FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.06.2018 klo 08:57:19 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 14
 
Kirjoittaja Aihe: Uudenmaan Kutonen 2016 - Uudet tuulet  (Luettu 51889 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Wozza

Poissa Poissa


: 02.02.2016 klo 23:09:18

Ulkona on pimeää kun mörön persiissä ja lumiräntäpaskaa tulee vaakasuoraan kun Wozza ryystää aamukaffeaan ennen töihin lähtöä. ”Ei stna” hän tuumaa Löfbergin pehmeä maku suussaan ”eihän tää kausi ala ikinä, lumiki peitti taas viereisen tekiksen. Missä sitä sit pelailtas”
Kuten kaikki me suomaliset jalkapallon ystävät tiedämme, odottavan aika on pitkä. Varsinkin kun kyse on uuden kauden alusta. Joka vuosi saa kärvistellä kuutisen kuukautta kotona peukaloitaan pyöritellen, pohtien että milloin seuraava peli on.

No kohtahan se!

Uudenmaan Kutonen, tuo piirin alin sarja, on kokenut viime aikoina SUURIA muutoksia. Joukkuemäärää on karsittu takavuosien seitsämästäkymmenestä alle viiteenkymmeneen (mihin kaikki ovat kadonneet?) ja suurin muutos osuu juri tälle kaudelle kun peliaika kuulemma nousee kuudestakymmenestä minuutista seitsämäänkymmeneen minuuttiin!
Pelialustatkin ovat kehittyneet huimasti viime vuosina ja nykyään hiekkapelit ovat pikemminkin poikkeus kuin sääntö. Maakunnissa on huhujen mukaan jopa nurmikenttiä. Tosin me kaupunkilaiset emme huhuihin usko. Kaikkihan tietävät että ainoa luonnollinen vehreys on lähiöasuntomme seinä.

”Väsyneet läpät vittuun ja faktaa tiskiin” huudot rupeavat kuulumaan yleisöstä niin on varmaan aika laittaa piirtoheitin päälle ja kalvo näkyville

-46 joukkuetta
-Viisi (5) lohkoa
-Kaksinkertainen sarja
-peliaika 2 x 35 minuuttia
-Lohkovoittajat nousee varmasti, lohkokakkosilla lisänousupaikat

THIS IS KUTONEN!

Viime kauden päätteeksi nousi tälle kaudelle monta joukkuetta Vitoseen, taisi jopa jokunen lohkokolmonenkin nousta. Vastaavasti Vitosesta karkeloihin ilmaantuivat ainoastaan HooGee 1 ja KoPa. Itä-Uudellamaalla taasen tuntuu moni joukkue lopettaneen viime kauden jälkeen. Uusia ja ”uusia” joukkueita/seuroja on toki myös ilmaantuneet mukaan, mikä on tietenkin aina hyvä asia. Sarja tosin taitaa kiinnostaa ylempänäkin kun NouLa päätti että alemmissa sarjoissa on kovemmat pelit.
Koitan taas lisäillä pientä ennakkoa jos/kun kerkiän. Huhtikuussa tavataan! (kakkoslohkolaiset)  

Lohko 1

Puolet lohkon joukkueista vaihtui tälle kaudelle. Viime kauden päätteeksi Vitoseen nousivat lohkovoittaja KyIF ja lohkokakkonen Virkkalan Tarmo. Siihen päälle lohkokolmonen Tolsa ja lohkojumbo EPS 2 häipyivät takaisin Espooseen ja tilalle tulivat viimekaudella kakkoslohkossa viidenneksi sijoittunut EPS 15 ja samassa lohkossa seitsämänneksi sijoittunut ViTa 2.
Aivan uusina joukkueina lohkoon ovat ilmaantuneet FC Slimmi, GrIFK U23 Kauniaisista ja Hukat Vihdistä.

BK-46/Hobby (Raasepori)
EPS/15 (Espoo)
FC Slimmi (U)
GrIFK U23 (U) (Kauniainen)
Hukat (U) (Vihti)
KJS (Karkkila)
LJK (Lohja)
LoPa 2 (Lohja)
NuPS 3 (Vihti)
ViTa 2 (Lohja)

Lohko 2

”Eespoo-o-oo! Ei löydy spooraa! Eikä kunnon keskustaa..." Raikaa betonikorttelien ja omakotitalojen sekamelskan keskellä. Lohko on taas ainakin vuoden tauon jälkeen ”kortteli”sarja, josta ei paikallispelejä puutu. Viime kaudella tästä lohkosta nousi Vitoseen lohkon ylivoimaisesti voittanut PEF KEPU sekä lohkokakkonen Kilo IF 1. naiden lisäksi lohkosta poistuivat EPS 15 (viides) ja ViTa 2 (seitsämäs) lohkoon 1 sekä EBK 3 ja Olarin Kiksi 2, jotka lopettivat toiminnan. Lohkon uudet joukkueet ovat HooGee 1 joka tippui Vitosesta, Tolsa (kolmas)ja EPS 2 (viimeinen) lohkosta yksi, [Kilo IF 4[/b] (seitsämäs kahdeksasta) lohkosta neljä, sekä ”uudet” joukkueet RPS 32, joka on tainnut aikasempina vuosina pelailla nimellä EPS RPS, ja Tikka A, joka palaa sarjoihin (uusin pelaajin) muutaman vuoden jälkeen. EsPa (6/9), Kyllikki (4/9) ja OT-77 (8/9) ovat tässä lohkossa jo viime kaudella pelanneet joukkueet.
Kylillä liikkuvat huhut väittävät että Kyllikki ja Tolsa olisivat suurimmat ehdokkaat nousijoiksi.

EPS 2 Espoo
EsPa NJA Espoo
FC Kyllikki Espoo
HooGee 1 (P) Espoo
Kilo IF 4 Espoo
OT-77 Espoo
RPS 32 (U) Espoo
Tikka A (U) Espoo
Tolsa Espoo

Lohko 3

Kakkoslohkon laulu kantatuu vaimeana aamuöisen Pitkäjärven vieressä sijaitsevalle, järvestä nousseen usvan peittämän, Laaksolahden urheilupuiston ylle. Usvan peittämän kentän vieressä olevan katsomon kolmannella rivillä istuu kyyryssä yksinäinen hahmo. Oikean jalkansa vieressä on tyhjä, yhden tähden jallupullo ja vasemman jälan vieressä on pala Espoolaista jalkapallohistoriaa. Historiallisesta esineestä eroittuu kolme kirjainta ja neljä numeroa. PMP 2006. Kyynel, yksinäinen kuten luojansakin, tipahtaa historiallisen kausijulkaisun päällä samalla kun kuuluu sanat ”Jos sitä vielä joskus... Kymmenen vuotta... Paskasiysi...”

Hahmon odotuksen ja kaipuun on onneksi, ainakin tilapäisesti, saapunut Pöxyt TN, joka tekee tulevalla kaudella ensiesiintymisensä uudella nimellään (on huhujen mukaan viime kaudella Vitosta pelannut Kasiysi TN). Lohkossa palloilee myös kaksi muuta aivan uutta joukkuetta kun KoiPS Legends ja VJS Old Stars aloittavat elämänsä suomalaisessa jalkapallopyramidissa. Kauden 2015 Kutosen neloslohkosta siirtyi kolmoslohkoon PPS (4/8), IVPA (3/8)  ja PK-50 (6/8), kaikki kolme Vantaalaisia.

Lohkossa palloilee kolme samaa joukkuetta kuin viime kaudellakin. Kilo IF 2 (7/9) on lohkon toinen Espoolaisjoukkue. KeiKa (8/9) ja RiRa Ug (3/9), joista jälkimmäinen taisi passata lisänousupaikkansa toiselle saman seuran joukkueelle, taasen majailevat Vantaalla.

IVPA Vantaa
KeiKa Vantaa
Kilo IF 2 Espoo
KoiPS legends (U) Vantaa
PK-50 Vantaa
PPS Vantaa
Pöxyt TN (U) Espoo
RiRa Ug Vantaa
VJS Old Stars (U) Vantaa

Lohko 4

AC JazzPa Järvenpää
FC Tuusula Tuusula
HAlku Pornainen
JäPS 3 (U) Järvenpää
KoPa (P) Vantaa
NJS 2 Nurmijärvi
NouLa Huijkka Järvenpää
TuPS Skavaboys(U) Tuusula
VJS 2 (U) Vantaa

Lohko 5

"Piirin toimistossa päivää" vastaa Uudenmaan piirin puhelinvastaava. "Uderio NouLasta tässä moro! Mietittii et jos pelattas tänä vuonna kolmosen sijaan Kutosta, ei oikein jaksa sakki vääntää tääl ja ollaan sitä mieltä että on kivempi nousta vitoseen kun tahallaan hävitä pari vuotta kaikki pelit. Motivaatio menee.."
"Jaaaa-a, kuules. En oikein tiedä tästä. Kausi on jo alkanut ja aikataulut ja kahvitauko painaa päälle ja on mulla muitakin selityksiä.."
"Johan Wozza laitto meidät forkan Kutosen topikkiin jo melkein kolme kuukautta sitten! Se laiska paska ei vaa oo ennakkoa vielä vääntänyt nelos- ja vitoslohkoista! Ei se meidän syy oo! Saatasko pliiiiiiis pelata Kutoses?"
"No ok, ok. Ei kait kukaan huomaa jos mä salaa lisään teidät täällä toimistolla Kutoseen."

Ja näin saapui vitoslohkon suurin ennakkosuosikki NouLa ehkä hieman yllättäen Kolmosen kolmoslohkosta (7/12) mukaan Uudenmaan Kutoseen.

Ares 86 Hyvinkää
FC Kapina (U)
JaPS (U) Lahti
JoKi 2 (U) Tuusula
NouLa (P) Järvenpää
PK-09 Hyvinkää
Pelikaani Tuusula
RiPS 2 Riihimäki
TuPS 2 Tuusula
« Viimeksi muokattu: 19.04.2016 klo 16:12:45 kirjoittanut Wozza »
Wozza

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 02.02.2016 klo 23:10:36

jos sattuis enemmän tekstiä tulemaan
brat

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 03.02.2016 klo 14:47:59

Seurantaan. Avaukselle Ylos

NouLa lähtenee kauteen lähes samalla ringillä ja rungolla kuin mitä se on pelannnut viime vuosina kolmosdivarissa. Hieman vanhoja lopettaneita pelaajia on tulossa takaisin. Lisäksi muutamia pelaajia vaihtanee seuraa sarjapaikan muutoksen vuoksi. Innolla odotan uusien vastuksien kohtaamista. Pelit pelattaneen Järvenpäässä Koivusaaren Jampan tekonurmella.
Hugh

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kilo IF


Vastaus #3 : 03.02.2016 klo 16:03:23

Seurantaan. Huikee avaus jälleen Wozzalta. Ylos
Forsti

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 03.02.2016 klo 21:50:29

Linkki Palloliiton tulospalveluun http://www.palloliitto.fi/uusimaa/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2016/miehet?&uusjp16&M6D0 ja samalla ketju seurantaan. Avaukselle Ylos
vili bin ali muhammad

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: https://www.youtube.com/watch?v=GvSk5AhFWrc&index=


Vastaus #5 : 04.02.2016 klo 08:48:17

Tiukkaan seulantaan, ei vain NouLan takia...

Ylos
Suicide Bob

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Honka, Tolsa


Vastaus #6 : 04.02.2016 klo 08:52:17

Huikea avaus :D Ylos Piristi kylmää ja märkää aamua täällä.

Kohtahan sitä jo mennään!
morcenardo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuwait


Vastaus #7 : 06.02.2016 klo 17:57:05

PK-09 - Ares-86 1-2 (0-2). Ares puolusti tiivisti ja rankaisi PK:n henkilökohtaisista virheistä. Peli ei silmiä hivellyt ja lunta tuli loppua kohden enemmän kuin laki salli.
IlpoKirjanpitäjä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GS & Fatih Terim


Vastaus #8 : 11.02.2016 klo 09:12:07

Avaukselle Ylos ja ehdottoman tiukkaan seurantaan lähtee.
roctum

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nummelan Palloseura, Joni Norring, Huuhkajat


Vastaus #9 : 11.02.2016 klo 19:51:36

NuPS/Arsenal - this time we can go all the way! Löytyykö pysäyttäjää?
Myyrmäen maagi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VJS Old Stars


Vastaus #10 : 17.02.2016 klo 12:20:20

Treenipeli eiliseltä (2x30 min):

VJS Old Stars - RiRa/VGS 4-1. Tarkemman raportin voi lukea Old Starsin fb-sivulta.
proporo

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 25.02.2016 klo 00:28:35

Huikea avaus! :)

Onko kellään tietoa, liittyvätkö nämä jotenkin toisiinsa EBK/3:n osalta?

Lainaus
Lainaus käyttäjältä: bambino - 06.12.2015 klo 10:52:33
Liittyykö tämä niihin huhuihin, että joukkueessa (valokuvilla todistetusti) pelaili melkoinen kasa pelaajia, jotka pelailivat virallisesti kolmosen ja kakkosen joukkueissa?

Lainaus käyttäjältä: Rene Higuita - 06.12.2015 klo 22:37:00
EBK/3 on perseillyt oikein urakalla. Kurinpitovaliokunnan raportti on 10 sivun pituinen.

EBK 3[/b] ja Olarin Kiksi 2, jotka lopettivat toiminnan.

Ja onko tuosta EBK:n tuohusta kurinpitoraporttia julkisena jossain olemassa?
Erikeeper20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atletico Malmi + Akatemia


Vastaus #12 : 01.03.2016 klo 12:32:36

Harjoitusottelu, 2 x ~43 min @ Myyrmäki-halli

KoiPS/"CSL" - MPS/Atletico Akatemia (5D Helsinki) 2-2 (1-2)

Kotijoukkue liikenteessä ilmeisesti Cold Stars (4D) + Legends (6D) -kombolla.
Rene Higuita

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 05.03.2016 klo 01:19:30

Paikallismatsi Laaksolahden tekonurmella(2x45):
FC Kyllikki - Pöxyt/TN 10-2
kuhlmey

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 05.03.2016 klo 23:12:35

PK-09 - Pelikaani 1-4 (0-2)
2x35min
Molemmat teki pilkulta yhden maalin
Hugh

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kilo IF


Vastaus #15 : 05.03.2016 klo 23:52:32

Paikallismatsi Laaksolahden tekonurmella(2x45):
FC Kyllikki - Pöxyt/TN 10-2

Onpas kovat numerot, vaikka treenipeleistä ei ikinä liiallisia johtopäätöksiä kannatakaan tehdä. Kyllikki on tietty terästä, mutta onkohan TN:n kokoonpano heikentynyt selvästi seuran ja sarjaportaan vaihdon myötä?
Rene Higuita

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 06.03.2016 klo 00:49:53

Onpas kovat numerot, vaikka treenipeleistä ei ikinä liiallisia johtopäätöksiä kannatakaan tehdä. Kyllikki on tietty terästä, mutta onkohan TN:n kokoonpano heikentynyt selvästi seuran ja sarjaportaan vaihdon myötä?
Ei ole tietääkseni heikentynyt.
Rau4

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, RoPs


Vastaus #17 : 06.03.2016 klo 18:08:43

Tikka A pelaa sarjassa 97-99 syntyneillä pelaajilla. Viimekautena samat jätkät pelaili B3:sta.. Jäävätkö jalkoihin?
Lihis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Honakki, Tolsa


Vastaus #18 : 06.03.2016 klo 18:43:44

Kakkoslohkon päätösottelu on Tolsa-FC Kyllikki Ylos Voi aivan hyvin toimia myös ratkaisupelinä nousemisen suhteen.
Forsti

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 07.03.2016 klo 00:53:18

Tikka A pelaa sarjassa 97-99 syntyneillä pelaajilla. Viimekautena samat jätkät pelaili B3:sta.. Jäävätkö jalkoihin?

Aluksi on vaikeaa. KeiKan toissavuoden joukkue oli edellisellä kaudella pelannut ymmärtääkseni B3:ssa ja ensimmäisenä kevätkautena tuli jokaisessa ottelussa takkiin, vaikka lukemat eivät revenneetkään yhtä 5-0 turpasaunaa lukuunottamatta. Syksyllä alkoi jo tulla tulosta ja viidestä viimeisestä pelistä joukkue otti seitsemän pistettä. Viime kaudella olisi ollut potentiaalia parempaan, mutta pelejä ei saatu käännettyä tasureista voitoiksi. Yksittäisiä kokeneempia pelaajia olisi Tikankin varmaan hyvä löytää, koska miehissä pelit ovat aika selvästi fyysisempiä kuin B-junnuissa.
Rau4

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, RoPs


Vastaus #20 : 07.03.2016 klo 09:51:59

Aluksi on vaikeaa. KeiKan toissavuoden joukkue oli edellisellä kaudella pelannut ymmärtääkseni B3:ssa ja ensimmäisenä kevätkautena tuli jokaisessa ottelussa takkiin, vaikka lukemat eivät revenneetkään yhtä 5-0 turpasaunaa lukuunottamatta. Syksyllä alkoi jo tulla tulosta ja viidestä viimeisestä pelistä joukkue otti seitsemän pistettä. Viime kaudella olisi ollut potentiaalia parempaan, mutta pelejä ei saatu käännettyä tasureista voitoiksi. Yksittäisiä kokeneempia pelaajia olisi Tikankin varmaan hyvä löytää, koska miehissä pelit ovat aika selvästi fyysisempiä kuin B-junnuissa.

Näimpä.. Muutama "kokeneempi" sälli pelaakin sitten edustuksen mukana kolmosta. No, kahtellaan!
daryK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #21 : 07.03.2016 klo 13:48:31

PK-35/Legendat (6.div) etsii vastustajaa harkkapeliin.

Vuoro olisi 19.3 klo 10.30-12.00 Itä-Helsingissä (Kartano TN) ja vastustaja (mielellään 5-7.div) kustantaa dumarin. Mulle voi laittaa privana viestiä, kiitos :)
Hugh

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kilo IF


Vastaus #22 : 07.03.2016 klo 14:55:15

Ei ole tietääkseni heikentynyt.

No sitten Kyllikki on melko timmissä iskussa, jos pieksee kahdeksalla maalilla Vitosen keskikastin jengin. Ylos Vaikkakin treenipeli & maaliskuu.
tumppu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Honka


Vastaus #23 : 22.03.2016 klo 21:46:45

Tolsa - FC LP (5. div) 6-1 Hansavalkaman tekonurmella. Molemmile joukkueille kauden ensimmäinen harjoitusottelu.
janijee

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JTFC, FC Honka


Vastaus #24 : 26.03.2016 klo 19:47:10

Otetaas seurantaan. Veikkaan, että noususkumpat narahtaa heinäkuun lopussa Ylos

 
Sivuja: [1] 2 ... 14
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines