FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.06.2018 klo 16:46:58 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisturnaus 2018, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 2 [3] 4 5
 
Kirjoittaja Aihe: Valencia CF 2016-2017  (Luettu 21738 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ayu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valencia CF, KP-75


Vastaus #50 : 21.09.2016 klo 14:38:55

Pako sai kun saikin tänään kenkää, vetovastuun ottaa hetkellisesti reservikoutsi Voro González "Ylos"

Onneksi Voro on piinkova ammattilainen, ja hoitanut aina väliaikaisvalmentajakeikkansa kunniakkaasti. Arvostettu mies ja pitkän linjan valencianista. Näinä jatkuvan muutoksen aikoina on ainakin itselleni Voron hektiset hölkkäilyt fläppitaulut kädessä vaihtopenkkien välillä olleet huojentava näky, ettei sentään ihan jokainen naama ole vaihtunut. Toivottavasti seurajohto käyttää nyt aikansa tehdäkseen oikean valinnan uuden päävalmentajan valinnassa, vaikka siinä kestäisikin useampi ottelu. Pakon lailla päävalmentajaksi nousemista ei tarvitse pelätä, sillä Voro on monesti sanonut ettei missään nimessä halua olla Valencian vakituinen manageri.

Ei sillä että seuran ongelmat sillä ratkeaisivat, kuten Langekin tuossa Cheskandinaviassa julkaistussa tekstissä toteaa. Sama kirjoittaja vielä muistaakseni pari vuotta sitten järkkäili suhteellisen avoimia tilaisuuksia Valenciassa, ja oli vahvasti seuran kanssa tekemisissä - joka ilmeisesti tulee hetki hetkeltä vaikeammaksi, kun seuran sisälläkään ei enää tiedetä kuka hoitaa ja mitä asiaa. Pelaajat siirtyvät edestakaisin, joko omasta halustaan tai jonkun vaikutusvaltaisemman henkilön pakottamina. Pelaajat samalla ikään kuin tyhjiössä suorittavat toimintaansa, eikä Mestallalla pelipäivänä valkomustista näytä nauttivan kukaan, oli ottelun seuraamispaikka sitten Curva Nord tai viheriö.

Tätä ei kuitenkaan tunnuta haluavan ymmärtää. Curva Nord kun tuli mainittua, on helppo hypätä Kempesiin. Vaikka seuraikoni ihan pätevästi haasteli, että Valencialla ei tunnu olevan peli-identiteettiä vaan lähinnä peli-impotenssi, asettaa hän syntipukin viittaa enemmän Ayestaranin kuin seurajohdon harteille. Mendieta taisi puolestaan tokaista pelipäivän studiossa nykyisen lepakkojoukkueen olevan heikoin 97 vuoteen - ja vaikka aloituksesta päätellen puheissa saattaa olla jotain perääkin, olisi tärkeämpää keskittyä siihen, miksi näin on.

Seuran hallinnollinen osaaminen herättää ainakin minussa kysymyksiä. Rufete, Ayala, Salvo. Kaikki avainasemassa seurassa olleita työntekijöitä, jotka tunsivat seuran erittäin hyvin, laitettiin ulos omistajavaihdoksen yhteydessä. Tällä liikkeellä menetettiin Etelä-Amerikan pelaajamarkkinat Ayalan muodossa.

Näiden hoitaessa siirtoikkunaa olisi kesästä tullut siirtomielessä varmasti täysin erinäköinen. En tiedä minkälaiset sitä osa-aluetta nykyään hoitavan Suson resurssit ovat, mutta ainakin monet pelaajaehdotukset jätettiin joko käyttämättä tai sitten niitä ei yksinkertaisesti saatu läpi. Käsittämätöntä, kuinka nopeasti houkuttavuudessaan joku Sevillakin ajanut reippaasti ohi parissa vuodessa. Pablo Sarabia meni mieluummin Andalusiaan penkin päähän kuin Valenciassa avaukseen, noin kärjistettynä.

Marcelino näyttää olevan ykkösnimi uudeksi päävalmentajaksi. Ex-Submarino Amarillo-käskyttäjä sekä suuri Sporting Gijón-fani (tämä fanius sitten lopulta johti potkuihin) asuisi jo sopivasti kaupungin rajojen sisällä. Jos pystyy sitoutumaan Valenciaan, olisi erinomainen valinta päävalmentajaksi. Viime kauden Villarreal pelasi materiaaliinsa nähden hemmetin hyvin.

Huomenna Alavés. Toisaalta hyvä, että seuraava ottelu tuli nyt nopeasti, Voro tuskin olisi taktiikkapuolella paljoa muuttanut, ellei sitten halua luopua keskikentän kapeuden takia 4-3-3:sta. Bilbaon peliä katsellessa tuli olo, että Medranin ja Parejon kanssa Suarez:n pitäisi pohjalla onnistua pelaamaan melkein täydellinen peli, että paketti pysyisi kasassa. Nani oli ottelun työteliäimpiä miehiä, ja intoa näytti olevan puolustussuuntaankin. Toisella puolella ainakin Mina pystyy varmasti samanlaiseen intoon. Ennen edellistä ottelua pidin laitojen vapauksia hyvänä asiana, mutta ehkä on otettava noita sanoja takaisin. Neljän (tai kahdeksan) ottelun tappioputkessa toki kurinalaisuuden painottaminen ei varmasti ole se helpoin asia.
el Ratón

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valencia Club de Fútbol


Vastaus #51 : 22.09.2016 klo 08:37:50

Marcelino näyttää olevan ykkösnimi uudeksi päävalmentajaksi. Ex-Submarino Amarillo-käskyttäjä sekä suuri Sporting Gijón-fani (tämä fanius sitten lopulta johti potkuihin) asuisi jo sopivasti kaupungin rajojen sisällä. Jos pystyy sitoutumaan Valenciaan, olisi erinomainen valinta päävalmentajaksi. Viime kauden Villarreal pelasi materiaaliinsa nähden hemmetin hyvin.

Marcelinon nimi on tosiaan nostettu vahvimmaksi kandidaatiksi päävalmentajan paikalle. Lukemani mukaan palkkaaamisessa on ongelmana joku lainopillinen pykälä liigan säännöissä, joka estää irtisanotun valmentajan valmentamisen toisessa seurassa saman kauden aikana, jos potkut on tullut ennen ensimmäistä pelattua ottelua. Eiköhän tähän jonkinlainen porsaanreikä löydetä. Marcelino kävisi minulle ainakin varsin hyvin uudeksi päävalmentajaksi.
ensijokolmas

Poissa Poissa


Vastaus #52 : 23.09.2016 klo 01:21:20

Tulee kyllä aktiivisesti tätä laadukasta topikkia luettua, mutta ehkä jotain menee välillä ohikin, joten sori jos seuraavia ajatuksia on jo sivuttu:

En nyt jaksa kännykällä tarkistaa, mutta tuntuu, että monella kaudella lähimenneisyydessä Valencia on aloittanut kautensa päin helvettiä, jonka myötä europaikkataistelussa on annettu ihan liikaa eteen ja loppukausi on sitten ihan hyvistä otteista huolimatta ollut sellaista tahmean hidasta nousua kohti eurosijoja. Kannattajille ja symppajille varmaan raskasta tälläinen potentiaalin jatkuva hassaaminen ja toki nyttemmin myös kaikenlainen jatkuvuuden puute.

Jotain Valenciassa edelleen on. Melkoisen kokoonpanon saisi muuten aikaiseksi ihan lähivuosina Lepakkoja edustaneista pelaajista.

Näillä saatesanoilla jatkettakoon, että Valencia nappasi tänään tosiaan kauden ensimmäiset pisteensä nihkeähköllä 2-1 kotivoitolla Alavesista. Paremmin meni kuitenkin kuin Atleticolla tai Barcelonalla..

leeremick26

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tanner Mayesin ketunnenät


Vastaus #53 : 23.09.2016 klo 01:53:15

On muuten ihan kiva meteli, kun kahdeksan ottelua peräkkäin hävinnyt ja viimeisen voittonsa liki puoli vuotta sitten ottanut joukkue tekee voittomaalin 87. minuutilla. Huh.

Katsomossa noin 65-vuotiaita miehiä ei ensimmäisellä jaksolla haitannut sähkötupakan tuprutteluni lainkaan. Toisella jaksolla pelin ollessa tasan aika tarkkaan 80. minuutilla alkoivat heilumaan suuntaani kovin vittumaisen oloisesti ja lopetin. Hämmentävästi olivat yhtä hymyä ottelun jälkeen...

Mikä Valencian pelissä hämmentää on se, ettei Nania osata hyödyntää oikein lainkaan. Selvästi hänelle tullut myös käsky, ettei saa samaan tapaan haastaa 1 vs. 1 -tilanteissa kuin Portugalin paidassa.

Potentiaalisiin keskityspaikkoihin pääsee joukkue niin helvetin usein, että Negrodosta näkee moi fani kiimaist unta tänä vuonna. :(
Lucky Loser

Poissa Poissa


Vastaus #54 : 23.09.2016 klo 11:40:27

Helvetin  tärkeät 3 pojoa loppukautta (henkistä puolta) ajatellen. Peli oli sinäänsä hallinnassa, mutta Alavesin vastaiskut ja ensimmäisen puoliajan loppumyllytys olivat kuumotuksia aiheuttavia vaiheita pelissä. Mangala teki muutaman romuluisen ja tärkeän katkon, mutta jotenkin tulee mieleen musta versio Abdennourista; höntyilee tilanteisiin ja äärettömän epävarma. Toivottavasti kehittyy Garayn rinnalla rauhallisemmaksi ja varmemmaksi peluriksi.

Ylempänä mainittuun Naniin ja muutenkin yleisesti keskityksiin sama: paikkoja heittää hyviä palloja olisi, mutta ei näillä kärkipelaajien pituuksilla niitä voiteta. Ensimmäisellä puoliajalla Nani ja Rodrigo aloittivat "väärillä" laidoilla ja selkeästi haettiinkin leikkauksia keskelle ja laukauksia, mutta laidoista pääsi helpommin ohi ja hyviä palloja boxiiin jäätiin kaipaamaan. Voron hyvälle saldolle päävalmentajana siis jatkoa.
tom6

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valencia Club de Fútbol


Vastaus #55 : 25.09.2016 klo 14:58:15

Voro on monesti sanonut ettei missään nimessä halua olla Valencian vakituinen manageri.

Harmi, tämän hienon miehen alaisuudessa kahdesta pelistä kaksi voittoa.
Ayu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valencia CF, KP-75


Vastaus #56 : 25.09.2016 klo 15:24:39

Harmi, tämän hienon miehen alaisuudessa kahdesta pelistä kaksi voittoa.

Johtuu kuitenkin todennäköisesti juuri siitä, ettei Voro missään nimessä halua lähteä Valenciasta, vaan haluaa eläkepäiviinsä asti palvella seuraa. Päävalmentajana on aina mahdollisuus, että ero tulee pakotettuna, jos homma ei menekään putkeen. Tai ainakin tällaista selitystä tarjoili päivän Viasat-selostaja. Ilmeisesti seuraavaan otteluun seura yrittää jo palkata vakituista toimijaa.

Vorolle kuitenkin taas yksi sulka hattuun, kaksi perättäistä voittoa itseluottamuspulan runtelemalla joukkueella voi olla kauden pelastava suoritus. Tänään joukkue mielestäni paransi viikolta, ja ansaitsi voittonsa. Nanilta toivottiin aktiivisuutta, ja sitä myös saatiin - oli ottelun näkyvin hahmo yhdellä maalillaan sekä maalisyötöllään. Canceloltakin hyvä esitys laidalla hyäkkäävämmässä roolissa, ja ohituksia tuli toiseltakin portugalilaiselta hyvällä prosentilla. Hattua päästä myös Liga-historiaa tehneelle Alves:lle, joka nappasi Szymanowskin kelvollisen laukauksen pilkulta. Kasassa nyt jo 17 paraa pisteeltä 35:stä mahdollisesta, ihan käsittämätön saldo!

Keskushyökkääjän puute näkyi valitettavasti kyllä tänäänkin, laitapelaajat saivat hyvähköjä keskityksiä boksiin montakin laitettua, mutta jatkajaa ei vain löytynyt. Munirkin vaihdosta sisään tullessaan asettui laidalle, eikä piikkiin. Rodrigo pelasi kuitenkin lopussa Parejolle toiseen aaltoon matalana kerran, ehkä tällainen lähestymistapa voisi toimia useamminkin. Parejo kuitenkin suurimman osan maaleistaan laittaa juuri tuolta boksin rajoilta kun yksin jää. Tammikuun ikkunasta sitten pysyvämpää ratkaisua.

6 pistettä kuudesta ottelusta, ja kauden alku on vaihtunut katastrofaalisesta huonoon. Ensi otteluun kenties uusi manageri, Marcelinon palkkauksen kanssa on La Ligan sääntöjen puolesta ongelmia, kun hänet lasketaan valmentaneeksi Villarrealia tällä kaudella. Jos ei valitus mene läpi, on ensimmäisenä jonossa vanha kunnon Rubén Baraja. Toivottavasti kuitenkaan ei, olisi ikävää jos El Pipon paluu olisi Djukic:n ja Pellegrinon kausien kaltainen.
Sari Kalmelainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valencia CF, SJK


Vastaus #57 : 25.09.2016 klo 16:05:19


Lainaus
@LaLiga congratulates Diego Alves to break the historic number, of Zubizarreta to become the most goalkeeper to stop penalties (17)

Alves aiheutti tahallaan rankkarin saadakseen ennätyksen :D
Ei sentään, mutta melkoinen hässi oli. Onneksi mies hoiti jälleen hommansa Ylos
« Viimeksi muokattu: 25.09.2016 klo 16:07:21 kirjoittanut Sari Kalmelainen »
Lucky Loser

Poissa Poissa


Vastaus #58 : 27.09.2016 klo 12:18:27

Liitto nyt siis tyrmäsi Marcelinon pestin.  Joku lehti veti Louis van Gaalin esiin uutena ehdokkaana,  mutta nämä nyt on näitä surkeita repäisyjä.
Ayu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valencia CF, KP-75


Vastaus #59 : 28.09.2016 klo 08:36:12

Liitto nyt siis tyrmäsi Marcelinon pestin.  Joku lehti veti Louis van Gaalin esiin uutena ehdokkaana,  mutta nämä nyt on näitä surkeita repäisyjä.

Plaza Deportiva kertoo uuden ykkösvaihtoehdon olevan Cesare Prandelli. Taustaa joukkueiden kurssien kääntämisestä löytyy, ura ei kuitenkaan missään parhaassa nosteessa tällä hetkellä. Vaihtoehtoina myös Mancini sekä Pizzi, jonka paluuta pidän kyllä äärimmäisen epätodennäköisenä. Mendes tarjosi tapansa mukaan jotain maanmiestään (Fenerbahçen Vítor Pereira).
Lucky Loser

Poissa Poissa


Vastaus #60 : 29.09.2016 klo 15:19:52

Liki jokainen suuri espanjalaislehti kuuluttaa Prandellia jo varmaksi (kauden 2017-18 loppuun asti). Virallista vahvistusta odotellaan.
leeremick26

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tanner Mayesin ketunnenät


Vastaus #61 : 02.10.2016 klo 18:10:10

Ensimmäinen kotiottelutappio tänä vuonna, missä kotijoukkue sai aplodit faneilta ottelun jälkeen. Atletico on kyllä valtavan, valtavan hyvä joukkue, joka grindaa näitä voittoja huikealla tyylillä, pakko nostaa hattua.

Alvesin rankkaritorjunnan jälkeen oli sellainen meteli, että harvoin tullut tuollaista kansainvälisilläkään kentillä kuultua.

Valitettavasti vain tuo kärjen puuttuminen rosterista on todella harmittava asia. Rodrigo tekee valtavasti töitä, mutta tänään jäi totaalisen yksin, sillä Valencia ymmärrettävästi puolusti todella tarkkaan Ticon vastahyökkäykset pois yhdeksällä miehellä. Nanin loukkaantuminen ei toivottavasti ollut paha, sillä peli hajosi totaalisesti miehen poistuttua kentältä.

Kärkilotto oli melkoinen. En oikein päässyt selville, miten kenttämuodostelma Nanin vaihdon jälkeen toimi? Siirtyikö Rodrigo laitaan ja Santi Mina hyökkääjäksi?

Muniria ei tainnut näkyä kentällä sinne tulon jälkeen lainkaan. Kävikös hänkin kärjessä? Käytännössä matsin aikana käväisi (kai) kolme pelajaa kärjen tuntumassa heilumassa tehottomasti. Ykköskärkeä huutaisi, mutta mistä sellainen?

Seuraava ottelu sitten kotona Barcaa vastaan (välissä matsi Sportingin vieraana). Barca-ottelusta ei kai kukaan ihminen maapallolla budjetoi nollaa pistettä enempää. :(
Ayu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valencia CF, KP-75


Vastaus #62 : 19.10.2016 klo 16:16:45

Jälleen kausi alkaa vähän kuin alusta, ja Prandelli aloitti oman urakkansa komeasti voitolla. Noin päällisin puolin meni ihan ookoo, ensimmäisellä puoliajalla puolustukselle kävi pari lapsusta ja näistä jälkimmäisestä Castro pääsi tasoittamaan. Muuten paketti pysyi tiiviinä, eikä maalintekotilanteita vastustajalle juuri annettu - taisi tuo tasoitusmaali olla ainoa maalia kohti suuntautunut laukaus, eikä niitä ohimenneitäkään montaa ollut.

Prandelli haluaa ilmeisesti hyökkäystä organisoidummaksi, ja pelaajien liikettä yritetään hioa yhtenäisemmäksi askel kerrallaan. Ensimmäinen maali oli hyvä osoitus siitä, kuinka pallonriiston jälkeen joukkue voi saada maalintekotilanteen, kunhan muutama pelaaja tietää mitä tehdä. Ayestaranin aikaan pelaajilla oli yllin kyllin vapauksia, ja tämä ehkä teki hyökkäyksistä liikaa yksilösuoritusten varassa tehtäviä suorituksia. Kun rosteria katsoo, ei se välttämättä ole ihme: aika vähänhän moni näistä jätkistä on pidempään yhdessä pelannut. Keskikentän materiaali on kuitenkin sen verta kapea, että se on kyllä pakko saada aika kurinalaiseksi, jottei siitä kävellä läpi, ja esmes Parejolle pari tiukkaa ohjenuoraa tuskin tekevät pahaa. Pari hyvää osoitusta peliälystä sunnuntainakin, mutta muuten oli sitten taas vähän liian löysää tekemistä. Toivottavasti Medránista on kirittäjäksi. Marion ensimmäisestä nelivitosesta samat sanat, vaikka saakin kaiken anteeksi kahdella jääkylmällä viimeistelyllään.Cancelo on ottamassa hyökkäyksessä suurta roolia, ja toivottavasti huhuttu vaihto Aleix Vidaliin ei tapahdu edes välirahan kanssa. Whoscored:n mukaan 10 onnistunutta ohitusta ottelussa, joka on äärimmäisen harvinainen luku. Tällä hetkellä on La Ligassa ohi mennyissä haastoissa neljäntenä, ja puhutaan kumminkin pelaajasta, joka pelaa otteluistaan noin puolet puolustajana - ja vielä kehnosti kautensa aloittaneessa joukkueessa. Teki myös pari maalia maajoukkuetaolla Portugalin paidassa. Viime keväänä nähtiin jo enteitä siitä, mitä on tulossa, mutta nyt uskallan ennustaa että João Cancelo tulee lyömään itsensä tällä kaudella läpi isosti.

Valitettavasti vain tuo kärjen puuttuminen rosterista on todella harmittava asia. Rodrigo tekee valtavasti töitä, mutta tänään jäi totaalisen yksin, sillä Valencia ymmärrettävästi puolusti todella tarkkaan Ticon vastahyökkäykset pois yhdeksällä miehellä.

Muniria ei tainnut näkyä kentällä sinne tulon jälkeen lainkaan. Kävikös hänkin kärjessä? Käytännössä matsin aikana käväisi (kai) kolme pelajaa kärjen tuntumassa heilumassa tehottomasti. Ykköskärkeä huutaisi, mutta mistä sellainen?

Hyökkääjän puute valitettavasti näkyi taas, ja on kyllä varmasti kopissa miettimistä tämän asian ympärillä. Rodrigo piikissä alkaa olla jo kehno vitsi, mutta kenet sinne tosiaan laittaisi? Itse kallistuisin varmaan vähistä vaihtoehdoista Minan puoleen, ellei sitten Prandelli yritä kahdella kärjellä. Munir jää pahasti jalkoihin yksinäisenä kärkenä, eikä oikein tykkää edes pysyä linjassa. Rafa Mir on täysi raakile, mutta kai tuollekin voisi näytönpaikan antaa nyt kun hyviä vaihtoehtoja on oikeasti tasan nolla. Tai Parejo valeysinä? Periaatteessa ei muuttaisi pelisysteemiä juurikaan, mutta silloin keskikentän miehitys olisi lyöty lukkoon malliin Medrán-Mario-Enzo. Mikä ratkaisu sitten onkaan, toivottavasti sen päiväys menee umpeen tammikuussa. Paria italokärkimiestä onkin jo huhuttu kohteiksi, koulukiusaajalta vaikuttava Simone Zaza etunenässä.

Kummallista muuten oli, että Prandelli ei ollut tyytyväinen joukkueen fyysiseen kuntoon. Luulisi, että Ayestaran vanhana kuntopiiriläisenä olisi nyt ainakin tämän osa-alueen mestareita?

Santosin Rabonalle vielä erikseen vielä naurua ja hämmennystä, lähes alinpana miehenä suoraan kaveria päin ja innokkaana rajaheittoa viskaamaan. Mielenkiintoista, kuinka joka kautena joukkueeseen on roudattava joku brasilialais-portugalilainen, jonka pelikäsitys on kuin suoraan oppikirjasta kohdan "ei näin"-alta. Mitähän Felipe Augustolle vai mikäseoli kuuluu?

edit: Anteeksi, Filipe Augusto. Pelailee pikaisen googletuksen mukaan - yllätys yllätys - Portugalin pääsarjaa.
« Viimeksi muokattu: 19.10.2016 klo 16:20:33 kirjoittanut Ayu »
Ayu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valencia CF, KP-75


Vastaus #63 : 01.11.2016 klo 17:34:39

Vähän sekavaa tuntui olevan eilen? Muutama hyvä pallollinen jakso, paras varmaan siinä 50. ja 70. minuutin välissä, mutta Depor oli kyllä pienelläkin pallonhallinnalla vaarallisempi. Rodrigon tultua vaihtoon ei juuri enää tilanteita siunaantunut, Munirin paikka taitaa sittenkin olla laidassa ainakin yhdellä kärjellä pelattaessa. Rodrigo sai sohittua vahingossa maalin ja liikkuu nykyään hyökkääjänäkin ihan hyvin, joten ainakin tammikuuhun saakka kausikorttia avaukseen tälle herralle.

Cancelo on siinä mielessä positiivinen ongelma, että on tällä hetkellä sekä joukkueen paras oikea laituri että oikea pakki. Positiivisesta negatiivisen tekee se, että Montoya oli vaihteeksi aivan ulapalla. Fedeäkin kokeiltiin eilen oikealla, mutta oli kyllä kovin jäistä menoa ainakin vielä - näytönhalu kenties liian suuri, vai onko taso sittenkin liian heikko? Cancelon tiputtaminen pakiksi olisi tällä hetkellä perusteltua, mutta tämä olisi tietty sitten hyökkäyspelistä pois.

Noh, keskinkertainen esitys ja sitä myötä keskinkertainen tulos. Näitä varmaan sopi aluksi odottaakin. Abdennour-Nani oli alaspäin järkyttävää katseltavaa, mutta väliaikainen ratkaisuhan tuo on Gayan ollessa sivussa, joten tuskin kannattaa liian huolissaan tästä olla. Voisihan tuossa toki Latoakin kokeilla... Ja missäs hemmetissä on Siqueira?
Ayu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valencia CF, KP-75


Vastaus #64 : 01.12.2016 klo 00:47:01

Eipä ole hetkeen ollut Valenciaa seuraavilla aihetta ilakointiin, ja otteluiden katsomisesta paikallislehtien lukemiseen on hämminki ollut aika ikävää seurattavaa. Gayán ilme Pizjuanilla tappion varmistuessa oli sitäkin raadollisempi, ja kertoo varmasti pelaajien tunteista haastattelujakin selvemmin. Eikä haastatteluissakaan ole liikaa kierrelty - jokainen pelaaja on tunnollisesti toistanut samaa mantraa, joka on jargon-luonteestaan huolimatta varmasti ihan totta: "olemme turhautuneita, yritämme kaikkemme, mutta tulosta ei tule". Ehkäpä Copasta saisi synkkään loppuvuoteen hieman symbolista valoa?

Prandelli on siirtynyt vaivihkaa melko vähän manolokentillä nähtyyn kolmen topparin linjaan, ja tämä on mielestäni hieman helpottanut tuota puolustuksen sekaisuutta, joka vääjäämättä aina viimeistään Santos:n, Mangalan tai Abdennourin edesauttamana syntyy. Garay sopii hyvin johtamaan näitä fyysisiä luupäitä, joista kyllä tavallaan jokaisesta pidän. Tällaistä anteeksipyytelemätöntä topparityöskentelyä arvostetaan nykyään aikaisempaa vähemmän. Jos vain itse kukin saisi virheherkkyyttään matalammalle, saattaisi osua joku nollapelikin kohdalle...

Kahdella hyökkääjällä ei ollakaan hetkeen Valenciassa pelattu, ja kai tuo ihan looginen veto on, kun ei siellä yksin kukaan pärjää. Rodrigo kyllä liikkuu nykyään ihan jees, mutta ei tuosta kyllä kliinistä viimeistelijää taideta koskaan saada. Munir osui jälleen paikan saadessaan, ja on kiinnittämässä itseään vahvasti aloituskokoonpanospekulointiin. Sulavanimisen El Haddadin lisäksi maanantaina nähtiin hemmetin hyvä esitys, hieman yllättäen, parjatulta Montoyalta. Medránille myös hyvä peli alle, ja kerrankin startista.

Starteista puheenollen, taitaa se sarake näyttää Bakkalilla vielä nollaa. On kyllä julmetun hauska jamppa seurata aina kun kentälle pääsee häseltämään, lähinnä juoksee helvetisti joka suuntaan. Työmoraali on kuitenkin kohdillaan, ja siitä hyvästä sai vielä lisäajalla maalattua 1-3:een. Tuosta 3-5-2:sta ei vain taida löytyä ominaista paikkaa, joten vaihtopelaajaan rooliin on tyytyminen jatkossakin. Sama homma myös Fedellä, joka valitettavasti ei ole vielä edes lähellä sitä pelaajaa, joka oli kaksi-kolme vuotta sitten.

Mainitaan vielä, että B-joukkue näyttää tällä kaudella jopa taistelevan noususta Segundaan (vai mikässen nimi nykyään olikaan Liga 1-2-3?). Ehkäpä Soler saisi Copan paluuottelussa minuutteja. Sinänsä harmi, että siellä kovin osaaminen sijoittuu Soler lukuunottamatta enimmäkseen pelipaikoille, joilla on jo pätevät kaverit (Sivera, Lato, Aridai) tai sitten ei vain oikein sovi millekään pelipaikalle ykkösjoukkueessa (Villalba). Toki perinteen mukaisesti sieltä nostetaan sitten joku kaveri, josta kukaan ei ole kuullutkaan. Joku akatemiasta enemmän perillä oleva voi toki korjata.

Oli muuten hienoa nähdä taas Jaume maalilla. Hieno mies ja hieno pelaaja, joka toivottavasti vielä joku päivä on joukkueessa kiistaton ykkönen. Matt Ryan etsii uutta kotia tammikuussa, ja toivottavasti sen myös saa. Vaikka monet varmasti mieluusti päästävät aussin uuteen kotiin, on tämä kiistatta laadukas kassari ja liian hyvä kolmosvahdiksi.
el Ratón

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valencia Club de Fútbol


Vastaus #65 : 01.12.2016 klo 14:01:59

Ei tässä riemuntunteissa ole syksyn aikana kieriskelty. Esitykset ovat olleet sekavia, ja joukkue keikkuu nenänpää putoamisviivan yläpuolella. Tällaista se tulee olemaan suurella todennäköisyydellä koko kauden ajan. Liigassa ollaan menty nyt viisi ottelua, ja puolitoista kuukautta ilman voittoa. Seuraavana ohjelmassa on Malagan vierailu Mestallalla. Viimeisin nollapeli taisi olla huhtikuulta, jos oikein muistan. Tämä jo sinänsä kuvaa melkolailla hyvin joukkueen suorittamista puolutussuuntaan. Voiton eteen täytyy pystyä tekemään keskimäärin kaksi maalia, joten nykytuhnuilun jatkuessa voittojen osuminen kohdalle on kiven alla. Tosin olisiko Alcacerista ollut apua, vaikka olisi pysynyt joukkueessa, kun ei tunnu maisemanvaihto nostaneen hänen peliään uudelle tasolle; palkan kylläkin. Yleinen alemmuustila on juurtunut pelaajien suorittamiseen, ja siitä tulisi päästä eroon. Positiivinen suorittaminen cup-ottelussa tosin antaa hyvät lähtökohdat tulevaan liigaotteluun.

Selkeät puutteet joukkueen kasaamisessa ovat saattaneet joukkueen oikealle paikalle sarjataulukossa. En tiedä millainen siirtokassa Prandellilla tammikuussa on käytössään, mutta jos systeemiksi jatkossa muodostuu 3-5-2, niin osa pelaajista voidaan ulostaa välittömästi, kuten edellisessä viestissä ansiokkaasti kerrottiin. Toivottavasti edes onnistujat pystytään pitämään kauden loppuun asti, eivätkä he ala anomaan siirtoja surkean tilanteen takia muualle jo tammikuussa.
chandlerbing

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Wu-Tang Clan


Vastaus #66 : 05.12.2016 klo 20:44:27

En edes muista milloin viimeksi olen nähnyt noin surkeita ilmeitä pelin jälkeen. Tämän hetkinen tuska on niin käsinkosketeltavaa kuin Tv-ruudun välityksellä voi olla. Periaatteessa peli oli ihan hallussa, mutta käytännössä ensimmäisellä ja viimeisellä kosketuksilla Malaga nuo maalit teki. Ihan käsittämätöntä keskittymisen herpaantumista lepakoilta. Vaikken Valenciaa kannatakkaan, on se vähän ankeaa nähdä tuo seura näin alamaissa.
Lucky Loser

Poissa Poissa


Vastaus #67 : 07.12.2016 klo 10:32:32

En ole ikinä odottanut tammikuuta näin rajusti. Viime kauden jälkeen luulin, että huonommin ei voi mennä. Pelikin on näyttänyt keskiarvoltaan paremmalta viime kauteen verrattuna, mutta tulokset siitä huolimatta huonompia.
Ayu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valencia CF, KP-75


Vastaus #68 : 07.12.2016 klo 19:02:40

En ole ikinä odottanut tammikuuta näin rajusti.

Sanos muuta. Jos kourallinen joukkuetta seuraavia forumisteja pystyi jo kesän lopulla nimeämään ongelmat kenttätasapainossa, on suht hämmentävää etteivät siihen pystyneet palkkaa nostavat ammattilaiset. Toki asiat eivät aivan näin mustavalkoisia ole, ja Mendes ja/tai Lim ajoivat läpi siirtopolitiikkaa ohi urheilutoimen vastaavien, mutta kuitenkin.

Liipaisimella ovat joko näyttöjen tai palettiin sopimattomuuden takia ainakin Fede, Bakkali, Ryan, Siqueira, Mina sekä Santos. Näistä Mina ja Bakkali luultavasti lainalle. Sisään itsestäänselvyyksiä ovat hyökkääjä ja keskikenttämies, luultavasti hakusessa myös toinen keskari, vasen wing-back sekä toppari.
Lucky Loser

Poissa Poissa


Vastaus #69 : 08.12.2016 klo 09:31:50

Näistä Mina ja Bakkali luultavasti lainalle.

Molemmat ovat sinäänsä mielenkiintoisia pelaajia, että ovat parhaimmillaan ns. "game changereitä", mutta pahimmillaan ovat täysin matkalaukkuja. Varsinkin Mina oli viime kaudella muutamassa ottelussa (esim. Rapid Wien ja Barca) aika perkeleen kova, mutta tällä kaudella samaisessa Barca-pelissä tuhosi n. 5 vastahyökkäystä omalla luokattomuudellaan. Lainalle kasvamaan, sitten takaisin Mestallalle painamaan häkkejä.
Budha-B

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea


Vastaus #70 : 27.12.2016 klo 19:06:01

Tämmöistä tällä kertaa.

http://en.valenciacf.com/ver/65620/vcf-official-statement.html
chandlerbing

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Wu-Tang Clan


Vastaus #71 : 30.12.2016 klo 19:18:03

http://cadenaser.com/m/emisora/2016/12/30/radio_valencia/1483111655_763700.html

Prandelli irtisanoutunut ilmeisesti.
toffees

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #72 : 30.12.2016 klo 22:43:51

On kyllä totaalisesti sekaisin koko organisaatio. Voro jälleen puikkoihin. Mitä seuraavaksi?
Sube

Poissa Poissa


Vastaus #73 : 31.12.2016 klo 12:31:47

Nopeasti silmäillen Limmyä hännystelijöineen on käsitelty tässä topikissa yllättävän lempeästi, vaikka Valencia on ollut syöksykierteessä siitä lähtien, kun Salvo ja Rufete savustettiin seurasta pihalle toissa kesänä. Nyt ollaan jo pisteessä, ettei valmentajia tarvitse enää edes erottaa, vaan he häipyvät oma-aloitteisesti. Kulissien takana on jotakin todella pahasti pielessä ja Prandellin lähtö on lopulta vain yksi uusi lisäys pitkään oirelistaan.

Esimerkiksi viime kesänä seuran oma kultapoju Paco Alcacer möi mieluummin sielunsa saatanalle kuin jäi Valenciaan, mikä sai ainakin täällä päässä hälytyskellot soimaan. Samalla se kertoi paljon seuraa kalvavasta urheilullisesta kunnianhimottomuudesta, että joukkueen ainoa kärkipelaaja myytiin pois kauden jo alettua, muutamaa päivää ennen siirtoikkunan umpeutumista. Vyötä vedettiin seurassa tiukalle Braulion ja Llorentenkin aikana, mutta silti heidän tavoitteenaan oli kaikesta huolimatta aina mahdollisimman kilpailukykyinen joukkue. Samaa ei voi sanoa näistä nykyisistä puuhastelijoista. Hankinnat ovat joko kehäraakkeja tai puhdasta tusinaa, sarjajyriä. Nevillen veljesten rekrytointi on yksi kelpo esimerkki siitä, kuinka ammattitaidottomasti asioita seurassa tätä nykyä hoidetaan.

En kyllä näe, miten seuran ajaminen alasarjoihin voisi edistää Limmyn tahi Jorge Mendesin etuja. Kovasti sitä kuitenkin tuntuvat yrittävän.
Lucky Loser

Poissa Poissa


Vastaus #74 : 31.12.2016 klo 16:15:54

Kyllä Limiä on kritisoitu (ei tarpeeksi)  viime kauden topikissa, kuten myös lehdistössä ja fanien toimesta, joten en ole itse ainakaan jaksanut sitä tässä langassa tehdä.

Prandellin lähtö sai lopullisesti meikäläisen heittämään hanskat tiskiin tämän kauden osalta.  Toivottavasti Voro pitää jengin liigassa.

 
Sivuja: 1 2 [3] 4 5
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines