FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
02.02.2023 klo 16:12:01 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 6 [7] 8
 
Kirjoittaja Aihe: Kunkkis: 2007 - 2018 R.I.P.  (Luettu 96489 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Siperia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kunkkis


Vastaus #150 : 21.04.2018 klo 22:03:21

Vieläkö nämä pelaa?
Edelleen kaiholla muistelen darrassa vedettyjä sunnuntaihöntsyjä kiovassa Rusakkojen kanssa!
futsalasiantuntija

Poissa Poissa


Vastaus #151 : 11.06.2018 klo 14:35:01

Kunkkiksen kesäkauden '18 ensimmäinen puolikas on yhtä peliä vaille paketissa. Kuten topicin hiljaisuudesta saattaa päätellä, on joukkue ollut suurten muutosten kourissa. Joukkueen Grand Old Man Ben on häipynyt kuvioista ja perustajajäsenistä jäljellä olevista pelaajista Habba suunnittelee uransa paketointia kunhan saavuttaa Benin pelimäärät. Toinen jäljellä oleva pelaaja futsalasiantuntija on tarkkailuasemissa seurailemassa mihin joukkueen identiteetti jatkossa kehkeytyy.

Paljon kysymysmerkkejä on ilmassa liittyen Kunkkiksen iskukykyyn ja jopa tulevaisuuteen. Edellisellä kaudella Kunkkis takelteli alkukauden pelillisen identiteetin ja tiukkojen pelien kääntämisen vaikeuden kanssa vaeltaen sarjataulukon pohjilla. Toinen puolisko kaudesta oli kuitenkin jättipotti. Voitosta voittoon taivaltanut Kunkkis nosti osakkeitaan huomattavasti. Mikä oli nousun takana? Ensimmäinen ja selkein syy oli muutokset pelitavassa. Joukkueen roolitukset kärsivät jatkuvasta krapulasta 2-2-1 systeemissä, jossa puolustajapelaajien keskinäinen roolittaminen ja kommunikaatio eivät toimineet. Myös keskikentän kaksikot kävivät usein äänetöntä valtakamppailua hyökkäävän ja puolustavan pelaajan rooleista, joka päättyi usein molempien pelaajien omapäiseen ratkaisuun olla hyökkäävä optio. Paikkoja kentältä ei löydetty, vasen ja oikea olivat hukassa ja välillä oltiin molempia.

1-3-1 systeemi toi tähän selkeyttä, joka näkyi kentällä parempana organisoitumisena ja selkeämpinä tehtävänkuvauksina. Puolustaja sai olla puolustaja ja laitapelaajat tiesivät puolensa sekä tehtävänsä kahden suunnan ajokoirina. Keskellä toimiva kk-pelaaja tiesi olevansa vastuussa pelin pyörittämisestä ja pallollisesta osaamisesta. Kärkimies sai olla rauhassa kärkimies. Helppoa ja hauskaa.

Toki apua oli myös loppukaudella useista onnistuneista cameoista. Mm. lazba, Masa H., Hasse ja Yeowil Town kävivät antamassa korvaamattoman panoksensa nimenomaan sille osa-alueelle, joka on Kunkkiksesta kuihtunut pois - pallollinen taitopeli.

Hypätään tähän kauteen. Lähdetään ymmärtämään joukkueen pelillisen kriisin ydintä. Ketkä ovat jättäneet laivan? Mantzios OUT - pallollinen dynamo. Jalitsumies OUT - pallollinen dynamo. Masa H. OUT - pallollinen dynamo. Hasse OUT - pallollinen dynamo. Johannes OUT - pallollinen dynamo. Da Silva OUT - pallollinen dynamo. lazba OUT - pallollinen dynamo. caucho OUT - pallollinen dynamo. abismaal OUT - pallollinen puolustuksen dynamo. säärelä OUT - pallollinen dynamo. jne jne

Uusia pelaajia on myös tuotu sisään, mikä on heidän optimaalinen roolinsa ja kykypakkinsa? Katsotaan joukkueen kokoonpano.

MV:

"Samin Poika" - Erittäin kykenevä maalivahti ajoittaisesta ailahtelevaisuudestaan huolimatta. Paljon pois, joten Habba korvaa. Habba ei ole voittava maalivahti, mutta pystyy hyvänä päivänä välttämään häviämistä.

DEF:

Mannila - Toki myös vahva kandidaatti kärkeen, mutta Habban pelatessa maalissa voi paras paikka varsinkin Sipun ollessa kentällä olla puolustuksen keskusta. Jos Habba on kentällä, niin Mannilan oikea paikka kärjessä tai keskikentän keskusta.

Trancey - Vammoista kärsinyt Trancey on odotetusti ottanut hitaan startin kauteen. Ei vielä kannattelupotentiaalia puolustuksen alimpana lukkona, mutta voi vielä löytää vireensä toisella puoliskolla.

Tiido - Suvereeni ykkösvalinta tälle paikalle Mannilan kanssa, mutta voi joutua puristetuksi wingerirotaatioon Tranceyn ja Habban ollessa paikalla. Mannilan tapaan kykenee hyödyntämään Siperian taipumukset vaihtamalla roolia hyökkäysten tukijaksi.

Habba -

WML (Wide Midfield) -

KAS - Joukkueen YKKÖSVALINTA laitapelaajan rooliin. Armoton duunari molempiin suuntiin. Kykenee laadukkaisiin ratkaisuihin hyökkäyksessä ja varmistaa omat aggressiiviset nousunsa valtavalla työmoraalilla alaspäin.

Al Pacino - Erinomainen kahden suunnan työjuhta, joka kuitenkin tällä kaudella osoittanut hienoisia merkkejä kuntopuolen piiputtamisesta. Ei enää aina jaksa taistella takaisin alas omaa laitaansa kovan vaihdon lopulla. Ratkaisukykyinen pelaaja hyökkäyssuuntaan.

Juti - Laitapelaajien paras moottori, väsymätön uurastaja. Puolustusorientoitunut vaihtoehto.

Ilari - Ilarin paras pelipaikka on vielä hieman peitossa. Hakee jalkoja alle puistofutiksessa. Väläyttänyt vastuunkantajan potentiaalia, ratkaisukykyinen, hyvä työmoraali molempiin suuntiin. Hakee vielä yhteispeliä joukkueen kanssa ja ymmärrystä puistofutiksesta kokonaisvaltaisesti. Lähtökohtaisesti raatajan mentaliteetti hyvällä kunnolla asettaisi laitapelaajaksi, mutta jos saa pelinteko- ja syöttöpeliään nostettua niin hyvä valinta myös keskustan paikalle.

Onni - Energinen, sykkivä. Joka puolella ja joka paikassa. Korkea intensiteetti, mutta ajatus ei pysy perässä. Kykyjä pelata jalkapalloa on, mutta en näe pallollisena dynamona.

MID:

Siperia - Joukkueella ei tällä hetkellä ole riveissään muita pallollisia dynamoja. Mannila kykenee stunttaamaan tällä pelipaikalla enemmän "essienmäisenä" vaihtoehtona, mutta on hänelle vasta kolmospaikka prioriteettilistalla. Ilarilla eniten uusista pelaajista potentiaalia, mutta ei vielä näyttöjä. Siperia ottaa tämän roolin myös eri tavalla kuin olisi optimaalista. Jalitsumiehen käydessä vetämässä Benin jäähyväisissä tällä paikalla, oli tekemisen meininki huikeaa. Dynaamista pelin eteenpäin viemistä. Pallo haltuun, pallo eteenpäin. Kuljetus, suojaus, syöttö. Peliä täydellisesti rytmittävä nopea yhden kosketuksen peli ja liike perään tyhjään paikkaan.

Siperian tyyli on erilainen. Hän vetäytyy hyökkäävästä roolista alimmaksi pelaajaksi ja lähtee rakentamaan peliä metodisesti, hitaasti. Pallo haltuun, ohjeistukset muille. Syöttö vapaaseen tilaan, ei liikettä, vaatii pallon takaisin. Taitavat 1v1-haastot, mutta väärällä puolen kenttää. Eivät vie peliä eteenpäin. Kykenee edelleen ratkaisemaan pelejä suorituksillaan, mutta vähenevässä määrin tästä roolista käsin. Nyky-Kunkkiksessa tämän tavan kanssa toimiva sapluuna on Mannilan tai Tiidon nousu Siperian jättämään tilaan, joka pitää jonkinlaisen tasapainon pelaamisessa. Tranceyn ja Habban kanssa ei toimi.

Siperia on ainoana pallollisena dynamona liian suuren pelillisen haasteen äärellä. Ilman Siperiaa joukkue EI VOI pelata pallokontrollipeliä, vaan pelaamisen pitäisi olla puhtaasti vastahyökkäysjalkapalloa kuten Olvastin Tanan tyyliin parin viikon takaa. Kunkkis ei kuitenkaan enää ole perinteidensä mukainen vastahyökkäysjoukkue mentaliteetiltaan näissä tilanteissa. Sarjajumbo O'Connellsia vastaan meinasi käydä kylmät, kun pyrittiin ilman riittävää osaamista pelaamaan kontrollipeliä.

FWD:

futsalasiantuntija - Benin lähdettyä pois kärjessä on nyt enemmän liikettä niin hyökkäys- kuin puolustussuuntaan. Futsalasiantuntija myös valmis ottamaan pallollista vastuusta hyökkäyskolmanneksella, mutta pallollisen dynamon rooliin ei nykyisellä sarjatasolla rahkeita.

Seppo - Mitä Seppo tarjoaa joukkueelle? Vielä selvittämättä. Vaatii lisää scoutingia.

Optimaalinen kokoonpano:

1. ketju:

---------------------------Tiido-----------------------------------
------KAS------------------------------------------Al Pacino-----
---------------------------Siperia---------------------------------
--------------------------------------------------------------------
---------------------------Mannila--------------------------------

Tämä on käytännössä ainoa viisikko, joka kykenee selkeään pallonhallinnan kautta pelaamiseen. Ilarin voi heittää toiselle laidalle. Al Pacinon tai KASin tilalle. Muut muutokset tiputtavat onnistumistodennäköisyyttä jo merkittävästi.

2. ketju:

---------------------------Trancey/Habba-------------------------
-----Juti-----------------------------------------------Onni--------
------------------------------Ilari-----------------------------------
---------------------------futsalasiantuntija/Seppo---------------

Nyt ollaan jo todella vahvasti puolustusvoittoisessa oman pään varjelussa kiinni. Mahdollisuudet edes vastahyökkäysistä onnistumisiin ovat pienet. Kunkkiksesta puuttuu syvyyttä, taitoa, pallollista osaamista.

Yksi suuri ongelma on ollut peleihin valmistautuminen. Olvastin Tanaa vastaan puoli jengiä tuli myöhässä paikalle, ensimmäisellä jaksolla pelipaikat olivat täysin hukassa. O'Connellsia vastaan paikalla oltiin yhtä pelaajaa lukuunottamatta ajoissa, mutta silti koko pelin aikana ei päästy selkeyteen pelipaikoista tai vaihdoista. Tällaiset ongelmat yhdistettynä materiaaliin sopimattomaan pallonhallintapeliin, jossa vastustaja saa vastahyökkäysedun rajoittaa joukkueen menestymismahdollisuuksia huomattavasti. 3-1-2 alku on tähän nähtynä todella erinomainen startti kauteen. Jos sarjan toisella puoliskolla halutaan parempaa tulosta, täytyy joukkueen eheytyä taktisesti ja pelitavallisesti. Muuta vaihtoehtoa ei ole.

Joukkueen kapea materiaali luo myös huolestuttavia kysymyksiä tulevaisuuden osalta. On syytä pohtia olisiko proaktiivinen pudottautuminen D-lohkoon joukkueen kannalta paras vaihtoehto, jos pelaajamateriaalin osalta on uhka sen katoamisesta alta. D-lohkossa pelaaminen voi olla kivaa, vaikka paikalle mentäisiin hieman vajakimmallakin porukalla.
NipaMan

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Melody, Ilves, FF2 KI


Vastaus #152 : 14.06.2018 klo 17:51:04

Hyvä rapo ja näin.

Mut kissa pöydälle. Kunkkiksen hienoin asia eli STATS laahaa pahasti perässä Alas

Edit. Tässähän käy ilman STATSeja vahingossa vielä niin, että pelataan joukkueelle, eikä pelkästään omaan pussiin :(
« Viimeksi muokattu: 14.06.2018 klo 21:18:01 kirjoittanut Mannila »
futsalasiantuntija

Poissa Poissa


Vastaus #153 : 15.08.2018 klo 09:06:04

Mites joukkue pelannut syyskaudella? Raportteja? Tilastoja?
NipaMan

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Melody, Ilves, FF2 KI


Vastaus #154 : 15.08.2018 klo 11:43:25

Mites joukkue pelannut syyskaudella? Raportteja? Tilastoja?

Vahvaa suorittamista, perustason suorittamista ja heikkoa suorittamista. Välillä pulustus ja maalivahtipeli on timangia, välillä ollaan levällään kuin ladonovet. Välillä maalia ei saada tehtyä millään (eilen) ja välillä menee melkein kaikki (viikko sitten). Eli perus puistohöntsää. Lopputurneepaikka sarjataulukkoa ja tulevia pelejä katsellen varma, mutta pupeltamisen kerroin noin 0,97. Lisäksi O'Connell's on tainnut vahvistua aika paljon, mukana muunmuassa Veikkausliigan mestari ja muuta divarijyrää. Lisäksi Kunkkiksen vakiopelaajista pääsee mahdolliseen lopputurnaukseen noin 8%, joten kovin kiimaista hinkua sinne ei varmaan ole, vaikkei näitä pelejä nyt kukaan häviämään lähde.
bupa dukta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Anna mulle kymppi röökiin ja kaksi kaljaan.


Vastaus #155 : 20.10.2018 klo 22:08:46

Lyötiinkö homma pakettiin GM Benin Thaimaan reissun myötä, vai vieläkö Kunkkis lähtee futsaliin? Lopettiko myös Habba uransa. Pitkään jaksoi GM Ben painaa duunia, hyvää lomaa hänelle.
Siperia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kunkkis


Vastaus #156 : 20.10.2018 klo 23:14:18

Lyötiinkö homma pakettiin GM Benin Thaimaan reissun myötä, vai vieläkö Kunkkis lähtee futsaliin? Lopettiko myös Habba uransa. Pitkään jaksoi GM Ben painaa duunia, hyvää lomaa hänelle.
Ei lyöty ja lähdetään talvella mukaan futsalii. Timppa vetää nykyään
Jalitsumies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nigel Winterburnin munat ja pekoni


Vastaus #157 : 13.12.2018 klo 22:12:15

Missä stats?
NipaMan

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Melody, Ilves, FF2 KI


Vastaus #158 : 16.01.2019 klo 14:29:14

Missä stats?

STATS or didn't happen!
futsalasiantuntija

Poissa Poissa


Vastaus #159 : 28.01.2019 klo 13:15:53

Uutinen
FF2 KI   8   2   0   6   29-42   6


:(
Al Pacino

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves & LeKi


Vastaus #160 : 05.02.2019 klo 15:06:46

Futsal kautta jäljellä enää kaksi turnausta ja alla tämän hetken Kunkkiksen sisäinen pistepörssi.

Mannila 5+7
Samu 7+3
Sipu 5+5
Aku 1+8
Al Pacino 7+1
Jalmari 6+1
Kaseva 5+0
Juti 2+3
Janne 2+3
Tiido 3+1
Hasse 2+0
Habba 0+2
Onni 0+1
Niko 0+1
Siperian vankileiri

Poissa Poissa


Vastaus #161 : 13.07.2019 klo 20:46:48

Katkeran ex-pelaajan tilitys: vuosien ajan olin Siperian varjossa vaihtopenkin varamiehenä. Katselin penkiltä suurimman osan peleistä pyrkien omilla peliesityksillä vaikuttamaan omaan peliaikaani siten, että peliaikani kasvaisi. Oletin, että näin toimimalla ja mahdollisimman tehokkaalla pelillä pystyisin saamaan enemmän peliaikaa ja pikku hiljaa saisin myös lisää tukea pelitovereiltani. Ajattelin, että jos isken tässäkin pelissä maaleja ja odotan vielä nämäkin loppuminuutit vaihtopenkillä kuuliaisesti niin lopussa nöyryys palkitaan.

Näin ei kuitenkaan Kunkkiksessa ollut. Vaikka vuosien harjoittelun ja tiukan omatoimisen treenin tuloksena olinkin kohottanut kuntoni kansainvälisillä mittareilla mitattuna huipputasolle ja myös tekniikaltani olin joukkueen kirkkain tähti, jouduin alituisesti pelaamaan Siperian vaihtomiehenä. Ei auttanut vaikka iskin mahdottomaan tahtiin maaleja, puolustin pyyteettömästi ja torjuin maalivahtina ollessani antsumaisesti jokaisen vedon. Silti Siperia pelasi alituisesti neljän minuutin vaihtoja ja itse pysyin kuuliaisesti sovitussa kahden minuutin sovitussa vaihtosyklissä. Ajoittain otteluiden loppuminuuteilla Siperian vaihdot saattoivat venyä jopa kymmenminuuttisiksi, ja itse monta maalia nakuttaneena jäin täksikin ajaksi kuluttamaan vaihtopenkkiä. Joukkueessa oli selkeitä rakenteellisia ongelmia pitkän aikavälin strategisen pelaajakehityssuunnitelman osalta.

Kysyisinkin joukkueen tämänhetkiseltä managerilta, että onko Kunkkiksella nykyään varotoimenpiteitä tämänkaltaisen diskriminoinkin varalle? Jalkapallojoukkueen peliaikojen määritys täytyisi kuitenkin yleisesti hyväksyttyjen periaatteiden mukaisesti perustua meritokratialle, eikä sille että isoimmat EGOT saavat eniten peliaikaa. Koitin kerran vaihtaa pelipaikkaa kärkeen, mutta siellä vaihtoparinani pelannut futsalasiantuntija pelasi vain kaksi ensimmäistä vaihtoa normaalisti. Tämän jälkeen hän syötteli koko loppupelin pelkkiä kantapääsyöttöjä useimmiten vastustajille ja lopussa haistatti kaikille vitut ja lähti 5min ennen peliä suihkuun. Sain tässä pelissä vain 9,5min peliaikaa koko peliajan ollessa 44min. Olin tässä vaiheessa todella surullinen ja pettynyt Kunkkiksen johtoportaaseen.

Loppuvaiheessa tuntui kuin olisin ollut karkoitettuna Siperian vankileirille. Yksin. Alastomana. Ei ketään joka auttaisi vaatteet päälleni. Ei ketään keltä pyytäisin apua. Ei ketään kenen persereikään laueta suihkussa pelin jälkeen. Ei ketään kenen kanssa jäädä raukeana makoilemaan suihkun lattialle ja antaa tippuvan veden liplutella viimeiset spermat takareisiltä lattiakaivoon. Olin koko Kunkkis-urani eksyksissä ja etsin itseäni. Enkä saanut teiltä kaipaamaan ne tukea.

Ystävällisin terveisin,
Katkera jo eläköitynyt Kunkkis-legenda
Jalitsumies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nigel Winterburnin munat ja pekoni


Vastaus #162 : 13.07.2019 klo 21:00:56

Itse olen pelannut vuosikausia Kunkkiksessa, enkä ole havainnut mainitsemiasi asioita. Joskin ajoittain vaihdot ovat venyneet kohtuuttoman pitkiksi. Kannattaisi muuten oikolukea teksti ennen kirjoittamista. Tarkoitit varmaan että et saanut meiltä kaipaamaasi tukea.

Suosittelen kuitenkin jollekin puhumista noista lopun asioista. Ehkä terapia tai kavereiden kanssa juttelu voisi auttaa?
bupa dukta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Anna mulle kymppi röökiin ja kaksi kaljaan.


Vastaus #163 : 13.07.2019 klo 21:55:49

Tekstin edetessä ajattelin jo ettei ole ylliksen näppäimistöltä. Sitten päästiin suihkukohtaukseen ja lutuurilassehan se siellä.
Habba

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Albicelestes, FCB


Vastaus #164 : 22.07.2019 klo 19:12:00

Tekstin edetessä ajattelin jo ettei ole ylliksen näppäimistöltä. Sitten päästiin suihkukohtaukseen ja lutuurilassehan se siellä.

Ylliksen tietokone varastettiin vuosi-pari sitten, eikä ole ilmeisesti vieläkään saanut takaisin. Pakko olla siis joku toinen naputtelija. Tsemppiä Ylliksen tietokoneen löytymiselle, saataisiinpa ne historiikitkin samalla takaisin.
NipaMan

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Melody, Ilves, FF2 KI


Vastaus #165 : 09.12.2019 klo 10:14:03

Kunkkiksella meni aika hyvin silloin kun tilastot ei laahannu perässä :D Nyt näkyy heti sarjataulukossa, kun tulee "Varoitus: tähän aiheeseen ei ole kirjoitettu ainakaan 120 päivään. Jos et välttämättä halua vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista."
Jalitsumies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nigel Winterburnin munat ja pekoni


Vastaus #166 : 29.12.2019 klo 23:02:07

Kunkkiksella meni aika hyvin silloin kun tilastot ei laahannu perässä :D Nyt näkyy heti sarjataulukossa, kun tulee "Varoitus: tähän aiheeseen ei ole kirjoitettu ainakaan 120 päivään. Jos et välttämättä halua vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista."
Laskeeko kukaan enää edes statseja? Riittääkö pelaajien motivaatio pelaamiseen ilman statseja?
futsalasiantuntija

Poissa Poissa


Vastaus #167 : 02.01.2020 klo 00:58:58

Ben näköjään yrittää ihan tosissaan haastaa Mannilaa foorumin tyhmin tamperelainen -kisassa.

futsalasiantuntija

Poissa Poissa


Vastaus #168 : 02.01.2020 klo 01:03:01

Lohko B2
Joukkue   O   V   T   H   M   P
Kotarit   Kotarit   4   3   0   1   21-10   9
Bambit   Bambit   4   3   0   1   21-11   9
Puujalat   Puujalat   4   3   0   1   18-12   9
FLFC / DUTD      4   2   0   2   14-17   6
Diletantit   Diletantit   3   1   1   1   14-13   4
AC Darra   AC Darra   3   1   0   2   9-14   3
PoJat   PoJat   4   1   0   3   8-15   3
FF2 KI   FF2 KI   4   0   1   3   7-20   1

:(
Jalitsumies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nigel Winterburnin munat ja pekoni


Vastaus #169 : 29.01.2020 klo 12:53:05

:o
Jalitsumies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nigel Winterburnin munat ja pekoni


Vastaus #170 : 03.03.2020 klo 18:38:55

Vieläkö Kunkkiksen legenda #1 Habba jatkaa peliuraansa?

TOP-5 Kunkkis-legendat:

1. Habba, ei lopeta uraansa koskaan. Kunkkiksen ilmentymä. Pystyy pelaamaan mitä tahansa pelipaikkaa.
2. Ben, joukkueen perustaja, takuuvarma maaliruisku ja toiminnan pyörittäjä yli 10 vuoden ajan. Laittoi kuitenkin perheensä Kunkkiksen edelle tärkeysjärjestyksessä, joten tipahtaa Habban taakse.
3. futsalasiantuntija, joukkueen perustaja, joka tipahtaa Benin taakse kolmospaikalle JS Geezers -keikan vuoksi.
4. Siperia, Kunkkiksen historian varmin suorittaja ja statsien tekijä.
5. Petteri Hemminki, ansaitusti Kunkkis-legenda numero 5.
bupa dukta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Anna mulle kymppi röökiin ja kaksi kaljaan.


Vastaus #171 : 03.03.2020 klo 19:04:52

Niin moni legenda lopettanut uransa, että tässä pitäisi melkein tehdä comeback ja pyrkiä nousemaan tehotilastoissa.
Harmi vaan että oma taso nykyään niin paska että ei varmaan saisi edes Tampereen harrasteessa tehoja, joten se siitä.
Jalitsumies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nigel Winterburnin munat ja pekoni


Vastaus #172 : 05.03.2020 klo 13:59:59

Oma tasoni on noussut niin mahdottomaksi, että rikkoisin varmaan kaikki tehotilastot ja ylivoimaisuuteni takia Kunkkis suljettaisiin harrastekilpailuista. Pitää varmaan koittaa katsoa kesältä joku päivä comebackille. Olettaen tietenkin, että saa tulla pelailemaan vanhana Kunkkis-legendana.
futsalasiantuntija

Poissa Poissa


Vastaus #173 : 08.03.2020 klo 20:12:30

FF2 KI   FF2 KI   14   2   4   8   43-72   10

Sarjajumbo.

:(
Siperia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kunkkis


Vastaus #174 : 08.03.2020 klo 22:11:54

FF2 KI   FF2 KI   14   2   4   8   43-72   10

Sarjajumbo.

:(
Yllis puhumassa paskaa tapansa mukaan. Oltiin tokavikoja.

 
Sivuja: 1 ... 6 [7] 8
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa