FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.06.2019 klo 05:29:32 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Mestari kaudella 2016
FC Honka - 10 (8.8%)
HJK - 15 (13.2%)
Ilves - 12 (10.5%)
Nicefutis - 6 (5.3%)
Pallokissat - 12 (10.5%)
PK-35 Vantaa - 28 (24.6%)
TiPS - 7 (6.1%)
TPS - 11 (9.6%)
ONS - 4 (3.5%)
Åland United - 9 (7.9%)
Äänestäjiä yhteensä: 114

Sivuja: 1 ... 17 [18] 19
 
Kirjoittaja Aihe: Naisten Liiga 2016  (Luettu 74340 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
pallojalassa

Poissa Poissa


Vastaus #425 : 24.10.2016 klo 23:12:47

Niin esim. Heta Markkula ei käynyt edes kentällä viime ottelussa vaikka nuorisomaju-status. Sen sijaan farmiapu Mikkolalle minuutit.
Mahtaako jypk oikeesti edes ymmärtää mitä ovat tekemässä? Siis farmin mielekkyys seuran kannalta? Pelasiko yhtään jypkiä liigassa?
Yourworstnightmare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Suomi, West Ham


Vastaus #426 : 26.10.2016 klo 06:57:46

Eipä ole "eräs ikuinen arvostelija" vielä jaksanut vastailla ylempänä esitettyyn kysymykseen....eipä tosin yllätäkkään.
SoS

Poissa Poissa


Vastaus #427 : 27.10.2016 klo 08:14:52

En tiedä kuka tuo ikuinen arvostelija on, mutta vastaan omasta puolestani....

Otetaan case Markkula, OK, hyvä ominaisuus on, että hän osaa juosta ja aika kovaakin. Mutta osaako hän pelata ja esimerkiksi käyttää tuota vahvuuttaan hyväkseen? No ei. Miksi ei - no koska ei ole opetettu/valmennettu, tämä on liian usein ongelma varsinkin nopeiden pelaajien kohdalla, koska he pääsevät junnupeleissä liian helpolla, tekevät kovia tehoja ja valmentaja ei joko ymmärrä tai sokeutuu niistä, ja sitten kun astaan tulee pelaaja, joka osaa sijoittua oikein ja on riittävän nopea esimerkiksi tässä tapauksessa pelaamaan tuon ainoan vahvuuden "pois", niin mitä sen jälkeen?

Farmin mielekkyyttä en koskaan ymmärtänyt tässä tapauksessa - olisin ymmärtänyt paljon paremmin, jos olisi ollut pelaajaliikennettä myös toiseen suuntaan eli kehittyvä nuori jypkiläinen olisi saanut tilaisuuden maistaa liigavauhtia. En usko, että tämä oli koskaan edes suunnitelmissa.

Miksi JyPK sitten tähän lähti? Tavoitellakseen nousua, kun uusi valmentaja tajusi, että omilla siihen ei taideta päästä. Jos se nousu nyt tulee, niin mitä sitten tapahtuu? Kun ne omat eivät sitten todellakaan riitä?
PK-35 Vantaa

Poissa Poissa


Vastaus #428 : 28.10.2016 klo 19:05:18

Punamustille palkintosadetta eilisessä Captain´s Ball -gaalassa:
https://pk35vantaa.fi/2016/10/28/punamustille-palkintosadetta-captains-ball-gaalassa/
dbc020

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat


Vastaus #429 : 29.10.2016 klo 10:44:47

Farmiseurojen karsinta- ja nousukiellosta täsmälleen samaa mieltä, loppuisi säännön väärinkäyttö ja soppareita tehtäisiin suurimmaksi osaksi vain oikeasta syystä eli jotta tietyt pelaajat saisivat peliaikaa ja kehittyisivät, jos eivät omassa seurassaan peliaikaa saisi. Pelaajapulan paikkaaminen tällä kuviolla saattaisi jatkua toki.

Nicen organisaatiosta en tiedä, mutta JyPK on parantamassa omaansa ja palkkaamassa kehityspäällikköä ja valmennuspäällikköä (tosin vain puolipäiväisiä, en tiedä voiko sama henkilö hoitaa molemmat).

Samaa olen miettinyt - kun Ipat ovat olleet poissa, JyPK ei ole kovin hyvin pelan nut eikä tuloskaan ole ollut hyvä. Huolettaa, että niinkö kehno on omien entisten tyttömaajoukkue-ehdokkaidenkin taso? Toki varmaan nousun tullessa vahvistuksia olisi saatavissa opiskelijoista ja rahalla.

Jypkissä nyt ollut jo Valmennuspäälikkö palkattu sellainen jo n.10v. Parempi mennä omilla eteenpäin, kuin hommata ulkomaalaisia varmistamaan nousu ja sitten taas tippua alas hetken päästä kun omat junnut on niin heikkoja. Farmisopimus on antanut Ilvesjunnuille peliaikaa ja nostanut Jypkinkin tasoa ja ihan Suomijunnuilla eikä ulkomaanarpoilla.
M13

Poissa Poissa


Vastaus #430 : 30.10.2016 klo 14:31:46

5/11 avauksesta Ilves pelaajia, häpeäpaaluun! Todella karusti mennään kaiken urheilun ja jalkapallon arvojen ulkopuolella. Fakta on se, että Jylves ei olisi edes karsinnoissa ilman täysiä minuutteja liigassa pelanneen pelaajan maaleja. Todella surullista toimintaa näiltä kahdelta, miten tämä voidaan sallia? Pelaisivat ennemmin doupattuina prkl.

Vuoden hävettävin Suomalainen urheiluteko: Jypk & Ilves --> naisten liigakarsinnat

Hyi V***u, hävetkää. Toinen ei osaa kasata joukkuetta ja toinen on ahne lajin arvoja vastaan taisteleva paska.

Onnea
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #431 : 30.10.2016 klo 14:49:39


Sympaattiselta suurseuralta kyllä jäätävää settiä, en arvosta.  Mitään oikeasti hyväksyttävää perustelua ei tälle epäeettiselle toiminnalle löydy, vaikka taatusti asia selitetään parhain päin "junnujen kehittämisellä" tai muulla moskalla.  Silläkö se liigan taso nousee, että sinne avitetaan alempaa jengi, jonka omat avut eivät riitä eivätkä tule riittämään?

Royal-E

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK / Koko Suomen HJK


Vastaus #432 : 30.10.2016 klo 15:43:16

Koirat haukkuu ja karavaani kulkee.
Sääntöjen mukaan kun kuitenkin näytetään Jyväskylässä toimivan, niin silloin se on vain valitettavaa että säännöt mahdollistavat tuon.
Ei kannata muistuttaa siitä että sääntöjä hyödynnetään, kun se kerta on mahdollista, ennemmin kannattaisi keskustella siitä että tällainen mahdollisuus suljetaan pois tulevaisuudessa.

Some more tears please ;)
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #433 : 30.10.2016 klo 16:18:05


Koirat haukkuu ja karavaani kulkee.
Sääntöjen mukaan kun kuitenkin näytetään Jyväskylässä toimivan, niin silloin se on vain valitettavaa että säännöt mahdollistavat tuon.


Näinhän se Palloliiton touhujen kanssa on tavannut olla.  Mitä kummallisimpia sääntöhimmeleitä on rakennettu etenkin naisten sarjoihin, eikä niistä enää ota selvää erkkikään.  Liittohan tämän(kin) huumoripläjäyksen mahdollistaa, siitä ei ole kyse.  Mutta jotain integriteettiä pitäisi seuroillakin olla, eikä kaikkea tarvitse tehdä mikä on mahdollista. Mutta kukin tyylillään ja jokainen toimija miettiköön millaisen viestin seuran arvoista omat valinnat milloinkin välittävät.

M13

Poissa Poissa


Vastaus #434 : 30.10.2016 klo 16:41:35

Pyynnöstä,
Säännöt, säännöt, säännöt, onneksi elämässä pitää vielä jollain tasoilla ajatella itse ja ymmärtää etiikkaa. Samalla tavalla, kun sinä ja kaikki muut rikkoo sääntöjä, niitä voi myös noudattaa vaikka joku asiasta hyötyvä olisi sellaisen jättänyt kirjoittamatta. Jypkin maineesta en tiedä, Ilveshän on etiikaltaan niin kovassa maineessa ettei edes hyvät hankkeet näyttäydy ihmisille enään, kuin sutena lampaan vaatteissa.

Mikä tässä episodissa on surullista on se, että se henkilöityy pelaajiin. Pelaaja pelaa missä käsketään ja siksi vastuu on täysin seuroilla.

Sinä saat olla ylpeä, jos siltä tuntuu. Surullista, että hyvät pelaajat istuvat penkillä tälläisen toiminnan johdosta. Toivottavasti ymmärtävät vetää johtopäätökset tästä, näin pahaa pelaajien nilkoille kusemista harvoin näkee. Jalkapallossa on käytössä laina.

Toivottavasti tämä käytäntö tulee nykymuodossaan tiensä päähän nyt. Farmeilla on hyvä tarkoitus,mutta tässä esimerkki siitä mihin totaalisen ahneet ja kokonaisuutta ymmärtämättömät paskiaiset sitä käyttää.  Samaan aikaan nämä haalivat etiikkaa rikkovilla tavoilla lisää nuoria pelaajia.

Että siinähän huutelet karavaaneista ja koirista. Jalkapallolta tämä on pois. Mieti, jos jalkapallossa oikeasti tehtäisiin näin 😂 nousija on se, joka tekee parhaan diilin pääsarjan voittajan kanssa. Mikkola on Ilveksen ykköshyökkääjä!
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #435 : 30.10.2016 klo 17:14:02


Voi kyynel. Pori elää täysin parin ulkomaalaisen varassa.

Ja ilmeisesti tänään Porissa tehty pelipaikan suhteen klassinen kusetus eli vieraat luulleet, että päästään pelaamaan nurmistadionilla ja oletettavasti valmistauduttukin sen mukaan ja peli vietiinkin viime hetkellä viereiselle muovikentälle.
Latvis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #436 : 30.10.2016 klo 17:35:59

JyPK nousi Ylos
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #437 : 30.10.2016 klo 17:55:02


Voi kyynel. Pori elää täysin parin ulkomaalaisen varassa.


Talteen.

Onnittelut silti Jyväskylään, vaikka eihän tästä nyt tyylipisteitä voi antaa.  Ipan touhu kyllä ihmetyttää, vai sinnekö osa pelaajista on ensi kaudella suunnistamassa?

arska6669

Poissa Poissa


Vastaus #438 : 30.10.2016 klo 18:19:17

JyPK nousi Ylos
Nice Futiksen touhu sivusta seuraten porilaisena ollut viime vuosina niin hupaisaa, että tippuminen oli ansaittu. Toista se oli Joensuun valmentaessa, tuliko jopa melkein mitali?
 
Seuraa liigassa jäivät kaipaamaan: äiskät ja iskät sekä kaksi jackrusselin terrieriä!
M13

Poissa Poissa


Vastaus #439 : 30.10.2016 klo 19:30:37

Nicen onnistuminen tai epäonnistuminen ei tee Jypk/Ilveksen touhuiluista yhtään hyväksyttävämpää. Näetkö Elmo asian ongelmallisuuden? Hämmentävää ( ei suinkaan ainoa asia tämän maan jalkapallossa),  että joku tämän toimintamallin voi hyväksyä tai sulkea silmänsä sen kieroudelta. Nice ei kuulu liigaan viimeaikaisilla ratkaisuillaan,mutta vielä vähemmän Jypk kuuluu. Omilla pelaajillaan jypk olisi sijoittunut sarjan keskikastiin, noin kakkosen kärjen tasolla pelaten. Toivotaan, että onnistuvat liigassa niin eivät ole turhaan pilanneet mainettaan vahvana junioriseurana. Tällä hetkellä tuo maine on..

Ilvekselle taas. Vtuttaa,kun "omat" osallisina tässä. Toissa kauden "kausarista" ensi kauden nollaan peliin. Todistetustihan nämä sekoilut tekevät pelaajista parempia..not.

Ulkomaalaisten varassa on moni jengi tässä maailmassa. Se ei kehitä optimaalisesti omia junnuja,mutta varmasti enemmän kuin tämä, jossa samat pelaajat pelaa eri sarjat läpi.

Suomalainen naisfutis ui syvällä. Kuinka hämmentävän nopeasti tämä kaikki on käynyt.. Pari hyvää tekijää olisi tiedossa. Ilmoittautukaa! Ei teitä muuten löydetä, tiedän että luette tämän.

Onnea Jypkille liigaan, toivottavasti Porissa tehdään oikeat johtopäätökset.
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #440 : 30.10.2016 klo 19:50:19


Suomalainen naisfutis ui syvällä. Kuinka hämmentävän nopeasti tämä kaikki on käynyt..


Naisten jalkapallosarjoista on onnistuttu kadottamaan urheilullisuus ihan täysin, ilmeisesti uhrattu jollekin korkeammalle pelaajakehitysmissiolle.  Ajatuksena kaiketi se, että naisten jalkapallo ei itseisarvoisesti kiinnosta ketään ja kilpasarjat voidaan siksi alistaa maajoukkueen tulevien talenttipelaajien kasvatusalustaksi, johon sitten tarjotaan monipuoliset välineet peluuttamiseen eri sarjatasoilla, eri joukkueissa ja seuroissa vailla oikeastaan minkäänlaista rotia.

On helppo päätellä, mikä seura tätä hullunmyllyä lienee aikanaan ollut kinuamassa.

Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #441 : 30.10.2016 klo 20:49:42


http://www.ksml.fi/urheilu/JyPK-nousee-liigaan-Fysiikka-ratkaisi-tämän-meille/864911

Uutinen

JyPK nousee liigaan: "Fysiikka ratkaisi tämän meille"

JyPK voitti Porin Nice Futiksen jatko-ottelussa luvuin 3–1.


Fysiikka... *tirsk*... onpi Ilves...
Azazello

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Melchester Rovers


Vastaus #442 : 30.10.2016 klo 21:02:39

Mitkäs ne lainamääräykset nyt sitten olivat, ja mentiinkö tässä täysin pykälien mukaan ja ainoa närkästys on moraalinen? Vai suhmuroitiinko tässä nyt siis ihan faktisesti jotain sääntöjen vastaisesti?

Joka tapauksessa onnittelut noususta JyPKille. Onhan tuo hienoa nähdä naistenkin liigapelejä ensi kaudella Harjulla (?).
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #443 : 30.10.2016 klo 21:02:39

Koitin vilkaista mille teräsjaloille Nice Futis oli rakennettu, mutta en äkkiseltään löytänyt miten heidän B-junnut pärjäsi kuluneella kaudella?
Teleguy

Poissa Poissa


Vastaus #444 : 31.10.2016 klo 01:04:39

Koitin vilkaista mille teräsjaloille Nice Futis oli rakennettu, mutta en äkkiseltään löytänyt miten heidän B-junnut pärjäsi kuluneella kaudella?
Nicen B-tytöt pelasivat SaTuTa-piiriryhmän Kakkosta ja C-tytöt C15-piirisarjaa.
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #445 : 31.10.2016 klo 09:24:53

Nicen B-tytöt pelasivat SaTuTa-piiriryhmän Kakkosta ja C-tytöt C15-piirisarjaa.
JyPKillä oli joukkue niin B-tyttöjen SM-sarjassa kuin Ykkösessäkin, joten siltä osin aikamoisen paljon tukevammat perustukset.

Tiedä sitten oliko Nicen taustalla jotain rahahenkilöä, JyPKin osalta luulen ettei massikeisareita löydy, joten taitoa kysytään joukkueen rakennukseen. Toivottavasti Jyväskylällä on vetovoimaa.
D mies

Poissa Poissa


Vastaus #446 : 31.10.2016 klo 09:29:22

Millos JyPK edellisen kerran pääsarjassa on ollu?
Teleguy

Poissa Poissa


Vastaus #447 : 31.10.2016 klo 09:46:18

Millos JyPK edellisen kerran pääsarjassa on ollu?
Nousi kaudeksi 1998 ja putosi samantien.
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #448 : 31.10.2016 klo 11:00:04


JyPKillä oli joukkue niin B-tyttöjen SM-sarjassa kuin Ykkösessäkin, joten siltä osin aikamoisen paljon tukevammat perustukset.


Minulle tästä kyllä herää kysymys oliko siis Suomen Palloliitto Ry:stä annettu luottoseura Ilves Ry:lle tehtäväksi hoitaa homma niin, että JyPK:in B-tytöille saadaan ikioma pelaajapolku liigatasolle.

SoS

Poissa Poissa


Vastaus #449 : 31.10.2016 klo 15:22:24

Minulle tästä kyllä herää kysymys oliko siis Suomen Palloliitto Ry:stä annettu luottoseura Ilves Ry:lle tehtäväksi hoitaa homma niin, että JyPK:in B-tytöille saadaan ikioma pelaajapolku liigatasolle.Tuossahan ei sinällään olisi mitään vikaa eli jos se olisi rakennettu niin, että JyPK:n nuoria pelaajia olisi liikkunut Tampereen suuntaan, jolloin JyPK olisi profiloitunt ns. kasvattajaseuraksi - nythän polku rakennettiin niin, että Ilves-avut nostivat JyPKin liigaan ja polku - tähän se Neon 2:n biisi - rakentuikin niin, että pääsevät yhden kauden ajan rimpuilemaan liigassa. Tosin eihän tämän pitäisi olla Palloliiton asia hoitaa.

Valitettavasti JyPK:n B-tytöt ovat viime kausina olleet sen verran heikkotasoisia, että ei heillä taida olla eväitä menstykkääseen liigauraan.

 
Sivuja: 1 ... 17 [18] 19
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines