FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.04.2024 klo 13:14:22 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 4
 
Kirjoittaja Aihe: Taktinen keskustelu  (Luettu 27724 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
SOINIO

Poissa Poissa


: 29.06.2016 klo 11:10:56

Laitetaanpa nyt tässä vaiheessa tällainen pystyyn.

Matsiotsikot ovat kuitenkin niin täynnä onelinereita ja spämmiä, mikä on toki niiden tarkoituskin, että niihin syvällisempi keskustelu helposti hukkuu. Samoin eri osiossa oleviin joukkueiden omiin otsikoihin tai yleistopikeihin keskustelu helposti pirstaloituu.

Tässä otsikossa siis käydään keskustelua otteluista etu- ja jälkikäteen, ja toki ihan yleiselläkin tasolla, liittyen ryhmityksiin, pelaajavalintoihin, vaihtoihin ja näin. Nyt kun ottelutahtikin harvenee, jäänee paremmin aikaa pureutua syvällisemmin yksittäisiin matseihin.
SOINIO

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 29.06.2016 klo 11:12:14

Ensimmäisessä puolivälierässä kohtaa kaksi joukkuetta, joiden perusryhmitys on klassinen 4-4-2. Kuitenkin siinä missä Puolan Lewandowski ja Milik ovat varsin perinteisiä ysejä, Portugalin Cristiano ja Nani ovat luoneet uransa pikemmin wingereinä. Puola on erinomainen vastaiskujoukkue, ja sitä on toki jo mainitun kaksikon johdolla myös Portugali. Edellisellä kierroksella molempien vastustajat, Sveitsi ja Kroatia, hallitsivat selvästi enemmän palloa. Nyt onkin mielenkiintoista nähdä, ottaako jompi kumpi, luultavimmin kai kuitenkin Portugali, halitsevan osapuolen aseman selvästi itselleen.

Fernando Santos vaihtoi Kroatiaa vastaan toisella jaksolla 4-3-3:een, millä saatiin paremmin mätsättyä Badelj, Modric ja Rakitic. Portugali saikin vaihdoksen myötä selvästi otetta itselleen. Nyt olisi luultavimmin tarjolla keskikentälle ylivoima tällä systeemillä, ja varsinkin jos Portugali aikoo hallita palloa, tässä voisi olla hyvä idea. Vaihdos nostaisi luultavasti myöskin Kroatiaa vastaan edukseen esiintyneen Renato Sanchesin mahdollisuuksia nousta avaukseen. Toki Santos voi taas tarpeen tullen tehdä vaihdoksen myös kesken ottelun.
SirL

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 30.06.2016 klo 16:48:53

Italialaismedian mukaan Conte on skoutannut saksalaisten konemaisen ennalta-arvattavan pelitavan.

Italia aikoo tukahduttaa saksalaisten pelinrakentelun sulkemalla hyvin ennalta-arvattavasti vain oikealle syöttelevän Kroosin pois pelistä.

Kroosin syöttöjakauma turnauksessa:



Finte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Münchenin punaiset & siniset, DFB & Huuhkajat


Vastaus #3 : 30.06.2016 klo 17:21:38

Italialaismedian mukaan Conte on skoutannut saksalaisten konemaisen ennalta-arvattavan pelitavan.

Italia aikoo tukahduttaa saksalaisten pelinrakentelun sulkemalla hyvin ennalta-arvattavasti vain oikealle syöttelevän Kroosin pois pelistä.

Kroosin syöttöjakauma turnauksessa:





Tämä on hyvä. Konemainen ja ennalta-arvattava Saksa. Panssarivaunut jne.

En silti ihmettelisi jos Contella olisikin hyviä suunnitelmia Saksan varalle, mutta näin yksinkertaista Saksan pysäyttäminen ei ole.
SOINIO

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 30.06.2016 klo 19:29:30

Vaihdanko samoin tein otsikon muoton "SirL versus sakuhihhulit pippelimiekkailutopik"?

Mitäköhän tuosta tilastosta pitäisi tulkita? Kroos kuitenkin pelaa, kuten yleensä aina, keskikentällä vasemmalla puolella, joten syöttövaihtoehtojakin on oikealle enemmän? Kroos esimerkiksi syöttänee jonkin verran kollegalleen Khediralle, ja vastaavaa vaihtoehtoa ei vasemmalla puolellaan edes ole?
Sivurajatapaus

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 30.06.2016 klo 21:09:09

Conte vs. Löw on ehdottomasti tämän kierroksen - ja luultavasti myös tämän turnauksen - kiinnostavin taktinen matsi. Conten sydeemi on luultavasti kiveen hakattu 3-5-2. Se on toiminut kovia joukkueita vastaan niin hyvin, että tuskin Conte lähtee sitä suuremmin muuttamaan. Se kiinnostavin kysymys on, että mitä tekee Löw. Reagoiko hän jotenkin Conten systeemiin vai lähteekö hän vain pelaamaan "omaa peliään"?

Neljä vuotta sitten välierissä Löw yritti jotenkin vastata Italian keskikentän timanttiin, heikoin tuloksin:
http://www.zonalmarking.net/2012/06/29/italy-2-1-germany-balotelli-double/

Nykyinen on Italia on miehitykseltään heikompi kuin neljän vuoden takainen. Saksan kaaderi ei ole paljon muuttunut, mutta välissä on tietysti voitettu yksi maailmanmestaruus. Se voi tuoda sitä itsevarmuutta, joka neljä vuotta sitten puuttui. Saattaa siis olla, että Löw vain laittaa käden housunkauluksen sisään ja paskat välittää siitä, miten vastustaja pelaa.

Italialla ei ole enää pirloa, jota jonkun täytyisi pitää. Paras pelinrakentaja taitaa olla Bonucci. Voisiko Saksan sentteri yrittää pitää Bonuccia? Tosin kyllä Barzaglikin on saanut heitettyä palloa Pellen päähän. Pellen pitämisessä on Saksan toppareilla hommaa. Luultavasti Boateng on siihen pystyvämpi kuin Hummels.

Saksan pelissä on ollut silmiinpistävää, kuinka korkealla molemmat laitapakit ovat pelanneet. Alhaalta rakennettaessa muoto näyttänyt olevan 2 (topparit) - 2 (Kroos & Khedira) - 6 (kaikki muut). Uskaltaako Saksa nostaa molemmat laitapakit näin ylös myös Italiaa vastaan? Saksalla on paperilla laitasektoreillä ylivoima (Hector & Draxler / Kimmich & Müller vs. Italian laitajuoksijat), mutta käytännössä ainakin oikealla Müller pelaa niin keskellä, että häntä ei ehkä voi laskea laitapelaajaksi.

Mielenkiintoista on myös Löwin sentterivalinta. Götze neppaili kaksi ekaa matsia, mutta sitten on kärjessä ollut iso-Mario. Luulisin, että Götzellä ei ole mitään käyttöä BBC:tä vastaan, ja iso-Mario aloittaa. Yllätysvalinta voisi olla Schürrle, joka voisi tuoda enemmän liikettä kuin Gomez.

Neljä vuotta sitten Löw tosiaan yritti vastata Italian neljän keskikenttäpelaajan pallonhallintaan laittamalla itsekin neljännen keskikenttäpelaajan kehiin. Conten Italian kolmea keskikenttäpelaajaa vastaan ei varmaan tarvitse ryhtyä samanlaisiin ratkaisuihin. Eiköhän Kroos, Khedira ja Özil (ja Draxler laidalla) takaa sen, että Saksa pitää enimmäkseen palloa.
Tino Asprilla

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 30.06.2016 klo 21:47:33

Uskoisin että Saksan laitapakit pelaavat pykälää alempana. Italian paras ase voisi nimeomaan olla laitojen selustaan pelaaminen koska uskon että Pellen pää saadaan pelattua Sakujen topparien toimesta pois.

Tuskin tässä taktisesti mitään ilotulitusta nähdään. Kaksi huippuosaavaa ja kurinalaista joukkuetta joilla taktinen osaaminen ja toistensa tunteminen tapissaan. Varovasti pelaillaan ja odotellaan josko tulisi hyviä erikoistilanteita tai vastustaja tekee jonkun henkilökohtaisen kämmin.

Jatkoaika ja rankit, pomminvarmasti.
SOINIO

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 01.07.2016 klo 10:01:00

Portugali taisi aloittaa 4-3-3:lla, mutta loppua kohden ryhmitys oli sitten pikemmin 4-4-2? Portugalin hyökkäyspelaajat kyllä vaihtelevat paikkoja ja liikkuvat tosi laajalti. Esimerkiksi Cristianohan aloitti matsin ihan selkeästi vasemmalla, mutta suurimman osan avausjaksoa hän pelasi kuitenkin piikkiä.

Portugalilla on kyllä ihan hyvä penkki, josta löytyy eteviä kavereita eri rooleihin. Jo Kroatiaa vastaanhan Renato Sanches ja Ricardo Quaresma nousivat isoon rooliin. Sanches tosin on pelannut nyt sen verran vahvasti, että hän aloittanee loput pelit. Sinänsähän Quaresma jos kuka on arvaamattomuudessaan omiaan aiheuttamaan päänvaivaa väsyneille puolustuksille. Moutinho on tietty syöttöpelin osaaja, mistä on hyötyä sekä maalia haettaessa että pelin kontrolloinnissa. Danilo taas voi tuoda tasapainoa, puolustusvoimaa ja fyysisyyttä, vaikka hän tosin avannee välierässä William Carvalhon pelikiellon myötä. Mahdollisesti sairastuvalta palatessaan Andre Gomes voi olla monipuolisena myöskin käyttökelpoinen kaveri eri tilanteisiin.
Sivurajatapaus

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 01.07.2016 klo 11:50:44

Portugali taisi aloittaa 4-3-3:lla, mutta loppua kohden ryhmitys oli sitten pikemmin 4-4-2? Portugalin hyökkäyspelaajat kyllä vaihtelevat paikkoja ja liikkuvat tosi laajalti. Esimerkiksi Cristianohan aloitti matsin ihan selkeästi vasemmalla, mutta suurimman osan avausjaksoa hän pelasi kuitenkin piikkiä.

Portugalista oli vaikea saada tolkkua, että mikä on formaatti ja kuka pelaa missäkin. Viisi ylintä pelaajaa vaihteli paikkoja vähän väliä, eikä pelkästään hyökätessä vaan myös puolustaessa. Välillä oli Nani keskikentällä, välillä J.Mario tai A.Silva ylimpänä (kevyt)prässäämässä. Sitten kun Moutinho ja Quaresma tulivat kentälle, paikat näyttivät jossain määrin vakiintuvan, ts. W.Carvalho ja Moutinho keskellä, Quaresma oikealla, R.Sanches vasemmalla ja Nani & Crisu kärjessä.

Aika erikoista, että myös puolustussuuntaan vaihdellaan noin paljon paikkoja. Jossain topikissa oli Portugalin pelaajien keskimääräiset paikat pelissä, ja ne olivat kaikki yhdessä sumpussa, mikä kertonee juuri tuosta tiuhasta paikanvaihtelusta. Siinä pitää olla hyvä kommunikaatio pelaajien kesken, että tiedetään milloin vaihdetaan paikkaa. Yksi syy tuollaiseen vaihteluun voisi olla, että vaihdetaan ylhäältä prässäävää pelaajaa, jotta eri pelaajat saavat vuoroin "lepoa". Mutta ei Portugali kovin aggressiivisesti kuitenkaan prässäännyt, lähinnä häiritsi Puolan pelinavaamista puolustuksesta keskikentälle. Ja tämä onnistuikin erinomaisesti.

Portugali on puolustanut todella hyvin sen jälkeen kun Fonte korvasi R.Carvalhon. Veikkaan että lusitaanit menevät vähintään finaaliin, jos ei jopa all the way.

Puolan pelissä pisti silmään, että Kuba pelasi usein keskellä eikä oikeassa laidassa, joka jäi Piszczekille. Näin Puola sai keskustaan kolmannen pelaajan, mutta ei siitä paljon ollut apua, kun Portugali tukki keskustan niin hyvin. Kuten Sveitsiäkin vastaan, Puola hyytyi täysin hyvän alun jälkeen ja oli loppupelin täysin ottavana osapuolena.
SOINIO

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 01.07.2016 klo 12:19:54

Mutta ei Portugali kovin aggressiivisesti kuitenkaan prässäännyt, lähinnä häiritsi Puolan pelinavaamista puolustuksesta keskikentälle. Ja tämä onnistuikin erinomaisesti.

Portugalihan pelasi alussa aika lailla ilman mitään prässiä, mikä oli varmaan se alkuperäinen suunnitelma, mutta Santos kai ihan tarkoituksella tappioasemassa nosti tuota häirintää, jottei Puola saisi pallotella alakerrassa rauhassa?

Portugalilla tuon 4-3-3:n ongelma on lähinnä siinä, että jos Cristiano pelaa kärjessä yksin, niin sitten hän pelaa kärjessä yksin. Toisin sanoen siis 4-4-2:ssa Nani kuitenkin tekee tilaa Ronaldolle. Kun kuitenkin suurin osa joukkueista pelaa neljän linjalla eli kahdella topparilla, niin perinteisen ajattelun mukaanhan toinen hyökkääjä silloin työllistää toisen topparin. Laidalle taas Cristiano ei sovi oikein siksi, että siinä pitää myös puolustaa eikä Ronaldon jalkoja kannata näin syödä, minkä lisäksi toki hän ysinä parempikin on kuin Nani tai Joao Mario.
Taskubiljardipallo

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 01.07.2016 klo 13:03:06

Saksan pelissä on ollut silmiinpistävää, kuinka korkealla molemmat laitapakit ovat pelanneet. Alhaalta rakennettaessa muoto näyttänyt olevan 2 (topparit) - 2 (Kroos & Khedira) - 6 (kaikki muut).

Pelinavaamisessa ja -rakentamisessa näyttää myös olevan tyypillistä Boatengin liikkuminen ylemmäs, jolloin Khedira jää varmistamaan. Ainakin oma muistikuva Saksan peleistä turnauksessa on se, että näissä tilanteissa Boateng on monesti heittänyt ristipallon vasempaan laitaan ylös nousseelle Hectorille, joka on joko laittanut matalan keskityksen tai pyrkinyt murtautumaan maata pitkin erilaisilla kombinaatioilla.
SOINIO

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 01.07.2016 klo 15:22:15

Belgiahan on kohdannut jo tässä turnauksessa sen toisen 3-5-2:lla pelaavan joukkueen eli Italian. Sinänsähän 3-5-2 voi toimia hyvinkin tuollaista 4-2-3-1:tä ja vahvoja laitureita vastaan, kunhan wingbackit pelaavat tarpeeksi alhaalla muodostaen usein siis ihan viiden linjan. Tuolloin laitimmainen toppari voi tulla laidalle wingbackin tueksi tuplaamaan laituria, jolloin keskelle kahdelle muulle topparille ja pohjapelaajalle jää vielä 3v2-tilanne ysiä ja kymppiä vastaan. Tosin Italian BBC:lle Fellaini oli varmaan ihan mieluisa vastus, kun taas Wales saanee nyt vastaansa hyvin erilaisen haasteen De Bruynen muodossa.

Coleman pohtinee sitä, kuinka paljon wingbackeja uskaltaa nostaa hyökkäyksiin, koska Belgia laitureineen voi olla äärimmäisen vaarallinen iskemään vastaan näiden selustaan. Sellaisen kysymyksenkin voi heittää ilmoille, voisiko Wilmots lähteä säätämään keskikenttäänsä, eli ottamaankin Fellainin avaukseen ja/tai jopa kääntämään keskikentän kolmion, suojellakseen haavoittunutta puolustuslinjaansa.
SOINIO

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 02.07.2016 klo 10:04:00

Walesin ryhmitys oli nyt siis pikemmin 3-4-2-1 Ramseyn ja Balen pelatessa Ledleyn ja Allenin edessä ja Robson-Kanun takana.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #13 : 02.07.2016 klo 12:01:32

Saksan ongelmiksi näkisin Kimmichin heikohkon puolustuspelin ja sen, että Draxler harvoin onnistuu monesti peräkkäin varsinkin, kun vastus kovenee nyt rajusti. Siksi yks optio olisikin alkukeväällä menestyksellä Italiaa vastaan kokeiltu 3-5-2 ( tai silloin oikeastaan 3-4-3), jolloin Höwedes vahvistaisi puolustusta ja toisi pääpelivoimaa vapauttaen Kimmichin oikealla vapaammin nousuihin, missä hän on ollut hyvä avaten Müllerille mahdollisuuksia. Draxler tippuisi penkille odottaamaan lopputaistoa. Müller saisi melko vapaan roolin Gomezin takana/ rinnalla ja Gomez voisi näyttää target-pelaaja ominaisuuksiaan. Vaikka Kroosin syöttösuunnat toki tiedetään eivät nuo diagonaalit helppoja vastustajalle ole. Heikkoutena kolmoslinjalla pelattaessa on toki se, että Khedira ja Kroos unohtavat aina välillä puolustustehtävänsä. Götzeä tuskin avarissa nähdään, hyvä niin.
« Viimeksi muokattu: 02.07.2016 klo 12:12:50 kirjoittanut Osterdeich »
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #14 : 02.07.2016 klo 12:49:17

Eiköhän Löw myös tiedosta, että kahdella topparilla voi tulla ongelmia, kun Bonucci avaa Pellen päähän Boatengin eteen, samalla kun Eder on juossut hitaahkon Hummelsin selustaan. Oikealla laidalla Höwedesillä on kiire puolestaan ketä vastaan tahansa, toisaalta Kimmichin kokemattomuus oikeana puolustajana tuskin pelottaa Contea sen enempää. Italia tuskin kykenee pallonhallintaan vaikka De Rossi olisikin pelikuntoinen, sillä taitovajeesta huolimatta Kroos, Özil ja Khedira taitavat viedä tuolla osa-alueella Italian varamiehiä.
SOINIO

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 02.07.2016 klo 14:13:44

Mikäli Löw päättäisi siirtyä nyt kovempaan matsiin MM-kisoista tuttuun enemmän tasapainoa tuovaan 4-3-3:een, niin mitkä ovat keskikentän vaihtoehdot? Mahtaako Schweini olla siinä tuntumassa ja kunnossa, että hänet voisi tällaiseen otteluun heittää edes tunniksi avaukseen? Ovathan siellä lisäksi ainakin Can, Weigl ja Kimmich kaaderissa?

Tuolloinhan pelattaisiin vain kolmella hyökkäyspelaajalla, jolloin luultavasti Muller siirtyisi ysiksi Özilin ja Draxlerin pelatessa laitoja. Tuolloin molemmat Mariot jäisivät penkille. Götze ei ole oikein koskaan valeysinä toiminut, enkä rehellisyyden nimissä usko turkinliiganmaalikuninkaankaan pahaa pelkoa herättävän BBC:ssä.
Sivurajatapaus

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 02.07.2016 klo 20:42:32

Saksa on kuulemma saanut UEFAn erikoisluvalla pitää viimeiset harjoitukset omassa leirissään. Harjoituskentän ympärille rakennettiin suojat, että uteliaat eivät pääse kurkkimaan. Palloliiton pääscoutti kierteli fillarilla kentän ympärillä hätistelemässä tirkistelijöitä.

Onko siellä katseilta piilossa rakennettu jotain huikeaa SYSTEEMIÄ? Vai johtuiko salamyhkäisyys siitä, että Jogi vain halusi rauhassa kaivella kassejaan?
Pumba

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Therese Johaug


Vastaus #17 : 02.07.2016 klo 20:58:54

Jogi lähtee 3-5-2:lla liikenteeseen.
Preeti

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 02.07.2016 klo 21:06:57

Mun tulkinnan mukaan toi taitaa olla ennemmin 3-4-2-1 tai 3-4-1-2. Tai 3-4-3.

Tosin periaatteessa voi olla myös Kimmich keskikentällä ja 4-3-3.
Seeteufel

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Röda, Stock Aitken Waterman


Vastaus #19 : 02.07.2016 klo 21:24:57


Onko siellä katseilta piilossa rakennettu jotain huikeaa SYSTEEMIÄ? Vai johtuiko salamyhkäisyys siitä, että Jogi vain halusi rauhassa kaivella kassejaan?
Muistaakseni harrastivat tätä samaa jo Brasilian MM-kisoissakin.
Tavoitteena on kaiketi enemmänkin yrittää eliminoida mahdolliset pelaajien keskittymistä häiritsevätt tekijät niin hyvin kuin mahdollista.
Ja ehkä niillä oli ne kuuluisat rankkaritreenit siellä.

Tämä on sitä perusteellista saksalaista valmistautumista.
Onkohan niillä näissäkin kisoissa fasiliteetit viimeisen pääle kuten Brasiliassa?
« Viimeksi muokattu: 02.07.2016 klo 21:27:30 kirjoittanut Seeteufel »
Sivurajatapaus

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 02.07.2016 klo 21:58:50

Mun tulkinnan mukaan toi taitaa olla ennemmin 3-4-2-1 tai 3-4-1-2. Tai 3-4-3.

Tosin periaatteessa voi olla myös Kimmich keskikentällä ja 4-3-3.

Voisi myös olla 4-2-3-1, jossa Kroos on 10 ja Özil & Müller laidalla. Näppärää, että Jogi voi pelaajia vaihtamatta käyttää viittä eri formaattia.
nakkoskikki

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Barça


Vastaus #21 : 02.07.2016 klo 23:03:31

En lukenut lainkaan, mutta peliteoreettinen näkökulma: minkä takia kaikki antavat Italian pelata täydellisesti vahvuuksillaan? Minkä takia kaikki ottavat pallonhallinnan mahdollisimman lähellä Italian maalia? Eihän tuossa ole mitään järkeä. Miksei Italiaa vastaan pelata niin, että hallitaan palloa 30 metriä omasta maalista? Tällöin joko Italia löhöää omalla maalillaan eikä ainakaan voita yhtäkään ottelua, tai sitten avaa pakkaansa, jolloin Italiaa vastaan pääsee hyökkäämään järjellisesti.
Thalian

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 02.07.2016 klo 23:07:01

Miksei Italiaa vastaan pelata niin, että hallitaan palloa 30 metriä omasta maalista?

Miten ajattelit tehdä maalin tuolta etäisyydeltä?
nakkoskikki

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Barça


Vastaus #23 : 02.07.2016 klo 23:18:53

Miten ajattelit tehdä maalin tuolta etäisyydeltä?

Ei tietenkään tule maalia tuolta etäisyydeltä, mutta peliteorialla jatkaakseni Italialla on kaksi vaihtoehtoa:
1) Lähteä karvaamaan
2) Jäädä makaamaan alas

Koska Italia ei ole kovinkaan hyvä ykkösessä ja koska tällöin aukeaa tilaa vastahyökkäyksille, joissa ei ole 8-9 jätkää pallon alla, niin myös hyökkääminen helpottuu. Ergo, on helpompaa päästä maalintekopaikoille.

Jos Italia taas valitsee kakkosen, niin se ei ikinä voita yhtäkään ottelua.

e. Käytännössä tapahtuu jotain ykkösen ja kakkosen välistä: Italia avaa pakkaansa, jolloin on helpompi päästä tekopaikoille, mutta toisaalta tilanteita synnyttää tekopaikkoja on vähemmän. Jos katsot Barcelonaa 2014-15 (joka muuten voitti myös triplan), niin Luis Enriquen näkemyksellisin liike oli se, että aina ei tarvitse hieroa. Kaikki pelasivat Barcelonaa vastaan sillä ajatuksella, että ne vain hierovat, ja sitten kun saivat vähän palloa, niin peli aukesi ja tuli tilaa vastahyökkäyksille.
« Viimeksi muokattu: 02.07.2016 klo 23:21:46 kirjoittanut nakkoskikki »
Thalian

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 02.07.2016 klo 23:21:20

Ei tietenkään tule maalia tuolta etäisyydeltä, mutta peliteorialla jatkaakseni Italialla on kaksi vaihtoehtoa:
1) Lähteä karvaamaan
2) Jäädä makaamaan alas

Koska Italia ei ole kovinkaan hyvä ykkösessä ja koska tällöin aukeaa tilaa vastahyökkäyksille, joissa ei ole 8-9 jätkää pallon alla, niin myös hyökkääminen helpottuu. Ergo, on helpompaa päästä maalintekopaikoille.

Jos Italia taas valitsee kakkosen, niin se ei ikinä voita yhtäkään ottelua.

Meinaat, että joku Saksa on täysin tyytyväinen siihen, että tää peli menee tasuriksi?

 
Sivuja: [1] 2 ... 4
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa