FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.11.2018 klo 23:28:22 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 3 [4] 5
 
Kirjoittaja Aihe: EURO 2016 Ranska - Jälkipuinnit  (Luettu 19792 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Pallopoika23

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi, Saksa, Manchester United


Vastaus #75 : 11.07.2016 klo 15:50:32

Ison joukkuemäärän vuoksi osasin odottaa lohkovaiheen lässähtämistä ja niinhän siinä kävi. Islannin suoritus oli uskomaton ja viikinkihuuto hurmasi koko euroopan. Vrt Susijengi koriksessa.

Ikävä puoli oli kovien maiden joutuminen pudotuspelikaavion samalle puolelle, mikä taas johti helppoihin teihin, varsinkin Portugalille. Joukkuepeli osoittautui yksilötaitoa tärkeämmäksi, toivottavasti nyt lakkais yliampuva Rolle-fanitus.

Kisat olivat hyviä, kuten yleensä kaikki katsomani arvokisat. Pelien taso tietysti vaihtelee, mutta suuren turnauksen innolla sitä jaksaa katsella. Ei muuta kun odottamaan Venäjän MM-kisoja.
tylerdurden

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rive


Vastaus #76 : 11.07.2016 klo 20:08:30

Mieleen jäi
-Löw
-Islanti ja viikinkihuuto
-Englanti sekä Espanja Alas
-Griezmann
-WILL GRIGG'S ON FIRE

Muuten aika HMV-kisat, joita ei edes tullut seurattua niin suurella mielenkiinnolla mitä aiempina vuosina.
Paremmin tietävä nimimerkki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki limaniput


Vastaus #77 : 11.07.2016 klo 20:32:51

Hienot kisat eikä vähämaalisuus haittaa pätkääkään. Nykyajan adhdvalavuorijonneille maalit saattaa ollaa AM, mutta asiantuntijapiireissä ihaillaan ja analysoidaan joukkueiden taktiikoita ja peluutuksia.


Paska on paskaa, eikä se selittelemällä miksikään muutu. Eniten ärsyttävät nämä wannabe-Mourinhot ja pseudofutisälyköt, jotka jaksavat korostaa omaa erinomaisuuttaan ymmärtämällä jotain enemmän kuin muut. Ei minua haittaa vähämaalisuus usein pudotuspeleissä, ja esimerkiksi loppuottelu ensimmäistä jaksoa lukuun ottamatta sekä Italia-Saksa olivat ihan viihdyttävää futista, mutta kyllähän nämä keskinkertaiset euromössöporukat ovat hemmetin puuduttavia loputtomine alkulohkopuurtamisineen. Syy, että maaleja ei nähdä, on lähinnä siinä, että keskikastin maille helpoin tapa saavuttaa jonkinlainen tulos on passiivisuus ja varovaisuus, vaatiihan aktiivinen peli enemmän pallollista osaamista ja rohkeutta. Kun isketään siihen soppaan vielä turnausmuoto, jossa kolmella tasapelillä tai yhdellä voitolla voi päästä jatkoon, on pöytä katettu tusinajoukkueiden "vahvuuksilla" pärjäämiselle. Itse palauttaisin joukkuemäärän 16:een, joka olisi sopivan kompakti ja tasokas ja johon riittäisi eri tasoisia joukkueita sopivassa suhteessa, siis ei pelkkiä huippuja, mutta ymmärtäähän sen, että saavutetuista eduista ei tingitä. Kokonaisuutena varmasti surkeimpien kisojen joukossa, niistä mitä olen nähnyt, ja kokonaan katsomani ottelut voinee laskea yhden käden sormilla.
« Viimeksi muokattu: 11.07.2016 klo 20:41:45 kirjoittanut Eduard Artemjev »
Bob Maali

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #78 : 11.07.2016 klo 21:41:50

Kisoista jäi vahvimmin mieleen että paras pelaaja oli Pepe. Alas Ylos

Arvokisoille aina Tuoppi
laitinho

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Altavastaajien Palloseura


Vastaus #79 : 11.07.2016 klo 22:35:22

Syy, että maaleja ei nähdä, on lähinnä siinä, että keskikastin maille helpoin tapa saavuttaa jonkinlainen tulos on passiivisuus ja varovaisuus, vaatiihan aktiivinen peli enemmän pallollista osaamista ja rohkeutta.

Syynsä on myös ihan hiton paskassa viimeistelyssä. Olen jo kerran tai kaksi joissain yhteyksissä maininnut, että ottelustatistiikoita katsellessa, alle kahden maalin peleistä monissakin oli kohtalaisen paljon maalipaikkoja. Ja pelejä oli joku 14 muistaakseni niitä alle kahden maalin pelejä. Mm. Saksan ja Englannin hukkaamat maalipaikkamäärät olivat turnauksessa melko hämmentävää luokkaa. Monissa alle kahden maalin peleissä boksin sisältäkin tuli kuitenkin ainakin se kymmenisen vetoa, ja melko usein ihan absoluuttisen hyviä maalipaikkoja muutamia. Otteluiden kulut menivät poikkeuksellisen vähämaalisiksi muistakin kuin  bussittelusyistä. Avausjakson maaleilla on oma suuri merkityksensä.

Kisoissa oli esimerkiksi neljä 0-0 peliä, joissa oli useimmissa kohtalaisesti tai jopa runsaasti huippupaikkoja. Kaiken kruununa Slovakia-Englanti, siinä tehtiin hukkailun ennätyksiä taas. Portugali-Itävalta, 0-0, lukematon määrä huippupaikkoja. Myöskään Saksa-Puola tai Sveitsi-Ranska eivät ihan kuivia 0-0 pelejä olleet.

Muissa vähämaalisissa peleissä oli usein samaa havaittavissa. En nyt tiedä, onko oikein väittää, että vähämaalisuus johtuisi kisojen joukkuemäärästä ja sen myötä tulleista pienempien maiden runsastumisesta. Esim. Walesin peleissä tehtiin keskimääräistä enemmän maaleja. Slovakian peleissä samoin oli sähinää paljon.

Muistini voi olla usein helvetin lyhyt, mutta katsottuani joka pelin, en jäänyt kaipaamaan oikeastaan mitään muuta kuin että hyvistä paikoista olisi onnistuttu maalaamaan. Otteluiden luonteet olisivat muuttuneet täysin. Nyt avausmaaleja nähtiin melkei  tavallistakin myöhemmin keskimäärin ja tuloksena on sen ja systeemin myötä tämä.

« Viimeksi muokattu: 12.07.2016 klo 01:17:21 kirjoittanut laitinho »
hakkishakkinen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: hanhinaamat, huuhkajat, arvokisat


Vastaus #80 : 12.07.2016 klo 01:09:15

Itselle jäi jälleen kerran hyvin tyhjä olo. Sitä kun on elänyt ja hengittänyt kaikki arvokisat vuodesta -88 lähtien. Siinä on syntynyt lapsia, on oltu naimisissa, sukulaisia kuollut. Futis pysyy ja taas tuli katsottua joka matsi, ja joka kerta jää odottava fiilis. Ehkä se Suomi joskus siellä nähdään!
Alonso Quijano

Poissa Poissa


Vastaus #81 : 12.07.2016 klo 07:31:51

Aivan karmeata paskaa. No sen siitä sai, kun kolmelle (:D) joukkeelle annettiin mahdollisuus päästä lohkosta jatkoon näissä Kaikki Pelaa -karnevaaleissa. Uskomatonta paskahousuisuutta melkeinpä joka joukkueelta. Ihan hieno pähkinänkuori: kisoja oli ratkaisemassa höntsäveikko Eder ja Meksikoon ajautunut ranskalaisläski. Surullista, että maailman tasokkaimmasta maanosaturnauksesta tehtiin näin räikeä UEFA:n televisiorahastus.

Flopit:

- Pohjoismainen vuvuzuela HUHUHUHU, kiitti vitusti.
- Islannin sikavinkuja
- Hobbytason valmentajat poislukien Conte
- Elämänkolujen kesämatkat hulinoimaan

Topit:

- Englannin perinteiset
- Hodgson näkee itsensä ruudulta

Järjestelyt toimivat alun myllyistä huolimatta ilmeisesti kiitettävästi. No, tämäkin sitten romutetaan ja pistetään pelaajat lentelemään ympäri Eurooppaa, joka varmaan johtaa ihan varmasti terävään jalkapalloon. "Ylos"
« Viimeksi muokattu: 12.07.2016 klo 07:37:48 kirjoittanut Alonso Quijano »
Man_vs_Football

Poissa Poissa


Vastaus #82 : 12.07.2016 klo 08:38:41

Negatiiviset:

-Pontikkalauantai jonka johdosta jäi 3-4 alkusarjan matsia vähemmälle seurannalle.

Positiiviset:

-YLE:n lähetykset ja ennenkaikkea mahdollisuus katsoa pelejä ilman selostusta Ylos
-Pohjois-Irlannin fanit ja Will Grigg
Raksaus

Poissa Poissa


Vastaus #83 : 12.07.2016 klo 09:44:55

Menen ilmeisesti hieman vastakarvaan ainakin tämän ketjun kirjoittajien enemmistöön nähden.Mielestäni kisat olivat vähintäänkin hyvät. Toki itsellä on keski-ikäistymisestä ja sen tuomista ruuhkavuosista vähemmän aikaa ja ehkä voimiakin kisojen totaaliseen seurantaan. En muista koska olisin valmistautunut arvokisoihin näin huonosti. Yhtään kisaliitettä ei tullut ostettua eikä edes luettua. Aikaisemmin lähes pääsääntöisesti tuli ainakin nämä Suomalaiset.

Tuo että lohkoista pääsi käytännössä kolme jatkoon toki muutti alkulohkon dynamiikkaa hieman. Täällä taidettiin kirjoittaa että voiton merkitys laski, josta taas olen ihan päinvastaista mieltä. Voiton merkityshän oli jo käytännössä lähes takuuvarma jatkopelipaikka, mutta samalla myös tappion merkitys kasvoi samalla tavalla. Eli tappioihin ei ollut varaa. Jossain kisjen alkupuolellahan Ylen studiossa heitettiin että todennäköisyys jatkoon kolmella tasurilla oli karvan alle 90 %. Ja toki tämä oli kaikkien maiden tiedossa. Onhan toki aikaisemminkin voitolla ja yhdellä tasurilla menty jatkoon pääsääntöisesti. Poikkeuksiakin joskus on toki tuosta ollut. Mm. Portugalin kisoissa Italia tippui moisella saldolla pohjoismaisen yhteistyön seurauksena.

Mutta kaiken kaikkiaan itselle näiden kisojen suola kuitenkin on nämä cup muotoiset pelit. Se kun taistelussa ei häviäjällä enää ole huomista. Siksi pidän tästä systeemistä enemmän kuin vanhasta. Näitä pelejä on kuitenkin tässä systeemissä viisitoista kun vanhassa systeemissä niitä oli seitsemän.

Aika kultaa muistot ja ainahan joka kisojen jälkeen löytyy näitä soraääniä. Kisojen parhaus tai huonous lieneekin enemmän kiinni siitä omakohtaisesta kokemuksesta. Mitä kaikkea muuta tuossa kisojen ympärillä on omassa elämässä tapahtunut ja millainen tunnelma on itsellä kisastudioissa tai muualla ollut. Itsellä 90 MM-kisat on ne hienoimmat vaikka jalkapalloilullisesti niiden ylivertaisuudesta voidaan olla eri mieltä.

Itse olen toki myös kisojen hajauttamista vastaan. Ja jotenkin ajatuksena on että nyt ei tule sellaista samanlaista jalkapallokarnevaalia kuin mitä arvokisat on tähän asti merkanneet. En tiedä auttaako tämä mahdollisesti sitten huligaanien toiminnan rajoittamisessa. No aika näyttä ehkä itse sitä vaan on jo niin vanha pieru ja muutosvastaarintainen.
asdas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal, klubi


Vastaus #84 : 12.07.2016 klo 10:49:23

Eniten jäi mieleen kuinka Islannista väännettiin niin mystistä skeidaa kisojen aikana tuulareille. Euroopassa yleinen chantti, jota Islantilaiset oli vetäneet vuoden ajan oli yhtäkkiä vanha "viikinkihuuto". Sitten kauhea hypetys osa-aikaisesta hammaslääkäristä, kun Lagerbäck oli kisojen top10 palkkaa saavia valmentajia.


Mitähän seuraavaksi? Seven Nations Army on mystinen roomalainen sotahuuto, laulavathan Italialaiset sitä paljon.
« Viimeksi muokattu: 12.07.2016 klo 10:53:35 kirjoittanut asdas »
qCc

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Suami


Vastaus #85 : 12.07.2016 klo 11:36:04

Eniten jäi mieleen kuinka Islannista väännettiin niin mystistä skeidaa kisojen aikana tuulareille. Euroopassa yleinen chantti, jota Islantilaiset oli vetäneet vuoden ajan oli yhtäkkiä vanha "viikinkihuuto". Sitten kauhea hypetys osa-aikaisesta hammaslääkäristä, kun Lagerbäck oli kisojen top10 palkkaa saavia valmentajia.


Mikäs tässä nyt sitten meni väärin?
Timppa Lammas

Poissa Poissa


Vastaus #86 : 12.07.2016 klo 11:43:26

Kyllähän sekin vaikuttaa kisojen "laimeuteen", että suuret persoonat alkaa vähän olla katoavaa kansan perinettä. Tämä toki koskee vähän kaikkia lajeja nykypäivänä. Zlatanit ja C. Ronaldot on vielä sellaisia, jotka herättää jotain tunteita, mutta aika monessa joukkueessa tällaiset puuttuu. Myöskin se, että sellaiset persoonalliset pelityylit vähän loistaa poissaolollaan, kaikki pienemmät maat pelasivat melkein sillä perus 4-4-2:lla jossa tukitaan keskusta ja puolustetaan keskitykset pois. Maaleja koitetaan erikoistilanteista tai vastahyökkäyksillä. Eikä tätä ns. isoillakaan mailla ollut oikein aseita purkaa.
Alonso Quijano

Poissa Poissa


Vastaus #87 : 12.07.2016 klo 11:50:03

Yksi koominen tuulareille myyty TARINA oli Robson-Kanu. Mies suunnitteli hyvin sopimuskuvionsa, niin totta kai se maalattiin ikään kuin joku koditon pultsari Cardiffin siltojen alta tuli johdattamaan Walesin glooriaan.
6660

Poissa Poissa


Vastaus #88 : 12.07.2016 klo 12:00:40

Hieno essee! Kunnianosoitus Ronaldolle, sankaritarujen tämän ajan ruumiillistumalle ja futikselle, jumalten pelille.

http://www.hs.fi/urheilu/a1468212535035?ref=hs-etusivub-luetuimmat-#1
« Viimeksi muokattu: 12.07.2016 klo 12:22:39 kirjoittanut 6660 »
RevoSniper

Poissa Poissa


Vastaus #89 : 12.07.2016 klo 12:08:57

Itse nykyfutiksesta kun en juuri mitään tiedä niin jäi mieleen se 160cm salihirmu joka teki saksarimaalin, Bayernissa vissiin pelannut jossain vaiheessa. Ihan helvetin taitava ukko! Paljon hienompaa katsottavaa kun vertaa siihen että parimetriset nekut vaan juoksee päästä päähän.
asdas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal, klubi


Vastaus #90 : 12.07.2016 klo 12:26:34

Mikäs tässä nyt sitten meni väärin?

Tuntuu vaan hassulta, että tarvii johtaa yleisöä harhaan, jotta saadaan massaa miellyttäviä melkein Hollywoodmaisia tarinoita. Jalkapalloa pitää mukamas kaunistella näillä hyvin vahvasti totuutta vääntävillä sadoilla, vaikka kyseessä on itsessään jo kaunis peli.


Milloin Yle mainostaa pienen ja piskuisen HJK:n laidalla viilettävän huonoista oloista ponnistaneen itsensä kadulla räppäämällä elättäneen Alhon ja  kansainvälisen eliitin diplomaattisuvun vesan taistelusta ennakkoluuloja sekä loukkaantumisia vastaan.  Vielä kun yleisö laulaa muinaisten mordvalaisten ja samoyedien sotahuuton perustuvaa "Nappulakengät"-kappaletta.
Jääskraba

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kaikki jotka pärjää


Vastaus #91 : 12.07.2016 klo 15:10:37

Hieno essee! Kunnianosoitus Ronaldolle, sankaritarujen tämän ajan ruumiillistumalle ja futikselle, jumalten pelille.

http://www.hs.fi/urheilu/a1468212535035?ref=hs-etusivub-luetuimmat-#1

Niin, tai sitten osoitus siitä, että Portugalin voitto saadaan edelleen sen suurimman tähden (josta kirjoittaminen sattumoisin myy siis parhaiten lehtiä) ansioksi ja lähinnä tämän profiilia kohottavaksi silloinkin, kun kaverilla ei ollut mitään (positiivista) roolia voittomatsissa. Aivan kuin joukkueen suurimman tähden kekkulointi vaihtopenkillä olisi johtanut Portugalin voittoon tai tehnyt hänen yleisestä kekkuloinnistaan yhtään vähemmän itsekeskeistä.

Jalkapallo on prkl joukkuepeli. Siinä ei yksi kaveri paljoa merkitse, vaan se joukkue siinä ympärillä. Siitä ne jutut ja suuret kolumnit pitäisi kirjoittaa – Santoksesta, Pepestä, Nanista, Carvalhosta, Ronaldosta jne. yhdessä. Mutta se ei myisi lehtiä. Mulle tää finaali oli erinomainen esimerkki tästä - ei se yksi kaveri ratkaissut mitään, vaan joukkue jatkoi tekemistä ja yhteistä työtä samalla tavalla voiton eteen ilman sitäkin.
« Viimeksi muokattu: 12.07.2016 klo 15:13:16 kirjoittanut Jääskraba »
Jääpoiju

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Würzburger Kickers


Vastaus #92 : 12.07.2016 klo 15:59:35

Itse nykyfutiksesta kun en juuri mitään tiedä niin jäi mieleen se 160cm salihirmu joka teki saksarimaalin, Bayernissa vissiin pelannut jossain vaiheessa. Ihan helvetin taitava ukko! Paljon hienompaa katsottavaa kun vertaa siihen että parimetriset nekut vaan juoksee päästä päähän.

Vieläpä tolpan kautta: https://www.youtube.com/watch?v=qsVODIka6pQ
boller

Poissa Poissa


Vastaus #93 : 12.07.2016 klo 16:04:45

Kisat alkoivat vaisusti, mutta paranivat loppua kohden, ja huipentuivat hienoon finaaliin.
Raksaus

Poissa Poissa


Vastaus #94 : 12.07.2016 klo 16:07:03

Niin, tai sitten osoitus siitä, että Portugalin voitto saadaan edelleen sen suurimman tähden (josta kirjoittaminen sattumoisin myy siis parhaiten lehtiä) ansioksi ja lähinnä tämän profiilia kohottavaksi silloinkin, kun kaverilla ei ollut mitään (positiivista) roolia voittomatsissa. Aivan kuin joukkueen suurimman tähden kekkulointi vaihtopenkillä olisi johtanut Portugalin voittoon tai tehnyt hänen yleisestä kekkuloinnistaan yhtään vähemmän itsekeskeistä.

Jalkapallo on prkl joukkuepeli. Siinä ei yksi kaveri paljoa merkitse, vaan se joukkue siinä ympärillä. Siitä ne jutut ja suuret kolumnit pitäisi kirjoittaa – Santoksesta, Pepestä, Nanista, Carvalhosta, Ronaldosta jne. yhdessä. Mutta se ei myisi lehtiä. Mulle tää finaali oli erinomainen esimerkki tästä - ei se yksi kaveri ratkaissut mitään, vaan joukkue jatkoi tekemistä ja yhteistä työtä samalla tavalla voiton eteen ilman sitäkin.

Kieltämättä olet tässä oikeassa finaalin suhteen. Uskallan kuitenkin väittää että Ilman Ronaldoa Portugali ei olisi nyt Euroopan mestari. Ei välttämättä olisi ollut edes kisoissa tai ei pääsyt jatkoon alkulohkosta. Tai kompastunut johonkin matkalla finaaliin. Itse finaalissa Ronaldon panos toki jäi vajaaksi loukkaantumisen vuoksi. Useinhan juuri silloin kun joukkueen suurin starba poistuu, muut nostavat tasoaan, kun asioita täytyy tehdä ja saa tehdä enemmän myös itse, eli suurimman staran katoamisella voi olla ainakin hetkellisesti ihan positiivinenkin vaikutus, joten voi olla että Ronaldon loukkaantuminen myös käänsi finaalin Portugalille. Ja oliko tämä sellainen skenaario mihin Ranska oli millään muotoa valmistautunut ja mikä vaikutus sillä oli. Mene ja tiedä. Nyt kävi näin.

Itse Ronaldon uraa arvioitaessa retrospektiivisesti varmasti on vaikutusta että se mestaruus myös majussa tuli, mutta toisaalta sillä on myös vaikutusta millä tavalla se tuli. Ronaldon suuruutta myöhemmin arvioitaessa olisi ollut eri asetelmat jos olisi tehnyt Zidanemaisesti pari maalia finaalissa. Niin absurdia kuin yhden pelin perusteella pelaajan arvottaminen suuntaan tai toiseen onkin.

laitinho

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Altavastaajien Palloseura


Vastaus #95 : 12.07.2016 klo 17:32:04

Useinhan juuri silloin kun joukkueen suurin starba poistuu, muut nostavat tasoaan, kun asioita täytyy tehdä ja saa tehdä enemmän myös itse, eli suurimman staran katoamisella voi olla ainakin hetkellisesti ihan positiivinenkin vaikutus, joten voi olla että Ronaldon loukkaantuminen myös käänsi finaalin Portugalille. Ja oliko tämä sellainen skenaario mihin Ranska oli millään muotoa valmistautunut ja mikä vaikutus sillä oli. Mene ja tiedä. Nyt kävi näin.

Portugali muutti peliään passivisemmaksi sen jälkeen. Ranska olisi voinut malttaa antaa enemmän pelintekovastuuta Portugalille siinä tilantessa ja koittaa pakottaa pallollisena yrittämään vielä enemmän, koska Griezmann on kaikista vaarallisimmillaan juurikin tilanteenvaihdoissa, vastahyökkäyksissä+ että Sissoko oli Ranskalta ihan liekeissä, ja tilaa olisi ollut vielä enemmän. Eri asia sitten, mitä Portugali olisi saanut aikaan/tehnyt, jos Ranska olisi hieman enemmän luovuttanut pelintekovastuuta heille... Mielenkiintoistahan tätä on pohtia, mutta oma näkemykseni on, että Ranska ja Deschamps ei taktisesti vertänyt tappiin hommaa. Toki heillä oli paikkansa tehdä maalit, mutta se siitä. Mahdollisuudet voittaa olisi voinut maksimoida paremminkin, ja Santokselle ja Portugalille sulka hattuun voitosta. Eder lkauden ja tuon turnauksenkin aikana jonkin verran vaihtopenkin miehenä olleena muuten saattoi juuri siksi yllättää, kun ei ole niin iso rasitus ollut ehkä kauden aikana kuin monilla isommilla tähsillä.
kilpaIlpo

Poissa Poissa


Vastaus #96 : 13.07.2016 klo 10:10:21

kisat meni pilalle kun kroatia putosi ja portugali meni jatkoon. muuten ihan hyvät skabat paitsi kaaviot kusi aikalailla jolloin rotsi jengit pääsi finaaliin asti.
Ia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP ja Aleksi Pahkasalon erikoistilanteet


Vastaus #97 : 13.07.2016 klo 10:35:43

Portugali oli ainoa joukkue, joka ei hävinnyt peliäkään. Ansaittu voitto siis.
Vikkelä vaihtomies

Poissa Poissa


Vastaus #98 : 13.07.2016 klo 11:01:28

muuten ihan hyvät skabat paitsi kaaviot kusi aikalailla jolloin rotsi jengit pääsi finaaliin asti.

Näinhän se on nähtävä. Ranska voitti yhden kovan koko kisoissa. Albanian ja Romanian voittamalla lohkovoittoon riitti vikassa pelissä tasuri, jonka saivatkin nipinnapin. Sitten vastaan asettuikin huumorivaihtoehdot IRLANTI ja herranjumala ISLANTI. Lopulta välierän suonenveto sekä Mullerin paskuus ja Gomezin (ja Boatengin) loukki siivittivät tuon rotsin jengin finaaliin. Toista suonenvetoa ei sentään peräkkäin tullut, ei vaikka Payet teloi heti alkuunsa Portugalin parhaan pelaajan "Ylos"
Alonso Quijano

Poissa Poissa


Vastaus #99 : 13.07.2016 klo 11:27:31

Lainaus
Toista suonenvetoa ei sentään peräkkäin tullut,

Näitten paskakisojen yksi symboleista: Pelasiko yksikään joukkue kahta ottelua peräkkäin dominoivalla voittajapelillä? Belgia?
« Viimeksi muokattu: 13.07.2016 klo 11:31:31 kirjoittanut Alonso Quijano »

 
Sivuja: 1 ... 3 [4] 5
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines