FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.05.2018 klo 10:24:11 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisturnaus 2018, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 [2] 3 ... 5
 
Kirjoittaja Aihe: Tampereen Puistofutis 2016  (Luettu 17473 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
FCS mediatiimi

Poissa Poissa


Vastaus #25 : 16.04.2016 klo 15:04:58

Huikeeta kommunikointia. Onko siellä Gary Doer kirjoittelemassa?

Sen päälle, että käyttää vapaa-aikaansa tällaiseen, pitäisi vielä toimia Palloliiton piirin korrektina viestintävastaavana. Kuten sanottua, ei kiinnosta olla näissä hommissa mukana ja tämän jälkeen ei myöskään kiinnosta käyttäytyä korrektisti minkään fooruminimimerkin, jolle joku puistohöntsy on elämää suurempi asia, suuntaan.
Ben

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 16.04.2016 klo 16:55:00

Asiallinen kritiikki siis on kiellettyä tai on vikisevä persereikä.
FCS mediatiimi

Poissa Poissa


Vastaus #27 : 16.04.2016 klo 17:39:22

Asiallinen kritiikki siis on kiellettyä tai on vikisevä persereikä.

Ei kukaan ole mitään kieltämässä. Jos nyt kerrataan tämä keskustelu, niin tuossa oli epäselvyyttä harrastetyöryhmän luonteesta, joten avasin millaisesta porukasta on kyse ja samoin toin ilmi sen, että kyseessä ei ole mikään salaseura vaan kaikkia joukkueita on pyydetty osallistumaan. Samoin avasin että millä tavalla tuo päätös on tehty - että kenellekään ei yksinkertaisesti tullut mieleenkään että joku joukkue ottaisi ylempään sarjaan nousemisen noin raskaasti.

Vikinä jatkuu: "Ei tullut mieleenkään, että tämän johdosta joku paljon huonompi joukkue joutuu pelaamaan näitä kovempia pelejä?" No ei tullut, kuten sanottua. Ja vihjailua jostain "päättäjistä".. Kyse on vapaaehtoistoiminnasta, ei harrastetyöryhmällä ole edes mitään päätäntävaltaa. Vastasin vielä kerran asiallisesti, että tosiaan kukaan ei kokenut tätä niin merkittäväksi asiaksi. No vikinä jatkuu vieläkin, alkaa vähän ihmetyttää että mitä tässä oikein pitää tehdä jotta menee jakeluun. Vastaan vielä kerran asialliseti, pyytäen vielä anteeksi. No mitä sitten tapahtuu? Vikinä jatkuu ja idiootiksi haukkumisen lisäksi aletaan tosiaan huudella että asiaan vaikuttaneet henkilöt ovat aivan väärässä paikassa.

No siinä ollaan asian ytimessä. En ole mikään järjestöihminen saati tiedotusvastuussa, ja jos ei edes anteeksipyyntö vikisevälle nimimerkki Benille kelpaa, niin en kyllä rupea nuolemaan sissijuustoja esinahan alta. Parempi vetäytyä toiminnasta pois ja sanoa suoraan rehellinen mielipiteensä (joka siis ei liity palloliittoon tai harrastetyöryhmään millään tavalla): vikisevä persereikä.

Harrastetyöryhmässä on siis paikkoja vapaana (ja oli myös ennen lähtöäni) sellaisille henkilöille, joilla on vapaa-aikaa uhrattavaksi yhteisen asian puolesta, ja lisäksi riittävän paksu nahka ja lehmän hermot kuunnella kaikenlaisten vikisijöiden lässytystä.
« Viimeksi muokattu: 16.04.2016 klo 17:42:33 kirjoittanut FCS mediatiimi »
bupa dukta

Poissa Poissa


Vastaus #28 : 16.04.2016 klo 18:05:48

Sehän eskaloitui nopeasti.
Ben

Poissa Poissa


Vastaus #29 : 16.04.2016 klo 18:18:51

Ei vapaaehtoistoiminnassakaan loputtomiin sen taakse voi mennä ainakaan näin räikeissä tapauksissa, että mitään ei tästä makseta, joten hommat voi tehdä miten sattuu. Jos ei tule mieleenkään, että ilmoitettujen sääntöjen vastaista lohkojen sumplimista ei välttämättä kaikki sumplinnan kohteeksi joutuvat purematta niele, niin totaalisen väärässä tehtävässä ollaan riippumatta siitä paljonko siitä maksetaan.

Vedit siis oikeat johtopäätökset eroamalla tehtävästäsi.
« Viimeksi muokattu: 16.04.2016 klo 18:23:52 kirjoittanut Ben »
FCS mediatiimi

Poissa Poissa


Vastaus #30 : 16.04.2016 klo 18:37:12

Tässä alkaa tavallaan ymmärtää niitä, jotka sukittavat toisilta sääriä paskaksi jossain höntsypeleissä.
vähis

Poissa Poissa


Vastaus #31 : 16.04.2016 klo 18:43:41

Tässä alkaa tavallaan ymmärtää niitä, jotka sukittavat toisilta sääriä paskaksi jossain höntsypeleissä.
Ulosannin perusteella ei tuo idiootiksi haukkuminen kovin väärin ole voinut mennä.
Habba

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Albicelestes, FCB


Vastaus #32 : 16.04.2016 klo 19:56:42

Tästä tuleekin mieleeni täysin fiktiivinen tarina, jonka kuulin toissa kesänä pikkuserkun kumminkaimalta.

He aikoivat viettää polttareita 12 hengen joukolla, ja olivatkin sitä varten vuokranneet jo hyvissä ajoin itselleen illaksi rantasaunan, maksaneetkin sen jo (hinta ~300e). Polttaripäivän aamuna heille kuitenkin soitettiin, että heidän varaamansa saunatila oli eilisen yhtiökokouksen päätöksellä annettu Hilavitkun OY:n PJ:n henkilökohtaiseen käyttöön illaksi, ja että polttariporukka saisi luvan käydä siellä aamulla. Pikkuserkkuni kumminkaima asiasta hiiltyi, kun luvattu ei ollutkaan mitä piti ja nyt pitäisi pähkäillä nopealla aikataululla kuinka tulevat polttarit saataisiin vielä pelastettua. Hilavitkun OY:n PJ:kin ihmetteli kovasti, että mistä moinen hiiltyminen, kun kysehän oli vain saunasta, jonka he olivat niin kovin anteliaasti antamassa toisten käyttöön pientä taskurahaa vastaan.
FCS mediatiimi

Poissa Poissa


Vastaus #33 : 16.04.2016 klo 20:22:37

Cool story..!

Jos tässä ruvetaan jotain helvetin typeriä saunavertauksia kehittelemään naftaliinista kaivetuilla nimimerkeillä, niin jatketaan samoilla linjoilla. Saunayrittäjällä on kaksi samanhintaista saunaa, hituisen laadukkaampi sauna järven rannalla ja huonompi sauna, johon saa autot 50m lähemmäs parkkiin - mutta makuasioita, lopulta. Varauslomakkeessa ei saa valita, kumman saunan saa käyttöönsä. Kuningasidea on varannut saunan kauden päätteeksi joukkueen sisäisiin parhaan pelaajan palkitsemisorgioihin. Samoin on tehnyt toinen joukkue, mutta tämä on soittanut yrittäjälle erikseen, olisiko mahdollista saada käyttöönsä tämä huonompi sauna, johon autot saa lähemmäs parkkiin - joukkueessa kun on paljon huonojalkaisia.

Tyypillinen saunaporukka olisi nauttinut paremman saunan järvinäkymistä, ja näin ajatteli tietysti yrittäjäkin. No, Kuningasidean pelaajat kuulevat, että joku on tilannut saunan ohi varauslomakkeen ja aloittavat nettifoorumilla itkun useammallakin nimimerkillä, että tämä on saunan sääntöjen vastaista. He kokevat, että huonompaan saunaan päätyneet saavat etua tulevalle kaudelle, koska heidän ei tarvitse kävellä niin pitkää matkaa autoilta saunaan, mikä sitten vähentää loukkaantumisriskiä seuraavan kauden peleissä.
Ben

Poissa Poissa


Vastaus #34 : 16.04.2016 klo 21:05:32

Johan oli vertaus. Eli edelleen olet sitä mieltä, että homma on ihan ok vaihdella sääntöjen mukaisia lohkoja kyselemättä mitään?

Vertaus pätisi ehkä, jos sääntöjen perusteella tämä ensimmäinen "makuasia"sauna olisi kuulunut Kuningasidealle ja heiltä ei oltaisi kysytty vaihdosta mitään.
« Viimeksi muokattu: 16.04.2016 klo 21:38:50 kirjoittanut Ben »
FCS mediatiimi

Poissa Poissa


Vastaus #35 : 17.04.2016 klo 02:57:31

En ole missään vaiheessa väittänyt että on "ihan ok", kun ei se näköjään ole, kun tuollainen nillitys asiasta saatiin päälle. Olen ainoastaan kertonut syyt miksi tällainen tehtiin, ja perimmäinen on se (toistan sen vielä ehkä viidettä kertaa), että kenelläkään ei tosiaan tullut mieleen, että joku voi ottaa sarjatason noususta nokkiinsa.

Oman n. 15 vuoden puistofutiskokemuksen perusteella tiedän sanoa, että sarjatasojen, -nousujen ja -laskujen kanssa ei ole ollut koskaan ihan mielettömän tarkkaa. Eikä sillä ole ollut niin väliäkään, sillä joukkueiden ja pelaajien vaihtuvuus on ollut suurta. Tasoero eri lohkojen välillä ei ole ylipäätään hirveän merkittävä, sellainen, että se haittaisi pelaamista. Olen mieltänyt, että puistofutis on sarja, jossa pelit pelataan kyllä tosissaan mutta muuten ei mennä niin pipo tiukalla. Ei olisi tullut mieleenkään, että joku lähtisi säätämään sarjatason valinnalla todennäköisyyksiä lopputurnauspaikkaan.

Täällä nimimerkit vetoaa "sääntöihin". Ainoa "sääntö", minkä aiheesta löysin, oli sivuilla ollut maininta: "Lohkojako tehdään kauden 2015 sijoitusten mukaisesti". Eihän tuo ole edes mikään sääntö, mikään, mikä estäisi tekemästä poikkeuksia. Tähän te vetoatte kuin perustuslakiin..
Maccarone

Poissa Poissa


Vastaus #36 : 17.04.2016 klo 10:06:10

Olipas mukavaa luettavaa aamukaffen lomassa.

Bocan kanssa samaa mieltä puistofutiksesta siltä osin, että A-lohkon voittaja on koko paskan mestari. Alemmille lohkoille riittävä porkkana on nousu ylemmäs ja lopputurnaukset voi lopettaa. Itse kaksi lopputurnausta pelanneena voi vielä todeta, että suurelta osin ihan pelleilyä, kun sinne soitellaan puolet uusia naamoja paikalle, että sais saunailtaan pokaalin.

Ainoa mikä lopputurnausta puoltaa on nimenomaan saunailtamahdollisuus sen jälkeen. Varmaan mukava tapa lopettaa kausi lauantaina, kun voi ottaa samalla kuppia ja törmätä kenties kylällä tuttuihin vastustajiin.

Niille porukolle hattua ilmaan, jotka on aloittanut 10v sitten Ö-lohkosta ja vetää nyt A-lohkon pelejä.

Ja sitten asiaan. Olisikohan jossain puistoporukassa vielä tilaa pelaajalle? FC Selvien puistopeleistä on jo aikaa ja voisi taas herätellä itsensä mukaan näihin peleihin. Kaikki lohkot käy ja plussaa jos on vähän pelaajia. Mielummin pelaan vajaalla koko pelin, kuin saavun vesisateessa 10km matkan pyörällä toteamaan, että 20 ukkoo raapii pallejaan pirkkahallin betonilla. Jaa niin, pirkkahallille en tule pelaamaan. Muut käy...laittakaa yyvee jos on porukoita. Minisoccerikin käy, tukifutista pelaan jo.
Ben

Poissa Poissa


Vastaus #37 : 17.04.2016 klo 10:24:13

Ainoa "sääntö", minkä aiheesta löysin, oli sivuilla ollut maininta: "Lohkojako tehdään kauden 2015 sijoitusten mukaisesti". Eihän tuo ole edes mikään sääntö, mikään, mikä estäisi tekemästä poikkeuksia. Tähän te vetoatte kuin perustuslakiin..

Kyllähän tuossa nyt juuri ilmoitetaan millä perusteella lohkojaot tehdään, eli tämä on tieto mikä ilmoittautuvilla joukkueilla on, eikä mainita mitään mahdollisista poikkeusmahdollisuuksista. Tällainen pitäisi mainita erikseen, jos sellainen mahdollisuus sääntöjen mukaan olisi, koska luonnollisesti monet muutkin joukkueet kuin PaLä haluavat itse valita lohkonsa. (mm. me, tosin tällä kertaa emme olisi osanneet valita, koska meidän piti automaattisesti olla sijoitettu C-lohkoon)

Mitä lohkojen tasoeroihin tulee, niin nyt kun siirryttiin useampaan B-, C- ja D-lohkoon, niin erothan ovat erittäin suuret. Näköjään meidän B-lohkossa tosiaan kaikki muut joukkueet kestomenestyjiä, kun viime kauden C-lohkossa näitä oli 1. Toki yhteen C-lohkoon nyt työnnettiin B-lohkon voittanut PaLä dominoimaan, mutta muuten C-lohkolaiset miehittäisivät ja miehittävät häntäpäätä B-lohkoissa, niin kuin toki pitääkin olla.

Nykyinen (sääntöjen mukainen) lohkojakosysteemi on muuten hyvä, mutta lopputurnauksesta voitaisiin tosiaan luopua tai tehdä siitä edes lohkojen sisäinen, eli, että A-lohkon neljän kärki pelaisi A-lohkon ja sitä myötä puistofutiksen kiistattomasta mestaruudesta, B-lohkojen kaksi parasta B-lohkon mestaruudesta, C-lohkojen parhaat C-lohkon mestaruudesta ja D-lohkojen parhaat D-lohkon mestaruudesta (tai jopa niin, että D-lohkon mestaruudesta ei pelattaisi vaan siellä olisi palkintona vain sarjanousu --> estäisi D-lohkoon lopputurnauksen kiilto silmässä nimenvaihdolla pudottautumista, kun sieltä ei sinne voisi enää edes päästä). Samalla joukkueiden vähentyessä lopputurnauksen ei olisi pakko olla cup-systeemillä, jolloin saataisiin jokaiselle sinne selviytyneelle porukalle esim. taatut kaksi-kolme peliä. (jos vedettäisiin neljän joukkueen yksinkertainen sarja A-C-lohkoissa ja D-lohkossa kaksi kolmen joukkueen lohkoa + finaali)

Tällainen ehkä laskisi "luopumis"intoa (eli uudella nimellä alalohkoista) tai PaLän kaltaisia pudottautumisia, kun alalohkoista ei enää voisi voittaa kuin oman sarjatasonsa.
« Viimeksi muokattu: 17.04.2016 klo 10:54:00 kirjoittanut Ben »
Mannila

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Melody, Ilves, FF2 KI, NePa


Vastaus #38 : 18.04.2016 klo 08:40:53

Ei kai piirillä nyt useampaan 5 euron pokaaliin ole varaa...
Ben

Poissa Poissa


Vastaus #39 : 18.04.2016 klo 09:21:36

FC Python joka olisi ollut seuraavana jonossa on suostunut Kuningasidean pyyntöön vaihtaa lohkoja päikseen, joten Kuningasidea pelaa C1-lohkossa mm. PaLän seurana tulevalla kaudella.

Kiitoksia Pythonin päättäjille.

Mielenkiintoista nähdä kumpi pärjää lohkossa paremmin PaLä vai Kuningasidea?
FCS mediatiimi

Poissa Poissa


Vastaus #40 : 18.04.2016 klo 17:37:11

Mielenkiintoista nähdä kumpi pärjää lohkossa paremmin PaLä vai Kuningasidea?

Nyt on todellinen hegemoniamatsi. Ostaisin striimin vitosella.
Mannila

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Melody, Ilves, FF2 KI, NePa


Vastaus #41 : 19.04.2016 klo 08:35:58

Nyt on todellinen hegemoniamatsi. Ostaisin striimin vitosella.

Pääset kentän laidalle ainoalle Kunkkiksen järjestämälle istumapaikalle 50 eurolla. Kaupan päälle Ultimaattinen TamU-Kitti!!!!. En tiedä miten oluttarjoilu menee noin niinkuin laillisissa mielissä, mut jos pidetään se salassa, niin tarjotaan vielä 2 tölkkiä paskinta bulkkilaageria, eli yksi per puoliaika. Lämpöisenä tai kylmänä... Jos sataa, niin sateenvarjokin tulee istumapaikan järjestävän firman toimesta.

Näitä paikkoja on siis vain yksi, nopeat syö hitaat jne...
futsalasiantuntija

Poissa Poissa


Vastaus #42 : 19.04.2016 klo 10:18:36

Outo vastakkainasettelu. Kunkkiksellahan ei PaLäaa vastaan ole mitään. Kunkkiksen sisarjoukkue Geezers toki otti useammankin kerran yhteen tiukasti PaLän kanssa, mutta ne olivat aivan eri pelejä silloin.
Mannila

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Melody, Ilves, FF2 KI, NePa


Vastaus #43 : 19.04.2016 klo 10:53:52

Kunkkis - PaLä -matsissa molemmat jengit yrittää hävitä näyttääkseen tasonsa?
FurCa

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: AS Roma, FC Noppa


Vastaus #44 : 21.04.2016 klo 13:39:39

Jännittävin kysymys puistofutis-kauden alla on kuitenkin pystyykö Noppa viemään kolmannen peräkkäisen mestaruuden. Noppahan on jo nyt ainoa joukkue puistofutiksen historiassa, joka on voittanut mestaruuden kolme kertaa ja ainoa joka on pystynyt puolustamaan mestaruutta. Tämän kauden mestaruudella päästäisiin taas uusiin ennätyslukemiin.

Montaa vuotta Noppa ei enää pysty sarjaa dominoimaan, koska äijät alkaa ikääntymään, mutta muutama vuosi tässä on vielä aikaa parannella ennätyksiä.
futsalasiantuntija

Poissa Poissa


Vastaus #45 : 28.04.2016 klo 10:31:00

Eiköhän se Nopan dirrejengiltä onnistu.

Viikko kauden alkuun, Kunkkiksen leirissä olotila on levollinen ja valmistautunut. Tavoite on asetettu C-lohkon Top3:een näin juhlakauden kunniaksi. Kieltämättä Kunkkiksen C-lohko on todella kovatasoinen kärjen osalta, ei oikeastaan häviä vertailussa B-lohkoihinkaan. Katsotaan mihin kaljamahojen paukut riittävät.
Bullis

Poissa Poissa


Vastaus #46 : 29.04.2016 klo 15:39:19

Liekö Kunkkiksen jäseneet menneet täysin sekaisin tästä PaLä kohusta? Täällä ainakin odotellaan ennakkokatsausta lohkon joukkueista ja mahdollisista lopputurnaukseen pääsijistä.
Mannila

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Melody, Ilves, FF2 KI, NePa


Vastaus #47 : 29.04.2016 klo 18:25:42

Täällä ainakin odotellaan ennakkokatsausta lohkon joukkueista ja mahdollisista lopputurnaukseen pääsijistä.

Anna palaa, sana on vapaa.
Maccarone

Poissa Poissa


Vastaus #48 : 30.04.2016 klo 12:57:11

Onkohan missään puisto / minisoccer porukassa tilaa? Olisi intoa lähteä pelaamaan, kun porukat joissa aikaisemmin tullut pelattua eivät enää sarjoihin osallistu. Mielummin sellainen joukkue, jossa vähän porukkaa. Ei haittaa vaikka pelattais vajaalla, mielummin jopa niin, kuin 10 vaihtomiestä. Laittakaa yyvee, jos jollain olisi tilaa. Kausimaksun maksan tottakai.

futsalasiantuntija

Poissa Poissa


Vastaus #49 : 05.05.2016 klo 12:15:53

Liekö Kunkkiksen jäseneet menneet täysin sekaisin tästä PaLä kohusta? Täällä ainakin odotellaan ennakkokatsausta lohkon joukkueista ja mahdollisista lopputurnaukseen pääsijistä.

Ei muistaakseni ole koskaan tullut Kunkkiksen toimesta mitään lohko previewejä?

Eilen pelattiin aurinkoisella Kiovanpuiston soralla C-lohkoa. Kunkkis kohtasi Aamukanuunan, jonka isokokoinen ja fyysikäs joukkue oli tullut paikalle taistelemaan tosissaan sarjapisteistä. Ottelu eteni Kunkkiksen merkeissä alusta loppuun, mutta maalinteko ei 5v5 pelissä ollut helppoa. Hassunhauskasti pienestä pelin ulkopuolisesta kähinästä molemmille joukkueille tuomitut 5 minuutin jäähyt ratkaisivat pelin vihreänuttujen eduksi. 1-0 -> 4-0 alle 5 minuutissa 4v4-formaatilla. Kentälle auennut ylimääräinen tila suosi tällä kertaa taitavampaa ja liikkuvampaa Kunkkista. Ottelu päättyi lopulta 5-0 Kunkkikselle, eli kausi sai toivotunlaisen avauksen.

Kunkkiksen pelin jälkeen lohkon ylivertaiset Repa ja PaLä pelasivat vastakkain. Nopeasti silmäiltynä PaLän jengi oli hyvällä vahvuudella ja vahvalla kokoonpanolla liikkeellä. Ei mitään tavallisuudesta poikkeavaa heidän osaltaan. Peliä ei sen enempää ehtinyt seuraamaan, koska Kunkkiksen tie vie Terassiraadiin Kivenheiton terangille. Tämän lisäksi vahvaksi ennakoitu FC Goljat oli voittanut oman pelinsä myös lukemin 4 tai 5 - 0, tämä raportti ex-Kunkkis apina2:lta. Vai oliko se apina3, se ei-nainen kuitenkin.

Nostetaan näiden kolmen joukkueen lisäksi vielä Yrityksestä 8+ lohkon ennakkosuosikkeihin, niin eiköhän se todennäköinen Top5 ole tullut mainituksi kokonaisuudessaan tässä viestissä.

Ensi viikolla vuorossa sitten Helmi Jätkät + saunailta, jonka aikana myös julkaistaan joukkueen historiikki omaan topiciin.

« Viimeksi muokattu: 05.05.2016 klo 12:18:26 kirjoittanut futsalasiantuntija »

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 5
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines