FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.05.2018 klo 23:49:24 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-futisturnaus 2018, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 4 [5]
 
Kirjoittaja Aihe: Tampereen Puistofutis 2016  (Luettu 17468 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
kahden suunnan sentteri

Poissa Poissa


Vastaus #100 : 15.08.2016 klo 12:19:01

Ennakkotapaus!

Tuomareilla ei ole enää velvollisuutta ilmoittaa tuloksia tulospalvelujärjestelmään, vaan se on jätetty joukkueiden yhteyshenkilöiden vastuulle. Jos joku sattuu huomaamaan että tulos on ilmoitettu väärin, niin se tarkistetaan pyynnöstä tuomarin säilyttämästä pöytäkirjasta.
"Haluutteks te laittaa nimet tähän pöytäkirjaan, vaikka emmä kyllä niitä oo koskaan säilytelly, mut jos ite haluutte muistoks"
- Se tuomari, joka herää aina ennen matsia viereisestä katuojasta kurainen tuulipuku päällä, eikä näe yhtään mitään.

Kiitettävää kansalaistottelemattomuutta kyllä sinänsä, ettei turha pöytäkirjasysteemi ole ottanut tuulta alleen. Siitä vois luopua, samoin kuin klo 17 alkavista otteluista.
Titi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Giroudin cojonesit


Vastaus #101 : 15.08.2016 klo 14:29:03

"Haluutteks te laittaa nimet tähän pöytäkirjaan, vaikka emmä kyllä niitä oo koskaan säilytelly, mut jos ite haluutte muistoks"
- Se tuomari, joka herää aina ennen matsia viereisestä katuojasta kurainen tuulipuku päällä, eikä näe yhtään mitään.
:D Ylos

Kaikkihan nämä dumarit ovat pultsareilta näyttäneet omaan silmään, pl. Markkanen, vaikka miehen toki bongaa joskus bisse kädessä matsien jälkeen, mutta sallittakoon tuo. Tuoppi
mirgos

Poissa Poissa


Vastaus #102 : 15.08.2016 klo 22:00:59

Kävin tänään katsomassa pelejä hyviä matseja oli Ylos
futsalasiantuntija

Poissa Poissa


Vastaus #103 : 16.08.2016 klo 00:53:01

Kunkkis palasi kentille kesätauon jälkeen otteluohjelmassaan kaksi lohkon vaarallisinta vastustajaa, PaLä ja Rela.

PaLä-pelistä ei jäänyt paljoa jälkipolville kerrottavaa, yhdistelmä Pellervon postimerkki + kaatosateen lammikoima pelialusta = ei ainakaan jalkapalloa.

Joka tapauksessa PaLä oli taktisesti ja yksilötasolla askeleen edellä Kunkkista ja merkkautti voiton matsista.

Pelin jälkeen saatiin kuulla yhdestä puistofutishitorian naurettavimmista peliliikkeistä - PaLä aikoo luopua lopputurnauspaikastaan, jos ja kun sinne selviävät. Syynä joku pelaajiston panoreissu Kroatiaan. Miksi ihmeessä piti sitten pudottaa itsensä alempaan lohkoon dominoimaan, jos edes lopputurnaukseen ei ollut aikomusta mennä? A-lohkossa olisi luonnollisella tavalla löytynyt se sijoitus mitä todennäköisimmin viivan alapuolelta, niin ei tarvitsisi jalomielisesti luopua paikasta lopputurnauksesta.

Kunkkis keräsi itsensä viikonlopun aikana ja maanantaina kohdattiin sarjakolmonen Rela Kiovapuiston lentokentällä. Alusta ja vastustaja sopivat Kunkkikselle paljon paremmin tällä viikolla. Vaikka peli saikin epäonnisen alun "Samin Pojan" imettyä kukkupallon selkänsä taakse, ei Kunkkis antanut sen lannistaa. Kauden paras pelillinen esitys yhdistettynä hyvään taktiseen pelaamiseen toi mukanaan 7-1 voiton.

Ottelun pelillisiä hahmoja olivat keskikentän kolmikko KAS-Mantsios-Pekko, jotka pyörittivät peliä erinomaisesti Sipun, "Jussin" ja Jalitsumiehen puuttuessa kokoonpanosta. Mantsios niittaili about 0+4 tehot dominoivan esityksen jälkeen. Pekko järjesteli peliä laidalta ja kuittasi myös namukkaan maalin. KAS on puhjennut kukkaan siirryttyään puolustuksesta keskikentälle, jälleen monilukuiset tehot 1+1 merkeissä. Molemmat pisteet tulivat kaiken lisäksi järkyttävän tyylikkäiden puskujen perästä.

Myös puolustus pelasi kurinalaisen ja vähävirheisen pelin, kun taas kärjessä niin Ben (2+0) kuin Hasse (ainakin 1+0 ja esityö vastustajan omaan maaliin) tehoilivat kuten kärkimiesten pitääkin.

Kunkkis lähtee ensi viikon peliin Cowboyssia vastaan hakemaan hyviä asetelmia viimeisen kierroksen rilleriin Yritys 8+ vastaan. Kahdella voitolla Kunkkis on lohkonsa todennäköinen voittaja, tehden Kunkkis-historiaa ensimmäisen puistofutis lohkovoiton myötä. Eli toisin sanoen ensi viikolla kelpaa tulokseksi vain voitto.

Tähdet Rela-pelistä:

Mantsios 3
Ben 2
KAS 1
futsalasiantuntija

Poissa Poissa


Vastaus #104 : 24.08.2016 klo 21:33:46

Kunkkis jatkoi kauttaan Pirkkahallin kentällä kauden toiseksi viimeisessä lohkovaiheen pelissä Cowboyssia vastaan. Heikohkosta menestyksestään huolimatta Cowboys on näyttänyt kauden edetessä vaarallisuuttaan lohkon kärkiporukoita vastaan, joten aliarvoitiin ei ollut varaa.

Kunkkis lähti peliin vahvalla kokoonpanolla "Samin Pojan" aloittaessa maalissa ja puolustuslinjan muodostuessa tuttuun muotoonsa Mannila-Trancey-Dildo-Habba. Keskikentällä aloittivat hurjassa vireessä oleva mantsios, paluun lomaltaan tehnyt Al Pacino sekä huippukuntoa lähestyvä Jalitsumies. Ensimmäisellä jaksolla keskikenttämiehistöä täydensi joukkueen puolesta uhrautuva futsalasiantuntija. Kärjessä kolmen rotaatiossa ykköskärki Ben, lllääääskin näköinen Siperia ja pitkästä aikaa riveihin palannut forumlegenda Jpnumerosarja.

Ensimmäinen vaihto oli jo Kunkkiksen totaalista myllytystä, Jipskun tuhlatessa kolme avopaikkaa. Ensiminuutit ennakoivatkin uskomatonta persrassia, mutta hurjasta painostuksesta ja pallonhallinnasta huolimatta Kunkkis ei saanut palloa kertaakaan vastustajan erinomaisesti pelanneen merimiesmaalivahdin selän taakse.

Toiselle jaksolle tehtiin muutos futsalasiantuntijan siirtyessä kärkeen ja Siperian keskikentälle. Ottelu ei ehtinyt vanheta minuuttia pidempään, kun legenda jo eläessään, Ben iski pallon maaliin. Johtomaalia seurasi seuraavassa vaihdossa 2-0 osuma ja sen jälkeen Kunkkis ei enää katsonut taakseen. Kärkikolmikko ja joukkueen ikänestorit Jpnumerosarja, Ben ja futsalasiantuntijat viimeistelivät yhteensä 5 maalia ja mm. Dildo pääsi iskemään Kunkkis-uransa viimeisen maalin ottelun viimeisellä sekunnilla komealla kaukolaukauksella ylänurkkaan.

Ottelun lopputulos 12-0 ja Kunkkis lähtee ensi viikolla hakemaan Yritys 8+ vastaan 3 pistettä ja historiallista ensimmäistä lohkovoittoa puistofutiksen historiassa. Toki lohkovoittoakin tärkeämpi asia on lopputurnauspaikka, joka huipentaa forumjoukkueen kauden kiimaisella tavalla.
Mannila

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Melody, Ilves, FF2 KI, NePa


Vastaus #105 : 25.08.2016 klo 09:49:04

Dildo pääsi iskemään Kunkkis-uransa viimeisen maalin ottelun viimeisellä sekunnilla komealla kaukolaukauksella ylänurkkaan.

Varma tieto?
futsalasiantuntija

Poissa Poissa


Vastaus #106 : 25.08.2016 klo 10:38:56

Ensimmäisen ja viimeisen.
FCS mediatiimi

Poissa Poissa


Vastaus #107 : 31.08.2016 klo 10:38:40

Kaikkihan nämä dumarit ovat pultsareilta näyttäneet omaan silmään, pl. Markkanen, vaikka miehen toki bongaa joskus bisse kädessä matsien jälkeen, mutta sallittakoon tuo. Tuoppi

Ai Markkanen on salonkikelpoisimman näköinen puistofutistuomari, no just :D

Mutta ulkonäollä mitään väliä ole näissä hommissa. Tää Kiovanpuiston puusilmä on aivan karmea. Toivottavasti ei vihellä ensi kaudella. Markkasen kestää, koska se on sosiaalinen. Joukossa on muutama erinomainen tuomari, ei anneta parin mädän omenan pilata kaikkien mainetta.
Harrasteurheilijat

Poissa Poissa


Vastaus #108 : 01.09.2016 klo 20:24:52

Löydetty eilen keskiviikkona puistofutismatsien jälkeen n. 20.20 aikoihin Pellervon kentän laidalta avaimet. Nipussa oli kaks avainta, mustapäinen Abloy ja tavallinen Abloyn avain ja sen lisäksi jonkinlainen kulunvalvontatägi. Jos on avaimet hukassa, niin laittakaapa viestiä vaikka spostilla treharrasteurheilijat@gmail.com tai yksityisviestiä täällä niin josko löytäis avaimet oikeelle omistajalle. Muuten vien löytötavaroihin.
Usainsalama

Poissa Poissa


Vastaus #109 : 03.09.2016 klo 14:37:37

Lopputurnaus ensi viikonloppuna. Osaako joku sanoa kuka voittaa? Ennakkosuosikit?
Ben

Poissa Poissa


Vastaus #110 : 03.09.2016 klo 17:15:03

A-lohkon kaikki neljä porukkaaa selviä ennakkosuosikkeja. Todella tasainen sarja ollut siellä ja Hotsin kaltainen kestomenestyjä jäi jopa lopputurnauksesta rannalle. B2-lohko tällä kaudella aika heikkotasoinen, B1-lohkon voittanut Dynamo aina valmis myös lopputurnauksessa kärkikahinoihin.

C-lohkoissa ei ole mitään kovin kovia porukoita. D-lohkoon päästäkseen nimenvaihdoksen tehnyt ja siellä kaikki pelit voittanut sekä cupissa maukkaita päänahkoja A-lohkostakin hakenut RV2 (oikealta nimeltään kestomenestyjä RV) sekä vakuuttavasti jyrännyt MyPa mahdollisia yllättäjiä.

Kuningasidealle osui kova kaavio, eli D-lohkon ykkönen RV2 heti vastaan, kun taas lohkokakkonen (tai tässä tapauksessa lohkokolmonen, kun PaLä luopui lopputurnauksesta) kohtaa ensin heikkotasoisen toisen C-lohkon kakkosen. Ehkä oikeissa peleissä D-lohkon ykköset ovat huonompia kuin C-lohkojen kakkoset, mutta puistofutiksessa useimmiten toisin päin, eli lopputurnauksen kaaviosysteemiä olisi näiltä osin syytä tarkistaa. (ts. C-lohkojen ykköset ja kakkoset kohtaisivat ristiin, D-lohkojen voittajat saisivat B-lohkojen kakkosia ja kolmosia vastaan)

Toivotaan, että saataisiin se lopputurnaushistoriamme ensimmäinen maali tehtyä, kun debyyyttikerralla kaksi vuotta sitten lähdettiin suoraan lauluun 0-0 ja rankkareilla.Iso uutinen kuitenkin se, että FF2 Kuningasidea onnistui kuin onnistuikin raapimaan puistofutishistoriansa ensimmäisen lohkomestaruuden maalieron perusteella ennen pelillisesti viime kaudella A-lohkoon noussutta, kabineteissa C-lohkoon itsensä suhmuroinutta ja täten odotetusti kauden tappioitta pelannutta PaLää (joka voitti Kunkkiksen molemmissa kohtaamisissa). Ratkaisupelin voittomaali syntyi 4 minuuttia ennen ottelun päätöstä.


Kuningasideas ten year odyssey has finally reached its peak...
Siperia

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: TPV,TamU&Huuhkajat


Vastaus #111 : 03.09.2016 klo 17:22:40

Kyllähän tässä entistä enemmän naurattaa PäLan suhmurointi.
futsalasiantuntija

Poissa Poissa


Vastaus #112 : 04.09.2016 klo 15:04:24

Kyllähän tässä entistä enemmän naurattaa PäLan suhmurointi.

Sama. Aivan vitun naurettavaa pudottaa itsensä C-lohkoon, dominoida siellä ylivoimaisesti ja vielä etukäteen tietäen lopputurnauksen jäävän välistä. Miksi ei voinut mennä A-lohkoon, pelata hyviä, omalle tasolle sopivan haastavia matseja ja jäädä ulos lopputurnauksesta pelillisesti?

Nyt saadaan todennäköisesti nauttia tämän jengin kanssa näistä "hegemoniaotteluista" ensi vuonna B-lohkossa. Hajuttominta ja mauttominta puistofutista koskaan pelata PaLää vastaan.
FCS mediatiimi

Poissa Poissa


Vastaus #113 : 04.09.2016 klo 15:15:50

Sama. Aivan vitun naurettavaa pudottaa itsensä C-lohkoon, dominoida siellä ylivoimaisesti ja vielä etukäteen tietäen lopputurnauksen jäävän välistä. Miksi ei voinut mennä A-lohkoon, pelata hyviä, omalle tasolle sopivan haastavia matseja ja jäädä ulos lopputurnauksesta pelillisesti?

Nyt saadaan todennäköisesti nauttia tämän jengin kanssa näistä "hegemoniaotteluista" ensi vuonna B-lohkossa. Hajuttominta ja mauttominta puistofutista koskaan pelata PaLää vastaan.

PaLän perseily oli kyllä todella epäkunnioittavaa. Harrastesarjan pitäisi toimia herrasmiespohjalta, tällainen venkoilu syö luottamusta.
hephep

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: PaLä, Barca, JJK (- logo)


Vastaus #114 : 04.09.2016 klo 23:09:38

Tässä ei tosiaan mitään tahallista perseilyä suoritettu. Saatiin kaksi miestä lisää rosteriin ilmoittautumisten jälkeen, joiden avulla saatiinkin sitten täysi kentällinen (1+5) miltei joka peliin (vajaalla pelattiin myös). B-lohko tosiaan olisi ollut parempi taso, mutta ennen kautta ei näitä tasoja osattu arvioida, eikä kyllä erikseen C-lohkoon siirtämistä pyydettykään, vain että vältettäisiin A-lohko, jossa tämän kauden tasolla olisi tullutkin noutaja joka pelissä. Tässä tosiaan tapahtui virhearvio PaLän toimesta ja anteeksipyynnöt siitä.

Puolessa välissä kautta huomattiin, että lohkon kakkossija näyttää todennäköiseltä, jolloin sitten pyydettiin ettei meitä sijoiteta ollenkaan lopputurnaukseen, koska emme kokeneet ansaitsevamme sitä juurikin edellämainituista syistä. Ennen kautta ei tosiaan oltu vielä päätöstä tehty.

Kokonaisuutena tämän kauden peleistä jokaista jengiä vastaan pelattiin vähintään yksi todella tiukka ottelu, jotka olivat niin pelillisesti kuin tuloksellisesti tasaisia. Tämä jatkuva loanheitto Kunkkiksen porukan toimesta tosin on pistänyt vähän mielen matalaksi, kun kahdeksan kautta liigaa takana ja aina herrasmiesmäisesti pelattu ilman jäähyjä, niin sikajoukkueen maine ei kuulosta hyvältä.

Pelien osalta siis kiitos kauden vastustajille ja onnea joukkueille lopputurnaukseen.

- PaLä #18
Jalitsumies

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Nigel Winterburnin munat ja pekoni


Vastaus #115 : 05.09.2016 klo 18:14:33

Hyvä vastaus PaLältä Ylos

Omasta mielestäni ihan ymmärrettävää, että on haluja pelata puistofutista, mutta että viidellä miehellä ei lähdetä A-sarjaan. Kunkkiskin sai laskettua itsensä C-lohkoon, jossa otti 12-0 -voittoja, joten turha varmaan jauhaa tästä sen enempää.
futsalasiantuntija

Poissa Poissa


Vastaus #116 : 05.09.2016 klo 20:46:37

Ihan hyvä vastaus, on vaan monilta osin paskaa.

- Rekrytointia joukkueen rakentamisvaiheessa olisi varmasti voinut hoitaa paremmin, eikös PaLään itseensä kuulu säbän myötä joku parikymmentä jätkää? Plus tietenkin näiden kaikki kaverit ja kavereiden kaverit. Onkohan ollut niin, että ylpeys ei ole antanut myöden värvätä mukaan heikompitasoisia pelaajia. Nythän tälläkin kaudella koko PaLän rosteri on ollut kapeudestaan huolimatta todella hyvätasoista.

- Täysi kentällinen varmasti tosiaan saatiin, mutta ainakin Kunkkista vastaan + todistetusti omin silmin nähtynä ainakin 6 pelissä (eli vähintään 8 yhteensä) paikalla oli pingviinipaitaisia se mokke ja vähintään 2-3 vaihtomiestä. Ei siis 1+5 vaan vähintään 1+7. Kertaakaan en nähnyt 1+5 tai alle miehitystä.

- Tasoja ei osattu arvioida, vaikka on pelattu vaikka kuinka monta vuotta näitä sarjoja. Kai se logiikkakin jo sanoo, että jos ollaan B-lohkoa dominoitu mennen, tullen ja palatessa, niin vähän heikommallakin miehistöllä riittäisi vähintään se sama sarjataso, ei yhtä alempi.

- Noutaja ei olisi jokaisessa pelissä A-lohkossakaan tullut, koska PaLä oli tällä kaudella kahdesti parempi kuin hyvillä miehistöillä liikenteessä ollut Kunkkis ja ei Kunkkiskaan olisi kaikkia pelejä A-lohkossa hävinnyt.

- Kunkkiksen ja PaLän jälkimmäisen kohtaamisen jälkeen PaLän puhemies kertoi syyksi koko joukkueen Kroatian reissun, ei tätä em. hessuilua. En lähde spekuloimaan koska tuo reissu on varattu, mutta se on eri syy mitä aiemmin kerrottiin.

- Sikajoukkueeksi PaLää ei ole nimitetty Kunkkiksen toimesta (olettaen sen tarkoittavan väkivaltaista peliä tuon punakortti-viittauksen perusteella), vaan vilunkipeliä kabineteissa pelaavaksi joukkueeksi.

Mutta noin muuten hyvä ja asiallinen teksti. Eikä tästä mitään sen enempää kaunaa kanneta Kunkkiksen puolella, kun homma saatiin kuitenkin maaliin komeasti. Kunhan annettiin PaLälle hieman asiallista kritiikkiä tämän kauden toiminnasta. Pelillisesti ja kentän puolella tahi edes kenenkään pelaajan osalta pelityyliin tai persoonaan liittyen ei ole mitään valitettavaa. Herrasmiesjoukkue ja kova pelaamaan puistofutista.

Ja Jalitsumies voi haistaa vitun, perästä kuuluu kunhan joukkueen sisäinen tutkinta on saatu valmiiksi ja kurinpitotoimet päätettyä.
FurCa

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: AS Roma, FC Noppa


Vastaus #117 : 10.09.2016 klo 15:44:15

Noppa 2011, 2014, 2015, 2016.

Ei kai tässä muuta.
kahden suunnan sentteri

Poissa Poissa


Vastaus #118 : 17.09.2016 klo 16:03:55

Kiitoksia vaan kaudesta C1:ssä, valtaosa matseista oli kumminkin vähintään ihan mukavia, vaikka Kunkkiksen kaltaista ihailtavaa lajirakkautta ja -kunnioitusta ei monen muun porukan otteista oikein välittynytkään. Taitaapi kuitenkin olla että päätämme kaksivuotisen puistofudistaipaleemme tähän. Sikäli tämä on kyllä erinomainen matalan kynnyksen formaatti, mutta ainakin itse kaipaisin vähän parempia olosuhteita (alusta, tuomarit), sekä leppoisampaa urheiluhenkeä siihen nähden kuinka paska on pelaajien taso. Mutta kyllä se tästä, kun vanhoja tekonurmia vapautuu ja fudiskulttuuri maassa kehittyy. Kiitos liitolle ja teille kaikille jotka vetelevät töiden jälkeen pallokenkiä jalkaan näiden perunapeltojen ja soramonttujen laidoilla.

EDIT: Niin ja ellei liitolla sitten ole rahasta pulaa, niin ajastakaa ekat matsit viiden sijaan vaikka puoli kuudeksi, ja lopettakaa harrastecupin pelaaminen viikonloppuna, niin luovutusvoitot vähenevät.
« Viimeksi muokattu: 17.09.2016 klo 16:15:44 kirjoittanut kahden suunnan sentteri »
Siperia

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: TPV,TamU&Huuhkajat


Vastaus #119 : 17.09.2016 klo 17:03:44

vaikka Kunkkiksen kaltaista ihailtavaa lajirakkautta ja -kunnioitusta ei monen muun porukan otteista oikein välittynytkään.
:rolleyes:  Ylos puistofutiksen limaisin nippu. On kunnia pelata kyseisessä joukkueessa.
futsalasiantuntija

Poissa Poissa


Vastaus #120 : 05.10.2016 klo 10:59:21

Noppa 2011, 2014, 2015, 2016.

Ei kai tässä muuta.

Onnittelut Nopalle! Eminemin sanoin:

When you're so good that you can't say it
'Cause it ain't even cool for you to sound cocky anymore

 
Sivuja: 1 ... 4 [5]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines