FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.02.2024 klo 15:28:43 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 19
 
Kirjoittaja Aihe: Club Atlético de Madrid - España entera se siente colchonera  (Luettu 106666 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
CCh

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Jude Bellingham, Perpa, Klubi, Mousa Dembélé


Vastaus #25 : 02.08.2016 klo 10:46:09

Itseäni ainakin Gameiron hankinta lämmittää kovastikin. Hänestä saadaan luottokärki seuraavaksi 2-3 kaudeksi.

Avauksessa Griezmann-Gameiro -tutkapari herättää ainakin paperilla kauhua. Lisäksi ajatus, että Gameiro voidaan laittaa avaukseen tai ottaa tietyissä peleissä kentälle vaihdosta Griezmannin tilalle, vähentää molempien kuormitusta erityisesti kevään otteluruuhkassa.

Mutta voiko olla todella niin että Gameiro on vain 1,72m pitkä? Itselläni on jäänyt mieleen Sevillan peleistä kuva hänestä paljon skrodempana target-kärkenä, jolla on hyvä tekniikka ja viimeistely. Noh, ilmeisesti allekirjoittanut on ollut tässä mielikuvineen väärässä.
törppö espoosta

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 02.08.2016 klo 11:38:38

Toisessa paikassa luki 178cm ja toisessa 172cm. Varmaan ihan hyvä hankinta, pitää muistaa että Costa kylvää kauhua mutta on valtaosan kaudesta telakalla. Ja sitten vielä pelikiellot päälle.....
atleti

Poissa Poissa


Vastaus #27 : 03.08.2016 klo 08:44:32

Simeone sai muuten odotetusti tahtonsa läpi ja Galatasaray-treenipeli Istanbulissa peruttiin, joten seuraavan kerran Atlético pelaa vasta kahden viikon kuluttua Cádizia vastaan.
Galatasarayn tilalle saatiin peli serie A:han noussutta FC Crotonea vastaan, peli kaiketi vieraissa ja 6.8.
El Sabio de Hortaleza

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atleti


Vastaus #28 : 03.08.2016 klo 17:04:21

Theo Hernández ja Emiliano Velázquez ovat siirtymässä vahvistamaan sarjaan nousseen Alavésin puolustusta. Theo varmasti lainan merkeissä, mutta Velázquez onkin hieman erilainen tapaus. Uruguayn miesten maajoukkueringin ovia kolkutteleva toppari on pelannut kaksi viimeistä kautta lainalla Getafessa. Ensimmäinen kausi kului mainiosti, mutta viime kaudella oli osan kautta kolmos- ja nelostopparin roolissa. Tuskin saa koskaan oikeaa mahdollisuutta Atletissa ja myynti lienee todennäköisin skenaario. Theon lainaa sen sijaan voi pitää pienoisena yllätyksenä, koska Simeonenkin kommenteista pystyi päättelemään sen, että Atlético suunnitteli Theon pysyvän plantillan mukana toimien Filipen backupina. Mitä se tarkoittaa Javi Manquillon suhteen, jota pidettiin ensimmäisenä lähtijänä? En jaksa uskoa Atletin lainaavan kumpaakin, koska silloin joukkueeseen jäisi vain kolme laitapuolustajaa. Riittääkö ylipainoisena pretemporadalle saapuneen Manquillon taso Atléticoon? Saa nähdä, itse epäilen. Cholona myisin cantenaron takaisinosto-option kera muualle.

Bastón on matkalla Englantiin ja Óliver on ilmeisesti palaamassa Portoon. Toivottavasti Atlético saa laitettua kummankin perään takaisinosto-optiot. Myös Giménezin mahdollisesta lähdöstä nousi pienoinen kohu, kun toppari mokasi sosiaalisessa mediassa ladatessaan privaatiksi tarkoitetun viestin julkiseksi, jossa uruguaylainen puhui harkitsevansa lähtöä Saksaan tässä kuussa. Kolmostopparin paikkaa hallussaan pitävä Giménez ei lähde Calderónilta alle 60 miljoonan. Mahdollisen myynnin tapahtuessa voisi olettaa, että Atlético yrittää ostaa vielä yhden pelaajan, mutta mihin joukkue tarvii vielä vahvistuksia? Mielestäni ei mihinkään.
El Sabio de Hortaleza

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atleti


Vastaus #29 : 05.08.2016 klo 11:44:21

Theon laina Alavésiin virallistettiin ja cantenaro teki samalla pitkän jatkosopimuksen. Velázquezin laina samaan seuraan on vielä hieman auki Sportingin astuttua neuvotteluihin mukaan. Atlético haluaa lainasta puoli miljoonaa ja Alavés yrittää hinata hintaa alemmaksi. Borja on menossa lainalle ilmeisesti West Bromiin, toivottavasti ilman osto-optiota, koska Bastón olisi mitä parhain Torresin korvaaja ensi kesänä. Atleti ja Porto jatkavat neuvotteluita Óliverin suhteen. Lusitaanit haluavat ostaa pelaajan kokonaan itselleen, mutta lähtökohtiin nähden Atleti hieman yllättäen epäröi ja olisi valmis lähettämään Óliverin vain lainalle.

Jotan ja Borrén kaksinkamppailu lähenee kohta loppuaan, kumpi jää Calderónille vai jääkö kumpikaan? Alessio Cerci on palannut Madridiin kuntouttamaan leikattua polveaan, mutta italialainen ei missään nimessä kuulu Simeonen suunnitelmiin ja Cerci lähtee lopullisella siirrolla muualle lähiaikoina. Thomas ilmoitti kieltäytyneensä Southamptonin 15 miljoonan tarjouksesta, koska haluaa jatkaa kilpailuaan keskikentällä hieman suuremmassa roolissa. Samaan aikaan Griezmann valittiin Euroopan paras pelaaja-kilpailun kolmen parhaan joukkoon. Seurapresidentti Cerezo varmisti, ettei Atleti osta enää pelaajia tässä siirtoikkunassa, joten tällä joukkueella pitäisi pärjätä seuraavat puolitoista vuotta siirtokiellon takia.
atleti

Poissa Poissa


Vastaus #30 : 05.08.2016 klo 12:58:53

Kolmostopparin paikkaa hallussaan pitävä Giménez ei lähde Calderónilta alle 60 miljoonan. Mahdollisen myynnin tapahtuessa voisi olettaa, että Atlético yrittää ostaa vielä yhden pelaajan, mutta mihin joukkue tarvii vielä vahvistuksia? Mielestäni ei mihinkään.
Kuka on Godinin lisäksi muka edellä, Savic se nyt ei ainakaan ole ja Lucas on myös vielä puhdas back-up?

e. vaikka omasta mielestä Lucas on jo Savicin edellä, mutta näin ei ainakaan loppukaudesta ollut Cholon mielestä
« Viimeksi muokattu: 05.08.2016 klo 13:12:00 kirjoittanut atleti »
El Sabio de Hortaleza

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atleti


Vastaus #31 : 05.08.2016 klo 15:22:17

Kuka on Godinin lisäksi muka edellä, Savic se nyt ei ainakaan ole ja Lucas on myös vielä puhdas back-up?

e. vaikka omasta mielestä Lucas on jo Savicin edellä, mutta näin ei ainakaan loppukaudesta ollut Cholon mielestä

Niin, se on varmasti mielipidekysymys. Savic on sijoittumisessa ja virheettömyydessään huomattavasti Giméneziä edellä, mutta Giménez on sen sijaan nopeampi ja etenkin pallon kanssa paljonkin parempi. Savicin ainoa ongelma on se, että Godín on samantapainen puolustaja ja Simeone on halunnut tosiaan hieman pallovarmemman topparin Godínin rinnalle, joten kilpailutilanne on ainakin saavutettu. Kumpi on lopulta se niin sanottu avaava toppari? Vaikea sanoa, mielestäni riippuu aika pitkälti vastustajasta.

Itse laittaisin ainakin ennalta vaikeisiin ja haastaviin peleihin Savicin Godínin rinnalle, juuri kuten Cholo finaalissa teki, koska pelinavaaminen ei kuulu millään tavalla toppareiden tehtäviin sellaisissa otteluissa. Toivottavasti Giménez jää Atletiin kilpailemaan pelipaikastaan, koska potentiaalia riittää vaikka mihin ja jos se realisoituu kunnolla, niin minä en ainakaan näe mitään syytä miksi Giménez ei voisi olla Atletin avaava toppari seuraavat kymmenen vuotta.
El Sabio de Hortaleza

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atleti


Vastaus #32 : 07.08.2016 klo 14:49:15

Crotone 0-2 Atlético

Varsin nopeasti Galatasaray-episodin jälkeen uuden vastustajan saanut Atlético matkasi Crotonen vieraaksi Etelä-Italiaan. Simeone otti mukaansa melkein parhaansa kokoonpanonsa, kun Madridiin jäivät ainoastaan muualle siirtyvät Bastón, Óliver ja Manquillo, sekä pieniä kolhuja parannelleet Gameiro ja Giménez. Tähän väliin, Swansea on ilmeisesti tarjonnut Bastónista 18 miljoonaa euroa ja sopimus julkistetaan lähiaikoina, vielä ei ole tiedossa takaisinosto-option mahdollisuutta. Asiaan, Atlético pelasi ensimmäisen jakson perinteisellä 4-4-2:sella, mutta Simeone päätti vaihtaa, juuri kuten olen hieman odotellutkin, toiselle jaksolle kentälle 4-3-3:sen. Carrasco ja Gaitán siirtyivät ylimpään kolmikkoon Torresin seuraksi. Koke pelasi loistavan toisen jakson keskikentän pohjalla Auguston ja Saúlin kanssa. Kyseinen formaatio auttoi huomattavasti myös laitapakkien nousuja, jonka johdosta Filipe ja Vrsaljko saivatkin muutamat maalintekopaikat mieheen. Santos Borré ei esittänyt vieläkään mitään sen ihmeellisempää ja kolumbialaisen kanssa paikasta joukkueessa kilpaileva Jota pelasi kuusi minuuttia tehden maalin.

Gaitán näytti sopivan mainiosti ylimmän kolmikon laitaan, joka mitä todennäköisimmin tulee olemaan argon pelipaikka Atletissa. Samasta pelipaikasta kilpaileva Carrasco oli toisen jakson näkyvin pelaaja ja rakenteli tempokuljetuksellaan debyttinsä tehneen Gaitánin voittomaalin. Muutamia kysymysmerkkejä löytyy vielä ennen vajaan kahden viikon päästä alkavaa sarjaa. Millä formaatiolla Cholo lähtee kauteen? Monet pelaajavalinnat avaukseen ovat juuri formaatiosta kiinni. 3-4 taisteluparia avauksen paikoista vielä löytyy, mutta eiköhän asiat selkene lähiaikoina.

ensijokolmas

Poissa Poissa


Vastaus #33 : 08.08.2016 klo 00:45:07

Sunnuntain ja maanantain välinen yö osoittautui sitten näemmä parhaaksi ajankohdaksi lukea ketju läpi ajatuksen kanssa Ylos Hyvää duunia El Sabio de Hortalezalta ja mukava, että viime kaudet (etenkin joukkueen menestykseen nähden) verrattaen hiljaisena käynyt Atletico-keskustelu on aktivoitumassa.

Vaikka toiselta kantilta siirtoikkunaa voi pitää melko paskana, niin taas toisaalta itse olen pitänyt siitä, että suurta myllerrystä ei ole tapahtunut. Tietenkin Gameiro crackina on pienoinen antikliimaksi, mutta ranskalainen on tässä sarjassa tasonsa osoittanut. Borja ei taida Simeonen alaisuudessa saada vastuuta ikinä ja toivotaan jannulle onnea, jos ja kun matka Valioliigaan jatkuu.

Lisäksi tämä tänäänkin osunut Jota vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta siirrolta. Ja voi olla, että ikääntyvä Juanfran (tai no, kaikki pelaajathan ikääntyvät, jos nyt filosofiseksi ruvetaan..) saa tällä kaudella taistella ihan tosissaan peliajasta Vrsaljkon kanssa, joka on rapojen perusteella esiintynyt edukseen.

Eiköhän tällä plantillalla kuitenkin voida lähteä mestaruutta tavoittelemaan ihan tositarkoituksella. Se olisikin upeeta, kun mestaruus ratkeaisi Vicente Calderonilla, stadionin viimeisessä ottelussa (sikäli, kun Copa del Reyn finaalia ei pelata Calderonilla).
García

Poissa Poissa


Vastaus #34 : 08.08.2016 klo 12:06:13

Griezmann palaa tänään harjoituksiin. Ranskalainen missaa sarja-avauksen ensi viikolla Alavésia vastaan, kun Celtaa vastaan viime kauden viimeisessä sarjaottelussa tuli viisi keltaista korttia täyteen. Correa on Riossa ja Gameiro ainakin tällä hetkellä vielä loukkaantuneiden kirjoissa, joten saako Torres mahdollisuuden?
atleti

Poissa Poissa


Vastaus #35 : 09.08.2016 klo 07:43:58

Eiköhän Torres ole ainakin alkuun yksi vahvimmista kandidaateista kärkeen, sen verran vakuuttavaa oli miehen loppukauden esitys.
El Sabio de Hortaleza

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atleti


Vastaus #36 : 11.08.2016 klo 12:37:39

Viisi viikkoa kestäneen pretemporadan viimeinen vaihe päättyy huomisiltana, kun Atleti pelaa viidennen ja viimeisen treenipelinsä. Joukkue matkaa Cádizin vieraaksi Trofeo Carranzaan. Madridiin jäivät loukkaantunut Moyá ja harjoituksiin juuri palannut Griezmann. Olympialaisista tippuneen Argentiinan Ángel Correa matkaa tuota pikaa mukaan pääkaupunkiin. Hieman yllättävää, että Óliver, Manquillo ja Velázquez ovat mukana, koska todennäköisesti jokainen kolmikosta lähtee viimeistään muutaman viikon aikana muualle. Ilmeisesti harjoituksien perusteella Gameiro debytoi huomenna ja löytyy avauksesta.

Cholon convocatoria;

Oblak, Bernabé, Juanfran, Vrsaljko, Godín, Savic, Giménez, Lucas, Filipe Luis, Gabi, Tiago, Augusto, Thomas, Koke, Saúl, Gaitán, Carrasco, Diogo Jota, Fernando Torres, Borré, Gameiro, Óliver, Manquillo, Velázquez, Caio, Amath y Héctor.
atleti

Poissa Poissa


Vastaus #37 : 11.08.2016 klo 12:52:22

Viisi viikkoa kestäneen pretemporadan viimeinen vaihe päättyy huomisiltana, kun Atleti pelaa viidennen ja viimeisen treenipelinsä. Joukkue matkaa Cádizin vieraaksi Trofeo Carranzaan.
Eikös tämä ole niitä mini turnauksia, eli pelataan vielä lauantaina pronssi ja loppuottelu? Eli vastaan vielä Malaga tai Nigeria all stars
El Sabio de Hortaleza

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atleti


Vastaus #38 : 11.08.2016 klo 13:05:02

Eikös tämä ole niitä mini turnauksia, eli pelataan vielä lauantaina pronssi ja loppuottelu? Eli vastaan vielä Malaga tai Nigeria all stars

Näin onkin! Mennyt itseltä täysin ohi. Pienen tarkastelun jälkeen huominen Cádiz-ottelu on kyseisen turnauksen välierä ja voittaja kohtaa lauantai-iltana finaalissa joko Málagan tai Nigerian joukkueen.
García

Poissa Poissa


Vastaus #39 : 11.08.2016 klo 13:41:47

Bastónin siirto Swanseaan virallistettiin, hintana 18 miljoonaa ja diilissä ei osto-optiota.
Gooru

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atlético Madrid, Liverpool FC, PK-35 Vantaa


Vastaus #40 : 12.08.2016 klo 23:26:17

Häviö Cádizille pilkkukisassa Carrascon varsinaisen peli-ajan maalista huolimatta. Tänään Nigeria All-Stars vastassa.
« Viimeksi muokattu: 12.08.2016 klo 23:38:51 kirjoittanut Gooru »
El Sabio de Hortaleza

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atleti


Vastaus #41 : 13.08.2016 klo 18:17:41

Cádiz - Atlético 1-1 (RP: 4-2)

Eilinen ottelu oli pelillisesti varsin kaksijakoinen. Manquillo esiintyi edukseen, mutta sen sijaan Torresin ottelu oli varsin heikko. Carrasco hallitsi kenttää oikeastaan yksinään ja tänään nähdään millainen on Gaitánin vastaus Carrascon esitykseen. Varsinaisen peliajan lisäajalla oli hieman kyseenalainen tapaus, kun Cádizin laitapuolustaja keskitti Atletin boksiin ja Saúl otti pallon rinnalla haltuun, mutta tilanteesta vihellettiin pilkku. Cádiz tasoitti ja vei lopulta rangaistuspotkukilpailun, kun Torres, Carrasco ja Giménez epäonnistuivat yrityksissään.

Eilisen ottelun avannut Santos Borré siirtyy alkavaksi kaudeksi lainalle Villarrealiin. Heinäkuussa hankittu maalivahti Axel Werner lainattiin Bocaan ja päivää aikaisemmin Moyán jalka leikattiin ja Moyá on sivussa kaksi kuukautta. Athleticin Iago Herreríniä huhuttu korvaajaksi, mutta saa nähdä mitä lopulta tapahtuu.

El Sabio de Hortaleza

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atleti


Vastaus #42 : 15.08.2016 klo 14:21:09

Nigeria All Stars - Atlético 1-2

Atleti voitti harjoituskauden viimeisen ottelunsa, vaikka lopussa menikin jännäksi. Avaus oli huomattavasti kovempi, kuin Cádizia vastaan ja se oli varsin itsestäänselvää. Etukäteen ajateltuna vastassa oli helppo joukkue, jonka Málagakin oli onnistunut kaatamaan kolmella maalilla, mutta niin kuin Simeone oli ehkä ajatellutkin, niin vastustaja pelasi aikamoista bussifutista ilman sen suurempaa pelitapaa ylöspäin mentäessä. Formaationa toimi tosiaan 4-3-3 ja Cholo peluutti Saúlia, kyllä, Saúlia Gameiron ja Gaitánin mukana hyökkäyksessä. Toivottavasti Koken rooli on sunnuntaina alkavalla kaudella tuossa keskikentän kolmikossa, koska tuolla pelipaikalla cantenarosta saa paljon enemmän irti. Savic aloitti Godínin toppariparina, merkkaako se jotain miettien Alavésia? Gameiro debytoi, sai muutamia paikkoja ja esiintyi edukseen.Harjoituskauden päätyttyä lienee paikallaan sanoa muutamat plussat ja miinukset kuluneesta viidestä kuudesta viikosta. Ensinnäkin yhtenä tärkeimmistä asioista on ehdottomasti se, että plantilla on sisäistänyt myös 4-3-3:sen taktiikkana ja pystyvät pelaamaan periaatteessa kummallakin ilman sen suurempia ongelmia. Tiagon palaamista loistotasolle pitkän loukkaantumisen jäljiltä tuossa iässä oli haastavaa kuvitella, mutta raporttien mukaan 35-vuotias nuori mies on ollut plantillan paras koko treenikauden ajan. Useat cantenarot ovat esiintyneet edukseen läpi treenimatsien, varsinkin keskikenttäpelaajina toimivat Caio ja Amath. Lupaavat tulevaisuudet edessään ja eivätköhän pääse ensi kesänä lainalle vähintään Segundaan. Miinuksia miettiessä mieleen tulee myöhästyneet pelaajamyynnit ja se, että varmasti lähtevät pelaajat ovat kuitenkin pelanneet muutamia pelejä vieden näyttöpaikkoja cantenaroilta. Peliesitykset itsessään eivät ole herättäneet luottoa mihinkään suuntaan, koska esimerkiksi Trofeo Carranzan pelit olivat suoraan sanottuna heikkoa jalkapalloa Atletilta. Vajaa viikko aikaa parantaa peliä huomattavasti, koska Alavés-ottelusta ei todellakaan tule helppo matsi.

Pelaajamyynneistä puhuttaessa Óliverin lähtö Portoon on ilmeisesti lähellä realisoitumista ja Porto maksaa Atléticolle 18 miljoonaa, kun pelaajan ulosostohinta on 26. Tuolla hinnalla saattaisi olettaa, että mukana on takaisinosto-optio, mutta saa nähdä. Belenensesiin äsken lainattu André Moreira korvannee Moyáa, ainakin madridilaislehdistön mukaan. Crotone on pyytänyt Atléticolta Velázquezin lainaa.
El Sabio de Hortaleza

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atleti


Vastaus #43 : 17.08.2016 klo 11:40:08

Atleti ja Belenenses ovat purkaneet André Moreiran lainasopimuksen ja maalivahti harjoitteli jo tänä aamuna Atletin kanssa. Tuskin saa minuuttiakaan peliaikaa ja mielestäni lainasopimuksen purkamisessa ei ollut mitään järkeä. Nuori maalivahti olisi ollut ykkösvalinta maaliin Portugalissa ja nyt palaa Atletiin istumaan penkille - voisi olettaa Moreiran siirtyvän lainalle heti tammikuun alussa. Miksiköhän Bernabélle ei suotu kakkosmaalivahdin paikkaa muutamaksi kuukaudeksi..

Esto Es Atletilta mielenkiintoinen artikkeli tuosta Bernabén kohtalosta. http://www.estoesatleti.es/2016/08/apuesten-por-bernabe/
El Sabio de Hortaleza

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atleti


Vastaus #44 : 18.08.2016 klo 13:11:44

Atleti ilmoitti lainanneensa Mensahin takaisin Portugalin pääsarjassa pelaavaan Vitória de Guimarãesiin, jossa Mensah pelasi ennen Getafe-lainaansa kolme vuotta. Record-lehti kertoo Bragan haluavan Velázquezin lainalle, joten Alavés ja Crotone saavat kilpailua. Olisiko Bragalla antaa vakituinen avauksen paikka? Velázquezin pitäisi kuitenkin saada peliaikaa viikonlopusta toiseen, jolloin juuri Alavés olisi hyvä vaihtoehto. AS väittää Simeonen päättäneen avauksensa sunnuntai-illan sarja-avaukseen. Artikkelin mukaan Giménez ja Savic muodostaisivat toppariparin Godínin ollessa kuumeen kourissa, mutta jos Godín tervehtyy, niin Giménez tippuisi penkille. Senkin mukaan voisi olettaa, että Savic on ottanut avauksen paikan.

Gabi ja Tiago olisivat keskikentän pohjalla, joka tarkoittaisi sitä, että Tiago on tekemässä todella uutta paluuta Calderónin yleisön edessä ja jättäisi Auguston penkille. Vaikea nähdä ainakin omasta mielestä, että Augusto istuisi penkillä pidempään, mutta kyllähän tuon suo ehdottomasti Tiagolle, jolle viimeinen vuosi on ollut vähintäänkin haastava ja varsinkin, jos lusitaani on ollut plantillan parhaimpia pretemporadalla. AS asetti Saúlin ja Koken laidoille, sekä Gameiron ja Gaitánin kärkeen. Formaatio olisi tuttu 4-4-2, mutta Griezmannin palatessa todennäköisesti muuttuu juuri tuohon 4-3-3:seen..
El Sabio de Hortaleza

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atleti


Vastaus #45 : 21.08.2016 klo 13:36:50

Tänään se sitten jälleen lähtee käyntiin, kun Atleti isännöi Alavésia sarja-avauksessa Calderónilla hieman yhdentoista jälkeen illalla.

Cholon convocatoria;

Oblak, Moreira, Godín, Filipe, Savic, Lucas, Juanfran, Giménez, Tiago, Koke, Saúl, Augusto, Gabi, Carrasco, Thomas, Gaitán, Fernando Torres, Correa y Gameiro.

Pieni yllätys, ettei Vrsaljko mahtunut mukaan ja kyseessä on juuri Simeonen päätös. Óliver, Jota, Manquillo ja Velázquez jäivät vähemmän yllättäen katsomon puolelle. Griezmann tosiaan tämän ottelun pelikiellossa ja Moyá lasaretissa, mutta Correa päässyt Rion jälkeen rytmiin ja aloittaa penkiltä. AS ja Marca väittävät Carrascon avaavan Gaitánin tilalla, saa nähdä. Kilpailu on kuitenkin äärimmäisen kovaa juuri tuolla pelipaikalla ja saman aviisin formaatiota tarkistellessa kyseessä olisi tosiaan 4-3-3, jossa Saúl pelaisi toistamiseen ylimmässä kolmikossa Gameiron ja Carrascon kanssa. Siihen en jaksa mitenkään uskoa, ennemmin varmaan 4-4-2 ja Saúl keskikentän laidalla. Joka tapauksessa toivottavasti hieno ilta tulossa Calderónilla.
ensijokolmas

Poissa Poissa


Vastaus #46 : 22.08.2016 klo 00:35:01

1-1-tasapeliin jäi Atletico sitten avausottelussaan Alavesia vastaan.

Ensimmäistä puoliaikaa en nähnyt, mutta ilmeisesti 4-3-3-ryhmityksellä siellä ollaan menty ja pari hassua paikkaa tuhlattu. Toisella puoliajalla Tiago ja Gabi vaihtuivat Torresiin ja Gaitaniin ja paine oli odotetusti Alavasin päädyssä. Savic puski vain millejä ohi, Torres osui tolppaan, Godin hukkasi avopaikan ja Pachevon uskomaton tuplatorjunta oli jättää myös Gameiron maaleitta. Lisä-ajalla kuitenkin ranskalainen onnistui viimein viemään Rojiblancosin johtoon Torresin hommaamasta pilkusta. Peli näytti täysin paketoidulta, mutta sitten aivan puskista Manu Garcia loihti tasoitusmaalin about Alavesin ainoasta paikasta koko ottelusta ja Vicente Calderon hiljeni.

Pelillisesti ihan ok esitys oli ainakin tuo toinen puoliaika ja näitä nyt välillä sattuu. Jos mestaruuden mielii voittaa niin ei näihin kuitenkaan tässä sarjassa ihan hirveästi varaa ole.
El Sabio de Hortaleza

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atleti


Vastaus #47 : 22.08.2016 klo 01:41:22

Atlético - Alavés 1-1

Que injusto es el fútbol con el Atleti..

Nämä tunteet ovat varsin tuttuja Calderónin illoissa, vaikka Cholon kanssa ne ovat olleet vähenemään päin. Mitäänsanomaton peli loppujen lopuksi ja kunnia Alavésille, joka pelasi plantillansa äärirajoilla saaden loistavan tuloksen Manzanaresin kulmilta. Kliseisesti pitkä kausi tiedossa, mutta ainakin äskeisen perusteella esimerkiksi Saúlin ja Juanfranin otteet ovat jääneet pretemporadan tasolle. Saúl aika pitkälti koko ottelun pelin ulkopuolella ja viimeiset syötöt karkasivat jatkuvasti, sekä Juanfranin haastot loppuivat käytännössä joka kerta ensimmäiseen mieheen. Pitää paikkansa, että juuri Gameiron ja Gaitánin sopeutuminen pelitapaan vie aikaa, mutta ainakin argo esiintyi jo edukseen. Mahtavia keskityksiä, sekä pallo pysyy ardamaisesti hallussa. Gameiron kilpailullisesta debyytistä voi olla montaa mieltä, mutta eipä tuo patongin peliesitys mieltä se positiivisemmaksi vie. Ensimmäisellä jaksolla jatkuvasti hukassa kärjessä, kyllä - oli alkujaankin virhe pelata yhdellä puhtaalla hyökkääjällä - ja löysi itsensä useaan otteeseen väärin sijoittuneena. Siihen Griezmann tuo lauantaina huomattavasti apuja, koska tuossa pelitavassa yksinäisellä kärjellä on hieman liikaa töitä.Ensimmäisen jakson ns. heat map näyttää mielenkiintoiselta. Filipe ja Juanfran pelasivat käytännössä laitahyökkääjinä, sekä keskikentän pohjalla oli aikamoinen tunku. Cholo sanoi ottelun jälkeen Tiagon pelanneen loistavan puolikkaan, mutta Simeone haki toiselle jaksolle entistä hyökkäävämpää Atletia vaihtaessa lusitaanin Torresiin. El Niño oli sitten kentän näkyvin hahmo, mutta palkinto jäi odottamaan. Sen sijaan Ángel Correa toi piristystä ja ilman muuta kaivattua aktiivisuutta ylimmälle kolmannekselle, San Lorenzon kasvatille soisi enemmänkin näyttöpaikkoja tulevaisuudessa. Simeone totesi myös Griezmannin olevan ainoa varma avauksen pelaaja ylhäällä, joten Gameiro, El Niño ja Correa kilpailevat toisen kärjen paikasta. Millainen formaatio nähdään Butarquella viikonloppuna, kun Grizi on jälleen pelikelpoinen? Illan kruunasi se, että Alavésin valmentaja Pellegrino myönsi, ettei Alavés olisi ikinä ansainnut tasuria, mutta ottaa sen kiitollisena vastaan..

E: Savicin avauspaikka varmistanee sen, että montenegrolainen on Simeonen valinta Godínin rinnalle. Giménez kolmostopparin roolissa, mutta kuinka kauan..
El Sabio de Hortaleza

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atleti


Vastaus #48 : 22.08.2016 klo 17:24:29

Óliverin neljän vuoden sopimus Portoon on julkistamista vaille valmis. Kyseessä on siirto ilman osto-optiota, mutta ainakin seuran sisäinen pienehkö siirtosaaga saadaan viimein loppuun, koska sen verran pitkään jokainen on tiennyt Óliverin kohtalosta. Velázquez lähti Bragaan alkaneeksi kaudeksi lainalle, joten lähtijät alkavat olla aika hyvin paketissa. Manquillo ja Cerci puuttuvat vielä, ensiksi mainittu saattaakin mennä sumusaarille. Simeone hieman vihjasi siihen suuntaan, että joukkueeseen saattaa tulla vielä joku pelaaja - todennäköisesti hyökkäyspäähän. Puhutaan niin sanotusti hieman halvemmasta hankinnasta mittaluokassa 20 miljoonaa, vaikka se ei tosin ole mikään pieni summa punavalkoisille. Monacon Bernardo Silva ja Lazion Baldé ovat olleet huhuissa pyörineitä nimiä, mutta mitään sen konkreettisempaa ei ole tiedossa. Uusi hankinta maksettaisiin periaatteessa täysin Óliverista tuleville miljoonilla.


Cholo ja Caminero miettivät kuumeisesti plantillaa Majadahondassa tietäen, että viikon päästä alkaa puolentoista vuoden siirtokielto.
El Sabio de Hortaleza

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atleti


Vastaus #49 : 24.08.2016 klo 13:35:01

Leganésiin lainalle huhuttu Diogo Jota seuraa Óliveria Portoon ja pelannee ensi kauden sinivalkoisten paidassa lainalla ilman osto-optiota. Manquillo on matkustanut Sunderlandin medicaliin ja laina virallistettaneen muutaman päivän sisään. Lainadiilissä on osto-optio, joka aktivoituu automaattisesti jos Manquillo pelaa vähintään 25 ottelussa. Silloin siirron hintana on vajaat 20 miljoonaa, joka tulisi olemaan aikamoista voittoa Atletille. Jalkaansa Atletin harjoituskeskuksessa paranteleva Cerci on hyväksynyt Lazion tarjouksen ja saattaa olla, että italialainen siirtyy Roomaan vielä ennen ensi torstaita. Useat madridilaislähteet uskovat Atléticon tosiaan ostavan vielä jonkun plantillaansa ja uutena nimenä on esiintynyt Leverkusenin Çalhanoğlu, mutta saa nähdä. Griezmann oli muuten nauranut autostaan Arsenal-huhuille ja sanoi, että haluaa jäädä taistelemaan pysteistä Atletiin, koska patjantekijöissä niitä voi voittaa.

Mestarien liigan lohkot arvotaan huomenna tosiaan Monacossa ja Atlético on kakkoskorissa. Ykköskorista toiveissa CSKA, Leicester tai Benfica, muuten käytännössä ihan sama.

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 19
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa