FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.04.2018 klo 19:12:16 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisturnaus 2018, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 25 [26] 27 ... 36
 
Kirjoittaja Aihe: FC Bayern München 2016/2017 - Carlito's Way  (Luettu 127384 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Leka Harkko

Poissa Poissa


Vastaus #625 : 21.04.2017 klo 07:04:41

Mielenkiintoista nähdä miten uudelleen rakennusprojekti aloitetaan ja millä tavalla.

Edellisen kerran kun hommaa venytettiin kalkkiviivoille haki Bayern vauhtia Uefa cupista ja sitten laitettiinkin taas all-in tyyliin koko paketti uusiksi, ja rinkiin tuli valmiita pelimanneja.

Alexis lienee sellainen nimi joka on pantu paperiin merkittävällä kirjainkoolla, enkä yllättyisi jos sitä yhtä katufutaajaakin yritettäisiin samasta osoitteesta kysellä.
Callit

Poissa Poissa


Vastaus #626 : 21.04.2017 klo 09:37:54

Mielenkiintoista nähdä miten uudelleen rakennusprojekti aloitetaan ja millä tavalla.

Edellisen kerran kun hommaa venytettiin kalkkiviivoille haki Bayern vauhtia Uefa cupista ja sitten laitettiinkin taas all-in tyyliin koko paketti uusiksi, ja rinkiin tuli valmiita pelimanneja.

Alexis lienee sellainen nimi joka on pantu paperiin merkittävällä kirjainkoolla, enkä yllättyisi jos sitä yhtä katufutaajaakin yritettäisiin samasta osoitteesta kysellä.
Itse en vielä lähde spekuloimaan nimillä, mutta jotain tuntuvaa tulee varmasti tapahtumaan. Kickerissä oli listattu pohdittavia asioita, ja ne näyttivät olevan Ulin kynästä eli seurajohdon vuotoja. Ancelottilla on luottoa, mutta ei enää rajattomasti.

Da Costa, Coman ja Sanches ovat jälleen kerran esimerkkejä siitä, ettei jalkapallomaailman eliittiin nousta oppisopimuksilla. Robbery pitää jossain väiheessa korvata, ja vuosi sitten kaikki näytti hyvältä. Näyttääkö nyt? Kehitystä on tapahtunut, mutta ainoastaan verkkareitten polvipusseissa, eikä kukaan edes kehtaa ehdottaa, että tuossahan meillä on valmis seuraaja.

Jotenkin tuntuu, että tämä typeryys on erityisesti Bayernin juttu. Vai kenties Raun ja Rensingin tapaukset pukkaavat mieleen, kun niille tuli aikanaan makeasti naurettua.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Stern des Südens, De Stjärnprydda, Delhi Dynamos


Vastaus #627 : 21.04.2017 klo 18:01:26

En eläessäni ole halunnut enkä kyennyt ymmärtämään näitä oman etunsa ajajia ja takinkääntäjiä. Pelin itää olla reilua, ja jokainenhan sen tajuaa, ettei tekniikka voi kuin edistää sitä. Maailman pahin painajainen KAIKILLE: pallo niukasti maalilinjan yli MM-finaalissa, ja sen tietää ihan kaikki... paitsi se, jonka pitäisi tietää se.

Jawohl. Pelin pitää ehdottomasti olla reilua ja kaikki olisi tehtävä tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Uusin teknologia käyttöön mahdollisimman pian ja laajasti. Peli nopeutuu koko ajan ja tuomarivirheet lisääntyvät sitä mukaan. Vaarana on, että koko touhusta menee maku, jos ei pian toimita tässä asiassa.
tatustin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Bayern, HPS


Vastaus #628 : 21.04.2017 klo 19:42:01

Vidalilta ei tainnut olla ensimmäinen tuplakeltainen ja olisi voinut lentää ulos jo aiemmin. Kurikassa asti nähtiin, että mies olisi pitänyt ottaa viimeistään toisen puoliskon alussa vaihtoon. Valmentajan piikkiin sinänsä siis tämä minun mielestä.

Joukkueesta lähtee siis avauksesta Lahm ja Xabi. Ribery alkaa olemaan myös ikänsä puolesta lähinnä vaihtopenkin kautta tuleva jaThiago ei missään vaiheessa Bayernin avauksen tasoinen pelaaja ole ollutkaan, Costakaan ei ihan sellaiselta pelaajalta, jonka ympärille joukkuetta kasataan, vaikuta. Aikamoinen myllerrys siis tulossa, 3-4 avauskokoonpanon pelaajaa tarvitaan, jotta rapistuva runko saadaan korvattua.

En nyt millään jaksa käydä ketjua loppuun, mutta en voi olla ainoa saati ensimmäinen joka tähän epäkohtaan puuttuu? Thiago ollut tämän kauden paras yksittäinen pelaaja ja noussut, vihdoin ja viimein, sille tasolle jota on odotettu.
Callit

Poissa Poissa


Vastaus #629 : 21.04.2017 klo 20:45:29

Thiagolle tosiaan puhtaat paperit tästä kaudesta, mutta ymmärrän kyllä epäilijöitäkin. Hymiö.

Aika kovaa iskee nyt tosiaan tuo uudistumisen tarve. Siinä säilynee Vidalinkin työpaikka, kun energia ja rahat kuluu muihin uudistamisiin. Ja taas kerran nähdään kuinka vaikeata niitten todellisten huippupelaajien haaliminen on. Maailma on täynnä hyviä laitureia ja laitapakkeja, mutta kuka korvaa tädellisesti Robberyn ja Lahmin?
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #630 : 21.04.2017 klo 20:49:51

Thiago voi iskeä hattutempun Mestarien liigan finaalissa, ja miestä huudettaisiin ulos muutaman nimimerkin toimesta väärän passin vuoksi. Müller on puolestaan pelannut kohta kaksi kautta penkin alle, mutta silti miehen penkityksiä ihmetellään viikosta toiseen. Tarjoaisikohan ManU vielä 100 miljoonaa?
Müllermilch

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Traditionsvereine


Vastaus #631 : 21.04.2017 klo 20:57:14


En nyt millään jaksa käydä ketjua loppuun, mutta en voi olla ainoa saati ensimmäinen joka tähän epäkohtaan puuttuu? Thiago ollut tämän kauden paras yksittäinen pelaaja ja noussut, vihdoin ja viimein, sille tasolle jota on odotettu.
:D. Jos näin on niin ei sitten mikään ihme, että meno CL:ssä tyssäsi jo tässä vaiheessa.

En kiistä, etteikö Thiago olisi ihan hyväkin pelaaja, mutta Bayernin kaltaiseen joukkueeseen ei yksinkertaisesti sovi. Jonnekin Barcelonan pimputtelu-pamputtelujengiin sopisi varmaan oikeinkin hyvin. Lisäksi tuppaa isoissa peleissä olemaan lähes näkymätön tai suorastaan paska, vaikka silloin juuri sitä roolia pitäisi ottaa. Ja fyysisyys puuttuu kokonaan.

Toista se oli, kun Bayernin keskikentän pohja muodostui Schweinista ja Martinezista eikä ihmekään, että juuri heidän kanssa saavutettiin myös se tripla. Nyt siellä on heidät korvanneet Thiago ja Alonso ja sitten ihan mietaina ihmetellään mämmiropposten ääressä, kun CL-kausi loppuu vuosi toisensa jälkeen ennen aikojaan.
Effenberg

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bayern München


Vastaus #632 : 21.04.2017 klo 22:04:26

:D. Jos näin on niin ei sitten mikään ihme, että meno CL:ssä tyssäsi jo tässä vaiheessa.


Vahva eri tähän. Thiago on oikeasti ollut Bayernin parhaita läpi kauden (Lewa nyt on mielestäni ollut suvereenisti paras). Realia vastaan nyt vain sattui pari kehnompaa peliä, mutta valitettavasti kukaan muukaan ei loistanut Realia vastaan. Thiagoon ei tämä kauden UCL kuitenkaan kaatunut.
Kaakku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mia san mia


Vastaus #633 : 21.04.2017 klo 23:04:12

Müller on puolestaan pelannut kohta kaksi kautta penkin alle, mutta silti miehen penkityksiä ihmetellään viikosta toiseen. Tarjoaisikohan ManU vielä 100 miljoonaa?

Viime kaudella 32 maalia ja 12 maaliin johtanutta syöttöä 49:ssä pelissä. En tiedä millaisia odotuksia oli kauden alussa jos tuo meni penkin alle.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #634 : 21.04.2017 klo 23:36:39

Käsi ylös virheen merkiksi, kyllähän jopa tuo viime kauden toinen puolisko oli ihan tehokas. Kesän kisat taisivat hämätä. No eipä tuo muuta pointtiani kuitenkaan.

Toisen puhtaan kärjen hankinta yhden kärjen taktiikalla jatkettaessa ei kuitenkaan pitäisi olla prioriteetti. Teräskuntoinen Lewandowski pelaa lähtökohtaisesti aina, joten hankala penkille on hankkia kovaa pelimiestä. Nyt kävi vain todella huono tuuri olkapään kanssa. Robben puolestaan mietityttää, mies on vielä tämän kauden aikana kentällä ollessaan kantanut Thiagon kanssa vastuun paikkojen luonnista. Ikä alkaa väkisin painaa.
Leka Harkko

Poissa Poissa


Vastaus #635 : 22.04.2017 klo 09:11:52

Thiagohan ei käsittääkseni edes tällä kaudella ole pelannut keskikentän pohjalla vaan pääasiassa kärjen takana. Keskikentän pohjaa on pitänyt Vidal Alonso pari. Ei UCL tosiaan Thiagoon kaatunut, saati keneenkään muuhuun pelaajaan vaan ihan puhtaaseen ylilautumiseen, jos otteluparissa tuloksena on 2 punaista. Lisäksi voisin väittää, että loukkaantumisilla voisi olla joku korrelaatio, mutta sehän ei tässä topicissa ole validi syy ollut viimeisen 3 ja puolen vuoden aikana? ;)

Voisin kuvitella, että kabineteissa asti vituttaa Mullerin totaalinen katoaminen kuvasta. Viime kausilla hänen harteilleen pystyi laittamaan ratkaisijan roolin ja hän vastasi niihin säntillisesti. Nyt mies ei taida olla juurikaan minkään asteen vaihtoehto, mikä on ihan ymmärrettävää.

Ensi kaudeksi joukkue tarvitsee takalinjoille jotain muuta kuin kristallia, pallollisen tietokoneen pohjapelaajaksi, sekä laidoille tarvitaan ihmemiehiä jos Costan ja Comanin kohdalla lyödään hanskat tiskiin. Ancelottin tuntien hän ei paljon siirtomarkkinoilla tule antamaan arvoa kehitysyksilöille vaan nyt taas haetaan valmiita pelaajia. Ancotti palkattiin tuomaan CL-pytty takaisin saksaan ja uskoisin, että nyt taas pannaan all-in siirtomarkkinoilla, kuten superseuran kuuluukin tehdä.
Jääpoiju

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Würzburger Kickers


Vastaus #636 : 22.04.2017 klo 12:53:13

Kertoo kyllä kovista odotusista, kun seurajoukkueessa "tehot" 8+15 on surkeutta. Ja Leverkusen-matsissa yksinäisenä kärkenä juuri sairaslomalta palattuaan... Sanoisin, että eivät olleet ihan tähdet oikeassa asennossa.

Totta on, että totuttuun tärkeitä maaleja tekevään Mülleriin eroa on paljon, mutta kyllähäntuo suoritus vielä ihan kelvollinen on.

Thiago on pelannut hyvän kauden ja onkin ollut parhaimmillaan ja hyödyllisimmillään juuri kasina tai kymppinä. Puolustuksen suuntaan ei oikein apuja löydy, ja monta kertaa mainitsemani ylimielisyys paistaa yhä läpi. Turhauttavaa, kun pallonhallinta / hyökkäys menetetään, kun Thiago neppailee ylimielisesti naurettavan helpon ja lyhyen syötön. Tosin sen vastapainoksi on upeita ohituksia ja hienoja syöttöjä. Jos jotain saa toivoa, niin vielä tarkkuutta helppoihinkin tilanteisiin ja vähän fyysisyytä ja röyhkeyttä puolustussuuntaan. Ja focusta, eli ei vaarallisessa tilassa ryntää päälle ja ole helposti ohitettava, vaan peruuttelee ja peittää ja hidastaa vastustajaa, jotta oman joukkueen apuja tulee mukaan.

Effenberg

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bayern München


Vastaus #637 : 22.04.2017 klo 13:08:12

Kertoo kyllä kovista odotusista, kun seurajoukkueessa "tehot" 8+15 on surkeutta. Ja Leverkusen-matsissa yksinäisenä kärkenä juuri sairaslomalta palattuaan... Sanoisin, että eivät olleet ihan tähdet oikeassa asennossa.

No viimeisen neljän kauden aikana on tainnut tehdä joka kausi "kendotehoilla" 40 pistettä, nyt on jäämässä reiluun puoleen siitä. Onhan tuo melkoinen tason romahdus ku yhtäkkiä puolet tehoista katoaa.
Jääpoiju

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Würzburger Kickers


Vastaus #638 : 22.04.2017 klo 13:15:55

No viimeisen neljän kauden aikana on tainnut tehdä joka kausi "kendotehoilla" 40 pistettä, nyt on jäämässä reiluun puoleen siitä. Onhan tuo melkoinen tason romahdus ku yhtäkkiä puolet tehoista katoaa.

Voisikin sanoa, että on tällä kaudella laskeutunut tavallisten kuolevien tasolle. Viisi (?) edellistä kautta tosiaan "tehot" noin viiskymmentä per kausi, eli enemmän kuin neljäkymmentä.

Viisikin kautta kun vetää noin ja on edelleen "se bundestuhnu" joidenkin mielestä, niin peukkua vaan.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Stern des Südens, De Stjärnprydda, Delhi Dynamos


Vastaus #639 : 22.04.2017 klo 20:45:49

Tämä kausi, oikeastaan kisoista asti jo, on Mülleriltä ollut ennennäkemättömän ailahteleva. Hyviäkin matseja on toki joukossa ja maalitilanteiden luojana, syöttäjänä tai toisena syöttäjänä, Thomas on ladannut hyvät luvut tiskiin tänä talvenakin ja muutama kierros sitten oli jopa syöttöpörssin kärjessä. (Nyt en ole tarkistanut tilannetta.) Samanlaista dominointia ei kuitenkaan ole nähty pelistä peliin mihin on totuttu ja mitäpä sitä kiistämään, kun numerot puhuvat puolestaan. Onko Thomasin ura jo kääntynyt laskusuuntaan, se nähdään ensi kaudella. Toivottavasti hän saa vielä kaikki palaset kohdalleen.

Thiago on ottanut parikin askelta eteenpäin tällä kaudella, onnistunut, saanut peliaikaa ja vastannut huutoon. Erittäin hyvä kausi häneltä. Hänellä on kuitenkin rahkeissa varaa vieläkin parantaa. Huipputaitava ja monipuolinen kaveri, jonka parhaat pelikaudet lienevät vielä edessä. Hänen pehmeätä pallokosketustaan on ilo katsella. Vielä hiukan malttia ja kokemuksen kautta tulevaa pelikäsityksen viilaamista, niin Bayernilla on käsissään todellinen timantti.

Ehkä eniten pistää ajattelemaan nuori Renato Sanches. Häntä pitäisi nyt ajaa sisään aivan systemaattisesti kauden viimeisissä peleissä. Uskon edelleen nuorukaisen potentiaaliin. Se vaan pitää saada esiin. Myös Kimmichille mahdollisimman paljon minuutteja, bitte schön! Hänen on ensi kaudella astuttava todella suuriin saappaisiin. Ja ainakin täytyy katsoa onko hänestä siihen. Nyt olisi jo aloitettava alustamaan tulevaa sesonkia.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #640 : 22.04.2017 klo 23:09:14

Useammassa lehdessä on kirjoitettu, että Kimmich olisi Lahmin korvaaja, mutta tänäänkin Rafinha hääri tuolla paikalla. Mies ajetaan vasta kesällä tuolle paikalle sisään, vai onko tuo vain jotain lehtien täytettä?
Puuhapete

Poissa Poissa


Vastaus #641 : 23.04.2017 klo 13:43:44

Useammassa lehdessä on kirjoitettu, että Kimmich olisi Lahmin korvaaja, mutta tänäänkin Rafinha hääri tuolla paikalla. Mies ajetaan vasta kesällä tuolle paikalle sisään, vai onko tuo vain jotain lehtien täytettä?

Tätä ihmettelin itsekin, että mitä helvettiä?
Kimmichin rooli on Pepin ajoista romahtanut, melko hämmästyttävää että kaksi huippuvalmentajaa näkee pelaajan noin eri tavalla. Jos Kimmichille ei ensi kaudella ole suunnitteilla säännöllistä avauksen paikkaa, ei kannata jatkaa Bayernissa. Ottajia hänelle riittäisi varmasti. Voisiko jopa olla, että Joshua on ilmoittanut, että oikea pakin paikka ei nappaa?

Thiago pelasi todella vahvan kauden, heikot Real-matsit toki laskevat arvosanaa. Puuttuva fyysisyys noin kovissa matseissa voi olla ongelma jatkossakin. Mutta avauksen pelaaja heittämällä. Hänenkin pelaamisensa helpottuu, kun riippakivi poistuu kuutospaikalta. Tosin kysymys kuuluu, kuka siihen tulee, Rudy? Tuleeko riittämään?

Müller on ollut todella heikko jo pitkään, ihan sama mitä tehosarakkeessa lukee. Hän on jostain syystä menettänyt hieman ketteryyttään ja nopeuttaan ja kun ne eivät aikaisemminkaan vahvuuksia ole olleet, niin tuntuu olevan myöhässä ja tekevän hitaita ratkaisuja vähän joka paikassa. Tuo voi kuitenkin vielä tulla kuntoon. Hyvä kesäharjoittelu ja ennenkaikkea itseluottamus takaisin.

Renato Sanches on lisäksi pelaaja, mikä ihmetyttää kovasti. Minuutteja ei tule käytännössä ollenkaan vaikka Portugalin majussa kelpo esityksiä. Ancelotti ei ainakaan mua vakuuttanut ekalla kaudellaan, ihan sama mitä muut on mieltä.
Esimerkkinä muutama pointti:
-junnuja ei peluuteta kunnolla edes etukäteen selvissä peleissä
-reagoidaan huonosti pelin sisällä selvään ongelmaan (Vidal kuin raivo härkä ja kortti jo alla)
-pelillisesti ollaan menty iso askel taaksepäin viime kaudesta, tosin Real-peleistä plussa jengille
-Real-pelien miinuksena järkyttävä pelaaminen vajaalla

Positiivisena puolena on ollut vähemmän loukkeja. En usko, että Ancelottin kausi tulee kestämään kolmea vuotta.

Leka Harkko

Poissa Poissa


Vastaus #642 : 23.04.2017 klo 15:12:15

Ancelotti on hyvä valmentaja, mutta jos yhtään tunsi hänen menneisyyttään on hänellä hyvinkin erilainen lähestyminen futikseen kuin Guardiolalla. Ancelotti harvemmin on luottanut nuorisoon saati kasvattanut pelaajia, vaan lähtökohtaisesti hän pelaa varman päälle ja luottaa rutiiniin ja kokemukseen. Nostaako Kimmich ja Sanchez kytkintä kesällä? Mene jä tiedä. En yllättyisi jos ensimmäinen löytyisi ensi kaudella Yayan paikalta Englannissa. Onneksi näyttää siltä, että fanisuosikki Rode olisi tekemässä lähtöä Dortmundista. Siinäpä messias, jonka perään huudeltiin viime kaudella. ;)

Luulisi Ancelottin tämän kauden jo osoittaneen kovimmallekin denialistille, että Guardiola teki poikkeuksellisen menestyksekkään projektin Munchenissä vaikkei kirkkainta kruunua tullutkaan.
De Souza

Poissa Poissa


Vastaus #643 : 23.04.2017 klo 15:29:24

Useammassa lehdessä on kirjoitettu, että Kimmich olisi Lahmin korvaaja, mutta tänäänkin Rafinha hääri tuolla paikalla. Mies ajetaan vasta kesällä tuolle paikalle sisään, vai onko tuo vain jotain lehtien täytettä?

Rummenigge tuota ideaa on kaiketi ennen kaikkea toitottanut julkisuudessa, Ancelottin en muista asiaa kommentoineen. Kimmich on pelannut lähes poikkeuksetta keskikentällä italialaisen alaisuudessa. Ja jos pelaajalta itseltään kysytään, veikkaan, että keskikentällähän tuo haluaisi pelata. Toki keskikentälläkin olisi nyt roolia tarjolla, kun Alonso eläköityy.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #644 : 24.04.2017 klo 07:54:03

Alexis Sanchez, Kyle Walker ja huippukaveri keskikentälle, siinä päivän Kickerin huhuilemat vahvistukset kesälle.
Callit

Poissa Poissa


Vastaus #645 : 24.04.2017 klo 08:07:25

Pepin ja Ancelottin totaalisen erilaiset käsitykset Kimmichistä ovat kaikkien nähtävillä, eikä tilännetta helpota yhtään Killer-Kallen puheet paikasta, jossa poika ei itse edes halua pelata. Eli ei muuta kuin kesällä pois, manchesterilaiset maksaa sen mitä on tarvis.
Jääpoiju

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Würzburger Kickers


Vastaus #646 : 24.04.2017 klo 09:46:46

Kimmich on kuitenkin Löwin suosikki, joten jos peliaikaa ei heru Münchenissä, on tosiaan syytä vähintäänkin antaa mies lainalle johonkin, jossa peliaikaa ja vastuuta tulee.

Kuten jo kierrostopiciin kirjoitin: Robbenin korvaajan kanssa ei ole kiirettä, mieshän on taas elämänsä vireessä. Vasemmalle laidalle soisi pysyvämpiä uusia tuulia. Ribéry on vielä parhaimmillaan maailmanluokkaa, mutta usein ei sinne enää nouse.

Jotenkin tuntuu, että Coman ja Costa eivät ole kotiutuneet Müncheniin. Etenkin kun seuraa eleitä ja ilmeitä kentän ulkopuolella (kuten treeneissä tai yleisötapahtumissa, kuten joulumarkkinat), paistaa heidän naamaltaan sellainen kärsimys, että ei ihme jos peli ei kulje. Harmi sinällään, kun tuntuvat hyviä futaajia olevan.
Finte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Münchenin punaiset & siniset, DFB & Huuhkajat


Vastaus #647 : 24.04.2017 klo 19:08:10

Tästä tuli jo jokin aika sitten kirjoitettua mutta toistetaan nyt ajankohtaisuuden vuoksi että Bayernin kannalta taisivat mennä Pepin ja Carlon valtakaudet väärin päin...

Carlo olisi mehustellut huippuaan lähenevän kaaderin kanssa parit Henkelpotit Müncheniin ilman suurempia taktisia muutoksia Juppin ajoista. Lisänä muutamia täsmähankintoja niinkuin Lewa oli...

Kun Zenit olisi ylitetty paikalle saapuisi Pep mullistamaan kuvioita ja ajamaan uusia tähtiä (Kimmich, Sanches, Costa, Coman...) sisään.

Nyt meni sitten näin päin...

Callit

Poissa Poissa


Vastaus #648 : 24.04.2017 klo 21:03:55

Costa ja Coman tuntuivat aluksi kotiutuneen Müncheniin oileinkin hyvin, mutta peliajan myötä tuntuvat fiililsetkin laskeneet. Ensi kaudella jaetaan kaiken muun ohella MM-kisapaikkoja, joten paine ei ainakaan vähene.

Fintellä ihan hauska ajatusleikki, mutta nyt eletään tpsiaan tämän mukaan. Onko muuten kesäksi huhuttu yhtäkään todellista vahvistusta?
tatustin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Bayern, HPS


Vastaus #649 : 24.04.2017 klo 23:44:28

Onko kukaan seurannut yhtään tarkemmin Bayenin kakkosjengin otteita tällä kaudella ?

Itse tulee harvemmin heidän otteitaan seurattua edes statistiikan osalta, mutta silmiinpistäviä pelaajia ovat Marco Hingerl sekä Milos Pantovic. Molemmat iskeneet kymmenkunta maalia mieheen. Hingerl näyttää pelanneen viimeisen kahden kauden aikana oikeastaan jokaista pelipaikkaa kärkeä ja veskaria lukuunottamatta.

Pantovic on myöskin mielenkiintoinen tapaus. Teki liigadebyytin jo viime kaudella (92 minuutilla sisään) ja tällä kaudella 10 maalia, pelannut niin kärjessä kuin laidassa melkeinpä puoliksi. Bayern IIssä näyttänyt suurin osa kärjen peliajasta menneen jollekkin kesällä hankitulle 2. bundesjyrälle. Pantovic on kotikylän poikia, Münchenissä syntynyt mutta toistaiseksi pelannut Serbian maajengissä alle 21-vuotiaissa.

Molemmilla kavereilla ikää vasta parikymmentä, mutteivät ole vielä mitään ihmetekoja esittäneet Regionalligan puolella joten ammattilaissopimusta ei kummallakaan vielä ole.

Ammatilaissopimuksella jo pelaavat Fabian Benko sekä Niklas Dorsch pelanneet molemmat isoja minuutteja, Dorsch melkeimpä järjestään 90 minuutin mies aina kunnossa ollessaan.

Olisi kiva kuulla joltain enemmän seuranneelta voiko tuolta "alakerrasta" odotella kenenkään nousevan tulevaisuudessa ykkösjengin mukaan ja jopa maailman huipulle. Tälle alkaa olemaan kova, kova tarve, sillä Lahmin lopettaessa ja Sauna-Badin poistuessa kaaderista on Thomas Müller melkein ainoa "oman pojan" kriteerit täyttävä kaveri. Tottakai Hummels voidaan laskea tähän kategoriaan, riippuen keneltä kysyy. Kuten sanottu Robben ja Ribery ovat olleet seurassa pitkään ja heidät mielletään jo "meidän miehiksi", kuten myös jo melkein kymmenen vuotta Münchenissä viihtynyt Alaba. Neuer ja Boateng ovat fanien rakastamia, mutta omaavat molemmat kuitenkin hieman "ulkolaisen" leiman.

Viestin loppuosa hieman sekava mutta ymmärrätte varmaan pointin. Lisää kotikylän poikia ja sassiin.

 
Sivuja: 1 ... 25 [26] 27 ... 36
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines