FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
07.12.2023 klo 21:57:13 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: kumman toivotte voittavan
Islanti - 107 (47.6%)
Englanti - 36 (16%)
Islanti (rangaistuspotkuilla tai jatkoajalla) - 26 (11.6%)
Englanti (rangaistuspotkuilla tai jatkoajalla) - 8 (3.6%)
Tasapeli  (90minuutin jälkee) - 48 (21.3%)
Äänestäjiä yhteensä: 223

Sivuja: 1 ... 44 [45] 46
 
Kirjoittaja Aihe: 27.6 englanti-islanti neljännesvälierä.Todella mielenkiintoinen ottelu tulossa !  (Luettu 51113 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Gambinamiäs

Poissa Poissa


Vastaus #1100 : 28.06.2016 klo 10:44:49

Jos Englannin tappiota nyt on jollain muulla kuin Islannin hyvyydellä, Englannin pelaajamateriaalin riittämättömyydellä tai perinteisiin nojaavalla pään kestämättömyydellä selitettävä, niin vedottaisiin sitten joukkueen nuoruuteen ja kokemattomuuteen sekä Hodgsonin tekemiin taktisiin virheisiin. Englantihan oli keski-iältään turnauksen nuorin joukkue ja seitsemästä alle 22-vuotiaasta viisi pelasi vieläpä isoja minuutteja. Ensimmäiset aikuisten arvokisat aika monelle, ja on sitä moni kovempikin pelimies vielä aristellut uudessa ja oudossa ympäristössä. Nyt on Allilla, Dierilla, Sterlingillä ja Kanella debyytti tehtynä, joten keltanokkakortti ei sitten enää tulevissa arvokisoissa näiden miesten kohdalla kelpaa. Toki samaan hengenvetoon voidaan sanoa, että vastapuolella oli eilen 23 aikuisten arvokisojen ensikertalaista, mutta paineet olivat toki täysin Englannilla, ja niitä se ei pystynyt käsittelemään. Joe Hartilla ei kyllä jäänyt kokemuksesta kiinni, joten onkohan urheilupsykologiasta huolehdittu? Kisojen toiseksi nuorin joukkue on muuten Saksa, mutta eipä siellä junnuikäisistä tulokkaista saa kuin Kimmich minuutteja.

Ja toinen juttu sitten Hodgsonin tason riittämättömyys. Ei saanut Roy aikanaan Suomen hyökkäyspeliä rullaamaan eikä se näköjään onnistunut kovemman pelaajamateriaalin Englannillakaan. En Englannin pelaajamateriaalia tarpeeksi hyvin tunne sanoakseni, jättikö Roy kisoista jonkun tärkeän pelaajan pois, mutta ainakin kisojen aikaisessa peluutuksessa Hodari epäonnistui. On vaikea käsittää, miksi Kane antoi erikoistilanteita koko kisojen ajan eikä Rooneynkaan peluutus onnistunut. Neljä maalia neljässä pelissä on Englannin pelaajamateriaalilla kehno suoritus, ja toki sitä on myös neljä päästettyä.

Pelaajien roolitus oli alunperin turnauksen alkaessa ihan hyvän kuuloinen, vahvan kauden pelanneet Dier ja Alli keskikentällä ja Rooney siinä kokeneena jokerina kolmantena. Vikkelät laidat ja kärjessä Kane. Kanen vastuu erikoistilanteissa oli todella kummallista, hänenhän tulisi olla päättämässä niitä. Laiturien ja Allin paskaan vireeseen ei sitten kyetty reagoimaan mitenkään ja eilenkin Alli surffaili pelin loppuun asti kentällä. Dierin vaihto oli ihan ansaittu, mutta Wheelchairin pelatessa pohjalla ryhmitys meni entistä enemmän sekaisin. Välillä Rooney ja Jack seisoskelivat pallottomina noin metrin päästä toisistaan ja pallon tullessa kohti ihmettelivät, että kumpis tämän sitten ottaakaan.

Kylmä totuus tosin, ettei pelaajien taso toistaiseksi riitä. Rooney oli maailmanluokkaa pari turnausta sitten, eikä uusia Terryjä, Rioja tai Gerrardeja ole vielä tullut. Kanesta voi tulla jotain suurta, mahdollisesti Allista ja Dieristakin. Vardy, Sturre ja Rashford saavat puhtaat paperit, muut aasinhatun.
kyynaama

Poissa Poissa


Vastaus #1101 : 28.06.2016 klo 10:49:50

Pointtisi kanssa olen samoilla linjoilla, mutta mainitaan nyt kuitenkin se että Sterling viiletti Englannin avauksessa jo kaksi vuotta sitten, joten en usko että menee enää keltanokka-kategoriaan, vaikka ensimmäiset EM-kisat ravaajalle nämä toki olivat.

Waddle:
Lainaus
England will now say we're building a team for Qatar, then we'll be building a team for Timbuktu.
Wanha futaaja

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #1102 : 28.06.2016 klo 11:36:31

Kylmä totuus tosin, ettei pelaajien taso toistaiseksi riitä. Rooney oli maailmanluokkaa pari turnausta sitten, eikä uusia Terryjä, Rioja tai Gerrardeja ole vielä tullut. Kanesta voi tulla jotain suurta, mahdollisesti Allista ja Dieristakin. Vardy, Sturre ja Rashford saavat puhtaat paperit, muut aasinhatun.

Näin se taitaa mennä. Vaikka tuota ryhmää olisi peluuttanut miten tahansa, ei siitä mestaria olisi tullut. Keskikentällä on pari ihan lupaavaa nuorta jannua, mutta eivät he mitään sateentekijöitä ole. Eivät vielä ainakaan. Rooney oli sitä vuosikausia ja vetäytyy (ehkä jo piankin?) eläkkeelle näistä hommista, ei enempää eikä vähempää kuin, eräänä kaikkien aikojen englantilaispelaajista. Mutta nykyformissaan hän on enää keskinkertainen pelaaja näissä karkeloissa. Tai edes seuratasolla.

Rashford on tulevaisuuden suuri lupaus, Vardy nyt ihan riittävä, mutta ehkä jo vanhanpuoleinen ensi kisoissa. Kane ei sitten tainnut kuitenkaan olla ihan niin suuri pelaaja kuin mitä monet Spurs-fanit ja muut Valioliigaa seuraavat usein indikoivat. Mutta, annetakoon hänelle vielä mahdollisuus kuitenkin, koska hänkin on kansainvälisissä ympyröissä vielä aloittelija. Ja sama koskee paria muutakin pelaajaa. 

Ehkäpä Didi Hamann oli lausunnossaan jossain määrin oikeassa (lausunto löytyy forkalta), kun sanoi englantilaisessa futisohjelmassa, että Valioliiga on jossain määrin ylihypetetty tällä hetkellä. Rahaa lähes rajattomasti ja kansainvälistä näkyvyyttä myös, mutta ne ihan huippuseurat Euroopassa ovat viime vuosina olleet muita kuin Valioliigaseuroja. Tämä siis tarkoittaa, että välttämättä kansainvälisissä matseissa ei pärjää, vaikka liigassa pärjäisikin. Toinen pointti on, että pelikaverit seurassa ovat enimmäkseen ulkomaalaisia huippuja, joiden tasoisia sankareita ei aina Englannin maajoukkueessa ole.

Valmentajan osuutta ei pidä myöskään vähätellä, mutta ehkä kuitenkin suurin ongelma on itse pelaajamateriaali. Ja toki voidaan perustellusti kritisoida myös valintoja. Joista valmentaja tietysti vastuussa. Kaikki Englannin parhaat pelaajat eivät olleet edes mukana. Nyt mentiin Hodgsonin vision mukaan, eikä se pelittänyt alkuunkaan.     
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kulik Kulik hyvä kun tulit


Vastaus #1103 : 28.06.2016 klo 11:50:49

Eilinen muodostui täydelliseksi arvokisapäiväksi. Chile jätti argot nuolemaan näppejään, Italia otti revanssin spanskeista, ja Islanti lähetti lädit taas kerran hyvissä ajoin kotiin. Ensimmäinen noista jäi ikävä kyllä näkemättä mutta EM-kisojen puolella nähtii kaksi sellaista ottelua joidenka vuoksi ei voi muuta kuin rakastaa arvokisajalkapalloa Ylos

Englanti taisi olla toistaiseksi turnauksen helpoin vastustaja Islannille. Tämä näkemys saattoi kyllä johtua toki humalatilastakin :) Ranskalla on kyllä kapasiteettia vaikka mihin mutta toistaiseksi tuosta ollaan nähty vain välähdyksiä. Toivokaamme, että siitäkin kohtaamisesta saataisiin kunnon peli aikaiseksi (miksipä ei saataisi).

Joka tapauksessa tämä EM-turnaus syttyi vasta eilen täyteen valoonsa.
erno

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RMA, Dortmund, City, United, Chelski, Bayern, Arsu


Vastaus #1104 : 28.06.2016 klo 12:58:39

Kylmä totuus on myös se, että lädiseurojen käyttämän globaalin scouttauksen ja lädipelaajien vähäisen kysynnän euroopassa takia ylöspäin nousevaa suuntaa on tosi vaikea nähdä. Kaudesta toiseen brittien määrä Valioliigassa laskee ja samanaikaisesti brittien määrä muissa euroopan top-10 sarjoissa pysyy olemattomalla tasolla. Harvat seurat ovat valmiit käyttämään vuosia pelaajien kehittämiseen nuoresta valmiiksi ja kaikkien pitäisi saada menestystä heti. Sitten on vielä puolen kymmentä jengiä joiden pelaajapolitiikka perustuu siihen että hankitaan lähinnä sellaisia pelaajia joilla on vuosien valioliigakokemus ilman varsinaista läpilyöntiä.
Lord Bendtner

Paikalla Paikalla


Vastaus #1105 : 28.06.2016 klo 13:13:53

Komppaan ylläolevaa. Englanti ei ole sellainen joukkue, jota suurennuslasin kanssa seuraan, mutta itselleni jäi sellainen mielikuva, että Sturridge taisi olla jopa Englannin paras pelaaja näissä kisoissa. Oli mukana aika monessa tilanteessa pelistä toiseen. Vardy toinen onnistuja, mutta verrattain pienellä peliajalla. Muiden taso sitten heitteli enemmän tai vähemmän ottelusta toiseen.

Ei Sturridgekaan pelannut missään nimessä samalla tasolla kuin seurajoukkueessa ja se johtui mielestäni ennen kaikkea tuosta roolituksesta. Sturridge joka siis on käytännössä koko uransa pelannut pystyynjuoksevana hyökkääjänä/laitahyökkääjänä olikin nyt roolissa jossa hänen piti antaa niitä viimeisiä syöttöjä. Toki Sturridge niitäkin osaa antaa, mutta se ei ole missään nimessä miehen erikoisosaamista. Sturridgen olisi pitänyt olla enemmän pelaamassa kombinaatioita boksin lähellä ja olla itse viimeistelemässä, mutta Hodarin paletissa Sturre oli jatkuvasti liian kaukana maalista. Toki tuossa Islanti-pelissä Sturridge antoi tuon syötön mikä johti Englannin rankkariin ja tämän lisäksi tarjoili paikat Kanelle, Allille ja Vardylle, jotka taisivat olla niitä lädien parhaita paikkoja, mutta ei Sturre silti ole ainakaan vielä mikään pelinrakentaja.
Kuku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tamperelaiset muoviseurat ja kabinettinousijat


Vastaus #1106 : 28.06.2016 klo 13:27:45

Eiköhän tätä Englannin suosiota Suomessa voisi selittää myös jostain alitajunnasta kumpuavasta samaistumisesta. Haaveet kaatuu, kuten Suomella, tosin aivan eri tasolla. Englannissa aina ennen arvokisoja mennään "this time all the way", Suomessa ennen karsintoja "jee tällä kertaa kisoihin". Sitten tulee se Islanti tai Andorra. Suomi Pohjoismaiden Englanti.
laitinho

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Altavastaajien Palloseura


Vastaus #1107 : 28.06.2016 klo 13:30:29

Veikkaisin osasyynä väsymystä. Aika moni huippukauden pelannut on näyttänyt täysin vätykseltä näissä kisoissa. Kane,Alli,Modric,Mandzucik,Ronaldo,Lukaku jne.
Väsymyskortti vedetty esiin. Se on lähes yhtä vakuuttava kuin natsikortti. On se niin väsyttävää, kun joutuu kuukausi sarjan päättymisen jälkeen vetämään kisat päälle.

Lisättäköön tähän, että jos materiaali sallii, aina voi tehdä kuten Italia, ja lepuuttaa lohkon viimeisessä pelissä tärkeitä pelaajia, se kyllä näkyi. Ja koska Englanti ei ollut pelannut itselleen mahdollisuutta niin suureen lepuutukseen vaan piti varmistaa varma jatko lohkosta, joka toki 4 pisteellä olisi ollut aika saletti, enemmän rotaatiota vain peliin vaihtoehtona. Näin vain Islanti paljon kapeammalla materiaalilla yllätti vaikka pitkä kausi jne. Valioliigassa toki on ne härkäviikot keskellä kautta perinteiden takia, kun useimmissa sarjoissa levätään tovi, mutta tuokaan tuskin muuttuu, joten ainakaan englantilaisten suhteen väsymyskorttia on turha kenenkään nostaa voimallisesti esille, kun tasoitusta annetaan kaikessa suhteessa vaikka muitakin vaihtoehtoja olisi.
Zorbas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Veikkausliigajoukkueet, joilla olosuhteet kunnossa


Vastaus #1108 : 28.06.2016 klo 14:45:25

Lisättäköön tähän, että jos materiaali sallii, aina voi tehdä kuten Italia, ja lepuuttaa lohkon viimeisessä pelissä tärkeitä pelaajia, se kyllä näkyi. Ja koska Englanti ei ollut pelannut itselleen mahdollisuutta niin suureen lepuutukseen vaan piti varmistaa varma jatko lohkosta, joka toki 4 pisteellä olisi ollut aika saletti, enemmän rotaatiota vain peliin vaihtoehtona.

Eli jos Englanti olisi lepuuttanut Hartia Slovakia-matsissa, kisat olisivat menneet paremmin? Ok.
laitinho

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Altavastaajien Palloseura


Vastaus #1109 : 28.06.2016 klo 14:52:24

Eli jos Englanti olisi lepuuttanut Hartia Slovakia-matsissa, kisat olisivat menneet paremmin? Ok.

Jos nyt haluat yksinkertaistaa, ole hyvä vain. Hartin moka oli iso, ehkä jopa ratkaiseva. Ei se poista sitä, että aina kannattaa punnita miten paljon kokoonpanossa rotaatiota käyttää. Kummassakin on etunsa, samassa kokoonpanossa ja rotaatiossa. Englannilla, kun tuntuu monesti olevan kyse myös uskonpuutteesta ja yleisestä puhdittomuudesta, epäilen että edes muutamalle avainpelaajalle ennen kuolemanpelejä pidempi lepo ja keskittyminen yhden pelin kokoonpanosta pois olemalla voisi olla etu. Ainakin harkinnan arvoinen. Jälkiviisastelua, kyllä. Spekulointia, kyllä. Mutta niin on mielestäni myös väärin kaataa jonku Hartin imuroinnin syyksi putoaminen. Se oli se näkyvä asia, josta maali tuli, mutta enemmän oire siitä, että koko joukkueen keskittyminen tai vireystila ei ollut riittävä kohtaamaan yllättäviä asioita ja takaiskuja pelissä.
« Viimeksi muokattu: 28.06.2016 klo 14:56:45 kirjoittanut laitinho »
Zorbas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Veikkausliigajoukkueet, joilla olosuhteet kunnossa


Vastaus #1110 : 28.06.2016 klo 14:56:17


Pointtini siis oli se, että Englanti ja Italia harrastivat viimeisissä lohkomatseissaan (Englanti vieläpä viikko(!) ennen pudotuspeliään) rotaatiota melko identtisesti. Ainoa isompi ero oli se, että Buffon lepäsi, Hart ei.
KDB

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 93:20


Vastaus #1111 : 28.06.2016 klo 14:58:31

Englannilla oli vielä yli 70 minuuttia aikaa tasoittaa peli tuon imuroinnin jälkeen, mutta eivät onnistuneet.
Kolmeseiska

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Tomáš Souček


Vastaus #1112 : 28.06.2016 klo 15:00:35

Eiköhän siinä Buffonin "lepäilyssä" enemmänkin ollut tarkoituksena antaa sille toiselle kassarillekin pelituntumaa ja välttää mahdollisimman hyvin loukkaantumiset ja kortit. Eihän nyt jumalauta maalivahti tarvitse mitään erityistä huilia. Päinvastoin Hartin kannalta oli hyvä että pääsi heti pelaamaan uudestaan sen jälkeen kuin imuroi Balen vaparin. Pää ei kestänyt ja sillä selvä, mutta ei Englanti siihen kyllä (pelkästään) kaatunut.
13ergkamp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Slavia Sofia


Vastaus #1113 : 28.06.2016 klo 15:04:36

Pää ei kestänyt ja sillä selvä, mutta ei Englanti siihen kyllä (pelkästään) kaatunut.

Täällä joku sen totesi hyvin, Englanti kaatui maalivahtiin ja kenttäpelaajiin.
Kolmeseiska

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Tomáš Souček


Vastaus #1114 : 28.06.2016 klo 15:06:31

Täällä joku sen totesi hyvin, Englanti kaatui maalivahtiin ja kenttäpelaajiin.

Hyvin sanottu mutta se kaikista tärkein ja isoin tekijä puuttuu eli päävalmentaja.

https://mobile.twitter.com/dannyswfc/status/747524044946345985/video/1
Tsei Tsei

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #1115 : 28.06.2016 klo 15:08:10

Englannilla oli vielä yli 70 minuuttia aikaa tasoittaa peli tuon imuroinnin jälkeen, mutta eivät onnistuneet.

Sama. Englannin luomat kunnolliset maalipaikat ottelussa olivat siinä nollan kieppeillä. Rankkarikin tuli tilanteesta, jossa ei ollut maalipaikkaa.
lli.

Poissa Poissa


Vastaus #1116 : 28.06.2016 klo 15:34:07

Eiköhän siinä Buffonin "lepäilyssä" enemmänkin ollut tarkoituksena antaa sille toiselle kassarillekin pelituntumaa ja välttää mahdollisimman hyvin loukkaantumiset ja kortit.
Buffon taisi olla kuumeessa Irlanti matsin aikaan.
D. Harms

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Puistofutis


Vastaus #1117 : 28.06.2016 klo 16:06:49

https://www.oz.com/ruv/video/be96a89b-5eea-4072-aa39-2724e2eb04a9/play/

Siinä koko matsi Islantilaisella selostuksella. :)
naapurin ritva

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Koirat


Vastaus #1118 : 28.06.2016 klo 18:09:09

https://www.oz.com/ruv/video/be96a89b-5eea-4072-aa39-2724e2eb04a9/play/

Siinä koko matsi Islantilaisella selostuksella. :)

Ylos

Pakko peukutella vielä myös avaukselle, oli todella mielenkiintoinen ottelu !

Lisäksi on nostettava omaa häntää, give or take pari maalia... Guardian-tyyppisissä julkaisuissa on useasti tuotu esiin se, että Hodari kertoi joukkueen harjoitelleen pitkin viikkoa noihin sivurajaheittoihin vastaamista. Ilmeisen tuloksetta.

Islanti voittaa varsinaisella peliajalla tekemällä ottelun ainokaisen maalin jostain puolen kentän sivurajaheitolla alkaneesta ainoasta tilanteestaan Ylos
Tveni Trii

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Oi Suomi on!


Vastaus #1119 : 28.06.2016 klo 18:40:16

Mikä tekee tästä tuloksesta vielä hienompaa on se, kun lukee ja kuuntelee entisiä englantilaisia pelaajia ja valmentajia. Se vähättelyn määrä jota Islanti heiltä saa, on aivan uskomatonta. Tuon ajatusmaailman takana on juurikin tämä hetki, jossa he nyt ovat. He näkevät itsensä vitusti parempina kuin suurinosa muista ja luulevat itsestään, edelleen, ihan helvetisti enemmän.

Islanti ansaitsi voittonsa täysin, se ei johtunut Englannin paskuudesta vaan siitä, että Islanti pelasi joukkueena loistavasti ja omalla maksimi tasollaan.
Englanti puolestaan pelasi yhdellätoista yksilöllä ja luulivat pärjäävänsä "amatöörejä" vastaan.

Yksi hienoimmista peleistä joita olen nähnyt ja kaiken kruunasi Islannin joukkueen ja fanien juhlinta. Kylmiä väreitä menee edelleen kun sitä katsoo, aivan huikeaa meininkiä.
naapurin ritva

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Koirat


Vastaus #1120 : 28.06.2016 klo 18:44:45

Mikä tekee tästä tuloksesta vielä hienompaa on se, kun lukee ja kuuntelee entisiä englantilaisia pelaajia ja valmentajia. Se vähättelyn määrä jota Islanti heiltä saa, on aivan uskomatonta. Tuon ajatusmaailman takana on juurikin tämä hetki, jossa he nyt ovat. He näkevät itsensä vitusti parempina kuin suurinosa muista ja luulevat itsestään, edelleen, ihan helvetisti enemmän.

Islanti ansaitsi voittonsa täysin, se ei johtunut Englannin paskuudesta vaan siitä, että Islanti pelasi joukkueena loistavasti ja omalla maksimi tasollaan.
Englanti puolestaan pelasi yhdellätoista yksilöllä ja luulivat pärjäävänsä "amatöörejä" vastaan.

Yksi hienoimmista peleistä joita olen nähnyt ja kaiken kruunasi Islannin joukkueen ja fanien juhlinta. Kylmiä väreitä menee edelleen kun sitä katsoo, aivan huikeaa meininkiä.

Mitä oot kuunnellut? Itse katoin just BBC:n eilisen match of the dayn ja olen kuunnellut heidän sekä Guardianin podcastit. Niissä jengi on Shearerista Waddleen hyvin itsekriittistä englantilaisia pelaajia mutta etenkin Hodarin systeeminpuutetta kohtaan, ja kaikki nostaa hattua Islannin hyvyydelle ja joukkuehengelle ja Lassen systeemille. Monen mielestä Englanti oli Islannin vastuksista selvästi huonoin.
Radu

Poissa Poissa


Vastaus #1121 : 28.06.2016 klo 18:58:35

Enemmän kuitenkin Islantia juuri nyt, onhan tää niin fantastinen asia, että kaikki olennainen on jo täällä sanottu niin tyydyn vain ihmettelemään, mistä saataisiin Suomelle käsipallotason kädet rajaheittoihin.

Kyllä meiltäkin heitto-osaamista löytyy, Suomihan on puolillaan keihäänheittäjiä ja pesäpallisteja. Ensinmainitun lajin valmennusosaaminen uusiokäyttöön ja rajaheittolinkoja kouluttamaan?
Laitalinkki

Poissa Poissa


Vastaus #1122 : 28.06.2016 klo 19:54:24

Tätä ei tainnut olla vielä: https://twitter.com/JOE_co_uk/status/747467336651800576 ?
kone1

Poissa Poissa


Vastaus #1123 : 28.06.2016 klo 20:19:30

https://www.oz.com/ruv/video/be96a89b-5eea-4072-aa39-2724e2eb04a9/play/

Siinä koko matsi Islantilaisella selostuksella. :)
404 not found. :/ Uutta linkkiä?
Kolmeseiska

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Tomáš Souček


Vastaus #1124 : 28.06.2016 klo 20:23:53


https://www.facebook.com/awaydayfootball/videos/1122051521174346/

:D

 
Sivuja: 1 ... 44 [45] 46
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa