaammassa roolissa. Agenttinakin olisi huomattavasti paremmin organisoitu alaspäin ilman Messiä, miksi ihmeessä miestä roikutetaan mukana kun on vielä pahemman luokan veropetturikin?
Lenko

Poissa Poissa


Vastaus #436 : 17.09.2018 klo 12:38:05

Agenttinakin olisi huomattavasti paremmin organisoitu alaspäin ilman Messiä, miksi ihmeessä miestä roikutetaan mukana kun on vielä pahemman luokan veropetturikin?

Moni käyttää toki maasta nimeä Argentiina. Hyvä kysymys kuitenkin. Miksi pitää mukana tähtistatuksella varustettua pelaajaa, joka imee joukkueesta kaikki mehut eikä suostu puolustamaan? Ei tuo Argentiinan menestys ainakaan puolla ratkaisua. Tämä ei kuitenkaan ehkä ole se oikea kysymys tähän hetkeen, koska vastaus on, että Ruotsi oli parempi ilman Zlatania ja Argentiina voisi olla parempi ilman Messiä. Samalla logiikalla voisi Suomi olla parempi ilman Eremenkoa ja se ei tainnut olla vastaus, mitä kysymykselläsi hait.

Parempi kysymys on, miten Pogban kaltainen vaikeana ja itsekeskeisenä kukkoilijana mainetta kerännyt pelaaja yhtäkkiä pelaa virheettömästi ja kiukuttelematta nöyrästi puolustavaa roolia. Sama kysymys tulee esittää Roman kohdalla, jos hänen puolustamisensa koetaan ongelmaksi.

ps. Olisin halunnut olla kärpäsenä katossa, kun Deschamps kertoo tähtiä vilisevälle joukkueelle, että kuulkaas poijjaat, me vedetään nämä kisat sitten bussiparkilla ja vastahyökkäyksillä. Ensimmäisen naururemakan jälkeen joku kysyi että "oikeasti?" ja siitä se sitten lähti.
« Viimeksi muokattu: 17.09.2018 klo 12:52:16 kirjoittanut Lenko »
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #437 : 17.09.2018 klo 13:50:09

Ei tuo Argentiinan menestys ainakaan puolla ratkaisua.

Messi toki yksinään kantoi Argentiinan maajoukkueen reppuselässä noihin MM-kisoihin.
Porukkahan meinasi kusta jo karsinnat ennen kuin Messi laittoi silmään ylikylän vaihteen. Unohtamatta nyt tietenkään sitä, että Messi puolustaa kun valmentaja käskee puolustaa... kuten on nähty MM-kisoissa 2014, 2010 ja Barcelonan paidassa.

Pointtina siis se, että pelaajia, roolituksia ja taktiikkaa ei pitäisi erotella toisistaan.
Messin kanssa Argentiinalla on kova putkia hopeasijoja, noista vaika Copa kotiin niin kukaan ei spekuloisi tätä. Ilman Messiä ei olisi niitä finaalipaikkoja ollut hävittäväksi. Ongelma on enemmänkin siinä, että Ruotsin hyökkäys perustui liikaa "pallo Zlatanille ja toivotaan parasta"-taktiikkaan. Messin kohdalla sama eli valmentaja on rakentanut pelitavan yhden pelaajan ympärille. Suomen maajoukkueessahan Litmasen asema oli aikanaan sama...

Roman Eremenkohan on kärsinyt samasta. Paatelaisen sorruttua EM-karsinnoissa mikromanagerointiin oli Eremenko aina väärässä paikassa. Jos oli alhaalla niin kukaan ei ollut ylhäällä antamassa ratkaisevaa syöttöä ja jos oli ylhäällä, niin kukaan ei saanut palloa yli keskiviivan hallitusti. Messin, Zlatanin, Litmasen ja kumppaneiden kanssa homma toimii usein parhaiten niin, että valmentaja tietää mitä tekee ja roolittaa joukkueen siten, että ne 10 muutakin pelaajaa saavat vastuuta. Tämän jälkeen se yksi ylikylän pelaaja roolitetaan sopivaan rooliin, etenkin kun tiedetään kehen vastustajat keskittyvät. Jos se ylikylän pelaaja ei halua kyseistä roolia, niin pukuhuoneessa on ulko-ovi, joka johtaa muuallekin kuin kentälle.

KatalonianPapukaijamies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Betsko


Vastaus #438 : 17.09.2018 klo 14:41:59

Moni käyttää toki maasta nimeä Argentiina. Hyvä kysymys kuitenkin. Miksi pitää mukana tähtistatuksella varustettua pelaajaa, joka imee joukkueesta kaikki mehut eikä suostu puolustamaan? Ei tuo Argentiinan menestys ainakaan puolla ratkaisua. Tämä ei kuitenkaan ehkä ole se oikea kysymys tähän hetkeen, koska vastaus on, että Ruotsi oli parempi ilman Zlatania ja Argentiina voisi olla parempi ilman Messiä. Samalla logiikalla voisi Suomi olla parempi ilman Eremenkoa ja se ei tainnut olla vastaus, mitä kysymykselläsi hait.

Parempi kysymys on, miten Pogban kaltainen vaikeana ja itsekeskeisenä kukkoilijana mainetta kerännyt pelaaja yhtäkkiä pelaa virheettömästi ja kiukuttelematta nöyrästi puolustavaa roolia. Sama kysymys tulee esittää Roman kohdalla, jos hänen puolustamisensa koetaan ongelmaksi.

ps. Olisin halunnut olla kärpäsenä katossa, kun Deschamps kertoo tähtiä vilisevälle joukkueelle, että kuulkaas poijjaat, me vedetään nämä kisat sitten bussiparkilla ja vastahyökkäyksillä. Ensimmäisen naururemakan jälkeen joku kysyi että "oikeasti?" ja siitä se sitten lähti.

Pahoittelut tuosta ja muista autocorretin virheistä, luulen että asia tuli kuitenkin selväksi. En tiedä paljonko olet Argentiinan maaotteluita seurannut mutta messi on kyllä hinannut tota jengiä yksin jo useammat karsinnat.

Bussi parkkiin ei sulje pois luovaa pelaajaa, vaan suorastaan huutaa sitä että ne harvat pallonhallintajaksot käytetään järkevästi ja pystytään maksimoimaan niistä syntyvien maalipaikkojen vaarallisuus. Näkisin että Pukki löytää itsensä huomattavasti korkeamman odotusarvon maalipaikoista Romanin jalasta lähteneiden läpisyöttöjen seurauksena kuin Sparvin, Tuomisen, Kaukon tai Schullerin vastaavista tarjoiluista. Mietinnän paikka tulee sitten kun J-P Palo on taas kunnossa ja kentälle pitää mahtua samaan aikaan Jolle, Pukki ja Roman.
« Viimeksi muokattu: 17.09.2018 klo 14:48:22 kirjoittanut KatalonianPapukaijamies »
Lenko

Poissa Poissa


Vastaus #439 : 17.09.2018 klo 16:47:58

Lähinnä viittasin viimeisimpään MM-lopputurnaukseen Argentiinan kohdalla. Argentiinan tulisi kyllä selvitä materiaalillaan MM-kisoihin ilman hinaajaakin. Messin kohdalla käytin konditionaalia, en väittänyt, että joukkue olisi parempi ilman häntä, mutta voisi teoriassa olla.

Tietysti bussiparkkiin mahtuu vaikka 11 luovaa pelaajaa, kunhan ne pelaavat bussin tunnollisesti. Bussi lähtee siitä, että omiin ei mene yhtään. Jos menee, ei bussia voi enää pelata. Siksi bussin kannalta olennaisempaa on, että jokainen puolustaa ja maali pysyy puhtaana kuin että yksi ei puolusta, koska on niin herkkä pelaajanero, että luovuus kärsii joka askeleella, kun joutuu pelaamaan osana organisoitua puolustusta.

Edelleen, minusta Roma kuuluisi maajoukkueen vahvuuteen ja Suomen bussiin, mutta ei siksi, että bussissa voisi olla vapaamatkustajia vaan siksi, että en usko Roman olevan vapaamatkustaja.

e: Rikkiviisaan kanssa samaa mieltä taktiikasta yms.
« Viimeksi muokattu: 17.09.2018 klo 17:04:48 kirjoittanut Lenko »
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #440 : 19.09.2018 klo 09:04:11

Tietysti bussiparkkiin mahtuu vaikka 11 luovaa pelaajaa, kunhan ne pelaavat bussin tunnollisesti. Bussi lähtee siitä, että omiin ei mene yhtään.

Bussi on nyt oma lukunsa ja Suomi ei nyt varsinaisesti bussita.
Samaten tässä sitten vertailu alkaa kusta entistä enemmän, koska Messi ja Zlatan kävelemässä puolustusvaiheen aikana siellä ylhäällä on myös puolustamista. Oikeastaan aika tehokasta sellaiseen ja tuohon rooliin voisi sopia myös Roman Eremenko. Ideahan tuossa on, että ylhäällä on yksi pelaaja, joka kykenee pitämään palloa, syöttämään hyvin tai on valmiina muutoin vastahyökkäykseen. Silloin vastustajan päänsärkynä on, että ottaako hyökkäykseen enemmän pelaajia vai yrittääkö minimoida riskin vastahyökkäyksestä tai vastustajan muuten nopeasta hyökkäyksestä. Yksi Messi tai Zlatan kävelemässä keskiviivan tuntumassa voi sitoa 1-3 vastustajan pelaajaa ja samalla häiritsee vastustajan oman joukkueen puolustusmuotoa venyttäviä syöttöjä alaspäin, joten se on usein tehokkaampaa puolustamista kuin munaravi oman rangaistusalueen rajalla.

Ei toki yhtä näyttävää.
Mr. Brownstone

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SAPA


Vastaus #441 : 20.09.2018 klo 05:57:39

Eikös Gijonin ihmeen voi jo bussittamiseksi laskea jossa Romakin suoriutui tehtävästään kurinalaisesti?
jungmanni

Poissa Poissa


Vastaus #442 : 29.09.2018 klo 10:46:03

Ylen TV1:n Ykkösaamun lopussa Olli Rehn paljasti, että Roman on pitänyt tuntumaa yllä mm. Rehnin ja Erkki Alajan FC SoPan treeneissä Pallokentällä.

http://areena.yle.fi/1-4259660
« Viimeksi muokattu: 29.09.2018 klo 10:59:04 kirjoittanut jungmanni »
winnie

Poissa Poissa


Vastaus #443 : 29.09.2018 klo 11:34:58

Ylen TV1:n Ykkösaamun lopussa Olli Rehn paljasti, että Roman on pitänyt tuntumaa yllä mm. Rehnin ja Erkki Alajan FC SoPan treeneissä Pallokentällä.

http://areena.yle.fi/1-4259660

Siirtynyt kokaiinista vähemmän laittomiin päihteisiin?
Lounasseuralainen

Poissa Poissa


Vastaus #444 : 30.09.2018 klo 13:34:44

Ylen TV1:n Ykkösaamun lopussa Olli Rehn paljasti, että Roman on pitänyt tuntumaa yllä mm. Rehnin ja Erkki Alajan FC SoPan treeneissä Pallokentällä.

Tuntumalle Ylos

CaptainFantastic

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Satamakaupunkien jengit, Feijenoord, Liverpool


Vastaus #445 : 02.10.2018 klo 12:38:49

Totesiko Rive Romasta (ei AS) mitään?
Mr.Wonderful

Paikalla Paikalla


Vastaus #446 : 02.10.2018 klo 12:39:34

Totesiko Rive Romasta (ei AS) mitään?
Ei uutta tietoa Roman tilanteeseen sanoi Rive.
pilkku seiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Just leave me alone - i know what i´m doing


Vastaus #447 : 02.10.2018 klo 16:27:00

https://www.iltalehti.fi/jalkapallo/8541bba6-37cb-4075-9c80-457b4f0c3e44_jp.shtml

Jotenkin alkaa olla vahvasti sellaista tuntua ilmassa, että maajoukkuehommat ovat Roman kohdalla ohi. Miksi Rive muuten toitottaisi Roman ilmoittavan itse suunnitelmistaan - vieläpä mahdollisesti Venäjän median kautta? Ja miksi Roma ylipäätään ilmoittaisi aikeistaan, jos olisi jatkamassa majussa? Eikö olisi vain helpompaa tulla valituksi joukkueeseen sitten, kun aika on kypsä? Iltalehti vieläpä väittää kirjoitetussa haastiksessaan Riven "hymyilleen" vastatessaan Romaa koskevaan kysymykseen. No, videoklipin perusteella voidaan kyllä todeta, että melko väkinäistä on hymy.
Edmundo

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Taured


Vastaus #448 : 02.10.2018 klo 16:30:04

Iltalehti vieläpä väittää kirjoitetussa haastiksessaan Riven "hymyilleen" vastatessaan Romaa koskevaan kysymykseen. No, videoklipin perusteella voidaan kyllä todeta, että melko väkinäistä on hymy.

Roman tapauksessa valmentajan hymy on äärimmäisen paha merkki. Muistamme kaikki Hans Backen myhäilyn, kun media kyseli Eremenkosta...
Papin

Poissa Poissa


Vastaus #449 : 02.10.2018 klo 16:46:03

Vahvasti näyttää tosiaan siltä, että Eremenkot ovat pelanneet viimeiset pelinsä Suomen maajoukkueissa. Valmennusjohto on ilmaissut toivottavansa pelaajan takaisin doping-pannan päätyttyä, joten mitä ihmeen tiedottamista ja odottelua se vaatisi, mikäli pelaaja olisi valmis jatkamaan maajoukkueuraansa – nimi olisi listalla, kun seuraava maajoukkueryhmä julkaistaisiin ja homma jatkuisi kuten ennenkin. Myös tuo, että tiedottaa "mahdollisesti Venäjän median kautta" viittaa juuri tähän ratkaisuun.

Nyt siis vuoden sisällä maajoukkueessa lopettaneet Moisander, Perpa, Arkivuo, Ring ja todennäköisesti Eremenko – vielä viime karsinnoissa joukkueen tärkeimmät pelaajat Hradeckyn ja Sparvin ohella. Miksi suomalainen urheilumedia on vaiti tästä parhaassa peli-iässä olevien futaajien yhtäkkisestä vetäytymisestä maajoukkueesta?

 
Sivuja: 1 ... 17 [18] 19 ... 32
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines