FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.06.2018 klo 16:37:45 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-futisturnaus 2018, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 9 [10] 11 ... 17
 
Kirjoittaja Aihe: Borussia Dortmund 2016/17 - Größter Umbruch seit 10 Jahren  (Luettu 74424 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
-Nilkki-

Poissa Poissa


Vastaus #225 : 22.03.2017 klo 12:01:36

Suunta on kuitenkin oikea: Ranskan juniorimylly jauhaa kovan luokan lupauksia. Sieltä kannattaa skoutata tällä hetkellä.
Tästä ehdottomasti samaa mieltä. Siirtohintojen noustessa nykyiseen tahtiin on ranskan liigasta mahdollista löytää laatua siedettävään hintaan. Samaa ei voi sanoa monesta muusta euroopan isommasta sarjasta.

Tänään on brittimedioissa ollut huhua, että Kloppo olis halukas hommaamaan Ginterin Liverpooliin. Sinällään looginen huhu, että Liverpool kaipaa pelinavaamisen osaavaa topparia ja Kloppo oli itse aikanaan Ginterin Dortmundiin hankkimassa. Kloppo siis saattaa pojassa nähdä jotain sellaista mitä muut ei näe.

Mikäli Dortmund meinaa ensi kaudella pelata neljän miehen puolustuslinjalla niin silloin Ginteristä olisi varaa luopua, jos taas jatketaan tällä kaudella monesti nähdyllä kolmen topparin peluutuksella niin silloin Ginterin siirtyessä olisi pakko hankkia yksi toppari tilalle.

Mielenkiintoinen kesä kyllä tulossa, kun parannusta tarvitaan rosteriin lähes jokaisella puolustuspään pelipaikalle.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #226 : 22.03.2017 klo 20:42:36

Kolmella topparilla pelatessa ihanneavaus lienee Bartra, Sokratis ja Toprak. Ginterin lähtiessä kykeneviä tuuraajia jäisi Pisczek, Bender (vesijuoksun lomassa), Schmelzer sekä Merino. Määrän pitäisi riittää, laadun suhteen on omat epäilyksensä.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #227 : 30.03.2017 klo 13:42:09

Dahoudin siirto tulevana kesänä on varmistunut. Ylos Hintana nähtävästi 10 M€ + bonareita. Eihän tässä kovin suurta virhettä voi tehdä, mutta potentiaalia ylöspäin löytyy kivasti.
der bomber

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: König Mölders, ylijumala Rafinha


Vastaus #228 : 30.03.2017 klo 16:05:54

Hienosti keltaiset kuppaavat kilpailijaa tyhjäksi pikkuhiljaa. Joku voisi syyttää tälle peukuttelijouta kaksinaismoralismista kun kuitenkin Bayernin vastaavia hankintoja itketään
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #229 : 30.03.2017 klo 16:22:27

Luepa hieman tarkemmin mitä olen Buyernin hankinnoista kirjoittanut ja jatketaan sen jälkeen tätä keskustelua aivan faktojen pohjalta.
der bomber

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: König Mölders, ylijumala Rafinha


Vastaus #230 : 31.03.2017 klo 04:31:01

Sieltähän se hassunhauska nimi Buyern taas ilmaantui. Kaksinaamaisuus rehottaa vahvasti edelleen. Kun pääset siitä eroon, voidaan jatkaa keskustelua
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #231 : 01.04.2017 klo 10:40:28

Sieltähän se hassunhauska nimi Buyern taas ilmaantui. Kaksinaamaisuus rehottaa vahvasti edelleen. Kun pääset siitä eroon, voidaan jatkaa keskustelua

Pilke silmäkulmassa käytettyjen hassuttelunimitysten erottaminen todellisista mielipiteistä voi olla joskus todella vaikeaa...

Tuo "muiden joukkueiden tietoinen heikentäminen"-legenda on vain katkerien ja kateellisten panettelua. Hoenessillä on ollut eniten rahaa käytettävissään ja hän on käyttänyt sen parhaiden pelaajien hankkimiseen kotimaasta ja rajojen ulkopuolelta. Ei siinä sen kummempia salaliittoja tarvita. Eihän kukaan ole syyttänyt Dortmundiakaan Gladin tietoisesta heikentämisestä Reus-kaupan yhteydessä. Jokainen manageri tekee vain parhaansa oman joukkueensa parantamiseksi.

Miksi Hoenessin pitäisi olla kiinnostunut koko maan futiksen edistämisestä? Hänen tehtävänsä on huolehtia Bayernin menestyksestä ja hyvinvoinnista. Ja siinä vanha punanaama on onnistunut valitettavan hyvin.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #232 : 01.04.2017 klo 11:22:19

On taas SE päivä. Die Mutter aller Derbys. Keltainen vastaan sininen, naapuri vastaan naapuri. Hetki, jolloin Ruhrin kolkka pysähtyy. Ottelu, joka luo sankareita ja syntipukkeja. Revierderby.

Lähtökohdat eivät ole tällä kertaa kaikkein otollisimmat. Flipperi ja Durm teloivat itsensä maju-tauolla lasarettiin. Reus on toipunut jo juoksukuntoon, muttei kykene vielä kentälle. Lisäksi Pulisicilla ja Kagawalla jäi palautumisaika mitättömäksi raskaiden matkojen jälkeen. Tähän päälle ikivempat Rode, Bender, Götze ja Sahin.  Uskoisin Tuchelin satsaavan edelleen viiden puolustuslinjaan, jolloin Ginter tulee joko suoraan Durmin tilalle tai sitten kolmanneksi toppariksi Piszczekin siirtyessä oikeaksi pakiksi. Vasemman laidan puolustavampi vaihtoehto on Schmelzer, jolloin Guerreiro siirtyy todennäköisesti Castron tilalle Weiglin viereen. Hyökkäävämpi variantti on laittaa lusitaani laitaan, Castro keskelle sekä Pulisic ja Dembele ylemmäksi Aubaa tukemaan. Kunhan ei tule mitään eksoottisia kokeiluja.

Rakas naapuri tulee varmasti päälle kovalla sykkeellä panostaen fyysisyyteen ja kaksinkamppailuihin. Tähän on pystyttävä antamaan samalla mitalla takaisin. Pelkällä neppailulla ei pärjätä. Samalla varsinkin Dembelen on syytä pitää hermonsa kurissa, sillä kiihkeässä ilmapiirissä nuorukaista yritetään varmasti provosoida.

Auf geht's!

günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #233 : 01.04.2017 klo 11:43:25

Tänään tosiaan koko rahalla Dembelen punaista korttia. Kolasinac naputtelee nilkoille pari kertaa ja se on siinä :).
der bomber

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: König Mölders, ylijumala Rafinha


Vastaus #234 : 01.04.2017 klo 13:50:57

Onko tämä derby menettänyt viime vuosina suurinta hohtoaan kun Schalkeata ei ole aikoihin ollut todellista uhkaa BVBlle?
Salvatore

Poissa Poissa


Vastaus #235 : 03.04.2017 klo 19:18:25

Olin katsomassa ottelua paikalla ja satuin istumaan ihan Dortmundin kannattajien vieressä. Mistä johtuu että niiden meno oli jopa hiukan vaisua eikä oikein edes mitään myllyjä tai vastaavaa nähty? Muistan pari vuotta taakseppäin kun vastaava matsikin keskeytettiin. Onko joku paremmin asiasta selvillä?
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #236 : 03.04.2017 klo 19:27:41

Kaikilla pari kolme vuotta sitten matsissa käyneillä viisivuotinen Hausverbot Arenalle, kun ammuskelivat raketeilla perhekatsomoa ja muita tuulareita.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #237 : 04.04.2017 klo 12:19:30

Hoppela jyrää Nagelsmannin johdolla tällä hetkellä niin vahvasti, että Dortmundilla on pakkovoiton paikka tänään Hampuria vastaan. Uskoisin Bayernin hakevan illalla korkeintaan pisteen paluumatkalle. Hertha puolestaan pelaa sen verran heikosti, että tuskin neljättä sijaa uhkaa mikään.

Sahinin tai Benderin avauspaikka ei yllättäisi, molemmat olivat jo penkillä lauantaina. Sokratis huilaa viidennen keltaisen vuoksi, Bartra saisi vältellä tänään korttia huiliuhan vuoksi. Guerreiro palannee avaukseen vasemmalle laidalle, oikea wingback on joko puolustavampi Passlack tai hyökkäävämpi Pulisic.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #238 : 04.04.2017 klo 15:15:35

Onneksi SAP:in loppuohjelma on melko kinkkinen. Vastustajat ovat täsmälleen samat, mutta Dortmundilla on yksi kotiottelu enemmän. Lisäksi keskinäinen pelataan temppelissä eikä BVB:n pakollinen Buyern-tappio rasita kotisaldoa toisin kuin Hoppilla. Helpomman ohjelman vastapainoksi keltamustien otteluruuhka kääntää puntteja toiseen suuntaan. Aika kiharaiseksi menee suoran cl-paikan varmistaminen.

Tämän illan suhteen on pelko persuuksissa. Punahousut ovat äityneet hyvään vireesen, joten vastus on joka tapauksessa kova. Kun päälle lisätään kokoonpano-ongelmat varsinkin pulustuksessa sekä psykologisesti mahdollisimman epäkiitollinen ajankohta Derbyn ja Itävallan välissä, odotuksia ei kannata viritellä kohti helppoa voittoa. Varsinkin ajatus Ginter/Bartra -kaksikosta painimassa fyysisten hampurilaisten kanssa saa hien kihoamaan otsalle. Schmelzerin korvaantuminen Guerreirolla on jopa positiivinen asia, mutta Passlack ei valitettavasti täytä edes Durmin saappaita.

En kyllä jaksa uskoa Pulisicin käyttöön wingbackina. Alakerta vaikuttaa muutenkin haavoittuvalta eikä jenkkinuorukainen ole suoranaisesti tunnettu puolustustaidoistaan. Mielenkiintoista tosiaan nähdä kuka tulee Weiglin tilalle. Benderin ja Sahinin lisäksi myös Merino saattaisi tulla kyseeseen.

Itse suosittelisin Bartralle tahallista keltaista suunsoitosta viimeisellä minuutilla. Itävallasta ei ole muutenkaan odotettavissa pisteitä, joten siellä voisi peluuttaa junnuja sekä toipilaita ja keskittyä täysillä Monacon kohtaamiseen.
 
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #239 : 04.04.2017 klo 15:32:52

Hampurilla on puolustuksessa niin paljon poissaoloja, että kyllähän tuo kotona pitäisi kaatua Dortmundin hyökkäysvoimalla, vaikka kuinka alakerta koomailisi. Ginterin itseluottamus on pohjalukemissa, joten tämän vuoksi Bender saattaa nousta avaukseen Sokratiksen tilalle, keskikentällä Manni ei viime kauden alkua lukuun ottamatta ole Tuchelin alaisuudessa pelannut. Voihan Tuchel peluuttaa tänään toki neljän alakertaa viime aikojen kolmen sijaan, ja tällöin Piszczek tuskin pelaa keskellä. Puolalaisen lepuuttaminen ei olisi mitenkään huono asia pelisysteemistä riippumatta, sillä miehen lonkka ei tule kestämään huhtikuuta kahden ottelun viiikotahdilla. Realisti lepuuttaisi miestä tosin vasta lauantaina, vaikka tuo ottelu vaikeudestaan huolimatta on tärkeä Dortmundin statuksen kannalta. Pyllistämään tuonne ei voi edes Monaco-ottelua ennen lähteä, sillä tulevaisuuden dembelet muistavat kyllä Bayernin suorittamat hoonaukset yhtä lailla kuin mahdolliset Monaco-voitot.

En vielä tänään jaksa uskoa muuhun kuin kotivoittoon, mutta ensi viikon lauantain Frankfurt-ottelussa kyykkäys ei yllättäisi. Mielenkiintoinen kuukausi tässä on käynnissä, kun kaikissa kilpailuissa on panosta jäljellä, ja mahdollisuudet niin loistokauteen kuin lievään pettymykseenkin on olemassa Ylos.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #240 : 04.04.2017 klo 17:29:46

Eipä tullut tsekattua HSV:n loukkitilannetta. Siellä on kieltämättä haasteita takalinjojen kanssa, joten ehkä illan tehtävä ei ole aivan toivoton. Vaikka edellisestä viestistäni oikein huokui pessimismi, onhan Dortmund kuitenkin selkeä suosikki myös minun papereissa. Ennustan kuitenkin useimpien ennakko-odotuksia tiukempaa ottelua, eikä puppelointikaan olisi jättiyllätys.

Bender ei ole pelannut Olympialaisten jälkeen, joten en tiedä onko hänestäkään puolustuksen stabiloijaksi. Toisaalta Ginter on ollut sen verran ulapalla viime pelit, että huonommaksi on hankala pistää. Vaikea valinta kaikkiaan. Epäilen myös Tuchelin menettäneen luottonsa Ginteriin, sillä tuskin muuten Passlack olisi ollut avauksessa lauantaina.

Muistaakseni alppien juuressa on joskus etsitty vaseliinia parhaallakin kokoonpanolla pelattaessa :)
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #241 : 04.04.2017 klo 19:37:55

Ginter ei ole tainnut pelata wingbackinä, joten tämän vuoksi Passlack oli luonnollisempi valinta, kun on varmasti tuota harjoitellut kauden aikana. Toki kokemuksen osin miehet ovat eri tasolla, mutta katson mielummin kokematonta Passlackia pelipaikalla, jossa miehellä on tulevaisuudessa mahdolllisuudet nousta hyväksi liigapelaajaksi. Passlack on pelannut mielestäni tähän asti todella varmasti, vaikka ajoittain tuo varmuus menee turhauttavan puolelle. Toivottavasti mies jatkaa kehittymistään ja ensi kaudella uskaltaisi/pystyisi käyttämään hyökkäysavujaan myös miesten peleissä. Kauden laina voisi olla hyväksi, mikäli lainaseura pelaa jotain muuta kuin kurapalloa.

Tänään on kyllä harvinainen tilanne, kun toivoo Bayernin ottavan kohteliaana vieraana vaseliinipurkit mukaan isäntien varalle.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #242 : 04.04.2017 klo 20:18:54

Oma näkemykseni Passlackista on pessimistisempi. Tähän saakka nähdyn perusteella pitäisin optimaalisella urakehityksellä päätepysäkkinä perusliigajyrän statusta. Olisin todella yllättynyt, mikäli nuorukaisesta kasvaisi Dortmundin vaatimukset täyttävä kansainvälisen tason pelaaja. Tämä on tietysti aika tyly arvio 19 vuotiaasta kaverista, mutta mielestäni hänellä ei ole mitään todellisen huippupelaajan ominaisuuksia (tekniikka, pelikäsitys, nopeus, fysiikka kaikki ovat korkeintaan keskinkertaisia). Oman junnukoulun käyminen tuo tietysti sympatiapisteitä itsellekin, mutta yritän samalla suhtautua asiaan realistisesti. Olisin todella mielelläni väärässä.

Kokoonpano Bürki - Piszczek, Bartra, Ginter, Guerreiro - Weigl, Castro - Dembélé, Kagawa, Mor - Aubameyang. Näköjään paluu neljän linjaan ja Ginter Sokratiksen paikalle. Mor Pulisicin paikalla pieni yllätys. Onneksi Weigl kykenee pelaamaan.

Tänään kaikki olemme bajuvaareja jo kolmannessa sukupolvessa :)

Auf geht's!
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #243 : 09.04.2017 klo 17:45:28

Turpaan tuli niin että tukka lähti. Kesän kokeneemmat hankinnat olivat loukkaantumisten vuoksi penkillä tai kotisohvalla, lisäksi avainpelaajia puuttui kolme muuta. Nuorille hyvä tasonmittari tulevaisuutta ajatellen, muuta ei jäänytkään käteen. Tilanne olisi paljon positiivisempi, mikäli nuo kesän kokeneemmat hankinnat olisivat edes onnistuneet jollain tasolla, mutta eipä heidän tämän kauden otteillaan paljon eilistä parempaa olisi ollut luvassa. Toivottavasti kesällä toimistolla harrastetaan rehellistä itsekritiikkiä. Onneksi kevätkauden kaksi hankintaa näyttävät paperilla järkevältä. Ovet pitäisi kesällä käydä myös toiseen suuntaan, sillä muuten Felix-sedän joukkueet alkavat näyttää lukumäärältään kapeilta.

Nykyinen nelossija jätetään toivottavasti vielä taakse, mutta edes nykyiselle sijalle jämähtäminen ei olisi täysin katastrofi tulevaa ajatellen. Venäjän hassutteluturnaukseen luultavasti kutsutaan useampi Dortmundin pelaaja, kun Bayernin poppoolle annetaan lepoaikaa. Tämä vaikeuttaa harjoituskauden kuvioita, mutta pudostuspelivastustajaksi arvotaan suurella todennäköisyydellä täysin mahdollinen vastustaja. Lisäksi kesällä liikenne sisään on sen verran hiljaista, että paperilla epävarma Mestarien liigan paikka tuskin estää siirron/siirtojen toteutumista. Kolmas sija helpottaisi toki elämää huomattavasti.

Monaco-parissa aivan kaikki on mahdollista loukkaantumisista huolimatta, mikäli ensimmäisessä osassa puolustaminen maistuu.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #244 : 11.04.2017 klo 17:49:21

Juu, ei jäänyt Itävallasta paljoa jälkipolville kerrottavaa. Tasoero oli valmiiksi suuri, eikä tilannetta varsinaisesti helpottanut molempien puoliaikojen alkuun päästetyt takaiskut. Optimistisesti yritän uskotella itselleni, että loukkien, sarjatilanteen ja otteluohjelman vuoksi myös suurin voitonnälkä puuttui.

Tänään alkaa sitten mielenkiintoiset karkelot, kun zämppärin välieräpaikka olisi tarjolla. Valitettavasti lähtökohdat voisivat olla otollisemmatkin. Vastus seilaa voittoputkessa ja kaaderin terveystilanne vaikuttaa hyvältä. Keltamustan lasaretin ovella on sen sijaan riittänyt kiitettävästi pöhinää. Durm ja Flipperi ovat varmasti poissa sekä Castron pelaaminen on erittäin epävarmaa. Weigl, Piszczek ja Kagawa taisivat saada kolhunsa paikattua, joten kolmikko palannee avaukseen. Myös Reus on ollut sunnuntaista lähtien täysillä treeneissä, mutta on vaikea uskoa hänen kykenevän ainakaan täyttä 90 minuuttia pelaamaan. Tosin Tuchel on ennenkin heittänyt kavereita sairastuvalta suoraan avariin.

Milenkiintoista nähdä lähdetäänkö takalinjoja tukkimaan kahdella vai kolmella topparilla. Jälkimmäinen on toiminut tällä kaudella paremmin, joten uskoisin sen olevan valinta myös tänään. Tällöin kuitenkin Ginter korvannee näissä peleissä köykäisen Passlackin oikeana wingbackina Schmelzerin hoitaessa vasemman laidan. Guerreiro on luonnollinen tuuraaja Castrolle ja todennäköisesti Kagawa muodostaa Dembelen kanssa tukirivistön Auballe. Mikäli pelataan kahdella topparilla, Ginter tippuu penkille ja Pulisic nousee toiselle laidalle.

Avainasemassa on taas kerran oman maalin varjeleminen, sillä hyökkäys tuskin jää maaleitta tänäänkään. Nollan pitämisessä on tosin haastetta kerrakseen, kun vastassa suurten sarjojen maaliahnein joukkue eikä tiivis puolustuspelaaminen ole kuulunut tällä kaudella Dortmundin suoranaisiin vahvuuksiin. Itsellä on kuitenkin vakaa usko vähintään tasaiseen ottelusarjaan ja pienellä onnella jopa jatkoonmenoon. Keltamustilta löytyy kuitenkin loukeista ja nuoruudesta huolimatta edelleen melkoisesti laatua ja nyt motivaationkin pitäisi olla tapissa. Monaco ei myöskään ole lähellekään Buyernin tasoinen yberjengi eikä se missään tapauksessa riepotellut Cityä kuin märkää rättiä. Päinvastoin ruhtinaskunta oli aika ajoin pienessä sillassa lädien myllyttäessä. Lisäksi ensimmäinen osa pelataan kotona. Olen varma, että myös Gelbe Wand pistää tänään parastaan.

Auf geht's!
 
Puuhapete

Poissa Poissa


Vastaus #245 : 12.04.2017 klo 01:56:40

Huomiseen matsiin kaikki tuki keltamustille. Bartran loukkaantuminen paha nakki mutta vielä vaikeampi on henkinen tila.
Todella kova on joukkue, jos pystyy tämäniltaisen surullisten tapahtumien jälkeen huomenna kasaamaan itsensä.

Hienoa tukea myös Monacon kannattajilta. Tunteikas peli tulossa huomenna.
Callit

Poissa Poissa


Vastaus #246 : 12.04.2017 klo 07:37:42

Kaikki tuki täältäkin. Toivottavasti selviää kuka iskun takana oli. Toivottavasti ei ainakaan liity futikseen...
-Nilkki-

Poissa Poissa


Vastaus #247 : 12.04.2017 klo 11:46:11

Todella ikävä tuo eilinen. Jotenkin sitä toivoisi ettei futikseen tuota sekoilua sotkettaisi.

Tänään varmasti vahvoilla on se joka on eilen onnistunut siirtään nopeammin ajatukset tähän päivään tuon peruutuksen jälkeen. Veikkaan, että tässä on paremmin onnistunut Monaco johon tuo pommi-isku ei suoraan vaikuttanut.

Eilisten uutisten mukaan Bartran kädestä olis operoitu pommi-iskussa lentäneitä lasin sirpaleita pois. Joten mies tuskin tänään pelaa. Mielellään olen tosin väärässä sillä viime viikkoina Bartran pelaaminen on parantunut huomattavasti.

Tästä olis kyllä tärkeetä kaivaa kotivoitto ja mielellään ilman omiin päästettyjä maaleja. Sillä Monaco on tällä kaudella pelannut kotonaan vahvasti ja yhden maalin johtoasema tuskin vieraspeliin lähdettäessä riittää.
Raute

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hamburg meine Perle


Vastaus #248 : 12.04.2017 klo 16:12:31

Eilisten uutisten mukaan Bartran kädestä olis operoitu pommi-iskussa lentäneitä lasin sirpaleita pois. Joten mies tuskin tänään pelaa. Mielellään olen tosin väärässä sillä viime viikkoina Bartran pelaaminen on parantunut huomattavasti.

Bartran värttinäluu on murtunut, joten ei tosiaan taida pelata tänään.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Stern des Südens, De Stjärnprydda, Delhi Dynamos


Vastaus #249 : 12.04.2017 klo 16:19:16

Täysi tuki Dortmundin joukkueelle ja faneille minultakin. Surullista, jos tuollaista tapahtuu futiksessa jatkossakin. Toivottavasti ei. Haluan uskoa, että jalkapallo on voimakkaampi kuin terrorismi...tai mitä tuo nyt sitten olikaan.

Varmasti vaikeata pelata tänään, eikä se helppoa ole Monacollekaan. Positiivista toki molempien joukkueiden kannattajien reagointi ja solidaarisuus. Ylos 

 
Sivuja: 1 ... 9 [10] 11 ... 17
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines