FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
13.12.2017 klo 05:58:07 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: UPA846-koodilla $10 alennus iHerbiin!
 
Vuoden foorumisti 2017, Joulupata 2017, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: [1] 2 ... 5
 
Kirjoittaja Aihe: Kunkkis - Llääskin Näköisenä Vuodesta 2007 And Beyond  (Luettu 17864 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
futsalasiantuntija

Poissa Poissa


: 13.05.2016 klo 19:37:18

Futsalasiantuntija & Ben Proudly Present: Kunkkis 10-Vuotis Historiikki - Puistopuulaakia LLlllääääskin NäköisenäKunkkiksen VIRALLINEN kannatusbiisi

PART 1: Alku jonkin suuremman?

Voi veljet, kuten entinen kunkkislainen ja seuralegendaksikin tituleerattava Mahdoton Antsu sanoisi. Kymmenes puulaakikausi Roys Boys nimellä aloittaneen Kunkkiksen historiassa on juuri alkanut, ja tavoitteet ovat sen mukaiset. Läskeistä ja lajitaitojen puutteesta kärsineistä foorumisteista on vuosien mittaan jalostunut tehokkaasti yhteen pelaava nippu, jota vastaan suurin osa puistofutisjoukkueista joutuu lähtemään kunnioituksen kautta.

Kauas on tultu siitä legendaarisesta päivästä, kun J.P.Sarja 21.3.2007 sai idean lähteä laittamaan kasaan foorumisteista koostuvan futisjengin pystyyn tai kun tämä sekalainen seurakunta 18.4. samaa vuotta ensimmäisen kerran kokoontui Sorsapuiston sametille, joukkueen alkuperäiselle kotikentälle. Tuolloin paikalla olleet Kunkkiksen perustajajäsenet olivat Ben, futsalasiantuntija, Lee Sharpe, Lee Sharpen peppukaveri Jallu, f.o.o., J.P. Sarja, Antsu13 sekä Habba. Näistä pelaajista Kunkkiksessa vaikuttavat edelleen joukkueen johtoportaan koostava Ben & futsalasiantuntija kaksikko sekä seuralegendat Habba ja Jipsku. Myös Antsu13 vaikuttaa edelleen taustoilla, mutta hänen pelillinen antinsa on ainakin toistaiseksi ns. nähty eli asiaa ei pelaavaan kokoonpanoon ole.

Näihin tunnelmointeihin palaamme kuitenkin hieman myöhemmin ja annamme muitta mutkitta puheenvuoron yhdelle Kunkkiksen ensimmäisen superjunnuaallon edustajista, Zippendaalille aka. hönälle aka. Jalitsumiehelle. Zippendaali tuli mukaan joukkueen yhteyteen Siperian ja lazban tuomina yhdessä legendaarisen mpw:n kanssa FF2 jalkapalloturnaukseen vuonna 2008. Tämän jälkeen Zippendaali oli kuitenkin ensin edesmenneen JS Geezersien kantavia voimia, ja vasta viime vuosina hän on ottanut paikkansa Kunkkiksen keskikentältä pyyteettömänä box-to-box työmyyränä. Zippendaali on hieno mies, analyyttinen mieli ja todellinen student of the game. Olen ylpeä voidessani kutsua häntä joukkuetoverikseni sekä ystäväkseni.

Uutinen
Kunkkis – laadukkaita harrastepelejä vai pubifutista läskin näkösenä?

by Zippendaali 12.4.2016

Olin erittäin otettu, kun läheinen ystäväni futsalasiantuntija pyysi minua kirjoittamaan esipuheen Kunkkiksen historiikkiin. Käytän joukkueesta vastedes nimeä Kunkkis, sillä se on itselleni tutuin nimi. Muita nimiä ovat muun muassa Roys Boys ja FF2 Kuningasidea. Kunkkis on kymmenen vuotensa aikana kasvanut yhdeksi Tampereen puistofutisskenen legendaarisimmista joukkueista. Puistofutiksessa joukkueita tulee ja menee – ainakin alemmissa lohkoissa. Myös Kunkkis on ajoittain vaihtanut nimeään pysyäkseen paskimmassa lohkossa, sillä muuten peli-ilo olisi laskenut, kun pelaajisto ei olisi kerryttänyt tilastomerkintöjä riittävästi.

Ensimmäiset minuuttini Kunkkis-paidassa pelasin historian toisessa FF2 Jalkapalloturnauksessa 5.7.2008. Oma ensivaikutelmani joukkueesta oli hieman ylimielinen. Olin salskea urheilijanuorukainen, joka oli tottunut treenaamaan 4-5 kertaa viikossa ja pelaamaan vielä lähes täysimittaisen ottelun siihen päälle. Luulin etukäteen pelaajien olevan about samantasoisia, mutta kokeneempia, kuin oman juniorijoukkueeni pelaajisto. Totuus oli kuitenkin toinen, mutta onneksi vastustajat olivat vielä huonompia. Voitimme kyseisen turnauksen helposti, sillä tulimme paikalle pelaamaan, emmekä dokaamaan.  Ensimmäinen visiittini kattoi vain päivällä pelatut ottelut, sillä turnauksen jälkeinen lentopallomatsi kiinnosti minua ja mpw:tä kuin kilo paskaa. Lähdimmekin turnauksen jälkeen suoraa tietä kotiin. Kiitokset nimimerkki Siperialle, kun pyysit meitä tuolloin edustamaan seuraa.

Tuon iltapäivän otteluista ei jäänyt sen enempää kerrottavaa jälkipolville. Muistan otteluista lähinnä sen, että oli kiva käydä höntsäilemässä muutama peli. En olisi uskonut, että edustaisin Kunkkista vielä kahdeksan vuotta myöhemmin. Muistaakseni muutaman viikon tai kuukauden kuluttua Siperia pyysi minua uudestaan pelaamaan, eikä minulla ollut silloin mitään muutakaan tekemistä, joten halusin ilman muuta pelata lisää. Pian pystyssä oli jo toinen joukkue nimeltä JS Geezers, joka koottiin puoliksi Kunkkiksen runkopelaajista ja puoliksi uusista superjunnuista. Geezersistä tehtiin huippujengi, joka oli kilpailukykyinen mitä tahansa puistofutis- tai futsaljoukkuetta vastaan. Kävin kuitenkin samaan aikaan pelailemassa puistofutista myös Kunkkiksen riveissä, vaikka ensimmäisen sopimukseni kirjoitin vasta muutaman vuoden jälkeen.

Peilaillessa kahdeksan vuoden takaisia tapahtumia havaitsen, että olen ollut liki kolmasosan elämästäni Kunkkiksen pelaaja. Se on suhteellisesti melko pitkä aika. Tuon kahdeksan vuoden aikana on tapahtunut vaikka mitä. Mahtavia onnistumisia, henkilökohtaisia tragedioita, ilon ja surun hetkiä sekä tavallisia puistofutispeleisiä sateisina kesäpäivinä. Pitkään itselleni etusijalla olivat omat junnupelit, sitten Geezers ja jos jaksoin niin kävin välillä pelaamassa Kunkkiksen pelejä. Nyt kahdeksan vuoden jälkeen on helppo todeta, että on helpompi koota huippujengi muutamaksi vuodeksi kuin jatkaa laadukasta työtä vuosikaudet (jopa vuosikymmenen ajan). Itselläni ei ole enää junnupelejä jäljellä, eikä Geezers ole ollut moneen vuoteen pystyssä. Kunkkis sen sijaan on, vaikka pelaajisto onkin vaihtunut melkein kokonaan. Lopulta suurin osa Geezersien huippupelaajista ryömi häntä koipien välissä takaisin Kunkkikseen, joka porskuttaa eteenpäin vahvempana kuin koskaan. Form is temporary, class is permanent.

Vaikka Kunkkis koostui alkuvaiheessa toisilleen tuntemattomista pelaajista, nykyään joukkue on vahva ja voimakas ryhmä, joka koostuu pääosin kolmen eri sukupolven edustajista. Tämä jaottelu on hieman karkea, mutta auttaa ymmärtämään Kunkkiksen sisäistä dynamiikkaa. Vanhimpaan sukupolveen kuuluvat 1970- ja 1980-luvuilla syntyneet kunkkislaiset. Tämä sukupolvi myös suurimmaksi osaksi vastasi Kunkkiksen toiminnan perustamisesta. Suurin osa tuon sukupolven edustajista pelaa puistofutista ja futsalia niin kutsutusti läskin näkösenä. Kokemuksen tuomalla varmuudella he suorittavat pelistä toiseen korkealla tasolla joko nakuttaen pisteitä tasaiseen tahtiin tai tehden pyyteetöntä työtä joukkueen eteen.

Toinen sukupolvi on "ex-superjunnut" tai "ensimmäiset superjunnut". Tämän sukupolven edustajia voidaan pitää Kunkkiksen jatkuvuuden taanneena sukupolvena. Muutama heistä kuuluu myös originelleihin runkkislaisiin. Kyseiset pelaajat ovat syntyneet 1990-luvun alkupuolella. Tämän sukupolven edustajista on myös käytetty nimeä kultainen sukupolvi, sillä he ovat lähes poikkeuksetta miehittäneet Kunkkiksen piste-, syöttö- ja maalipörssien kärkisijoja. He ovat kiistattomasti joukkueen taitavimpia ja terävimpiä pelaajia, mutta heidän otteitaan häiritsee ailahtelevuus. Ajoittain he saattavat pelata koko kauden läskin näköisenä tai saapua tärkeään otteluun kaameassa kankkusessa. Silti he saattavat koska vain ratkaista pelin omalle joukkueelle. Kuluneen kahdeksen vuoden aikana tämän sukupolven vanhetessa myös peliotteiden ailahtelu on vähentynyt, mutta pelaajat ovat samalla muuttuneet hieman läskimmän näköiseksi.

Kolmanneksi sukupolveksi voidaan lukea tulevat superjunnut. Tällä hetkellä superjunnuiksi laskettaneen kaikki vuoden 1997 jälkeen syntyneet vahvistukset, jotka ajoittain käyvät dominoimassa Kunkkiksen riveissä. Toki nuorten, itsestään vielä kovin epävarmojen superjunnujen tulevaisuudesta ei vielä voida tehdä kovinkaan pitkiä johtopäätöksiä. Joskus superjunnujen urat kestävät muutaman matsin, joskus kymmenen vuotta. Jako kolmeen eri sukupolveen on siis hyvin karkea, sillä pelaajiston vaihtuvuus on ollut suurta. Lisäksi joukkueen sisäinen koheesio on niin valtaisaa, ettei eri sukupolvien välisiä eroja välttämättä erota kovinkaan helpolla. Toki parran ja läskin näkösenä olemisen vähyys korreloi vahvasti pelaajan superjunnupitoisuuden ja iän kanssa.

Mutta mitä Kunkkis merkitsee pelaajille? Joukkue on aina enemmän kuin pelaajiensa summa. Kunkkiksesta on vuosien saatossa muodostunut pelaajille myös eräänlainen tukiverkosto. Kuluneiden kahdeksan vuoden aikana olen kasvanut ihmisenä ja huonontunut jalkapalloilijana. Urani alussa tärkeintä oli aina voitto. Edes maalien tekeminen ei kiinnostanut niin paljoa kuin voittaminen. Sen vuoksi keskityin usein tekemään pyyteetöntä työtä alaspäin, kun hyökkäyspelaamisemme näytti niin kovin usein olevan vahvempaa kuin puolustuspelaamisemme. Tärkeintä itselleni oli, että voitimme. Nykyään tärkeintä on ainakin useimmiten pelaaminen ja hauskanpito. Jos meillä on realistisia mahdollisuuksia voittaa jotain suurta niin niissä tapauksissa saattaa voitonhimo ottaa yliotteen lupsakasta hupailusta jalkapallon parissa.

Kuluneiden kahdeksan vuoden aikana olen ymmärtänyt, että jalkapallo ei kuitenkaan ole kaikki kaikessa. Elämässä on oltava myös muuta sisältöä. Opiskelut, tyttöystävä, ystävät, jalkapallo, oluen naatiskelu ja tällä hetkellä melko satunnaiset työtehtävät ovat melko hyvässä tasapainossa elämässäni. Nämä asiat eivät missään nimessä ole toisiaan poissulkevia. Mainitsemistani itselleni tärkeistä asioista liitän Kunkkikseen ainakin ystävät, jalkapallon ja oluen nautiskelun. Vaikka viime aikoina olenkin keskittynyt yhä vähemmän ja vähemmän jalkapalloon, on se kuitenkin yhä tärkeä osa elämääni. Jalkapallo on ihmisiä yhdistävä tekijä. Juuri sen vuoksi Kunkkiksenkin on ollut niin helppo yhdistää ihmisiä, vaikka pelaajilla ei olisi muuten mitään yhteistä asiaa.

Kunkkisen ja muiden samankaltaisten yhteisöjen tuottamalle yhteisöllisyyden kasvulle on myös olemassa nimi: sosiaalinen pääoma. Sosiaalisen pääoman voi ymmärtää ihmisten välisinä verkostoina, jotka tuovat sen jäsenille mielihyvää. Kyseessä voi olla keilailukerho, marttakerho, pitsinnypläysseura tai harrastejalkapallojoukkue. Kunkkiksen hienous on siinä, että se tuottaa jäsenilleen sosiaalisen pääoman kasvua. Totta kai joukkue koostuu jalkapallosta pitävistä ihmisistä, muttei se yksin selitä sitä, miten jokaisena syksyisenä sadepäivänä Kunkkis saa joukkueellisen pelaajia paikalle kylmällä hiekkakentällä käytävään huonotasoiseen otteluun. Siinä ei ole kyse vain jalkapallosta, vaan jostain muusta.

Kunkkis on hieno kymmenvuotinen tarina, jonka loppua ei ainakaan tällä hetkellä ole näköpiirissä. Pelaajat tukevat toisiaan niin ilon kuin surunkin hetkinä, vaikka eivät sitä välttämättä tulisi ymmärtäneeksikään. Puistofutis- ja futsalottelut tuovat mukavaa vaihtelua arjen puurtamiseen. Joukkue saadaan joka kaudeksi kasaan ja jokavuotinen pelaajien luonnollinen vaihtuvuus takaa dynaamisuuden jatkuvuuden. Osa pelaajista muuttaa toisiin kaupunkeihin, osa pelaajista lopettaa pelaamisen muista syistä. Kunkkis on onnistunut aina värväämään tilalle uusia kilpailukykyisiä pelaajia. Suuri kiitos tästä kuuluu pitkäaikaiselle valmentajalle Benille. Hän nauttii suurta pelaajiston luottamusta. Beniä voi hyvin nimittää Kunkkiksen Guy Rouxiksi, sillä hän on manageroinut joukkuetta koko sen olemassaolon ajan.

Muita pelaajia, joita haluan kiittää yhteisistä pelivuosista ovat: Siperia, futsalasiantuntija, Tyyne, Paju, Bupa, Caucho, Mantzios, Goimari, lazba, Bass, Pekko, Jipsö, Jortama, Mahdoton, Habba, Paavo, Aapo, Mannila, Spox, Sakke, Rasva... Suurimman osan kanssa yhteiset pelivuotemme jatkuvat. Niin ainakin toivon. Joidenkin osalta yhteisiä pelivuosia ei enää ole jäljellä. Oman aktiivisuuteni suhteen voin sanoa vain, ettei mikään ole niin varmaa kuin epävarmuus. Kesällä pyrin osallistumaan otteluihin mahdollisimman usein. Asuinpaikkani voi olla Tampere, Helsinki, Ulan Bator tai Timbuktu. Pelaajistollamme on monenlaisia esteitä liittyen aktiivisuuteen: maantieteellisiä, perheeseen liittyviä tai omaan pelikuntoon liittyviä. Omalta osaltani mahdolliset esteet tulevat tulevan kauden osalta luultavimmin olemaan maantieteellisiä. Pyrin kuitenkin olemaan mahdollisimman usein käytettävissä tulevan kesän kamppailuissa.

Kunkkiksen tulevaisuus näyttää kaikinpuolin hyvältä. Joukkueenjohto on luotettavissa käsissä, pelaajilla on kodinasiat kunnossa ja urheilu maistuu. Tulevalta kesältä lähdetään hakemaan lohkovoittoa, mutta varaudutaan puppelointeihin ja jäätymisiin ratkaisevissa pilkuissa. Omalta osaltani voin sanoa vain sen, että luultavasti ilman Kunkkista olisin noin 10 kiloa lihavampi, minulla ei olisi edes murto-osaa nykyisestä kaveripiiristäni ja olisin luultavasti montaa kokemusta köyhempi.

Aloitetaan siis valmistautuminen saunailtaan ja samalla myös seuraavaan kauteen!

Jalkapalloterveisin,
Zippendaali


Kiitokset Zippendaalille kattavasta esipuheesta.

Kunkkiksen taipaleelle on siis mahtunut jos jonkinlaista ylä- ja alamäkeä. Ensimmäisellä puistofutiskaudella alun innostus ja kausimaksunkin maksaneiden määrä ei lopulta korreloinut treeni- tai peliaktiivisuutena, vaan saimme vetää kauden läpi todella ohuella miehistöllä, kuten alla olevasta yhteenvedosta voi nähdä. Menestys ei myöskään ollut yhteinen, vaan jokaista pistettä ja jopa tehtyä maalia sai paikalle saapuva miehistö juhlia kuin mestaruutta. Tästä huolimatta Kunkkiksen ydinryhmä pysyi aktiivisena ja motivoituneena niin peleissä käymistä kuin treenaamista kohtaan.

Mielenkiintoisena kuriositeettina mainittakoon Roys Boyssien ilmoittautuminen kauden puistofutikseen vain muutamia tunteja ennen viimeistä deadlinea. Olisiko joukkuetta nykyisessä muodossaan edes olemassa ellei Ben olisi tuolloin saanut jalkaa oven väliin viimeisellä mahdollisella hetkellä?

Uutinen
futsalasiantuntija: jpnumerosarja, olit Kunkkiksen perustajajäseniä ja varsinkin alkutaipaleella yksi kantavista voimista Kunkkiksen elinvoimaisuuden sekä identiteetin takana. Nyt 10 vuotta myöhemmin, millä mielellä muistelet joukkueen alkuaikoja? Mitä asiat nousevat mieleen ja olisitko uskonut Kunkkiksen porskuttavan voimain tunnossaan vielä näin pitkän ajan jälkeen?

J.P. Sarja: Muistelen alkuaikoja lämmöllä. Mieleen ovat jääneet erityisesti joukkueen perustamisprosessi, hiekkakenttien höntsät ja tietysti ensimmäinen puistofutiskausi. Itselläkin vielä tuolloin jalka nousi, ja touhu oli hienolla tavalla testosteronin kyllästämää, hienkatkuista ja äijämäistä. Alkuaikoinahan joukkue oli tasollisesti varsin paska, mutta ehkä juuri siksi jokainen saavutettu piste, tehty maali ja onnistuminen tuntui korostetun komealta. Tietysti mieleen nousevat myös monet yksittäiset henkilöt / pelaajat, he jotka olivat joukkuetta laittamassa pystyyn, junnujen esiinmarssi (Sipu, caucho, lazba), Mawen satojen miestenotteluiden kokemus, miksei myös sympaattisena yksityiskohtana Amado Guevaran keikkamaalivahtius. Hattua kouraan jokaiselle, joka on jaksanut touhuta mukana aina sieltä alkuajoista saakka.

Ja ei, en millään olisi jaksanut uskoa Kunkkiksen porskuttavan vielä näin pitkän ajan jälkeen.


Jatketaan kaivamalla erityisesti Vapaan Keskustelun puolella forumlegendan aseman aikoinaan hankkineen Lee Sharpen muistikuvilla pelivuosistaan Kunkkiksen riveissä...

Uutinen
fa: Lee Sharpe, nyt jo edesmenneenä jäsenenä muistellessasi Kunkkis-aikojasi, mitkä asiat piirtyvät mieleesi vahvimmin? Voisitko kertoa muutaman parhaan muiston alkuvuosilta, jotka mielestäsi tiivistävät oleelliset asiat Kunkkiksesta?

Lee Sharpe: Kunkkiksesta jäi parhaiten mieleen, miten rontti 10 täysin eritason koheltajaa saatiin lopulta pelaamaan kohtuullisen tehokkaasti omilla vahvuuksillaan, ja napsimaan muutamia voittoja paremmistakin jengeistä.

Parhaat yksittäiset muistot liittyvät joukkueen vahvoihin persooniin. Esimerkiksi Antsun loppumattomaan itseluottamukseen oman mahdottomuutensa suhteen, vaikka palloja menee pelistä toiseen vuoron perään ohi oikealta ja vasemmalta :D Ei voi kun arvostaa.

Antsun lisäksi maininnat myös Siperialle, Jiipeelle, mummolle ja Habballe, joiden henkilökohtaiset tempaukset välistä huvitti, välistä vitutti. Mukavaa oli kuitenkin kaikkien kanssa palloa potkia.


Tilastoja tuijaamalla voi nähdä Kunkkiksen selkärankana toimineen nelikon Habba, f.o.o., Ben ja futsalasiantuntija. Nämä neljä pelasivat kauden aikana 12 peliä. Mahdoton Antsu tilkitsi maalia 10 ottelun edestä, Jipsku tarjosi taustatukea 9 matsilla puolustuslinjassa ja 6-7 peliin pääsivät möhkälemäinen Pelisilmätön sekä Apassisoturi tiipe. Sanomattakin selvää on se, että tämä nippu itsessään oli tasoltaan aivan karmeaa kuraa kaikilla mittareilla tarkasteltuna. Kauden aikana erilaisia cameoita tuli sitten jo hieman paremmiltakin pelimiehiltä (mm. yksityisyritteliäisyydestään legandaariseksi jo kolmen pelin aikana kostautunut Ristis, 5 pelissä vain 3 pistettä tekaissut alaikäinen Siperia, 4 peliä pelannut karismaattinen nuorukainen nimeltään caucho sekä heti ensimmäisen pelin jälkeen vahvuudesta kadonneet Jallu sekä Parta-Vili), mutta se ei pelastanut Kunkkista kuin heikkotasoisen lohkon sijalle 8/12.

Kauden komeetta oli futsalasiantuntija, joka otti joukkueen hartioilleen takoen 12 pelissä 15 tehopistettä huolimatta ympärillä pyörineestä paskanipusta. Futsalasiantuntijan motivaatio tällä kaudella kumpusi tahdosta näyttää oma ylivertainen lajista riippumaton pelikäsityksensä sekä kykynsä käyttää vahvuuksiaan analyyttisen ankarasti hyväkseen vaihtelevista rooleista tai olosuhteista huolimatta. Tätä lajitaidoista riippumatonta urheilullista kyvykkyyttä oli epäilty mm. Futisforumin keskusteluissa, joten ensimmäinen jalkapallokausi koskaan missään sarjoissa 4-5 vuoden lajisuoritetauon jälkeen tyrehdytti tämän epäkunnioittavan sävyn keskustelusta alkuunsa.

Unohtaa ei pidä myöskään rakastetun ja aidosti yhtenä suurimmista FF2-legendoista pidettävän mawerick41:n debyyttiä. Mies pelasi kauden aikana 3 peliä, ollen edelleen tuossa kuuluisassa satojen miesten pelien kunnossa. Tuloksena totaalista dominointia ja 2 maalia. Mawerickille Tuoppi

Kunkkiksen kauden kohokohdaksi muodostui lopulta kesäinen Futisforumin jalkapalloturnaus, joka järjestettiin ensimmäistä kertaa foorumin historian aikana. Paikalle vaivautui lopulta vain Kunkkis ja kourallinen muita forumisteja. Pyynikin stadionilla mitelty ottelu päättyi lopulta Kunkkiksen 5-4 voittoon, Siperian maalatessa ottelun aikana kolme kertaa. Historiallisen ensimmäinen FF2-jalkapalloturnauksen ainoat maalintekijät olivat lopulta Siperia (turnauksen historian 1. maali) sekä futsalasiantuntija (turnauksen historian 2. maali), joten tälläkin saralla Kunkkis on niittänyt forumhistoriaa.

Puistofutis 2007:

Koodia:
Puistofutis:

FC Locomotora-Roy's Boys                4 - 3 (1 - 1)
Olvastin Tana-Roy's Boys                9 - 1 (4 - 0) (cup)
Roy's Boys-KesPro                       6 - 5 (3 - 3)
Ruusut-Roy's Boys                       8 - 1 (4 - 1)
Roy's Boys-Pub Olkkone                  0 - 7 (0 - 1)
PeePee-Roy's Boys                       1 - 6 (0 - 1)
Roy's Boys-Moraaliset Voittajat         0 - 3 (0 - 1)
FC Toosa-Roy's Boys                     7 - 0 (3 - 0)
Roy's Boys-Kauhajoen Karhu              4 - 1 (1 - 0)
Punakone-Roy's Boys                     7 - 2 (3 - 1)
HT-Påsse-Roy's Boys                     1 - 0 (1 - 0)
Roy's Boys-Bitchball United            15 - 0 (6 - 0) (VAJAKKIPELI, 1+1 suurimmat tilastokelpoiset tehot)

Koodia:
puistofutis:

 8. sija      4   0   7   37-44     12 pts

puistocup:

 1. kierros   0   0   1    1- 9


Koodia:
maalivahdit: nollapelit rec.
Antsu13                10 ottelua       0+0                 0           3-0-7
Habba                   2 ottelua       0+0                 0           0-0-0
Amado Guevara           1 ottelu        0+0                 0           0-0-1
futsalasiantuntija      1 ottelu        0+0                 0           0-0-0
Siperia                 1 ottelu        0+0                 0           0-0-0
jp72672                 1 ottelu        0+0                 0           0-0-0
f.o.o                   1 ottelu        0+0                 0           0-0-0
Ben                     1 ottelu        0+0                 0           0-0-0
caucho                  1 ottelu        0+0                 0           0-0-0
Pelisilmätön            1 ottelu        0+0                 0           0-0-0


kenttäpelaajat: AM VM TM rec.
futsalasiantuntija     12.9+6=15                4+0     1+1     0+0     4-0-8
Ben                    12.3+2= 5                0+0     0+0     0+0     4-0-8
"Ristis"                3.3+1= 4                0+0     0+0     0+0     1-0-2
jp72672                 9.3+0= 3                0+0     0+0     0+0     3-0-6
Siperia                 5.2+1= 3                0+0     0+0     0+0     2-0-3
caucho                  4.2+1= 3                0+0     1+0     0+0     2-0-2
Habba                  12.1+2= 3                0+0     1+0     0+0     4-0-8
mawerick41              3.2+0= 2                1+0     0+0     0+0     1-0-2
f.o.o                  12.1+1= 2                0+0     0+0     0+0     4-0-8
Lee Sharpe              3.1+1= 2                0+1     0+0     0+0     1-0-2
"Oscar"                 3.0+2= 2                0+0     0+1     0+0     1-0-2
Pelisilmätön            7.1+0= 1                0+0     0+0     0+0     2-0-5
Petteri Hemminki        2.1+0= 1                0+0     0+0     0+0     1-0-1
"Jallu"                 1.1+0= 1                0+0     0+0     0+0     0-0-1
tiipe                   6.0+1= 1                0+1     0+0     0+0     2-0-4
"Parta-Vili"            1.0+1= 1                0+1     0+0     0+0     0-0-1
"Habban veli"           4.0+0= 0                0+0     0+0     0+0     1-0-3
amuji                   1.0+0= 0                0+0     0+0     0+0     0-0-1
Ben Danielson           1.0+0= 0                0+0     0+0     0+0     0-0-1
"Kala-Kalle"            1.0+0= 0                0+0     0+0     0+0     0-0-1
#18                     1.0+0= 0                0+0     0+0     0+0     0-0-1

Turnaukset:

Koodia:
Roy's Boys-Nevö Forget                  5 - 4 (3 - 1) (FF2-turnaus)


Koodia:
FF2-turnaus

 1. sija      1   0   0    5- 4      3 pts

Koodia:

maalivahdit: nollapelit rec.
Habba                   1 ottelu        0+1                 0           1-0-0

kenttäpelaajat: AM VM TM rec.
Siperia                 1.3+0= 3                1+0     0+0     0+0     1-0-0
futsalasiantuntija      1.1+0= 1                0+0     0+0     0+0     1-0-0
Pelisilmätön            1.0+1= 1                0+1     0+0     0+0     1-0-0
mawerick41              1.0+1= 1                0+0     0+0     0+0     1-0-0
caucho                  1.0+0= 0                0+0     0+0     0+0     1-0-0
Ben                     1.0+0= 0                0+0     0+0     0+0     1-0-0
jp72672                 1.0+0= 0                0+0     0+0     0+0     1-0-0
f.o.o                   1.0+0= 0                0+0     0+0     0+0     1-0-0

Jalkapallokuumeeseen sairastuneet Kunkkislaiset eivät malttaneet odottaa seuraavaa kesää, vaan päättivät rohkeasti ottaa härkää sarvista myös talvikaudella. Käytännössä nollakokemuksella futsalin osalta varustetut sankarimme päättivät osallistua harrastefutsaliin toiveiden ollessa korkealla puistofutiskauden loppupuolella signeerattujen Siperian sekä lazban mukanaan tuoman taituruuden myötä.

Kunkkikselle taktisesti uusi laji ja kieltämättä keskimääräistä puistofutislohkoa korkeampi taso kauttaaltaan olivat suuri koetinkivi, eivätkä vihreänutut kyenneet lohkonsa parhaita joukkueita haastamaan aivan täysin palkein. Lopputuloksena 5. sija 7 joukkueen sarjassa, mutta myös hyvää kokemusta myös sisäfutiksen puolelta.

Joukkueen kantavia voimia olivat odotetusti junnutähdet lazba sekä Siperia, mutta myös yhteistyöjoukkue Rusakoiden säärelä, joka signeerattiin talvipeleille mukaan yhdessä itsensä Rusakon kanssa. Säärelästä tulikin yksi Kunkkiksen kantavista voimista erityisesti futsalin puolella useiden kausien ajaksi. Ylipäätään yhteistyö Rusakoiden kanssa oli Kunkkikselle korvaamatonta, koska sen myötä päästiin harjoittelemaan pelinomaisesti lähestulkoon joka sunnuntai huhti-toukokuun vaihteesta aina myöhäiseen syksyyn saakka. Näissä peleissä pelattiin aina rennosti, mutta tosissaan ja kentältä kykeni aistimaan joukkueiden välisen kunnioituksen sekä kilpailullisuuden. Maaleista pidettiin kirjaa ja lopputuloksilla oli väliä. Parhaimmillaan nämä väännöt houkuttelivat paikalle jopa yli 20 pelaajaa sunnuntaiaamupäivisin Kiovanpuiston hiekalle, joten mistään turhasta läpsyttelystä ei ollut kysymys. Myöhemmin Rusakot ovat tarjonneet Kunkkikselle helpotusta pelaajapulaan myös mm. Ravenouksen ja mutkien kautta nykyisen maalivahtilupaus "Samin Pojan" kautta.

Tähän väliin onkin hyvä paikka kysyä Rusakoiden riveistä Kunkkikseen siirtyneistä pelaajista ehkä siltä merkittävimmältä, Ravenoukselta näkemyksiä Kunkkiksen sekä Rusakoiden väliseen yhteistyöhön.

Uutinen
fa: Ravenous, tulit aikanaan joukkueeseen verivihollisen, Rusakoiden, riveistä. Kuvaile rusakkopelaajan näkökulmasta joukkueiden välistä suhdetta. Oliko kysymyksessä enemmän viha- vai rakkaussuhde?

Ravenous: En ole koskaan nähnyt Rusakoita ja Kunkkista verivihollisina tai edes vihollisina. Joukkueiden välillä oli aina kilpailua mutta Kunkkiksen ollessa joukkueen pahimmassa kriisissä ensimmäiset vahvistukset hankittiin juuri Rusakoista. Minun lisäkseni Habba ja säärelä pelasivat aktiivisesti molemmissa joukkueissa ja tuurausta on muutenkin ollut joukkueiden välillä. Eikä unohdeta klassisia Kiovanpuiston höntsyjä, silloin kun vielä höntsyaktiivisuutta oli molemmissa porukoissa.

Pelillisistä kokemuksista ykkösenä on tietysti puistofutiksen lopputurnauspaikka 2014. En ole koskaan pelannut muuta kuin höntsyfutista ja puulaakia, joten tuo saavutus on kyllä tähänastisen futisharrastukseni kohokohta. Yksittäisistä peleistä on mieleen jäänyt mm. puistofutiksessa -13 otettu voitto paljon nykyistä vahvemmasta Mustasta Surmasta, jolla silloin torpedoimme kyseisen joukkueen lopputurnaushaaveet. Henkilökohtaisella tasolla myös joukkueen maalikuninkuus futsalissa -11 lämmittää mieltä. Tuon kauden jälkeenhän olen jättänyt maalintekovastuuta muille ja tehnyt enemmän pyyteetöntä työtä joukkueen menestyksen eteen.

fa: Pääsit myös kokemaan Kunkkiksen ankarat ajat kuin myös viimeisimmät menestyksen vuodet, samalla nousten Kunkkis-legendojen joukkoon (toisin kuin toinen ex-Rusakko Säärelä). Mikä pelillinen kokemus sinulla on jäänyt päällimmäisenä mieleen ja miltä sinusta on tuntunut henkilökohtaisesti maistaa puulaakimenestystä pitkällisen menestyksettömän tahkoamisen jälkeen (niin Rusakoissa kuin Kunkkiksessakin)?

Ravenous: Menestyksen tavoittelu ei minulle ole puulaakifutiksessa ollut koskaan se päällimmäinen asia, mutta kyllähän se mukavampaa on voittaa pelejä kuin hävitä niitä. Kunkkis on noussut vaikeista ajoista voittavaksi joukkueeksi, mutta ihan yhtä lailla ylpeänä olen kantanut Rusakoiden ja Kunkkiksen paitoja myös silloin kun voittoja ei ole tullut.


Haastatteluajankohdan jälkeen Ravenouksen asema Kunkkiksen kaanonissa on kuitenkin muuttunut hänen vaihdettua koko joukkuetta shokeeranneesti FC Gullitin riveihin. Muistot jäävät, mutta kunnia unohtuu...

Kauden 2007-2008 futsalrosterista on myös nostettava erikseen esiin debyyttinsä tehneet Spox sekä bupa dukta, jotka Kunkkis-toveruuden myötä muuttivat yhteiseen kimppakämppään ja myöhemmin olivat instrumentaalisessa roolissa sisarjoukkue JS Geezersien perustamisen osalta. Mutta tästä myöhemmin lisää...

futsal 2007-08:

Koodia:
harrastefutsal:

Starmen-Roy's Boys                     10 - 5 (6 - 3)
Roy's Boys-PK Liverspoil                7 - 3 (3 - 2)
R-LS United-Roy's Boys                  3 - 5 (1 - 2)
Vastapallo-Roy's Boys                   2 - 2 (2 - 1)
Roy's Boys-Starmen                      4 - 7 (2 - 4)
PK Liverspoil-Roy's Boys                0 - 5 (luovutus)
Roy's Boys-FC NeKu                      0 - 4 (0 - 0)
FC Bellat-Roy's Boys                    2 - 1 (2 - 0)
Roy's Boys-Vastapallo                   0 - 6 (0 - 5)
Roy's Boys-R-LS United                  0 - 6 (0 - 2)
Roy's Boys-FC Bellat                    3 - 2 (1 - 1)
FC NeKu-Roy's Boys                      6 - 2 (4 - 2)

Koodia:
harrastefutsal:

 5. sija      4   1   7   34-51     13 pts


Koodia:
maalivahdit: nollapelit rec.
Antsu13                10 ottelua       0+0                 0           2-1-7
Habba 2 ottelua       0+0                 0           1-0-0


kenttäpelaajat: AM VM TM rec.
Siperia                 9.11+4=15               2+0     1+0     1+0     3-1-5
lazba                   7. 5+4= 9               1+1     1+0     0+0     2-1-4
säärelä                11. 4+3= 7               0+1     0+1     0+0     3-1-7
futsalasiantuntija     11. 1+3= 4               0+0     1+1     0+0     3-1-7
Ben                     8. 3+0= 3               1+0     0+0     0+0     3-1-4
nipa                    3. 2+1= 3               0+0     0+0     0+0     1-0-2
bupa dukta              2. 2+1= 3               1+0     0+0     0+0     1-0-1
jp72672                10. 1+1= 2               0+0     0+0     0+1     2-1-7
amuji                   3. 0+1= 1               0+0     0+0     0+0     1-1-1
Habba                  11. 0+0= 0               0+0     0+0     0+0     3-1-7
Lee Sharpe              9. 0+0= 0               0+0     0+0     0+0     2-1-6
f.o.o                   9. 0+0= 0               0+0     0+0     0+0     3-1-5
Spox                    4. 0+0= 0               0+0     0+0     0+0     0-0-4
Rusakko                 3. 0+0= 0               0+0     0+0     0+0     1-0-2
Ben Danielson           2. 0+0= 0               0+0     0+0     0+0     1-0-1

Kauden 2008 puistofutikseen osallistunut Kunkkis oli jo vuoden aikana kulkenut valtavan matkan eteenpäin. Joukkueen kokoonpano pursuili pelikykyisistä forumlegendoista ja pelaajien keskitaso oli muutenkin nousussa - niin uusien värväysten kuin luontaisen kehittymisen myötä.

Väittäisin kasassa olleen jopa siinä määrin kovan miehistön, että laittaessa tuon aikaisen Kunkkiksen siinä kunnossaan nykypäivän Kunkkista vastaan, ei voittajaa voisi etukäteen julistaa varmaksi. Osallistumisaktiivisuus tuolla kaudella oli erinomaista niin runkopelaajien kuin tähtienkin osalta. Uutena nimenä mukaan saatiin elämänsä kunnossa vielä ollut Pekko (11 peliä, 9+1). Tämän lisäksi futsalin loppupuolella mukaan värvätyt bupa dukta (pistepörssin voitto 12 pelissä 13 pistettä) sekä Spox kostautuivat todellisiksi pelimiehiksi.

Kauden lopetus oli traumaattinen. Läpi kauden saldolla 8-2-0 briisaillut Kunkkis ei tarvinnut montaakaan pistettä kahdesta jäljellä olevasta ottelusta. Pellervossa pelattu kärkikamppailu FC Kerhoa vastaan tyydytti joukkuetta - 1-1 tasuri jätti kaikki avaimet omiin käsiin viimeisen kierroksen pelissä FC Kiovaa vastaan. Niin siinä kuitenkin lopulta kävi, että Kunkkis jäätyi ratkaisevalla hetkellä häviten kauden viimeisen pelinsä Kiovalle 1-0, menettäen samalla niin lohkovoiton kuin lopputurnauspaikan. Erityisen kitkerää tuosta teki se, että lopputurnaukseen pääsi kaksi parasta joukkuetta ja Kunkkis jäi 1-0 tappiollaan kolmanneksi. Tasapelikin olisi riittänyt veijareillemme tuohon tavoitteeseen, mutta näin ei ollut tarkoitettu käyväksi.

Kyseisen menestyskauden ikimuistettavin, ja ehkä koko Kunkkiksen historian legendaarisin peli, käytiin alkukaudesta Tamun kannattajista koostunutta Sinikaartia vastaan sateisella Kiovanpuiston kentällä. Pelin aikana satoi vettä tavalla, jota en henkilökohtaisesti muista koskaan nähneeni. Ilma oli ajoittain vedestä niin sakea, ettei edes hengittäminen paikoillaan seisten ollut helppoa. Ilmatilaa hallinnut vesi suorastaan imi kaiken tilan ympäröivältä hapelta. Itse peli oli todella tunteikas, olivathan molemmat joukkueet enemmän tai vähemmän foorumisteista koostuneita nippuja. Lisäjännitettä toi paikalle saapunut Amado Guevara, joka oli Sinikaartille punainen vaate - olihan Amado yksi Sakilaisten pelätyimmistä myllyttäjistä, jolla oli vyöllään useita päänahkoja toisten seurojen hulimobeista.

Kentällä ei vesilammikoiden keskellä hienouksia nähty, mutta kentän laidalla olleet parikymmentä sinikaartilaista loi tunnelman laulannallaan sekä soihduilla, jotka peittivät näkyvyyttä myös kentän puolella. Hikisen ottelun lopputulos oli 1-1, ja veriseksikin äityneen taistelun tauottua molemmat joukkueet kättelivät toisiaan rehdisti kuten aitoon urheilumeininkiin kuuluu.

2008:

Koodia:
Puistofutis:

FF2 Kuningasidea-FC Kengittäjä          7 - 1 (3 - 1)
FC Adonis-FF2 Kuningasidea              1 - 6 (0 - 3)
FF2 Kuningasidea-Elisa                  5 - 1 (2 - 0)
FF2 Kuningasidea-Jalkapallojoukkue      3 - 1 (1 - 0) (cup)
Sinikaarti-FF2 Kuningasidea             1 - 1 (0 - 0)
FF2 Kuningasidea-4T                     3 - 3 (0 - 2)
PuiPo-FF2 Kuningasidea                  3 - 2 (0 - 2) (cup)
HC Ruoste-FF2 Kuningasidea              1 - 6 (0 - 3)
FF2 Kuningasidea-FC Hepo                1 - 0 (0 - 0)
Pallomahat-FF2 Kuningasidea             4 - 8 (2 - 5)
FF2 Kuningasidea-Moraaliset Voittajat   6 - 4 (4 - 0)
Killon Dynamo-FF2 Kuningasidea          3 - 4 (1 - 3)
FF2 Kuningasidea-FC Kerho               1 - 1 (1 - 1)
FC Kiova-FF2 Kuningasidea               1 - 0 (0 - 0)

Koodia:
puistofutis:

 3. sija      8   3   1   48-21     27 pts

puistocup:

 2. kierros   1   0   1    5- 4

Erittäin benimäinen maali vs. Elisa
Spoxin dominointia vs. Hepo

Puistocup Highlights vs. Jalkapallojoukkue Part 1
Puistocup Highlights vs. Jalkapallojoukkue Part 2

Puistocup Highlights vs. PuiPo Part 1
Puistocup Highlights vs. PuiPo Part 2


Koodia:
maalivahdit: nollapelit rec.
Antsu13                12 ottelua       0+1                 1           8-2-2
Habba                   1 ottelu 0+0                 0           0-0-0
tyyne                   1 ottelu        0+0                 0           1-0-0
Amado Guevara           1 ottelu 0+0                 0           0-1-0


kenttäpelaajat:                                 AM      VM      TM      rec.
bupa dukta             12.9+4=13                2+2     1+1     0+0     7-3-2
Ben                    14.9+2=11                1+0     1+0     0+1     9-3-2
Siperia                 9.4+7=11                1+1     0+1     0+1     5-2-2
Pekko                  11.9+1=10                2+0     0+0     0+0     7-3-1
lazba                   8.4+5= 9                1+1     0+0     0+0     5-2-1
Spox                   12.2+7= 9                0+2     0+0     1+0     8-3-1
futsalasiantuntija     13.5+2= 7                1+1     2+0     0+0     8-3-2
jp72672                13.5+2= 7                1+0     2+0     0+0     8-3-2
caucho                  6.3+2= 5                1+0     1+1     1+0     4-1-1
Habba                  14.1+2= 3                0+0     0+0     1+0     9-3-2
Pelisilmätön           13.1+0= 1                0+0     1+0     0+0     9-3-1
f.o.o                  13.0+1= 1                0+0     0+1     0+0     8-3-2
tiipe                   8.0+0= 0                0+0     0+0     0+0     5-1-2
mawerick41              6.0+0= 0                0+0     0+0     0+0     4-2-0

Terassiraadin tähtipörssi:
Koodia:
1.Pekko                 13*
   Antsu13               13*
 3.bupa dukta            11*
 4.jp72672               10*
 5.lazba                  8*
 6.caucho                 7*
 7.Siperia                6*
 8.Spox                   5*
   futsalasiantuntija     5*
10.Habba                  3*
11.Ben                    2*
12.mawerick41             1*
   f.o.o                  1*


Turnaukset:

Koodia:
Rusakot-FF2 Kuningasidea                2 - 1 (FF2-turnaus, alkulohko)
FF2 Kuningasidea-SMJK                   2 - 2 (FF2-turnaus, alkulohko)
FF2 Kuningasidea-Rusakot                2 - 1 (FF2-turnaus, alkulohko)
SMJK-FF2 Kuningasidea                   0 - 5 (FF2-turnaus, alkulohko)
FF2 Kuningasidea-Rusakot                3 - 3 rp. 2-1 (FF2-turnaus, finaali)

Koodia:
FF2-turnaus*

 1. sija      2   2   1   13- 8      8 pts

Koodia:
maalivahdit: nollapelit rec.
Antsu13                 5 ottelua       0+0                 1           2-2-1

kenttäpelaajat:
Siperia                 5.3+0=3
Mpw                     5.3+0=3
bupa dukta              5.3+0=3
futsalasiantuntija      5.2+0=2
tyyne                   5.1+0=1
Ben                     5.0+0=0
Habba                   5.0+0=0
Zippendaali             5.0+0=0
mawerick41              5.0+0=0

*=turnauksesta ei ole tallessa tietoja maalien syöttäjistä, eikä maalien tekojärjestyksestä
futsalasiantuntija

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 13.05.2016 klo 19:39:44

PART 2: Synkät vuodet

Kunkkis oli noussut vuoden aikana varteenotettavaksi menestyjäsuosikiksi puistofutiskarkeloissa. Taskussa oli ensimmäinen arvometalli ja lopputurnauspaikkakin oli vain hilkun päässä. Kuitenkin jo ennen talvikauden alkamista, 1.9.2008, Kunkkiksen ja erityisesti joukkuetta itseään säälimättä vetäneen Benin maailma romahti.

Spox ja bupa dukta ilmoittivat täysin puun takaa lähtevänsä joukkueesta, perustaen uuden puulaakimiehistön jo tulevan talven futsaliin. Tämän sikermän nimeksi oli tuleman JS Geezers ja sen kokoonpano sisälsi ym. lisäksi myös futsalasiantuntijan, Siperian, cauchon, Pekon sekä lazban nimet. Myös joukkueen liepeillä pyörineet mpw, Zippendaali, tyyne sekä Koiggari valitsivat luonnollisesti seurakseen peppukavereidensa tiimin. Näin ollen sai alkunsa omalla ajanjaksollaan yksi tamperelaisen puistofutisskenen dominoivimmista joukkueista.

Syyt kahtiajaon taustalla olivat selvät ja ne on todennettavissa jo Kunkkis-topicien sisällöstä. Keskustelussa oli selkeää tahtoa kohti parempaa menestymistä ja laadukkaampaa pelillistä tasoa sekä foorumille tyypillistä särmäkästä mejninkiä noin muutenkin. Ongelmaksi muodostuivat pelaajien väliset tasoerot sekä kuppikunnat, joita porukkaan oli muodostunut.

Varsinainen perustajajäsenistö itsessään oli lientynyt ja karsiutunut jo aika pieneksi porukaksi, ja sillä ei itsessään ollut enää isoa merkitystä joukkueen asioissa. Sen sijaan Benin mukanaan tuomat, peppukavereiksikin nimitetyt pelaajat olivat tahdoltaan messissä, mutta taidoiltaan varsin rajallista sakkia. Ben oli korvaamaton osa joukkueen taustaorganisaatiota, mutta pelillisesti hyvästä roolituksestaan huolimatta rasite, jonkalaisia ei huipputason puulaakijoukkueeseen kovin montaa voisi mahtua. Pelisilmätön ja f.o.o. eivät parhaasta yrityksestäkään huolimatta täyttäneet pelillisesti niitä kriteereitä, joille joukkuetta tahdottiin osan pelaajistosta toimesta viedä. Mahdoton Antsu oli jo tässä vaiheessa seuralegenda, mutta hänen tilalleen olisi ollut tarjolla nuorisojaostosta Koiggarin ja tyynen kaltaisia SM-tason junioireita. Tiipe (jonka nimi roikkui joistain syystä hetken Geezersien listoilla) ja mawerick41 (toivotettiin myös mukaan, läpällä kai?) olivat aitoja forumisteja, mutta heidän pelillinen antinsa koettiin rajoittavana tekijänä tiellä kohti menestystä.

Kun tilalle olisi ollut jopa 6 uutta tulijaa (mm. cauchon pikkuveli ja nykyinen Kunkkiksen kantava voima mantzios) ja vanhojen pois potkiminen näiden tieltä tuntui monestakin syystä mahdottomuudelta, eivät Spox ja bupa dukta nähneet vaihtoehtoja uuden joukkueen perustamiselle. Hyvin nopeasti he saivat mukaansa myös Siperian, jonka myötä koko junnuosasto oli korvamerkitty JS Geezerseille. Myös futsalasiantuntija koki henkisen kotinsa olevan enemmän näiden pelaajien seurassa kuin jäljelle jääneessä Kunkkiksessa, joten raskas päätös tuli tehtyä lopulta aika kivuttomasti.

Uutinen
fa: Spox, sinuun henkilöityy, yhdessä bupa duktan kanssa, alkuperäisen Kunkkiksen tuho. Näin vuosien jo kuluttua ja pölyn laskeuduttua, voitko käydä läpi miten tämä prosessi sai alkunsa ja mitkä tekijät ajoivat lopulliseen joukkueen kahtiajakoon.

Spox: Valitettavasti muisti pätkii varsinkin tuon ajan osalta eikä mieleen tule mitään selkeää syytä miksi päätimme perustaa uuden joukkueen. Jos jotain pitäisi veikata niin ehkä se voisi olla ainakin osasyynä kun Kunkkiksessa pyöri ties ketä Benin kavereita. Mukavia tyyppejä, mutta ajattelin sen olleen futisforumilla kirjoittelevien joukkue. Mutta kuten mainitsin, enää ei muista mitä silloin tapahtui ja tuli ajateltua. Nyt toki harmittaa se mitä tuli tehtyä, mutta kaatunutta maitoa on turha murehtia.

fa: Lempinimesi Kunkkiksen aikoihin oli Suuri Yksinäinen. Tästä syystä olisikin mielenkiintoista kuulla miten sinä koit joukkueen yhteishengen. Kysymyksessä oli kuitenkin alunperinkin toisilleen tuntemattomista forumisteista koottu värikkäiden persoonallisuuksien kasviskeitto. Oliko joukkueesta helppo löytää oma paikkansa?

Spox: Joukkue oli täynnä outoja persoonallisuuksia, mutta yllättävän helppo siellä oli olla mukana. Ehkä asiaa auttoi se kun itse oli niin hiljainen ja antoi muiden hoitaa puhumiset. Näin jälkikäteen ajateltuna ei ole muita kuin positiivisia muistoja noilta ajoilta ja olihan eri persoonien sulatusuuni joka toimi sen hetken jonka olin siellä.


Alla vielä syvä anal yysi splitistä forumlegenda Mxyzin toimesta:

Kyseessä on varmasti monien tekijöiden summa ja kaikilla yksilöillä on omat syynsä vaihdokseen. Toisilla spesifimmät, toisilla muiden pelaajien päätösten mukaan tehdyt ratkaisut.  

Jos sosiaalista puolta lähdetään miettimään, niin kyllähän sieltä varmasti syytä löytyy. Nythän joukkueessa oli käytännössä neljä ryhmittymää. Benin peppukaverit, junnuosasto, tiiviisti mukana olevat forumistit ja vähemmän tiiviisti mukana olevat forumistit. Kaikki alan kirjallisuutta opiskelleista tietävät, että näin monta viiteryhmää aiheuttaa usein tietynlaista häiriötä ryhmädynamiikassa. Nyt tehty ratkaisu vapauttaa Kunkkiksen teidän kaveriporukkanne vapaaseen käyttöön, luonnollisesti forumilta lisätukea tarpeen mukaan ammentaen. Tämä uusi joukkue taas palvelee junnuosastoa ja meitä oman (forumlähtöisen) porukan muodostaneita tyyppejä, vähentäen ns. kuppikuntia joukkueen sisällä. Ajan saatossa tämäkin ryhmä toki saattaa jalostua vielä eteenpäin, sitähän ei kukaan vielä tässä vaiheessa pysty ennustamaan. Nyt tilanne kuitenkin vaikuttaa hyvältä ja sopuisalta, eikä kenelläkään ole mitään valitettavaa.

Toisaalta voidaan pohtia pelillisiä aspekteja. Itsehän olen vain kaikenlaista palloilua aktiivisesti harrastava sunnuntaipotkija, joka on herännyt jalkapallon pelaamiseen tosissaan vasta viime vuodesta lähtien. Nykyisen joukkueen pelilliset ongelmat, joista täälläkin on useaan otteeseen väännetty, eivät kuitenkaan ole jatkossakaan muuttumassa mihinkään, ja tämä saattaa joitain lahjakkaimmista yksilöistä häiritäkin. Itsekin toki odotan innolla sitä, että pääsen kehittymään hyvien pelaajien keskellä entistä paremmaksi pelaajaksi. En epäile hetkeäkään, eikö kovempi taitotaso piiskaa myös minua yrittämään entistä enemmän ja innokkaammin.

Summa summarum, mielestäni joukkueiden välistä kollaboraatiota olisi syytä jatkaa myös talvella, mm. yhteisten harjoitusvuorojen merkeissä. Rusakoihin päin pitää tietenkin myös olla yhteyksissä talven futsalvuorojen suhteen. Meinaan, voi tulla aika ruuhkaa, jos kaikki iskettävät sinne kerralla...


Mikään Einstein ei tarvitse olla todetakseen, ettei Kunkkiksen kausi futsalin puolella sujunut kovin ruusuisissa merkeissä. Turpaan tuli edestä, takaa, vasemmalta ja oikealta. Huomioitavaa on kuitenkin se, että kontakti sisarjoukkue JS Geezerseihin säilyi alkumyrskyn jälkeen. Samoissa treeneissä käytiin ja pelillistä apuakin tuli Giisereiltä Kunkkikselle jo ekalla kaudella splitin jälkeen, tosin aika hintsusti.

Mitään legendaarisia debyyttejä tällä kaudella ei nähty, mutta mainittakoon erikseen kuitenkin hertsin koomiset seikkailut (löytyvät slow-mona yhdeltä futsalvideoista) sekä muutaman kauden joukkuetta vahvistanut sympaattinen dondiego.

Annetaanpa tässä vaiheessa puheenvuoro toiselle joukkueen johtohahmoista, loikkauksen jälkeen perään jääneelle Benille.

Uutinen
fa: Kuinka syvältä JS Geezersien hyppäys pois Kunkkiksen vahvuudesta riipaisi? Mikä sai sinut silloin pitämään Kunkkiksen elossa läpi vaikeiden vuosien, jolloin persnuohousta tuli jokaiselta vastaantulevalta jengiltä sukupuoleen ja painoindeksiin katsomatta?

Ben: Aluksi hyvin syvältä, koska tuli täysin puskista. Forumin joukkuetta koskeviin erimielisyyskeskusteluihin olin itse vastaillut kieli poskessa ja vielä viimeisen ottelun jälkeen useampikin pois lähteneistä sanoi jatkavansa, eikä kukaan vihjannut mitenkään muista suunnitelmista. Lisäksi kun tuohon aikaan vielä harjoiteltiinkin ja näin ollen joukkueen yhteisten tapahtumien määrä liikuskeli arviolta 60-70 paikkeilla vuodessa, niin näihin kavereihin oli tietyllä tapaa henkilökohtaisestikin kiintynyt.

Tunsin itseni epäonnistuneeksi vetäjänä, johon rooliin en alunperinkään olisi halunnut ryhtyä, ja joukkopaon laajuus jätti myös klassisen koulukiusatun fiiliksen ulkopuolelle jättämisestä, sillä tuntui, että uusi joukkue on suunnilleen sama kuin entinen miinus minä. En tiennyt mitä olisin voinut tehdä toisin, sillä harrasteporukasta jatkohalukkaan pelaajan kenkiminen siksi, että joku parempi kyttää paikkaa olisi aika tylyä. Pelkkä Siperian ja TPV-junnujen uusi joukkue tuskin olisi riipaissut mitenkään, koska ymmärrän kyllä täysin miksi Siperia halusi kavereitaan mukaan joukkueeseen.

Mitä vaikeisiin vuosiin tulee, niin haluan hieman täsmentää tätä sikäli, että puistofutiksessahan pärjättiin läpi vuosien kohtalaisesti, eli voittoja sieltä täältä ja sijoitus keskikastissa, eli niin kauan kuin pelaajia riittää, niin tuollainen menestys ei saa lopettamisajatuksia viriämään.

Sen sijaan futsalissa oli muutamia aivan hirveitä kausia. Eroamisen jälkeen näytti ensinnäkin siltä, ettei mitään futsalkautta tule ehkä enää koskaan. Minulla ja f.o.o:lla oli jo pitkällä suunnitelmat viikottaisesta sulkapallovuorosta ja Jipskukin oli jo alustavasti lupautunut silloin tällöin vuorolle. Forum kuitenkin näytti tuossa voimansa ja saimme muutaman forumistin sekä kolme kaveria Rusakoista lähtemään mukaan ja yhtäkkiä olikin joukkue määrällisesti kasassa. Tämä ensimmäinen futsalkausi Geezers-jutun jälkeen oli ehkä kaikkein huonoin, mutta minulla oli oikeasti vilpitön usko joukkueeseen ennen kautta.

En uskonut, että porukka on läheskään samaa tasoa kuin kesällä nähty, mutta kuvittelin, että taso olisi suunnilleen sama kuin edellisellä futsalkaudella jolloin joukkue oli kerännyt 13 pistettä saldolla 4-1-7. Johtoajatus oli lähinnä se, että silloisella futsalkaudella joukkue oli keskikentän junnujen varassa ja nyt samaa roolia vetivät satojen miesten pelien hankinta Rusakoista ja uusi superjunnu TKT:sta, mutta vaikka joukkueen parhaimmistoa olivatkin, niin eivät kuitenkaan läheskään pystyneet yksin kannattelemaan joukkuetta. Puolustuspeli toimi säällisesti paitsi aivan kärkijoukkueita vastaan, mutta joukkueella ei ollut mitään hyökkäyspeliä. Kauden hienoin saavutus oli, että Real Mesidzille hävittiin toinen peli vain kolmella maalilla. Tuntui selvältä, ettei futsaliin enää palata.

Ensimmäinen kesäkausi oli kuitenkin menestys, kun joukkue vastoin kaikkia odotuksia voitti melkein kaikki tiukat pelit ja pystyi uusimaan Geezersin eroamisesta huolimatta edelliskesän kolmossijan tasaisessa lohkossa. (maalierolla 30-30 vrt. edelliskauden 48-21) Tälle kaudelle saatiin pari erinomaista vahvistusta ja lisäksi refereen lukuisten poissaolojen vuoksi Siperia pelasi kaksi kolmaosaa kauden peleistä "tuuraajana". Joukkueen taru olisi luultavasti loppunut tähän kauteen ilman tätä menestystä.

Tämä antoi uskoa joukkueelle sitten uudestaan lähteä futsaliin mukaan käytännössä samalla joukkueella kuin edelliskaudella (nuo kesän vahvistukset eivät osallistuneet futsaliin) ja menestys ei paljon muuttunut mihinkään, joskin nyt lohkossa oli yksi vielä huonompi joukkue, joten muutama piste saalistettiin enemmän. Kuitenkin jälleen tuntui siltä, että futsal on nähty.

Kesäkaudet jatkoivat samaa rataa, eli keskikastissa oltiin ja pari voittoa lisää, niin olisi oltu pronssin syrjässä kiinni, nyt vaan ei jokaista tiukkaa peliä enää käännetty eduksi. Puistofutis ei kuitenkaan ole enää tuntunut olevan katkolla.

2011 oli huomionarvoinen vuosi, koska viimeistään tuolloin huomasin omalla kohdallani menneiden olevan menneitä mitä tuli Geezersien loikkaukseen pois Kunkkiksesta. Tuolloin nimittäin itseäni aidosti vitutti Geezers-pelaajien puolesta finaalin rankkarihäviö lopputurnauksessa.

Kahden surkeasti menneen futsalkauden jälkeen siihen osallistuminen sen sijaan oli vaakalaudalla. Geezers kuitenkin ajautui mm. armeijakiireiden vuoksi pariksi vuodeksi kokoonpano-ongelmiin futsalin osalta ja futsal sai joukkueen olennaisen vahvistumisen myötä uutta mielekkyyttä tästä seuranneiden vahvistusten myötä. Kaudella 11-12 mitalisija karkasi vain maalieron perusteella. Joukkueen ns. "paras kokoonpano" oli näinä vuosina todella hyvä, mutta kärkisijat menivät ajoittaisiin kokoonpano-ongelmiin. Ei kuitenkaan puhettakaan, etteikö näitä kausia olisi ollut kiva vetää läpi.

Kaudeksi 12-13 Geezers sai taas joukkueen kokoon ja Kunkkiksen futsal oli taas vaarassa loppua perustason riittämättömyyden vuoksi. Tällä kaudella kuitenkin pitkäaikaiset Kunkkis-pelaajat futsalasiantuntija ja Siperia tulivat Geezersin ohella myös Kunkkiksessa pelaamaan ja lisäksi piristysruisketta saatiin säärelän pojan kaveripiiristä. Menestys tosin jäi huonoksi tappioiden seuratessa toisiaan. Varsinkaan kärkijoukkueita ei pystytty ollenkaan haastamaan vaan otettiin muutama todella nöyryyttävä tappio. Jälleen näytti epätodennäköiseltä, että futsaliin enää palataan.

Seuraavana syksynä saatiin kuitenkin Vastapallon kautta muutama kaveri sekä forumin kautta taas pari pätevää veikkosta ja niin vain taas lähdettiin kauteen mukaan. Tuo kausi menikin ihan kohtalaisesti, kun vain puolet otteluista hävittiin. Tuon jälkeen sitten Geezers ei enää saanut vetäjää/joukkuetta kokoon ja käytännössä fuusioitui Kuningasidean kanssa ja alkoi Kuningasidean meneillään oleva loiston aika.

Eli lyhyesti sanottuna. Aina kun näytti siltä, että ei tästä mitään tule, niin tapahtui jotain joka toi uutta toivoa. Välillä toivo oli turhaa ja välillä ei. Eli optimistina usein yliarvioin uusien pelaajien tason. Ei pidä väheksyä kesäkausia joista ei yhdessäkään otettu "joka pelissä turpaan". Se nimittäin on pidemmän päälle raskasta, vaikka kuinka olisi höntsypeleistä kyse enkä usko, että joukkue olisi kestänyt jos 1-0-11-futsalkauden jälkeen olisi kesällä jatkettu 1-1-9-meiningeillä.Pimeän Aikakauden Kunkkis

Kuvan yksityiskohdat ovat herkullisia. Eturivissä valmentajana toiminut mawe uunituore Geezers-paita päällään. Mahtoi Beniä kyrpiä? Takana oikeassa laidassa hertsi tiivistää oman olemuksensa täydellisesti yhteen kuvaan. säärelän banderollilook toimii, Habballa sarjamurhaaja Bobin ilme toisella laidalla. Vastapainona hertsin karismattomuudelle toisessa laidassa Ben Danielsson kostuttaa pimppejä pelkällä olemuksellaan. Vieressä kaikkensa antanut Hemminki, joka kuului nuorempana shokeeraavasti Suomen nuorisomaajoukkuerinkiin. Kuvan kruunaa täydellinen piittaamattomuus pituusjärjestyksestä, jonka johdosta kainaloposeeraus luo kuvan humalaisen ryyppyremmin yhteispotretista.


futsal 2008-09:

Koodia:
harrastefutsal:

FF2 Kuningasidea-NuoPa                  1 -10 (1 - 4)
Soho SS-FF2 Kuningasidea                2 - 0 (0 - 0)
TP-U-FF2 Kuningasidea                   5 - 1 (0 - 1)
FF2 Kuningasidea-Power Rangers          1 - 8 (0 - 3)
UPM FS-FF2 Kuningasidea                 4 - 3 (1 - 0)
FF2 Kuningasidea-Real Mesidz            0 -11 (0 - 2)
NuoPa-FF2 Kuningasidea                  7 - 1 (5 - 0)
FF2 Kuningasidea-Soho SS                0 - 2 (0 - 1)
Power Rangers-FF2 Kuningasidea          8 - 1 (6 - 0)
FF2 Kuningasidea-TP-U                   3 - 2 (1 - 2)
FF2 Kuningasidea-UPM FS                 2 - 3 (0 - 3)
Real Mesidz-FF2 Kuningasidea            5 - 2 (2 - 0)

Koodia:
harrastefutsal:

 7. sija      1   0  11   15-67      3 pts

Ben tekaisee Pimeän Aikakauden Kunkkiksen historian 1. maalin
1-7 Peppuhoonaus vs. NuoPa

On Vain Yksi Mahdoton
On Vain Yksi Mahdoton Part 2

R.I.P. Legendaarinen Power Rangers

Vs. JS Geezersien yhteistyöseura Mad Cows
Koodia:
maalivahdit: nollapelit rec
Antsu13                 7 ottelua       0+0                 0           0-0-7
Koiggari                1 ottelu        0+1                 0           1-0-0
batteri                 3 ottelua       0+0                 0           0-0-3
referee3000             2 ottelua 0+0                 0           0-0-0
Habba                   2 ottelua 0+0                 0           0-0-1
tyyne                   1 ottelu 0+0                 0           0-0-0


kenttäpelaajat: AM VM TM rec.
Pekko                   4.2+2=4                 1+0 0+0 0+0 0-0-4
Mpw                     1.3+0=3                 0+0 1+0 0+0 1-0-0
referee3000             8.2+1=3                 0+0 0+0 0+0 1-0-7
säärelä                12.1+2=3                 0+0 0+0 0+0 1-0-11
Ravenous               11.2+0=2                 0+0 0+0 0+0 1-0-10
hertsi-                10.1+1=2                 0+0 0+0 0+0 1-0-9
Ben Danielson           6.1+1=2                 0+0 0+0 0+0 0-0-6
Siperia                 3.1+1=2                 0+0 0+0 0+0 1-0-2
Ben                    12.1+0=1                 0+0 0+0 0+0 1-0-11
Petteri Hemminki        6.1+0=1                 0+0 0+0 0+0 0-0-6
jp72672                10.0+1=1                 0+0 0+0 0+0 1-0-9
Habba                  12.0+0=0                 0+0 0+0 0+0 1-0-11
f.o.o                  10.0+0=0                 0+0 0+0 0+0 0-0-10
Rusakko                 5.0+0=0                 0+0 0+0 0+0 0-0-5
dondiego                3.0+0=0                 0+0 0+0 0+0 0-0-3
Lee Sharpe              2.0+0=0                 0+0 0+0 0+0 0-0-2
tyyne                   2.0+0=0                 0+0 0+0 0+0 1-0-1
caucho                  1.0+0=0                 0+0 0+0 0+0 0-0-1

Pukukoppiraadin tähtipörssi:
Koodia:
1.Antsu13               13*
 2.referee3000           12*
 3.säärelä               10*
 4.Pekko                  8*
 5.batteri                7*
 6.Petteri Hemminki       4*
 7.hertsi-                3*
   Habba                  3*
   Mpw                    3*
10.Ben Danielson          2*
   Siperia                2*
12.jp72672                1*
   Ben                    1*
   Koiggari               1*
   Ravenous               1*
   f.o.o                  1*

Turnaukset:

Koodia:
Futarit-FF2 Kuningasidea                4 - 0 (Kotarit-turnaus, alkulohko)
FF2 Kuningasidea-VilTe                  0 - 9 (Kotarit-turnaus, alkulohko)
FF2 Kuningasidea-Lommahdus              1 - 7 (Kotarit-turnaus, alkulohko)
JK Heimo-FF2 Kuningasidea              10 - 5 (Kotarit-turnaus, sijoitusottelu)

Koodia:
Kotarit-turnaus

 8. sija      0   0   4    6-30      0 pts

Koodia:
maalivahdit: nollapelit rec
Antsu13                 4 ottelua       0+0                 0           0-0-4

kenttäpelaajat: AM VM TM rec.
Pekko                   4.2+0=2                 0+0 0+0 0+0 0-0-4
caucho                  4.2+0=2                 0+0     0+0     0+0     0-0-4
säärelä                 4.1+0=1                 0+0     0+0     0+0     0-0-4
Petteri Hemminki        4.1+0=1                 0+0     0+0     0+0     0-0-4
hertsi-                 4.0+1=1                 0+0     0+0     0+0     0-0-4
Ravenous                4.0+1=1                 0+0     0+0     0+0     0-0-4
Habba                   4.0+1=1                 0+0     0+0     0+0     0-0-4
Ben                     4.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     0-0-4
Ben Danielson           4.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     0-0-4
f.o.o                   4.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     0-0-4
referee3000             4.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     0-0-4

Kaudelle 2009 odotettiin Kunkkikselta pohjakosketusta myös puistofutiksen puolelta, mutta toisin kävi. Ben osoitti taitonsa managerina ja rakensi 8 peliä pelanneen Siperian sekä säärelän ympärille voittavan kokoonpanon, joka saavutti lopulta sensaatiomaisesti pronssia lohkossaan. Nimilistalta löytyy myös puistofutiksen puolella ensimmäiset pelinsä Kunkkiksessa pelanneet referee3000 ja Hertsi. Yksi harvoista Benin onnistuneista peppukaverivärväyksistä tomppa11 aloitti lyhyen uransa tästä kaudesta. Yhden pelin pelannut tamperelaisfutiksen legenda Immortal kävi myös tekaisemassa 1+1 tehot jossain pelissä, joten vähän pelanneiden pelaajien joukosta löytyi hyviä täsmähankintoja.

Debytanteista joukkueen kaanonin kannalta nimekkäin oli ehdottomasti vielä nykyäänkin joukkueen takalinjoja johtava KAS, joka itselleen ominaiseen tyyliin naputti kauden aikana 6 elintärkeää maalia. Kukaan muu puolustaja, caucho mukaan lukien, ei ole kyennyt Kunkkis-urallaan tukemaan hyökkäystä samalla raivokkuudella kuin KAS. Tämän vastapainona toki hasardinousut ovat välillä kostautuneet myös omissa. Tällä kaudella kaikki meni kuitenkin nappiin ja näiden kolmen pelaajan panos yhdistettynä saumattomaan joukkuepelaamiseen sekä Geezers-cameoihin toi Benille komean sulan hattuun.

2009:

Koodia:
Puistofutis:

FF2 Kuningasidea-Dog's Home             3 - 3 (0 - 1)
FC KT-FF2 Kuningasidea                  2 - 4 (1 - 3)
Vierasjoukkue-FF2 Kuningasidea          2 - 0 (0 - 0) (cup)
FF2 Kuningasidea-Kalevan Urho           3 - 2 (1 - 2)
FC Harjat-FF2 Kuningasidea              2 - 0 (1 - 0)
FF2 Kuningasidea-FC Kihot               3 - 2 (0 - 1)
FC Paltsarit-FF2 Kuningasidea           7 - 0 (4 - 0)
AC Verho-FF2 Kuningasidea               4 - 2 (1 - 1)
FF2 Kuningasidea-FC Sakat               4 - 3 (1 - 2)
Rautakamiinat-FF2 Kuningasidea          0 - 4 (0 - 1)
FF2 Kuningasidea-Tugevad Hamsterid      3 - 2 (3 - 1)
Vellinkuivaajat-FF2 Kuningasidea        3 - 4 (1 - 2)

Koodia:
puistofutis:

 3. sija      7   1   3   30-30     22 pts

puistocup:

 2. kierros   0   0   1    0- 2

Habba pahassa...
Ja Habba hyvässä...

Koodia:
maalivahdit: nollapelit rec.
Antsu13                12 ottelua       0+0                 1           7-1-4


kenttäpelaajat: AM VM TM rec.
Siperia                 8.4+5=9                 0+2     1+0     0+0     5-1-2
säärelä                11.2+7=9                 0+2     0+2     0+0     7-0-4
KAS                     9.6+2=8                 1+1     1+1     0+0     5-1-3
lazba                   3.3+3=6                 1+0     0+1     0+0     2-1-0
referee3000             3.3+1=4                 1+0     1+0     0+0     2-0-1
hertsi-                10.3+0=3                 1+0     1+0     0+0     6-1-3
tyyne                   2.3+0=3                 1+0     1+0     0+0     2-0-0
Ben                    12.2+1=3                 0+0     0+1     0+0     7-1-4
Habba                  12.1+1=2                 0+0     1+0     0+0     7-1-4
Immortal                1.1+1=2                 0+0     1+0     0+0     1-0-0
tomppa11                6.1+0=1                 1+0     0+0     0+0     2-0-4
Mpw                     1.1+0=1                 0+0     0+0     0+0     1-0-0
Pelisilmätön           10.0+1=1                 0+0     0+0     0+0     6-1-3
Petteri Hemminki        7.0+1=1                 0+1     0+0     0+0     4-1-2
Ravenous                3.0+1=1                 0+0     0+0     0+0     1-0-2
bupa dukta              1.0+1=1                 0+0     0+0     0+0     1-0-0
caucho                  1.0+1=1                 0+0     0+0     0+0     1-0-0
Lee Sharpe              9.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     5-1-3
f.o.o                   7.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     4-0-3
dondiego                5.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     3-0-2
Ben Danielson           4.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     2-0-2
jp72672                 2.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     1-0-1
"Janne"                 1.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     0-0-1
Pekko                   1.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     1-0-0

Terassiraadin tähtipörssi:
Koodia:
1.Antsu13               11*
   KAS                   11*
 3.säärelä               10*
 4.lazba                  6*
   tomppa11               6*
 6.Siperia                5*
   Habba                  5*
   referee3000            5*
 9.tyyne                  3*
   hertsi-                3*
   f.o.o                  3*
12.Immortal               2*
13.Ben                    1*
   Mpw                    1*


Turnaukset:

Koodia:
FC Polla-FF2 Kuningasidea              13 - 2 (Keskustorin turnaus, alkulohko)
FF2 Kuningasidea-FC Selvät              3 -10 (Keskustorin turnaus, alkulohko)
FF2 Kuningasidea-FC Tribe               5 - 0 (luovutus) (Keskustorin turnaus, alkulohko)

Koodia:
Keskustorin turnaus

 6. sija      1   0   2   10-23      3 pts

Koodia:
maalivahdit: nollapelit rec.
Antsu13                 2 ottelua       0+0                 0           0-0-2

kenttäpelaajat: AM VM TM rec.
KAS                     2.4+1=5                 0+0 0+0 0+0 0-0-2
Ben                     2.1+1=2                 0+0 0+0 0+0 0-0-2
Habba                   2.0+1=1                 0+0 0+0 0+0 0-0-2
f.o.o                   2.0+0=0                 0+0 0+0 0+0 0-0-2

Tulevalla futsalkaudella Kunkkiksen omien pelaajien nimilista oli jälleen vaatimaton. Ben, Antsu, hertsi, säärelä, Ben Danielson, Ravenous, Habba, dondiego ja caucho&mantzios veljestrion täydentänyt Hatem Temmi kävivät peleillä kohtuullisen hyvin. Tämän lisäksi paikalla nähtiin kiihtyvään tahtiin Geezers-pelaajia, joista erityisesti tyyne nautti täysin rinnoin saamastaan vastuusta Kunkkis-paidassa. Suurin osa muistakin Geezereistä iski pisteitä yli piste per peli tahtia. Tämä ei kuitenkaan riittänyt vähää alusta, vaan FF2KI nuohosi jälleen vessan lattioita kielellään jääden lohkossaan jumbosijoille seitsemänneksi.

Huomioitavaa kaudelta oli myös Kotarit-turnauksessa pelattu Kunkkis - Geezers ottelu, joka on ainoa virallinen kohtaaminen näiden kahden joukkueen välillä. Myöhemmin joukkueet kohtasivat epävirallisessa ottelussa saunaillan yhteydessä Hyhkyn sametilla, mutta tätä peliä ei kukaan täysijärkinen pidä virallisena pelinä. Virallinen ottelu päättyi Geezersien murskaavaan 7-1 voittoon.

futsal 2009-10:

Koodia:
harrastefutsal:

FF2 Kuningasidea-PeePee                 1 -10 (1 - 4)
UPM FS-FF2 Kuningasidea                 5 - 4 (1 - 3)
FF2 Kuningasidea-RuuKie                 2 - 2 (2 - 1)
FC Kumi-FF2 Kuningasidea                3 - 1 (2 - 1)
AC Verho-FF2 Kuningasidea               1 - 0 (1 - 0)
FF2 Kuningasidea-KJK                    2 - 8 (2 - 4)
FC FCT-FF2 Kuningasidea                13 - 3 (7 - 1)
FF2 Kuningasidea-AC Verho               0 - 8 (0 - 5)
PeePee-FF2 Kuningasidea                 3 - 4 (1 - 2)
FF2 Kuningasidea-UPM FS                 6 - 3 (4 - 1)
FF2 Kuningasidea-FC Kumi                2 - 3 (2 - 2)
RuuKie-FF2 Kuningasidea                 3 - 1 (0 - 1)
KJK-FF2 Kuningasidea                    8 - 5 (5 - 4)
FF2 Kuningasidea-FC FCT                 5 -11 (3 - 6)

Koodia:
harrastefutsal:

 7. sija      2   1  11   36-81      7 pts

Koodia:
maalivahdit: nollapelit rec.
Antsu13                14 ottelua       0+0                 0           2-1-11
Habba                   1 ottelu        0+0                 0           0-0-0


kenttäpelaajat: AM VM TM rec.
säärelä                14.11+4=15               2+1     0+0     0+0     2-1-11
tyyne                   4. 6+2= 8               0+0     0+0     0+0     2-0-2
Ben                    14. 4+3= 7               2+1     0+1     0+0     2-1-11
futsalasiantuntija      5. 2+4= 6               0+0     0+0     0+0     2-0-3
caucho                  5. 2+3= 5               0+0     1+0     0+0     2-0-3
hertsi-                10. 3+1= 4               1+1     0+0     0+0     0-1-9
Siperia                 2. 1+3= 4               0+1     1+0     0+0     2-0-0
lazba                   2. 3+0= 3               1+0     0+0     0+0     2-0-0
Ben Danielson           8. 0+3= 3               0+1     0+0     0+0     0-1-7
hatem temmi             8. 2+0= 2               0+0     0+0     0+0     2-1-5
Ravenous                9. 1+1= 2               1+0     0+0     0+0     2-1-6
Petteri Hemminki        4. 1+1= 2               0+0     0+0     0+0     0-1-3
Habba                  12. 0+2= 2               0+0     0+0     0+0     0-1-11
mantzios                4. 0+2= 2               0+1     0+0     0+0     0-0-4
dondiego                8. 0+1= 1               0+0     0+0     0+0     0-1-7
referee3000             4. 0+1= 1               0+0     0+0     0+0     0-1-3
"Kala-Kalle"            4. 0+1= 1               0+1     0+0     0+0     2-0-2
f.o.o                   1. 0+0= 0               0+0     0+0     0+0     0-0-1

Pukukoppiraadin tähtipörssi:
Koodia:
1.Antsu13               19*
 2.säärelä               15*
 3.mantzios               7*
   futsalasiantuntija     7*
 5.caucho                 6*
   Ben                    6*
 7.hertsi-                4*
   tyyne                  4*
 9.Petteri Hemminki       3*
   hatem temmi            3*
   Habba                  3*
   Siperia                3*
13.dondiego               2*
   lazba                  2*
15.Ben Danielson          1*
   Ravenous               1*

Turnaukset:

Koodia:
FF2 Kuningasidea-Lommahdus              0 - 2 (Kotarit-turnaus, alkulohko)
FF2 Kuningasidea-LiePo                  0 - 8 (Kotarit-turnaus, alkulohko)
FF2 Kuningasidea-FC Tribe               1 - 4 (Kotarit-turnaus, alkulohko)
FF2 Kuningasidea-JS Geezers             1 - 7 (Kotarit-turnaus, alkulohko)
FF2 Kuningasidea-FC Melody              0 - 8 (Kotarit-turnaus, alkulohko)

FF2 Kuningasidea-Moukka JS              4 - 2 rp. (Kotarit-turnaus, sijoitusottelu*)

*=sijoitusottelu ratkaistiin suoraan rankkarikilpailulla

Koodia:
Kotarit-turnaus*

11. sija      0   0   5    2-29      0 pts

Koodia:
maalivahdit: nollapelit rec
Antsu13                 5 ottelua       0+0                 0           0-0-5
referee3000             2 ottelua       0+0                 0           0-0-0

kenttäpelaajat: AM VM TM rec.
säärelä                 5.2+0=2                 1+0     0+0     0+0     0-0-5
Ravenous                5.0+1=1                 0+1     0+0     0+0     0-0-5
referee3000             5.0+1=1                 0+0     0+0     0+0     0-0-5
dondiego                5.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     0-0-5
Habba                   5.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     0-0-5
Ben Danielson           5.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     0-0-5
Ben                     5.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     0-0-5
mawerick41              4.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     0-0-4

*=Jotkut (muutkin kuin 1. pelin väliin jättänyt mawerick41) pelaajat eivät välttämättä pelanneet kaikissa otteluissa

Kaudella 2010 ei nähty merkittäviä debytointeja, mutta perustajajäsen futsalasiantuntija teki täysimittaisen paluun Kunkkiksen riveihin. Pelillisesti kausi ei ollut edellisen puistofutiskauden veroinen lopputuloksena ollessa 7. sija. FC Läskin Näköisten maaliero oli kuitenkin vain 2 maalia pakkasella, joten mistään täydestä flopista ei ollut kysymys. Siperia kävi tällä kaudella pelaamassa vain 6 peliä vaisuilla 2+2 tehoilla, joten ehkä hänellä oli off-season tai sitten lohkon yleinen taso oli kovempi kuin aiemmin. Moni ottelu päättyi niukkaan tappioon tai tasapeliin, joten myös onnella saattoi olla oma osansa. Mielenkiintoista tilastollisesti seurata myös tyynen otteita, hänen pystyessä jälleen erinomaiseen piste per peli saldoon.

2010:

Koodia:
Puistofutis:

FF2 Kuningasidea-Johnny and The Boys    3 - 3 (1 - 2)
Kalevan Urho-FF2 Kuningasidea           3 - 2 (1 - 0)
Rautakamiinat-FF2 Kuningasidea          1 - 7 (0 - 5)
FF2 Kuningasidea-Swan&Paedo FC          3 - 2 (1 - 0)
Tohlopin ZSKA-FF2 Kuningasidea          3 - 3 (1 - 0)
FF2 Kuningasidea-FC Noppa               1 - 6 (0 - 2) (cup)
FF2 Kuningasidea-Kalevan Karhut         4 - 0 (1 - 0)
AC Verho-FF2 Kuningasidea               3 - 1 (1 - 0)
FF2 Kuningasidea-FC Kihot               4 - 8 (1 - 4)
FC Kumi-FF2 Kuningasidea                4 - 2 (2 - 0)
FF2 Kuningasidea-Paltsarit              0 - 4 (0 - 1)
Säkenöivä Voima-FF2 Kuningasidea        4 - 4 (3 - 2)Koodia:
puistofutis:

 7. sija      3   3   5   33-35     12 pts

puistocup:

 2. kierros   0   0   1    1- 6


Koodia:
maalivahdit: nollapelit rec.
Antsu13                11 ottelua       0+0                 1           3-2-6
Habba                   1 ottelu        0+0                 0           0-1-0


kenttäpelaajat: AM VM TM rec.
tomppa11                9.8+3=11                2+0     1+0     0+1     3-3-3
säärelä                 9.4+3= 7                0+1     0+0     1+0     2-2-5
futsalasiantuntija     11.1+5= 6                0+1     0+0     0+0     3-3-5
Petteri Hemminki        8.2+3= 5                1+1     0+1     0+0     2-1-5
Ben                    11.3+1= 4                0+0     0+0     0+0     3-2-6
Siperia                 6.2+2= 4                0+0     0+1     0+0     3-1-2
tyyne                   2.3+0= 3                0+0     1+0     1+0     1-1-0
KAS                     8.2+1= 3                0+0     0+0     0+0     2-1-5
hertsi-                 6.2+1= 3                1+1     1+0     0+0     2-2-2
Akfuippi                4.2+1= 3                0+0     0+0     0+0     0-1-3
caucho                  2.1+2= 3                0+0     0+0     0+0     1-1-0
dondiego                7.1+0= 1                0+0     0+0     0+0     2-2-3
mantzios                2.1+0= 1                0+0     0+0     0+0     0-2-0
Antsu13                12.0+1= 1                0+0     0+0     0+1     3-3-6
Habba                  10.0+1= 1                0+0     0+1     0+0     3-2-5
Pelisilmätön            7.0+1= 1                0+0     0+0     0+0     2-1-4
f.o.o                  11.0+0= 0                0+0     0+0     0+0     3-2-6
"Nikke"                 2.0+0= 0                0+0     0+0     0+0     0-1-1
Ravenous                1.0+0= 0                0+0     0+0     0+0     1-0-0
lazba                   1.0+0= 0                0+0     0+0     0+0     0-0-1
hatem temmi             1.0+0= 0                0+0     0+0     0+0     0-1-0

Terassiraadin tähtipörssi:
Koodia:
1.tomppa11              18*
 2.Antsu13               14*
 3.säärelä                8*
 4.KAS                    7*
 5.caucho                 5*
   Ben                    5*
 7.Petteri Hemminki       4*
 8.tyyne                  3*
 9.hertsi-                2*
   Akfuippi               2*
   futsalasiantuntija     2*
   lazba                  2*
13.Siperia                1*
   Habba                  1*
   dondiego               1*
« Viimeksi muokattu: 23.05.2016 klo 23:17:40 kirjoittanut futsalasiantuntija »
futsalasiantuntija

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 13.05.2016 klo 19:41:21

PART 3: Valheellista toivoa / Yö on pimeimmillään juuri ennen aamua

Heikohkoa puistofutiskautta seurasi todellinen Bizarro Season futsalin puolella. Menestys oli aiempia futsalkausia parempaa, päättyen 5. sijaan .500 voittoprosentilla. Kunkkis takoi valtavat 82 maalia, joista tosin ei tilastoihin merkitty Auringonnousua vastaan tehdyistä pisteistä kuin maksimissaan 1+1 per pelaaja kustakin pelistä. Joukkueen runko koostui tutuista nimistä, mutta tälle kaudelle sisarseura JS Geezers lainasi pelaajiaan entistä avokätisemmin.

Pistepörssin tarkastelu on silti todella kummallinen kokemus. Pörssin vei yli piste per peli (14 9+9) tahdilla tehoja tahkonnut (ja toisen Auringonnousu-pelin väliin jättänyt) futsalasiantuntija, joka oli tällä kaudella itseluottamuksensa, lajitaitojensa sekä fyysisen kuntonsa osalta prime timessään. Toiseksi kiilasi jättiyllättäen 10 maalia mättänyt Ravenous ja Ben kaikista pelaajista löysi itsensä kolmossijalta. Tyyne jatkoi tehtailujaan 6+3 tehoilla kuuteen peliin ja puolalainen Slawa teki historiallisesti ainoassa Kunkkis-pelissään 4+0 tehot. Ehkä oudoin yksityiskohta kaikista oli henkilökohtaisista ongelmista kärsineen Siperian jääminen seitsemässä pelissä 2 tehopisteeseen.

Kauden viimeisessä pelissä Kunkkis lähti hakemaan kolmea pistettä vahvistuksinaan Jesse Kupiainen sekä Jesse-Juho Kuusisto. 7-7 tasapeliin päättyneessä pelissä nämä kukavitut jäivät 3 tehopisteestään huolimatta pahasti futsalasiantuntijan ja Benin varjoon. Vanhat kehäketut näyttivät nuorille ja ylimielisille kolleille mallia 5 tehopisteen illalla. Get the fuck out, älkääkö antako oven osua perseellenne poistuessanne.

Tältä kaudelta löytyy ehkä koko Kunkkis-historian mieleenpainuvin tapahtuma, jota muistellaan edelleen tänä päivänäkin - lämmöllä tietenkin. Ensimmäisessä Auringonnousu-pelissä kehitysvammaisia vastaan vimmatusti tehopisteitä jahdannut Ben sai pallon syvällä omalla puolustusaluellaan. Koko Auringonnousu-jengi gravitoitui kohti Beniä, joka oli valmis ottamaan haasteen vastaan. Ensimmäinen kaveri haletsiin vartaloharhautuksella, toisesta jampasta jalalla ohi, jäljellä olleet kaksi puolustajaa säälimätön kärkimiehemme splittasi ja vastaantullut maalivahti oli voimaton Benin sulavan laukaisuharhautuksen edessä. Upean soolon kruunasi tyhjään maaliin pienestä kulmasta viimeistelty kliininen osuma. Tämä itsessään oli jo henkeä salpaavaa katsottavaa, mutta maalia seurannut täydestä sydämestä tullut "molemmat kädet ilmaan ja armoton tuuletushuuto päälle" juhlinta räjäytti potin. Muistan vieläkin kuinka kaaduin omalla maalilla seistessäni lattian pintaan pitelemään vatsaani, samalla cauchon suuntaan epäuskoisia katseita vaihtaen.

Vain Kunkkiksesssa.

futsal 2010-11:


Koodia:
harrastefutsal:

FF2 Kuningasidea-FC Zeroes              5 - 2 (2 - 2)
Palatsi-FF2 Kuningasidea                4 - 3 (2 - 1)
FF2 Kuningasidea-Auringonnousu         19 - 4 (11- 2) (VAJAKKIPELI, 1+1 suurimmat tilastokelpoiset tehot)
PKP-FF2 Kuningasidea                    3 - 4 (1 - 3)
Uljas-FF2 Kuningasidea                  4 - 6 (1 - 4)
Real Soar-FF2 Kuningasidea              4 - 2 (1 - 1)
Athletic Nokia-FF2 Kuningasidea         8 - 1 (2 - 0)
ToPa FT-FF2 Kuningasidea                5 - 0 (1 - 0)
FF2 Kuningasidea-Palatsi                3 - 6 (3 - 1)
FC Zeroes-FF2 Kuningasidea              5 - 7 (2 - 4)
FF2 Kuningasidea-PKP                    3 - 3 (1 - 2)
Auringonnousu-FF2 Kuningasidea          7 -14 (2 - 8) (VAJAKKIPELI, 1+1 suurimmat tilastokelpoiset tehot)
FF2 Kuningasidea-Real Soar              1 -11 (1 - 3)
FF2 Kuningasidea-Uljas                  2 - 4 (0 - 2)
FF2 Kuningasidea-ToPa FT                5 - 3 (2 - 1)
FF2 Kuningasidea-Athletic Nokia         7 - 7 (2 - 3)

Koodia:
harrastefutsal:

 5. sija      7   2   7   82-80     23 pts


Koodia:
maalivahdit: nollapelit rec.
Antsu13                11 ottelua       0+1                 0           5-2-4
Habba                   6 ottelua       0+0                 0           1-0-3
tyyne                   1 ottelu        1+0                 0           0-0-0
Sämpylä                 1 ottelu        0+0                 0           0-0-0
futsalasiantuntija      1 ottelu        0+0                 0           0-0-0
"Zolty"                 1 ottelu        0+0                 0           1-0-0
dondiego                1 ottelu        0+0                 0           0-0-0


kenttäpelaajat: AM VM TM rec.
futsalasiantuntija     14. 9+9=18               2+3     1+0     0+0     6-1-7
Ravenous               16.10+7=17               0+0     1+1     0+0     7-2-7
Ben                    13. 5+6=11               1+0     0+0     0+0     5-2-6
caucho                  7. 1+9=10               0+3     0+0     0+1     4-1-2
tyyne                   6. 6+3= 9               0+0     0+0     0+0     3-1-2
mantzios                5. 6+3= 9               1+0     0+0     1+0     3-2-0
säärelä                 8. 7+0= 7               0+0     1+0     0+0     2-0-6
Habba                  12. 3+2= 5               0+0     0+0     0+0     5-2-5
Pekko                   6. 2+3= 5               1+0     1+0     0+0     2-0-4
"Slawo"                 1. 4+0= 4               1+0     1+0     0+0     1-0-0
hatem temmi             5. 1+3= 4               0+0     0+1     0+0     3-1-1
Antsu13                11. 2+1= 3               0+0     0+0     0+0     5-2-4
"Jesse"                 1. 1+2= 3               0+0     0+0     0+0     0-1-0
Siperia                 7. 1+1= 2               0+0     0+0     0+0     3-0-4
dondiego                7. 0+2= 2               0+0     0+0     0+0     2-1-4
jp72672                 7. 1+0= 1               0+0     0+0     0+0     2-0-5
"Jesse-Juho"            1. 1+0= 1               0+0     0+0     0+0     0-1-0
Sämpylä                 4. 0+1= 1               0+0     0+0     0+0     1-0-3
"Rasmus"                1. 0+1= 1               0+0     0+0     0+0     0-1-0
"Karri"                 1. 0+0= 0               0+0     0+0     0+0     1-0-0

Pukukoppiraadin tähtipörssi:
Koodia:
1.futsalasiantuntija    14*
 2.säärelä                9*
   Antsu13                9*
   Siperia                9*
 5.Pekko                  8*
   mantzios               8*
 7.Sämpylä                7*
 8.caucho                 6*
   Habba                  6*
   tyyne                  6*
   Ravenous               6*
12.Ben                    5*
13."Slawo"                3*
   jp72672                3*
15.dondiego               2*
16.hatem temmi            1*

2011 puistofutis ei tarjonnut juurikaan uutta Kunkkikselle. Maalisaldo edelleen plussalla, mutta voittosaldo .500 tasolla jäätiin heikolle 8. sijalle. Joukkueen kokoonpanoa katsellessa käy selväksi, etteivät mahdollisuudet arvometallin kylkeen vaan ole realistisia, jos kantavina voimina toimivat sinänsä karismaattiset säärelä ja tomppa11. Roolipelaajina hyviä, mutta johtavina pelaajina riittämättömiä. Toki tällä kaudella sarjan oltua ennätystasainen, ei kolmossijasta jääty lopulta kuin 2 pistettä. KAS jatkoi puolustuspäästä käsin tulevaa dominanssiaan yhden kauden tauon jälkeen takomalla huikeat 11 tehopistettä 11 peliin. Myös Siperia palaili kohti normaalia formiaan piste per peli tahdillaan. Pikanttina yksityiskohtana mainittakoon TamU-legenda Zulon debyytti Kunkkiksessa - 1 ottelu, 2 syöttöpistettä.

Samalla kaudella JS Geezers pelasi parhaan puistofutiskautensa tullen toiseksi lopputurnauksessa, häviten finaalit rankkareilla tulevalle puistofutisdynastialle FC Nopalle.


JS Geezers kukoistuksensa huipulla

Joka tapauksessa viesti oli selvä - uudistumista olisi tapahduttava ja pian, jos Kunkkis haluaisi palata takaisin mitallikantaan menestyväksi puulaakijoukkueeksi. Ja tuo oli tavoite, joka seurajohdolla oli selkeänä mielessään. Se, miten siihen päästäisiin oli vielä hämärän peitossa.

2011:

Koodia:
Puistofutis:

FF2 Kuningasidea-Heija Pojkarna         3 - 0 (3 - 0)
Johnny and The Boys-FF2 Kuningasidea    3 - 2 (2 - 0)
TamSom-FF2 Kuningasidea                 5 - 4 (2 - 3) (cup)
FF2 Kuningasidea-Kalevan Karhut         4 - 3 (1 - 2)
KRIS-Tampere-FF2 Kuningasidea           2 - 4 (1 - 0)
Tohlopin ZSKA-FF2 Kuningasidea          1 - 6 (1 - 2)
FF2 Kuningasidea-Mad Cows               1 - 1 (0 - 1)
PaLä-FF2 Kuningasidea                   3 - 1 (2 - 0)
FF2 Kuningasidea-Dog's Ball             3 - 5 (0 - 4)
FC Harjat-FF2 Kuningasidea              4 - 1 (1 - 1)
FF2 Kuningasidea-FC Kihot               4 - 1 (1 - 0)
WBZ-FF2 Kuningasidea                    4 - 0 (1 - 0)Koodia:
puistofutis:

 8. sija      5   1   5   29-27     16 pts

puistocup:

 1. kierros   0   0   1    4- 5


Koodia:
maalivahdit: nollapelit rec.
Antsu13                 8 ottelua       0+1                 0           2-1-5
Habba                   4 ottelua       0+0                 0           2-0-1
caucho                  2 ottelua       0+0                 1           1-0-0


kenttäpelaajat: AM VM TM rec.
KAS                    11.8+3=11                1+1     0+0     1+0     5-1-5
Siperia                 7.5+2= 7                0+0     0+1     0+0 4-1-2
säärelä                 9.4+3= 7                1+0     1+0     0+0 5-0-4
tomppa11               10.4+2= 6                0+1     1+1     0+0 5-1-4
futsalasiantuntija     10.2+4= 6                1+0     1+2     0+0 4-1-5
Ben                    12.4+1= 5                1+0     1+0     0+0 5-1-6
Ravenous                9.2+2= 4                0+0     0+0     0+0 4-1-4
caucho                  5.2+1= 3                0+0     0+0     0+0 1-0-4
Zulo                    1.0+2= 2                0+1     0+0     0+0 1-0-0
Petteri Hemminki        3.1+0= 1                0+0     0+0     0+0 1-0-2
"Masa"                  2.1+0= 1                0+0     1+0     0+0 2-0-0
f.o.o                  12.0+1= 1                0+0     0+0     0+0 5-1-6
Habba                  12.0+1= 1                0+0     0+0     0+0 5-1-6
Pelisilmätön            9.0+1= 1                0+0     0+1     0+0 4-1-4
dondiego                4.0+1= 1                0+0     0+0     0+0 2-0-2
"Zolty"                 1.0+1= 1                0+0     0+0     0+0 0-0-1
hatem temmi             1.0+0= 0                0+0     0+0     0+0 1-0-0
bupa dukta              1.0+0= 0                0+0     0+0     0+0 0-0-1
tyyne                   1.0+0= 0                0+0     0+0     0+0 0-0-1
referee3000             1.0+0= 0                0+0     0+0     0+0 0-0-1
Zippendaali             1.0+0= 0                0+0     0+0     0+0 0-0-1

Terassiraadin tähtipörssi:
Koodia:
1.KAS                   21*
 2.Siperia               10*
   tomppa11              10*
 4.caucho                 6*
 5.futsalasiantuntija     5*
   Antsu13                5*
   Ravenous               5*
 8.säärelä                3*
   Habba                  3*
   dondiego               3*
11.Ben                    2*
12."Masa"                 1*

Seuraava futsalkausi merkitsi historiallista käännettä joukkueen taipaleella. Armeijakiireistä kärsinyt ja vatsansa täyteen saanut JS Geezers piteli välivuotta, joten aika oli kypsä sotakirveen lopulliselle hautaamiselle. Vain alkuperäiset arkkitehdit Spox sekä bupa dukta jäivät vakkarisopimusten ulkopuolelle aikaisemmin Kunkkiksesta loikanneista pelaajista. Näistäkin bupa kävi arasti tunnustelemassa maaperää kolmen ottelun verran, samalla huoraten pelejä ylempien sarjojen joukkueissa, merkittävämpinä näistä ollessa Real Mesidz. Mesidz-kontaktista oli myöhemmässä vaiheessa iloa myös Kunkkikselle, joten tämäkään bupan syrjähyppy ei jäänyt ilman positiivista vaikutusta.


Suomen Surkeimmat Panomiehet - Kunkkis futsalkaudella 2011-2012

Itse kausi päättyi ehkä hieman pettymyksellisesti neljänteen sijaan, mutta aikaisempaan futsalmenestykseen verrattaessa suoritus oli hyvä. Joukkueen koitinkivinä olivat ailahtelevaisuus, ajoittaiset kokoonpano-ongelmat sekä kohtalaisen hyvä lohko. Pelaajisto itsessään kestää vertailun moneen vuosien varrella koottuun Kunkkis-miehistöön, mutta kieltämättä puolustuspelaajisto jäi tällä kaudella kaipaamaan enemmän tähtivoimaa. Hieman verkkaistunut jipsku 12 peliä, Habba 10 peliä ja f.o.o. 8 peliä.

Maalissa tyyne syrjäytti Mahdottoman tehden huigeat 1+4 tehot maaliviivalta käsin. lazba pelasi keskikentällä yhden kautta aikojen parhaista kunkkislaisten pelaamista kausista, ollen joukkueen kiistaton johtaja läpi koko sarjan. Debytanteista sulavaliikkeinen futsalasiantuntijan peppukaveri Koo pelasi erinomaisen rookie seasonin vain flopatakseen täysin tulevana puistofutiskautena. futsalasiantuntija, Siperia ja Pekko antoivat hyvää taustatukea, Ben nautti tarjoilusta 6 maalin edestä ja ensimmäisen täyden Kunkkis-kautensa pelannut Zippendaali näytti joukkueelle mallia pyyteettömän työn kulttuurista, joka oli ehdoton vaatimus menestyksen polulle pääsemiseksi.

Pelien puolesta kauden ikimuistoisin hetki koettiin Jalkakynää vastaan jälkimmäisessä aamupelissä. 4-4 tasuri ainoastaan kentällisellä pelaajia, joista todellisia pelimiehiä olivat vain Kunkkiksen takataskuunsa ottanut lazba ja mantzios. Huikea suoritus.

futsal 2011-12:


Koodia:
harrastefutsal:

FF2 Kuningasidea-LiePo                  3 - 2 (0 - 0)
Roxbury JK-FF2 Kuningasidea             3 - 3 (2 - 2)
FF2 Kuningasidea-Olvastin Tana          5 - 4 (2 - 2)
FC Jalkakynä-FF2 Kuningasidea           4 - 0 (3 - 0)
AC/HC-FF2 Kuningasidea                  2 - 5 (1 - 3)
FF2 Kuningasidea-Sammuneet Tähdet       2 - 5 (1 - 2)
Eldorado-Kivitasku-FF2 Kuningasidea     5 - 4 (3 - 1)
FF2 Kuningasidea-AC/HC                  6 - 3 (3 - 2)
LiePo-FF2 Kuningasidea                  9 - 2 (4 - 2)
FF2 Kuningasidea-Roxbury JK             3 - 1 (2 - 0)
FF2 Kuningasidea-FC Jalkakynä           4 - 4 (2 - 1)
Olvastin Tana-FF2 Kuningasidea          4 -10 (1 - 5)
Sammuneet Tähdet-FF2 Kuningasidea       0 - 3 (0 - 2)
FF2 Kuningasidea-Eldorado-Kivitasku    11 - 3 (5 - 1)

Koodia:
harrastefutsal:

 4. sija      8   2   4   61-49     26 pts


Koodia:
maalivahdit: nollapelit rec.
tyyne                  11 ottelua       1+4                 1           6-2-2
Antsu13                 4 ottelua       0+0                 0           2-0-2

kenttäpelaajat: AM VM TM rec.
lazba                  12.12+8=20               2+1     1+2     1+0     7-2-3
Koo                     8. 3+8=11               1+1     0+1     0+0     5-0-3
mantzios               12. 7+3=10               1+0     0+0     1+1     7-2-3
futsalasiantuntija     12. 5+5=10               0+1     1+1     0+0     7-2-3
Siperia                 8. 4+6=10               1+0     1+1     0+0     5-0-3
Pekko                   8. 4+4= 8               1+0     1+0     0+0     5-1-2
Ben                    14. 6+1= 7               0+0     0+0     0+0     8-2-4
Ravenous               14. 3+3= 6               0+0     0+0     0+0     8-2-4
Zippendaali             9. 3+3= 6               0+1     0+0     0+1     5-1-3
tyyne                  14. 2+4= 6               0+1     0+1     0+0     8-2-4
jp72672                12. 3+1= 4               0+1     1+0     0+0     7-1-4
"Haksa"                 1. 3+1= 4               0+0     1+0     0+0     1-0-0
Mpw                     2. 2+1= 3               0+1     0+0     0+0     2-0-0
säärelä                 4. 2+0= 2               1+0     1+0     0+0     2-1-1
"Topi"                  2. 2+0= 2               1+0     1+0     0+0     1-0-1
"Kalle H."              1. 0+2= 2               0+0     0+0     0+0     1-0-0
"Kusni"                 3. 0+1= 1               0+0     0+0     0+0     1-1-1
Habba                  10. 0+0= 0               0+0     0+0     0+0     6-1-3
f.o.o                   8. 0+0= 0               0+0     0+0     0+0     4-1-3
Antsu13                 6. 0+0= 0               0+0     0+0     0+0     4-0-2
bupa dukta              3. 0+0= 0               0+0     0+0     0+0     1-0-2
"Kylis"                 1. 0+0= 0               0+0     0+0     0+0     1-0-0

Pukukoppiraadin tähtipörssi:
Koodia:
1.lazba                 15*
 2.tyyne                 13*
 3.Ben                    8*
   mantzios               8*
 5.Pekko                  7*
   futsalasiantuntija     7*
   Siperia                7*
 8.jp72672                6*
 9.Antsu13                5*
10.Zippendaali            3*
   Koo                    3*
   "Topi"                 3*
   Habba                  3*
14."Kusni"                2*
   "Haksa"                2*
16.f.o.o                  1*
   Mpw                    1*

Turnaukset:

Koodia:
Kotarit-FF2 Kuningasidea                3 - 1 (Kotarit-turnaus, alkulohko)
FF2 Kuningasidea-KP-07                  1 - 1 (Kotarit-turnaus, alkulohko)
Palatsi-FF2 Kuningasidea                5 - 1 (Kotarit-turnaus, alkulohko)

Koodia:
Kotarit-turnaus*

14. sija      0   1   2    3- 9      1 pts

Koodia:
maalivahdit: nollapelit rec
tyyne                   3 ottelua       0+1                 0           0-1-2

kenttäpelaajat: AM VM TM rec.
säärelä                 3.1+0=1                 0+0     0+0     0+0     0-1-2
Pekko                   3.1+0=1                 0+0     0+0     0+0     0-1-2
Zippendaali             3.1+0=1                 0+0     0+0     0+0     0-1-2
lazba                   3.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     0-1-2
futsalasiantuntija      3.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     0-1-2
Habba                   3.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     0-1-2
Ben                     3.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     0-1-2
Ravenous                3.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     0-1-2
jp72672                 3.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     0-1-2
Mpw                     3.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     0-1-2
Siperia                 3.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     0-1-2

*=otteluiden maalijärjestys ei ole tallentunut aikakirjoihin

Hyvin sujuneen futsalkauden jälkeen odotukset tulevan puistofutiksen osalta olivat korkealla. Kenties tänä vuonna joukkueenjohto saisi rakennettua ympärilleen miehistön, jolla olisi realistiset saumat haastaa muita lohkon joukkueita taistelussa arvometalleista. Tavoitetta boostattiin nimenvaihdolla, joka mahdollisti Kunkkiksen sijoittautumisen paskalohkoihin. Kunkkiksen kotiareenana toimi miehistön henkinen kotikenttä, Pellervon Postimerkki, jolla Kunkkis oli jo aiemmin kokenut menestyksen hetkiä. Pienikokoinen kenttä sopi hyvin Kuningasidean taktisiin ja pelillisiin vahvuuksiin.

Ikävä kyllä kausi oli kaikkea muuta kuin menestyksekäs. Kunkkis takelteli usein edes miehistön paikalle saamiseksi. Ainoat 10 peliä ylittäneet pelaajat olivat futsalasiantuntija ja Habba, joiden lisäksi Ben, Ravenous ja uutena pelaajana mukaan liittynyt apina2 pääsivät säälilliseen yhdeksään peliin. Erinomaisen futsalkauden pelannut Koo kärsi polvivaivoista jääden kuuteen peliin ja erittäin keskinkertaisiin esityksiin. Aiempien vuosien vastuunkantaja KAS pelasi niinikään vain kuusi peliä (hyvin tehoin 5+2) ja aina niin luotettava sääreläkin veteli viimeisiään jääden samaan pelimäärään.

Totaalisen flopin pelastivat junioriosaston pelaajat, jotka urakoivat Geezers-pelien yms. ohella 4-7 peliä Kunkkiksessa. Zippendaali oli tällä kaudella uransa huipulla takoen 6 otteluun 7 maalia ja 4 syöttöä. Debytanttiosastolta nostettakoon esiin myös luottopakki Trancey, joka ehti tuuraamaan 2 peliä kauden aikana.

Benin ajatuksista en tiedä, mutta itse olin tässä vaiheessa todella huolestunut Kunkkiksen tulevaisuudesta. JS Geezersit tuntuivat porskuttavan omalla polullaan pienistä takaiskuista huolimatta vahvasti ja Kunkkiksen ydinryhmä oli kaventunut iäkkääksi ja vähälukuiseksi.

2012:

Koodia:
Puistofutis:

Soittorasia-FF2 Kuningasidea            0 - 4 (0 - 0)
FF2 Kuningasidea-Susiraja FC            3 - 4 (2 - 3)
VR-FF2 Kuningasidea                     1 - 1 (0 - 1)
FF2 Kuningasidea-AC/HC                  3 - 4 (1 - 1)
FC Hotsi-FF2 Kuningasidea              12 - 0 (8 - 0)
FF2 Kuningasidea-NuoPa                  5 - 3 (1 - 1) (cup)
FF2 Kuningasidea-FC Kumikakkonen        1 - 2 (0 - 1)
FC Dynamo-FF2 Kuningasidea              7 - 1 (0 - 0) (cup)
FC Musta Surma-FF2 Kuningasidea         4 - 2 (3 - 1)
FF2 Kuningasidea-FC Paiste              1 - 3 (1 - 1)
Kärmesmiehet-FF2 Kuningasidea           3 - 6 (1 - 2)
FF2 Kuningasidea-Power                  9 - 1 (7 - 0)Koodia:
puistofutis:

 8. sija      3   1   6   30-34     10 pts

puistocup:

 3. kierros   1   0   1    6-10


Koodia:
maalivahdit: nollapelit rec.
Antsu13                 7 ottelua       0+0                 0           1-1-5
tyyne                   3 ottelua       0+0                 1           1-0-1
Habba                   3 ottelua       0+0                 0           1-0-0
"Zolty"                 1 ottelu        0+0                 0           1-0-0
"Henkka"                1 ottelu        0+0                 0           0-0-1

kenttäpelaajat: AM VM TM rec.
Zippendaali             6.7+4=11                2+0     1+0     0+0     3-0-3
lazba                   5.6+2= 8                0+1     0+1     0+0     2-0-3
futsalasiantuntija     11.2+6= 8                0+1     0+1     0+0     4-1-6
KAS                     6.5+2= 7                0+0     0+1     0+0     3-1-2
säärelä                 6.4+2= 6                0+0     1+0     0+0     2-0-4
apina2                  9.3+3= 6                1+1     1+0     0+0     4-1-4
Ben                     9.2+1= 3                0+0     0+0     0+0     3-1-5
Siperia                 4.1+2= 3                0+1     0+0     0+0     0-0-4
Habba                  12.1+1= 2                1+0     0+0     0+0     4-1-7
tyyne                   7.1+1= 2                0+0     0+0     0+0     1-1-5
Trancey                 2.0+2= 2                0+0     0+0     0+0     2-0-0
Ravenous                9.1+0= 1                0+0     0+0     0+0     2-1-6
"Aapo"                  1.1+0= 1                0+0     0+0     0+0     0-0-1
caucho                  1.1+0= 1                1+0     0+0     0+0     0-0-1
Koo                     6.0+1= 1                0+0     0+0     0+0     1-0-5
bupa dukta              2.0+1= 1                0+0     0+0     0+0     1-1-0
mantzios                1.0+1= 1                0+0     0+0     0+0     1-0-0
Pelisilmätön            5.0+0= 0                0+0     0+0     0+0     1-1-3
f.o.o                   5.0+0= 0                0+0     0+0     0+0     1-0-4
dondiego                2.0+0= 0                0+0     0+0     0+0     1-0-1
"Jussi"                 1.0+0= 0                0+0     0+0     0+0     0-0-1

Terassiraadin tähtipörssi:
Koodia:
1.Zippendaali           11*
 2.lazba                 10*
 3.Habba                  9*
 4.Antsu13                6*
 5.apina2                 5*
 6.KAS                    4*
 7.tyyne                  3*
   futsalasiantuntija     3*
   Ravenous               3*
   caucho                 3*
11.Ben                    2*
   dondiego               2*
13.f.o.o                  1*
   säärelä                1*
   Siperia                1*
   bupa dukta             1*

Seuraavan kauden futsal ei helpottanut tuskaa Kunkkiksen leirissä. JS Geezers operoi edelleen ja runkopelaajista Mahdoton Antsu sekä futsalasiantuntija olivat vahvasti estyneitä. Mahdoton jahtasi nyrkkeilyn SM-mitalleja, futsalasiantuntijan painotellessa perhe-elämän ja uudelleen löytämänsä koripalloharrastuksen tuomien kiireiden keskellä. Ben teki töitä kuin vimmattu löytääkseen joukkueelle päteviä pelaajia, mutta kaikki kortit osoittautuivat enemmän tai vähemmän mustiksi pekoiksi.

Forumilta värvätty FUTISMIKE kavereineen kostautui pahemman luokan hannareiksi, suorastaan valehdellen omasta tasostaan etukäteen. Tämän lisäksi MIKEltä jäi vähe kausimaksuja maksamatta, eikä pelipaitakaan meinannut löytää takaisin joukkueelle. Lopulta pienen kovistelun ja kutsumattoman kotikäynnin jälkeen saimme omat pois tältäkin heebolta. FUTISMIKEN lisäksi listalta löytyy jos jonkinlaista nimeä, mutta eniten apua oli säärelän pojasta sekä hänen kaveristaan "Topparista". Pojat eivät istuneet joukkueen mentaliteettiin tai erityisesti vahvistaneet mitään osa-aluetta, mutta kävivät peleillä ja näin ollen pelastivat osaltaan sen mitä kaudesta pelastettavissa oli.

Sisäisen pistepörssin voitti Zippendaali, joka oli nostanut itsensä supertähtiosastolle joukkueen hierarkiassa vuoden sisällä.

futsal 2012-13:


Koodia:
harrastefutsal:

Kalevan Karhut-FF2 Kuningasidea         7 - 0 (3 - 0)
FF2 Kuningasidea-Olvastin Tana          3 - 4 (2 - 2)
FF2 Kuningasidea-Palloseura             0 -15 (0 - 9)
Jalkakynä-FF2 Kuningasidea             17 - 2 (9 - 1)
FF2 Kuningasidea-Roxbury JK             1 - 6 (1 - 1)
FC Sammuneet Tähdet-FF2 Kuningasidea   13 - 3 (3 - 1)
FF2 Kuningasidea-Real Soar              6 - 5 (3 - 0)
Roxbury JK-FF2 Kuningasidea             4 - 1 (2 - 0)
Olvastin Tana-FF2 Kuningasidea          1 - 1 (1 - 0)
FF2 Kuningasidea-Kalevan Karhut         0 - 3 (0 - 0)
FF2 Kuningasidea-FC Jalkakynä           0 - 4 (0 - 1)
Palloseura-FF2 Kuningasidea            10 - 0 (5 - 0)
FF2 Kuningasidea-FC Sammuneet Tähdet    3 - 5 (2 - 3)
Real Soar-FF2 Kuningasidea              2 - 8 (2 - 6)

Koodia:
harrastefutsal:

 7. sija      2   1  11   28-96      7 pts


Koodia:
maalivahdit: nollapelit rec.
"Jami"                  6 ottelua       0+0                 0           0-1-5
Antsu13                 4 ottelua       0+0                 0           0-0-4
tyyne                   2 ottelua       0+0                 0           1-0-1
futsalasiantuntija      1 ottelu        0+0                 0           0-0-1
"Juha"                  1 ottelu        0+0                 0           1-0-0

kenttäpelaajat: AM VM TM rec.
Zippendaali 3.5+4=9                 1+0     0+0     0+0     2-0-1
Siperia 8.5+1=6                 1+1     0+0     0+0     2-1-5
"säärelä jr."       12.4+2=6                 1+0     0+0     0+0     2-1-9
Ben       14.3+1=4                 0+0     1+1     0+0     2-1-11
futsalasiantuntija 5.2+2=4                 0+0     0+0     0+0     1-1-3
Habba       12.3+0=3                 0+0     0+0     1+0     1-1-10
"Toppari"       12.1+1=2                 0+0     0+0     0+0     2-1-9
apina2       10.1+0=1                 0+0     1+0     0+0     1-1-8
"Erik" 1.1+0=1                 0+0     0+0     0+0     1-0-0
Ravenous       14.0+1=1                 0+0     0+0     0+0     2-1-11
FUTISMIKE 8.0+1=1                 0+1     0+0     0+0     1-1-6
säärelä 5.0+1=1                0+0     0+1     0+0     1-1-3
"Teemu" 2.0+1=1                 0+0     0+0     0+0     0-0-2
bupa dukta 2.0+1=1                 0+0     0+0     0+0     1-0-1
"Nikke" 1.0+1=1                 0+0     0+0     0+0     1-0-0
tyyne 5.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     1-0-4
"Perttu" 5.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     1-1-3
"Aksu" 4.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     1-1-2
hatem temmi         2.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     0-1-1
"Matti" 1.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     0-0-1

Pukukoppiraadin tähtipörssi:
Koodia:
1."Jami"                11*
 2.Siperia               10*
 3.Habba                  9*
   apina2                 9*
 5.Zippendaali            8*
   Ben                    8*
 7.tyyne                  7*
   Ravenous               7*
 9."säärelä jr."          3*
10."Erik"                 2*
   "Toppari"              2*
   hatem temmi            2*
   futsalasiantuntija     2*
14.Antsu13                1*
   säärelä                1*
   "Matti"                1*

Uusi kausi, vanhat murheet. Kunkkiksen vetovoima oli alimmillaan, eikä oikein kukaan tuntunut haluavan pelata vihreässä pelipaidassa. Geezersien pelaajat karttoivat syystä tai toisesta Runkkiksen pelejä, eikä värväyspuolellakaan kumissut kuin tyhjä tynnyri. Joukkueen varsinaisesta kokoonpanosta putosivat pois lopullisesti säärelä sekä f.o.o. ja muutama muu vakkarisopimuksella pelannut pelaaja ei saanut kasaan pelejä käytännössä lainkaan. Jäljellä olivat enää Mahdoton Antsu, Ben, futsalasiantuntija, KAS ja Habba. 4 perustajajäsentä ja yksi uudempi tulokas. Kunkkiksen tarun lopun pystyi aistimaan ilmassa. Pelaajia haalittiin sieltä täältä, ja tuuraajien lista oli jälleen tälläkin kaudella "komeaa" katsottavaa.

Kausi ei silti pelillisesti ollut täysi katastroofi. Historiallinen virallinen peli Rusakoita vastaan päättyi 3-1 voittoon ja saipa Kunkkis heitettyä kapuloita rattaisiin siihen aikaan vielä voimissaan olleelle valkeakoskelaisviritykselle, Mustalle Surmallekin.

Joukkueen sisäisen maali-, syöttö- ja pistepörssin voitti futsalasiantuntija kuudella pisteellä kahdeksassa ottelussa.

Suuri kysymys kauden kääntyessä lopulleen oli se, tulisiko Kunkkikselle enää miehistöä tulevan talven futsaliin?

2013:

Koodia:
Puistofutis:

FF2 Kuningasidea-Hallilan Pub           2 - 4 (0 - 3)
Inter Ception-FF2 Kuningasidea          5 - 0 (2 - 0)
FF2 Kuningasidea-PFC Käpytikka          1 - 1 (1 - 1)
R-LS United-FF2 Kuningasidea            4 - 1 (2 - 1)
FF2 Kuningasidea-Rusakot                3 - 1 (0 - 0)
Evolvit-FF2 Kuningasidea                2 - 4 (0 - 2)
FF2 Kuningasidea-Metso Futis            3 - 0 (1 - 0)
FC Musta Surma-FF2 Kuningasidea         1 - 3 (0 - 1)
FF2 Kuningasidea-FC Oluthuone           2 - 4 (0 - 1)
FC Paiste-FF2 Kuningasidea              7 - 1 (2 - 0)Koodia:
puistofutis:

 7. sija      4   1   5   20-29     13 pts


Koodia:
maalivahdit: nollapelit rec.
Antsu13                 8 ottelua       0+2                 0           2-1-5
TheZombie               1 ottelu        0+0                 1           1-0-0
Habba                   1 ottelu        0+0                 0           1-0-0
Ben                     1 ottelu        0+0                 0           0-0-0

kenttäpelaajat: AM VM TM rec.
futsalasiantuntija      8.3+3=6                 1+1     0+1     0+0     2-1-5
KAS                     8.3+2=5                 1+0     2+0     0+0     3-1-4
Siperia                 3.3+2=5                 0+0     0+0     0+0     1-0-2
mantzios                3.2+3=5                 0+0     0+1     0+0     2-0-1
Ben                    10.3+1=4                 0+1     1+0     0+0     4-1-5
Ravenous                8.2+0=2                 1+0     0+0     1+0     3-1-4
bupa dukta              1.1+1=2                 0+0     1+0     0+0     1-0-0
Habba                  10.1+0=1                 0+0     0+0     0+0     4-1-5
Zippendaali             3.1+0=1                 0+0     0+0     0+0     1-1-1
Koiggari                3.1+0=1                 0+0     0+0     0+0     1-0-2
Ben Danielson           3.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     0-1-2
"Teemu J."              2.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     0-0-2
Pelisilmätön            2.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     2-0-0
säärelä                 2.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     1-0-1
"Juha A."               2.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     2-0-0
TheZombie               2.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     1-0-1
hatem temmi             1.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     0-0-1
"Eero"                  1.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     0-0-1
referee3000             1.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     0-1-0
travis bickle           1.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     0-0-1
apina2                  1.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     0-0-1
"Jani"                  1.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     1-0-0
"Eki"                   1.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     1-0-0
"Nikke"                 1.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     1-0-0
"Teemu K."              1.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     1-0-0
lazba                   1.0+0=0                 0+0     0+0     0+0     0-0-1

Terassiraadin tähtipörssi:
Koodia:
1.Antsu13                9*
 2.KAS                    8*
 3.Ben                    7*
   mantzios               7*
 5.Siperia                6*
   futsalasiantuntija     6*
   Habba                  6*
 8.Ravenous               5*
 9.Zippendaali            3*
   TheZombie              3*
11.bupa dukta             2*
   lazba                  2*
13.Koiggari               1*
   Pelisilmätön           1*
« Viimeksi muokattu: 14.05.2016 klo 13:37:00 kirjoittanut futsalasiantuntija »
futsalasiantuntija

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 13.05.2016 klo 19:43:07

PART 4: Menestyksen vuodet

Tuleva futsalkausi oli välimallin kausi Kunkkiksen historiassa. Tuloksellisesti futsalin harrastesarjat olivat edelleen Kunkkikselle tekemätön paikka, mutta kokoonpanopuolella saatiin pitkästä aikaa onnistumisia. Joukkueen sisäisen pistepörssin voitti "kuin varkain" Al Pacino, joka saatiin signeerattua perinteisen forumskouttauksen kautta. Al Pacino on minulle henkilökohtaisesti Kunkkiksen uuden tulemisen maskotti ja sitä kautta myös yksi nykyisistä lempipelaajistani, mutta palaan tähän asiaan tarkemmin Top20-pelaajien osiossa.

Toinen forumin kautta värvätty pelaaja oli AndyLove, joka istui foorumtaustansa ja pelitaitojensa puolesta joukkueeseen kuin valettu. AndyLove olisi luultavasti edelleen joukkueen runkopelaajistoa, ellei olisi häipynyt Järvenpäähän elämään parempaa elämää. Muista värväyksistä ei niin hyvää makua suuhun sitten jäänytkään, koska he tulivat kytkykauppana säärelän paluun myötä Vastapallosta. Aina kun joukkueeseen tulee ketjullinen peppukavereita toisesta joukkueesta on tilanne haastava. Ja sitä se oli myös Kunkkiksessa, jossa ei oltu totuttu pomotteluun muuta kuin omien tarkasti määriteltyjen hierarkioiden sisältä. Toki myös nyt Vastapallolaisten pyrkimykset torpattiin alkuunsa, mutta siitä johtuen monen heistä panos jäi kauden aikana vähäiseksi. Paras pelaaja oli "Ali", jolle paikka olisi löytynyt myös jatkossakin. Muille ei ollut tarjolla kuin kalossin kuva takamukseen.

Pelillisesti parasta antia olivat Mustan Surman sabotoiminen jälleen, tällä kertaa kauden jälkimmäisessä kohtaamisessa. Myös tasapelit TamU K:ta vastaan otettiin ilolla vastaan - Kunkkikselle TamU K merkitsi Sinikaartin henkistä jatkajaa, joten tappioton saldo heitä vastaan pysyi edelleen elossa.

Joka tapauksessa tämä kausi saatiin pelattua läpi riittävän laajalla miehistöllä, eikä samanlaisia tuskailuja vajaiden kokoonpanojen osalta tarvinnut käydä läpi kuin aiemmin. Kenties joukkueella oli sittenkin tulevaisuus edessään?

(Habballe propsit joukkueen ykkösmaalivahtina toimimisesta.)

futsal 2013-14:

Koodia:
harrastefutsal:

Musta Surma-FF2 Kuningasidea            7 - 0 (1 - 0)
FF2 Kuningasidea-FC Kaveriporukka       2 - 2 (1 - 0)
FC MM-FF2 Kuningasidea                  9 - 5 (4 - 2)
FF2 Kuningasidea-Pyrkivä                3 - 6 (1 - 3)
FF2 Kuningasidea-TamU-K futsal          4 - 4 (1 - 1)
Liisa Ihmemaassa-FF2 Kuningasidea       4 - 6 (3 - 1)
FF2 Kuningasidea-Springhouse FC         7 - 5 (x - x)
TamU-K futsal-FF2 Kuningasidea          4 - 4 (x - x)
FC Kaveriporukka-FF2 Kuningasidea       8 - 0 (3 - 0)
FF2 Kuningasidea-FC Musta Surma         4 - 2 (0 - 2)
Pyrkivä-FF2 Kuningasidea               11 - 4 (4 - 0)
FF2 Kuningasidea-FC MM                  2 - 6 (2 - 1)
FF2 Kuningasidea-Liisa Ihmemaassa       1 - 3 (1 - 1)
Springhouse FC-FF2 Kuningasidea         2 - 2 (1 - 1)

Koodia:
harrastefutsal:

 6. sija      3   4   7   44-73     13 pts


Koodia:
maalivahdit: nollapelit rec.
Habba 8 ottelua       0+0                 0           1-1-5
Antsu13                 3 ottelua       0+0                 0           1-1-1
referee3000 2 ottelua       0+0                 0           0-1-1
"Jussi" 1 ottelu        0+1                 0           1-0-0
futsalasiantuntija 1 ottelu        0+0                 0           0-1-0
caucho 1 ottelu        0+0                 0           0-0-0

kenttäpelaajat: AM VM TM rec.
Al Pacino              12.6+5=11                1+1     1+0     0+0     2-3-7
Siperia                 5.7+2= 9                0+0     0+0     0+1     1-2-2
caucho                  4.6+3= 9                1+0     0+0     0+0     2-2-0
AndyLove                8.2+5= 7                0+0     0+0     1+0     3-2-3
Ravenous               14.3+3= 6                0+1     0+0     0+0     3-4-7
"Ali"                   8.3+3= 6                1+0     0+1     0+0     2-2-4
Ben                    12.4+1= 5                1+0     0+0     0+0     2-3-7
mantzios                4.2+3= 5                0+0     0+1     0+0     1-0-3
apina2                  6.1+4= 5                0+0     0+0     0+0     2-1-3
futsalasiantuntija      8.2+2= 4                1+0     0+0     0+0     2-3-3
säärelä                 6.3+0= 3                0+0     1+0     0+0     1-2-3
Mauno_24               12.1+0= 1                0+0     0+0     0+0     2-4-6
"Aapo"                  2.1+0= 1                1+0     0+0     0+0     0-1-1
"Ile"                   1.1+0= 1                0+0     0+0     0+0     0-1-0
Habba                  12.0+0= 0                0+0     0+0     0+0     2-3-7
"Aki"                   6.0+0= 0                0+0     0+0     0+0     2-2-2
"Matti S."              3.0+0= 0                0+0     0+0     0+0     1-1-1
"Mikko I."              1.0+0= 0                0+0     0+0     0+0     1-0-0

Pukukoppiraadin tähtipörssi:
Koodia:
1.Al Pacino             13*
 2.Habba                 10*
 3.caucho                 9*
 4.mantzios               7*
 5.Siperia                6*
 6.referee3000            5*
   Antsu13                5*
   Ben                    5*
   AndyLove               5*
   "Aapo"                 5*
11.futsalasiantuntija     4*
12."Ali"                  3*
   Ravenous               3*
14.säärelä                2*
   "Jussi"                2*
   apina2                 2*
   Mauno_24               2*

Ka-ching!

SE tunne kun...JS Geezersien taru päättyi vuoteen 2014, futsallohkoissa oli nuohottu ykkössijoja ja puistofutiksessa lohkovoittoja + hopeaa lopputurnauksesta. Useamman pelaajan fokus oli siirtynyt muille elämän osa-alueille tai vakavammin otettavaan jalkapalloiluun, eikä mukaan tahdottu ottaa keräilyerien kautta ketään pelaajaa, joka ei pitäisi yllä saavutettua tasoa.

Lisäksi Geezersien kuten myös Kunkkiksenkin rakastettu ja keskeinen jäsen tyyne poistui keskuudestamme yllättäen, jättäen Giiserit shokin tilaan ennen joukkueen viimeiseksi jäänyttä kautta harrastefutsalissa. Tämän asian vaikutusta Geezersien jatkoon on hankala hahmottaa, mutta merkityksetön asia ei kysymyksessä ollut, niin järkyttävästä käänteestä oli kyse.


Mä ja Tyyne menos...legendaarinen meemi, legendaarinen pelaaja. Et koskaan unohdu, rauha sielullesi.

Spämmiluolansa nurkassa lymyillyt futsalasiantuntija punoi mielessään juonia puistofutiskauden lähestyessä. Hän olisi voinut ottaa Geezersit haltuunsa ja kasata vielä joukkueen, jolla oltaisiin voitu pitää yllä lyhyttä, mutta kunniakasta puulaakihistoriaa. Jotain oli kuitenkin liikahtanut asiantuntijamme sisällä. Hänen suonissaan pumpannut veri ei ollut enää punaista. Se oli vihreää, himoiten arvometallia. Kun kaikki henkilökohtaiset tavoitteet on saavutettu, on aika pistää edelle joukkueen etu. Sen futsalasiantuntija oli nyt valmis tekemään, samalla heittäytyen yhdessä Benin kanssa kohti tavoitteista hurjinta - lopputurnauspaikkaa.

Gisuli-pelaajien käyttöön vapautumisen sekä laajoiksi muodostuneiden kontaktiverkostojen myötä johtoporras asetti kaudelle yhden selkeän ohjenuoran, jota tultaisiin noudattamaan orjallisesti - yhdessäkään pelissä ei kokoonpanon vahvuus alittaisi 1+10:tä. Mutta tätä varten oli tehtävä hankintoja.

Ensimmäiseksi työkseen futsalasiantuntija värväsi joukkueelle uuden maalivahdin nyrkkeilypuuhasteluunsa sekä Thaimaan lomiin seonneen Mahdottoman tilalle. Faaxinho kostautui lyhyestä varrestaan ja lyhyeksi jääneestä urastaan huolimatta yhdeksi parhaista signeerauksista, joita Kunkkis oli vuosien varrella tehnyt.

Toisena tekonaan hän houkutteli mahdollisimman monta originellia JS Geezersiä takaisin Kunkkikseen myymällä heille romanttisen kuvan comeback-Kunkkiksesta. Jipsku palasi ja pelasi 10 ottelua ehkä viimeisenä hyvänä pelivuotenaan. Veljekset caucho ja mantzios olivat jatkuvasti futsalasiantuntijan tutkalla, joten heiltä saatiin yhteensä 12 peliä ja 23 pistettä. bupa dukta, Zippendaali, Koiggari, Trancey ja Pekko antoivat oman panoksensa.

Uutinen
fa: Mantsios, tulit aikanaan puulaakiskeneen JS Geezersien kautta cauchon pikkuveljenä, ponnistaen hänen valtavasta varjostaan. Olet kuitenkin viimeisten vuosien aikana lunastanut paikan osana Kunkkiksen kaanonia, omilla jaloillaan seisovana legendana. Miten olet kokenut nuorena pelaajana tulemisen mukaan vanhoista pervertikoista koostuvaan joukkueeseen? Onko se ollut vaikeaa ja mikä on auttanut sinua löytämään paikkasi Kunkkiksen riveissä?

mantzios:Nuorena pelaajana minun oli helppo sopeutua toinen toistaan erikoisemmista persoonista koostuneeseen Kunkkikseen. Sopeutumisestani auttoi myös se että veljeni oli jo joukkueen kantava voima tullessani mukaan. Olen saanut toteuttaa omaa louhikkoista mutta tehokasta pelityyliäni Kunkkispaidassa saaden samalla isoa vastuuta kentällä.

Merkittävin panos tämän kauden menestyksen osalta oli kuitenkin kuin uutena miehenä Kunkkis-paitaan vakituisesti palannut Siperia. Jo aikaisemmin erityisesti Geesereissä loistanut Siperia vapautti lopullisesti potentiaalinsa myös Kunkkiksen käyttöön. Kikat purivat vastustajiin ennennäkemättömällä tavalla ja Sipu oli löytänyt jostain myös kaukovetonsa. Tähän astisen Kunkkiksen historian kirkkaasti kovin kausi näki päivänvalonsa - Siperia kirjautti vain 8 pelissä täysin käsittämättömät 17 maalia. Syöttöjä tuli vain kolme, mutta kuka vittu siitä välittää?

Futsalasiantuntija perusti joukkueelle myös uuden nuorisoakatemian. Sen helmistä "Hasse", tähän aikaan vain 15-vuotias superjunnu, kävi pelaamassa joukkueelle 5 peliä nakuttaen näissä yhteensä 6 tehopistettä. Myös joukkueen tulevaisuus oli siis taattu.

Kunkkiksen runkopelaajista futsalasiantuntija nautiskeli geesersmäiseen tapaan 11 pelissä 12 tehopistettä. Toinen menestyksen arkkitehdeistä, Ben, hoiteli käytännön asiat ja hurmosteli peleissä omat ennätyslukemansa 15 pistettä 12 peliin - aika hyvin vanhoilla päivillä llllääääskin näköisenä. Joukkueen aliarvostetuin pelaaja Al Pacino työskenteli näkymättömästi box-to-box mentaliteetillaan 13 pistettä 9 peliin.

Kun lohko itsessäänkin oli Kunkkiksen menestystarinalle varsin otollinen, oli tuloksena saldo 10-1-1 maalierolla 74-19. Läpimurto.

Kunkkis.

Was.

Back!


Historiallisen lopputurnauspaikan varmistanut miehistö


Menestyksen Arkkitehdit, taustalla tuleva joukkueenjohtaja?

Lopputurnaus päättyi kirpaisevaan rankkaritappioon lopputurnausveteraani SC Pirulle. Tämä ei kuitenkaan vähentänyt saavutetun menestyksen hohtoa. Pitkä työ ja tuskaiset vuodet palkittiin vihdoin ISOSTI. Kunkkis oli palannut vuoden 2008-2009 tasolle usean  vuoden korpivaelluksen jälkeen.

Tällä kaudella tehtiin myös historiaa futsalasiantuntijan ylittäessä ensimmäisenä pelaajana sadan pisteen rajan. Syötön historialliseen sadanteen pisteeseen antoi, kukas muukaan kuin...Siperia. Samassa pelissä Siperia ohitti futsalasiantuntijan pistepörssissä ja karkasi lopullisen tuntuisesti omaan ylhäiseen yksinäisyyteensä pörssin kärjessä.

Menestyksen porttien auettua, mitä olikaan luvassa tulevana futsalkautena? Saataisiinko Kunkkiksen kirous vihdoin purettua myös tällä saralla vai jatkuisiko arvometalliton vaellus edelleen sisäkenttien puolella?

2014:

Koodia:
Puistofutis:

FF2 Kuningasidea-Inter Ception          8 - 3 (4 - 1)
Manu Futis-FF2 Kuningasidea             1 - 6 (0 - 2)
FF2 Kuningasidea-R-LS United            1 - 5 (0 - 2)
Real Soar-FF2 Kuningasidea              3 - 6 (2 - 1)
FF2 Kuningasidea-Vastapuoli             0 - 0
Big Balls-FF2 Kuningasidea              1 -10 (1 - 2)
FF2 Kuningasidea-Cleva United           2 - 1 (0 - 0)
FC Aamukanuuna-FF2 Kuningasidea         0 - 7 (0 - 2)
FF2 Kuningasidea-FC Helmi Jätkä         8 - 0 (5 - 0)
FC Kihot-FF2 Kuningasidea               4 - 9 (1 - 4)
FF2 Kuningasidea-FC Musta Surma         3 - 1 (3 - 0)
FC Oluthuone-FF2 Kuningasidea           0 -14 (0 - 7)
SC PirU-FF2 Kuningasidea                0 - 0         rp. 5-4 (lopputurnaus)Koodia:
puistofutis:

 2. sija     10   1   1   74-19     31 pts

lopputurnaus:

 9. sija      0   1   0    0- 0


Koodia:
maalivahdit: nollapelit rec.
Faaxinho                8 ottelua       0+1                 3           5-2-0
Antsu13                 5 ottelua       0+0                 1           4-0-1
Habba                   2 ottelua       0+0                 1           1-0-0

kenttäpelaajat: AM VM TM rec.
Siperia                 8.17+3=20               0+0     2+0     0+0     7-1-0
Ben                    12. 8+7=15               0+1     1+0     0+0    10-1-1
mantzios                6.10+3=13               2+0     1+0     0+0     4-2-0
Al Pacino               9. 6+7=13               0+0     0+1     0+0     7-1-1
futsalasiantuntija     11. 4+8=12               2+0     0+1     0+0     9-1-1
caucho                  6. 5+5=10               1+0     0+0     0+0     5-1-0
bupa dukta              6. 3+5= 8               0+0     1+0     0+0     4-2-0
"Hasse"                 5. 4+2= 6               0+0     1+1     0+0     3-1-1
Zippendaali             4. 4+2= 6               0+1     0+0     0+0     3-1-0
apina2                  8. 3+3= 6               1+1     2+1     0+0     7-1-0
Ravenous               12. 1+5= 6               0+0     0+0     0+0     9-2-1
Habba                  12. 1+3= 4               0+0     0+1     0+0     9-2-1
KAS                     8. 2+1= 3               1+0     0+0     0+0     5-2-1
Koiggari                2. 2+1= 3               0+1     0+0     0+0     1-0-1
Pekko                   2. 1+1= 2               1+0     0+0     0+0     2-0-0
Faaxinho                9. 0+2= 2               0+0     0+1     0+0     6-2-1
"Aleksi H."             1. 1+0= 1               0+0     0+0     0+0     1-0-0
jp72672                10. 0+1= 1               0+0     0+0     0+0     7-2-1
"Joonas"                1. 0+1= 1               0+1     0+0     0+0     1-0-0
Koo                     2. 0+0= 0               0+0     0+0     0+0     0-1-1
"Aleksi"                2. 0+0= 0               0+0     0+0     0+0     2-0-0
"Tuomo"                 1. 0+0= 0               0+0     0+0     0+0     1-0-0
Trancey                 1. 0+0= 0               0+0     0+0     0+0     1-0-0

Terassiraadin tähtipörssi:
Koodia:
1.caucho                12*
 2.Siperia               11*
 3.mantzios               7*
 4."Hasse"                6*
   futsalasiantuntija     6*
   Ben                    6*
   Faaxinho               6*
 8.Antsu13                5*
   Al Pacino              5*
   KAS                    5*
11.Koiggari               4*
12.bupa dukta             3*
13.Ravenous               2*
14.Pekko                  1*
   Habba                  1*
   apina2                 1*
   Zippendaali            1*
   jp72672                1*

Menestys ruokkii usein menestystä ja niin kävi myös lasikaton rikkoneen Kunkkiksen osalta. Lopputurnausjoukkuetta on jo paljon helpompi markkinoida markkinoiden vapaille agenteille, joten minään suurena yllätyksenä offseason värväykset eivät ainakaan joukkueenjohdolle tulleet. Siitä huolimatta kysymyksessä oli kaikkien aikojen markkinat, koska tulevan kauden futsaliin tarttui mukaan valtavia vonkaleita.

Ben teki hienoa työtä naaratessaan legendaarisen Melody-jyrän ja forumlegenda Mannilan Kunkkiksen riveihin forkalta. Tämä jo nyt kaikkien aikojen forumhankinnaksi kostautunut nahkapää on kolmen kauden aikana laittanut uusiksi ennätysten kirjat voittaen mm. maalikuninkuuden kolme kertaa peräkkäin. Samoin Ben osui kultasuoneen abismaalin kanssa, joka toi joukkueen puolustuspäähän ulottuvuuden jollaista aikaisemmin on kyennyt säännöllisesti tarjoamaan vain legendaarinen caucho. bupa duktan kontaktit tekivät myös höpöä Kunkkiksen napattua riveihinsä Real Mesidz taustaiset Joonaksen, Iiron ja amoksen. Näistä erityisesti amos oli tasoltaan ylempien divaritasojen luokkaa.

Uutinen
fa: Mannila, värväydyit joukkueen vahvuuteen vain muutama kausi takaperin dominoiden kaikkea liikkuvaa ja liikkumatontakin. Pitkän linjan puulaakipelaajana ja useista joukkueista kokemusta hankkineena, näetkö Kunkkiksessa jotain uutta mitä et vielä ole urasi aikana kohdannut?

Mannila: No jaa, onhan tässä jo ehtinyt nähdä yhtä ja vähän toistakin. Ukkoja on riittänyt peleihin ja tarvittaessa täydennysmiehet ovat olleet pääsääntöisesti laadukkaita, eikä mitään kadulta revittyjä randomeita. Ehkä asioihin reagoidaan ajoissa, se taitaa olla poikkeuksellista näin harrastetasolla. Muissa porukoissa heräillään pelaajapulaan vasta ekan pelin puoliajalla, vaikka asia on ollut nähtävissä jo viikkoa ennen pelejä.


Tämän viisikon ja puistofutiksen menestysrungon päälle oli helppoa rakentaa joukkue, jolle ei löytynyt vastusta tuon talven futsalista. Jo ensimmäinen peli entistä verivihollista Mustaa Surmaa vastaan päättyi 8-0 persrassiin ja näytti mitä tämä kausi tulisi pitämään sisällään. Myös Tamu-K:n edustuksen ja sinikaartilaisten kollaboraatiojengi oli tällä kaudella pelkkää paperia Kunkkikselle. 11-3 ja 6-4 voitot dominoivien esitysten päätteeksi löivät sinetin tällä feudille.

Kunkkis hävisi lopulta 3 peliä ja varmisti mestaruutensa vasta viimeisessä turnauksessa, mutta hävityt pelit olivat mallia legendaarinen pupellus. Linjateräs voitti joukkueiden jälkimmäisen kohtaamisen Habban häpeällisen imuroinnin ja vihreänuttujen ylimielisen pelaamisen johdosta. FC MM oli varmasti itsekin hämillään miten peli Kunkkista vastaan päättyi heidän 5-4 voittoonsa. Tuohon peliin kutsuttu maalivahtituuraaja esitti tolppien välissä sellaista väistelybalettia, ettei vastaavaa ole aiemmin nähty. Viimeisen turnauksen Locomotora-pelissä vastustajakin oli hyvä, mutta edellisen matsin 8-2 tulos kertoo myös Kunkkiksella olleen otteissa ylimääräistä puristusta ja housuissa lusikallinen ylimääräistä.

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Kunkkis kruisaili lohkovoittoon hakaten vastustajien verkkoon 86 maalia ja päästäen omiin vain 33. Mannila teki yhden kauden piste-ennätyksen 28 pisteellä, Siperia löysi sisältään sisäisen syöttelijän tekaisten syöttöennätyksen 14 lätyllä ja amos säesti kaksikkoa 24 täpällä. Zippendaali pelasi myös huippukauden tekemällä pyyteetöntä jopa 10 ottelun edestä ja tahkoten taululle 15 pistettä. Maalissa Faaxinho oli ohittamaton este, jonka saldoon lisättiin myös vaikuttavat 3 syöttöpistettä.


Lohkovoiton varmistanut miehistö

Joukkueen saunaillassa Benin lukaalilla välittömästi viimeisen turnauksen jälkeen mejninki oli joviaalia ja erityisesti joukkuejohto koki suurta tyydytystä historian ensimmäisestä kultametallista. Ottakaa pojat vähe lisää mestaruuskaakkua! TuoppiKunkkis oli siirtynyt lopullisesti uuteen aikakauteen.

futsal 2014-15:


Koodia:
harrastefutsal:

FC Musta Surma-FF2 Kuningasidea         0 - 8 (0 - 2)
FF2 Kuningasidea-Olvastin Tana          6 - 2 (3 - 2)
FF2 Kuningasidea-TamU-K futsal         11 - 3 (1 - 0)
FC MM-FF2 Kuningasidea                  2 - 4 (2 - 3)
FC Linjateräs-FF2 Kuningasidea          0 - 9 (0 - 5)
FF2 Kuningasidea-FC Locomotora          8 - 2 (4 - 1)
FC Kaveriporukka-FF2 Kuningasidea       4 - 7 (3 - 3)
FF2 Kuningasidea-Linjateräs             3 - 4 (0 - 1)
FF2 Kuningasidea-Musta Surma            5 - 3 (3 - 0)
Olvastin Tana-FF2 Kuningasidea          0 - 6 (0 - 3)
FF2 Kuningasidea-FC MM                  4 - 5 (2 - 4)
Tamu-K futsal-FF2 Kuningasidea          4 - 6 (1 - 1)
FC Locomotora-FF2 Kuningasidea          3 - 1 (1 - 0)
FF2 Kuningasidea-FC Kaveriporukka       8 - 1 (3 - 0)

Koodia:
harrastefutsal:

 1. sija     11   0   3   86-33     33 pts


Koodia:
maalivahdit: nollapelit rec.
Faaxinho 9 ottelua       0+3                 3           8-0-1
Habba 3 ottelua       0+0                 0           1-0-1
"Ville" 2 ottelua       0+0                 0           1-0-1
Siperia 1 ottelu        1+1                 0           0-0-0
futsalasiantuntija   1 ottelu        0+0                 0           1-0-0
"Joonas" 1 ottelu        0+0                 0           0-0-0

kenttäpelaajat: AM VM TM rec.
Mannila                13.16+12=28              0+1     3+1     0+0    10-0-3
Siperia                 9.11+14=25              2+0     2+1     0+0     8-0-1
Amos                   14.15+ 9=24              2+1     0+1     0+0    11-0-3
Zippendaali            10. 8+ 7=15              1+1     0+1     0+0     7-0-3
"Joonas"               10. 5+ 6=11              0+0     0+1     0+0     8-0-2
"Iiro"                  6. 6+ 4=10              0+0     1+1     0+0     5-0-1
abismaal                9. 5+ 3= 8              0+0     0+0     0+0     6-0-3
Ben                    13. 4+ 2= 6              1+0     0+0     0+0    10-0-3
futsalasiantuntija      6. 2+ 4= 6              0+0     0+0     0+0     5-0-1
caucho                  2. 4+ 1= 5              1+0     1+0     0+0     2-0-0
Al Pacino              12. 3+ 1= 4              0+1     0+1     0+0     9-0-3
bupa dukta              6. 2+ 2= 4              0+1     1+0     0+0     5-0-1
"Pullo"                 2. 1+ 3= 4              0+1     0+0     0+0     2-0-0
Pekko                   8. 2+ 1= 3              1+0     0+1     0+0     6-0-2
Faaxinho               10. 0+ 3= 3              0+0     0+0     0+0     9-0-1
Habba                  12. 1+ 1= 2              1+0     1+0     0+0    10-0-2
mantzios                1. 1+ 1= 2              0+0     0+0     0+0     1-0-0
apina2                  2. 0+ 0= 0              0+0     0+0     0+0     2-0-0

Pukukoppiraadin tähtipörssi:
Koodia:
1.Mannila               17*
 2.Amos                  16*
 3.Siperia               14*
 4.Zippendaali            8*
   Faaxinho               8*
 6."Joonas"               5*
   bupa dukta             5*
 8.caucho                 3*
   Ben                    3*
   abismaal               3*
11.Habba                  2*
   mantzios               2*
   Al Pacino              2*
14."Iiro"                 1*

Kaksi menestyskautta peräkkäin pelannut Kunkkis lähti vuoden 2015 puistofutikseen täynnä itseluottamusta. Ainoa tavoite oli lohkovoitto ja lopputurnauspaikka. Miehistö oli pitkälti sama kuin edellisellä kakkossijaan päättynellä puistokaudella, mitä nyt abismaalin, Mannilan sekä Tranceyn kaltaisia vahvistuksia uusina niminä. Lisäksi superjunnuosastolle lisättiin kauden aikana kolme peliä pelannut "Armin".

Kausi kaatui kuitenkin kahteen asiaan:

1) Siperia pelasi loukkaantumisista ja muista pelikiireistä johtuen vain 5 peliä. Edellisen puistokauden 17 maalia vaihtuivat 5 tehtyyn kaappiin. Mannila paikkasi tätä vajetta kohtalaisesti, mutta varsinkin alkukaudesta Kunkkis ei saanut konvertoitua tilanteita maaleiksi samalla tehokkuudella kuin aiemmin.

2) Juuri alkukausi koitui Kunkkiksen kohtaloksi. Pistemenetyksiä tuli FC AJS:lle, STC:lle (toinen keskinäinen Kunkkikselle 16-1), UltraManselle sekä Kalevan Peuralle. Kaikki nämä jengit klaarattiin loppukaudesta selkeästi. Lohkossa oli kuitenkin yksi joukkue, joka oli tällä kaudella askeleen edellä Kunkkista molemmissa peleissä ja se oli lohkovoittaja KFL.

Loppujen lopuksi Kunkkis saavutti pronssia, joka oli karvaasta sivumaustaan huolimatta jatkoa mitaliputkelle ja osoitus aikaisemmin Kunkkista vältelleestä jatkuvuudesta. Joukkueen sapluuna oli kunnossa ja nyt kysymys oli vain siitä miten pelaajat kentällä toteuttivat sovittua suunnitelmaa.

Kauden valopilkkuja yksilöpuolella olivat valtavien odotusten toteutumattomuudesta huolimatta Mannila sekä viidessä pelissä 4+1 tehot tehnyt superjunnu Hasse. Myös caucho ja mantzios veljespari klaarasivat kauden kiitettävästi, harmillisesti heidän yhteenlaskettu pelimääränsä oli tällä kertaa vain 6 peliä. Al Pacino dominoi jälleen tähtipörssiä ja jakoi ykkössijan Mannilan kanssa. Tämä oli Pacinolle jo kolmas kerta, kun hän voitti terassiraadipörssin urallaan. Merkittävä suoritus kaiken kaikkiaan.

Mainittava on myös säärelän yhden ottelun comeback, joka tuli allekirjoittaneelle puun takaa ja pyytämättä.

Pienen tauon jälkeen jälleen FF2-turnaukseen osallistunut Kunkkis purjehti läpi turnauksen vailla vastusta, kirjaten mestaruuden tililleen jälleen kerran. Turnauksen tähtipelaajia olivat vanhoista tutuista Siperia ja Ravenous, joiden lisäksi Koiggari teki tervetulleen ja pisterikkaan piipahduksen viherpaitojen riveihin. Kunkkiksen ja koko turnauksen MVP oli kuitenkin uusi värväys Atte, joka tunnetaan paremmin abismaalin lahjakkaampana pikkuveljenä.


2015:

Koodia:
Puistofutis:

PS Märinä-FF2 Kuningasidea              2 - 3 (2 - 2)
FF2 Kuningasidea-FC AJS                 3 - 3 (2 - 1)
FC UltraManse-FF2 Kuningasidea          2 - 1 (2 - 0)
FF2 Kuningasidea-STC                    1 - 2 (1 - 0)
FF2 Kuningasidea-Kalevan Peura          1 - 4 (0 - 2)
KFL-FF2 Kuningasidea                    4 - 3 (2 - 0)
FF2 Kuningasidea-Mustanmeren Pojat      2 - 1 (1 - 0)
FF2 Kuningasidea-PS Märinä              3 - 2 (2 - 1)
FC AJS-FF2 Kuningasidea                 0 - 3 (0 - 0)
FF2 Kuningasidea-FC UltraManse          7 - 3 (1 - 2)
STC-FF2 Kuningasidea                    1 -16 (0 - 7) (VAJAKKIPELI, 1+1 suurimmat tilastokelpoiset tehot)
Kalevan Peura-FF2 Kuningasidea          1 - 5 (0 - 1)
FF2 Kuningasidea-KFL                    0 - 2 (0 - 1)
Mustanmeren Pojat-FF2 Kuningasidea      0 - 5 (luovutus)Koodia:
puistofutis:

 3. sija      8   1   5   53-27     25 pts


Koodia:
maalivahdit: nollapelit rec.
Habba                   6 ottelua       0+0                 0           4-0-2
"Samin poika"           2 ottelua       0+1                 0           2-0-0
futsalasiantuntija      2 ottelua       0+0                 0           1-1-0
TheZombie               2 ottelua       0+0                 0           1-0-1
"Hasse"                 1 ottelu        0+0                 0           0-0-0
Thoram                  1 ottelu        0+0                 0           0-0-1
"Rami"                  1 ottelu        0+0                 0           0-0-1

kenttäpelaajat: AM VM TM rec.
Mannila                10.7+8=15                0+1     1+2     0+0     6-1-3
Siperia                 5.5+3= 8                1+0     1+0     0+0     4-0-1
Al Pacino              12.5+2= 7                1+0     0+0     0+0     6-1-5
caucho                  4.2+5= 7                0+2     0+1     0+0     4-0-0
Ben                    13.4+1= 5                2+0     0+0     0+0     7-1-5
futsalasiantuntija     10.4+1= 5                1+0     0+0     0+0     7-1-2
"Hasse"                 5.4+1= 5                1+0     2+0     0+0     4-0-1
KAS                    10.3+0= 3                0+0     1+0     0+0     5-0-5
bupa dukta              7.1+2= 3                0+1     0+0     0+0     4-1-2
Zippendaali             5.0+3= 3                0+0     0+0     0+0     2-1-2
Trancey                10.1+1= 2                0+0     0+0     0+0     6-1-3
mantzios                2.1+1= 2                0+0     0+0     0+0     1-0-1
Ravenous               12.1+0= 1                0+0     0+0     0+0     6-1-5
Habba                  12.1+0= 1                0+0     0+0     0+0     7-1-4
Pekko                   4.1+0= 1                0+0     1+0     0+0     2-1-1
apina2                  4.0+1= 1                0+0     0+0     0+0     0-1-3
jp72672                 4.0+1= 1                0+0     0+0     0+0     2-0-2
"Armin"                 3.0+1= 1                0+0     0+1     0+0     2-0-1
Mauno_24                2.0+0= 0                0+0     0+0     0+0     0-0-2
abismaal                2.0+0= 0                0+0     0+0     0+0     0-0-2
"Teukka"                1.0+0= 0                0+0     0+0     0+0     0-0-1
"Joonas"                1.0+0= 0                0+0     0+0     0+0     0-0-1
säärelä                 1.0+0= 0                0+0     0+0     0+0     0-0-1

Terassiraadin tähtipörssi:
Koodia:
1.Mannila               13*
   Al Pacino             13*
 3.KAS                   10*
 4."Hasse"                8*
 5.futsalasiantuntija     7*
   caucho                 7*
 7.Siperia                6*
 8.abismaal               5*
 9.Zippendaali            3*
   Habba                  3*
   Trancey                3*
12.bupa dukta             2*
   mantzios               2*
   Ben                    2*
15.jp72672                1*
   "Samin poika"          1*
   Ravenous               1*

Turnaukset:

Koodia:
Banaanivaltio-FF2 Kuningasidea          2 - 5 (FF2-turnaus, alkulohko)
FF2 Kuningasidea-Demons                 6 - 1 (FF2-turnaus, alkulohko)
FF2 Kuningasidea-PKK/Hanhinaamat        3 - 0 (FF2-turnaus, alkulohko)
FF2 Kuningasidea-Makumiehet             4 - 1 (FF2-turnaus, finaali)

Koodia:
FF2-turnaus

 1. sija      4   0   0   18- 4     12 pts

Koodia:
maalivahdit: nollapelit rec.
TheZombie               4 ottelua       0+0                 1           4-0-0
Mannila                 1 ottelu        0+0                 0           0-0-0

kenttäpelaajat:
"Atte"                  4.3+3=6
Koiggari                4.2+4=6
Ravenous                4.3+2=5
Siperia                 4.3+2=5
abismaal                4.2+0=2
Ben                     4.2+0=2
apina2                  4.0+2=2
Mannila                 4.1+0=1
"Pullo"                 3.1+0=1
Habba                   4.0+0=0

Kolmen mitallin putkelle haettiin jatkoa viime talven futsalista. Joukkue oli vahvistunut entisestään. Nyt mukaan oli saatu kesän FF2-turnauksessa vakuuttanut abismaalin pikkuveli Atte. Myöhemmin kaudella mukaan liittyi Keski-Suomessa futsalin kakkosdivaria höynännyt "Jussi", joka tuli paikkaamaan Ranskaan opiskeluhommiin lähtenyttä Zippendaalia. Profiililuokan vahvistuksia siis, ja korkeaksi käyneestä lohkosijoittelusta huolimatta Kunkkiksessa oltiin luottavaisia tulevan suhteen.


2015-2016 Kunkkis futsal

Kaikki ei mennyt kuitenkaan kuten odotettiin. Kokoonpanohuolilta pitkälti vältyttiin, vaikkakin monet luottopelaajat jäivät pelimääriltään vaatimattomiin lukemiin kauden aikana. Zippendaali ei ehtinyt lopulta pelata kuin 2 matsia, Atelta saatiin 6 ottelua ja loukkaantumiseen kautensa päättänyt supervahvistus Amos jäi samoin 6 peliin, muiden Real Mesidzin poikien Joonaksen ja Iiron pelatessa koko kauden aikana pyöreät nolla peliä. Siperia niin ikään sai kasaan vain 7 peliä, joka tosin hänen keskiarvoihinsa nähtynä ei ollut normaalista poikkeavaa.
 
Poissaolojen taakse ei kuitenkaan voi piiloutua ja nyt rehellisyyden nimissä oli myönnettävä faktat - lohko oli yksinkertaisesti liian kova Kunkkikselle. Vastustajien taso oli kautta linjan hyvä tai erinomainen, joko taktisten valmiuksien tai yksilötaidon saralla jäätiin perään. Joissain peleissä kirkkaasti molemmilla osa-alueilla.

Maalissa puistofutispeleissä onnistunut Miska ei vielä nuoresta iästään johtuen ollut valmis futsalmaalivahdille ominaiseen hullunrohkeaan pelityyliin. Kentällä Benin ja futsalasiantuntijan taso ei vaan riittänyt hyökkäyspäässä. Puolustuksessa Habbasta tultiin ohi vasemmalta ja oikealta. Jopa paremmilla valmiuksilla varustetut kunkkislaiset hävisivät kaksinkamppailuita enemmän kuin voittivat, ja ennen kaikkea eivät pelanneet tarpeeksi kurinalaista futsalia pärjätäkseen koventunutta vastusta vastaan.  Kolme ensimmäistä peliään hävinnyt Kunkkis ei päässyt missään vaiheessa kautta momentumin päälle ja tiukat pelit hävittiin säännönmukaisesti peliesityksistä huolimatta.

Yksilötasolla kauden superonnistujia olivat uudet nimet Jussi ja Atte. Jussin pelaamisessa näkyi kokemus kovemmista divaripeleistä ja Atte oli taidoiltaan sekä fysiikaltaan eri levelillä muun miehistön kanssa. Myös abismaal oli liekeissä, tehtaillen 17 pistettä 14 peliin ja lunastaen tiukemmin paikkaansa Kunkkiksen All Time Top3 pakkien joukossa. Pikantiksi yksityiskohdaksi mainittakoon kukkopoika Koon paluu völjyyn 2 pelin voimin. Pettymyspuolelle kirjataan itsensä liian buffiin kuntoon bodannut Mannila, joka puuskutti 13 peliin hänelle vaatimattomat 10 pistettä. Toki maalipörssi tuli kotiin kolmatta kertaa peräkkäin, tällä kertaa jaetusti abismaalin ja Jussin kanssa.

Nämä hetket ovat niitä, joissa tosijoukkueet erotellaan pusijengeistä. Joko vaihdetaan nimiä ja lähdetään paskasarjoihin tai purraan huulta, treenataan ja tullaan takaisin entistä kovempina.

Sanomattakin selvää on se mitä Kunkkis tässä tilanteessa tekee. JS Hienot Miehet here we come!

futsal 2015-16:


Koodia:
harrastefutsal:

FC PrTu-FF2 Kuningasidea                4 - 3 (2 - 2)
FF2 Kuningasidea-Atalanta               1 -10 (0 - 6)
FC PaHa-FF2 Kuningasidea                5 - 1 (2 - 1)
FF2 Kuningasidea-VHS                    4 - 3 (1 - 1)
FF2 Kuningasidea-HT-Påsse               7 - 4 (4 - 3)
SVJK-FF2 Kuningasidea                   2 -10 (1 - 5)
FF2 Kuningasidea-AS Fortune             1 - 3 (1 - 2)
HT-Påsse-FF2 Kuningasidea               1 - 9 (1 - 3)
Atalanta-FF2 Kuningasidea               6 - 3 (1 - 2)
FF2 Kuningasidea-FC PrTu                3 - 6 (2 - 1)
VHS-FF2 Kuningasidea                    1 - 1 (0 - 1)
FF2 Kuningasidea-FC PaHa                5 - 0 (2 - 0)
FF2 Kuningasidea-SVJK                   6 - 2 (2 - 0)
AS Fortune-FF2 Kuningasidea             4 - 3 (2 - 1)

Koodia:
harrastefutsal:

 5. sija      6   1   7   57-51     19 pts


Koodia:
maalivahdit: nollapelit rec.
"Samin poika"           8 ottelua       0+0                 1           2-1-5
Habba 5 ottelua       0+0                 0           3-0-1
Siperia 2 ottelua       0+0                 0           0-0-0
"Jami" 2 ottelua       0+0                 0           1-0-1
Mannila 1 ottelu        0+0                 0           0-0-0
futsalasiantuntija 1 ottelu        0+0                 0           0-0-0
caucho 1 ottelu        0+0                 0           0-0-0

kenttäpelaajat: AM VM TM rec.
abismaal               14.8+9=17                2+4     1+0     0+0     6-1-7
"Jussi"                 8.8+3=11                1+1     0+0     0+0     4-1-3
"Atte"                  6.5+6=11                1+1     0+1     0+0     3-0-3
Mannila                13.8+2=10                0+1     0+0     0+0     5-1-7
Al Pacino              14.5+4= 9                1+0     2+0     0+0     6-1-7
Amos                    6.4+5= 9                1+0     0+0     0+0     2-0-4
Ben                    12.6+1= 7                1+0     1+0     0+0     6-1-5
Pekko                  10.4+1= 5                1+0     1+0     0+0     4-0-6
Siperia                 7.3+1= 4                0+0     0+1     0+0     3-0-4
mantzios                6.2+1= 3                1+0     1+0     0+0     3-0-3
caucho                  4.1+2= 3                0+0     0+1     0+0     3-0-1
Habba                  14.0+3= 3                0+1     0+0     0+0     6-1-7
futsalasiantuntija      8.0+3= 3                0+0     0+1     0+0     3-1-4
Zippendaali             2.1+1= 2                0+0     0+0     0+0     2-0-0
Koo                     2.0+1= 1                0+0     0+0     0+0     1-0-1

Pukukoppiraadin tähtipörssi:
Koodia:
1.Ben                   10*
   abismaal              10*
   Al Pacino             10*
 4.Mannila                9*
 5."Atte"                 8*
   "Jussi"                8*
 7.mantzios               7*
   "Samin poika"          7*
 9.Amos                   6*
10.futsalasiantuntija     4*
   Siperia                4*
12.Pekko                  3*
   "Jami"                 3*
14.caucho                 2*
15.Habba                  1*
futsalasiantuntija

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 13.05.2016 klo 19:44:47

TILASTOKATSAUS PART 1:

Kunkkiksen mahdottomaan meininkiin ovat aina kuuluneet todella oleellisena osana tilastokatsaukset. Oli kyse sitten pistepörsseistä, maratontaulukoista tai läpeensä korruptoituneesta terassiraadin tähtipörssistä, ovat tilastot olleet aina mintissä ja ajan tasalla.

Pitkäikäisen harrastejoukkueen kantava voima ovat luonnollisesti sosiaaliset siteet, jotka pelaajien välillä syntyvät. Kaveruussuhteiden lisäksi vetoapua ja erityisyyttä toimintaan voi saada muillakin tavoilla. Näistä oleellisimpia ovat mielestäni tarinat, kuva- ja videomateriaali sekä tilastot. Tarinoita Kunkkikselta löytyy omasta takaa, kuten myös tarinankertojia ja tarinanaiheita. Kuva- ja videomateriaalia sitten rajatummin, koska kyseessä ei ole se filmaattisin tiimi ja muutenkin porukka ei mitään selfieporukkaa ole - Siperiaa lukuunottamatta.

Mutta tilastot Kunkkiksella ovat kohdallaan ja siitä on kiittäminen vain ja ainoastaan Beniä, jonka armottomalla pieteetillä tekemä työ vuosien varrella ei ole valunut hukkaan. Tämänkin historiikin kannalta merkittävimmän urakan on tehnyt Ben, joka on päiväkausien väsymättömällä työllä tuottanut käyttämämme materiaalin julkaisumuotoon omista arkistoistaan. Huikea urakka ja tästä Benille valtava hatunnosto.

Tarjolla on jos jonkinlaista mielenkiintoista tilastotietoa, jonka pohjalta myös tuleva Top20-lista koostetaan. Pyyteetön työ on tärkeää, mutta loppujen lopuksi on myönnettävä faktat faktoina. Tilastot eivät valehtele ja "Only Stats Matter".

Satunnaisten tilastojen osastolta löydämme ensimmäisenä tähtiraadin all time tilaston 1. - 3. sijojen osalta. Tältä listalta löytyy monia mielenkiintoisia yksityiskohtia. Antsun dominointi listan kärjessä on oma taiteenlajinsa, joka johtaa juurensa jo alkuperäisen terassiraadin, Benin ja Antsun peppukavereiden muodostaman, direktoraatin kaljanhuuruisiin istujaisiin, joissa tähtiä jaettiin siekailematta niitä kiimassa haalineelle Antsulle. Tämä taas on johtanut perinteeseen, jossa terassiraadin tähtienjakokriteerit ovat kriteereiltään varsin vaihtelevat. Toiset analysoivat peliä suoritusten perusteella, toisille lista on defaulttina sama hassuttelukokoonpano viikosta toiseen. Toki on myös myönnettävä, että Antsu on ollut mukana monessa persrassauksessa, jossa maalivahdin rooli on ollut säälimätön. Ansaitkoon hän piikkipaikan edes tässä naamakerrointilastossa siitä hyvästä.

Al Pacino on myös lyhyehköstä Kunkkis-urastaan huolimatta tehnyt järkyttävän hyvää jälkeä terassiraadissa. Harvoin kentän näkyvin pelaaja tai edes kantavin voima yksittäisessä pelissä, mutta aina tärkeää työtä joukkueen eteen. On ilo nähdä, että tämä palkitaan terassiraadin pisteillä näinkin kernaasti.

Kolmas yksityiskohta terassiraadeista löytyy listan peräpäästä. Siperia ei ole koskaan voittanut terassiraadin kokonaiskilpaa, joka on toisaalta hämmentävää, mutta toisaalta ymmärrettävää. Terassiraadi = Naamaraadi, ja Siperia ei ole koskaan omalla käytöksellään tai pelityylillään kosinut kannattajia vastustajan joukkueesta eikä omastaan.

Koodia:
Tähtiraadit:

Antsu13         5-2-0
Al Pacino       3-0-0
KAS             2-1-1
Mannila         2-0-0
tomppa11        1-1-0
lazba           1-1-0
Ben             1-0-2
futsalasiantunt.1-0-1
caucho          1-0-1
Pekko           1-0-0
Zippendaali     1-0-0
"Jami"          1-0-0
abismaal        1-0-0
Siperia         0-4-1
säärelä         0-2-3
Habba           0-1-2
referee3000     0-1-0
tyyne           0-1-0
Amos            0-1-0
mantzios        0-0-4
bupa dukta      0-0-1
apina2          0-0-1

Piste-, syöttö-, ja maalipörssien keulasta löydämme tuttuja nimiä. Siperia on pisteiden kokonaistilastossa omassa kastissaan kymmenellä sijoittumisella 3. parhaan joukkoon. Hänen lisäkseen futsalasiantuntija on ottanut kolme pistepörssin voittoa uransa aikana. Zippendaalin superkaudet pitävät hänet listan kolmossijalla, mutta Mannilan hööki viimeisten kausien aikana on nostanut hänet jo jakamaan pronssitilaa Zippendaalin kanssa. säärelä ja Ben ovat kumuloineet molemmat 5 Top3 sijoitusta itselleen, ja lunastavat näin paikkansa Kunkkiksen hyökkäyspelaajien Hall Of Famesta.

Maalipörssi on Siperian ylivoimaa, tosin kaikilla pelaamilla kausillaan maalipörssin voittanut Mannila on tulossa takaa ohitse ja lujaa. KASin kolme maalipörssin voittoa ja yksi kolmas sija on huikea saavutus myös omalla sarallaan - onhan KAS kuitenkin pelipaikaltaan ollut aina puolustaja.

Syöttöpörssi taas validoi futsalasiantuntijan paikan yhtenä aikamme visionääreistä. Kukaan muu ei pääse lähellekään Rollon Gretzkyn suorituksia.

Ottelutilasto kertoo Habban ja Benin olevan joukkueen selkäranka mitä tulee ever present statukseen. Näitäkin pelaajia tarvitaan ja he luovat sen harmonian, jonka ympärille menestys rakennetaan. Myös Ravenous oli hyvässä formissa tämän osalta, mutta sen tilaston osalta kasvua ei tulla enää näkemään.

Koodia:
Pistepörssit:

Siperia         3-6-1
futsalasiantunt.3-0-2
Zippendaali     2-0-0
Mannila         2-0-0
säärelä         1-2-2
lazba           1-2-0
KAS             1-1-1
Al Pacino       1-0-1
bupa dukta      1-0-0
Pekko           1-0-0
tomppa11        1-0-0
abismaal        1-0-0
Ben             0-3-2
Mpw             0-1-0
tyyne           0-1-0
Ravenous        0-1-0
Koo             0-1-0
"Jussi"         0-1-0
mantzios        0-0-2
"Ristis"        0-0-1
referee3000     0-0-1
"säärelä jr."   0-0-1
caucho          0-0-1
Amos            0-0-1
"Atte"          0-0-1

Maalipörssit:

Siperia         5-3-1
KAS             3-0-1
Mannila         3-0-0
Ben             2-1-5
futsalasiantunt.2-1-0
Zippendaali     2-0-0
lazba           1-2-1
säärelä         1-1-3
Pekko           1-1-0
Ravenous        1-1-0
tomppa11        1-0-1
bupa dukta      1-0-0
Mpw 1-0-0
abismaal 1-0-0
"Jussi" 1-0-0
mantzios 0-2-0
Al Pacino 0-2-0
tyyne 0-1-2
referee3000 0-1-1
"Ristis" 0-1-0
jp72672 0-1-0
caucho 0-1-0
Amos 0-1-0
hertsi- 0-0-1
"säärelä jr." 0-0-1

Syöttöpörssit:

futsalasiantunt.8-1-1
säärelä         3-2-1
Siperia         3-1-5
lazba           2-0-2
caucho          1-1-1
Zippendaali     1-1-1
Al Pacino       1-1-0
Mannila         1-1-0
Spox            1-0-0
Pekko           1-0-0
Koo             1-0-0
mantzios        1-0-0
AndyLove        1-0-0
abismaal        1-0-0
Ben             0-2-1
KAS             0-1-1
Habba           0-1-0
"Oscar"         0-1-0
tomppa11        0-1-0
P. Hemminki     0-1-0
"säärelä jr."   0-1-0
"Atte"          0-1-0
Ben Danielson   0-0-2
apina2          0-0-2
Amos            0-0-2
referee3000     0-0-1
hertsi-         0-0-1
jp72672         0-0-1
Koiggari        0-0-1
Ravenous        0-0-1
Antsu13         0-0-1

Ottelut:

Ben       11-3-2
Habba       10-2-1
Ravenous 5-1-2
Antsu13 3-0-1
säärelä 3-0-0
futsalsiantuntija 2-3-2
f.o.o 2-1-1
Al Pacino 1-2-0
tyyne 1-0-0
Amos 1-0-0
abismaal 1-0-0
Mauno_24 0-1-0
Mannila 0-1-0
jp72672 0-0-1
Pelisilmätön 0-0-1
apina2 0-0-1
"säärelä jr." 0-0-1
"Toppari" 0-0-1
KAS 0-0-1

Alla Benin hassuttelu kaikkien aikojen pörssien johtavista pelaajista. Tilastoa tulkitaan siis siten, että jokaiselta pelatulta kierrokselta kutakin pörssiä johtava pelaaja saa tilillensä pisteen. Esim. Ben on siis ennen kautta 2016  ollut eniten otteluita pelannut pelaaja 166 kierroksella.
Koodia:
Pörssien valtiaat:

Eniten otteluita:

 1.Ben                         166 kierrosta
 2.Habba                        95 kierrosta
 3.futsalasiantuntija           34 kierrosta
 4.f.o.o                        16 kierrosta
 5.Antsu13                      10 kierrosta
 6.jp72672                       3 kierrosta
 7.Lee Sharpe                    1 kierros
   "Jallu"                       1 kierros
   "Parta-Vili"                  1 kierros
   tiipe                         1 kierros
   "Oscar"                       1 kierros
   amuji                         1 kierros
   Pelisilmätön                  1 kierrosEniten maaleja:

 1.Siperia                     131 kierrosta
 2.Ben                          91 kierrosta
 3.futsalasiantuntija           16 kierrosta
 4.säärelä                      11 kierrosta
 5.Lee Sharpe                    1 kierros
   "Jallu"                       1 kierros
   mawerick41                    1 kierros


Eniten syöttöjä:

 1.futsalasiantuntija          178 kierrosta
 2.Siperia                      65 kierrosta
 3."Parta-Vili"                  2 kierrosta
 4.Habba                         1 kierros


Eniten pisteitä:

 1.Siperia                     123 kierrosta
 2.futsalasiantuntija          113 kierrosta


Ever present:

 1.Ben                  11
 2.Habba                 9
 3.Ravenous              5
 4.säärelä               3
   Antsu13               3
 6.futsalasiantuntija    2
   f.o.o                 2
 8.tyyne                 1
   Amos                  1
   abismaal              1
   Al Pacino             1

Otteluiden Top-lista on komeaa katseltavaa kärkikaksikon osalta. Ben ja Habba etenevät neck-to-neck (tosin Benillä sellaista ei ole) pelattujen pelien kärkitaistossa. Molempien tasaisuudesta entistä kunnioitettavampaa tekee jälkikasvu, jota perheisiin on lähivuosina siunaantunut. Olisi voinut luulla, että tämä hidastaa osallistumista harrasterientoihin jossain määrin. Näin ei kuitenkaan ole käynyt, vaan osallistumisprosentti huitelee edelleen kausikohtaisesti jossain 90-100 % välillä.

Ylipäätään 9 vuodessa ei edes sadan pelin kerhoon ole liiemmin ollut tunkua. Nyt listalla yli 100 peliä pelanneista ainoat aktiivit ovat futsalasiantuntija ja Siperia. Ravenouksen, Antsun ja säärelän ura Kunkkiksessa on tältä erää päättynyt. Seuraavat sadan pelin miehet leivotaan todennäköisesti vasta Al Pacinon saavuttaessa ko. rajapyykin. Al Pacinolla on tätä kirjoittaessa kasassa 60 peliä, joten 14 pelin kausitahdilla hän ylittäisi rajan puistofutiksen 2017 syyskaudella.

Kukaan muu pelaaja ei ole lähelläkään rajaa, ja seuraavaa sadan pelin ylittäjää Al Pacinon jälkeen saadaan odottaa useampi vuosi.

Koodia:
Ottelut (TOP-20):

 1.Ben                  217
 2.Habba                213
 3.futsalasiantuntija   155
 4.Ravenous             132
 5.Antsu13              129
 6.Siperia              113
 7.säärelä               98
 8.f.o.o                 88
 9.jp72672               77
10.KAS                   60
11.Al Pacino             59
12.Pekko                 54
13.Pelisilmätön          53
14.caucho                52
15.mantzios              46
16.tyyne                 44
17.Zippendaali           43
   bupa dukta            43
19.apina2                40
20.lazba                 39

Statsien puolella Siperia on karannut Beniltä maalipörssissä ja futsalasiantuntijalta pistepörssissä. Tässä vaiheessa ei näytä todennäköiseltä, että kukaan saavuttaisi Siperiaa näissä tilastoissa koskaan. Mannilan nykytahti toki on vakuuttava - 3 kautta ja maalipörssin sija 7. Tämän kauden aikana Mannila mennee varmuudella ohi mantzioksesta ja lazbasta, hyvään tahtiin äityessään jopa säärelä on ohitettavissa. Tämä nostaisi pelaajan maalipörssin sijalle 4.

Myös Pistepörssissä Mannilalla on realistiset saumat 4. sijalle, jonka jälkeen matkaa listan kärkikolmikkoon onkin sitten muutaman kauden tykötarpeiksi. Pistepörsän puolella on nostettava ylös cauchon nimi. Suurimmaksi osaksi puolustajana pelannut, rajallisilla pelimäärillä operoiva caucho on listan viides. Syöttöpörssissä hänen operointinsa on vielä vakuuttavampaa kolmannen sijan merkeissä. Pistepörssissä noin muutenkin on ilahduttavaa nähdä pelaajia, joilla on mahdollisuus muovata listaa uuteen uskoon muutaman kauden sisällä. Pelattujen pelien osalta muutos on paljon hitaampaa.

Syöttöpörssin kärjessä futsalasiantuntija sinnittelee edelleen 7 syötön etumatkalla Siperiaan. Tämä kisa kääntynee Siperian eduksi viimeistään seuraavan futsalkauden aikana. Tämän jälkeen Siperia hallitsee yksinvaltiaan elkein kaikkia stats-pörssejä.


Koodia:
maalit (TOP-20):

 1.Siperia               87
 2.Ben                   74
 3.futsalasiantuntija    53
 4.säärelä               42
 5.lazba                 33
 6.mantzios              32
 7.Mannila               31
 8.caucho                30
 9.Zippendaali           29
   KAS                   29
11.Ravenous              26
12.Al Pacino             25
   Pekko                 25
14.tyyne                 21
15.Amos                  19
16.bupa dukta            18
17.Habba                 14
18.abismaal              13
   jp72672               13
   tomppa11              13

syötöt (TOP-20):

 1.futsalasiantuntija    67
 2.Siperia               60
 3.caucho                35
 4.Ben                   32
 5.säärelä               25
 6.Zippendaali           24
 7.Ravenous              23
 8.lazba                 22
   Mannila               22
10.mantzios              21
11.Al Pacino             19
   Habba                 19
13.bupa dukta            18
14.Amos                  14
15.Pekko                 13
16.abismaal              12
17.KAS                   11
   apina2                11
19.tyyne                 10
   Koo                   10


Pisteet (TOP-20):

 1.Siperia            87+60=147
 2.futsalasiantuntija 53+67=120
 3.Ben                74+32=106
 4.säärelä            42+25= 67
 5.caucho             30+35= 65
 6.lazba              33+22= 55
 7.mantzios           32+21= 53
 8.Mannila            31+22= 53
 9.Zippendaali        29+24= 53
10.Ravenous           26+23= 49
11.Al Pacino          25+19= 44
12.KAS                29+11= 40
13.Pekko              25+13= 38
14.bupa dukta         18+18= 36
15.Amos               19+14= 33
16.Habba              14+19= 33
17.tyyne              21+10= 31
18.abismaal           13+12= 25
19.jp72672            13+ 7= 20
20.apina2              8+11= 19

Kunkkiksen avausmaalilista on merkillinen tilasto. Sen kärjessä ovat llläääskin näköiset futsalasiantuntija ja Ben ylivoimaisella tavalla. Sinällään tilastolla ei mitään merkitystä ole. Nostetaan tilastoista esiin myös Pekon nimi. 8+0 avausmaalien osalta, eli voidaanko tämä tulkita totaaliseksi dominoinniksi pelin alussa ennen paikkojen hajoamista?

Koodia:
Kuningasidean avausmaalit TOP-20:

 1.futsalasiantuntija  12+8
 2.Ben                 11+3
 3.Siperia              8+5
 4.lazba                6+4
 5.caucho               5+4
 6.säärelä              4+5
 7.Pekko                8+0
 8.mantzios             5+2
 9.Zippendaali          4+3
10.bupa dukta           3+4
11.KAS                  4+2
12.abismaal             2+4
13.hertsi-              3+2
   Al Pacino            3+2
15.tomppa11             3+1
   Amos                 3+1
17.apina2               2+2
18.Mannila              1+3
19.Ravenous             2+1
   Habba                2+1

Voittomaalitilasto on luonnollisesti yksi tilastojen kuninkaista. Kuka on joukkueen clutchein pelaaja? Vähemmän yllättäen listan kärjestä löytyvät selkeällä erolla seuraaviin Siperia ja futsalasiantuntija, jotka ovat molemmat värkänneet 16 tehopistettä joukkueen voittomaaleihin.

Mannila lienee todennäköisin kärkikaksikon uhkaaja lähivuosina, iskien keskimäärin 2.33 voittomaalipistettä per kausi uransa aikana.

Tasoitusmaaleista ei mitään sanottavaa.

Koodia:
Kuningasidean voittomaalit TOP-20:

 1.Siperia             10+6
 2.futsalasiantuntija   7+9
 3.Ben                  6+3
 4.säärelä              5+4
 5.caucho               4+3
   Mannila              4+3
 7.lazba                2+4
 8.apina2               4+1
   bupa dukta           4+1
   Pekko                4+1
   KAS                  4+1
12.Al Pacino            3+2
   Habba                3+2
14."Hasse"              3+1
15.mantzios             2+2
16.jp72672              3+0
17.tyyne                2+1
   tomppa11             2+1
19.Ravenous             1+2
20.hertsi-              2+0

Kuningasidean tasoitusmaalit:

 1.mantzios             2+1
 2.Siperia              1+2
 3.Antsu13              0+3
 4.Habba                2+0
 5.caucho               1+1
 6.Spox                 1+0
   tyyne                1+0
   säärelä              1+0
   KAS                  1+0
   lazba                1+0
   Ravenous             1+0
   AndyLove             1+0
13.jp72672              0+1
   Ben                  0+1
   tomppa11             0+1
   Zippendaali          0+1

Seuraavassa listassa tehopisteitä eniten ahnehtineita pelaajia. Siperia ainoana tehnyt 6 pistettä yhdessä ottelussa. 'Spect.

Koodia:
4 maalin ottelut

 1.Siperia               2
 2."Slawo"               1
   mantzios              1

3 maalin ottelut

 1.Mannila               4
 2.Siperia               3
   Zippendaali           3
 4.lazba                 2
   KAS                   2
   mantzios              2
   Al Pacino             2
   caucho                2
 9.futsalasiantuntija    1
   "Ristis"              1
   Mpw                   1
   tyyne                 1
   tomppa11              1
   "Haksa"               1
   "säärelä jr."         1
   "Jussi"               1

2 maalin ottelut

 1.Siperia              14
 2.säärelä              10
   Ben                  10
 4.lazba                 6
   futsalasiantuntija    6
   Amos                  6
 7.tyyne                 5
   bupa dukta            5
 9.KAS                   4
   mantzios              4
   Mannila               4
12.Pekko                 3
   caucho                3
   Al Pacino             3
15.jp72672               2
   Zippendaali           2
   abismaal              2
18.mawerick41            1
   hertsi-               1
   referee3000           1
   tomppa11              1
   Petteri Hemminki      1
   Ravenous              1
   "Topi"                1
   Mpw                   1
   Koiggari              1
   "Hasse"               1
   apina2                1
   "Joonas"              1
   "Atte"                1
   "Jussi"               1

4 syötön ottelut

 1.caucho                1
   Siperia               1

3 syötön ottelut

 1.Siperia               1
   caucho                1
   tyyne                 1
   Koo                   1
   bupa dukta            1
   Amos                  1
   futsalasiantuntija    1
   "Joonas U."           1
   Mannila               1
   "Atte"                1

2 syötön ottelut

 1.futsalasiantuntija   15
 2.Siperia              10
 3.Zippendaali           7
 4.caucho                5
   Al Pacino             5
 6.lazba                 4
   Mannila               4
 8.Pekko                 3
   mantzios              3
   Amos                  3
11.Spox                  2
   apina2                2
   Ravenous              2
   Habba                 2
15."Oscar"               1
   Ben Danielson         1
   säärelä               1
   Petteri Hemminki      1
   KAS                   1
   Zulo                  1
   Koo                   1
   "Kalle H."            1
   Trancey               1
   "Ali"                 1
   AndyLove              1
   "Hasse"               1
   "Iiro"                1
   "Pullo"               1
   abismaal              1
   "Atte"                1

6 pisteen ottelut

 1.Siperia               1

5 pisteen ottelut

 1.Zippendaali           1
   Al Pacino             1
   Siperia               1

4 pisteen ottelut

 1.Siperia               7
 2.Mannila               6
 3.lazba                 3
 4.mantzios              2
   Zippendaali           2
   caucho                2
   Amos                  2
 8."Ristis"              1
   "Slava"               1
   "Haksa"               1
   Koo                   1
   KAS                   1
   futsalasiantuntija    1
   "Hasse"               1
   bupa dukta            1
   "Atte"                1
   abismaal              1


3 pisteen ottelut
 
 1.futsalasiantuntija   11
 2.caucho                7
 3.Siperia               6
 4.säärelä               5
   lazba                 5
   mantzios              5
   Zippendaali           5
 8.tyyne                 4
   bupa dukta            4
10.Mannila               3
11.jp72672               2
   KAS                   2
   Mpw                   2
   Ravenous              2
   Amos                  2
   "Atte"                2
   Ben                   2
   "Jussi"               2
   Al Pacino             2
20.referee3000           1
   tomppa11              1
   "Jesse"               1
   Pekko                 1
   "säärelä jr."         1
   "Ali"                 1
   Koiggari              1
   "Iiro"                1
   "Joonas"              1
   "Pullo"               1
   abismaal              1

2 pisteen ottelut

 1.Siperia              27
 2.futsalasiantuntija   18
   Ben                  18
 4.säärelä              11
 5.lazba                10
 6.Pekko                 9
 7.KAS                   8
   mantzios              8
   Al Pacino             8
   caucho                8
11.Amos                  7
12.tyyne                 6
13.Ravenous              5
14.tomppa11              4
   apina2                4
   Zippendaali           4
17.Spox                  3
   bupa dukta            3
   abismaal              3
20.hertsi-               2
   Ben Danielson         2
   Petteri Hemminki      2
   AndyLove              2
   "Iiro"                2
   "Joonas U."           2
   Mannila               2
   Habba                 2
28.mawerick41            1
   "Oscar"               1
   nipa                  1
   Immortal              1
   Zulo                  1
   Koo                   1
   "Topi"                1
   "Kalle H."            1
   Trancey               1
   "säärelä jr."         1
   "Jussi"               1

Tähtipörssin kokonaissaldoihin palataan vielä uudestaan myöhemmin, mutta alla raakaa faktaa keskiarvoista vähintään 20 peliä pelanneiden pelaajien osalta.

Lazba on ollut joukkueen parhaiten pelannut pelaaja kanssapelaajien silmissä, toisen karismaattisen hahmon, cauchon, seuratessa perässä vain 0.03 tähden päässä. Listan shokkiyllättäjä on Pimeän Aikakauden tähti tomppa11, joka imuroi tähtiä kotiin niin kiistattoman top dog roolinsa ansiosta kuin useiden tuttujen peppukavereidensa avustuksella.

Tähtipörssin kiistattomaksi kuninkaaksi itsensä julistanut Mahdoton Antsu löytyy listan sijalta 8., sopivasti Mannilan ja Siperian välistä kaksykkösmäisesti rassattavana. Kaiken kaikkiaan listalla ei pelilliseen ansioihin nähden löydy montaakaan yllättäjää, tompan ja Antsun muodostaessa sen vähiten taitojen ja tähtien välillä korreloivan kaksikon.

Koodia:
Tähtipörssin keskimääräiset tähdet TOP-10: (minimi 20 pelattua ottelua)

 1.lazba              1.41
 2.caucho             1.38
 3.tomppa11           1.36
 4.mantzios           1.20
 5.KAS                1.10
   Amos               1.10
 7.Mannila            1.08
 8.Antsu13            1.06
 9.Siperia            1.02
10.tyyne              0.89

Sitten päästäänkin kiinnostavaan tilastoon eli voittoprosentteihin. Tätä listaa tulkittaessa pitää muistaa, että osa pelaajista ei ole juurikaan Kunkkiksessa pelannut vaikeiden vuosien aikana. Tämä omalta osaltaan selittää mm. bupa duktan ykkössijaa. Toisaalta bupa pärjää erinomaisesti vertailussa myös moniin muihin parempina aikoina mukana olleisiin pelaajiin, joten hänen sijoitustaan listan kärjessä ei voi myöskään kiistää. Faktahan on se, että bupa toi kentälle aina erinomaisen määrän kaksinkamppailuvoimaa ja 100% yritteliäisyyttä, joten ei ole mikään ihme näiden ominaisuuksien muuntumisessa erinomaisesti voitoiksi.

Samaa voi sanoa cauchosta, jonka pelkkä preesens ja johtajuus kentällä nostaa koko joukkueen tasoa sekä itseluottamusta yhdellä pykällä. Ja siihen päälle vielä "total command football", jolla caucho pystyy käytännössä yksin hallitsemaan omaa kenttäpuoliskoaan pakista käsin.

Respektiä on annettava myös listan 4. sijalla majailevalle Zippendaalille, joka on pyyteettömän työn malliesimerkki ja sisäänajaja. Ei ole mikään ihme, että pyyteettömästi töitä joukkueensa eteen tekevä pelaaja nauttii korkeasta voittoprosentista. Hyvä vertailukohta Zippendaaliin on Siperia, joka on valovuoden päässä voittoprosenttinsa kanssa ja ylipäätään omistaa yhden junnuosaston huonoimmista voittoprosenteista.

Listan häntäpää ei myöskään tarkastelussa yllättä ketään. säärelän no defense is best defense periaate korreloi suoraan surkean voittoprosentin kanssa. Samoin ei yllätä hertsin, Hemminkin, Danielssonin tai dondiegonkaan prosentit. Ok, ovat jonkin verran tahritut Pimeän Aikakauden persrassauksilla, mutta in the end... stats don't lie.

Listan eriskummallisuus on Pelisilmättömän melkein 60 prosentin voittoluokitus. Tämä selittynee kuitenkin miehelle tyypillisillä yhden vaihdon herkistelyillä, joilla Pelisilmätön piti yllä omaa ottelurekordiaan.
 
Koodia:
Voittoprosentti: (minimi 20 pelattua ottelua)

 1.bupa dukta         68,6
 2.caucho             65,4
 3.Amos               65,0
 4.Zippendaali        62,8
 5.Mannila            61,1
 6.lazba              59,0
 7.mantzios           58,7
 8.Pekko              58,3
 9.Siperia            56,6
10.Al Pacino          55,9
11.Pelisilmätön       55,7
12.KAS                52,5
13.futsalasiantuntija 51,6
14.tyyne              51,1
15.abismaal           50,0
16.tomppa11           48,0
17.jp72672            47,4
18.Ben                47,0
19.apina2             46,3
20.Habba              45,5
21.Ravenous           43,2
22.f.o.o              40,9
23.Antsu13            39,5
24.Lee Sharpe         39,1
25.säärelä            33,7
26.dondiego           33,3
27.Petteri Hemminki   31,7
28.hertsi-            30,6
29.Ben Danielson      16,7

Rangaistuspotkutilastolla revimme alas myytin Mahdottomasta Antsusta mahdottomana rankipotkujen torjujana.

Rankipotkujen vetäjistä nostamme esille cauchon, joka on onnistunut uransa aikana laittamaan pallon pömpeliin kolme kertaa kolmesta tosipeleissä. Harmillisesti cauchon ainoa missi tuli lopputurnauksessa Geezersien ollessa yhden vedon päässä mestaruudesta. Kismittävää.

Koodia:
Kuningasidean rangaistuspotkut:

maalivahdit:

Antsu13           5/12
batteri           1/ 1
"Jami"            1/ 1
"Samin poika"     0/ 1
tyyne             0/ 2
Faaxinho          0/ 2
Habba             0/ 5
caucho            0/ 5


laukojat:

Siperia           4/ 5
caucho            3/ 3
säärelä           1/ 1
"Ristis"          1/ 1
futsalasiantunt.  1/ 1
"Ali"             1/ 1
mantzios          1/ 1
Zippendaali       1/ 1
bupa dukta        1/ 1
referee3000       0/ 1
apina2            0/ 1
Amos              0/ 1

Koodia:
Seuran merkkipaalut:

 1. maali

2007 Locomotora-Kuningasidea (4-3)
0-1 futsalasiantuntija ("Parta-Vili")

100. maali

2008 HC Ruoste-Kuningasidea (1-6)
       1-6 Siperia (Habba)

200. maali

09-10 Kuningasidea-FC FCT  (5-11)
4-7 säärelä (Ben)

300. maali

10-11 Auringonnousu-Kuningasidea (7-14)
4-12 Ben (hatem temmi)

400. maali

11-12 Sammuneet Tähdet-Kuningasidea (0-3)
0-3 lazba (Koo)

500. maali

13-14 FC MM-Kuningasidea (9-5)
  7-3 Mauno_24 (Siperia)

600. maali

2014  FC Oluthuone-Kuningasidea (0-14)
0-1 apina2

700. maali

2015  PS Märinä-Kuningasidea (2-3)
2-1 Mannila (Al Pacino)

   800. maali

15-16 Kuningasidea-SVJK (6-2)
5-2 "Atte" (Amos)

100. piste

10-11 Kuningasidea-FC Zeroes 5 - 2 (2 - 2)

200. piste

13-14 Liisa Ihmemaassa-Kuningasidea 4 - 6 (3 - 1)

300. piste

2015  Mustanmeren Pojat-Kuningasidea 0 - 5 (luovutus)

Puistofutiksen

 1. maali

2007 Locomotora-Kuningasidea (4-3)
       0-1 futsalasiantuntija ("Parta-Vili")

100. maali

2009 Kuningasidea-Kalevan Urho (3-2)
       2-2 tyyne (säärelä)

200. maali

2012 Kuningasidea-NuoPa (5-3)
       1-1 lazba (säärelä)

300. maali

2014 FC Kihot-Kuningasidea (4-9)
       3-8 apina2 (Al Pacino)

100. piste

2012 Kärmesmiehet-Kuningasidea 3 - 6 (1 - 2)

Harrastefutsalin

 1. maali

07-08 Starmen-Kuningasidea (10-5)
0-1 Ben (lazba)

100. maali

10-11 Kuningasidea-Auringonnousu (19-4)
12-4 Habba (Ben)

200. maali

11-12 Olvastin Tana-Kuningasidea (4-10)
0-1 mantzios

300. maali

14-15 FC Musta Surma-Kuningasidea (0-8)
0-5 "Joonas U." (Siperia)

400. maali

15-16 SVJK-Kuningasidea (2-10)
1-3 Ben ("Atte")

100. piste

14-15 Kuningasidea-TamU-K futsal 11 - 3 (1 - 0)


Seuraavaksi mielenkiintoinen tutkaparitilasto. Tilasto on kauttaaltaan Siperian ylivoimaa, mutta listan kärjestä löytyy vähemmän yllättäen tutun kaksikon nimi. Siperia ja futsalasiantuntija ovat hassutelleet keskenään 12 tehopistettä (tätä kirjoittaessa luku on noussut kolmeentoista) ja muodostavat näin ollen joukkueen tehoikkaimman parivaljakon.

Siperia-säärelä kaksikko on hekotuttavasti sijalla kolme, jakaen todella yllättävästi sijan mantzios-Ben kaksikon kanssa. Jatkossa siis Ben ja mantzios aina samaan aikaan kentälle, todella yllättävä peppuverijarikaksikko tässä. Futsalin puolella Mannilan ja Amoksen rakkaustarina vain kahden kauden ajalta on ollut kaunista katsottavaa. Heti perässä toki Mannilan ja Siperian tehotutka, joka on myös todennäköisin kärkikaksikon sivuuttaja tulevina vuosina. 7 pisteen sarakkeessa ovat myös Ben ja futsalasiantuntija, jotka ovat nähtävästi uransa alkuaikoina ehtineet rakastelemaan toisiaan myös kentän puolella.

Kuudesta pisteestä löytyvät rusakkoja sisältävät parit säärelä-KAS (yllättävä) sekä Ravenous-Siperia. Yllättäen Ravenous on tiiannut Siperialle maalipaikkoja kuin vammaiselle velliä. Kuuden pisteen pareja ovat myös Pekko/mantzios-futsalasiantuntija. Näitä lisää kentälle tälläkin kaudella - otetaan ehdottomasti huomioon ketjukoostumuksia rakennettaessa.


"Erikseen erinomaiset, yhdessä ylivertaiset"

Koodia:
Tutkaparit (TOP-20):

 1.Siperia             -  futsalasiantuntija   12   (3+9 - 9+3)

 2.Siperia             -  Ben                   9   (3+6 - 6+3)

 3.Siperia             -  säärelä               8   (4+4 - 4+4)
   Ben                 -  mantzios              8   (4+4 - 4+4)
   caucho              -  futsalasiantuntija    8   (4+4 - 4+4)
   Mannila             -  Amos                  8   (3+5 - 5+3)

 7.Ben                 -  futsalasiantuntija    7   (6+1 - 1+6)
   Mannila             -  Siperia               7   (5+2 - 2+5)

 9.KAS                 -  säärelä               6   (3+3 - 3+3)
   Siperia             -  Ravenous              6   (6+0 - 0+6)
   mantzios            -  futsalasiantuntija    6   (4+2 - 2+4)
   Pekko               -  futsalasiantuntija    6   (5+1 - 1+5)

13.lazba               -  futsalasiantuntija    5   (3+2 - 2+3)
   lazba               -  Siperia               5   (2+3 - 3+2)
   säärelä             -  futsalasiantuntija    5   (5+0 - 0+5)
   säärelä             -  Ben                   5   (1+4 - 4+1)
   Zippendaali         -  futsalasiantuntija    5   (2+3 - 3+2)
   KAS                 -  Ben                   5   (3+2 - 2+3)
   Mannila             -  Zippendaali           5   (4+1 - 1+4)
   caucho              -  Siperia               5   (2+3 - 3+2)
   Al Pacino           -  Ben                   5   (2+3 - 3+2)

Nyt siirrytäänkin sitten Granddaddy Of Em All osastolle, yksityiskohtaisemmat pelaajakohtaiset statistiikat.

Aloitamme katsauksen joukkueen 9 vuoden saldosta, joka näyttää 98 voittoa ennen kauden 2016 alkua. Tätä kirjoittaessa voittoja on kasassa jo 99, joten historiallinen sadas voitto voi olla todellisuutta jo huomenna tiistaina 10.5.2016. Puistofutis on ollut Kunkkikselle suotuisampi sarja verrattuna futsaliin. Futsalissa ollaan vielä pitkän matkan päässä .500 voittoprosentista, mutta puistofutiksessa on epätodennäköistä vajota niin heikolle tasolle vuosiin.


Kuningasidea 2007-16:

Koodia:
puistofutis  54  13  44  371-302   175 pts
futsal       44  12  68  443-581   144 pts

yhteensä     98  25 112  814-883   319 pts


mitalit      1   -   1   -   3

Voi veljempojat, siinä se on. Kiistaton todiste siitä kuinka hyvä maalivahti Mahdoton Antsu oikeasti on. Voittoprosentti 38,5% ei jätä mitään spekuloinnin varaa. Mahdoton Antsu ON häviävä maalivahti.

Sen sijaan voittavia maalivahteja joukkueelta löytyy useampikin. Heistä kovimpina täysin epäinhimilliset lukemat taululle repäissyt Faaxinho, joka kävi pokkaamassa kahden kautensa aikana kultaa ja hopeaa. 87,5% voittoluokitus, 13 voittoa 17 ottelusta ja vain yksi tappio. 0+4 myös pistesaldoihin, joka on yhtä syöttöä vähemmän kuin 109 peliä enemmän pelanneella Antsulla. Nollapelejä Faaxinho ehti napsimaan 6, joka sekin on 2 enemmän kuin Antsulla yhteensä.

Muista maalivahdeista Antsuun parhaiten verrattavissa oleva Habba on voittanut peleistään 51,6% 46 ottelussa, eli on tilastojen perusteella merkittävästi voittavampi maalivahti kuin Antsu. 19 ottelua piippujen välissä urakoinut tyyne teki 2+4 tehot JA ansaitsi odotetun kovan 66,7% voittoprosentin, n. 30% Antsua kovempana. futsalasiantuntija itse on ollut rautakehikon edessä 8  pelissä, joista kuusi kokonaista ottelua. Näistä voittoprosentti kunnioitettava 58,3%.

Koodia:
maalivahdit:
                                     nollapelit              rec.       V%     mit.
Antsu13         126 ottelua    0+5        4                42-13-71    38,5   0-1-2
Habba            46 ottelua    0+0        1                15- 2-14    51,6   1-1-3
tyyne            19 ottelua    2+4        1                 9- 2- 4    66,7   0-0-0
Faaxinho         17 ottelua    0+4        6                13- 2- 1    87,5   1-1-0
"Samin poika"    10 ottelua    0+1        1                 4- 1- 5    45,0   0-0-0
Siperia           5 ottelua    1+1        0                 0- 0- 0     0,0   1-1-3
Mannila           2 ottelua    0+1        0                 1- 0- 0   100,0   1-0-1
Koiggari  1 ottelu     0+1        0                 1- 0- 0   100,0   0-0-0
"Jussi"           1 ottelu     0+1        0                 1- 0- 0   100,0   0-0-0
futsalasiantunt.  8 ottelua    0+0        0                 2- 3- 1    58,3   1-1-2
"Jami"            8 ottelua    0+0        0                 1- 1- 6    18,8   0-0-0
caucho            5 ottelua    0+0        1                 1- 0- 0   100,0   0-1-2
referee3000       4 ottelua    0+0        0                 0- 1- 1    25,0   0-0-0
batteri           3 ottelua    0+0        0                 0- 0- 3     0,0   0-0-0
TheZombie         3 ottelua    0+0        1                 2- 0- 1    66,7   0-0-0
Amado Guevara     2 ottelua    0+0        0                 0- 1- 1    25,0   0-0-0
"Zolty"           2 ottelua    0+0        0                 2- 0- 0   100,0   0-0-0
Ben               2 ottelua    0+0        0                 0- 0- 0     0,0   1-1-3
"Ville"           2 ottelua    0+0        0                 1- 0- 1    50,0   0-0-0
jp72672           1 ottelu     0+0        0                 0- 0- 0     0,0   0-1-2
f.o.o             1 ottelu     0+0        0                 0- 0- 0     0,0   0-0-2
Pelisilmätön      1 ottelu     0+0        0                 0- 0- 0     0,0   0-0-2
Sämpylä           1 ottelu     0+0        0                 0- 0- 0     0,0   0-0-0
dondiego          1 ottelu     0+0        0                 0- 0- 0     0,0   0-0-1
"Henkka"          1 ottelu     0+0        0                 0- 0- 1     0,0   0-0-0
"Juha T."         1 ottelu     0+0        0                 1- 0- 0   100,0   0-0-0
"Joonas U."       1 ottelu     0+0        0                 0- 0- 0     0,0   0-0-0
"Hasse"           1 ottelu     0+0        0                 0- 1- 0    50,0   0-1-1
Thoram            1 ottelu     0+0        0                 0- 0- 1     0,0   0-0-0
« Viimeksi muokattu: 14.05.2016 klo 09:07:25 kirjoittanut futsalasiantuntija »
futsalasiantuntija

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 13.05.2016 klo 19:48:34

TILASTOKATSAUS PART 2:

Pelaajakohtaisten tilastojen tarkasteluun voi varmasti jokainen upottaa oman aikansa ja tehdä erilaisia johtopäätöksiä näkemänsä perusteella. Nyt keskitämme huomiomme jälleen voittoprosenttien ihmeelliseen maailmaan. Disclaimerina mainittakoon eri aikakausien vaikutukset voittoprosenttiin. Vaikka säärelä tällä listalla paljon pelanneista pelaajista aivan omilla luvuillaan liikkuukin, pitää myös muistaa ettei hän ole ollut mukana kuin yhdellä mitallikaudella koko uransa aikana. Toki pelaajat itse omalla tasollaan määrittävät myös sitä miten joukkue menestyy, joten pelkästään Pimeän Aikakauden selityksen taakse ei kukaan pelaaja voi piiloutua.

Tiettyä loogisuutta pelaajien absoluuttisen pelillisen tason, pyyteettömyyden ja voittoprosenttien väliltä voi juontaa. Siperia kaikesta dominoivuudestaan huolimatta ei riko maagista 60% rajaa. Tämän alle jäävät myös lazba ja mantzios, kun taas Suuri Johtaja caucho operoi huikealla 65,4% lukemallaan omissa sfääreissään. Toki kaikkein korkeimman voittoprosentin omaa bupa dukta, jättäen cauchon lisäksi taakseen mm. Mannilan ja Pyyteettömän Työn Mestarin Zippendaalin.

Uutinen
fa: bupa dukta, onnittelut menestyksestäsi Kunkkiksen kaikkien aikojen voittoprosenttitilastossa. Kirjasit huikean 68,6% tuloksen, jolla jätit taaksesi mm. Siperian, cauchon, Amoksen ja Mannilan kaltaisia supertähtiä. Miten kommentoit yllättävää menestystäsi tällä saralla? Mikä tekee sinusta voittavan pelaajan?

bupa dukta: Minähän olin aina enemmän semmoinen nöyrä liimapelaaja kuin pistenikkari. Nöyrä duuni joukkueelle. Hyvän pelikäsityksen ansiosta pystyin myös valjastamaan ohjeistamalla habban ja Siperian kaltaisten pelaajien tekemisen maksimaalisesti joukkuetta hyödyntäväksi.

Tarvittaessa pystyin myös nostamaan joukkueen reppuselkään tehojen kautta, kuten futsalmestaruuden ratkaiseessa ottelussa nähtiin.


Listan toisesta päästä löydämme säärelän huikean 33,7% suorituksen lisäksi ainakin Ravenouksen, molemmat Rusakoiden originaaleja. Voidaanko tästä vetää johtopäätös häviämisen kulttuurin oppimisesta jo äidinmaidossa vai voidaanko olosuhteiden muuttamisella vielä korjata tapahtuneita virheitä?

Listan jumbopäästä, alle 45% kerhosta löydämme myös hieman yllättäen Koon, joka ei 18 pelaamansa Kunkkis-pelin aikana kyennyt nousemaan johtavaksi ja voittavaksi pelaajaksi. Annamme tämän kuitenkin Koolle anteeksi, hän tuli peleihin paikalle usein erittäin ironisesti krapuloituneena.

True Losers lista vielä koostettuna kaikista alle 40% peleistään voittaneista individuaaleista:

säärelä 33,7% hertsi 30,6% Antsu13 39,5% referee3000 23,7% Petteri Hemminki 31,7% säärelä jr. 20,8% dondiego 33,3% Ben Danielsson 16,7% Lee Sharpe 39,1% Toppari 20,8% Mauno_24 28,6%

Listalla on monta säärelä & peppukaveria ja usea Ben & peppukaveri listan pelaaja. Aidoista foorumisteista dondiego ja Lee Sharpe ovat analyysini perusteella hieman voittoprosenttejaan parempia pelaajia. Hertsi taas ei ole yhtään omaa voittoprosenttiaan parempi pelaaja.

Listan yllättäjä on referee3000, jolla on kuitenkin junioritaustaa ja superjunnustatusta. Joskus hommat eivät vaan natsaa, ja referee kärsi tappioiden lisäksi Kunkkiksessa myös career ending polvivammoista. Pahoittelut refereelle tästä ja kiitokset hyvin hoidetuista futisturnauksista!

Muita mainittavia:

Trancey 13 peliä ja 73,1% -> menossa kohti All Time Best tulosta ohi bupa duktan, validi kun kasassa +20 peliä.

Koodia:
kenttäpelaajat:   AM VM     TM      rec.       V%     mit.
Siperia         113.87+60=147   8+5  10+6    1+2        59-10- 44    56,6   1-1-3
futsalasiantunt.155.53+67=120 12+8   7+9    0+0   70-20- 65    51,6   1-1-2
Ben             217.74+32=106    11+3   6+3    0+1        91-22-104    47,0   1-1-3
säärelä          98.42+25= 67   4+5   5+4    1+0        29- 8- 61    33,7   0-0-1
caucho           52.30+35= 65     5+4   4+3    1+1        31- 6- 15    65,4   0-1-2
lazba            39.33+22= 55     6+4   2+4    1+0        20- 6- 13    59,0   0-0-1
mantzios         46.32+21= 53     5+2   2+2    2+1        23- 8- 15    58,7   0-1-0
Mannila          36.31+22= 53   1+3   4+3    0+0   21- 2- 13    61,1   1-0-1
Zippendaali      43.29+24= 53     4+3   1+1    0+1        25- 4- 14    62,8   1-1-1
Ravenous        132.26+23= 49   2+1 1+2    1+0   49-16- 67    43,2   0-1-1
Al Pacino        59.25+19= 44   3+2 3+2    0+0   30- 6- 23    55,9   1-1-1
KAS              60.29+11= 40   4+2 4+1    1+0        28- 7- 25    52,5   0-1-2
Pekko            54.25+13= 38   8+0 4+1    0+0   29- 5- 20    58,3   1-0-2
bupa dukta       43.18+18= 36   3+4 4+1    0+0   26- 7- 10    68,6   1-1-2
Amos             20.19+14= 33   3+1 0+1    0+0   13- 0-  7    65,0   1-0-0
Habba           213.14+19= 33   2+1 3+2    2+0        86-22-105    45,5   1-1-3
tyyne            44.21+10= 31   1+1 2+1    1+0        20- 5- 19    51,1   0-0-0
abismaal         25.13+12= 25   2+4 0+0    0+0   12- 1- 12    50,0   1-0-0
jp72672          77.13+ 7= 20   1+1   3+0    0+1        33- 7- 37    47,4   0-1-2
apina2           40. 8+11= 19     2+2   4+1    0+0   16- 5- 19    46,3   0-1-1
tomppa11         25.13+ 5= 18     3+1   2+1    0+1        10- 4- 11    48,0   0-0-1
Koo              18. 3+10= 13     1+1   0+1    0+0    7- 1- 10    41,7   0-0-0
hertsi-          36. 9+ 3= 12     3+2   2+0    0+0    9- 4- 23    30,6   0-0-1
"Hasse"          10. 8+ 3= 11   1+0   3+1    0+0    7- 1-  2    75,0   0-1-1
"Jussi V."        8. 8+ 3= 11   1+1   0+0    0+0    4- 1-  3    56,3   0-0-0
"Joonas U."      10. 5+ 6= 11   0+1   0+1    0+0    8- 0-  2    80,0   1-0-0
"Atte"            6. 5+ 6= 11   1+1   0+1    0+0    3- 0-  3    50,0   0-0-0
Petteri Hemminki 30. 6+ 4= 10   1+2   0+1    0+0    8- 3- 19    31,7   0-0-1
"Iiro"            6. 6+ 4= 10   0+0   1+1    0+0    5- 0-  1    83,3   1-0-0
Spox             16. 2+ 7=  9   0+2   0+0    1+0         8- 3-  5    59,4   0-0-1
referee3000      19. 5+ 3=  8   1+0   1+1    0+0    3- 3- 13    23,7   0-0-0
Antsu13         129. 2+ 6=  8   0+0   0+1    0+3        44-14- 71    39,5   0-1-2
Mpw               4. 6+ 1=  7   0+1   1+0    0+0    4- 0-  0   100,0   0-0-0
AndyLove          8. 2+ 5=  7   0+0   0+0    1+0         3- 2-  3    50,0   0-0-0
"säärelä jr."    12. 4+ 2=  6     1+0   0+0    0+0         2- 1-  9    20,8   0-0-0
hatem temmi      18. 3+ 3=  6     0+0   0+1    0+0         6- 4-  8    44,4   0-0-0
"Ali"             8. 3+ 3=  6     1+0   0+1    0+0    2- 2-  4    37,5   0-0-0
Koiggari          6. 3+ 2=  5     0+1   0+1    0+0         3- 0-  3    50,0   0-0-0
Pelisilmätön     53. 2+ 3=  5     0+0   1+1    0+0        26- 7- 20    55,7   0-0-2
dondiego         36. 1+ 4=  5     0+0   0+0    0+0        10- 4- 22    33,3   0-0-1
Ben Danielson    24. 1+ 4=  5     0+1   0+0    0+0         3- 2- 19    16,7   0-0-1
Faaxinho         19. 0+ 5=  5     0+0   0+1    0+0        15- 2-  2    84,2   1-1-0
"Slawo"           1. 4+ 0=  4     1+0   1+0    0+0         1- 0-  0   100,0   0-0-0
"Ristis"          3. 3+ 1=  4     0+0   0+0    0+0         1- 0-  2    33,3   0-0-0
"Haksa"           1. 3+ 1=  4     0+0   1+0    0+0         1- 0-  0   100,0   0-0-0
f.o.o            88. 1+ 3=  4     0+0   0+1    0+0        32- 8- 48    40,9   0-0-2
Trancey          13. 1+ 3=  4     0+0   0+0    0+0         9- 1-  3    73,1   0-0-1
"Pullo"           2. 1+ 3=  4     0+1   0+0    0+0         2- 0-  0   100,0   0-0-0
Akfuippi          4. 2+ 1=  3     0+0   0+0    0+0         0- 1-  3    12,5   0-0-0
nipa              3. 2+ 1=  3     0+0   0+0    0+0         1- 0-  2    33,3   0-0-0
"Jesse K."        1. 1+ 2=  3     0+0   0+0    0+0         0- 1-  0    50,0   0-0-0
mawerick41        9. 2+ 0=  2     1+0   0+0    0+0         5- 2-  2    66,7   0-0-1
"Aapo"            3. 2+ 0=  2     1+0   0+0    0+0         0- 1-  2    16,7   0-0-0
"Topi"            2. 2+ 0=  2     1+0   1+0    0+0         1- 0-  1    50,0   0-0-0
Lee Sharpe       23. 1+ 1=  2     0+1   0+0    0+0         8- 2- 13    39,1   0-0-1
"Toppari"        12. 1+ 1=  2     0+0   0+0    0+0         2- 1-  9    20,8   0-0-0
Immortal          1. 1+ 1=  2     0+0   1+0    0+0         1- 0-  0   100,0   0-0-0
"Oscar"           3. 0+ 2=  2     0+0   0+1    0+0         1- 0-  2    33,3   0-0-0
Zulo              1. 0+ 2=  2     0+1   0+0    0+0         1- 0-  0   100,0   0-0-0
"Kalle H."        1. 0+ 2=  2     0+0   0+0    0+0         1- 0-  0   100,0   0-0-0
Mauno_24         14. 1+ 0=  1     0+0   0+0    0+0         2- 4-  8    28,6   0-0-0
"Masa"            2. 1+ 0=  1     0+0   1+0    0+0         2- 0-  0   100,0   0-0-0
"Jallu"           1. 1+ 0=  1     0+0   0+0    0+0         0- 0-  1     0,0   0-0-0
"Jesse-Juho"      1. 1+ 0=  1     0+0   0+0    0+0         0- 1-  0    50,0   0-0-0
"Erik"            1. 1+ 0=  1     0+0   0+0    0+0         1- 0-  0   100,0   0-0-0
"Ile"             1. 1+ 0=  1     0+0   0+0    0+0         0- 1-  0    50,0   0-0-0
"Aleksi H."       1. 1+ 0=  1     0+0   0+0    0+0         1- 0-  0   100,0   0-0-0
tiipe            14. 0+ 1=  1     0+0   0+0    0+0         7- 1-  6    53,6   0-0-1
FUTISMIKE         8. 0+ 1=  1     0+1   0+0    0+0         1- 1-  6    18,8   0-0-0
"Kala-Kalle"      5. 0+ 1=  1     0+1   0+0    0+0         2- 0-  3    40,0   0-0-0
amuji             4. 0+ 1=  1     0+0   0+0    0+0         1- 1-  2    37,5   0-0-0
Sämpylä           4. 0+ 1=  1     0+0   0+1    0+0         1- 0-  3    25,0   0-0-0
"Nikke"           4. 0+ 1=  1     0+0   0+0    0+0         2- 1-  1    62,5   0-0-0
"Kusni"           3. 0+ 1=  1     0+0   0+1    0+0         1- 1-  1    50,0   0-0-0
"Zolty"           3. 0+ 1=  1     0+0   0+0    0+0         2- 0-  1    66,7   0-0-0
"Armin"           3. 0+ 1=  1     0+0   0+1    0+0         2- 0-  1    66,7   0-0-0
"Teemu"           2. 0+ 1=  1     0+0   0+0    0+0         0- 0-  2     0,0   0-0-0
"Joonas"          2. 0+ 1=  1     0+1   0+0    0+0         1- 0-  1    50,0   0-0-0
"Parta-Vili"      1. 0+ 1=  1     0+1   0+0    0+0         0- 0-  1     0,0   0-0-0
"Rasmus"          1. 0+ 1=  1     0+0   0+0    0+0         0- 1-  0    50,0   0-0-0
Rusakko           8. 0+ 0=  0     0+0   0+0    0+0         1- 0-  7    12,5   0-0-0
"Aki"             6. 0+ 0=  0     0+0   0+0    0+0         2- 2-  2    50,0   0-0-0
"Perttu"          5. 0+ 0=  0     0+0   0+0    0+0         1- 1-  3    30,0   0-0-0
"Habban veli"     4. 0+ 0=  0     0+0   0+0    0+0         1- 0-  3    25,0   0-0-0
"Aksu"            4. 0+ 0=  0     0+0   0+0    0+0         1- 1-  2    37,5   0-0-0
TheZombie         4. 0+ 0=  0     0+0   0+0    0+0         2- 0-  2    50,0   0-0-0
"Matti S."        3. 0+ 0=  0     0+0   0+0    0+0         1- 1-  1    50,0   0-0-0
"Teemu J."        2. 0+ 0=  0     0+0   0+0    0+0         0- 0-  2     0,0   0-0-0
"Juha A."         2. 0+ 0=  0     0+0   0+0    0+0         2- 0-  0   100,0   0-0-0
"Aleksi"          2. 0+ 0=  0     0+0   0+0    0+0         2- 0-  0   100,0   0-0-0
#18               1. 0+ 0=  0     0+0   0+0    0+0         0- 0-  1   100,0   0-0-0
"Janne"           1. 0+ 0=  0     0+0   0+0    0+0         0- 0-  1     0,0   0-0-0
"Karri"           1. 0+ 0=  0     0+0   0+0    0+0         1- 0-  0   100,0   0-0-0
"Kylis"           1. 0+ 0=  0     0+0   0+0    0+0         1- 0-  0   100,0   0-0-0
"Jussi"           1. 0+ 0=  0     0+0   0+0    0+0         0- 0-  1     0,0   0-0-0
"Matti"           1. 0+ 0=  0     0+0   0+0    0+0         0- 0-  1     0,0   0-0-0
"Eero"            1. 0+ 0=  0     0+0   0+0    0+0         0- 0-  1     0,0   0-0-0
travis bickle     1. 0+ 0=  0     0+0   0+0    0+0         0- 0-  1     0,0   0-0-0
"Jani"            1. 0+ 0=  0     0+0   0+0    0+0         1- 0-  0   100,0   0-0-0
"Eki"             1. 0+ 0=  0     0+0   0+0    0+0         1- 0-  0   100,0   0-0-0
"Teemu K."        1. 0+ 0=  0     0+0   0+0    0+0         1- 0-  0   100,0   0-0-0
"Mikko I."        1. 0+ 0=  0     0+0   0+0    0+0         1- 0-  0   100,0   0-0-0
"Tuomo"           1. 0+ 0=  0     0+0   0+0    0+0         1- 0-  0   100,0   0-0-0
"Teukka"          1. 0+ 0=  0     0+0   0+0    0+0         0- 0-  1     0,0   0-0-0

Koodia:
Rangaistukset:
                   P    K     min
Siperia            2    8      0
Ben                2    2      0
f.o.o              1    2     15
jp72672            1    3      0
AndyLove           1    0      0
Mannila            1    0      0
futsalasiantuntija 0    5      5
Antsu13            0    4      0
Al Pacino    0    4      0
säärelä            0    3      0
referee3000        0    2      0
abismaal           0    2      0
KAS                0    0      5
Ben Danielson      0    1      0
hertsi-            0    1      0
Mpw                0    1      0
Sämpylä            0    1      0
Habba              0    1      0
"Ali"              0    1      0
"Iiro"             0    1      0
caucho             0    1      0

= Siperia on Sika.

Tähtipörssin kokonaiskisaa johtaa vielä toistaiseksi Mahdoton Antsu. Tätä onkin perattu jo muutamaan otteeseen, joten tarvetta palata asiaan ei sen enempää ole. Onnittelut Antsulle saavutuksesta!

Listan kolmossijasta on tällä hetkellä todella kovaa kilvoittelua. Ben pitää ennen 2016 kauden alkua tilaston kolmatta sijaa hallussaan, mutta on vahvojen huhujen mukaan menettämässä sitä futsalasiantuntijalle. :o

Tähdet: (2008-)
Koodia:
1.Antsu13 115*     1.06/ottelu
 2.Siperia 101*     1.02/ottelu
 3.Ben 73*     0.37/ottelu
 4.futsalasiantuntija 72*     0.55/ottelu
 5.Habba 67*     0.35/ottelu
 6.KAS 66*     1.10/ottelu
   caucho 66*     1.38/ottelu
 8.säärelä 59*     0.68/ottelu
 9.mantzios 55*     1.20/ottelu
10.lazba 45*     1.41/ottelu
11.Al Pacino 43*     0.73/ottelu
12.Pekko 40*     0.74/ottelu
13.tyyne 39*     0.89/ottelu
   Mannila 39*     1.08/ottelu
15.Zippendaali 37*     0.86/ottelu
16.tomppa11 34*     1.36/ottelu
   Ravenous 34*     0.26/ottelu
18.bupa dukta 24*     0.59/ottelu
19.referee3000 22*     1.16/ottelu
   jp72672 22*     0.38/ottelu
   Amos 22*     1.10/ottelu
22.abismaal 18*     0.72/ottelu
23.apina2 17*     0.43/ottelu
24.Faaxinho 14*     0.74/ottelu
   "Hasse" 14*     1.40/ottelu
   "Jami" 14*     1.75/ottelu
27.hertsi- 12*     0.33/ottelu
28.Petteri Hemminki 11*     0.39/ottelu
29.dondiego 10*     0.28/ottelu
30."Atte"   8*     1.33/ottelu
   "Samin poika"   8*     0.80/ottelu
   "Jussi V."   8*     1.00/ottelu
33.batteri   7*     2.33/ottelu
   Sämpylä   7*     1.75/ottelu
   f.o.o   7*     0.10/ottelu
36.hatem temmi   6*     0.33/ottelu
   "Aapo"   6*     2.00/ottelu
   Koiggari   6*     1.00/ottelu
39.Spox   5*     0.31/ottelu
   Mpw   5*     1.25/ottelu
   AndyLove   5*     0.63/ottelu
   "Joonas U."   5*     0.50/ottelu
43.Ben Danielson   3*     0.13/ottelu
   "Slawo"   3*     3.00/ottelu
   Koo   3*     0.17/ottelu
   "Topi"   3*     1.50/ottelu
   "säärelä jr."   3*     0.25/ottelu
   TheZombie   3*     0.75/ottelu
   "Ali"   3*     0.38/ottelu
   Trancey   3*     0.23/ottelu
51.Immortal   2*     2.00/ottelu
   Akfuippi   2*     0.50/ottelu
   "Kusni"   2*     0.67/ottelu
   "Haksa"   2*     2.00/ottelu
   "Erik"   2*     2.00/ottelu
   "Toppari"   2*     0.17/ottelu
   "Jussi X."   2*     2.00/ottelu
   Mauno_24   2*     0.14/ottelu
59.mawerick41   1*     0.17/ottelu
   "Masa"   1*     0.50/ottelu
   "Matti"   1*     1.00/ottelu
   Pelisilmätön   1*     0.02/ottelu
   "Iiro"   1*     0.17/ottelu

Turnaustilastoja vielä viimeiseksi.

Antsun voittoprosentti turnauksissa on niin ikään ollut todella väkevä, 18,8%. Kenttäpelaajien puolella Siperia dominoi mejninkiä ja hänen perässään on sitten tasaisempi lista pelit hieman rennommalla otteella ottavaa väkeä. Ravenous on kunnostautunut turnausten puolella tehomiehenä.


Koodia:
puistofutis   8   2   3   46- 39    26 pts
futsal        0   1  11   11- 68     1 pts

yhteensä      8   3  14   57-107    27 pts


mitalit      3   -   0   -   0


Koodia:
maalivahdit:                         nollapelit              rec.       V%     mit.
Antsu13          16 ottelua     0+0       1                 2- 2-12    18,8   1-0-0
TheZombie         4 ottelua     0+0       1                 4- 0- 0   100,0   1-0-0
tyyne             3 ottelua     0+1       0                 0- 1- 2    16,7   0-0-0
referee3000       2 ottelua     0+0       0                 0- 0- 0     0,0   0-0-0
Habba             1 ottelu      0+1       0                 1- 0- 0   100,0   1-0-0
Mannila           1 ottelu      0+0       0                 0- 0- 0     0,0   1-0-0

kenttäpelaajat:        rec.       V%     mit.
Siperia          13. 9+ 2= 11                               7- 3- 3    65,4   3-0-0
Ravenous         16. 3+ 4=  7                               4- 1-11    28,1   1-0-0
"Atte"            4. 3+ 3=  6                               4- 0- 0   100,0   1-0-0
Koiggari          4. 2+ 4=  6                               4- 0- 0   100,0   1-0-0
KAS               2. 4+ 1=  5                               0- 0- 2     0,0   0-0-0
säärelä          12. 4+ 0=  4                               0- 1-11     4,2   0-0-0
Ben              24. 3+ 1=  4                               7- 3-14    35,4   3-0-0
futsalasiantunt.  9. 3+ 0=  3                               3- 3- 3    50,0   2-0-0
Mpw               8. 3+ 0=  3                               2- 3- 3    43,8   1-0-0
Pekko             7. 3+ 0=  3                               0- 1- 6     7,1   0-0-0
bupa dukta        5. 3+ 0=  3                               2- 2- 1    60,0   1-0-0
Habba            24. 0+ 3=  3                               7- 3-14    35,4   3-0-0
caucho            5. 2+ 0=  2                               1- 0- 4    20,0   1-0-0
abismaal          4. 2+ 0=  2                               4- 0- 0   100,0   1-0-0
tyyne             8. 1+ 1=  2                               2- 3- 3    43,8   1-0-0
apina2            4. 0+ 2=  2                               4- 0- 0   100,0   1-0-0
Zippendaali       8. 1+ 0=  1                               2- 3- 3    43,8   1-0-0
Mannila           4. 1+ 0=  1                               4- 0- 0   100,0   1-0-0
"Pullo"           3. 1+ 0=  1                               4- 0- 0   100,0   1-0-0
mawerick41       10. 0+ 1=  1                               3- 2- 5    40,0   2-0-0
referee3000       9. 0+ 1=  1                               0- 0- 9     0,0   0-0-0
Petteri Hemminki  4. 0+ 1=  1                               0- 0- 4     0,0   0-0-0
hertsi-           4. 0+ 1=  1                               0- 0- 4     0,0   0-0-0
Pelisilmätön      1. 0+ 1=  1                               1- 0- 0   100,0   1-0-0
Ben Danielson     9. 0+ 0=  0                               0- 0- 9     0,0   0-0-0
f.o.o             7. 0+ 0=  0                               1- 0- 6    14,3   1-0-0
dondiego          5. 0+ 0=  0                               0- 0- 5     0,0   0-0-0
jp72672           4. 0+ 0=  0                               1- 1- 2    37,5   1-0-0
lazba             3. 0+ 0=  0                               0- 1- 2    16,7   0-0-0

Tässäpä tilastokatsauksemme tältä erää. Vielä kerran suurkiitokset Benille valtavasta työstä asian eteen!
futsalasiantuntija

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 13.05.2016 klo 19:49:47

KUNKKIS TOP 20 ALL TIME LIST:

20. Faaxinho

Kalevan Grobbelaar. Faaxinhon aika Kunkkiksessa ei ollut pitkä, mutta sitäkin menestyksekkäämpi. Tästä johtuen mies on syytä palkita sijoituksella tässä historiallisessa listassa. 13 voittoa, vain 1 tappio, voittoprosentti 87,5% ja saldona hopea (+lopputurnauspaikka) ja kulta kahdelta kaudelta.

Varmasti hieno mies ja kova seuraamaan amerikkalaista pesäpalloa.

19. f.o.o.

f.o.o.:n ura Kunkkiksessa päättyi työkiireiden takia ennen aikojaan. Yhdessä Habban kanssa nollatasolta liikkeelle lähtenyt puolustaja pelasi aina kovaa ja loppuun saakka, joka johti useisiin välikohtauksiin kentän puolella. Oli erittäin aktiivinen osallistuja uransa ajan, ja instrumentaalisessa roolissa alkukausina Kunkkiksen hengissä pitämisessä. Perustajajäsen.

18. lazba

Kiistatta yksi parhaista Kunkkiksessa jalkapalloa pelanneista pelaajista oli kentällä pelillinen johtaja, jolle sattui hyvin harvoin huonoa päivää. Ennen kauden 2016 alkamista sijaitsi vielä edelleen pistepörssin sijalla 6., vain 39 matsilla. Vaikuttaa tätä nykyä HESASSA, joten pelit Kunkkiksen paidassa ovat ainakin toistaiseksi pelatut.

17. Pekko

Pekko tuli Kunkkiksen vahvuuteen aikanaan supervahvistuksena suoraan divarikentiltä. Uransa alkuaikana Pekko tuli tunnetuksi teknisesti täydellisestä potkutekniikastaan, jolla hän löysi pelaajia puolenvaihdoilla ja toisinaan ylänurkkia painavilla muulinpotkuillaan. Pekon legendaarisin laukaus nähtiin JS Geezersien paidassa lopputurnauksessa FC Kerhoa vastaan. Puolessa kentässä pallon saanut taiteilija otti muutaman kosketuksen, laukaisi valtavan kierteisen pallon kohti vastustajan maalia. Pallo näytti kaartavan noin 4-5 metriä ohi etunurkan, mutta kääntyi lopulta kohti etutolppaa ja upposi vastustamattomasti sisään Kerhon pömpeliin. Game, Set, Match.

Pekon listasijoitus ei ole tätä korkeampi, koska hän asettaa tukifutiksen tjsp. Kunkkiksen pelien edelle + on kärsinyt useista loukkaantumisista. Näistä syistä hän ei ole pelannut Kunkkiksen paidassa kuin 54 ottelua.

Tästä huolimatta aina tyylikkään hillitty Pekko ansaitsee paikan listalta ja uran jatkuessa tulee nousemaan listalla monta sijaa ylemmäs.

16. bupa dukta

Se alkuperäinen Tornion Terrieri ja Kunkkiksen Pimeään Aikakauteen johtaneen vallankumouksen arkkitehti.

JS Geezerseihin liittyvät asiat luvusta poistamisen jälkeen jäljelle jää pelaaja, joka antoi aina kaikkensa kentällä ja täytti paikkansa äärimmäisen hyvin. Puulaakifutiksen linkkuveitsi, jollaiset mahdollistavat menestymisen pomppuisilla sorakentillä. Myöskään tilastot eivät valehtele - bupa dukta johtaa voittoprosenttitilastoa 68,6% suoritteellaan. Lisäksi hän nakutti puolustajan ja keskikenttäpelaajan paikalta kunnioitettavat 36 tehopistettä 43 peliin, imuroiden itselleen myös neljä viidestä Kunkkiksen historian mitaleista.

bupa dukta vaikuttaa tätä nykyä myös HESAssa, joten tuskin tulemme häntä näkemään enää Kunkkiksen paidassa.

15. Ravenous

Ravenouksen sitoutuminen Kunkkiksen toimintaan ja peleissä käymiseen oli aikanaan ihailtavaa. Puulaakissa joukkue tarvitsee aina pelaajia, jotka saapuvat paikalle kelissä kuin kelissä ja ovat valmiita täyttämään kentällä heille tarjotun roolin, oli kyse sitten puolustamisesta, hyökkäämisestä tai siinä välissä seilaamisesta.

Ravenouksen ura Kunkkiksessa kuitenkin päättyi kauteen 2015. Polvet eivät enää kestäneet futsalia ja kesäpeleihin löytyi itselleen mieluisampi peppukaveritiimi Ikämiesten sarjasta. Ja loppujen lopuksi jokaisen pelaajan täytyy tehdä ratkaisut pelaamisensa osalta omien tuntemustensa pohjalta. Jos tarjolla on paikka, jossa pelaaminen on mielekkäämpää, pitää se ratkaisu tehdä.

Ravenousta pitää myös kehua jalkapallotaitoihin liittyvästä kehityksestä. Harvoja Kunkkiksen pelaajia, joka on käynyt viime vuosina aktiivisesti treenaamassa ja tulokset näkyvät - Ravenous on kehittynyt erityisesti syöttötyöskentelynsä osalta huimasti, ollen viimeisinä aikoinaan jopa todella luotettava perussyötön antaja Kunkkiksen keskikentällä. Tuo on avu, joka ei ole koskaan itsestäänselvyys puistofutiksessa.

Hyvää jatkoa Ravenoukselle T. Joukkueenjohto!

14. Mannila

Mannila tekee listalla historiallisen kovaa nousua, mutta niin ovat meriititkin pelaajan kolmelta ensimmäiseltä kaudelta. Tätä menoa Mannila on jo ensi kesän puistofutiksen jälkeen pistepörssin Top3:ssa, tehden Benistä ja futsalasiantuntijasta totaalisia pellejä tilastovertailussa.

Mannilan kaltaisia rutinoituneita futisveteraaneja tarvitaan aina vastapainoksi liian karismaattisille ex-junnutähdille, jotka luulevat itsestään liikoja. Mannilalla on kyky ottaa joukkue reppuselkäänsä pelillisesti, ja tätä kykyä on nähty jo tähän mennessä useissa tiukoissa peleissä.

13. mantzios

Vaasassa tätä nykyä majaileva mantzios on malliesimerkki pelaajasta, joka pysyy sitoutuneena seuraan maantieteellisestä välimatkasta huolimatta. On selvästi tässäkin asiassa tullut isoveljeensä. Mantzios on kaikin puolin hieno ja isokullinen mies, joka on tehnyt Kunkkiksessa hyvän uran.

Sijalla 9. reaaliaikaisesti pistepörssissä sijaitseva hurmuri on tehnyt uransa 46 pelissä tehot 32+21=53 pelipaikan ollessa aina joko kk tai pakki. Miehen voittoprosentti on 58,7%, jonka vaikuttavuutta lisää se ettei mantzios ole urallaan voittanut Kunkkiksessa kuin yhden mitalin (sama pätee lazbaan 59 voittoprosentilla).

12. Tyyne

Tyynen paikka Kunkkiksen Top-listalla jäädytetään sijalle 12.

11. Zippendaali

Forumlegenda Zippendaali aka. Jalitsumies on kasvanut ihmisenä yhtä paljon kuin on taantunut jalkapallonpelaajana. Onneksi varaa kasvuun ja taantumaan on näillä molemmilla sektoreilla ollut niin paljon, että tilanne tällä hetkellä on varsin hyvässä tasapainossa. Tilanne on sama kuin Siperialla, mutta käänteisesti. Siperian taantuessa ihmisenä, ovat hänen jalkapallotaitonsa jatkuneet kehitystään. Tämä parivaljakko onkin kuin eräänlainen Kunkkiksen Yin ja Yang, vastavoimat joita molempia tarvitaan Kunkkiksen pitämisessä elinvoimaisena myös tulevaisuudessa.

Toki on hyvin todennäköistä, että Zippendaali ei Tampereella vaikuta enää kovin montaa vuotta opiskelemansa alan luonteesta johtuen, joten voimme jo tässä vaiheessa syyttää häntä Kunkkiksen kuolemasta.

Zippendaalin suuriin avuihin kuuluu jo aiemmin mainitun pyyteettömän työn tekeminen. Zippendaalin moraali on tarttunut viime vuosien aikana myös muuhun joukkueeseen kuin syöpä - koskaan aiemmin Kunkkis ei ole tehnyt yhtä nöyrästi töitä molempiin suuntiin. Toki Ben ei edelleenkään tee, mutta se yksinoikeus hänelle sallittakoon.

10. Al Pacino

Kuka muu muka? Historiikin yksi tärkeimmistä anneista on ollut saada nostettua Al Pacinon merkitystä joukkueelle paremmin esiin. Al Pacino on kuin Rikkaan Miehen Versio Ravenouksesta. Aina paikalla, niin peleissä kuin saunailloissa, pelaa siellä missä tarvitaan ja loppujen lopuksi on myös taitopalettiinsa nähden äärimmäisen tehokas pelaaja. 59 pelissä 44 pistettä ei ole mikään vitsi ja jos Al Pacino olisi pelannut Kunkkiksen riveissä sanotaanko vaikka kolminkertaisen ajan, olisivat hänen tehonsa nyt 180 pelissä +130 pistettä. Filthy.

Onneksi Al Pacinon avut eivät ole täysin jääneet huomaamatta muuta kuin allekirjoittaneelta, koska terassiraadeissa hänen suorittamisensa on ollut Antsuakin kovempaa. Jo tähän mennessä mies on nakuttanut itselleen huikeat 3 terassiraadin voittoa.

Mitä mies itse tuumaa ajastaan Kunkkiksessa?

Uutinen
fa: Al Pacino, miten arvioisit itseäsi pelaajana ja osana Kunkkiksen miehistöä? Et normaalisti ole valokeilassa tai kuulu kentällä olevista teknisesti taitavimpiin pelaajiin, mutta silti pystyt tekemään itsestäsi valtavan hyödyllisen joukkueelle pelistä toiseen?

Al Pacino: Pyyteetöntä työtä joukkueen eteen tekevä ja itsestään kentälle kaikkensa antava "joka paikan höylä". Joukkueen menestys etusijalla ja sit vasta omat statsit.
Keskikentällä rauhoittamassa enemmän hyökkäysintoilevien keskikenttien sekä pakkien nousuja. "Lähes varmasti paikalla pelissä".

fa: Miten olet päässyt näiden muutamien vuosien aikana sisään joukkueeseen ja mitkä muistot sinulla ovat päällimmäisenä mielessäsi kun käyt läpi tähänastista uraasi Kunkkiksessa?

Al Pacino: Hyvin on päästy porukkaa mukaan ja eikä tarvitse haikailla muihin seuroihin. Tuli tehtyä forkalla oikea seuravalinta!

TOP-3 muistot:

1. Hattutemppu ekalla futsal kaudella fucking Mustaa Surmaa vastaan
2. Uran ensimmäinen JÄÄHY jalkapallossa kaudella 2016
3. Terassiraatien voitot uralla


9. säärelä

Säärelästä on kaikki tarpeellinen kirjoitettu jo aiemmassa Top10-listauksessa. Hitaasti, mutta varmasti listalla alaspäin kulkevan säärelän osalta seurajohto on luvannut, ettei 100 peliä tule koskaan täyteen (nyt 98.). Asiasta voidaan neuvotella, jos säärelä tekee jengille oman kannatusbiisin Rusakoiden tapaan.

8. Antsu13

Historiikki on ollut Antsulle kuin hallitusvastuu Timo Soinille. Legendaarinen julkikuva on romuttunut säälimättömien tilastojen puristuksessa, eikä sitä pelasta mitkään sutkautukset tai hassuttelut.

Mahdottoman paluusta Kunkkiksen riveihin on ollut paljon spekulaatiota, mutta Thaimaasta on pitkä matka Tampereen sorakentille. Lisäksi Kunkkis on maalivahtiosastonsa osalta suunnannut katseensa vahvasti tulevaisuuteen ja olisi aikamoinen epäluottamuslause "Samin Pojalle" antaa seuraikonille, Has Been Kid Antsulle ykkösmaalivahdin positio takaisin. Paras tarjous, jonka seurajohto voi tehdä on kakkosmoken paikka ja mahdollisuus peleille, jos kiistaton ykkösmaalivahti ei pääse paikalle.

Pelillisen roolin ulkopuolella Mahdottoman Antsun panos joukkueen identiteetin muovautumiseen on ollut varsin keskeinen. Tuskinpa vastaavanlaista viihdykettä ja yhteensitovaa huumoria olisi olemassa ilman Antsun rajattomaan itseluottamukseen perustuvia näkemyksiä asiasta kuin asiasta.

Perustajajäsen.

7. J.P. Sarja

Legendaarinen Jipsku on luonut Kunkkis-uransa aikana monia ikimuistettavia muistoja. "Fuck Off My Hand", hyljepuolustus, perseen revittely tuomarille punaisen kortin arvoisesti... Paljon on vuosien aikana tapahtunut ja John Terryn tapaan Vuoden Isäksi kostautunut Jipsku on ansainnut paikkansa Kunkkiksen Hall Of Famessa.

Toisaalta on myös erittäin kaihoisaa katsoa miten taistelua Isä Aikaa vastaan ei voi voittaa. Viimeisimmässä pelissään Jipsku oli kuin vanha koira, joka pitäisi viedä lopetettavaksi navetan taakse. Hidas ja tuskissaan pyörivä kaakki, joka vaan ei yksinkertaisesti vaan enää pysty. Näinä hetkinä sitä tajuaa myös oman aikansa rajallisuuden.

cauchon anal yysi Jispkusta:

Uutinen
On yksi pelaaja, joka edustaa tätä joukkuetta kaikkein parhaiten: jpnumerosarja. Kyseinen pelaaja ja koko joukkue on kasvanut kymmenessä vuodessa elämässään paikkaansa etsivästä levottomasta sielusta itsevarmaksi ja määrätietoiseksi aikuiseksi. Hänellä, kuin melkeinpä kenellä tahansa Kunkkiksen jäsenellä elämä olisi voinut lähteä aivan eri suuntaan kun missä se nykyään menee, enkä usko että on sattumaa, että Kunkkiksessa pelaavat pelaajat usein kasvavat ihmisinä ja löytävät paikkansa. Ehkä se, että tuntee olevansa ainakin tässä ryhmässä hyväksytty täysin omana itsenään auttaa, tietoisesti tai alitajuisesti, löytämään paikkansa myös muissa ympäristöissä.


Perustajajäsen.

6. KAS

KASin urotyöt ovatkin jo tulleet tilasto-osiossa dokumentoitua. Kyseessä on erittäin hyökkäysvoimainen puolustajapelaaja, jonka aggressiivinen pelityyli sopii erittäin hyvin puistofutiskentille. Ainakin silloin, kun KAS on pelipäällä ja vastustaja ei ole tarpeeksi hyvä ennakoimaan selän takaa tulevia ultrariskaabeleita katkoja.

KAS on ehtinyt pelaamaan Kunkkiksessa 60 peliä, joissa hän on viimeistellyt puolustajalle huikealla tahdilla 29 maalia eli käytännössä maali joka toisessa pelissä. Suorituksen arvoa nostaa KASin eksklusiivi puistofutistausta, eli hän ei ole käynyt pelaamassa peliäkään futsalia, jossa statseja irtoaa paljon helpommin.

5. caucho

Il Capitano. Johtaja. Kosmopoliitti.

Ylisanat eivät riitä tätä hienoa yksilöä kuvaillessa. Kunkkis on siunattu saatuaan aikanaan cauchon riveihinsä edustamaan värejään. Se, miksi alaikäinen pojankloppi päätyy kaljamahaisten puulaakifutareiden treeneihin ja peleihin on täysi mysteeri, mutta niin onnekkaasti aikoinaan kävi. Tuon jälkeen on ollut etuoikeus ja ylpeys seurata miten nuoresta ja hyväkäytöksisestä pojasta on kasvanut aikuinen, vastuullinen mies. Caucho edustaa kaikkia niitä ihmisluonteen parhaita puolia, joita kuka tahansa isä voisi omassa lapsessaan toivoa näkevänsä.

Kentän puolella caucho on todistanut olevansa painonsa veroista kultaa. 65 pistettä 52 pelissä miltei tyystin puolustajan tontilta, pistepörssin 5. sija, 65,4% voittoprosentilla ei jätä spekuloinnille sijaa. Tämä tuleva jalkapalloammattilainen käy yhä edelleen edustamassa Kunkkista aina Suomessa piipahtaessaan ja jokainen kerta on etuoikeus meille jokaiselle hänen kanssaan kentällä tai sen ulkopuolella aikaa viettävistä kunkkislaisista.

Ainoastaan yhden asian muuttaisin, jos voisin...

4. Siperia

EGO. Röyhkeys. Ylimielisyys. Itsevarmuus. Teot.

Kenties puistofutiskenttien ylimielisin mulkku ja raivostuttavin pelaaja, narsistisen persoonallisuushäiriön laitamilla operoiva Siperia ei jätä koskaan ketään kylmäksi. Ei vastustajaa, ei joukkuetovereita, ei naisia ympärillään. Puhutaan pelaajista, joita joko vihataan tai rakastetaan. Siperia lienee ainut laatuaan pelaajista, joita joko vihataan tai siedetään. Mutta sitä on elämä Kaikkien Aikojen Kovimpana Puistofutispelaajana. Huipulla on yksinäistä ja kehenkään ei voi luottaa.

Mutta Siperia on myös pelaaja, jonka luottamuksen voi ansaita. Suurin syy miksi kanssapelaajat turhautuvat Sipuun on väärinymmärrys pelin filosofiasta. Keskimääräinen suomalainen palloilulajia harrastava ihminen lähtee liikkeelle käsityksestä, jossa joukkuepeli olisi pelaajien välinen tasavertainen temmellyskenttä. Jokainen tekee töitä itselleen, mutta myös toiselle. Perusidea on se, että yhteistyöllä ja vastavuoroisella toiminnalla luodaan peliä, jonka tarkoituksena on joko estää vastustajaa tekemästä maalisuoritteita tai saada tehtyä maalisuoritteita itse.

Siperian maailmassa puistofutis ei toimi näin. Kun pelaat Siperian kanssa, sinun pitää tehdä töitä Siperialle. Ja jos sinä teet töitä hänelle, myös Siperia tekee töitä sinulle. Jos et ole vitun paska. Mutta aina ja poikkeuksetta tässä järjestyksessä. Kun tämän perustavanlaatuisen oivalluksen tajuaa, pystyy Sipun kanssa pelaamaan jalkapalloa hyvässä yhteisymmärryksessä.

Siperia on mättänyt 113 pelaamassa Kunkkis-pelissä yhteensä 147 tehopistettä. Hänen yhden kauden maaliennätyksensä puistofutiksessa on Wayne Gretzkyn änäriennätyksiin verrattavissa oleva 17 kaappia, jota tuskin tullaan Kunkkiksen paidassa rikkomaan hetkeen. Siperia on tehnyt Kunkkikselle 10 voittomaalia ja alustanut 6. Hänen voittoprosenttinsa on muita superjunnuja ja tähtipelaajia heikompi, mutta Siperian kanssa otat huonot hetket hyvien hetkien mukana. Välillä saat kasan paskaa, välillä kaakkua. Sitä elämä on. Deal with it.

Siperian varaan tullaan Kunkkiksessa laskemaan vielä silloin, kun kaikki muut pelimiehet ovat vetäytyneet perhe-elämiensä taakse tai vaihtaneet paikkakuntaa. Neljäkymppinen Sippe lllääääskin näköisenä hanuttelemassa nuorempia kolleja muhkean partansa kanssa, opettaen pojille yhden jos toisenkin jipon elämästä kalkkiviivojen sisällä, ehkä jopa sen ulkopuolelta. Pillustusvinkkejä unohtamatta.

Siperia on sarjakuvahahmo, höyryissä rustattu Marvel-sankari jolla on liian iso ego ja joka ei pelasta ketään, ja joka piilottelee visusti turvassa oman ylimielisyytensä takana.

Poliisipäällikkö Jim Gordonia mukaillen: ”Hän ei ole sankari jonka Kunkkis tarvitsee, vaan sankari, jonka Kunkkis ansaitsee.”

Uutinen
fa: Siperia, mitä Kunkkis sinulle merkitsee?

Siperia: Etsin nuorena kloppina vielä paikkaani yhteiskunnassa. Olin pelannut futista koko pienen ikäni, mutta aina ollut joukkueessa se, jonka taidot eivät riittäneet. Olin myös aloittanut lukion, mikä tuntui heti alusta lähtien väärältä paikalta itselleni. Olin hukassa elämän pyörteissä. Sitten luin Jipskun avaaman keskustelun forkalla ja huomasin, että Tampereella oli puistofutisjengi. Ajattelin lähteä vähän höntsäilemään ja päästelemään höyryjä pihalle.

Muistan ensimäiset höntsyt Sorsapuiston sametilla. Ne menivät täysin päin vittua itseltäni ja mietinkin, että mihin paskaan tällä kertaa astuin? Enkö pärjää edes näiden läskien mätisäkkien jengissä? Seuraavat höntsyt kuitenkin muuttivat kaiken. Pellervon kentällä Kunkkis pelasi höntsymatsin ystävyysseura Rusakoita vastaan. Ben ajatteli laittaa paskajunnu Sipun vastustajalle parantaakseen silloisen Roys Boysien voittosaumoja. Ottelun loputtua voitiin todeta, että Sipu tuli ja vei RBn läskejä miten tahtoi ja dominoi täydellisesti kenttää. Nuo kaksi höntsyä kuvaavatkin uraani Kunkkiksen paidassa hyvin. Joko paras tai paskin. Ei välimuotoja.

Vuosien varrella Kunkkis on auttanut minua kasvamaan ihmisenä, vaikken vieläkään osaa ottaa vastuuta mistään (sori Ben kausimauksuista). Varsinkin Ylliksen Mummon itkupotkuraivareiden läheltä näkeminen on opettanut, ettei epävakaa persoona ole esteenä elämässä menestymiselle. Tämä on antanut toivoa minulle ihmisenä.

Kunkkis on ollut yhteisö missä olen saanut toteuttaa itseäni, vaikkakaan aina se ei ole ollut Kunkkikselle edullista. Tosiasia on, että saan kaiken aina anteeksi koska olen ollut paras pelaaja Kunkkiksen historiassa. Joku voisi tässä kohtaa puhua jotain cauchosta, itse sanon, katso statsit.

Elämässäni on ollut hetkiä, jolloin olen voinut pahoin. Mikään tilanne elämässäni ei ollut kuitenkaan niin paha, etteikö Habban ja kumppaneiden mollaaminen ja nöyryyttäminen olisi helpottanut oloani. Koen Kunkkiksen olevan merkittävä osa elämääni, jota ilman minulla ei olisi yhtä paljon ystäviä ja kärsisin vielä suuremmasta ylipainosta. Olen ikuisesti kiitollinen joukkuetovereille, joiden kanssa olen saanut kokea monet tappiot!


3. futsalasiantuntija

Edellisessä Top-listassa lähti vähän käsistä, joten jätetään tällä kertaa välistä. Top5 muistot listan olisin voinut 9 vuodelta kasata, mutta niistä kolme liittyy Geezereihin ja loput kaksi ovat Kunkkiksen avulla naarattuja naisjuttuja/pilluntouhuja, joten jätetään välistä.

Annamme  caucholle puheenvuoron mitä tulee futsalasiantuntijaan ja hänen kanssaan "operoimiseensa".

Uutinen
caucho: Futsalasiantuntija. Pitkä matka on tultu siitä kaverista joka debyyttipeliäni odotellessa tuli ottelupaikalle pipo silmillä, luurit korvilla, lökärit jalassa ja ei edes tervehtinyt. Ymmärtääkseni aina tietyllä tapaa omanlainen ihminen on Kunkkis-vuosina tuonut persoonallisuuttaan enemmän ja enemmän esiin, niin hyvässä kuin pahassa, aiheuttaen ihastusta ja kummastusta niin vastustajien kuin omienkin joukoissa.

Itse olen saanut kokea futsalasiantuntijan ansiosta koko tunneskaalan; vitutuksen, kun hän on yht'äkkiä kesken pelin päättänyt että nyt ei kiinnosta ja jättänyt joukkueen oman onnensa nojaan, olen saanut selitellä usealle pelaajalle hänen käyttäytymistään, käynyt mielenkiintoisia ja älyllisesti stimuloivia keskusteluja analysoiden kaikkea maan ja taivaan väliltä, nauraa vatsalihakset kipeänä ja saada sekä antaa henkistä tukea kun sitä on tarvittu.

Futsalasiantuntija pitää huolen että joukkueessa säilyvät tietyt ääripäät joiden sisällä muilla on enemmän tilaa omille persoonilleen. Ben vetelee naruista kun puhutaan käytännön asioista ja futsalasiantuntija hallitsee henkistä ilmapiiriä poikkeuksellisen hyvällä ihmistuntemustaidolla ja vuorovaikutustaidoillaan.


Perustajajäsen.

2. Habba

Habba, tuo Kunkkiksen Boris Rotenberg, on ansainnut listan kakkossijan armottomalla sitoutumisella sekä työnteolla Kunkkiksen puolesta. Käsittämättömät 213 peliä Kunkkiksessa pelannut Habba on myös edelleen sitten edellisen listasijoituksen jatkanut kehitystään pelaajana. Jos aikaisemmin Habba oli parantanut syöttötyöskentelyään katastrofaaliselta tasolta siedettävälle, niin nyt viimeisen 4 vuoden aikana hän on parantanut puolustuspelaamiseen monta pykälää. Vaikka futsalissa viime kaudella katto tulikin vastaan, niin erityisesti puistofutiksen puolella Habba voittaa hämmästyttävän hyvällä prosentilla kaksinkamppailutilanteita pallollista vastustajaa vastaan. Myös sijoittuminen on parantunut aikaisemmista vuosista, eikä Habbalta enää karkaa hyökkääjät avoimiin maalintekotilanteisiin kuin enintään satunnaisesti.

Habba on perinteinen suomalainen menestystarina siitä miten kovalla työnteolla voi saavuttaa elämässään jotain. Tässä tapauksessa rivipelaajan paikan puulaakijoukkueen rotaatiossa. Hieno suoritus Habba!

Habban Top3 Moments Kunkkiksen paidassa:

Uutinen
1. 1-0 Tappio Kiovan Dynamolle
    Tämä taisi olla kesäkaudella 2008, ennen Kunkkiksen jakautumista kahdeksi. Kauden viimeinen ottelu, jossa ratkaistiin tiukan lohkon kärkisijoja. Peli oli kovaa, mutta rehellistä. Maalipaikkoja oli puolin ja toisin, mutta puolustus oli molemmin puolin tarkkaa ja uhrautuvaista. Voittomaalin Kiovan Dynamo iski kimmokepallona pelin loppupuolella. Lohkovoitto jäi saamatta, lopullinen sijoitus taisi olla joukkueella kolmas. Muistan tappion aiheuttaman pettymyksen edelleen. Tämä on vain peliä, tämä on vain harrastus, ja tämä on kaikki kaikessa.

2. 0-0 (5-4 rp) tappio SC Pirulle Lopputurnauksessa
    Jälleen kovan lohkovaiheen, ja silloisesta arkkivihollisesta, Musta Surmasta, saadun voiton turvin Kunkkis eteni ensi kertaa Lopputurnaukseen. Oli hienoa olla mukana kuudentoista parhaan joukossa kaikista niistä joukkuesta, jotka Puistofutista pelasivat. Puistofutiksen perunapellot vaihtuivat Hervannan tekonurmeen. Tappio rankkareilla oli katkera, mutta joukkueestaan sai olla ylpeä.
 
3. 1-1 Tasapeli Sinikaartia vastaan
    Ottelua edelsi kiivas nokittelu puolin ja toisin. Itse ottelu jatkui tunnelmaltaan yhtä kiivaanaa, sillä Sinikaarti oli poikkeuksellisesti tuonut paikalle joukon kovaäänisiä kannustajia. Paikalle oli myös joku eksynyt soihdun kanssa, jonka sankka savu tunkeutui aina vastapään maalille asti. Pian paikalle sattui myös raju ukkoskuuro, joka vei näkyväisyyden hetkellisesti täysin. Kaatosateessa pelatun ottelun maalitilin avasi Sinikaarti, kyseenalaisella maalilla. Kaukaa lähtenyt laukaus kimpoili aikansa tolppien välissä, kunnes Markkanen sen katsoi maalin arvoiseksi. Kunkkiksen tasoitus syntyi lopulta hirmuisen pyörityksen jälkeen. Allekirjoittaneen kaukaa ammuttu veto liiteli yli maalinedustalla olleen hässäkän ja päättyi maalinperukoille. Urani siihen asti tärkein maali oli syntynyt.


cauchon ajatuksia Habbasta:

Uutinen
Seuraava mielestäni erityisen Kunkkismainen joukkueen jäsen on Habba. Alkuvuosina mies ei osannut pelata jalkapalloa edes vähää alusta, mutta on sinnikkäästi pysynyt joukkueessa ja kehittynyt vuosien kuluessa kelpo harrastepelaajaksi. Habba on hyvä osoitus siitä, että tässä joukkueessa on tilaa kaikenlaisille persoonille ja kaikki pääsevät joukkueeseen sisään. Toki Habba on matkan varrella saanut kokea kolauksia niin henkisesti kuin fyysisesti mutta niin vain mies on noussut aina jaloilleen ja on kohonnut yhdeksi joukkueen kulttipelaajista melko kivisen tien kuljettuaan.


Perustajajäsen.

1. Ben

Benin kaltaisia jannareita tämä maa tarvitsee enemmän. Ala- ja ylämäissä, myötä- ja vastoinkäymisissä, huonoina päivinä, hyvinä päivinä. Säässä kuin säässä Ben jaksaa painaa hommia yhteisen, paremman tulevaisuuden eteen. Aikamäärä, jonka Ben on käyttänyt Kunkkiksen pyörittämiseen tavalla tai toiselle ei ole mitattavissa tunneissa, ei päivissä, todennäköisesti ei edes viikoissa. Viimeiset 9 vuotta Ben on tehnyt töitä Kunkkiksen eteen niska limassa, ja erityisesti sen takia on ollut hienoa kokea yhdessä nämä "menestyksen" kaudet, jolloin Kunkkis on purjehtinut voitosta voittoon ja hankkinut sen nuorena niin tyhjäksi jääneen mitallikaapin täytteeksi vähe arvometallia.

Itsekin olen suurella hartaudella ja vakavuudella minua kiinnostaviin asioihin paneutuva persoona, joten siitäkin syystä arvostan Benin kykyjä sekä tapaa johtaa Kunkkiksen joukkuetta. Hän osaa olla jämerä päätöksissään, perustelee ne aina erittäin selkeästi ja yksioikoisesti, mutta silti tarvittaessa pystyy myös toimimaan toisin, jos joukkueen etu sitä vaatii.

Meidän yhteistyömme joukkuetta johtaessa on ollut alusta alkaen mutkatonta ja helppoa. Ajattelemme asioista monesti samalla tapaa, Ben kuuntelee ideoita ja ajatuksia, on valmis toteuttamaan niitä ja ennen kaikkea mahdollistaa asioiden tapahtumisen tarjoamalla työkalut sekä tilaisuudet niitä tarvittaessa. Jos työelämässä olisi enemmän Benin kaltaisia visionäärejä hoitamassa hommia, olisi työntekokin yhtä juhlaa vaan.

Uutinen
fa: Ben, Kunkkiksen joukkueenjohtajana, rahastonhoitajana, tilastonikkarina ja kaikin puolin joukkuetta hengissä pitävänä voimana, mistä joukkueen saavutuksista olet ylpein?

Ben: Mestaruus on tietysti aina mestaruus, joten siitä pitää olla ylpein, eli futsalin kauden 2014-15 mestaruus. Joukkueen harrastejoukkueeksi pitkästä elinkaaresta olen tietysti myös erittäin ylpeä, mutta ei sitä mielestäni sinällään voi pitää saavutuksena.

fa: Kolme mieleenpainuvinta hetkeä Kunkkiksen historiassa?

1. Futsal-lohkon mestaruus keväällä 2015
2. Toinen peräkkäinen puistofutispronssi raakasti edelliskauden miehistöstä heikentyneellä porukalla kesällä 2009
3. Lopputurnaukseen pääsy ja siellä lyhyesti pelaaminen syksyllä 2014

fa: Miten näet Kunkkiksen tulevaisuuden 3, 5 ja 10 vuoden säteellä?

Ben: Kolmen vuoden päästä uskon Kuningasidean olevan vielä voimissaan. Sen sijaan viiden saati kymmenen vuoden säteellä rupeaakin menemään epätodennäköisemmäksi.

Paljon on saatu uusia hyviä pelaajia useammiksikin kausiksi, mutta fakta on, että rungon keski-ikä nousee koko ajan ja aika arpapeliltä tuntuvat nämä forumin vahvistukset olevan. Jotkut pelaavat paljon ja useampia kausia, toiset pelaavat vain harvoin eivätkä jatka pidempään.

Kausi kerrallaan eteenpäin. Futsaliin emme kuitenkaan kilpailukyvyttömällä joukkueella enää lähde. Kolme kertaa olen pelannut sellaisen kauden läpi niin, että olemme miltei kaikki ottelut hävinneet ja se saa riittää.


cauchon ajatuksia Benistä:

Uutinen
Kunkkis on silmissäni selvästi rakennettu tiettyjen peruskivien päälle. Nämä peruskivet ovat tietynlaisia persoonallisuuksia jotka kulminoituvat selkeimmin neljään pelaajaan, joista Ben on ehdottomasti se tärkein. Ben kuvastaa omalta osaltaan vahvasti Kunkkista persoonaltaan ja pelitavaltaan.

Nukkavierun ja jopa juntin oloinen mies jolla on kuitenkin suuri sydän, on aina valmis auttamaan eikä pyydä vastapalveluksia, kohtaa kaikki ihmiset omalla, reilulla tavallaan, pelattiin sitten Noppaa tai Auringonnousua vastaan ja johtaa joukkuetta omalla tehokkaalla tavallaan. Kentällä on usein huomannut miten vastustajia huvittaa Benin liike ja fysiikka, mutta hymyt hyytyvät vähintään siinä vaiheessa kun Ben hölköttelee kohti vaihtopenkkiä tehtyään illan toisen maalinsa alistettuaan vastustajan puolustusta kaksinkamppailuvoimallaan ja poikkeuksella maalivainullaan.


Voiko sitä sen paremmin enää tiiviistää? Me kaikki Kunkkiksessa varmasti toivomme, että Ben jaksaa jatkaa laadukasta työtään joukkueen johtajana. Jopa niin kauan, että jonain päivänä ahnas maaliruiskumme pääsee nauttimaan kärjessä oman poikansa laadukkaista tarjoiluista. Mikä olisikaan sen komeampaa kuin lopettaa uransa täräyttämällä peliväline maaliin oman jälkikasvunsa tarjoilusta? Enkä tarkoittanut tätä lainkaan perverssillä tavalla.

Ben, ikuisesti Kunkkiksen Top-listan ykkösnimi.

Perustajajäsen.

Season 2016 Preview:

Kunkkis lähtee tulevaan puistofutiskauteen, 10. seuran historiassa, kovin tavoittein. Vähimmäistavoite on mitalisija ja mieli haikaa kovasti lopputurnaukseen juhlakauden kunniaksi. Mitä kaikkea viimeiset 9 vuotta ovat opettaneet puulaakijoukkueen johtamisesta, erityisesti sellaisen joukkueen, joka koostuu näin erilaisista taustoista tulevista pelaajista?

1) Jokainen joukkue kaipaa puuhamiehiä. Ilman asiaansa paneutuvia ja sitoutuvia tekijöitä joukkueen elinkaari jää lyhyeksi. Kunkkiksen onni on ollut se, että joukosta on löytynyt tyyppejä, joilla tällaisia valmiuksia on olemassa.

2) Voittaminen on keskimäärin häviämistä hauskempaa, se ei vaan saa tapahtua yhteishengen kustannuksella. Tämä opittiin kantapään kautta. Tavoitteet on hyvä mitoittaa käytettävissä olevan materiaalin ja yleisen ilmapiirin mukaan. Aina kannattaa tähdätä hieman korkeammalle mihin rahkeet riittävät, mutta ei liian vakavissaan. Kunkkiksessa tämän asian kanssa on Kunkkis-Geezers välirikkoa lukuunottamatta ollut aika helppo löytää yhteinen sävel, kun minkäänlaiset kaverisuhteisiin tai peppuiluun liittyvät asiat eivät ole määrittäneet joukkueen kokoonpanoa. Joukkueeseen on tilanteen tasaantumisen jälkeen haettu pelaajia, joiden pelillinen taso käy käsi kädessä tai ylittää nykyisen kokoonpanon tason.

3) Yhteisöllisyyttä on hyvä vaalia jonkinlaisilla porukkaa yhteensitovilla metodeilla. Olivat ne sitten saunaillat, tilastot, aktiivinen facebook-keskustelu tai jokin muu juttu, niin jonkinlaista koheesiota on hyvä pitää yllä. Toki tilaa antaen niille, joille riittää vähempikin.

4) Suora ja rehellinen kommunikaatio on kaiken A ja O. Kunkkiksessa pystytään tätä nykyä sanomaan asiat suoraan ja jopa omalla tavallaan rakentavasti. Tällainen tilanne syntyy, kun kaikkien pelaajien kesken vallitsee luottamus ja yhteisymmärrys siitä miten porukassa toimitaan. Kunkkiksen vahvuus on, varmasti pitkälti myös taustatarinasta johtuen, erilaisten persoonallisuuksien ja ihmistyyppien suvaitseminen "saman katon alla".

Benin näkemyksiä GM-portaan merkitysestä ja roolista joukkueen menestyksessä:

Koodia:

Kuningasidean GM-kaksikko

Sekä minä, että futsalasiantuntija kuulumme joukkueen perustajajäseniin ja myös
seurahistorian näkyvimpiin hahmoihin. Alkuvuosina futsalasiantuntija kirjoitteli FF2:lle
paljon tiukkoja analyyseja joukkueesta, mutta ei kovinkaan paljon GM-toimiin osallistunut muuten kuin
ehdottelemalla.

Geezersin erotessa futsalasiantuntija oli runsaan vuoden kokonaan Kuningasidean toiminnasta poissa,
mutta sittemmin hakeutui joukkueeseen mukaan puolijäseneksi. Tuossa vaiheessa alkoi futsalasiantuntijan
pelaajaruletti joka piristi Kuningasidean toimintaa huomattavasti. Suhteidensa avulla akuuttiin pelaajapulaan
saatiin lähes aina mitat täyttävä tuuraaja, kun hieman kärjistetysti
edellisvuosina joukkueen avainpelaajien poisjäänti ottelusta
oli tiennyt varmaa tappiota heti jos Siperia ei ollut saatavilla tuuraajaksi.

Futsalasiantuntija rupesi ottamaan myös roolia pelaajien peluutuksen ja pelipaikkojen suunnittelussa
joista kävimme ja edelleen käymme tiiviitä keskusteluja otteluiden alla. Hassutteluihin emme ole
lähteneet vaan kaikki pelipaikkamuutokset ja vaihdokset etenevät joukkueen etua silmällä pitäen. Toki
pelaajat voivat toiveita esittää, mutta aina niihin ei pystytä suostumaan. Yksi pelaaja esitti kerran
ultimaattumin, ettei tule enää pelaamaan jos ei pelipaikka vaihdu ja valitettavasti jouduimme toteamaan
joukkueen etua silmällä pitäen, että on tervetullut pelaamaan jatkossakin, mutta pelipaikka pysyy samana.

Geezersin hiipuessa harrastefutiskartalta parisen vuotta sitten
Kuningasidea sai paitsi pelillisen buustin, niin buustin myös johtoportaaseen futsalasiantuntijan
pystyessä keskittymään täysin Kuningasidean edun ajamiseen. Pelaajaneuvottelut kauden alla ovat tärkeässä
roolissa ja vaikka useinkin minä olen hoitanut yhteydenoton (täysin) uuteen pelaajaan, niin aina tätä ovat
edeltäneet keskustelut GM-parivaljakon toisen jäsenen kanssa. Tarkkaan on harkittu kenen kaveria pyydetään, otetaanko
joukkueeseen jotain FF2:lla joukkuetta etsivää, mitä lisätietoja tarvitaan jne.

Sen verran kuitenkin hoidetaan harrastehengessä hommaa, että ketään ei ole koskaan potkittu Kuningasideasta pois
pelillisistä syistä, vaan kaikki ovat lähteneet oma-aloitteisesti. Välttämättä kerran lähteneelle
ei kuitenkaan löydy myöhemmin uudestaan pelipaikkaa mikäli sopivaa roolia ei ole tarjolla.

Vaikka pelillinen vahvistuminen on suurin syy Kuningasidean meneillään olevaan kulta-aikaan, niin ei sovi vähätellä
myöskään johtoportaan toimintaa. Peruskokoonpanon vahvuuteen on panostettu, mutta poissaolojen sattuessa
kiireisessäkin aikataulussa jokaiseen peliin pyritään saamaan vahva kokoonpano kaikki kivet kääntämällä.

Näillä prinsiipeillä eteenpäin myös tällä kaudella, seuraavaksi perkaamme Kunkkiksen kokoonpanon tulevalla kaudella:

GK: "Samin Poika"

Juniorimaalivahtimme "Samin Poika" on aloittanut kauden erinomaisesti kahdella nollapelillä. Kehityskelpoinen yksilö, joka on erittäin hyvä avaamaan peliä. Torjuu palloja hyvin, iän myötä löytänee myös pelirohkeutta, joka puistofutiksessa ja futsalissa keskeinen tekijä. Merkittävä palanen Kunkkiksen palapelissä tämän kauden tavoitteen saavuttamiseksi.

Varalla: Habba, Hasse, futsalasiantuntija

DF: KAS, Habba, Jipsku, Trancey, Tiido, caucho

Joukkueen puolustus on lujaotteinen ja perusvarma. KAS johtaa cauchon poissaollessa hyökkäyspelaamisen tukemista, mutta myös Tiido ja Trancey ovat osoittaneet vahvaa "operointikykyä" ylöspäin. Habba ja Jipsku ovat no-nonsense-stay-at-home osaston kamaa, mutta kokeneita puistofutisveteraaneja. Pärjäävät kovemmissakin väännöissä. Keskikentältä Al Pacino ja mantzios voivat myös tiputtaa tarvittaessa pakkiin ja ovat jalalla kevyitä.

Suurin kysymysmerkki puolustuksen osalta lienee lievä hitaus, joka voi erityisesti Kiovanpuistossa kostautua nopsajalkaisia vastustajia vastaan.

MF: Jalitsumies, Siperia, Al Pacino, Pekko, "Jussi", mantzios

Keskikentän kivikova kuusikko edustaa Kunkkiksen taitopelaamista ja pyyteettömyyttä parhaimmillaan. Toki laidasta laitaan!, koska Siperia ja pyyteettömyys harvoin käyvät käsi kädessä. Debytantti "Jussilta" odotetaan erityisesti näyttöjä puistofutiksessa erinomaisesti menneen futsalkauden jälkeen. Ei heikkoja lenkkejä tällä osastolla.

ATT: Ben, futsalasiantuntija, Mannila

Ben ja futsalasiantuntija ovat aloittaneet kauden takomalla 2 peliin tehot 7+3, joten vire vanhoilla naavaparroilla on kohdillaan. Joukkueen ykkösstriker Mannila on hakenut tästä johtuen peliaikaa keskikentältä, mutta ehkä kolminkertaiselle maalipörssin voittajalle vielä lohkeaa näyttöpaikkoja kärjestäkin...

Varamieslista: "Hasse", "Armin", "Ali", abismaal, Koiggari, "Sami" jne. jne.

Varamieslistalla laatua ns. vittuna.


Historiallisen 100. voiton Pellervossa 10.5.2016 ottanut Kunkkis-miehistö
« Viimeksi muokattu: 14.05.2016 klo 20:42:21 kirjoittanut futsalasiantuntija »
bupa dukta

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 14.05.2016 klo 08:02:55

Saako tähän kommentoida? Kommentoin silti. Huikea historiikki tilastoineen kaikkineen. Benille iso Ylos Kunkkisen pyörittämisestä vuosien mittaan. Ja tilastotyö on ainutlaatuista, onhan noita pelaajien saakelin mukavaa lueskella:D.
Itse tulin aikanaan kunkkikseen foorumin kautta. Olin muuttanut Tampereelle opiskelemaan ja koulun lisäksi elämässä ei hirveästi sisältöä ollut tuohon aikaan. Onneksi lähdin keväällä 2008 mukaan pelihommiin. Tuota kautta tutustuin moniin tyyppeihin joista osasta tuli ystäviä pelihommien ulkopuolellekin.

Ensimmäinen kausi päättyi tosiaan suureen pettymykseen kun jäimme niin niukasti ulos lopputurnauksesta. Itse muistan tuosta ajasta sen että niin huvittavalta kuin se ehkä tuntuukin niin kunkkiksen pelit ja treenit olivat kohokohtia arjessa. Sitä oli hirvittävän intensiivisesti mukana pelihommissa.

Joukkueen hajottaminen sitten. Siinähän tuli näiden TPV junnujen myötä mahdollisuus kasata joukkue jolla olisi voinut voittaa koko paskan, ja melkein voitettiinkin. Itselleni perustelin kaiketi homman sillä, että Benin ja Antsun peppukaveriporukat saisivat porukan kasaan omillaankin.

Eihän tuo näin kolmikymppisen läskin näkökulmasta mikään järkevä teko ollut hajoittaa puulaakijoukkuetta. Toisaalta geezers vuodet olivat pelillisesti erittäin menestyksekästä aikaa ja ydinporukka oli muutekin tiivis.

Näin jälkikäteen en ole ylpeä tapahtuneesta ja pahoittelut tuosta benille. Ei siinä ollut mitään henkilöiden välistä skismaa sinänsä. Olen aina viihtynyt hyvin kunkkisen porukoissakin. Se ydinporukka on ollut siinä pitkään ja monenlaista hiihtäjää on käynyt pyörähtämässä. Kuitenkin aina kun olen käynyt pelaamassa, sinne on voinut mennä hymy huulilla ja sinne on ollut helppo mennä.

Terveiset kaikille pelikavereille ja tsemppiä kunkkikselle peleihin. Ehkä joskus vielä nähdään pelikentillä.
Siperia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPV,TamU&Huuhkajat


Vastaus #8 : 14.05.2016 klo 10:25:43

This is lutuur!
caucho

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Antonio Cassano


Vastaus #9 : 14.05.2016 klo 10:57:41

Forumin kaikkien aikojen kovin kausitopicin avaus Ylos huikea historiikki! Kiitos kaikille Kunkkislaisille männeistä vuosista ja jo etukäteen tulevista peleistä.
Antsu13

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 15.05.2016 klo 19:02:16

TILASTOKATSAUS PART 1:

Voi veljempojat, siinä se on. Kiistaton todiste siitä kuinka hyvä maalivahti Mahdoton Antsu oikeasti on. Voittoprosentti 38,5% ei jätä mitään spekuloinnin varaa. Mahdoton Antsu ON häviävä maalivahti.

Sen sijaan voittavia maalivahteja joukkueelta löytyy useampikin. Heistä kovimpina täysin epäinhimilliset lukemat taululle repäissyt Faaxinho, joka kävi pokkaamassa kahden kautensa aikana kultaa ja hopeaa. 87,5% voittoluokitus, 13 voittoa 17 ottelusta ja vain yksi tappio. 0+4 myös pistesaldoihin, joka on yhtä syöttöä vähemmän kuin 109 peliä enemmän pelanneella Antsulla. Nollapelejä Faaxinho ehti napsimaan 6, joka sekin on 2 enemmän kuin Antsulla yhteensä.

Muista maalivahdeista Antsuun parhaiten verrattavissa oleva Habba on voittanut peleistään 51,6% 46 ottelussa, eli on tilastojen perusteella merkittävästi voittavampi maalivahti kuin Antsu. 19 ottelua piippujen välissä urakoinut tyyne teki 2+4 tehot JA ansaitsi odotetun kovan 66,7% voittoprosentin, n. 30% Antsua kovempana. futsalasiantuntija itse on ollut rautakehikon edessä 8  pelissä, joista kuusi kokonaista ottelua. Näistä voittoprosentti kunnioitettava 58,3%.

Voi veljet.

Mielenkiintoista tilasto faktaa on myös että Mahdoton pyyhkii Faaxinhon voittoprosentilla lattiaa, ainoalla kaudellaan kun vaikuttivat samassa joukkueessa. Stats dont lie.

Lisäksi kun pyyhimme futsalhassuttelut ja vajakki futsal turnaukset, huomaamme että puistofutis voitto prosentti onkin jo 53%.
Sitten kun lähdetään huomioimaan nuo synkät vuodet, jolloin pelasimme alivoimalla ja vajakeilla päästäänkin sen kiistattoman tosiasian ääreen että prosentti huitookin jo 70% pintaan.

Viimeisen kauden voitto prosentti oli jo käsittämätön 80%. Kun ottaa huomioon että Antsu13 oli maalissa kaikissa tosipeleissä ja silti päihitti Faaxinhon 10% pojolla ei voi kun nostaa hattua Mahdottomalle suoritukselle.
« Viimeksi muokattu: 15.05.2016 klo 19:11:32 kirjoittanut Antsu13 »
caucho

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Antonio Cassano


Vastaus #11 : 15.05.2016 klo 19:13:24

On se mahdoton 8) Toivottavasti pääset Antsu kesällä peleihin alistamaan vastustajia!
Antsu13

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 15.05.2016 klo 19:25:02

Myös rangaistuspotku tilastoista uupuu Kotarit turnauksen lopullisen sijoituksen ratkaissut kilpailu.


Voi veljet muistan kun torjuin palloja vasemalta ja oikealta mutta valitettavasti kun pelaajamme puppeloivat rankut, joudui itse tarjoutumaan ratkaisevan kierroksen rankun vetäjäksi.

Torjuttuani ensiksi vastustajan vedon lähdin naureskellen ja ylimielisesti tuuletellen vetämään omaa potkuani.
Maalihan sieltä tietenkin kostautui ja vältimme jumbo paikan.

Mikä hieno hetki ja kuuluu ilman muuta virallisen loreen ehkäpä jopa minun kommenteilla höystettynä.

Tuon rangaistus potku kilpailun kun muistaa lisätä mukaan huomaa että ylivoimani rankkutilastossa vain kasvaa.
« Viimeksi muokattu: 15.05.2016 klo 19:39:09 kirjoittanut Antsu13 »
Antsu13

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 15.05.2016 klo 19:29:11

On se mahdoton 8) Toivottavasti pääset Antsu kesällä peleihin alistamaan vastustajia!

Täytyy katsoa jos sitä Thaimaan meiningiltä kerkiää :o
Ben

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 15.05.2016 klo 22:17:28

Rankkaritilastossahan tosiaan on pelkästään sarjapeleissä ammutut rankkarit eikä näitä turnausten rankkareita ollenkaan.

Antsu ei luontaista vaatimattomuuttaan maininnut, että toisessa FF2-turnauksessa torjui rangaistuspotkukilpailuun edenneessä finaalissa 2/3 rankkaria mukaan lukien säärelän rankkarin, joka on kuulemma säärelän pitkän uran ainoa epäonnistunut rankkari. Kotarit-turnauksen rankkareilla ratkaistussa jumbofinaalissa tosiaan torjui 2/4 rankkaria ja teki itse voiton ratkaisseen rankkarin.

Antsun todellinen rankkarisaldo siis Kuningasideassa kismittävän tiukka 9/19 ja vetäjänä 1/1, eli kokonaistilanne tasan 10-10
Mannila

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Melody, Ilves, FF2 KI, NePa


Vastaus #15 : 16.05.2016 klo 07:41:56

Mites mun rankkaristatsit? Taisi mennä yksi sisään (viidestä?) siinä FF2 turnauksessa. Lisäksi tein maalin samaisessa pilkkukisassa...

Toki rankkarit oli mallia hassuttelu, mut silti ;)
Ben

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 16.05.2016 klo 07:45:06

Tuossa rankkarikisassahan ei ollut mitään panosta vaan vedeltiin huvikseen selvästi voitetun ottelun jälkeen.

Tällaisia rankkarikisoja toki on useampiakin Kunkkiksen historiassa saunaillassa potkituista lähtien.
Antsu13

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 16.05.2016 klo 17:17:09

Torjunta tilastoja kun rankuissa lisää tutkiskelee tarkempi silmäinen huomaa että batterin rankkari torjunta oli näitä futsalin kaukolaukaus rankkari hassutteluja. Yhdeksän kertaa enemmän rankkari torjuntoja kun toisis parhaalla ei suinkaan romuta kuvaa rangaistus potkujen Mahdottomana mestarina. Suorastaan uskomatonta toimintaa Antsulta. Hieno kyllä nähdä oikein tilastoilla kuinka ylivoimainen kaksin kertainen miesten SM mitallisti on tavallisiin pemmikaaneihin verratuna
« Viimeksi muokattu: 16.05.2016 klo 18:43:58 kirjoittanut Antsu13 »
Ben

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 16.05.2016 klo 18:09:25

batterin rankkari torjunta oli näitä futsalin kaukolaukaus rankkari hassutteluja.

Ei ollut. 10 metrin rankkareita ei ole tilastoitu muuta kuin sen verran, että Kunkkis ei ole koskaan sellaisesta maalia tehnyt.
Antsu13

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 16.05.2016 klo 18:23:36

Ei ollut. 10 metrin rankkareita ei ole tilastoitu muuta kuin sen verran, että Kunkkis ei ole koskaan sellaisesta maalia tehnyt.
Liikaa iskuja päähän ennen ja jälkeen batteryn onnekasta torjuntaa. Muuten viesti toki täyttä asiaa
« Viimeksi muokattu: 16.05.2016 klo 18:38:38 kirjoittanut Antsu13 »
Siperia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPV,TamU&Huuhkajat


Vastaus #20 : 16.05.2016 klo 18:32:40

Liikaa iskuja päähän ennen ja jälkeen onnekkaan torjunnan. Muuten viesti toki täyttä asiaa
Ensimmäinen lähes totuudenmukainen viesti Antsulta ikinä? :D
Ben

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 16.05.2016 klo 21:54:45


Terassiraadin tähdet puistofutiksen 1. ottelusta:

FC Aamukanuuna-Kuningasidea (0-5)

Koodia:
*** futsalasiantuntija 22
**  Siperia            18
*   Jalitsumies        16

Al Pacino              15
Habba                   9
"Markus"                8
"Samin Poika"           5
Ben                     3
Mannila                 3
Trancey                 3


Kokonaistilanne 1/14 kierrosta:

Koodia:
*** futsalasiantuntija
**  Siperia
*   Jalitsumies
Ben

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 16.05.2016 klo 22:06:23


1. ottelun tilastot:

Koodia:
FC Aamukanuuna-Kuningasidea 0-5 (0-4)

0-1 Mannila ("Markus")
0-2 Siperia (Jalitsumies)
0-3 futsalasiantuntija (Siperia)
0-4 Jalitsumies (Trancey)
0-5 Al Pacino (futsalasiantuntija)

KI:
Siperia 1+1 (114.88+61=149)
Jalitsumies 1+1 (44.30+25=55)
futsalasiantuntija 1+1 (156.54+68=122)
Mannila 1+0 (37.32+22=54)
Al Pacino 1+0 (60.26+19=45)
"Markus" 0+1 (1.0+1=1)
Trancey 0+1 (14.1+4=5)
Al Pacino, 5min

Jalitsumiehen uran 30. maali Kuningasideassa
"Markus":n uran 1. piste Kuningasideassa
"Markus":n uran 1. syöttö Kuningasideassa
"Markus":n uran 1. ottelu Kuningasideassa

Koodia:
maalivahdit:
#   "Samin poika"       1 ottelu (1 nollapeli)

kenttäpelaajat:
# 7 Siperia             1/ 1 (1 syöttö)
# 8 Jalitsumies         1/ 1 (1 syöttö)
#21 futsalasiantuntija  1/ 1 (1 syöttö)
# 2 Mannila             1/ 1
#13 Al Pacino           1/ 1
# 4 Trancey             1/ 0 (1 syöttö)
#19 "Markus"            1/ 0 (1 syöttö)
# 1 jp72672             1/ 0
# 6 Habba               1/ 0
#10 Ben                 1/ 0
#   "Hasse"             1/ 0


Rangaistukset:
#13 Al Pacino           5 min
Ben

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 16.05.2016 klo 22:27:09


Terassiraadin tähdet puistofutiksen 2. ottelusta:

Kuningasidea-FC Helmi Jätkä (12-0)

Koodia:
*** Ben                36
**  Habba              16
*   futsalasiantuntija 15

Jalitsumies             8
Pekko                   5
"Samin Poika"           2
Siperia                 1


Kokonaistilanne 2/14 kierrosta:

Koodia:
**** futsalasiantuntija
***  Ben
**   Siperia
**   Habba
*    Jalitsumies
Ben

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 16.05.2016 klo 22:35:27


2. ottelun tilastot:

Koodia:
Kuningasidea-FC Helmi Jätkä 12-0 (5-0)

 1-0 Ben (Jalitsumies)
 2-0 futsalasiantuntija
 3-0 "Hasse" (futsalasiantuntija)
 4-0 Siperia
 5-0 Pekko (Jalitsumies)
 6-0 futsalasiantuntija ("Hasse")
 7-0 Ben (Siperia)
 8-0 Ben
 9-0 "Hasse" (futsalasiantuntija)
10-0 Ben (Pekko)
11-0 Siperia ("Hasse")
12-0 Habba (Pekko)

KI:
Ben 4+0 (219.78+32=110)
futsalasiantuntija 2+2 (157.56+70=126)
"Hasse" 2+2 (12.10+5=15)
Siperia 2+1 (115.90+62=152)
Pekko 1+2 (55.26+15=41)
Jalitsumies 0+2 (45.30+27=57)
Habba 1+0 (215.15+19=34)

Siperian uran 150. piste Kuningasideassa!
Benin uran 110. piste Kuningasideassa
Siperian uran 90. maali Kuningasideassa
futsalasiantuntijan uran 70. syöttö Kuningasideassa
Pekkon uran 40. piste Kuningasideassa
"Hasse":n uran 10. maali Kuningasideassa

Koodia:
maalivahdit:
#   "Samin poika"       2 ottelua (2 nollapeliä)

kenttäpelaajat:
#10 Ben                 2/ 4
#21 futsalasiantuntija  2/ 3 (3 syöttöä)
# 7 Siperia             2/ 3 (2 syöttöä)
#   "Hasse"             2/ 2 (2 syöttöä)
# 8 Jalitsumies         2/ 1 (3 syöttöä)
#11 Pekko               1/ 1 (2 syöttöä)
# 6 Habba               2/ 1
#13 Al Pacino           2/ 1
# 2 Mannila             1/ 1
# 4 Trancey             2/ 0 (1 syöttö)
#19 "Markus"            2/ 0 (1 syöttö)
# 1 jp72672             1/ 0

Rangaistukset:
#13 Al Pacino           5 min

 
Sivuja: [1] 2 ... 5
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines