FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.09.2016 klo 20:17:55 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Mobiiliversio FF2:lle: futisforum2.mobi
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Swansea AFC 2016-17 - Mitä kuuluu?  (Luettu 1399 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
swansea

Poissa Poissa


: 10.08.2016 klo 21:23:30

Terve Swans!

En ole moneen vuoteen päässyt käymään, mutta olen kyllä jatkuvasti seurannut, mitä sinulle kuuluu. Ja voit usko, että olen jännittänyt jokaista peliä. Tietenkin iloinnut jokaisesta onnistumisesta, ja myönnetään, että myös raivonnut heikommilla hetkillä. Sellaista ystävyytemme on tainnut aina olla: iloa ja surua, toivoa ja epätoivoa.

Viime vuosi oli varsin raastava, eikä liene epäilystäkään, ettetkö olisi järjestänyt jotain samanlaista myös täksi kaudeksi. Taidat nauttia siitä, että pidät minua jatkuvassa epävarmuudessa. Jos alkaa näyttää siltä, että edessä on tasaantumisen vaihe, keksit aina jonkin yllätyksen. Mistä oikein kehitit sen omistajavaihdoksen? En väitä, että siinä olisi ollut mitään väärää, ihmettelen vain taas käänteen yllättyvyyttä. Tällaiset uutiset pistävät miettimään, tunnenko sinua ollenkaan.

Viime kauteen valmistauduit huolellisesti. Joukkue oli koossa jo kesäkuun alussa. Harjoituskentältä kantautui tietoja siitä, että pienimmistäkin yksityiskohdista oli pidetty huolta. Ensimmäiset ottelut antoivatkin olettaa, että edessä olisi mainio kausi. Mutta mitä sitten tapahtuikaan, lähes täysi sekasorto, joka saatiin selvitettyä vasta kevään loppupuolella. Taisit itsekin säikähtää omaa ailahtelevaisuuttasi. Senkö vuoksi päädyit hakemaan ulkopuolista apua? Ymmärsit, ettei tässä maailmassa pysty tekemään kaikkea itse.

Jos viime kausi uhkasi mennä onnistuneesta valmistautumisesta huolimatta heikosti, mitä voidaan odottaa tästä kaudesta, kun viikko ennen avausta palaset ovat kaikkea muuta kuin kasassa. Tietysti iloitsin kanssasi siitä, miten pelaajasi onnistuivat EM-kisoissa, mutta sillä oli hintansa: nämä pelaajat eivät ole osallistuneet yhteenkään harjoitusotteluun. Tosin tässäkin pitää ihailla suoraselkäisyyttäsi. Jo ennen kisoja annoit heidän levätä viimeiset sarjaottelut, ja nyt annoit kisojen jälkeen heille kunnollisen loman. Osoitit jälleen kerran, että pidät pelaajistasi huolta. He eivät ole sinulle koneita, joista raastetaan kaikki mitä on otettavissa.

Olen monesti miettinyt, teetkö päätöksesi tunteella vai järjellä. Aiemmin olen pitänyt sinua romantikkona, joka taistelee kyynisyyttä vastaan. Et ole lähtenyt kopiomaan toisten menestystarinoita vaan olet kulkenut järkähtämättömästi omaa tietäisi ja noudattanut niitä arvoja, joita olet pitänyt oikeina. Nähdäkseni sinua on myös kunnioitettu näiden arvojen vuoksi. Viime vuonna tapahtui suuri muutos, joka viittasi siihen, että olet väsynyt taistelemaan valtavirtaa vastaan. Tämän kesän aikana on kuitenkin alkanut vaikuttaa enemmänkin siltä, että olet päästänyt järjen tunteiden edelle. Miten muuten voi selittää sen, että olet päästänyt kapteeni Williamsin suurempaan seuraan. Eikö kahdeksan yhteistä vuotta merkinnyt tämän enempää? Vaikka Williams halusi itse lähteä ja vaikka se rahallisesti saattoi olla jopa hyvä kauppa, tunne olisi tietenkin sanonut, että hänen kuuluu päättää uransa sinun kapteeninasi. Jotain on muuttunut siinä, miten teet päätöksiä.

Tuleeko Williamsin paikalle nuori hollantilainen van der Hoorn? Hän on pitkä ja taitava avaamaan peliä. Vai aloittavatko Fernandez ja Amat? Laidat ovat pysyneet ennallaan, vaikka ainakin puolustukseen olisi kaivannut vahvistusta. Keskikentällä on samoja pelaajia, mutta vaihdoksia saattaa tulla siihen, ketkä pelaavat. Harjoituskaudella Fer ja Cork ovat pelanneet edukseen, samoin laidalla Barrow. Sigurdsson on pelaa tietenkin omalla paikallaan, mutta EM-kisat saattavat näkyä alkukaudella hänen otteissaan. Hyökkäys muuttui sitten täysin. Tällä hetkellä on ainoastaan yksi Valioliigan tasoinen hyökkääjä: Llorente. Toistakin espanjalaishyökkääjää odotellaan, mutta vielä ei ole tullut siitä varmistusta. Joka tapauksessa Ayew’sta saaduilla rahoilla hankitaan varmasti yksi hyökkäyspään pelaaja.

Jostain syystä en ole tänä kesänä hermoillu siirtoikkunan vuoksi. Enemmän minua kiinnostaa se, miten sinä voit. Jaksatko kaiken sen paineen alla, minkä olet joutunut joka kautena kestämään? Pidätkö laisinkaan lomaa? Menipä tämä kausi miten tahansa, haluan sinun muistavan, että se mitä olet jo saavuttanut, on enemmän mitä kukaan olisi voinut toivoa.

Terveisiä täältä Suomesta
Binääripyhimys

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 10.08.2016 klo 22:17:10

Foorumin persoonallisin kausitopic jälleen seurantaan. Ylos
Melko sekavalta tuo joukkueen tilanne kieltämättä vaikuttaa mutta jostain syystä itsellä on vahva tunne että Guidolin pitää joukkueen poissa putoamistaistelusta. Onko joukkueen asioista paremmin perillä olevilla tietoa minkälaiset tavoitteet uusilla omistajilla on joukkueen suhteen ja onko siirtomarkkinoilla tarkoitus polttaa tulevaisuudessa aiempaa enemmän pelimerkkejä?
swansea

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 14.08.2016 klo 11:34:28

Terve Guido!

En valitettavasti osaa italiaa, joten kirjoitan suomeksi. Mutta onhan sinulla ollut kesä aikaa opetella kielemme, joten tuskinpa tästä mitään ongelmaa syntyy. Heti alkuunsa onnittelen tietenkin hienosta avausvoitosta. Vierasottelu sarjanousijaa vastaan on aina haastavaa. Lisäksi valmistautuminen kauteen ei ole ollut paras mahdollinen. Se, miten voitto lopulta tuli, osoitti, millainen ammattilainen olet.

Lähdit otteluun järkevällä taktiikalla. Puolustuslinjassa piti ratkaista Williamsin jättämä aukko. Laitoin paikalle odotetusti Amatin. Hän pelasikin Williamsin tavoin sopivan aggressiivisesti. Toisen topparin osalta jouduit varmaankin miettimään pitkään. Fernandezilla oli ollut pieniä vammoja, mutta oli toki pelikuntoinen. Van der Hoorn oli pelannut enemmän harjoitusotteluissa, ja pidempänä pelaajana hän olisi pystynyt taistelemaan Burnleyn pitkiä palloja vastaan. Päätöksesi oli, että koska puolustuslinjassa oli muutenkin muutoksia (Kingsley Taylorin paikalla), kannatti luottaa kokeneempaan Fernandeziin. Nollapeli osoitti, että olit oikeassa, vaikka Fernanez oli puolustuslinjan heikoin lenkki. Ja olisihan siitä kahden metrin päästä maaliviivasta pitänyt pistää pallo muualle kuin riman yli.

Puolustuspeliin, joka oli varmaankin avausottelun tärkein osa taktiikkaasi, liittyi erikoistilannepelaaminen, viime vuoden suurin ongelma. Yksi ratkaisu oli tehty jo siirtomarkkinoilla. Llorentte tuli jokaisessa erikoistilanteessa tukkimaan etualueen. Keskustassa oli sellainen suma pelaajia, ettei kukaan päässyt ponnistamaan vauhdilla palloon. Fabianski nousi nyrkkeilemään aiempaa rohkeammin. Se hieman epäilyttää ettei tolpilla ollut ketään, mutta vamaankin tiedät, mihin sillä pyrit. Hyvin taktiikkasi onnistui, sillä ainoa vaaratilanne syntyi takatolpalle lähetetystä keskityksestä, jonne Keane ehti rynniä ennen Feriä.

Keskikentän esitys ei varmaankaan täysin tyydyttänyt sinua. Keskustan kolmikko Britton, Cork ja Fer oli turhan verkkainen. Nopeutta löytyi ainoastaan oikean laidan Barrow'lta, jonka kaatuiluista tuomari Moss ei pahemmin välittänyt (olet nähtävästi jo huomannut, että tuomarilinja ei ole Englannissa seurannut jalkapallon kehitystä, mikä näkyi selvästi, kun sitä pääsi vertaamaan EM-kisojen linjaukseen). Ki ei ole armeijakomennuksen jälkeen vielä pelikunnossa, joten näillä pelaajilla mennään jatkossakin. Ehkäpä voittomaali oli sitä, mitä toivot joukkueen jatkossa esittävän: Fer syötti oikealta kentän poikki Kingsleylle, joka jatkoi toisella kosketuksella vasempaan laitaan Monterolle. Montero pääsi juoksemaan pallo jalassa kohti päätyä, ohitti helposti puolustajan ja keskitti pilkun kohdalle. Llorenten puskun maalivahti vielä torjui, mutta Fer oli ennättänyt maalin eteen pistämään pallon tyhjään maaliin.

Hyökkäyksessä oli Llorente, jonka esitystä syystäkin kiitit lehdistötilaisuudessa. Hän pystyi pitämään topparin selkänsä takana ja antamaan pieniä nättejä syöttöjä omille. Rangaistusalueella Llorente onnistui puskemaan viisi kertaa maalin suuntaan, joten vaarallisuutta oli tarpeeksi. Kun avuksi saadaan Sigurdsson tai uusi hankinta Baston, hyökkäyspeli vaikuttaa varsin lupaavalta. Ja tulihan eilenkin neljä todella hyvää maalipaikkaa.

Ja sitten pitää tietenkin kiittää Fabianskin lisäajalla tehtyä huippupelastusta. Vienet kiitoksen perille. Ja koko joukkuetta voit puolestani onnitella varmoista esityksistä. Ammattilaisten työtä.

Oli mielenkiintoista lukea, kuinka kerroit automatkasta Brittonin kanssa. Sen matkan aikana sanoit oppineesi ymmärtämään Swansean historiaa. Vasta silloin sinulle oli selvinnyt, millaisen työn seura on tehnyt noustessaan pohjalta ylimmälle tasolle. Samalla arvostuksesi Brittonia kohtaan nousi niin paljon, että valitsit hänet kapteeniksi. Minä puolestani arvostan sinua siitä, miten olet ajattelet jalkapallosta laajemmin kuin vain lyhytnäköisen menestyksen kautta. Toivon todella, että viihdyt Atlantin rantakaupungissa, Walesin sydämessä.

Terveisiä täältä Suomesta
swansea

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 21.08.2016 klo 11:17:50

Terve, Cork

Toivottavasti et loukkaannu, jos nimitän sinua keskivertopelaajaksi, sillä en tarkoita sillä mitään pahaa. Päinvastoin on kunnioitettavaa, miten pitkälle olet päässyt noilla taidoilla. Ei moni keskivertopelaaja nouse joukkueensa kapteeniksi (nyt kun Britton oli poissa kokoonpanosta).

Sinulla ei tosiaan ole yhtään hyvää osa-aluetta, ennemminkin olet kaikessa "ihan hyvä". Jos vaikka katsotaan eilistä peliä, et olisi jäänyt mieleeni millään tavoin, jos en olisi etukäteen päättänyt, että tarkkailen otteitasi. Ja kuitenkin paikkasi oli pelin keskiössä. Ensimmäisellä puoliajalla, jolloin joukkueesi peli kulki varsin mallikkaasti, katselit taustalta, miten toiset pyörittivät peliä. Jos sait pallon, annoit sen luotettavasti lähimmälle vapaalle pelaajalle. Avaavia syöttöjä et edes yrittänyt, sillä ei sinulla ole pelintekijän syöttö- tai pelinlukutaitoa. Erikoistilanteita lukuun ottamatta et nousut kertaakaan rangaistusalueen sisälle. Yhden laukauksen sait aikaan, mutta ei siitä suurta vaaraa ollut, ethän sinä mikään maalipyssy ole.

Puolustaessa teit muutaman hyvän katkon, mutta eivät nekään kohauttaneet yleisöä. Et tehnyt yhtään näyttävää liukutaklausta, etkä riistänyt toistuvasti palloja vastustajan pelaajilta. Juoksit auttamaan puolustusta, vaikka eihän sinua kyllä nopeaksi pelaajaksi voi sanoa. Välillä voitit jonkin pääpallon, koska olet melko pitkä. Ylipäätänsä teit sen, minkä suunnilleen jokainen pelipaikallasi pelaava kykenee tekemään. Selviin virheisiin et sortunut, kuten et yleensäkään, koska katsojat huomaisivat sen heti. Keskivertopelaajan ei kuulu näkyä sen enempää hyvässä kuin pahassakaan.

Miksi sitten sinut oli valittu joukkueen kapteeniksi eikä esimerkiksi Sigurdssonia? Siksi että Swansea on keskivertojoukkue. Parilla ensimmäisellä Valioliiga-kaudella Swansea sai paljon sympatiapisteitä, mutta vähitellen joukkueen olemassaoloon on totuttu. Eikä joukkue muutenkaan pelaa enää niin nätisti kuin noina vuosina. Ei ole Michua, ei edes Bonya. Suurin tähti on Sigurdsson, jonka suuri yleisö tuntee yhtenä osana Islannin EM-kisajoukkuetta. Pelaajahankinnat suunnitellaan sen jälkeen, kun suuremmat seurat ovat vieneet parhaat päältä. Jos Valioliiga olisi petolauma, Swansea odottaisi nöyrästi kauempana, kunnes raadosta olisi jäljellä enää luiden ympärillä olevat sitkeät lihat.

Eilenkin Hullia vastaan Swansea pelasi keskivertopelin. Swansea hallitsi ottelua, mutta viimeisellä kolmanneksella lopulliset ratkaisut epäonnistuivat. Puolustuksellisesti ei pääsääntöisesti ollut mitään ongelmia, mutta silti vastustaja sai niin monta maalitilannetta, että lopulta voitto kääntyi vierailijoille. Jos keskivertojoukkue pelaa keskivertopelin, jäljelle jää yleensä ainoastaan kalutut luut. Ja onhan se rankkaa yrittää aina ylittää oman normaalin tasonsa.

Sinua tarvitaan joukkueessamme, Cork. Sinua saatettaisiin tarvita monessa muussakin joukkueessa, vaikka Southampton sinusta muutama kausi sitten luopuikin. Tähdet loistavat ainoastaan, jos niiden takana on mustaa taivasta. Vaikka kaikkien katseet ovat kiinnittyneet tähtien loisteeseen, silmä havainnoi (katsojan tiedostamatta) myös mustan taustan. Siellä sinä pysyt luotettavasti sillä paikalla, mihin sinut on määrätty. Ja luulenpa, ettet edes haaveile tähtenä olemisesta.

Terveisin täältä Suomesta. 
swansea

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 28.08.2016 klo 11:22:47

Terve Amat!

Olet viimein päässyt asemaan, jossa sinulta odotetaan paljon. Onhan siinä aika monta vuotta mennytkin. Tulit joukkueeseen Laudrupin aikaan usean muun espanjalaisen tavoin. Teitähän taisi olla silloin kaikkiaan kahdeksan. Ja kun Monk otti vastuuvalmennuksen, jäljelle jäivät enää Rangel ja sinä. Peliaikaa ei juuri noina vuosina tullut, mutta jaksoit odottaa tilaisuuttasi. Ja tulihan se, kun Williams ilmoitti haluavansa pois.

Ei ole varmasti henkisesti helppoa ottaa kapteenin paikka täytettäväksi. Saa nähdä, miten siinä onnistut. Jalkapalloilulliset taitosi ovat varmasti Williamsin tasoa, mutta kuten niin usein on todettu, kapteenin henkinen voima oli hänen vahvin puolensa. En ala soimata sinua liikaa edellisen pelin tähden, mutta on sinun vielä aika paljon kohennettava otteitasi. Vaikeinta siinä on se, ettet voi hoitaa pelkästään omaa paikkaasi, vaan sinun olisi johdettava koko puolustuspeliä, koska muista (Brittonia lukuun ottamatta) siihen ei näytä olevan.

Alkukauttasi on haitannut toppariparisi hämmästyttävän epävarmat otteet. Jokaisessa kolmessa ottelussa Fernandez on tehnyt virheitä, sijoittunut väärin ja hävinnyt ratkaisevia pääpalloja. Eilen petti myös muut osat. Oikealla laidalla Naughton sähläsi useaan otteeseen. Keskikenttä epäonnistui ensimmäisellä puoliajalla lähes kaikessa. Puoli tuntia pystyitte pitämään nollan, vaikka paine oli jatkuva, koska keskikenttä menetti jatkuvasti palloja. Sitten koitti musta hetkesi. Routledge, jonka alkukausi on ollut hirvittävä, menetti omassa hyökkäyksessä pallon. Kai jokainen tiesi, että juuri tällaisia hetkiä Leicester hakee. Silti epäröit ratkaisevan hetken ja pitkä pystypallo tavoitti Vardyn. Ja kuten viime kausi osoitti, kun Vardy pääsee puolustajan rinnalle, hän on mennyt ohi. Tuon avausmaalin jälkeen koko puolustus alkoi sekoilla oikein urakalla. Montakohan virhettä tehtiin tilanteessa, jossa aiheutit rangaistuspotkun?

Kolmessa ottelussa on päästetty kaksi erikoistilannemaalia. Aika tuttua viime kaudelta. Välttämällä se ei ole sinun syysi, sillä pahimmat pääpelaajat eivät ole vastuullasi. Mutta jos sama jatkuu, eikä topparipeli muutenkaan vakuuta, pakko on alkaa kokeilla muita vaihtoehtoja. Kesällä hankittiin Hollannista van der Hoorn ja tämän kuun aikana hankitaan tiettävästi Barnleysta Alfie Mawson. Paineet kuuluvat ammattiisi. Eilisessä ottelussa onnistujia olivat ainoastaan Fabianski ja Barrow. Silti olet yksi ensimmäisistä, jotka saattavat saada penkkikomennuksen. Näin on käynyt ennenkin. Monkin aikana sait Williamsin pienen loukkaantumisen aikana näyttömahdollisuuden. Et pelannut sen huonommin kuin muutkaan, mutta niin vain sinut heitettiin kokoonpanon ulkopuolelle. Jos niin käy tälläkin kertaa, älä lannistu vaan jatka taistelua. Onhan Guidolin sanonut sinusta, että olet pallollisena joukkueen paras puolustaja.

Terveisiä täältä Suomesta
jaakko1

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 28.08.2016 klo 13:00:54

edit. väärä topic
« Viimeksi muokattu: 28.08.2016 klo 13:03:26 kirjoittanut jaakko1 »
swansea

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 12.09.2016 klo 16:42:30

Terve, Jason ja Steve!

Olen pitkän aikaa ajatellut kirjoittaa teille, ja nyt kun tuli sopiva tilaisuus Swansea-Chelsea -ottelun tiimoilta, päätin viimein kertoa teille muutaman seikan rakkaasta seurastani. Kun ostitte viime keväänä pääosakkuuden Swanseasta, en toki olettanut, että pistäisitte rahaa menemään Abramovichin tavoin, mutta silti jotenkin olisi voinut luulla, että olisitte satsanneet enemmän seuraan. Ensivaikutelma on tärkeä, jotta fanit uskoisivat teidän ajattelevan muutakin kuin vain tuottoa. Niin ei taida olla: olette bisnesmiehiä, jotka ovat valinneet alakseen urheilun.

Jos olisitte olleet eilen paikalla, olisitte nähneet, mitä Valioliiga-palloilu kiinnostavimmillaan on. Siinä missä Chelsea esitteli Costan ja Hazardin kaltaisia tähtiä, kotijoukkue yritti rakentaa peliä Corkin, Naughtonin ja Kingleyn voimin. Ero henkilökohtaisessa osaamisessa oli melkoinen. Ja silti ottelu käynnistyi tasaisissa merkeissä. Aina 0-1 -maaliin saakka kummallakaan ei ollut pelinhallintaa eikä maalitilanteita. Maalikin syntyi henkilökohtaisesta virheestä.

Swansea lähti peliin 3-5-2 -ryhmittymällä, mutta koska laidalla oli kaksi puolustajaa, se näytti enemmän 5-3-2 -systeemiltä. Muuten tuo ryhmittymä olisi saattanut toimia, jos nuo laitapuolustajat eivät olisi nimenomaan hyökkäyssuuntaan lähes toivottomia. Maalitilanteita olisi voitu saada aikaan ainoastaan, jos pallo olisi saatu prässättyä Chelsean maalin läheisyydessä. Tätä yritettiin mutta ei onnistuttu. Niinpä Guidolin teki aivan oikein ja otti Taylorin tilalle Barrow'n. Aika vain oli väärä, sillä ainoastaan muutama minuutti ennen ensimmäistä puoliaikaa vaihdettu Taylor vaikutti ärtyneeltä. Rehdisti Guidolin pyysi pelin jälkeen Taylorilta anteeksi: vaihtohan ei ollut Taylorin vaan pelisysteemin vika. Eikä oikeastaan edes pelisysteemin vaan sen ettei tuohon taktiikkaan ollut kyllin hyviä pelaajia. Tästä katseet kääntyvät jälleen teihin.

Vaikka Swansea ei voi koskaan olla pelkästään rahalla ostettu joukkue, ei kesän siirtoikkuna ollut kannattajien mieleen. Jos pelaajia lähtee yli 30 miljoonalla (lisäksi säästettiin melkoisesti palkkakuluissa), ei tunnu hyvältä, että pelaajia ostetaan 20 miljoonalla. Menikö siinä kymmenen miljoonaa teidän taskuun. On toki ollut puheita, että stadionia aiottaisiin laajentaa ja että siihen tarvittaisiin rahaa. Tästä ei kuitenkaan ole varmaa tietoa, joten voi aivan hyvin olettaa, että linja tulee olemaan jatkossakin sama: pelaajia myydään enemmän kuin ostetaan.

Mutta palataan vielä peliin, jota ette siis nähtävästi nähneet edes television tai netin kautta. Toisella puoliajalla Swansealla kävi melkoinen onni ja muutamassa minuutissa siirryttiin johtoon. Tuomaristo oli tällä kertaa Swansean puolella. Monena kautena ensimmäisestä tilanteesta ei olisi vihelletty rangaistuspotkua, vaikka selvä tilanne olikin, ja jälkimmäisessä olisi ehdottomasti pitänyt viheltää Chealsealle vapaapotku. Mutta näin ei käynyt, ja vasta Costan hienon saksipotkun jälkeen Chealsea pääsi tasoittamaan. Lopussa molemmat joukkueet hakivat vielä voittomaalia - Chelsea hanakammin - mutta enää maaleja ei nähty. Onnekas piste Swansealle.

Maalien lisäksi ottelussa nähtiin monia värikkäitä tilanteita. Eniten tunteita herätti kaksinkamppailu Costa vastaan topparit. Vaikka Costa monella tapaa on ärsyttävä pelaaja, ei hänen voitontahtoaan voi olla ihailematta. Tuomari teki aivan oikein ja antoi sekä Costan että Amatin pelata ottelu loppuun asti. Tunteet (ärsyttävätkin) kuuluvat peliin, joten jos kentällä ei tapahdu aivan törkeitä asioita, on pelin kannalta eduksi, jos molemmat joukkueet välttyvät ulosajoilta.

Niin, olisitte nähneet värikkään ottelun, jos olisitte vaivautuneet paikalle. Ja kyllähän jalkapallosta kiinnostuneet omistajat olisivat tulleet. Hyväksyn kuitenkin sen, että olette mukana pelkästään rahan vuoksi. Sitä en sen sijaan tule koskaan hyväksymään, jos teidän liiketoimienne takia Swansea joutuisi kärsimään. Huonosta omistajasta on ennakkotapaus. 2000-luvun alussa Swansean osti Tony Petty -niminen liikemies, joka meinasi pistää koko seuran lihoiksi. Lopulta kannattajat suivaantuivat niin, että menivät kadulle huutamaan: "We want Petty out!" Näin todellakin tapahtui, ja pian alkoi tarunhohtoinen nousu kohti Valioliigaa. Se oli Swansean historian kannalta samanlainen tapaus kuin Berliinin muurin murtaminen. Jos ette ole kunnolla, sama voi vielä toistua.
 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines