FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.07.2018 klo 02:01:01 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 [2] 3
 
Kirjoittaja Aihe: A20 SM-sarja 2016  (Luettu 26241 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Leppiniemi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS


Vastaus #25 : 01.06.2016 klo 13:08:01

Siltä se kuulostaa. Tuolla muuten TS:n raportti paikan päältä. Linkkasin sen jo aiemmin TPS-topikkiin, vaikka tämä kai on oikeampi paikka.

http://futis.ts.fi/yleinen/tps-puristi-voiton-tiukassa-paikallispelissa
Pensema

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 07.06.2016 klo 10:38:53

A Sm jatkuu tänään länsirannikon derbyllä Porissa; Inter suosikkina matsiin joskin Jazz saadessaan parhaat liikkeelle antaa vyvän vastuksen...

Onko tietoo; joissain joukkueissa ainakin nimilistojen ja tämön foorumin perusteella B pojat menevät valinnoissa miesten joukkueisiin jopa A Sm sarja pelaajien edelle. Kakkosen mm Fc Espoolla on ilmeisesti 99 syntyneitä miestrn mukana säännöllisesti,  löyyyykö A ikäisiä porukassa myös? Vois kuvitella että fyysisesti 98-96 olisivat hieman edellä 99 ikäluokkaa kuitenkin, pelitaiyo ilman muuta pitää ratkaista... Millaisia kokemuksia/tietoo tällaisesta foorumin ihmisillä on??? Ja perjantaina alkaa isojrnmpoikirn kahnaukset patonkilandiassa....
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #27 : 07.06.2016 klo 21:01:29

Fc Espoolla on ilmeisesti 99 syntyneitä miestrn mukana säännöllisesti,  löyyyykö A ikäisiä porukassa myös? Vois kuvitella että fyysisesti 98-96 olisivat hieman edellä 99 ikäluokkaa kuitenkin, pelitaiyo ilman muuta pitää ratkaista... Millaisia kokemuksia/tietoo tällaisesta foorumin ihmisillä on??? Ja perjantaina alkaa isojrnmpoikirn kahnaukset patonkilandiassa....
Muutama 99-syntynyt pelannut FCE:n edustuksessa säännöllisesti ja varsin hyvin. On siellä puolisen tusinaa A-junnuikäisiäkin, ainakin kolme tosin loukkaantuneena.

Onhan se tosiasia, että parhaat jättävät (usein) ASM-pelit välistä. Ainakin Espoon ysiysit ovat osoittaneet, että hyppy B:stä miesten peleihin voi onnistua näppärästi.

Jazz - Inter 2-2 HT
valmennustiimi

Poissa Poissa


Vastaus #28 : 08.06.2016 klo 07:47:34

Oman valmennus näkemykseni mukaan, kun A sm joukkueita katsoo niin on siellä maajoukkue 99 ja muita erinomaisia 99 pelaajia mukana joukkueissa. Myös Kakkosessa sekä Ykkösessä ovat olleet pöytäkirjoilla sekä jotkut jopa tapauskohtaisesti saaneet minuuttejakin. Kuitenkin on kyse pelaajien kehittämisestä ja tärkeintä on että pelaajat saavat kukin oman tasonsa mukaan vastuuta joukkueissaan. Kun puhutte 99 ikäluokasta on pelaajat vielä 16-17 vuotiaita. Eli monella vielä miesten peleihin fyysisesti sekä ennenkaikkea henkisesti matkaa riittää. A sm ja B sm erokin on suuri pelien suhteen eli rauhassa B stä - A han ja sieltä tie liiton sarjoihin tai ulkomaille antaa maltilla parhaan lopputuloksen. FC Espoon valmennus on kokenutta ja tietää että hiljalleen kypsytetyt pelaajat ovat tulevaisuus. 99 pelaajat siellä ovat vastuullisia minuutteja pelanneet ensiksi B ssä ja A ssa josta sitten käydään tutustamassa miesten maailmaan!

Eremenkon tai valmemnusryhmän vastuulla on tuo joukkueen pelaajien valinta. Ja kyllä valmetaja kantaa valinnoistaan sekä tekemisistään vastuun. Mielestäni on erinomaisia ja maju tason pelaajia niin 98 kun 99 ikäluokassa, jotka ansaitsevat myös paikan päästää hengittämään siniristi lipun ja maamme laulun tuomaa tunnetta! Liiian vakiintunutta on helposti valmennuksen valinnat ja hyvää tekisi laajentaa rinkiä. Pelaajat ovat juuri nyt siinä iässä näissä ikäluokissa että heidän kasvunsa alkaa tasoittumaan ja ruvetaan näkemään motorisia, nopeus ja taito sekä pelikäsityksen osalta kypsyneitä pelaajia ja tämä tuo valintoihin aina uusia vaihtoehtoja sekä yllätyksiä. Eremenko, Lipponen, Erkka, jne ennakkoasenteet roskiin ja uusi kierros käyntiin. Majussa rotaatio tuo lisää "kimaa ja kilpailua" terveellä tavalla. Huom! Vastuu on meillä pelaajien tulevaisuudesta osittain! Ja vinkkiä että B sm ja A sm sekä Kakkosen pelejä on hyvä käydä katsomassa jolloin näkee erot näissä sarjoissa eikä vaan perustaa ajatuksiaan isät tai valmentajat oman poikansa sarjoja seurailemalla.

Ongelma: Eremenko ei tunne laisinkaan 99/98 ikäluokan pelaajia riittävällätasolla.
Pensema

Poissa Poissa


Vastaus #29 : 08.06.2016 klo 09:04:01

Hyviä kommentteja/vastauksia. Mitenköhän A Sm pelaajat ottavat asian kun näemmä Fc Espoon junnut Leinonen ja Lahtinen tekivät sopparin käymättä A Sm porukan mukana (ei ainakaan pöytäkirjojen perusteella ole olleet) pelaamassa A pelejä? Luulisi laajasta A ringistä löytyvän miesten sakkiin jopa valmennustiimin perään kuuluttamia maju pelaajia kunhan vain vastuuta tulisi. Sekä näemmä A että B Sm sarja ainakin Espoon kohdalla ei suju kovin + voittoisesti..... Perustaisivat ikäryhmien maju touhuihin sekä A että B majuryhmät, olisihan porukkaa ja keskinäisiä pelejä, 2018 Em Suomessa kohta jo ovella😆
rieskarulla

Poissa Poissa


Vastaus #30 : 11.06.2016 klo 16:58:46

KuPS - Haka/HJS 1-3
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #31 : 11.06.2016 klo 17:15:45

FCE - VPS 2-0
TPS - JJK 3-0

Keskikastissa tasaista, Tepsi karkumatkalla.
Kulman Pallo

Poissa Poissa


Vastaus #32 : 08.07.2016 klo 22:15:41

Haka vei Interiä 3-1. Kotijoukkue oli vahvalla kokoonpanolla liikkeellä. Hyvätasoinen matsi kaiken kaikkiaan. Interille myös plussaa, muutamasta myöhästyneestä "rappauksesta" huolimatta :)
Pensema

Poissa Poissa


Vastaus #33 : 06.08.2016 klo 12:25:44

A sm paljon hyviä pelejä; turuus tps vs kups joka on huippumatsi, espoossa paikallisvääntö espoo vs hifk, tampereela ilves vs jazz ja jyskälässä jjk vs haka/hjs. Tepsi, inter , haka ja kups vääntävät taiston metalleista, muut alkavat valmistautua ensi kauteen. Saas nähdä millaisia joukkueita nähdään ensi kaudella kun 99, 98 ja 97 muodostaa jengit.  Aika paljon 99 sakkia pelaa jo miestenkin pelejä,  a sm kuiteki hyvä sarja josta saa paljon hyvii pelejä. Pääkaupunkiseudulla vois kuvitella että ku jengejä on paöjon eri tasoilla niin vaihtuvuutta porukoissa tulee, jos kaveri lähtee tiettyyn jengiin nii helposti muut tulee perässä. Epsit, Ebkt ja muut ns tuntemattoMat porukat imee pelaajia jos lahjakkaimmat vaan saa niihin soppareita.....
tre guru

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Metsäkansan Kanto, Nakhon Sawan FC


Vastaus #34 : 19.08.2016 klo 19:49:27

Haka - TPS HT 0-3 Severino, Koljonen, Enqvist

1-3 Auvinen
2-3 Äkräs
2-4 Schultz rp.
2-5 Madetoja
« Viimeksi muokattu: 19.08.2016 klo 20:31:15 kirjoittanut tre guru »
Kevin Keegan

Poissa Poissa


Vastaus #35 : 19.08.2016 klo 21:36:11

A sm paljon hyviä pelejä; turuus tps vs kups joka on huippumatsi, espoossa paikallisvääntö espoo vs hifk, tampereela ilves vs jazz ja jyskälässä jjk vs haka/hjs. Tepsi, inter , haka ja kups vääntävät taiston metalleista, muut alkavat valmistautua ensi kauteen. Saas nähdä millaisia joukkueita nähdään ensi kaudella kun 99, 98 ja 97 muodostaa jengit.  Aika paljon 99 sakkia pelaa jo miestenkin pelejä,  a sm kuiteki hyvä sarja josta saa paljon hyvii pelejä. Pääkaupunkiseudulla vois kuvitella että ku jengejä on paöjon eri tasoilla niin vaihtuvuutta porukoissa tulee, jos kaveri lähtee tiettyyn jengiin nii helposti muut tulee perässä. Epsit, Ebkt ja muut ns tuntemattoMat porukat imee pelaajia jos lahjakkaimmat vaan saa niihin soppareita.....

Tämä on niin tosi ja tulevat vuodet vaan ruokkivat tätä, sillä dropoutit vähentyneet ja kasvava jäsenmäärä takaa tasonnousun. A-SMn arvostusta tulisi nostaa pikku hiljaa... Nykyinen tasokin ok, mutta oletus tasonnostolle on todellinen ja tällöin mm. Suomen mittakaavassa merkittävän HJKn toiminta on merkitsevää, vieläkö jatkossa pitää seuran b-junnuissa olla valmis ja a junnuihin ei myöhäiskehittyneille Vardeille anneta saumaa ??? Klubin 3 000 junnuputkesta varmaan toivottaisiin a-sm jatkuvuutta, mutta klubin ajatuksen mukaan lienee ajanhaaskausta.

Ymmärtääkseni Euroopan huippumaissa toimitaan toisin...

Pääkaupunkiseudulla piirisarjoissa parasta aikaa 54 jengiä pelaa b junnuissa ??? Lienee varmaan jonkin sortin ennätys. Ennen vasta liiton ykkösdivarissa sai kunnon pelejä b junnuissa. Nyt piirisarjassa saa useita parempia pelejä kuin divarissa ja nousu vaikeaa sillä sarjan voittokaan ei takaa nousua ja divarista alas tulleet eivät oikein tahdo pärjätä piirisarjoissa. Sama suuntaus myös muualla Suomessa, mutta saattaa ottaa aikansa. Odottaen vaan että mitenkä tämänkin vois kämmätä ??? Massassa on voimaa ja kaikki pelaa oikein.
« Viimeksi muokattu: 19.08.2016 klo 23:35:47 kirjoittanut Kevin Keegan »
Tsidane

Poissa Poissa


Vastaus #36 : 21.08.2016 klo 14:14:38

Seuraavan kierroksen kärkiottelu, Turun derby onkin sarjan kannalta äärimmäisen mielenkiintoinen isojen panosten takia. TPS:llä on mahdollisuus ratkaista sarjan voitto. Toisaalta Interillä on paljon pelissä, koska HIFK:lla on mahdollisuus päästä tasapisteisiin kamppailemaan tosissaan mitaleista, jos ei Turun herruus Interiltä onnistu.
Jasseri

Poissa Poissa


Vastaus #37 : 26.08.2016 klo 07:37:45

TPSTV näyttää junnuderbyn suorana lauantaina kello 13.00. Tämä jos joku on sitä lutuuria Tuoppi
http://tpstv.fi/live/
alle3

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK,rohkeasti ykkösellä. Asiantuntija.


Vastaus #38 : 28.08.2016 klo 16:22:55

Olen seurannut A-SM:ssa JJK-A:n otteita jonkin verran. En ole voinut huomaamatta A-SM:n eri joukkueiden raportteja lukiessa,että ainakin KuPS-A on kärsinyt käsittämättömästä epäonnesta kauden aikana. Yritän koota  lyhyesti,niin kaikki saavat asiasta selon.Poimittu KuPS-A:n facebookista.

8.5.16 häviö TPS:lle kotona,1-3. "Vastustajalla oli pari vuotta vanhemmat pelaajat kuin KuPS:lla ja siitähän se pieni ero tulee."
14.5.16 häviö Interille vieraissa 3-0. Tämä oli suosikkini: "Alussa oltiin fyysisesti nuorempia".
28.5.16 tasapeli JJK:n kanssa,vieraissa,3-3. "Toinen jakso oli täysin meidän,JJK:n päädyssä pelattiin. 3-2 maali oli iso tuomarivirhe."
11.6.16 häviö Hakalle kotona 1-3. "Totaalinen toisen jakson hallinta". "5-6 paikkaa tehdä maali."
9.7.16  häviö FC Espoolle 3-1 vieraissa. "Aikainen aamulähtö ja helteinen peli verottivat voimia".
27.8.16 tasapeli JJK:n kanssa 1-1 kotona. "Oltiin parempia,kymmenestä avopaikasta ei saatu maalia."Toisen jakson totaalisella hallinnalla ja noilla paikoilla piti tappaa peli".

Näyttää siltä että erityisesti nuo JJK-tasurit ovat syöneet miestä jos toistakin,mutta A-SM:n moraalinen kultajoukkue voidaan julistaa jo nyt. Se on KuPS-A !
Kaihlamo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jalkapallo


Vastaus #39 : 28.08.2016 klo 20:44:02

Kups pelasi ilmeisesti sitten 99 ja 00-syntyneillä tuon toukokuisen matsin jos oli joukkue kerran pari vuotta nuorempi kuin TPS:lla ??? Ei mun silmiini avauksessa TPS:lla ollut kuin kaksi 96-synt. ja vastaavasti kolme 98- sekä yksi 99-synt.
nyanssi

Poissa Poissa


Vastaus #40 : 07.09.2016 klo 21:51:31

TPS muuten nyt virallinen mestari.
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #41 : 07.09.2016 klo 21:57:35

TPS muuten nyt virallinen mestari.
Paras joukkue voitti, ei kysymystäkään. Onnittelut Turkuun.

Himmeämmistä mitaleista taistellaan vielä, ratkaisu saattaa venyä päätöskierroksen peliin Inter - Haka.
elhadjidiouf

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #42 : 08.09.2016 klo 05:51:29

Onnittelut Turkuseen! Ylos Hakalla on seuraavassa matsissa Jazzia vastaan mahdollisuus varmistaa ainakin himmein mitali.
Seatbelt

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1922


Vastaus #43 : 25.09.2016 klo 17:01:10

Tänään TPS kävi opettamassa porilaisia, pokaali lähti matkaan numeroin 1-8.
Kolmasmies

Poissa Poissa


Vastaus #44 : 25.09.2016 klo 22:32:30

Tänään TPS kävi opettamassa porilaisia, pokaali lähti matkaan numeroin 1-8.

Jazzilla tasan 11 pelaajaa kokoonpanossa. PPT:n ja edustuksen pelit varmasti verottivat.
Raila

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: IFK


Vastaus #45 : 26.09.2016 klo 11:40:51

Hienoa, TPS, ja etenkin päävalmentajalle onnea. Pokaali oli kylläkin lähinnä halpa vitsi. Palloliitolle taas jotain muuta kuin peukkua. ei sadan ruplan ryssäpokaaleja anneta enää muualla kuin Suomessa. voi V.
hk-nakki

Poissa Poissa


Vastaus #46 : 26.09.2016 klo 19:00:54

Onnittelut turkuun. Ensi kaudella näyttää nousijajoukkueina ykkösestä olevan ainakin Fc Lahti, Pk35 sekä Fc Honka.
Yourworstnightmare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Suomi, West Ham


Vastaus #47 : 26.09.2016 klo 21:10:47

Onnittelut turkuun. Ensi kaudella näyttää nousijajoukkueina ykkösestä olevan ainakin Fc Lahti, Pk35 sekä Fc Honka.

Karsintoihin nyt ensin kuitenkin....
sammunut tahti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Leeds, Inter, TPS, LoPS sekä ÅIFK


Vastaus #48 : 26.09.2016 klo 22:05:19

Maistuivat prossit Interille.
https://www.youtube.com/watch?v=TTPGGCv7Swo
Hynyrules

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #49 : 27.09.2016 klo 00:51:20

Tylsäähän se olisi jos KuPS olisi aina mitaleilla. Antaa muidenkin juhlia välillä.

 
Sivuja: 1 [2] 3
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines