FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
09.03.2021 klo 09:11:50 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org


Sivuja: 1 2 [3] 4
 
Kirjoittaja Aihe: Cristiano Ronaldon arvostusketju  (Luettu 18780 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Omar(1)

Poissa Poissa


Vastaus #50 : 11.07.2016 klo 17:23:09

Kuva missä Ronaldo halaa pokaalia? Voi ei! Vittu mikä itsekäs kusipää! Miten se kehtaa :(

Kuin jotain pehmolelua halaisi (siis tuo Rollen kuva) ja ei siinä mitään. Hienoa nähdä että huippupelaajillakin ne saavutukset ja pokaalit ovat kuitenkin kaikista tärkeimpiä, ei raha ja muu mammona :) Tietty lapsekkuus pitääkin aina olla urheilussa mukana.
R08

Poissa Poissa


Vastaus #51 : 11.07.2016 klo 17:27:54

Mistäs tämä suunnaton Ronaldo-Messi -pippelimiekkailu juontaa juurensa?

Kysymys lienee retorinen?

Tällä erää tietysti Ronaldo on voittaja kuka yritti kaikkensa loppuun asti ja Messi kusettava luuseri kuka heitti pyyhkeen kehään.
Litranen

Poissa Poissa


Vastaus #52 : 11.07.2016 klo 17:31:31

Euro 2016 tullaan muistamaan siitä, että Cristianosta tuli sympaattinen?
The Real Wolf

Poissa Poissa


Vastaus #53 : 11.07.2016 klo 17:59:30

Kuin jotain pehmolelua halaisi (siis tuo Rollen kuva) ja ei siinä mitään. Hienoa nähdä että huippupelaajillakin ne saavutukset ja pokaalit ovat kuitenkin kaikista tärkeimpiä, ei raha ja muu mammona :) Tietty lapsekkuus pitääkin aina olla urheilussa mukana.

- Toista se on Suomessa.

http://static.iltalehti.fi/jalkapallo/kavenJBE_410_jp.jpg
PikkuTakki

Poissa Poissa


Vastaus #54 : 11.07.2016 klo 18:33:57

Messiritarit tullut ryminällä paikalle. Ylos Tuoppi
betluck

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: turkulainen pesäpallo ja väärinkannatus


Vastaus #55 : 11.07.2016 klo 18:50:09

En ole koskaan tykännyt Ronaldosta saati hänen joukkueistaan, mutta kyllä eilinen finaali sulatti sydämet ja Ronaldo singahti heittämällä inhokkilistalta suosikkeihin. Huikea pelaaja, huikea asenne ja miehestä tulee varmasti mieletön koutsi peliuran jälkeen Ylos
The Goat

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, MCFC, NYCFC


Vastaus #56 : 11.07.2016 klo 19:03:06

Minkä takia tämä ketju avattiin eilisen pelin jälkeen? Ok, tyyppi on nyt Euroopan mestari, mutta kokonaisuudessaan aika keskinkertaiset kisat Ronaldolta, kaksi hyvää peliä. Tähtistöjoukkueeseen pääsykin oli vähän siinä ja siinä mielestäni, nimi painoi enemmän kuin näytöt. Olisiko ketju avattu ilman loukkaantumista ja jos olisi vedellyt pelin puolivaloilla, eikä vaikuttanut suuresti voittoon?
bunga bunga

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maakuntien Suomi, tekonurmet


Vastaus #57 : 11.07.2016 klo 19:05:29

Olisiko ketju avattu ilman loukkaantumista ja jos olisi vedellyt pelin puolivaloilla, eikä vaikuttanut suuresti voittoon?

Tuskin ja kuka tietää vaikka Ronaldon kanssa ei olisi voittoa tullutkaan. Dramatiikka ja tarinat ovat tämän lajin suola Ylos
Gabriel Batistuta

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Mikel Artetan Tykkimiehet.


Vastaus #58 : 11.07.2016 klo 19:20:45

Ketju seurantaan, toiseen topicciin jo janaria ylistinkin:

Ronaldo pelasi itsensä lopullisesti legendojen joukkoon ja omakin kelkka alkoi kääntyä miehen suhteen. Aiemmin pidin janaria lähinnä filmaajana ja ylimielisenä egoilijana, jolla oma pärstä ja oma maalisarake on se tärkein asia.

Tässä turnauksessa mies osoitti kuitenkin huikeaa johtajuutta, joukkuepelaamista ja taisteluhenkeä. Puolaa vastaan etunenässä ampumassa pilkkuja ja tsemppaamassa kavereita ja finaalissa taisteli rikkinäisellä polvella kunnes joukkueen edun mukaisesti pyysi vaihtoa. Lisäksi tuli kipeän polven kanssa vielä hienosti tsemppaamaan kavereita ja pitämään palopuheita
kirjava

Poissa Poissa


Vastaus #59 : 11.07.2016 klo 20:29:39

Olen jo hetken aikaa pitänyt Ronaldoa yhtenä lajin suurista pelaajista, eikä tämä turnaus asemaan vaikuttanut. Ärsyttävä(n) hyvä pelaaja, joka on ikävä kyllä pelannut uransa parhaat vuodet ja noussut legendojen joukkoon Madridissa. Oli tässä turnauksessa Unkaria vastaan loistava ja muuten kohtalainen, vaikka paikkoja melko hulppeaan maalisarakkeeseenkin olisi ollut. Finaalissa ei päässyt vaikuttamaan muutakuin henkimaailman asioihin.

Messiin verrattaessa maajoukkuemenestys on mielestäni melko samalla tasolla. Molemmat ovat joukkueensa historian parhaita maalipyssyjä, molemmilla useammat finaalit takana. Argentiina on ollut pariin otteeseen pilkuilla marginaalin toisella puolella ja yhteen otteeseen götze pääsi yllättämään jatkoajalla. Portugalilla taas kreikan tuhkimotarinan kanssa sattunut työtapaturma ja loppuhetkillä ansaittu työvoitto eiliseltä.
dinodiel

Poissa Poissa


Vastaus #60 : 11.07.2016 klo 21:03:39

Molemmat ovat voittaneet seurajoukkueissaan kaiken mahdollisen, joten nyt puhutaan vain mj-menestyksestä. Toisella sitä on, toisella ei. Siksi Ronaldoa voi nyt hyvällä syyllä kutsua suuremmaksi pelaajaksi.

Logiikkasi on hiukan ontuva. Sekä Messi että Ronaldo ovat suoriutuneet maajoukkueessa suurinpiirtein samantasoisesti, eli ovat johdattaneet joukkueensa useampaan arvokisafinaaliin. Portugali voitti finaalin ilman Ronaldoa, mikä kertoo lähinnä siitä, että Portugalin joukkue oli hyvin valmennettu ja rakennettu menestymään arvoturnauksessa, eikä ollut riippuvainen yhdestä tähtipelaajasta. Lisäksi tuurilla on ollut osansa sekä Argentiinan että Portugalin tämän vuosituhannen finaaliesiintymisissä, kuten aina kun puhutaan pienten marginaalien peleistä.

Hyviä jalkapalloilijoita toki molemmat, Messi vain vielä jonkin verran parempi. Hiukan vastentahtoisesti tosin täytyy myöntää, että Ronaldo ansaitsi mestaruuden huikean uransa kruunuksi. Toivottavasti Messikin vielä saa vastaavan täyttymyksen upealle uralleen.
Eki83

Poissa Poissa


Vastaus #61 : 11.07.2016 klo 21:43:22

Itselle kesän kisat ainakin jäävät mieleen Cristiano Ronaldon kisoina. Yksi kaikkien aikojen pelaajista sai 31-vuotiaana maajoukkueensa kapteenina kokea arvokisavoiton. Monet ei varmaan uskoneet tuon edes koskaan tapahtuvan, kun ei Portugali ikinä ihan kuumimpiin suosikkeihin ja materiaaliltaan parhaisiin joukkueisiin lukeudu. Ei Ronaldo ihan omalle parhaalle tasolleen yltänyt, mutta oli silti Portugalin paras, tärkein ja näkyvin pelaaja. Kapteenin ominaisuudet putkahtivat esille ainakin itselle suht yllättäen, finaalin loukkaantuminen toi dramatiikkaa tarinaan.

aijaha

Poissa Poissa


Vastaus #62 : 11.07.2016 klo 23:48:48

Niin hienoja pelaajia kuin Ronaldo ja Messi ovat, yksi vittumainen "tilasto" menee vääjäämättä väärään suuntaan, eli ikä. Näidenkin herrojen peliä voisi seurata vielä toiset 15-vuotta, mutta niin vain jo 31-vuotiaalla Ronaldolla alkaa olemaan ura lähempänä ehtoopuolta. Sama kaikilla pelaajilla on ollut ja tulee olemaan, mutta vuosi toisensa jälkeen laji tuntuu muuttuvan muovisemmaksi ja koneistetun harmaaksi. Aitous katoaa. Vai kultaako aika muistot vain eikä mikään nykyhetkessä ole enää niin hienoa kuin ennen? Voihan se tietysti olla, että tulevat jonnesukupolvet eivät vain enää tarjoa samanlaista kiimaa hypätä seuraamaan pelaajia siitä perspektiivistä miten jo nykyään lopettaneita ja ehtoopuolella olevia konkareita on fanittanut. Ikä tekee tehtävänsä.
« Viimeksi muokattu: 11.07.2016 klo 23:58:16 kirjoittanut aijaha »
Herstein

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Heitto


Vastaus #63 : 12.07.2016 klo 00:01:37

Kyllä Crisu luonnollisesti Messin edellä on, jos nyt jotain keinotekoista vertailua näiden kahden pelaajan kesken halutaan tehdä. Kummallakin toki vielä uraa jäljellä ja eiköhän se Messikin vielä palaa koittamaan saada sitä kovasti himoitsemaansa arvokisapyttyä, jonka Crisu nyt onnistui Portugalin kanssa voittamaan. En ole koskaan muutenkaan nähnyt mitään syytä vihata Cristiano Ronaldoa, ilmeisen hieno ihminen ja joukkuekaveri ja onhan tuota voitonhimoa ollut hieno seurata televisionkin välityksellä viimeisen reippaan vuosikymmenen aikana.
saaria

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomalaiset joukkueet maailmalla


Vastaus #64 : 12.07.2016 klo 13:26:11

Tämä. Olen itse aina pitänyt itsekeskeisenä mulkkuna, mutta eilinen muutti sen käsityksen. Tämä turnaus alkulohkon jälkeen toi esiin joukkuepelaajan, ja itseasiassa selvensi sitä, mikä erottaa Ronaldon muista tämän hetkisistä maailman parhaista, halu voittaa on kovin maailmassa. Se näkyy ihmeellisinä ja jopa lapsellisina reaktioina, mutta otti jopa koutsin roolin, "pakotti" Raphaelin jaksamaan loppuun ja halusi varmistaa voiton. Tsemppasi paskempaa Ederia ja sai uskomaan ihmeisiin.

Nämä kisat tullaan muistamaan Ronaldon kisoina, mikä ei ole huono juttu. Luultavasti nyt kun mies johdatti Portugalin maajoukkueen voittoon, saattaa taakka harteilta tippua ja näemme uuden puolen miehestä.

Koitin keksiä jotain hyvää sanottavaa, mutta kaikki tarpeellinen onkin jo sanottu tässä.
Ulos T.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kaikki hyvät


Vastaus #65 : 12.07.2016 klo 13:46:06

Eikö Rollelta mennyt kisojen alkupuoli penkin alle? Ja finaalissa heti alkuun loukkaantuminen. En noilla avuilla pitäisi mitenkään maagisina "Rollen kisoina" näitä vaikka toki välierissä teki ratkaisumaalin (ja Unkaria vastaan pari maalia). Ok kisat siis mutta kyllähän Ronaldolta odotetaan aina huippusuorituksia kentällä ollessaan.

Yleensä toki pelaajana ihan maaginen, ominaisuudet häikäisevät, potkutekniikka maailman parhaita yms. Itse en noita suoria pelaajien vertailuja toisiinsa oikein ymmärrä koska ominaisuudet on niin erilaiset.
zlatanin nuttura

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: lacrimae rerum


Vastaus #66 : 12.07.2016 klo 14:21:05

Pistetään tänne jos joku ei ole vielä nähnyt. Eihän tuo voi olla nostamatta hymyä huulille :)

https://www.youtube.com/watch?v=GRCtgPJNT7s
boller

Poissa Poissa


Vastaus #67 : 12.07.2016 klo 15:45:19

Olisi ihan reilua, jos foorumille avattaisiin seuraavat ketjut:

1) Messi vai C. Ronaldo - kumpi on parempi
2) Kuka on maailman kaikkien aikojen paras

Sitten nämä yksittäisten pelaajien topikit siivottaisiin ylläolevasta paskasta, ja kaikki spekulaatio noihin topikkeihin.

Cristiano on loistava potkupalloilija Ylos

1) Yhtä hyviä.
2) Zinedine Zidane.

Molemmat ehdottamasi ketjut voikin sitten lukita.

Loukkaantuminen finaalin alussa oli tietyllä tapaa parasta mitä Ronaldolle saattoi käydä. Jopa osa vihaajista sympatiseerasi hänen kohtaloaan, kentänreunatyöskentelyään, joukkuehenkisyyttään (vrt. egokeskeinen historia) ja lapsenomaista juhlintaansa. Hesarissa oli erinomainen kirjoitus Ronaldosta, varmaan kaikki jo sen lukivatkin.
Erityistapaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: The Special One


Vastaus #68 : 13.07.2016 klo 21:53:03

Pakko se on myöntää, olen Cristiano Ronaldon fani.

Nämä kisat tullaan muistamaan ennen kaikkea Ronaldon kisoina. Väsyneet voivat aina trollata tähdistövalinnoillaan yms. mutta fakta on, että Ronaldo johdatti haastajana kisoihin lähteneen Portugalin ensimmäistä kertaa maan historiassa arvokisavoittoon. Portugalin ja Ronaldon kisoissa oli kaikki mahdolliset satutarinan ainekset - alkulohkon takeltelu ja turhautuminen epäonnistuneine rankkareineen, huikea 3-3 tasapeli ja Ronaldon kaksi maalia lohkon päätöskierroksella Unkaria vastaan, jännittävät pudotuspeliottelut Kroatiaa ja Puolaa vastaan, Ronaldon dominanssi välierässä, finaalissa loukkaantuminen, paluu vaihtopenkille johtamaan joukkoja ja tuhlaajapoika Éderin kiimainen voittomaali jatkoajalla. Islanti oli niin ikään kova juttu näissä kisoissa, mutta tässä on tarina vailla vertaansa.

Se mikä minut henkilökohtaisesti yllätti kisojen aikana oli Ronaldon kehittyminen aidoksi kapteeniksi ja johtajaksi. On ollut jo pitkään tiedossa, että Ronaldo on täydellinen urheilija ja lähes täydellinen jalkapalloilija, mutta tuo kehitys oikeasti hienojen kapteenien joukkoon, en värikkäimmilläkään laseilla nähnyt sitä tulevan. Ronaldosta puhutaan itsekeskeisenä diivana (jota hän epäilemättä edelleen jollain tasolla on), mutta Moutinhon ja Éderin motivoiminen, finaalin puoliajan inspiroiva motivaatiopuhe, joukkueen "valmentaminen" finaalin lopussa puhumattakaan joukkuekavereiden ylitsevuotavista hehkutuksista ovat sellaisia meriittejä joita ei varmaan yhdellekään pelaajalle ole näin lyhyen turnauksen historian saatossa siunaantunut. Ihan kaikkein kovimmasta kapteenista ei voida tietenkään vielä puhua, sillä johtajuushan mitataan toden teolla vasta tappion hetkellä (Buffon) ja tässä Ronaldolla on edelleen parannettavaa. Uskon kuitenkin että tämä voitto helpottaa Cristianon paineita ja tappiotkin on jatkossa helpompi ottaa selkä suorana vastaan.

Lopuksi täytyy vielä sanoa, että kaikkein hienointa Portugalin mestaruuden jälkeen tässä turnauksessa oli, että tuulareiden yleinen mielipide on vihdoinkin kääntymässä Messistä Ronaldoon. Samaan aikaan kun Ronaldo johdatti maansa arvokisagloriaan joukkueen kapteenina, niin Messi epäonnistui rankkarissa Copa Américan finaalissa, luovutti maajoukkueessa ja tuomittiin veronkierrosta 21 kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Sankarin ja konnan roolit ovat vaihtuneet. Minulla ei ole koskaan ollut yhtään mitään Messiä vastaan, ainoastaan fanipoikien ja joskus jopa melko arvostettujen asiantuntijoiden puheet kaikkien aikojen suurimmasta ovat närästäneet pahasti ja luoneet omalle osalleni vastareaktion. Messi ei ole eikä tule olemaan yksi kaikkien aikojen suurimmista ennen kuin hän todistaa voittavansa jotain jossain muuallakin kuin Barcelonassa. Ronaldo on tehnyt sen Valioliigassa, La Ligassa ja nyt myös vihdoin maajoukkueessa, joten hän ansaitsee päästä mukaan keskusteluun.
Bob Maali

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #69 : 14.07.2016 klo 00:24:27

oli silti Portugalin paras, tärkein ja näkyvin pelaaja

Pitikö tämä tulla Pepen ketjuun? Toivottavasti virheen selittää se, ettei sellaista ketjua ole ja paremman puutteessa sylkäisit tänne.

Ja ettei mene ihan OT:ksi, niin laitetaan että otsikon janarin pomppu pääpalloihin on kyllä komea. Muutenkin toki kivenkovempi kuin koko valju.
SummerTime

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nukun yöni hyvin, kiitos Messilakanoiden


Vastaus #70 : 15.07.2016 klo 21:38:01

Oma arvostukseni Ronaldoa kohtaan kyllä nousi hurjasti finaalin aikana/jälkeen.  Sen verran jäi kuitenkin jossiteltavaa, ettei tämä voitto kuitenkaan nosta omasta mielestäni Ronaldoa Messin ohi tai sinne korkeimpaan luokkaan Maradonan ja Pelen seuraksi.
Manc

Poissa Poissa


Vastaus #71 : 16.07.2016 klo 11:24:09Ylos
TZagallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Eilen, tänään, huomenna


Vastaus #72 : 16.07.2016 klo 11:33:29

Oma suhtautuminen on ollut Ronaldoon lähinnä sellainen että on yksi maailman parhaista hyökkäyspään pelaajista joka pelaa suosikkimaajoukkueessani. Kun mies sai kapteeninnauhan niin en pitänyt ajatuksesta. Vähän sama homma kuin argentiinalla Messi, belgialla Hazard jne. Olen aina pitänyt enemmän duunariosaston kapteeneista, kuten vaikkapa tässä turnauksessa walesin kapteenista Ashley Williamsista. Mutta turnaus ja viimeistään finaali näytti sen sen että Ronaldo on oikeasti kapteeniainesta. Uskomatonta tsemppausta, pakkohan tuota on arvostaa Ylos Lisäksihan mies ilmeisesti lahjoittaa kaikista urheilijoista eniten hyväntekeväisyyteen jne joten ei voi olla täysi mulkvisti. Ja tosiaan joukkuekavereidensa kesken on ilmeisesti erittäin arvostettu henkilö. Hienoa että mies sai vihdoinkin kruunun uralleen Tuoppi
Tässä tuli kaikki oleellinen. Käsittämätön voitontahto ja (siksi) keskipisteeseen pääsyn haluaminen ja suorastaan vaatiminen näyttäytyy monelle mulkeromaisena egoismina, mutta pinnan alla on tunteikas ja lähimmäisiään rakastava pikkupoika. Hieno pelaaja, mutta vielä upeampi persoona.
Posesión

Poissa Poissa


Vastaus #73 : 17.07.2016 klo 19:47:51

Euro 2016 tullaan muistamaan siitä, että Cristianosta tuli sympaattinen?

Ilmeisesti itse yhtenä miljoonista Ronaldon hypettämiseen kyllästyneistä koin samanlaisen fiiliksen. Ronaldosta paljastui inhimillinen piirre. Hän ei siis ollutkaan vain ja ainoastaan rahanhimoinen egoisti jonka maailma rakentui oman navan ympärille. Hänelle jalkapallo, Portugali ja Portugalin maajoukkue olivat niin tärkeä juttu että mammona kutistui 10.7.2016 taustalle. Mies olisi melkeinpä antanut katkaista kätensä jotta Portugali olisi voittanut mestaruuden.

Ei liene sattuma että juuri Ronaldo, Pepe, Quaresma ja Nani olivat voitonjuhlissa kuin pikkulapset. Simon Kuperilla oli laajempi perspektiivi. Hänestä Portugali suurena jalkapallomaana ansaitsi vihdoinkin mestaruuden. Kuper tajusi Portugalin ja sen merentakaisten entisten siirtomaiden yhteyden näytelleen tässä mestaruudessa keskeistä osaa.
Posesión

Poissa Poissa


Vastaus #74 : 17.07.2016 klo 20:02:13


Ronaldo on täydellinen urheilija ja lähes täydellinen jalkapalloilija....

Messi ei ole eikä tule olemaan yksi kaikkien aikojen suurimmista ennen kuin hän todistaa voittavansa jotain jossain muuallakin kuin Barcelonassa. Ronaldo on tehnyt sen Valioliigassa, La Ligassa ja nyt myös vihdoin maajoukkueessa, joten hän ansaitsee päästä mukaan keskusteluun.

Tämä on suoranaista diskriminointia jonka perusteella esim maailmanhistorian paras pelaaja ei olisi "suurin kaikista" koska pelaisi vaikkapa Montenegron maajoukkueessa ja Sporting Bragassa. Näinkö pitkälle tämä rahan kanssa huoraaminen on jo mennyt?

 
Sivuja: 1 2 [3] 4
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat
Tietoa