FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.09.2016 klo 22:03:14 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: UPA846-koodilla $10 alennus iHerbiin!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 7
 
Kirjoittaja Aihe: Ilves - HIFK la 13.8. klo 16.00 Tammelassa  (Luettu 9762 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
1931

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


: 12.08.2016 klo 18:04:18

Härkäviikot jatkuvat ja huomenna pelataan taas. Ipalla on alla heikko esitys ja tappio Lahdessa, IFK:lla taas kiikaritasuri derbyhuumassa. Tasaista vääntöä on ollut viime vuosina, mutta nyt IFK:n penkin päässä on pelotteena Supermursu, joka on lyhyessä ajassa kääntänyt punapaitojen kurssin. Ilveksen luotsina toimii Jarkko Wiss, joka on Anan vanha luottomies kentän puolelta.

IFK:n peli on Muurisen alaisuudessa näyttänyt vapautuneelta, ja valmentajakonkarin tuomat murtautumismallit toimivat etenkin Maarianhaminassa erinomaisesti. Osansa menon muuttumisessa on ollut myös pitkäaikaisen maajoukkuemiehen Mika Väyrysen liittymisellä tähtirintojen vahvuuteen. Väykkä on ollut etenkin pallollisena joukkueen kantava voima pelaamissaan otteluissa. Myös maalin suulle hankittu Tomi Maanoja on onnistunut paremmin kuin alkukaudella Lahdessa.

Ipalta elokuun otteluruuhka ei ole sujunut parhaalla mahdollisella tavalla, sillä sarjan alemman puoliskon joukkueita vastaan pelatuista kolmesta ottelusta on saatu ainoastaan kaksi pistettä. Pelillisesti ei suurta hätää ole ollut, sillä jokaisesta ottelusta oltaisiin voitu saada myös voitto. Viimeistelyongelmat ovat kuitenkin vaivanneet pahasti. Keskiviikkona Lahtea vastaan petti myös puolustuspeli, sillä keltapaitojen päästämät kolme maalia veivät mahdollisuudet voittoon, vaikka toisessa päässä luotiin tilanteita vähintäänkin kolmeen pisteeseen riittävä määrä.

Jos Lahdessa nähty hurlumhei-futis jatkuu Ilveksen osalta, niin saattaa tulla runsasmaalinen kamppailu. Muurinhon seksifutiksella maaleja sopii nimittäin odottaa. Ilves lähtee otteluun suosikkina sarjasijoituksen perusteella, mutta IFK:n viime viikkojen vire on ollut kovempi.

Mielenkiintoinen matsi tulossa. Hieno nähdä Muurinen taas liigakentillä.

Ilveksen ennakko:
http://ilvesedustus.fi/ennakko-ilves-vs-hifk-lauantaina-tammelassa/

IFK:n ennakko:
http://hifkfotboll.fi/otteluennakko-ilves-hifk-megamatka-tampereelle/

Ipalandian ennakko:
https://ipalandia.wordpress.com/2016/08/12/hifk-ja-muurisen-sexy-football-tammelaan/
« Viimeksi muokattu: 13.08.2016 klo 13:20:27 kirjoittanut 1931 »
kamrat

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1897


Vastaus #1 : 12.08.2016 klo 18:16:40

Nopeella temmolla joutuu siirtymään edellisestä matsista seuraavaan. Ilvekselle huominen ottelu on kolmas seitsemään päivään, ja IFK:lle puolestaan kolmas kuuteen päivään, joten välttämättä kaikista vauhdikkainta peliä ei nähdä. Nämä IFK-Ilves matsit on muutenkin ollut niitä mielenkiintoisempia, ja Tammela yksi mukavimmista paikoista vierailla, onneksi huomenna pääsee taas sinne. 10.10.10 nevö föget Ylos

Derbyssä kokoonpanoa muokattiin jonkun verran, joten jos kundit on kunnossa, on huomenna todennäköisesti ainakin vierailta Korhonen, Lassas ja luultavasti Hänninen avauksessa. Maanoja aloittanut tulosten valossa hyvin stunttinsa punaisissa, joten jatkanee maalilla myös huomenna. Joko Mäkelä saa peliaikaa vai vieläkö mennään Salmarin ja Peksin voimin kärjessä? Hyvin on tulosten valossa alkanut Muurisen kausi, toivottavasti huomenna saadaan sille jatkoa..
Tribuutti

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 12.08.2016 klo 18:22:34

Kova tempo ja vielä kovempi meno. Salmari, Väykkä, Skele, Hercules ja Masa kentälle niin ei ainakaan turpaan tule. Vaikea matsi varmasti, lopputulokseksi 2-2 Tendengin ja Salmarin maalintekokilpailun päätteeksi.

Aidan Takaa

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 12.08.2016 klo 18:35:09

Kova tempo ja vielä kovempi meno. Salmari, Väykkä, Skele, Hercules ja Masa kentälle niin ei ainakaan turpaan tule. Vaikea matsi varmasti, lopputulokseksi 2-2 Tendengin ja Salmarin maalintekokilpailun päätteeksi.Juuri näin pitäis avauksen olla - energiaa ja varmuutta. Paljon maaleja Peksi-Salmari-yhdistelmällä, ja joka tapauksessa HIFK tekee ainakin yhden enemmän kuin Ilves.
1931

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #4 : 12.08.2016 klo 18:40:05

Huomaa kyllä tosiaan, että ottelutahti on liian kova vähän kaikille. Seuroille on tietyllä tavalla kohtuutonta, että sijoitukset ratkaistaan usein tällaisen kuukauden härkäviikkojen aikana. Kohtuutonta siksi, että pienempi seura voi hyvinkin kasata ykköskokoonpanon, joka olisi kerran viikossa pelattaessa mitaleilla. Tällä tahdilla on kuitenkin oltava todella paljon leveyttä, jolloin esim. Klubin ylivertaiset resurssit tulevat esiin. Materiaalin leveys on tietysti yksi osa-alue joka on hallittava, mutta kyllä tämä hiukan heikentää Leicester-tarinoiden syntymisen mahdollisuutta Suomessa.

Tahti on kova taustoille ja katsojillekin: IFK:lla on juuri ollut järjestettävänä kauden isoin tilipäivä jälkipuinteineen, joten ei ihme, ettei ennakkoa vielä näy. Katsojille taas on mukavampaa kun pelataan luonnolliseen tahtiin kerran viikossa, jolloin alkuviikosta puidaan edellistä ottelua ja loppuviikosta ennakoidaan seuraavaa.

Näin mennään, eipä siinä mitään. Toivottavasti kiivas tahti ei kuitenkaan näy yleisömäärässä, sillä tämä on kyllä kaikin puolin kiinnostava matsi.

AriGold

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea


Vastaus #5 : 12.08.2016 klo 21:19:33

HIFK:n ennakko: http://hifkfotboll.fi/otteluennakko-ilves-hifk-megamatka-tampereelle/

Lähes 200 fania tulossa IFK:n mukana eli hyvä tunnelma luvassa. Hyvä päivä ja alkamisaika, joten jengiä tulee varmasti myös omilla autoilla kuten itse teen.

HIFK:lla on tällä hetkellä flow-tila hyvien tulosten myötä. Derbystä olisi pitänyt raapia 1-0 voitto yhden miehen ylivoimalla. Gelan täytyy parantaa peliesityksiä keskikentällä, sillä liian monta pallonmenetystä tai harhasyöttöä on tullut tällä kaudella nähtyä. Väyrysestä voi todeta sen, että on nostanut koko joukkueen profiilia. Edellinen ottelu marraskuussa ja nyt ekassa matsissa 60min ja Klubia vastaan 90min. On huippukunnossa, joten on suurella todennäköisyydellä myös Ilvestä vastaan avauksessa ja tulee vaihtoon. Salmikivi ja Sihvola jatkanevat avauksessa ja Mäksä vaihdosta.

IFK:n derbyssä nähty 5-3-2 formaatio muokkautuu Muurisen fläpillä hyökkäävämmäksi ja Tammelan liukkaalla luonnonnurmella nähdäänkin tiukka vääntö Lopputulos 1-2; Tendeng pilkusta, Salmikivi puolivolleylla ja Pirttijoki lisäajalla kulmapotkusta. Nähdäänkö loppuunmyyty Tammela? E: typo
GERP

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #6 : 12.08.2016 klo 21:31:21

Veikkaan 0-0, katsojamäärä 2800
Ormu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tatu Miettunen


Vastaus #7 : 12.08.2016 klo 21:38:05

Veikkaan 0-0, katsojamäärä 2800

Kiimaa.
George Beast

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 12.08.2016 klo 21:38:59

Toivottavasti HIFK-fanit osaa tällä kertaa käyttäytyä, edellinen vierailunne on hyvin muistissa. Järkkäreitä ei tarvitse alkaa mätkimään ja katsomorakenteissa kiipeily on idioottimaista puuhaa.
Haahdin pastilli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Snadit Kingit


Vastaus #9 : 12.08.2016 klo 21:58:27

Toivottavasti HIFK-fanit osaa tällä kertaa käyttäytyä, edellinen vierailunne on hyvin muistissa. Järkkäreitä ei tarvitse alkaa mätkimään ja katsomorakenteissa kiipeily on idioottimaista puuhaa.
Mä lupaan etten kiipeile enkä tappele.

Saa nähdä miten jätkät jaksaa. Tosiaan tiivis pelitahti ja derbylatauksen mahdollinen purkautuminen. Väykkä osoittanut jo arvonsa, saa vaan nähdä miten jaksaa kolmas peli putkeen ja edellisistä peleistä ties kuinkna kauan. Jotenkin toivoisin että Gelalle löytyisi vaihtoehto, jarruttaa hyökkäyspeliä lähes aina kun koskee palloon.
Seppo14

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 12.08.2016 klo 22:02:05

Toivottavasti HIFK-fanit osaa tällä kertaa käyttäytyä, edellinen vierailunne on hyvin muistissa. Järkkäreitä ei tarvitse alkaa mätkimään ja katsomorakenteissa kiipeily on idioottimaista puuhaa.

Pre match pinttejä aletaan litkimään jo 5 tuntia ennen aloituspotkua, joten tukevassa jurrissa ainakin kaikki :D

Itsekin toivon että suuremmilta järjestyshäiriöiltä vältytään. Tunnelma tulee ainakin olemaan mahtava Tuoppi
IFK vie huomenna 3-1. Ainakin Salmari iskee maaleja.
Kaikkitietäväkö?

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter Turku, FC Vertebrata


Vastaus #11 : 12.08.2016 klo 22:07:02

Ipa pelaa kotona viihdyttävää futista. Mursun sexy-football tuskin tuottaa pettymystä.
FT 2-2
kamrat

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1897


Vastaus #12 : 12.08.2016 klo 22:48:22

Toivottavasti HIFK-fanit osaa tällä kertaa käyttäytyä, edellinen vierailunne on hyvin muistissa. Järkkäreitä ei tarvitse alkaa mätkimään ja katsomorakenteissa kiipeily on idioottimaista puuhaa.

Hengitä rauhallisesti syvään, viime kerrasta ei varmaan kenellekkään jäänyt paha mieli pl. Ilveksen kannattajille ja pelaajille koska IFK voitti ottelun. Sitä edeltävän ottelun episodi on koluttu kannattajienkin keskuudessa läpi ja se pahin apina on edelleen bännätty peleistä. Ne ketä ei ole, ei ole ollut tai olleet enää häiriötekijöitä. Eiköhän kaikki mene niin kuin hyvässä ottelutapahtumassa kuuluukin. Tosin jos tämän aiheen jättäisi nyt tältä erää (tai mielellään lopullisesti) tähän.

Foreca lupailee tällä hetkellä ottelun lämpötilaksi +16 astetta, pilvistä ja mahdollista vähäistä sadetta. Toivottavasti aamun sateet ei karkota liikaa katsojia niin saadaan katsomotkin lähes täyteen. Stadista tulossa arviolta n. 200-225 katsojaa, kun ottaa huomioon ne ketkä tulee omilla kyydeillään. Kuten aikaisemmin sanoin, povaan kahden ainakin hieman väsyneen joukkueen tiukkaa matsia, maalin peli jälleen.

Edit. IFK:n otteluennakko: http://hifkfotboll.fi/otteluennakko-ilves-hifk-megamatka-tampereelle/

"HIFK:lta ovat sivussa Ilves-ottelusta varmuudella Jukka Halme, Tommi Vesala, Emil Conti sekä Ville Taulo. llveksen kokoonpanosta puuttuvat lauantaina puolustaja Felipe Aspegren, keskikenttämiehet Eero Korte ja Marco Matrone sekä hyökkääjä Mika Lahtinen."
« Viimeksi muokattu: 12.08.2016 klo 22:51:32 kirjoittanut kamrat »
Tribuutti

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 12.08.2016 klo 22:57:35

Paluu 4-4-2:een?

   ------------------------ Salmikivi ---------- Sihvola ------------------------
   --------- Terävä ------- Lassas --- Väyrynen ----- Korhonen ---------
   ------- Anyamele -------- Aho ----- Pirttijoki -------- Hänninen -------
   ------------------------------- Seko tai Saku -------------------------------

Tosin epäilen että Kuusijärvi on Ahon tilalla, ja Gela on avauksessa.
liimanäppi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Honsu


Vastaus #14 : 12.08.2016 klo 23:25:19

Paluu? Aina ollut 442 Mursun kanssa.
Tribuutti

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 12.08.2016 klo 23:35:49

En silmä kovana tuijottanut muodostelmaa derbyssä, mutta kyllä se silloin harvoin kun siihen kiinnitin huomiota oli lähempänä viiden alakertaa.
tamme auto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: El Salvador


Vastaus #16 : 13.08.2016 klo 08:12:23

Ei varmaan ollut vielä mutta nelosen pääotteluna tämä matsi Ylos

Seksi Mursu vs Jarkko Wiss taas on penkkien päässä vanhat konkarit vastakkain toivottavasti tulee vauhdikasta peliä ja maaleja molempiin päihin lopputuloksella ei väliä kunhan ei jäädä alle 6 maalin tässsä matsissa
Metsän poika

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS


Vastaus #17 : 13.08.2016 klo 10:03:03

Menovinkkinä muuten Tullinaukiolla on Chilifest ja Tullikamarilla pienpanimofestivaali.
 Veikataan paljon maaleja ja kipeää persettä joillekin.

 Taas tiukka paikka miettiä, lähteekö itseä vähemmän kiinnostavaan Ipan peliin, vai viekö sade ja SJK-RoPS IS-tv:ltä mielenkiinnon.
 
Jats

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #18 : 13.08.2016 klo 10:40:09

Ipalandian ennakon taso ei petä. Hienoa. Ylos

Jos tässä vaikka hieman arvuuttelis avausta:

                   Hilander
Hynynen - Nieminen - Milosavljević - Koskinen
Ala-Myllymäki - Ayarna - Siira  - Soisalo
                    Tendeng
                                Sentamu


.....
^
Viime pelissä puolustus vuoti vaikka Hilander tuli takaisin. Syyttävä sormi osui tällä kertaa Miettuseen.
Hienoa nähdä, että Koskinen on parantanut peli peliltä peliä.
Siiralta voisi odotella pommeja 20m. Ja AMM on parantanut koko ajan pitkin kautta. Mukava nähdä, kun pelaaja on kehittynyt eteenpäin sitten viime kauden.
Kärjessä on ongelma.  Hilska/Sentamu .. En näe muita tuolla paikalla. Jos siellä nyt joku onnistuis.

Ööh.. osaisiko joku valaista?:
Jos menee ennakko lipulla sisään (ostettu kivenheitosta) Niin pääseekö näillä lipuilla ohi jonojen, kuten kausarilla.
Vai onko lipun omistajille oma jono?  Ja ostajille oma? Vai miten se nyt sitte meni.

Ilves voitto'hon!
Metsän poika

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS


Vastaus #19 : 13.08.2016 klo 10:53:01

Lippuluukuille on oma jono ja liput tarkastetaan portilla.
Naapel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #20 : 13.08.2016 klo 12:03:01

                    Sentamu
            Ly - Tendeng - Soisalo
                 Ayarna - Siira
Aho - Milosavljevic - Miettunen - Hynynen
                      Hilander

Avaus näyttää hyvältä ja eiköhän kolme pistettä jää Tammelaan parin ottelun tauon jälkeen.
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #21 : 13.08.2016 klo 12:40:44

Ai tällainen on tänään, taidanpa lähteä ensimmäistä kertaa tällä kaudella Tammelaan Ylos Tuoppi
Aidan Takaa

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 13.08.2016 klo 12:45:34

Veikkauksen sivujen mukaan HIFK-kokoonpano:
1Maanoja Tomi
3Kuusijärvi Pauli
2Aho Tuomas
15Pirttijoki Juho
18Hänninen Matias
11Peltonen Eero
6Gela Xhevdet
22Lassas Fredrik
31Korhonen Joni
10Mäkelä Juho
9Sihvola Pekka

Penkillä:
26Salmikivi Ville
13Terävä Esa
23Väyrynen Mika
12Jurvainen Otto-Pekka
27Anyamele Nnaemeka
5Sinisalo Jukka
71Eriksson Carljohan

Hännisen ja Korhosen avauspaikalle peukku! Ja penkiltä sit Väykkä ja Salmikivi hyökkäämään ku Ilves väsyy, vai mitkähän on Muurisen ajatukset tässä?

Edit: Kokoonpanolinkki https://www.veikkaus.fi/fi/liiga#!/veikkausliiga-lineups
oman_elämänsä_sankari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1897


Vastaus #23 : 13.08.2016 klo 12:58:03

Ihan rotaatiota varmaan, Salmikivellä alla kaksi ysikymppistä alle viikkoon, Väykälläkin 150min.
Aidan Takaa

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 13.08.2016 klo 13:03:40

Ihan rotaatiota varmaan, Salmikivellä alla kaksi ysikymppistä alle viikkoon, Väykälläkin 150min.
Väyrysen lepuutus ymmärrettävää. Mut Salmikivi ei oo pelannu ysikymppisiä. Vaihtoon otettiin sekä Maarianhaminassa että derbyssä n. 60 min. kohdalla vaikka ei väsyneeltä näyttänytkään. Oisko jotain pientä vaivaa?
 
Sivuja: [1] 2 ... 7
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines