FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.05.2018 klo 13:18:57 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisturnaus 2018, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: [1] 2 ... 36
 
Kirjoittaja Aihe: FC Bayern München 2016/2017 - Carlito's Way  (Luettu 127601 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Finte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Münchenin punaiset & siniset, DFB & Huuhkajat


: 26.07.2016 klo 00:10:16FC Bayern München lähtee tavoittelemaan kaudella 2016/2017 suurinta mahdollista menestystä. Tässä ei ole sinänsä mitään uutta, mutta silti tuntuu jotenkin siltä että kaikki tulee olemaan tästä syksystä eteenpäin toisin.

Carlo Ancelotti on Bayern Münchenin uusi 27. valmentaja Bundesliigan perustamisen jälkeen ja tulee toivottavasti liittymään valtakautensa lopussa seuran valmentajalegendojen joukkoon Lattekin, Trapattonin, Hitzfeldin, Magathin, Van Gaalin ja Heynckesin rinnalle. Carlolla on tähän loistavat edellytykset, koska hän tietää miten suuria seuroja ja suuria pelaajia johdetaan. Carlo Ancelotti ei ole ainoastaan suuri taktikko vaan myös suuri ihminen, josta entisillä pelaajilla ei ole juuri koskaan mitään negatiivista sanottavaa. Päinvastoin suuret pelaajapersoonallisuudet kuten Zlatan tai vaikka Cristiano Ronaldo muistavat aina Ancelottia lämmöllä ja kunnioituksella. Tämä ei ole jalkapallobisneksessä itsestään selvää kuten Münchenissäkin hyvin tiedetään. Karl-Heinz Rummenigge totesi Ancelottin esittelyssä että hän on oikea mies, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Esimakua siitä mihin Bayernin peli Ancelottin komennossa saattaa kehittyä antoi kapteeni Philipp Lahm Manchester Cityä vastaan pelatun harjoitushöntsän jälkeen kun häneltä asiasta kysyttiin. Lahm totesi että peli Ancelottin kanssa on "ein Tick defensiver und mehr auf Konter gelegt". Tästä tuskin nähdään sen suuremmin merkkejä Bundesliigan arjessa, jossa Bayernin on dominoitava pelejä, mutta erityisesti Mestarien Liigassa, erityisesti keväällä, moinen suunnanmuutos ja suurempi taktinen joustavuus saattaisi useimmille Bayernin kannattajille hymyn huulille viime vuosien tärkeimpien hetkien dogmaattisen räpellyksen jälkeen.

Die wichtigsten Neuzugänge

Mats Hummels

Hummelsin siirtyminen takaisin kotiin on ehdottomasti kesän kuningassiirto joka tekee Bayernin puolustuslinjasta ideaalitilanteessa Euroopan kovimman. Tämä siirto on myös viimeaikojen kaupoista Dortmundin kanssa se, josta jää vähiten pahaa makua kenenkään suuhun. Mats on "ein Roter", joka kävi Dortmundissa kasvamassa aikuiseksi palatakseen suuren portin kautta takaisin kotiin. Yhdessä Boatengin ja Badstuberin kanssa muodostaa toivottavasti sellaisen keskustopparikolmikon ettei Alaban ja Kimmichin seikkailuja näillä kentän alueilla tarvitse tulevalla kaudella liiemmin katsella.

Renato Sanches

Sanches oli EM-kisojen suurin komeetta ja valittiinkin ansaitusti kisojen nuoreksi pelaajaksi. Näillä näytöillä ja nälällä Renato tulee varmasti ottamaan paikkansa myös pelaavassa kokoonpanossa kauden alkupuoliskosta lähtien. Vielä täytyy selvittää voiko tämä granaatti olla todella 18-vuotias.


Die wichtigsten Abgänge

Matthias Sammer

Sammerin poistuminen terveydellisistä syistä Bayernin taustavoimista saattaa olla hyvinkin pahin isku lyhyen tähtäimen menestyksen kannalta. Sammer tuli, näki ja voitti Bayernissa kuten aikaisemmillakin uransa pysäkeillä. Kun Uli Hoeneß siirtyi Tagesgeschäftistä hivenen rauhallisemmalle Presidentin postille, syntyi Bayernin johtamisessa aukko, jota Christian Nerlinger ei pystynyt täyttämään. Sammerin saavuttua tilanne oli välittömästi kontrollissa ja fokus siirtyi absoluuttisen menestyksen tavoitteluun. Sammer tarkkaili joukkueen dynamiikkaa taustalta ja puuttui tarvittaessa niin sisäisesti kuin tarvittaessa mediankin välityksellä tendensseihin jotka uhkasivat horjuttaa joukkuetta menestyksen tieltä. Sammer oli yksi tärkeimmistä historiallisen triplan arkkitehdeistä. Thomas Müller on kesälomaltaan todennut että Sammerin puuttuminen arjesta tulee varmasti näkymään ja hänen panoksensa korvaaminen ei tule olemaan yksinkertaista.
http://miasanrot.de/sammer-verlaesst-bayern/

Mario Götze
Götze ei tuntunut kolmena kautenaan koskaan saapuvan Müncheniin ja nyt hän on sitten lopulta poissa kuvioista. FC Bayern taisi kuitenkin olla ehkä nuoresta iästä johtuen hänelle yhtä numeroa liian suuri osoite, koska hän ei missään kohtaa lyönyt itseään toden teolla läpi Säbener Straßen Haifischbeckenissä. Puolen vuoden välähdykset päättyivät aina loukkaantumisiin ja viimeisinä aikoina hän näytti myös menettäneen lopullisesti valmentajansa luottamuksen.

Sebastian Rode
Rode taisteli tiensä suurimman osan kannajista sydämeen kovalla asenteellaan, nöyryydellään ja positiivisuudellaan. Henkilökohtaisesti olisin katsellut Rodea mielellään enemmänkin Allianz Arenan nurmella, mutta ex-valmentajan taktisen jääräpäisyyden edessä ei Frankfurtin pojalla ollut mitään mahdollisuuksia vakuuttaa seurajohtoa kyvyistään. Uusi valmentaja Carlo Ancelotti luottaa varmasti edeltäjänsä tavoin Xabi Alonson palveluksiin ja uutena miehenä hankittu Renato Sancheskin vähentää vapaita peliminuutteja. Vara-varamiehenä tulevaisuus Münchenissä olisi varmasti ollut Rodelle taattu erityisesti hänen esimerkillisen asenteensa takia, mutta nuoren miehen unelma nousta urallaan korkeammalle tasolle vaati siirron Ruhrpottiin. Uskon että mustakeltaiset tulevat olemaan tyytyväisiä hankintaansa.

Mehdi Benatia
Benatia siirtyi korkealla hintalapulla ja korkeilla odotuksilla Müncheniin muttei koskaan onnistunut vakuuttamaan kannattajia tai seurajohtoa tasonsa riittävyydestä. Lukuisat loukkaantumiset eivät myöskään olleet omiaan parantamaan Mehdin asemaa joukkueen hierarkiassa. Nyt sitten lainapohjalla Juveen.

Kader
http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/vereine/1-bundesliga/2016-17/bayern-muenchen-14/kader.html

Trikot

Heim


Auswärts


Champions League


Päätin avata kausitopiikin Kaakun pyynnöstä kiitoksena siitä vaivannäöstä, jonka Kaakku on avauksiinsa aikaisempina kausina laittanut, vaikkei aikaa ja energiaa tämän syvällisemmälle avaukselle itsellä riittänytkään... Aletaan siis keskustella tältä pohjalta!
« Viimeksi muokattu: 26.07.2016 klo 00:15:05 kirjoittanut Finte »
Deu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bayern München & Saksan maajoukkue, Neymar Jr


Vastaus #1 : 26.07.2016 klo 01:36:25

Kiitokset avauksesta! Mielenkiintoisin kausi vähään aikaan tulossa.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Stern des Südens, De Stjärnprydda, Delhi Dynamos


Vastaus #2 : 26.07.2016 klo 03:55:03

Hyvä avaus, kiitos siitä. Tuoppi

Tosiaan erittäin mielenkiintoinen kausi alkamassa, tai treenimatsien osalta jo alkanutkin. Muutama pelaaja on liikkunut molempiin suuntiin ja kaikkein olennaisin asia on tietysti uusi valmentaja Carlo Ancelotti. Mies on eräs kokeneimmista koutseista ja monesti osoittanut osaavansa reagoida pieniin asioihin jopa pelin aikana. Hänellä on hyvä maine pelaajienkin keskuudessa. Vanha ja viisas valmentaja, joka on kuitenkin erinomaisesti nykyfutiksen hermolla.

Kun Pep lähti ja tieto seuraajasta julkaistiin, ajattelin heti, että hyvänkuuloinen valinta. Käytäntö toki osoittaa millaisiin mahtitekoihin Carlo Münchenissä yltää, mutta ilmapiiri on toiveikas. Benvenuti Carlo!

Odotuksissa varmaankin monilla, että nyt siirrytään taas lähemmäs Heynckes-palloa ja pieniä viittauksia siitä on jo näkynytkin niin treeneissä kuin harjoitusmatseissakin. Jälkimmäisissä tosin on peluutettu suurimmaksi osaksi sellaisia pelaajia, joita ei tosipelien alkaessa tulla Bayernin paidassa näkemään. Nuorisokaarti on saanut jopa hämmästyttävän paljon näytönpaikkoja, joka voi olla ennen jostain...ainakin haluaisin niin ajatella. Voi toki olla olemattakin. Suoraviivaisempaa, tehokkaampaa - sitä olisi kai useimpien toiveissa.

Täytyy nyt muistaa, että uuden valmennuksen sisäänajo saattaa viedä vielä sen verran aikaa, että parhaimmillaan joukkue ei ehkä ihan vielä ensimmäisellä kaudella ole, mutta toisaalta Ancelotti-pallo on todennäköisesti helpompi omaksua kuin Guardiolan vastaava. Kapteeni Lahmin lausunto aiheesta kuulosti mielenkiintoiselta.

Hummelsin mukana saadaan paljon sellaista mitä tarvitaan ja mistä osaa ollaan oltu jonkun verran vailla viimeiset kolme vuotta, Matsin pääpelivoima, avaukset, kahdensuunnan peli yms. Tuore Euroopan mestari Renato Sanches on kovasti kiinnostava pelaaja myös ja mahdollisesti suuri tulevaisuuden nimi. Hyvä jo nyt. Myös Julian Green voi saada ainakin osittaisen läpimurron tällä kaudella. 

Vanhasta kaartista ainakin Ribery näyttää olevan vedossa jo heti treenimatseissa, Robben valitettavasti ehti jo loukkaantua. Badstuberin panos tietysti tällä kaudella kiinnostava myös. Lahm varmasti on vielä oma itsensä ja Müller ja Lewa löytänevät tasonsa, kunhan saavat vähän huilia ja kausi pyörähtää kunnolla käyntiin. Alaba on kovassa vireessä jo tällä hetkellä ja Manu Neuer tietysti luotettava maalissa, kuten ennenkin.

Kaiken kaikkiaan joukkue näyttää erinomaiselta, eräs maailman kovimmista seurajoukkueista edelleen. Toivottavasti avainpelaajien loukkaantumisilta säästytään ja saadaan nauttia mahdollisimman paljon hienosta futiksesta. Itselläni taitaa alkaa jo 50. kausi Bayern-fanina. Paljon hienoja vuosia on ehditty kokea.         
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 26.07.2016 klo 09:13:38

seuran valmentajalegendojen joukkoon Lattekin, Trapattonin, Hitzfeldin, Magathin, Van Gaalin ja Heynckesin rinnalle.

Lisätietoa legendakriteereistä? Varsinkin Cramer, mutta myös Peppi menevät heittämällä boldattujen ohi.

ps. Viime vuosien luopioista Lewandowski herätti vähiten intohimoja keltamustien leirissä. Hummels kamppailee tasaväkisesti Götzen kanssa piikkipaikasta.
Tumba

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jumala, joulupukki ja Martti Vainion puhtaus


Vastaus #4 : 26.07.2016 klo 09:40:25

Harrastaako Bayern kenties kevyttä apartheidia pelaajien koppipaikkoja määritettäessä?
Leka Harkko

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 26.07.2016 klo 09:46:31

Enemmän hämmästyttää Magathin nostaminen tuohon legenda ryhmään. :D
Finte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Münchenin punaiset & siniset, DFB & Huuhkajat


Vastaus #6 : 26.07.2016 klo 09:55:52

Lisätietoa legendakriteereistä? Varsinkin Cramer, mutta myös Peppi menevät heittämällä boldattujen ohi.

ps. Viime vuosien luopioista Lewandowski herätti vähiten intohimoja keltamustien leirissä. Hummels kamppailee tasaväkisesti Götzen kanssa piikkipaikasta.

"...wie eine Flasche leer. Ich habe fertig."
"Ich bin ein Feierbiest!"

Legendaarisia sitaatteja legendaarisilta valmentajapersoonallisuuksilta.

Tarvitseeko muuta? Heheh...
Finte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Münchenin punaiset & siniset, DFB & Huuhkajat


Vastaus #7 : 26.07.2016 klo 10:07:01

Enemmän hämmästyttää Magathin nostaminen tuohon legenda ryhmään. :D
Kyllä Kuntopallo-Magath paikkansa legendaaristen valmentajapersoonallisuuksien joukossa ansaitsee.
Hän teki Lahmista miehen.
Finte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Münchenin punaiset & siniset, DFB & Huuhkajat


Vastaus #8 : 26.07.2016 klo 10:15:27

Lisätietoa legendakriteereistä? Varsinkin Cramer, mutta myös Peppi menevät heittämällä boldattujen ohi.

ps. Viime vuosien luopioista Lewandowski herätti vähiten intohimoja keltamustien leirissä. Hummels kamppailee tasaväkisesti Götzen kanssa piikkipaikasta.

Pepistä eri. Täysin hajuton ja mauton persoona. Tätä ei muuta viuhtominen kentän laidalla pelien aikana. Pallonhallintapelin pisti Bayernissa alulle van Gaal. Müllerin ja Badstuberin nosti profeihin van Gaal. Magath suoritti samalla tasolla Pepin kanssa selvästi heikommalla Kaderilla mutta värikkäämmin.
Finte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Münchenin punaiset & siniset, DFB & Huuhkajat


Vastaus #9 : 26.07.2016 klo 10:19:47

Harrastaako Bayern kenties kevyttä apartheidia pelaajien koppipaikkoja määritettäessä?

Näiden koppikuvien lähihistorian tuntevat voivat miettiä sitä kuinka moni taustan veijareista vielä parin vuoden päästä Münchenissä vaikuttaa...
Finte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Münchenin punaiset & siniset, DFB & Huuhkajat


Vastaus #10 : 26.07.2016 klo 15:58:04

Lahmin turinoita Amerikan-kiertueen alusta:
http://m.goal.com/s/de/news/22732/bayern-inside/2016/07/26/25921162/phillip-lahms-kolumne-ancelotti-steht-f%C3%BCr-balance-wie-kein
Kaakku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mia san mia


Vastaus #11 : 26.07.2016 klo 22:42:14

Kiitos erinomaisesta avauksesta. Uudet tuulet tekevät tälle ketjulle enemmän kuin hyvää
Jääpoiju

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Würzburger Kickers


Vastaus #12 : 27.07.2016 klo 15:15:54

Mukava avaus ja hyvä kun Kaakku saanut vapaata tänä kesänä. Pari rapalaakin tuossa ja olihan niihin heti tartuttu.

Joukkue on tosiaan USA:n turneella, harjoitusotteluita muutama, mutta ehkä eniten tässä kauden alkua odotellessa kiinnostaa se, että mitä siirtomarkkinoilla vielä käy.

Epäilen, että tässä vielä ei ollut kaikki liikehdintä.
Effenberg

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bayern München


Vastaus #13 : 28.07.2016 klo 04:39:51

Nyt alkaa Bayern - AC Milan ja Badstuber näyttäisi olevan avauksessa Ylos Toivottavasti mies nyt pysyisi kasassa, vaikka kovin suuret kertoimet tuolle ei taida olla.

PS. Topicin avaukselle vielä Tuoppi
Effenberg

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bayern München


Vastaus #14 : 28.07.2016 klo 05:30:11

2-1 HT Riberyltä ja Alabalta hienot maalit. Badstuberille sattui yksi iso virhe ja Niang pääsi läpiajosta tekemään vapaasti 0-1 maallin. Badstuber otettiin myös heti tämän jälkeen vaihtoon, mutta tuo oli sovittu juttu, että pelaa ensimmäiset 30min ja sitten vaihtoon.

E: 3-3 FT ja rankkareilla 3-5 tappio. Milan tasoitti hirveän boksisähellyksen jälkeen ja siirtyi johtoon onnekkaalla kimmokkeella. Ribery kuitenkin tasoitti pelin lopussa rankkarista. Rankkareilla sitten nähtiin hyviä pilkkuja molemmin puolin, joskin Rafinha toimi epäonnen soturina.
« Viimeksi muokattu: 28.07.2016 klo 06:44:46 kirjoittanut Effenberg »
Finte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Münchenin punaiset & siniset, DFB & Huuhkajat


Vastaus #15 : 28.07.2016 klo 14:12:21

http://m.sport1.de/fussball/bundesliga/2016/07/ihm-fehlt-erfahrung-franck-ribery-kritisiert-pep-guardiola-erneut

Franck sanoo niin kuin asiat on. Tämä sinetöi omat ajatukseni Pepistä ja hänen aikakaudestaan. Pep on hyvä taktikko mutta ei todella taida tulla persoonallisella tasolla muiden kuin kilttien koulupoikien kanssa toimeen. Henkinen valmennus ei taida kuulua vahvuuksiin.

Onneksi Carlo on Münchenissä.
Jääpoiju

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Würzburger Kickers


Vastaus #16 : 31.07.2016 klo 00:39:27

Inter -Bayern Jenkeissä 30 min jälkeen 0-3. Aikamoista. Ihan kuin italiaanoja ei kiinnostaisi pätkääkään.

Jopa Green teki maalin ja sai vähän USA -huutoja.

Ilmeisen kuuma keli, kun on välillä juomataukoja. Nukkumaan.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Stern des Südens, De Stjärnprydda, Delhi Dynamos


Vastaus #17 : 31.07.2016 klo 02:01:30

Inter -Bayern Jenkeissä 30 min jälkeen 0-3. Aikamoista. Ihan kuin italiaanoja ei kiinnostaisi pätkääkään.

Jopa Green teki maalin ja sai vähän USA -huutoja.

Ilmeisen kuuma keli, kun on välillä juomataukoja. Nukkumaan.

Joku 35-astetta siellä on lämmintä. Bayern vaihtoi junnuja ja reservimiehiä kentälle 4-0 tilanteessa ja tyytyi vain pitämään palloa. Lopputulos 4-1 Bayernille. Inter sai suunnilleen ainoasta kunnon paikastaan maalin. Bayernilla oli eväitä jo ensimmäisellä puoliajalla tehdä 2-3 lisää, mutta ilmeisesti kuumuus vei suurimman innon.

Vakuuttava tasoero kyllä tässä parissa Bayernin hyväksi. Vaikka eihän näillä matseilla juuri muuta merkitystä ole kuin antaa valmentajalle vähän uutta dataa käyttöön.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Stern des Südens, De Stjärnprydda, Delhi Dynamos


Vastaus #18 : 31.07.2016 klo 13:06:55

Näissä treenimatseissa ovat näytönpaikkoja saaneet aika yllättävätkin pelaajat. Välillä on kokoonpanossa ollut ehkä 2 avauskokoonpanon miestä ja loput junnuja ja kakkosjoukkueen miehiä. EM-kisapelaajien poissaolo on tietysti näkynyt, mutta siltikin Ancelotti on katsastanut laajalla skaalalla.

Julian Green on ollut sen verran framilla, että saanee jotain roolia myös sarjakauden aikana. Eilenkin teki hattutempun. Muista onkin sitten vaikeampi sanoa josko Carlo näkee käyttöä heille. Hyvä asenne silti valmentajalla. Haluaa oppia perusteellisesti tuntemaan kaikki mahdolliset käytettävissä olevat pelaajat.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #19 : 31.07.2016 klo 14:31:37

Rolex-Kalle on taas haukkunut kaikki: http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/startseite/657034/artikel_rundumschlag-von-rummenigge.html#omfbPost
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Stern des Südens, De Stjärnprydda, Delhi Dynamos


Vastaus #20 : 31.07.2016 klo 16:39:26


Oikeassahan Kalle tällä kertaa on. Ei ottelumäärää voi enää nostaa, jota arvoturnauksien laajentaminen käytännössä merkitsee kaikkine karsintoineen. Sama seurafutiksenkin kohdalla toki. Tietyt pelaajat, jotka osallistuvat sekä seura- että maajoukkueen tapahtumiin, ovat erityisen kovilla. Väsyneenä kasvaa loukkaantumisriski jne.

Tai sitten täytyy alkaa pelata erillisillä jengeillä tiettyjä turnauksia. Samoilla pelaajilla ei voi kaikkeen osallistua.
Atomic

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Bayern München


Vastaus #21 : 07.08.2016 klo 20:51:11

Bayernin Facebook-sivujen mukaan Renato Sanches on sivussa 3-4 viikkoa, lisää tietoa asiasta luvassa myöhemmin. Hienosti käynnistyi pojan ura Münchenissä..
Bud Spencer

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 07.08.2016 klo 22:54:14

Bayernin Facebook-sivujen mukaan Renato Sanches on sivussa 3-4 viikkoa, lisää tietoa asiasta luvassa myöhemmin. Hienosti käynnistyi pojan ura Münchenissä..

Taitaa vamma olla jo EM-kisoista ja ei ole kyse mistään vakavasta kun eilen kuitenkin veti näytöshöntsät Allianzilla..
De Souza

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 08.08.2016 klo 22:35:30

Uli pyrkii sitten marraskuussa jälleen seuran presidentiksi ja Hopfner siirtyy hyvässä yhteisymmärryksessä syrjään. Valinnan suhteen ei liene kauheasti jännitettävää.

Onhan tässä viime vuodet olleet kieltämättä vähän vaisua menoa ja jotain on ikään kuin puuttunut seurasta. Kallekin on lopulta melkoinen läpsyttelijä verrattuna huippukierroksilla käyvään punanaamaan. Toivottavasti Uli on entisensä....

Oma (moraalinen) kysymyksensä on toki, voiko Bayernin tasoinen organisaatio valita rikoksesta tuomittua noin merkittävään toimeen. Bayern kuitenkin henkilöityy niin vahvasti Uliin, että itse olisin kaikesta huolimatta valmis näyttämään tälle peukkua.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Stern des Südens, De Stjärnprydda, Delhi Dynamos


Vastaus #24 : 08.08.2016 klo 23:40:29

Uli pyrkii sitten marraskuussa jälleen seuran presidentiksi ja Hopfner siirtyy hyvässä yhteisymmärryksessä syrjään. Valinnan suhteen ei liene kauheasti jännitettävää.

Onhan tässä viime vuodet olleet kieltämättä vähän vaisua menoa ja jotain on ikään kuin puuttunut seurasta. Kallekin on lopulta melkoinen läpsyttelijä verrattuna huippukierroksilla käyvään punanaamaan. Toivottavasti Uli on entisensä....

Oma (moraalinen) kysymyksensä on toki, voiko Bayernin tasoinen organisaatio valita rikoksesta tuomittua noin merkittävään toimeen. Bayern kuitenkin henkilöityy niin vahvasti Uliin, että itse olisin kaikesta huolimatta valmis näyttämään tälle peukkua.


Seuran toimesta ilmoitettiin, että Uli oli jo ehtinyt käydä Karl Hopfnerin kanssa keskusteluja "hyvässä hengessä", eli Uli on toiminut kuin mafiapäällikkö ja vaikuttanut asioihin ilmeisesti jopa vankilasta käsin. Hän ei milloinkaan edes luopunut todellisesta vallasta, ainoastaan näin tapahtui muodollisesti.

Bayernia vihataan joka tapauksessa jatkossakin, tuli sitten Uli takaisin protokollaan tai ei, ihan sama oikeastaan tässä mielessä kuka/ketkä siellä istuu. Haters gonna hate. Mutta seuran sisäisen moraalin kannalta asia ei kuitenkaan ole samantekevä. Sillä on eroa. Maineen voi pilata vain kerran ja sen jälkeen ihan sama suurelle yleisölle, vaikka tekisi täyden parannuksen ihmisenä ja eläisi nuhteettomasti. Luottamuksen menetystä ei saa ikinä anteeksi kuitenkaan. Eri asia sitten kuka oikeasti uskoo Ulin tehneen parannuksen.

Uli tullaan toki virkaan valitsemaan, sehän jo lähes uutisoitiin. Muodollisesti asian päättää "Jahreshauptversammlung" marraskussa, mutta sillä kokouksella tulee olemaan vain kumileimasimen asema käytännössä. Tästä ja edellä mainituista muista syistä en itse voi tälle päätökselle peukuttaa.     

 
Sivuja: [1] 2 ... 36
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines