FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
08.12.2023 klo 08:49:07 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 4 [5]
 
Kirjoittaja Aihe: Mikkelin Pallo-Kissat 2016  (Luettu 27960 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #100 : 15.09.2016 klo 20:22:59

Kissat - Purha 6-0 (4-0). Olipa suvereeni esitys, loistavaa pojat!  Ylos

Maalit Konna x2, Santeri, Hene, Jame ja Ville P. Kokoonpano:

Konna
Jusis
Rassi - Santeri - Lifi - Jame
Peltsi - Hene - Tuke - Tomi "C"
Joose

Vaihdosta Edu, Kone, Jamo, Ville P, Pude.

Kissoilla oli tänään heti alusta lähtien todella hyvä fokus peliin, se on kiva todeta. Pallo liikkui, miehet liikkuivat ja maalipaikoille murtauduttiin kerta toisensa jälkeen monipuolisesti ja tehokkaasti. Jo ekaan varttiin taululle 3-0, ja peli oli sitä myöten melko lailla taputeltu. Etenkin Jame oli oikeassa laidassa jälleen aivan erinomainen, jatkuvasti leveällä pelattavana ja pallon kanssa yritteliäs ja vaarallinen. Toki myös Kissoilta etenkin Peltsi ja Rassi osasivat laittaa hänelle mainioita ristipalloja vasemmalta, joihin juosta. Täytyy myös sanoa, että tietyllä tapaa Purha teki melko korkealla p-linjalla ja prässillään pelin, tai ainakin hyökkäämisen Kissoille helpoksi. Hyvin ryhmitetty keskikentän kolmio Lifi-Santeri-Jusis toimi mielestäni moitteetta ja auttoi voittamaan pallot omille ja linkittämään syöttöpeliä, minkä kautta tuota Purhan prässiä saatiin ohitettua ja sen jälkeen linjan takana oli tosiaan usein valtavasti tilaa, jonne pelata palloja ja tehdä juoksuja.

3-0 maalin jälkeen Kissojen pelistä katosi hieman terävyyttä, mikä on tuossa tilanteessa toki luonnollista ja varmasti myös ajatukset oli jo osin siinä, että pyritään välttämään turhat loukkaantumisetkin viimeistä peliä silmällä pitäen. Purha sai tuolloin hallita palloa, mutta eivät he kuitenkaan kunnon paikoille päässeet. Konna iski sit vielä ekan jakson loppuun 4-0 ja tokan alkuun 5-0, jonka jälkeen ottelun loppu oli lähinnä pelailua. Olisi siellä ollut paikkoja useampaankin lisämaaliin, mutta vain Ville P. osui kulmurista puskemalla. Maaliero on toki Kissoilla tosiaan niin kova, että ei noilla numeroilla sen kummempaa merkitystä enää ole. Tämä oli hyvä, tasapainoinen esitys koko joukkueelta tärkeään paikkaan, eihän siihen voi olla kuin tyytyväinen.  :)

Hieno ilta siis kaikkiaan. Syksyn Urskissa pelattava the beautiful game pimeyden kynnyksellä, yltyen vähitellen valon ja varjon leikiksi siinä missä pelitapahtumatkin nostavat taivaan hämärtyessä, valokiilojen vahventuessa ja kontrastin jyrkentyessä intensiteettiään, hakee kyllä vertaistaan urheilutapahtumien osalta. Paineet ovat nousutaiston suhteen nyt STPS:llä, heidän on pakko voittaa lauantaina. Toki siitä lähdetään joka tapauksessa, että myös IPS hoidetaan päätöskierroksella, ja kunhan joukkue pelaa samalla lailla kuin tänään, niin se kyllä myös varmasti onnistuu. C'mon Kissat!  Ylos
« Viimeksi muokattu: 15.09.2016 klo 20:30:07 kirjoittanut Buffy la Cazavampiros »
pelezicoromario

Poissa Poissa


Vastaus #101 : 15.09.2016 klo 23:13:07

Mahtava peli MiPK:lta jolla oli varaa tuhlata muutama tuhannen euron paikka. En tiedä oliko Purhalla sama kokoonpano kuin kevätkierroksen pelissä, mutta nyt punaiset pelasivat omalla tasollaan ja se taso kyllä riittää kaatamaan IPSin ja nousemaan kakkoseen.

Buffy kehui keskikenttää, ja kyllä MiPK oli ihan jokaisella osa-alueella suvereeni. Purhan Pesari jäi aika yksin keskikentän taistelussa ja aiemman ottelun pitkät pallot MiPKin puolustuslinja, varsinkin Tuke ja Hene lukivat nyt erinomaisesti. Myös puolustuksen pelin avaaminen laitoihin ja keskikentälle toimi varmasti ja eleettömästi, ja keskikenttä tuki hyvin hyökkäyksiä eivätkä etäisyydet kasvaneet liian isoiksi missään vaiheessa. Tomi sai tuotua palloa hyvin ylös kuljettamalla ja seinillä ja pisti parit längetkin tyylikkäästi! Joga bonito!

Vaihdot piristivät edelleen peliä, tempo vielä nousi ja paikkoja pystyttiin edelleen luomaan pelin lopussakin, tosin viimeistely ei ollut ihan Konnan luokkaa ja viimeiset syötöt jäivät vähän taakse tai menivät pitkäksi. Eikä Purhakaan päässyt hyökkäämään vaarallisesti vaihtojen jälkeenkään. Hieno homma että nälkää riitti vielä 5-0 ja 6-0 - tilnteessakin!

Villen maali merkittiin Edulle, jonka päästä pallo meni maaliin/jatkoi Villen puskun maaliin Rassen hyvästä kulmapotkusta.

Homma näyttää olevan hallinnassa, nyt vain pää kylmänä ja valmistautumaan seuraavaan otteluun!
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #102 : 15.09.2016 klo 23:46:38

Villen maali merkittiin Edulle, jonka päästä pallo meni maaliin/jatkoi Villen puskun maaliin Rassen hyvästä kulmapotkusta.

Kiitokset korjauksesta  Ylos , en itse tuota tilannetta hirveän hyvin nähnytkään.

Pelinavaaminen oli tosiaan myös puolustuksesta erittäin hyvää, kiitos etenkin Tuken, joka antoi mm. aivan loistokkaan avaavan syötön Konnan neljänteen maaliin. Olen muutenkin tykännyt paljon Tuken ja Henen topparipelaamisesta näin syksyllä, kuten myös Tomista laitapakin tontilla, jossa se hänen pallovarmuus ja syöttötaito tekevät joukkueen pelaamisesta aina situation-by-situation hitusen helpompaa. Kun keskikentälle on ollut heittää Lifi-Santeri-Jamo ja laitoihin Jame-Kone-Rassi, niin Tomi on ollut toki helppo laittaa sitten pakiksikin. Myös Peltsi oli vasemmalla tänään minusta erittäin hyvä, kuten oli myös mielestäni viikonloppuna Savonlinnassa, silloin etenkin toisella jaksolla. Hän tekee kivan työteliäästi pallonriistoja ja katkoja puolustamalla aktiivisesti eteenpäin, mistä pystyy pallollisella osaamisellaan sitten kääntämään peliä ja tekemään usein laadukkaasti hyökkäystä avaavia ratkaisuja. Kyllä Kissoilla on vahva joukkue ja kuten totesit, tänäänkin penkiltä löytyi myös vielä lisävirtaa peliin.  Ylos
sadekatsomo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #103 : 17.09.2016 klo 16:01:44

HaPK-STPS päättynyt 1-1. Kissat kakkoseen!!
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #104 : 17.09.2016 klo 16:03:57Iso kiitos Haminan kaimaseuralle ja onnittelut MiPK:n upealle joukkueelle! Tämä on ollut aivan mahtava kausi, uskomaton syksy!  Ylos  Täytyy kohta itsekin korkata anttimuurismaisesti Mountain Dew nousun kunniaksi ja sulatella fiiliksiä... leicestermäinen liveseurantaa jännittäen tullut sarjavoitto (nousu) ei toki ole draamankaaressa niin meille faneille kuin itse pelaajillekaan varmasti ihan niin tyydyttävää kuin juhlat kentällä ratkaisevan pelin jälkeen, mutta aivan helkatin hyvältä nousu tällä hetkellä joka tapauksessa tuntuu! On tätä odotettukin! Kiitos Kissat!  Ylos
bluevitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #105 : 17.09.2016 klo 16:12:40

Onnittelut sarjanoususta! Kova saavutus  Ylos 
Ensi kaudella pitkästä aikaa kunnon paikallisväännöt! Tuoppi 
Dick Striker

Poissa Poissa


Vastaus #106 : 17.09.2016 klo 18:20:42


Onnittelut sarjanoususta! Kova saavutus  Ylos  
Ensi kaudella pitkästä aikaa kunnon paikallisväännöt! Tuoppi  

Onnittelut !

Ei vain Mikkelin paikallisväännöt vaan kunnon Kaakon paikallisväännöt JOS vain PEPO, Kultsu ja Sudet pitää sarjapaikkansa kakkosessa ja mansikkana kakun päällä jos KTP sattuisi tippumaan mukaan. Voisimme silloin jo alkaa kutsua Kakkosen yhtä lohkoa "KAAKON KAKKONEN" Ylos
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #107 : 17.09.2016 klo 18:24:35

Se kovin Kakkosen lohko  Ylos  Tosin en yllättyisi, vaikka Palloliitto onnistuisi arpomaan osan kaakkolaisista eri lohkoihinkin.
kyrpäjyrä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Against modern football


Vastaus #108 : 17.09.2016 klo 21:38:55

Voja voja, jo maistuu Tuoppi
JumpRopeQueen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SC Heerenveen & Pohjois-Korea majuista.


Vastaus #109 : 17.09.2016 klo 22:01:06

Ihananaa, Kissat, ihanaa! Muistan mikä tää juttu oli -95, nyt otetaan kaupunki haltuun Tuoppi . (Kyllä, lainaan Jutilaa tällä hetkellä.)
mstaa

Poissa Poissa


Vastaus #110 : 17.09.2016 klo 22:11:32

Loistavaa jätkät! Ylos Tuoppi
pelezicoromario

Poissa Poissa


Vastaus #111 : 18.09.2016 klo 22:01:53

Se kovin Kakkosen lohko  Ylos  Tosin en yllättyisi, vaikka Palloliitto onnistuisi arpomaan osan kaakkolaisista eri lohkoihinkin.

Se olisi aika todennäköistä pelimatkojen tasoittamiseksi. Itse toivon tietysti mahdollisimman monta kaakon joukkuetta samaan lohkoon.

Mahtavaa Kissat! Hieno syyskausi, jossa voitot PeKasta ja Peltirummusta olivat tietysti avainasemassa. Antoivat mahdollisuuden menettää pisteitä STPS:ää vastaan. Täytyy harkita IPS- peliin lähtöä. Olisi hienoa todistaa pelaajien riemua paikan päällä! Toivottavasti mahdollisimman moni Kissafani lähtee Imatralle juhliin 🏆
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #112 : 18.09.2016 klo 23:01:21

Joo, toki itsekin tulee katsottua lohkojakoja vain kaakkosentrisesti.  :)

Aivan huikea syyskausi todellakin, jopa viime vuoden syksyä kovempi, vaikka silloin ei hävitty kertaakaan, niin oli kolme tasuria. Nyt seitsemän voittoa ja vain yksi tappio. Ja ennen kaikkea puserrettiin siis tarpeeksi voittoja tärkeissä peleissä, samalla kun FCP, STPS ja PeKa kompuroivat. Toivotaan ja odotetaan toki, että ensi viikonloppuna siellä Imatrastakin irtoaa W, ja voishan siinä pojat pelata vielä Jooselle kauden 11. nollapelinkin ja samalla yksilöpuolella Konnalle maalikuninkuutta? Once more, with feeling... C'mon Kissat!  Ylos
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #113 : 24.09.2016 klo 15:54:13

Ei tullut Jooselle enää nollapeliä, eikä Konnalle maalikuninkuutta, mutta mitäs pienistä. Tulospalvelun mukaan Imatralla siis 3-4 ja upea kausi päättyi voitokkaasti Lifin, Konen, Rassin ja Jusiksen maaleilla. Hyvä Kissat!  Ylos
JereSuomi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP, HJK


Vastaus #114 : 18.10.2016 klo 00:07:30

Tervetuloa Kakkoseen

 
Sivuja: 1 ... 4 [5]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa