FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
29.04.2024 klo 11:15:31 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 3 [4] 5 ... 16
 
Kirjoittaja Aihe: Kiina 中华人民共和国 - Uhka vai mahdollisuus?  (Luettu 84741 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
betluck

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, Djurgårdens IF, Marsalforn FC


Vastaus #75 : 17.02.2016 klo 14:37:13

Maan äärimmäinen köyhyys ja kriketti ovat rajoittaneet menestystä oikeastaan kaikista urheilulajeissa. Intialla taitaa olla vähiten olympiamitaleita per capita siitäkin huolimatta, että ovat osallistuneet käytännössä alusta asti.

Riippuu tietysti miten haluaa laskea, mutta yli 150 miljoonan asukkaan Bangladeshin 0 mitalia lienee tällä saralla ylittämätön ennätys.
Bossu

Poissa Poissa


Vastaus #76 : 17.02.2016 klo 14:48:48

Suomalaisista ainakin Marko Tuomela aikanaan Kiinassa käväisi pelaamassa, mutta ajat ovat tuosta reilun vuosikymmenen takaisesta visiitistä varmasti muuttuneet.

Joukkueista taas Finnpa kävi pelaamassa harjoituspelin, joka televisioitiin Kiinassa. Ei poikinut sen suurempaa, jos miettii mitä Finnpalle lopulta kävi.
IlpoKirjanpitäjä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GS & Fatih Terim


Vastaus #77 : 17.02.2016 klo 18:27:31

Beijing Guoanin sivuilla varmistus Burak Yilmazin siirrosta, mikä toki on ollut jo pitkään varma nakki, mutta tulipahan nyt se varmistuskin.
http://www.guoanclub.com/Index/news_detail/id/508.html

http://galatasaray.org/haber/gs-sportif-a-s/ozel-durum-aciklamalari/burak-yilmazin-transferi-icin-gorusmelere-baslandi/31837
Galatasarayn sivujen mukaan neuvottelut siis aloitettu. Uutinen julkaistu 15.2. 18.30, eli eiköhän kohta lyödä Galatasaraynkin sivuilla uutista pihalle siirron varmistumisesta.
« Viimeksi muokattu: 17.02.2016 klo 18:31:15 kirjoittanut IlpoKirjanpitäjä »
hardluckpool

Poissa Poissa


Vastaus #78 : 17.02.2016 klo 18:52:45

Myös Lavezzi meni tuonne :D

http://www.iltasanomat.fi/jalkapallo/art-2000001120507.html
ArielOrtega

Poissa Poissa


Vastaus #79 : 17.02.2016 klo 19:17:56

Jos tämä on vasta alkusysäys tuolle kiinalaisten joukkueiden pelaajien hankinnalle niin kyllä tulee tuntumaan euroopan joukkueissa merkittävästi. Kyllä esimerkiksi nämä top-10 pelaajat lähiaikoina sinne siirtyneet kelpaisivat eurooppalaisiin huippuseuroihinkin. Mielenkiintoisia aikoja elämme ja saa nähdä mitä tuleva 1-2 vuotta tuo tullessaan :D
ikeri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: On vain yksi Emiiri


Vastaus #80 : 17.02.2016 klo 21:58:20

Kellään tietoa rahoittajista seurojen takana? Sponsori- ja televisiotulot tuskin samalla tasolla Euroopan kanssa, vai lienenkö väärässä?

Kiinaanhan siirtyy pääosin jäähdyttelijämiehiä, joiden urat Euroopassa ovat enemmän tai vähemmän laskusuunnassa (Teixeira poislukien), joten suureksi huolenaiheeksi en asiaa vielä leimaa. Uralla eteenpäin menevät pelurit väistävät tarjoukset poikkeuksetta, ja hyvä niin.
erno

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RMA, Dortmund, City, United, Chelski, Bayern, Arsu


Vastaus #81 : 17.02.2016 klo 22:16:35

Sponsori- ja televisiotulot tuskin samalla tasolla Euroopan kanssa, vai lienenkö väärässä?

Riippuu vähän siitä mitä tarkoitat Euroopalla.
Warming up

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Semantiikka


Vastaus #82 : 17.02.2016 klo 22:20:42

Jos tämä on vasta alkusysäys tuolle kiinalaisten joukkueiden pelaajien hankinnalle niin kyllä tulee tuntumaan euroopan joukkueissa merkittävästi.

Tuntuuhan se jo positiivisesti kassassa, kun nuo maksavat aivan järjettömiä siirtokorvauksia keskinkertaisista pelaajista ja ainakin toistaiseksi sieltä on vielä pelaajat päässy karkaamaan takaisin Eurooppaan puoli-ilmaiseksi. Keskinkertainen voidaan tässä tapauksessa määritellä vaikka niin, että ei tuonne ole ketään sellaista pelaajaa siirtynyt, jota pitäisi eurooppalaisen jalkapalloyhteisön jäädä kaipaamaan. Nämä Teixerat, Martinezit ja Ramiresit toki vahvistaisivat montaa hyvääkin seuraa, mutta toisaalta vastaavanlaisia pelaajia odottaa tilaisuuttaan vaikka kuinka ja paljon.

Siihen, että kiinalaisten toiminta alkaisi tuntumaan ikävästi eurooppalaisten seurojen nahoissa, on todella pitkä matka.
ikeri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: On vain yksi Emiiri


Vastaus #83 : 17.02.2016 klo 22:25:51

Riippuu vähän siitä mitä tarkoitat Euroopalla.
Pääosin top-5 liigat, jossa Englantia voinee pitää eräänlaisena poikkeuksena. No isojen kalojen paitadiilit laskettaneen sadoissa miljoonissa, osalla lienee miljardeissa. Suurin osa näistä tulee poikkeuksetta valtiorajojen ulkopuoliselta taholta (arabimaat, Adidas, Chevrolet jne.)
Heiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: REMOULADE


Vastaus #84 : 17.02.2016 klo 22:36:54

Tuntuuhan se jo positiivisesti kassassa, kun nuo maksavat aivan järjettömiä siirtokorvauksia keskinkertaisista pelaajista ja ainakin toistaiseksi sieltä on vielä pelaajat päässy karkaamaan takaisin Eurooppaan puoli-ilmaiseksi. Keskinkertainen voidaan tässä tapauksessa määritellä vaikka niin, että ei tuonne ole ketään sellaista pelaajaa siirtynyt, jota pitäisi eurooppalaisen jalkapalloyhteisön jäädä kaipaamaan. Nämä Teixerat, Martinezit ja Ramiresit toki vahvistaisivat montaa hyvääkin seuraa, mutta toisaalta vastaavanlaisia pelaajia odottaa tilaisuuttaan vaikka kuinka ja paljon.

Siihen, että kiinalaisten toiminta alkaisi tuntumaan ikävästi eurooppalaisten seurojen nahoissa, on todella pitkä matka.

Ja näin. Siis OMG! Burak "vitun" Yilmaz pääsi eurooppalaisten näpeistä!
Louhikkokoskettaja
Vastaus #85 : 17.02.2016 klo 23:40:05

Tunnut olevan varsin hyvin kartalla niin MLS:n, kuin Kiinankin tapahtumista. Kehtaisiko tässä pyytää pientä vertailua näiden kahden sarjan väliltä? Lähinnä toimintamallierot ja mahdolliset vaikutteet futismaailmaan kiinnostaisivat. Jostain syystä ainakin itse näen nuo nimittäin tietyllä tapaa toistensa kilpailijoina, vaikkeivat suoranaisesti sitä olekaan. Nousevista futismahdeista voidaan kuitenkin kummankin kohdalla puhua

Yksi merkittävä ero on, että MLS:ssä on aika löyhä ulkomaalaiskiintiö, mitä vielä laimentaa se sääntö, että pidempään maassa olleita, green cardin saaneita ulkomaalaisfutaajia ei lasketa ulkomaalaisiksi. Ulkomaalaispaikat ovat lisäksi seurojen välillä kaupattavissa, joten seurat voivat tuota kotimaisuusastettaan vielä säädellä. Viime kaudella ainakin Vancouver taisi pelata jonkun ottelun, jossa kentällä ei joukkueen riveissä käynyt yhtään pohjoisamerikkalaista pelaajaa. Kiinassa on tiukka 4+1 ulkomaalaiskiintiö, joista kait vielä kentällä saa samaan aikaan olla 3+1. Tuo +1 siis aiemmin mainittu muualta Aasiasta (+Australia) tulevan ulkomaalaispelaajan kiintiöpaikka.

Tuon kautta MLS:ssä on sitten keskitytty pelin yleisen tason nostamiseen, missä parhaat pohjoisamerikkalaispelaajat pääsevät pelaamaan mahdollisimman kovia pelejä, keskimäärin pohjoisamerikkalaispelaajia on sitten kentällä vähemmän, verrattuna Kiinan malliin, missä pyritään maksimoimaan kiinalaispelaajien määrää. Jotenkin tuo Kiinan malli vaan vaikuttaa sellaiselta, että täysin ylivertaiset ulkkarit voivat höynäillä hirmutehoja löysähköllä asenteella, ilman että pelin taso ja tempo merkittävästi nousevat.

Toisaalta sitten tuossa yllä on ihan osuva pontti siitä, että Kiinaan hommattaan keskinkertaisuuksia, tai ainakin vähän nimettömämpiä pelaajia, hirveällä rahalla. MLS:ssä kuitenkin se talous tulee edellä, joten jos pelaajaan isketään hirveät rahat, niin täytyy löytyä myös muuta arvoa kuin se pelillinen. Eli ne ison rahan pelaajat ovat tyyliä Beckham, Henry, Pirlo, Lampard, Gerrard, Giovinco, jne... Ja vain oikeastaan Seattle, Los Angeles, Toronto, Orlando ja New Yorkin jengit pystyvät mitään hirmupalkkoja maksamaan, ja noistakin NY Red Bulls on muuttanut toimintalinjansa täysin toiseen suuntaan, nuorempien ja nimettömämpien kehityskelpoisten pelaajien hankkimiseen ja oman akatemian vahvistamiseen.

Yleisestikin MLS on siirtynyt kehitysvaiheessaan siihen suuntaan, että seurat pystyvät rakentamaan vahvoja joukkueita, jotka eivät ole armottoman riippuvaisia niistä muutamasta avainpelaajastaan, vaikka designated player kiintiö on edelleen kolmessa. Eli kolmelle pelaajalle voidaan maksaa ihan mitä palkkaa vaan, vaikka muuten palkat ovat tiukan palkkakaton alaisia, mutta vain nuo kourallinen rahajengejä maksaa niitä "ihan mitä vaan" -palkkoja. Monissa seuroissa designated playerit ovat vain jotain puolisen miljoonaa kaudesta kuittaavia pelaajia, eivätkä kaikki seurat edes käytä kaikkia designated player -paikkoja.

Hirveää määrää ison rahan ulkomaalaisia MLS ei siis tarvitse ja Kiina ei tiukan ulkomaalaiskiintiönsä takia pysty kaikkia hankkimaan, joten MLS:n rahajengit saanevat ne staransa kuitenkin, vaikka nyt useammin joku ehkä meneekin ohi, muut MLS-seurat löytävät pelaajansa entiseen malliin, joten sarjojen kilpailutilanne ei vaikuttaisi kovinkaan merkittävältä. Loppupeleissä Kiina luultavasti tällä hetkellä haastaa tiukemmin arabimaita noissa ison rahan ulkomaalaisten hankinnoissa.
Panze

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Manchester United, Huuhkajat


Vastaus #86 : 18.02.2016 klo 00:18:56

Tuli internetissä vastaan listaus pelaajien palkoista ja siellä komeili Asamoah Gyan, jonka palkka on yli 200 000 viikossa (en muista valuuttaa), nykyisin Gyan pelaa Kiinassa Shanghai SIPG:ssä, Gyanin edellinen joukkue oli Al Ain ja tuollakin Gyan tienasi muistini mukaan todella muikeaa liksaa. Pointtina tässä on se, että Gyan on varmasti pelaajan tasoon nähden eniten rahaa tienannut futari viimeiseltä viideltä vuodelta, mahtaa suku ja erityisesti agentti kiitellä miestä...
Heiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: REMOULADE


Vastaus #87 : 18.02.2016 klo 00:20:21

Onko muuten Assou-Ekottoa huhuttu arabiliigoihin tai Kiinaan? Kaveri on kuitenkin julkisesti ilmoittanut pelaavansa rahan takia, ja palloilee nyt niinkin kovassa palkanmaksajassa kuin Saint-Etiennessä. ???
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1860 Munich


Vastaus #88 : 18.02.2016 klo 00:49:01

Kaveri on kuitenkin julkisesti ilmoittanut pelaavansa rahan takia, ja palloilee nyt niinkin kovassa palkanmaksajassa kuin Saint-Etiennessä. ???

Rehellisyydelle Ylos

Harmi, että Pochokin siirtyi sitten tuonne. Toisaalta taas parempi tämäkin vaihtoehto kuin nähdä yksi tämän ajan suosikkipelaajistani Interin tai Juven pelipaidassa.
Rehellinen mustalainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: M.O.P.E.


Vastaus #89 : 18.02.2016 klo 09:14:18

Tim Cahill sai lähteä Shanghai Shenhuanista jatkosopparistaan huolimatta, koska erehtyi kyseenalaistamaan tuoreimpien siirtojen järkevyyden. Virallinen selitys oli ettei taso riitä.
Lilywhite

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Niin myötä- kuin vastoinkäymisissäkin.


Vastaus #90 : 18.02.2016 klo 10:35:26

Suuri kiitos vastauksesta. Tuoppi

Yksi merkittävä ero on, että MLS:ssä on aika löyhä ulkomaalaiskiintiö, mitä vielä laimentaa se sääntö, että pidempään maassa olleita, green cardin saaneita ulkomaalaisfutaajia ei lasketa ulkomaalaisiksi. Ulkomaalaispaikat ovat lisäksi seurojen välillä kaupattavissa, joten seurat voivat tuota kotimaisuusastettaan vielä säädellä. Viime kaudella ainakin Vancouver taisi pelata jonkun ottelun, jossa kentällä ei joukkueen riveissä käynyt yhtään pohjoisamerikkalaista pelaajaa. Kiinassa on tiukka 4+1 ulkomaalaiskiintiö, joista kait vielä kentällä saa samaan aikaan olla 3+1. Tuo +1 siis aiemmin mainittu muualta Aasiasta (+Australia) tulevan ulkomaalaispelaajan kiintiöpaikka.
Tämä kuulostaa kyllä varsin mielenkiintoiselta, jos noita ulkomaalaispaikkoja voi kaupata. Kaupataanko niitä kaudeksi kerrallaan vai onko kyseessä niin kutsuttu pysyvä treidi? MLS:n kohdalla mieleen hiipii väkisinkin vertailu NHL:ää kohtaan ja tuolla kiekon puolellahan ei ole mitään kiintiöitä tämän suhteen. Löyhiä yhtäläisyyksiähän näiltä sarjoilta löytyy, kuten varausvuorot, mutta sitten taas MLS ei ole asemaltaan lähimainkaan samassa jamassa NHL:n kanssa, jotta se voisi varailla pelaajia muualta. Nuo kiintiötkin tähtäävät pitkälti siihen, että "omat" pelaajat ja sitä kautta myös maajoukkue kehittyisivät ja tätä ongelmaahan ei NHL:n puolella ole, kun Kanadan sekä USA:n juniorimyllyt jauhavat niin tehokkaina, että ne pysyvät kyllä omillaankin voimissaan jatkossakin ja kullissa kiinni maajoukkueen kaikissa arvokilpailuissa.

Tuon kautta MLS:ssä on sitten keskitytty pelin yleisen tason nostamiseen, missä parhaat pohjoisamerikkalaispelaajat pääsevät pelaamaan mahdollisimman kovia pelejä, keskimäärin pohjoisamerikkalaispelaajia on sitten kentällä vähemmän, verrattuna Kiinan malliin, missä pyritään maksimoimaan kiinalaispelaajien määrää. Jotenkin tuo Kiinan malli vaan vaikuttaa sellaiselta, että täysin ylivertaiset ulkkarit voivat höynäillä hirmutehoja löysähköllä asenteella, ilman että pelin taso ja tempo merkittävästi nousevat.
Tämä viimeisin tuli kieltämättä mieleen, mutta onko noin ollut nyt jo aiemmin? Kyllähän siellä näitä ulkomaalaisia on pelannut jo hyvä tovin?

Toisaalta sitten tuossa yllä on ihan osuva pontti siitä, että Kiinaan hommattaan keskinkertaisuuksia, tai ainakin vähän nimettömämpiä pelaajia, hirveällä rahalla. MLS:ssä kuitenkin se talous tulee edellä, joten jos pelaajaan isketään hirveät rahat, niin täytyy löytyä myös muuta arvoa kuin se pelillinen. Eli ne ison rahan pelaajat ovat tyyliä Beckham, Henry, Pirlo, Lampard, Gerrard, Giovinco, jne... Ja vain oikeastaan Seattle, Los Angeles, Toronto, Orlando ja New Yorkin jengit pystyvät mitään hirmupalkkoja maksamaan, ja noistakin NY Red Bulls on muuttanut toimintalinjansa täysin toiseen suuntaan, nuorempien ja nimettömämpien kehityskelpoisten pelaajien hankkimiseen ja oman akatemian vahvistamiseen.
Oleellisintahan taitaa olla se, millä mittarilla nuo ovat keskinkertaisuuksia, eli "meidän" mittarilla vai Kiinan mittarilla. Rahallahan ei tunnut tässä kohtaa olevan niinkään merkitystä sillä suunnalla. MLS on kyllä edellä tässä järkevässä taloudessa, mutta sitä voisi uskoa Kiinan suunnallakin tuon vielä järkevöityvän, vaikkei tätä nykyistä hurlumhein kattoa vielä luultavasti ole edes saavutettu. Tuosta NY Red Bullsin strategian vaihtamisesta pitää kyllä nostaa vihatulle energiajuomaseurajoukkueperheelle hattua. Ylos

Yleisestikin MLS on siirtynyt kehitysvaiheessaan siihen suuntaan, että seurat pystyvät rakentamaan vahvoja joukkueita, jotka eivät ole armottoman riippuvaisia niistä muutamasta avainpelaajastaan, vaikka designated player kiintiö on edelleen kolmessa. Eli kolmelle pelaajalle voidaan maksaa ihan mitä palkkaa vaan, vaikka muuten palkat ovat tiukan palkkakaton alaisia, mutta vain nuo kourallinen rahajengejä maksaa niitä "ihan mitä vaan" -palkkoja. Monissa seuroissa designated playerit ovat vain jotain puolisen miljoonaa kaudesta kuittaavia pelaajia, eivätkä kaikki seurat edes käytä kaikkia designated player -paikkoja.
Kiina porhaltaa vielä niin paljon perässä, ettei tällaisista kehitysvaiheista vielä voi oikein puhua ja nuo tuskin tahtovat kahlita omaa yhteistä missiotaan turhan jäykillä (järkevillä) rajoituksilla tässä kohtaa, vaikka ulkomaalaiskiintiö siellä toki olemassa onkin. Perässä ovat, mutta tulevat kovempaa ja pyrkivät kehittymään nopeammin, kuin MLS aikoinaan. Suuri erohan näillä sarjoilla on siinä miten Kiina pyrkii lähettämään omia pelaajiaan sekä valmentajiaan ammentamaan oppia Euroopasta ja keräämään sitä tietotaitoa, käsittääkseni MLS:n toimintamalli on nojannut enemmän siihen, että kisutellaan sitä tietotaitoa sinne rapakon toiselle puolelle, heidän luokseen, eikä niinkään tulla hakemaan sitä.

Hirveää määrää ison rahan ulkomaalaisia MLS ei siis tarvitse ja Kiina ei tiukan ulkomaalaiskiintiönsä takia pysty kaikkia hankkimaan, joten MLS:n rahajengit saanevat ne staransa kuitenkin, vaikka nyt useammin joku ehkä meneekin ohi, muut MLS-seurat löytävät pelaajansa entiseen malliin, joten sarjojen kilpailutilanne ei vaikuttaisi kovinkaan merkittävältä. Loppupeleissä Kiina luultavasti tällä hetkellä haastaa tiukemmin arabimaita noissa ison rahan ulkomaalaisten hankinnoissa.
Jep. Kyllä niitä staroja varmasti molemmille riittää. Kiina tuntuu enemmän sellaiselta osoitteelta johon päätyy Euroopasta staroja hieman nuoremmalla iällä, kun taas sitten jenkkeihin siirrytään vähän vanhemmalla iällä. Tämä ihan vain näppituntumalta. Kiinaan houkutellaan puhtaasti rahalla, kun taas ympäristönä jenkkilä tuntuu varmasti Euroopan sarjoissa pelaaville luontaisemmalta.
Tiksa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Huuhkajat


Vastaus #91 : 05.03.2016 klo 17:10:36

Teixeira aloitti sarjakautensa kahdella maalilla kun Jiangsu otti yllättävän 3-0 kotivoiton Shandongista. Pallonhallinta vieraille jotain 35-65.

Joku kyseli rahoituksesta: pääasiassa se tulee paikallisilta superrikkailta. Esim. Aasian Champpärin voittaja Guangzhou Evergrande on Evergrande-kiinteistöimperiumin ja Alibaban omistama.
« Viimeksi muokattu: 05.03.2016 klo 17:13:27 kirjoittanut Tiksa »
LahenNjr

Poissa Poissa


Vastaus #92 : 06.03.2016 klo 06:23:43

Myös Ramires avannut maalitilin ja tohon liigaan vois alkaa ite ettii streameja.
Yaya Tourette

Poissa Poissa


Vastaus #93 : 06.03.2016 klo 10:52:18

Tuon liigan voisi napata vaikka Eurosport tai Veikkaustv. On sitä turhempiakin liigoja näytetty. Kattelin Veikkausteeveeltä Aasian mestareiden liigasta kaksi kiinalaisten peliä, toisesta voitto ja toisesta tappio.
LahenNjr

Poissa Poissa


Vastaus #94 : 06.03.2016 klo 17:47:08

Juu ois iha jees jos alkais näkyy esim Veikkausteeveest tai vaikka viaplaysta.
LahenNjr

Poissa Poissa


Vastaus #95 : 06.03.2016 klo 18:04:33

1. Kierros liigassa meneillään ja Beijing Guoan ja Tianjin Teda ei oo vielä oo vielä pelannu.
Maalipörssiä johtaa Alex Teixeira kahella maalilla ja Besiktaksesta Hebeiin siirtynyt Gulum tehnyt kans yhen maalin.
Saman jengin Gervinho kans tehny maalin.
Ramires , Demba Ba , J.Martinez ja Tim Cahill kans heittäny yhen häkin. Syöttöpisteitä näistä kavereista on keränny ainoastaan Ramires.
Tiksa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Huuhkajat


Vastaus #96 : 06.03.2016 klo 18:07:58

Jos joku nyt oikeasti haluaa tuota seurata, niin CCTV5 taitaa näkyä lähes kaikissa striimauspalveluissa ja ... dadaa .. mm. niiden omilta verkkosivuilta: http://tv.cctv.com/live/cctv5/sd/index.shtml.
LahenNjr

Poissa Poissa


Vastaus #97 : 06.03.2016 klo 18:08:44

Katoin koosteen livetuloksista ottelusta Chongqing Lifan - Guangzhou ja kyllä oli stadikka täynnä.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #98 : 04.05.2016 klo 19:06:29

Kiinan megarahaporukoista Guangzhou Evergrande ja Jiangsu Suning lähtivät Aasian mestarien liigasta ulos jo lohkovaiheessa. Guangzhou Evergranden edelle menivät A-liigassa heikosti suorittanut Sydney ja Japanin kärkijengi Urawa Reds. Hirveät rahat Alex Teixeiraan ja Ramiresiin laittanut Jiangsu Suning puolestaan jäi J-liigassa heikohkosti kautensa avanneen Tokyon ja Etelä Korean liigan kärkipään Jeonbukin taakse.

Shanghai SIPG ja Shandong Luneng etenivät lohkoistaan jatkoon. Mutta ei 2/4 seuraa jatkoon tässä vaiheessa mistään hirveästä dominanssista Aasiassa kerro, saati futismaailman valoittamisesta. Varsinkin kun menemään lähtivät ehkäpä juuri ne nimekkäimmät ja eniten rahaa käyttäneet. Ja vielä jotkut A-liigan pubihöntsääjätkin menevät edelle.
« Viimeksi muokattu: 04.05.2016 klo 19:09:09 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
zlatanin nuttura

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: advocatus diaboli


Vastaus #99 : 26.05.2016 klo 07:51:13

http://thesetpieces.com/features/china-the-past/
http://thesetpieces.com/features/china-the-now/

 
Sivuja: 1 ... 3 [4] 5 ... 16
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa