FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.04.2017 klo 17:45:00 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: UPA846-koodilla $10 alennus iHerbiin!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 4 [5]
 
Kirjoittaja Aihe: Valencia CF 2016-2017  (Luettu 15838 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ayu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valencia CF, KP-75


Vastaus #100 : 12.04.2017 klo 14:13:44

Viime aikoina ollut tosiaan hieman enemmän ilon aiheita, eritoten Carlos Solerin esitykset, mihinköhän asti hänellä sopimus?

Reilun vuoden päähän, mutta uudet urheilutoimenjohtajat/vastaavat Alesanco ja Alemany (keitä he ovat?) ovat jo kokoustaneet Solerin agenttien kanssa, joten eiköhän sieltä uutta pidempää pahvia olla sorvaamassa. Tai näin ainakin uskon, vaikka näiden uusien herrojen agendasta ei mitään tietoa olekaan. Tuskin edes rahanahnein Mendesvasalli lähtisi kesällä myymään. Toivottavasti sinne rustataan ihan posketon ulosostoklausuuli. Nopean skouttauksen perusteella Solerin agentit eivät nekään edusta ainakaan pahinta vampyyriosastoa.

Puheenjohtajanvaihdokselle täältäkin peukkua, ihan jo pelkästään siitä syystä, että tämä uusi kaveri ei ole Chanin tavoin Meritonin virkamies. Jalkapalloiluun liittyvissä asioissa varmasti Chanin tapaan jos ei ummikko niin ainakin amatööri, joten pääasialliseksi tehtäväksi jää ulkopuolisten suhteiden hoito, tai näin ainakin SD ounastelee.

Paljon vaihtuu taas väkeä. Ei kai tässä auta kuin toivoa, että on pätevää porukkaa. Murthyn mukaan Lim ei lähde seurasta kirveelläkään, joten onnistunut kesän siirtoikkuna olisi nyt äärimmäisen tärkeä, jotta nämä "välivuodet" saataisiin loppumaan. Ja manageri varmasti se tärkein rosteripuolen muutos tulee olemaan, noin muutenhan muutostarpeet ovat aikalailla samat kuin kauden alussa: laidoille on ylijäämää, keskikentälle ja puhtaan hyökkääjän paikalle päinvastoin. Ongelmia tuottavat myös muutaman pelaajan pelipaikat. Rodrigon, Minan ja Munirin roolit ihan noin kenttäryhmityksellisessä mielessä tuntuvat olevan monimutkaisia, ja joku voisi lisätä listaan vielä Cancelon ja Orellanankin.

Tämä on yksi niistä syistä, jonka takia Voron jatko voisi olla hyvä juttu. Toinen on se, että silloin on vaikutusvaltaisessa asemassa ainakin yksi mies, joka on varmasti seuran puolella. Samoin olisi myös VCF Mestallan päävalmentaja Curro Torres, ja onkin arvailtu, että miehet vaihtaisivat kesällä paikkoja. Mestalla pelaa muuten todella hyvää kautta, ja on tällä hetkellä Segunda B-lohkossaan kolmantena. Neljän joukkoon sijoittuminen kauden lopussa olisi hieno saavutus, huolimatta siitä tulisiko nousua vai ei. Lisäksi Soler ja Lato ovat suuren osan kaudesta olleet ykkösen matkassa.

Nuorista kun tuli puhe, kesän alle 21-vuotiaiden skaboihin on aika monta Valencia-peluria tyrkyllä: Gaya, Mina, Munir sekä b-joukkueen jo pitkään huippulahjakkuutena pidetty Antonio Sivera ovat jo kokoonpanossa olleet, ja kyllä tämän kauden näytöillä sinne Solerinkin soisi pääsevän.
 
Sivuja: 1 ... 4 [5]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines