FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.07.2018 klo 12:47:48 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: A20-pojat Ykkönen 2016  (Luettu 10963 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
EiKinosta

Poissa Poissa


: 12.04.2016 klo 18:51:08

Tänään tulivat vihdoinkin lohkojaot:

A-lohko (itäinen)
   
FC Honka   
FC Lahti/YJ   
GrIFK   
HJK   
HJK/2   
KJP/YJ
KäPa
NJS
PK-35/VJS
PuiU
TiPS

B-lohko (läntinen)

FC HIK
Härmä
IFK Mariehamn YJ
KaaPo
MaPS
P-Iirot
SalPa
TKT
TPS/2
TPV
TaPa

C-lohko (pohjoinen)

AC Oulu
FC Kemi
KajHa

A-lohkossa kovia ovat SM-karsinnoista viimeisinä tippuneet HJK ja Honka, sekä myös PK-35/VJS YJ, KJP/YJ ja FC Lahti. Käytännössä viisi joukkuetta taistelee kolmesta SM-karsintapaikasta, tosin HJK varmaan saa paikan B-junioreiden kautta. GrIFK ehkä kykenee yllättämään jonkun kovemmista mutta ei taistele kärkisijoista, KäPa oli SM-karsinnoissa varsinainen heittopussi, mutta kykenee ehkä taistelemaan säilymisestä. NJS, TiPS ja PuiU ovat myös tuossa taistelussa mukana. HJK/2 on aika täydellinen arvoitus, ja vaikuttaa myös ykkösjoukkueen tasoon. Lohkosta tippuu neljä joukkuetta.

B-lohkossa kärkikolmikko koostuu luultavasti SM-karsinnoissa olleista joukkueista, eli TPV, KaaPo ja IFK Mariehamn YJ. Muista joukkueista en osaa hirveästi sanoa.

C-lohko on vitsi. Pelataanko tuo lohko nelinkertaisena sarjana? On kyllä vääryys jos tuosta lohkosta kaksi joukkuetta saa paikan SM-karsintoihin. Oikeastaan on vääryys että tuosta lohkosta saa SM-karsintapaikan, mutta niin olisi sekin, jos Pohjoisessa ei olisi mahdollisuutta saada paikkaa SM-karsintoihin pelaamalla.
miguel19

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 12.04.2016 klo 21:54:51

Tänään tulivat vihdoinkin lohkojaot:


C-lohko on vitsi. Pelataanko tuo lohko nelinkertaisena sarjana? On kyllä vääryys jos tuosta lohkosta kaksi joukkuetta saa paikan SM-karsintoihin. Oikeastaan on vääryys että tuosta lohkosta saa SM-karsintapaikan, mutta niin olisi sekin, jos Pohjoisessa ei olisi mahdollisuutta saada paikkaa SM-karsintoihin pelaamalla.
Toisaalta onko pohjoisen vika, kun lähes kaikki joukkueet pääsee SM sarjaan?
pjt

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 12.04.2016 klo 21:57:57

C-lohko pelataan kaksinkertaisena sarjana, siis kullekin joukkueelle tulee kevätkaudella neljä matsia ja syksyllä sitten sama uusiksi lähtöpisteiden kera. Kustakin lohkosta kaksi parasta saa paikan SM-karsintaan syksyn sarjan jälkeen, joten käytännössä siis pohjoiselle annetaan kaksi SM-karsintapaikkaa (kolmesta joukkueesta huonoin ei voi olla parempi kuin muiden lohkojen kolmoset). Ja lähtöpisteet myöskin.

Jako on sikäli ymmärrettävä, että joukkueiden matkat eivät tule mahdottoman pitkiksi (jos kaksi joukkuetta Tampereelta olisi siirretty pohjoislohkoon ja NJS länsilohkoon, niin matkoja olisi tullut lisää kaikille paitsi A-lohkoon jääneille).

A-lohkossa on kyllä tosiaan viisi-kuusi todella kovaa ryhmää, joiden taso ei näiltä osin häpeä SM-sarjaa. B-lohkosta en osaa sanoa. Kun neljä yhdestätoista putoaa, meno on aika kovaa.
piskinho

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 12.04.2016 klo 23:06:50

HJK/2 on jäänyt pois sarjasta ja ottelut poistetaan. Näin ollen sarjata putoaa kolme.
pjt

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 13.04.2016 klo 00:03:10

Toisaalta onko pohjoisen vika, kun lähes kaikki joukkueet pääsee SM sarjaan?

No varsinaisesti "pohjoisen" joukkueita pääsi SM-sarjaan kolme: KuPS, VPS ja JJK. Muut kolme karsinnan pohjoislohkosta päässyttä (Jazz, Ilves ja Haka/HJS) olisivat Ykkösen jaossa selvästi länsilohkoa (tai sitten Tampereesta tulisi Pohjois-Suomea).
Liebo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: vaihteleva - yleensä sarjakärki


Vastaus #5 : 22.05.2016 klo 20:11:50

C-lohkokin saatu käyntiin. Tilannekooste ottelusta FC Kemi - KajHa.
EiKinosta

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 02.07.2016 klo 23:37:32

Ja kevät on pelattu! Keskustelua ei syntynyt mutta laitetaan lyhyt yhteenveto.

A-lohkossa lohkon voitti HJK, toiseksi tuli täysin tappioton PK-35/VJS YJ ja kolmanneksi ylsi maalieron turvin Honka. Lohkosta putosivat KäPa, NJS sekä TiPS. Sarjan ratkaisi loppujen lopuksi molempiin suuntiin GrIFK:n tasapelit kovien PK:n ja Hongan kanssa: Näillä Honka ja PK jäivät ratkaisevasti HJK:sta, ja GrIFK taas nousi KäPan ja NJS:n yläpuolelle viimeisellä kierroksella ollen sitä ennen koko sarjan ajan putoamisviivan alapuolella. Putoamistaistelu oli todella tasainen, ja GrIFK, KäPa ja NJS pelasivatkin keskenäiset ottelut täysin ristiin ja lisäksi jokainen voitti heittopussi-TiPSin. KäPalla oli sarjassa säilyminen vielä viimeisellä kierroksella omissa käsissä, mutta joukkue hävisi PuiUlle selvästi. Lohkossa paikoittain upeaa peliä esittänyt Lahti ei pärjännyt ratkaisevissa peleissä, ja jäi ilman alkupisteitä syksylle. Sarjan kärki oli erittäin tasainen ja hyvin lähellä SM-tasoa. Kolme joukkuetta SM-karsinnoista ylsi lähtöpisteille, ja pelasi tasaisesti ristiin. Lohkon keskikastiin jäivät PuiU sekä KJP, jotka voittivat kaikki sarjataulukossa alemmaksi sijoittuneet joukkueet ja häivisivät kovemmille joukkueille. Syksymmällä sarja saa Itä-Helsinkiläisiä vaikutteita, vähän turhankin paljon, kun lohkoon nousevat Kontu, Atlantis ja Viikingit.

Lähtöpisteet: HJK 3p, PK-35/VJS YJ 2p, Honka 1p
Putoajat: KäPa, NJS, TiPS
Nousijat: FC Kontu, FC Atlantis, FC Viikingit

B-lohkossa putoamistaistelu meni vielä kimurantimmaksi; putoaja ratkesi maalierolla, yhden maalin turvin. Sikäli epäreilua, että viimeisen kierroksen otteluita ei pelattu samaan aikaan, koska SalPalla oli tiedossa montako maalia pitää heikkoa FC HIK:ta vastaan mättää. Aivan loppuminuuteilla syntyi kaksi tarvittavaa maalia. Näin Salpa säilyy ja MaPS tippuu pois. Lohkoa dominoi tuloksellisesti KaaPo, jonka ainoa pistemenetys oli tasapeli SalPaa vastaan. Härmä nousi niukasti TPS/2:n edelle (ja avitti omalta osaltaan SalPan säilymistä/MaPSin putoamista). Keskikastia olivat TPV sekä P-iirot, lisäksi IFK Mariehamn vältti katastrofin ja hoiti itselleen viimeisellä kierroksella sarjapaikan syksyksi. Syksyllä sarjassa nähdään lisää joukkueita Turun seudulta, kun TuWe, FC Inter/2 sekä TuWe nousivat Ykköseen.

Lähtöpisteet: Kaapo 3p, Härmä 2p, TPS/2 1p
Putoajat: MaPS, TKT, Tapa, FC HIK
Nousijat: RaiFu, FC Inter/2, TuWe

C-lohkossa pelattiin kaksinkertainen sarja kolmen joukkueen kesken. FC Kemi osoittautui kovimmaksi, AC Oulu ja KajHa olivat tasapisteissä mutta maalieron turvin AC Oulu toisena. AC Oulu teki kahdeksasta maalistaan seitsemän viimeisessä ottelussaan KajHaa vastaan yhden dominoivan pelaajan turvin joka ei pelannut muissa otteluissa. Jäänyt ilmeisesti miehissä vähälle peliajalle ykkösessä.

En tiedä jaetaanko C-lohkossa lähtöpisteitä samalla tavalla kuin muissa lohkoissa. Kukaan ei ainakaan taida tippua, nousijoitakaan ei taida olla.

Tämä yhteenveto on pääasiassa tilastotiedon perusteella tehty.
pjt

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 03.07.2016 klo 00:35:02

A-lohkossa sarjataulukko kertoo kyllä aika hyvin järjestyksen, vaikka yksittäisissä peleissä tietysti on aina heilahtelua sinne tänne.

TiPS oli kevätsarjassa selvästi muita heikompi; HJK:n voitto tuntui ehkä vähän yllättävältä, koska PK-35 ja Honka näyttivät ainakin Granin peleissä kovemmilta, vaikka Grani puristikin niiltä tasuripisteet. Lahti näytti oikein vahvalta mutta silti onnistui jotenkin jäämään kahteen pisteeseen keskinäisissä peleissä kolmea kärkijoukkuetta vastaan, ja pois lähtöpisteiltä syksyksi. KJP oli hyvä mutta ei ihan kärjen tasoa. PuiU, Grani, NJS ja KäPa olivat keskenään hyvin tasaisia mutta PuiU onnistui keräämään peleistä pisteet (pari ottelua kyllä selvällä erolla); Grani oli alkukaudesta vähän rampa poissaolojen ja loukkaantumisten takia, ja sai pakan kuntoon vasta kolmeen viimeiseen peliin. Käpan otteet olivat tänäkin vuonna ihmeellisen ailahtelevia ja toista vuotta peräkkäin hissi käy SM-karsinnasta Kakkoseen, kun se romahti viimeisessä pelissä PuiUa vastaan.
futisfani 17

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 03.07.2016 klo 01:59:18

Jep, yllättävää, kun Käpa haluaa olla ns. tunnettu kasvattajaseura, niin miksi ei huolehdi, että kasvu aiempien junnujen c-14 ja c-15 joukkueista tie kävisi B ja A:n kautta eteenpäin- vai onko niin, että hyvä juniorivalmennus /United on noussut vasten kasvoja..- kun ei avaudukaan BSM tai ASM paikkaa joukkueelle, eikä seurakaan alempia tasoja arvosta, ei kelpaa B1 tai A1 ja pelaajat lähtee muualle
pjt

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 03.07.2016 klo 08:04:55

Mikä on sikäli outoa, että kyllä tuolla B1 ja A1 divarissa saa enimmäkseen tosi hyviä pelejä, maltillisemmilla matkakustannuksilla kuin SM-sarjoissa.  
(Tosin Käpa siis on kyllä BSM:ssä ja edelleen ihan kärjessä, ja sitä kautta saanee ASM-karsintapaikan ensi kaudeksikin...)

A:n taso on mielestäni noussut ikärajan noston myötä, eli liiton tavoite näyttää onnistuneen. TiPS ei kyennyt ottamaan pisteitä keltään, mutta muuten kaikki ykkösen A-lohkossa olisivat mielestäni voineet napsia pisteitä kärkiporukoilta ainakin hieman paremmalla onnella.
« Viimeksi muokattu: 05.07.2016 klo 11:24:20 kirjoittanut pjt »
pjt

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 05.07.2016 klo 19:02:48

Tänään vaihtui A-lohkon syksyn ohjelmassa KJP:n tilalle PeKa; ilmeisesti KJP joutui luopumaan?

Armeija varmaan verottaa jonkin verran itse skunkin joukkueen pelaajamääriä eilisestä alkaen.

Nyt siis A-lohkossa
HJK
PK-35/VJS
Honka
Atlantis
Kontu
FC Lahti
Viikingit
GrIFK
PeKa
PuiU
Atlantis FC tiedottaa

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 31.07.2016 klo 17:15:18

160730 - A-junnut aloittivat voitolla

Atlantiksen A-jnuiorit aloittivat voitokkaasti A-poikien Ykkösen syyskierroksen. PuiU kaatui Pukinmäen nurmella tiukan väännön jälkeen 4-2 (2-1).

Akatemia-beibit aloittivat pirteästi, ja Juuso Leimu ampui avausmaalin pilkulta jo 3. minuutilla. PuiU kuitenkin kuittasi kulmasta tasoituksen vain neljä minuuttia myöhemmin. Bachir Mboup tykitti punapaidat uudelleen johtoon 29. minuutilla, ja näissä numeroissa mentiin myös tauolle. Toiselle jaksolle puistolalaiset tulivat vahvasti, ja Teemu Leinonen iski tasoituksen 67. minuutilla. Lopussa Atlantiksen juoksuvoima alkoi näkyä. Ensin Impton Söderlund karkasi läpiajoon 87. minuutilla - ja 3-2. Kolme minuuttia myöhemmin Impton oli uudelleen irti, ja Akatemian tuore tulokas Shaggy Kimuenimeso survoi loppunumerot 4-2.

A-junnujen seuraava koitos on ensi lauantaina, kun beibit matkaavat Kontulaan. Ottelu FC Kontua vastaan alkaa Kontulan tekonurmella klo 13.00.

(www.atlantisfc.fi)
Atlantis FC tiedottaa

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 06.08.2016 klo 17:43:12

160806 - A-junnut nousivat voittoon toisella jaksolla

Atlantiksen A-junnut nappasivat lauantaina maukkaan voiton A-poikien Ykkösessä, kun FC Kontu kukistui Kontulan tekonurmella maalein 1-3 (1-0). Atlantiksella on nyt kahden kierroksen jälkeen koossa kuusi pistettä.

Ottelu alkoi klo 13, ja valtaosa Akatemia-beibistä tuntui olevan vielä puoliunessa avausjaksolla. Jalka ei liikkunut, ja ajatuskin oli kateissa jopa normaaliakin enemmän. Kontu hyödynsi tilaisuutensa, ja Nikita Pimenov vei isännät johtoon 25. minuutilla. Näissä numeroissa lähdettiin myös tauolle.

Herätyspalvelu Palmroos & Weckström huolehti puoliajalla, että unet karisivat ja toiselle jaksolle juoksi pirteitä punapaitoja. Gonzalo Oroza toi liikettä keskikentälle, ja kun isännät alkoivat väsyä, paine Kontun maalilla kasvoi. Tasoitus nähtiin 68. minuutilla, kun Dima Platonenko tykitti vapaapotkun 20 metristä aivan yläkulmaan. Kymmenen minuuttia myöhemmin Juuso Leimu vei kauniin syöttökuvion päätteeksi vieraat johtoon, ja Gonzalo Oroza iski 94. minuutilla loppunumerot tyhjään maaliin, kun siniset olivat nostaneet maalivahdinkin mukaan hyökkäykseen.

A-junnujen seuraava koitos on ensi lauantaina, kun beibit matkaavat Vuosaareen. Ottelu FC Viikinkejä vastaan alkaa Heteniityn nurmella klo 13.00.

(www.atlantisfc.fi)
Atlantis FC tiedottaa

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 13.08.2016 klo 18:44:19

160813 - A-junnut tasapeliin Vuosaaressa

Atlantiksen Vuosaari-viikonloppu alkoi tasurilla, kun A-junnut tasasivat pisteet FC Viikinkien kanssa A-poikien Ykkösessä lauantaina. Tiukka vääntö sateisella Heteniityn nurmella päättyi pistejakoon maalein 1-1 (0-1).

Atlantis iski heti kättelyssä. Vieraat riistivät pallon, Juuso Leimu tekopaikkaan ja tarkka sijoitus alakulmaan. Pelikello ei ehtinyt käydä vielä minuuttiakaan. Tämän jälkeen ote siirtyi isännille. Viikingit otti keskikentän haltuunsa, ja tilanteita syntyi Atlantis-maalille. Kertaalleen pallo kävi tolpassa, mutta loput katkoi uhrautuvasti pelannut Atlantis-puolustus sekä mainiosti tolppien välissä esiintynyt Joni Lahtinen. Näin tauolle mentiin vierasjohdossa 0-1.

Toisella jaksolla Viikinki-painostus jatkui. Vihdoin 66. minuutilla Mikko Tiitinen pääsi vetopaikkaan, ja pallo tarkasti alakulmaan - 1-1. Loppu oli tiukkaa vääntöä liukkaalla kentällä, mutta enempää osumia Vuosaaressa ei enää nähty.

A-junnujen seuraava koitos on ensi viikon sunnuntaina, kun GrIFK saapuu vieraaksi Talin urheilupuistoon. Ottelu Talin nurmella alkaa jo klo 12.00.

(www.atlantisfc.fi)
Atlantis FC tiedottaa

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 21.08.2016 klo 15:21:54

160821 - A-junnuilla maali-ilottelu Talissa

Atlantiksen A-junnuilla oli tapahtumarikas koitos GrIFK:n kanssa A-poikien Ykkösessä sunnuntaina. Joukkueet mättivät vuorotahtiin maaleja, kunnes punapaidat lopussa saivat alakertansa tilkittyä hiukan paremmin. Loppunumerot Talin nurmella olivat isännille 6-4 (2-2).

Akatemia-beibit esittivät ajoittain näppäriä hyökkäyskuvioita, joita kärjet kohtuullisella prosentilla pistivät sisäänkin. Maalitilastoihin pääsivät tällä kertaa Juuso Leimu (3), Shaggy Kimuenimeso (2) ja Gonzalo Oroza. Toisaalta puolustuspelin ajatus oli koko ryhmältä kateissa välistä pahemman kerran, ja vieraatkin pääsivät iskemään neljä palloa Atlantis-verkkoon.

A-junnujen seuraava koitos on ensi sunnuntaina, kun beibit matkustavat Karhulaan PeKa:n vieraaksi. Ottelu alkaa klo 14.00.

(www.atlantisfc.fi)
Atlantis FC tiedottaa

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 28.08.2016 klo 20:14:49

160828 - A-junnut voittoon Karhulassa

Atlantiksen A-juniorit vierailivat Karhulassa sunnuntaina. Akatemia-beibit olivat liikkeellä nuorella ryhmällä, mutta mainiolla asenteella ja nappasivat A-poikien Ykkösessä ansaitun voiton maalein 0-3 (0-1). Juuso Leimu iski pallon kahdesti kotkalaisten verkkoon, ja Gonzalo Oroza osui kertaalleen.

Atlantis-luotsi Tom Weckström oli todella tyytyväinen suojattiensa esitykseen. - Meillä oli puolet joukkueesta B-junnuja tänään. Virheitä tietysti tuli, mutta yritystä riitti ja jokainen painoi duunia tosissaan. Alex ja Orava pelasivat varmasti toppareina, Lamin ja Zalo esittivät kauden parastaan keskikentällä, Juuso ja Pikku-Orava raatoivat kärjessä ja moni muukin onnistui mainiosti.

Atlantis-manageri Aarne Tenkanen palkitsi A-junnut tarjoamalla pojille pelin jälkeen illallisen Kotkan kantapaikassaan ravintola Santalahdessa. Joukkueen seuraava koitos on ensi sunnuntaina, kun beibit kohtaavat Pukinmäen nurmella FC Hongan. Ottelu alkaa klo 13.30.

(www.atlantisfc.fi)
siskosbroidi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomifutis


Vastaus #16 : 30.08.2016 klo 17:06:26

160828 - A-junnut voittoon Karhulassa

Atlantiksen A-juniorit vierailivat Karhulassa sunnuntaina. Akatemia-beibit olivat liikkeellä nuorella ryhmällä, mutta mainiolla asenteella ja nappasivat A-poikien Ykkösessä ansaitun voiton maalein 0-3 (0-1). Juuso Leimu iski pallon kahdesti kotkalaisten verkkoon, ja Gonzalo Oroza osui kertaalleen.

Atlantis-luotsi Tom Weckström oli todella tyytyväinen suojattiensa esitykseen. - Meillä oli puolet joukkueesta B-junnuja tänään. Virheitä tietysti tuli, mutta yritystä riitti ja jokainen painoi duunia tosissaan. Alex ja Orava pelasivat varmasti toppareina, Lamin ja Zalo esittivät kauden parastaan keskikentällä, Juuso ja Pikku-Orava raatoivat kärjessä ja moni muukin onnistui mainiosti.

Atlantis-manageri Aarne Tenkanen palkitsi A-junnut tarjoamalla pojille pelin jälkeen illallisen Kotkan kantapaikassaan ravintola Santalahdessa. Joukkueen seuraava koitos on ensi sunnuntaina, kun beibit kohtaavat Pukinmäen nurmella FC Hongan. Ottelu alkaa klo 13.30.

(www.atlantisfc.fi)

Vaikka vastusaja olisi joten kuten pääteltävissä raportista, ei sen mainitseminen varmasti ketään haittaisi.
Atlantis FC tiedottaa

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 04.09.2016 klo 16:50:07

160904 - A-junnuille avaustappio

Atlantiksen A-juniorit kärsivät ensimmäisen tappionsa A-poikien Ykkösessä sunnuntaina, kun FC Honka haki pisteet Pukinmäen nurmelta maalein 0-1 (0-0).

Avausjakso mentiin hienokseltaan Atlantiksen komennossa, ja Juuso Leimu sekä Gedeon Bongo pääsivät muutamaan otteeseen tekopaikkoihin. Tulosta ei kuitenkaan tällä kertaa tullut. Toisella jaksolla punapaitojen liike alkoi hyytyä ja Hongan hyökkäykset vyöryä kohti isäntien maalia. Atlantiksen alakerta ei saanut purettua painetta 56. minuutilla, ja lopulta Yassin Adam pääsi ohjaamaan pallon verkkoon. Espoolaisilla oli paikkoja lisäosumiinkin, mutta Atlantis-maalilla Besart Mustafa piti isännät mukana pelissä. Kaivattua tasoitusta ei kuitenkaan saatu enää puristettua, joten sarjapisteet matkasivat Espooseen.

A-junnujen seuraava koitos on ensi sunnuntaina, kun Atlantis-beibit kohtaavat Pihlajamäen tekonurmella PK-35:n. Ottelu alkaa klo 14.00.

(www.atlantisfc.fi)
Atlantis FC tiedottaa

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 11.09.2016 klo 17:36:05

160911 - A-junnuille tappio Pihliksessä

PK-35 ja Atlantis kävivät tiukan taiston A-poikien Ykkösessä sunnuntaina. Joukkueet latoivat Pihlajamäen tekonurmella maaleja vuorotahtiin, mutta isännät onnistuivat kerran enemmän, ja näin pisteet jäivät Pihlikseen maalein 3-2 (2-1).

Ensimmäinen jakso mentiin hienokseltaan PK-35:n komennossa, ja Max Abrahamsson ampui pilkulta johto-osuman 32. minuutilla. Atlantis kuitenkin kuittasi vain viisi minuuttia myöhemmin, kun Juuso Leimu suti ruuhkasta tasoituksen. Ossian Campbell vei isännät uudelleen johtoon juuri ennen taukovihellystä. Gedeon Pongo tasoitti 62. minuutilla, mutta vain viisi minuuttia myöhemmin oli jälleen PK:n vuoro - Henry Ruotsalainen ja 3-2. Atlantis haki vielä raivoisasti tasoitusta, mutta ylärimaa lähemmäksi punapaidat eivät enää päässeet.

A-junnujen seuraava koitos on ensi sunnuntaina, kun Atlantis-beibit kohtaavat Kartanon tekonurmella HJK:n. Ottelu alkaa klo 13.00.

(www.atlantisfc.fi)
FootballFever

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 18.09.2016 klo 17:58:06

Sarjaputoajat selvisivät tämän viikonlopun kierroksella, kun PeKa ja PuiU hävisivät ottelunsa. Tämän myötä ero Kontuun on tavoittamattomat 4pts, kun jäljellä on enää yksi ottelukierros. Näin ollen sarjaporrasta alemmaksi putoaa GrIFK, PeKa ja PuiU.

Viimeisen SM-karsintapaikan kohtalo ratkaistaan PK-35/VJS YJ:n, FC Viikinkien ja Atlantiksen välillä
Atlantis FC tiedottaa

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 18.09.2016 klo 18:57:04

160918 - A-junnut kaatoivat Klubin

Atlantis kohtasi HJK:n A-poikien Ykkösessä sunnuntaina. Punapaidat esittivät Kartanon tekonurmella iloista hyökkäyspeliä, ja varsinkin Gedeon Pongo oli liekeissä. Gede iski pallon kolmesti Klubin verkkoon (39., 54. ja 59. min), ja näin pisteet Atlantikselle maalein 3-0 (1-0).

A-poikien Ykkösen päätöskierros pelataan ensi sunnuntaina, jolloin Atlantis matkustaa Lahteen kärkijoukkue FC Lahden vieraaksi. Ottelu alkaa Mukkulan hallissa klo 13.00.

(www.atlantisfc.fi)
Tex Topattu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jäps, joku Savilahti


Vastaus #21 : 20.09.2016 klo 15:02:18

Putoajat ovat siis jo nyt selvillä. 2-divisioonan lohkoaan dominoi todella tulivoimainen Jäps, joka nousee ykköseen. Harvassa jengissä saa naatiiskella hurjista maalintekijöistä.

Jos Jäps saa yhtään tilaa, niin kyllä se 6  maalia tehdään. Jos mennään toe-to-toe niin pojat tekee rennosti sen mitä tarvitsee.
Atlantis FC tiedottaa

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 25.09.2016 klo 18:14:12

160925 - A-junnuille tappio Lahdessa

Atlantis kohtasi kärkijoukkue FC Lahden A-poikien Ykkösen päätöskierroksella sunnuntaina. Punapaidat olivat liikkeellä kapealla materiaalilla edustusjoukkueen Kontu-pelin vuoksi, mutta Akatemia-beibit taistelivat hyvällä asenteella, ja Impton Söderlund vei 31. minuutilla helsinkiläiset taukojohtoon 0-1. Toisella jaksolla lahtelaiset kuitenkin käänsivät pelin edukseen. Olli Tervomaa (50. min.), Jere Juurinen (80. min.) ja Valtteri Hartikainen (88. min.) iskivät pallon kolmesti Besart Mustafan selän taakse. Näin loppunumerot isännille 3-1 (0-1).

Atlantis sijoittui A-poikien Ykkösessä lopulta viidenneksi, mikä sarjanousijalle oli mainio saavutus. Ottelut tarjosivat Akatemia-beibeille hyvää oppia, ja tästä on hyvä lähteä jatkamaan työntekoa ja tavoittelemaan SM-sarjapaikkaa ensi kaudella. Akatemia pelaa vielä kaksi reservijoukkueen ottelua, ja tämän jälkeen aletaan valmistautumaan tulevaan kauteen. Ensimmäiset avoimet harjoitukset järjestetään sunnuntaina 16. lokakuuta.

(www.atlantisfc.fi)
Knowledge

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 25.09.2016 klo 18:26:37

160925 - A-junnuille tappio Lahdessa
Toisella jaksolla lahtelaiset kuitenkin käänsivät pelin edukseen.

Vaa pieni ote. Oiskohan hyvä mainita että Atlantilsella ottelussa noin kaks tekopaikkaa, laukauksii ehkä kolme ja ainoo tehty maalikin lahjotettiin. Lahella oli pelin- ja pallonhallinta koko matsin ja huono tsäkä ainoo syy miks Atlantis taulle meni johdossa. Tosiaan oman näkemyksen mukaan numerot ois voinu olla vaikka 6-0 kotijoukkueelle, ellei jopa enemmän. Atlantis oli ihan jyrän alla koko matsin, silmämääränen arvio pallonhallinnasta 80/20 kotijoukkueelle.
Noh, tulos ainaki tulee selväks päivityksestä. Tietty ei se oo kiva voittajaa ikinä kehuu. Ja tää kaikki siis Lahi-lasien läpi.

Ps. Kiitokset kuitenkin Atlantiksen mediatiimille sisällön tarjoamisesta tällekkin muuten hiljaselle palstalle.
EiKinosta

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 30.09.2016 klo 14:23:48

Sen verran vielä korjausta että ei Atlantis tavoittele ensi kaudella SM-sarjapaikkaa, vaan paikkaa SM-karsintoihin jotka pelataan sitten sitä seuraavalla kaudella. Seuraaviin SM-karsintoihin ei viidennellä ole asiaa. Nousijalta tosin hyvä suoritus olla sarjan parempaa puoliskoa.

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines