FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.04.2018 klo 11:35:47 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisturnaus 2018, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 4 [5] 6 ... 22
 
Kirjoittaja Aihe: Associazione Calcio Milan 2016-2017 - Uuden ajan alku  (Luettu 97394 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS, Silvio Berlusconin Milan ja Rino Gattuso


Vastaus #100 : 28.11.2016 klo 15:50:55

Toppari kuuluu, tai ainakin kuului, tammikuun suunnitelmiin mutta nyt kun omistajavaihdoksen päivä jälleen kerran siirtyypi niin saas nähdä miten käypi. Mateo Musacchio, Victor Lindelöf, William Carvalho, Ruben Semedo. Siinäpä joitain huhuja alakerran suuntaan. Toisaalta taas Montella on kyllä saanut kiitettävästi revittyä nykyringistä kaiken irti. Paletta pelaa kenties elämänsä kautta ja ei tämä paraguaylainenkaan ihan kusessa näytä olevan calcion suhteen. Romagnoli ja Donnarumma ovat nopeasti nousseet jo melkein siihen asemaan missä Thiago Silva ja Zlatan olivat sitten sen viimeisen mestaruuskauden ja sen jälkeisen romahduksen. Locatelli on myös kovaa vauhtia kiipeämässä kohti punamustien kärkikaksikkoa ja De Sciglio on palannut niille raiteille missä vertauksia Maldiniin toitotettiin kovaan ääneen. Kaikki edellä mainitut nuoria italialaisia joka tietenkin lämmittää mieltä. Isoin haaste tulee olemaan pitää kaverit kuvioissa mahdollisimman pitkään. Keskikentälle Montellalla on vielä Bertolacci niminen ässä hihassaan. Pitäisi löytyä jo vaihtopenkin puolelta tulevana sunnuntaina Crotonea vastaan. Baccasta en vielä tammikuussa luopuisi kun tuskinpa tähän hätään parempaa on tarjolla. Kesällä sitten uudet kuviot. Susosta kehittynyt hyökkäyksen johtotähti, verkko heiluu ja spanski johtaa myös Serie A:n syöttötilastoa. Bonakaan ei vaikuta enää ihan niin heiveröiseltä rääpäleeltä. Luonnollisesti itsellä ei ole Montya ollenkaan ikävä. Hoitakoot itsensä kuntoon ja jatkakoot jalkapallon pelaamista niin pitkään kuin sielu sietää jossain muualla.
Nasty

Poissa Poissa


Vastaus #101 : 28.11.2016 klo 18:34:23

Bertolacci taisi olla listattuna vaihtopenkille jo Empolia vastaan. Itse odotan ja toivon, että siinä on keskikentän vahvistus, joka kenties vapauttaa Bonaventuran kilpailemaan vasemman laitahyökkääjän paikasta ja saataisiin ylipäätään enemmän laatuvaihtoehtoja avaukseen. Taitaa myös sopia keskelle, joten voisi korvata Locatellin keskellä. Locatelli on parantanut, mutta liekö sitten taktiikasta johtuvaa vai pelaajasta itsestään, mutta ei kyllä ota mitään megalomaanista roolia pelinrakentelussa, vaan tuntuu enemmänkin pyörivän taustalla. Enemmän menee tämän nuoriso-Milan hypen piikkiin tuo yleinen hehkutus, mutta toki noinkin nuoreksi ja kokemattomaksi on pelannut ihan ok. Donnarummalle tuntuu myös virheetön 90 minuuttinen olevan melko vaikea tavoite saavutettavaksi. Toki napsii sitten gamesavereita vastapainoksi ja olihan Didakin aikanaan jonkinlainen hazardi maalissa ollessaan. Vähän huvittavaa lukea, että Gigio olisi maailman 5. paras veska tällä hetkellä. Potentiaalilisällä ehkä, mutta jos vähän vähemmän keulittaisiin sen mopon kanssa :) Voisi vaikuttaa positiivisesti otteisiinkin, kun ei tarvitse joka pelissä olla uusi Buffon.
The Missionary

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Donnarumman Instagram-tili


Vastaus #102 : 28.11.2016 klo 19:33:20

Samoilla linjoilla ollaan täälläkin käytännössä kaikesta. Locatelli on kyllä pelannut ihan mukavasti, mutta vielä toistaiseksi päätöksenteko on se, missä nähdäkseni mättää eniten (ei toki yllättävää tuon ikäiselle pelaajalle). Liian usein pallollisena päätyy vain palauttamaan pallon Romagnolille, vaikka olisi mahdollisuus varmahkoon linjoja puhkovaan syöttöön ja toisaalta aika ajoin ajautuu ansaan keskialueella päätettyään valita jonkun muun vaihtoehdon kuin riskittömän alibisyötön. Vähän ehkä nuorta Timppa Sparvia muistuttavia ongelmia. Uskoisin kyllä, että näistä tullaan pääsemään kunhan saadaan lisää miesten pelejä alle ja tottuu Serie A -vauhtiin. Junnumaajoukkueessa Locatelli pelasi ja dominoi käytännössä Pirlon roolissa, joten eiköhän pojasta saada vielä melkoisesti enemmän irti tulevaisuudessa. Luulisin, että Montellakin on saattanut osin vaikuttaa tämänhetkiseen pelityyliin ja käskenyt ottaa melko vähän riskejä.

Empolia vastaan etenkin ekalla jaksolla oltiinkin isoissa ongelmissa juuri tämän takia, kun Matin loukkaannuttua keskikentällä oli alibisyöttelevä Locatelli, alibipelaava Pasalic ja Kucka, jolle nyt tunnetusti ei palloa voi antaa, mikäli sillä haluaa jotain rakentaa. Kun tähän lisää vielä sen, että Bona ja Suso oli käytännössä tuplattu laidoilla, ei ollut mikään ihme, että Milanilla oli ekalla jaksolla vaikeuksia purkaa prässiä ja rakentaa peliä. Toisella jaksolla homma saatiin sitten auki, kun Suso ja Jack alkoivat saada laidoilla tilaa.

Bertolacci on kieltämättä potentiaalisesti hyvä lisä tuonne keskikentälle pallolliseen rooliin. Tosin avauksen pelaajaksi ei välttämättä ole rahkeita, koska ominaisuuksiltaan Berto sopisi parhaiten tuohon Bonaventuran keskikentän kuljetusliikkeen rooliin, jossa taas Bonaventura itse on suorittanut loistavasti ollen käytännössä Milanin pelinrakentelun avain repivillä kuljetuksillaan ja ollen puolustussuuntaankin parempi kuin ainakin viime kauden perässäjuoksija-Bertolacci. Berton keveys alaspäin kyseenalaistaa sopivuuden ankkuriksikin, eikä taasen balanssin takia ole välttämättä parasta, että Kuckan tilalla oikealla puolella pelaisi toinen bonaventuramainen pelaaja.

Talven siirtoikkunassa omasta mielestäni prioriteettinä pitäisi olla laadukas kahden suunnan keskikenttäpelaaja. Tarkemmin kuvailtuna ehkä jonkin sortin Kucka, joka osaisi myös syöttää. Tämänhetkisellä Montellan roolituksella Kuckan energisyys ja rouhinta ovat elintärkeitä elementtejä, joita kukaan muu ei tarjoa, mutta toisaalta miehen selkeät vajavaisuudet pallollisena tulevat liian usein esiin ja johtavat vähintäänkin hyvän hyökkäysmahdollisuuden kusahtamiseen. Jos tuolle samalle tontille istuttaisi jonkin Napolin Allanin tai vaikkapa vanhan kunnon Witselin (joka nyt ei tokikaan ole tulossa), jostain Nainggolanista nyt puhumattakaan, voisi moni asia Milanin pelissä parantua. Tällaisen pelaajan ja mahdollisen topparin lisäksi kaipaisin sisään jonkun varteenotettavan kilpailijan Niangille ja Susolle. Molemmilla on mahtunut tähänkin kauden alkuun jo paskoja jaksoja sekä kunnon dominointijaksoja, mutta mikäli Bonaventura halutaan pitää "omalla paikallaan" keskikentällä, on Montellan lähes pakko lämätä huonovireinenkin Niang/Suso kentälle, kun vaihtoehtona on käytännössä joku seppukun partaalla oleva Honda tai Luiz Adriaano. Topparin hankinta sitten oikeastaan onkin vasta kolmantena bucket listillä, kun Palettan taso riittää kyllä ja Gustaavokin on nyt viime aikoina alkanut osoittaa pelimiehen merkkejä. Nelostopparina mennee sitten jopa Zapatakin.
Oronzo Canà

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Le minne d'Agatha


Vastaus #103 : 29.11.2016 klo 13:50:10

Mielenkiintoista kuinka parin viikon takaisen kollektiivisen orgasmin jälkeen ollaan oitis valmiina heittämään Locatelli "hypen" ja "alibisyöttelijän" lokeroon. Tottahan sekin, että keskikenttäpelaaja ei ole tehnyt viimeiseen muutamaan kierrokseen maaleja.

Tätmä "alibisyöttelijä" on kuitenkin 18-vuoden iässä kyennyt 11 pelaamassaan ottelussa nousemaan tärkeäksi pelaajaksi ihan tilastollisestikin katsottuna. Hänen antamistaan syötöistään on onnistunut 82% ja syötöistä 60% on eteenpäin suuntautuvia, joten näitä vasten peilaten kyseenalaistan aiempien viestien lokeroimisen ja viesti siitä kuinka suurin osa syötöistä päätyy Romagnolille. Jos mietitään Montellan peliä ja sen vaatimuksia keskikenttäpelaajille, on Locatelli ainoa kriteerit melko 5/5 täyttävä pelaaja, siinä missä muut pelaajat ovat ikään istutettu paremman puutteessa siihen. Muutenhan Locatelli ei olisi raketin lailla noussut vuoren varmaksi avauksen pelaajaksi.

On lähinnä sensaatiomaista, että Montella on onnistunut tällä miehistöllä pelaamaan lopulta noinkin hyvin, vaikka pallollisen pelaamisen ideaaleista ollaan vielä kaukana - juuri siksi koska siihen ei ole aivan optimaalisia pelaajia. Näkisin itse niin, että jos ja kun keskikentälle Matì tai sitten uusi hankinta saadaan, kyetään Bonaventura vapauttamaan laidalle ja sitä kautta Niang putoaisi vaihtoehdoksi kärkeen tai vaihtopelaajaksi laitaan. Kuten eräässä aiemmin linkkaamassani uutisessa sanottiin, ei Niang ole kovinkaan optimaalinen pelaaja Montellan haluamaan jalkapalloon.

Näkisin, että Milan on sikäli aika isosti etuajassa prosessissaan. Montella on onnistunut luomaan melko hyvät default-asetukset joukkueen pelaamiseen jonka päälle on hyvä rakentaa täsmävahvistusten muodossa lisää kerroksia. Se että onnistutaanko vielä tammikuussakaan on eri juttu, sillä uutisoinnin mukaan kiinalaisilla on byrokraattisia ongelmia ja sitä kautta kaupan varmistaminen saatetaan siirtää kuukaudella. Jos näin on, tulisi uusi omistus tammikuun puolivälissä ja näin siirtoikkunan kohdalla oltaisiin melko myöhässä vaikka isoa rahaa olisikin loppukuusta käytössä.
Kalajoen Camoranesi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ac Milan, Valencia


Vastaus #104 : 30.11.2016 klo 13:33:59

Ihan hyvät tilastoinnit Canalta.
Koska Bona pelaa jotain widemidfielder roolia ajautuen vasemmalle ja pääsääntöisesti kuljettaa palloa sekä Kuckan ollessa todella rajallinen syöttäjä on Locatelli jo siinäkin valossa melkein ainut kuka sitä palloa syöttää eteenpäin keskikentällä. Tämä siis ilman tilastoja.
On myös mielestäni näyttänyt viitteitä siitä että voisi kyetä paljon aktiivisempaan ja vaarallisempaan peliin hyökkäysuuntaan, kuin esimerkiksi Monty jolta kyky ohittaa ja nousta kunnolla boksin reunoille mielestäni puuttuu.

Montellan pelisuunnitelma ei tosiaan pidä sisällään Niangin kaltaista raiteilla rymisteliää laidassa joten uskon itsekkin että kunhan keskustaan saadaan toimiva pelaaja, oli se hankinta,Mati,Bertolacci niin Bonaa tullaan näkemään enemmän juuri vasemmalla laidalla. Mitä sitten Niangille tapahtuu on kysymysmerkki koska on osoittanut olevan aika tärkeä pelaaja tämän hetken Milanille. Jos Niangista sentterin ja rotaatiolaidan saisi, niin Baccan voisi myydä vaikka 50kilolla tuoretta kalaa.
Nasty

Poissa Poissa


Vastaus #105 : 04.12.2016 klo 02:14:17

Ei täällä varmaan kukaan ole heittämässä Locatellia bussin alle parin huonon ratkaisun tai mahdollisen alibisyötön takia. Poikahan on pelannut kokonaisuudessaan hyvin ilman että aletaan selittelemään mahdollisia virheitä nuorella iällä tai kokemattomuudella. Itse innostunun Milanin maaleista teki ne kuka hyvänsä, eikä esim Locatellin maali Juvea vastaan tuntunut sen ihmeellisemmältä kuin jos sen olisi tehnyt vaikkapa Bacca. Toki kiva, että omista junnuista jalostuu pelaajia. Ylipäätään nämä hypet joidenkin yksittäisten pelaajien onnistumisien johdosta ovat lähinnä turhia pitkässä juoksussa. Paloschi teki aikanaan tsägällä maalin kentälle päästyään ja porukka sekoili heti mahdollisista tulevaisuuden näkymistä, vaikka tyypin rahkeet ehkä juuri ja juuri riittävät jonnekin chievoveronaan. Ei toki huono juttu sekään hänelle.

Niangin osalta aloin vähän aikaa sitten miettimään mahdollista rahastusta lähitulevaisuudessa. Ei sovi nykyiselle pelipaikalleen ainakaan täydellisesti, mutta ei ole myöskään riittävän tehokas/kliininen keskushyökkääjänä. Bacca ja Lapadula ovat sen tyylisiä pelaajia, että pallo laitetaan paikan tullen kohtuullisen varmasti reppuun, mutta Niang tuntuu edelleen sutivan noita puolivarmojakin ties minne. Tämä toki vasta siinä vaiheessa kun uusi/sopivampi/parempi pelaaja on jo kiikarissa/signattu. Joku lädiseura maksaa tuosta varmasti 30+ miljoonaa.
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS, Silvio Berlusconin Milan ja Rino Gattuso


Vastaus #106 : 04.12.2016 klo 07:23:16

Niangin osalta aloin vähän aikaa sitten miettimään mahdollista rahastusta lähitulevaisuudessa. Ei sovi nykyiselle pelipaikalleen ainakaan täydellisesti, mutta ei ole myöskään riittävän tehokas/kliininen keskushyökkääjänä. Bacca ja Lapadula ovat sen tyylisiä pelaajia, että pallo laitetaan paikan tullen kohtuullisen varmasti reppuun, mutta Niang tuntuu edelleen sutivan noita puolivarmojakin ties minne. Tämä toki vasta siinä vaiheessa kun uusi/sopivampi/parempi pelaaja on jo kiikarissa/signattu. Joku lädiseura maksaa tuosta varmasti 30+ miljoonaa.

Jännä hoksata, että olen Nastyn kanssa oikeastaan täysin eri linjoilla asian kuin asian suhteen joka vähänkin koskettaa Milania. Ehdoton ei Niangin myynnille. Myönnän kyllä, että on ollut tehoton mutta toisaalta taas paiskii pelin aikana sen verta paljon duunia molempiin suuntiin ja isokokoisena ja nopeana pelaajana on laidallaan hyvä haastamaan 1 vs. 1 -tilanteissa. Jämerä ranskalainen on kuitenkin vasta 21v jotenka olisi melkoinen peliveto pistää lahjakkuus lihoiksi vaikka tilastojenkin valossa Milan on Niangia tällä kaudella kentällä tarvinut voittaakseen pelejä.

Locatellinkin kohdalla hyvä muistaa se kuinka miehekkäästi uskaltaa pelata puolustussuuntaan tommoseksi 18 vuotiaaksi pojan klopiksi. Ja mikä onkaan Locattelin voittoprosentti kun vertaa Montyyn...

Vanhusten ja sekalaisen räppiklaanin jälkeen Milanilla on nyt hyvin pullat uunissa jatkoa ajatellen. Donnarumma, Romagnoli, De Sciglio, Locatelli, Suso, Niang. Nämä ovat omissa kirjoissa tällä hetkellä yksinkertaisesti koskemattomia pelaajia kaikenlaisten myyntien suhteen. Myöskin Gustavo Gomezia kattelen mielelläni lisää. Joku Sosa sen sijaan on osoittautunut hankintana noiden paskojen lähivuosien tapaiseksi jäänteeksi ja voisi puolestani samantien jatkaa muualle. Honda vakuutti Sinisaa treenimotivaatiollaan mutta Montellan Milanille nipponilla ei ole mitään annettavaa (kuten ei myöskään pelillisesti ole ollut koskaan Milanissa yhdenkään valkun alaisena), poistukoot. Vangioni menkööt lainalle jonnekin italojengiin niin näkisi senkin joskus pelaavan.

Tänään Crotonea vastaan sivussa Bacca, Bona ja Mati. Kahden jälkimmäisen Montella toivoo kuntoutuvan Roma-matsiin. Bacca kuulemma käynyt Sevillan visiitilillään ihan treenailemassa vanhan joukkueensa kanssa. Jännä homma kun miehittää kuitenkin sairaslistaa tällä hetkellä. Romaa vastaan myöskin kaiken järjen mukaan pelikunnossa. Pelaajan agentti oli todennut, että pelaa kauden loppuun asti punamustissa mutta jotenkin en vaan ole vakuuttunut tästä.
Marlboro

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RIPS, HJK, Ac Milan, SUOMI, Azzurri


Vastaus #107 : 05.12.2016 klo 05:12:11

Vanhusten ja sekalaisen räppiklaanin jälkeen Milanilla on nyt hyvin pullat uunissa jatkoa ajatellen. Donnarumma, Romagnoli, De Sciglio, Locatelli, Suso, Niang. Nämä ovat omissa kirjoissa tällä hetkellä yksinkertaisesti koskemattomia pelaajia kaikenlaisten myyntien suhteen.

Näistä asioista IlDiovolon kanssa täysin samaa mieltä, eli nämä 6 pelaajaa ehdottomalla ei missään tapauksessa myyntilistalla, ite lisäisin listalle viel Kuckan, jollei löydy "rappaavaa" kk-pelaajaa tilalle..
Oronzo Canà

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Le minne d'Agatha


Vastaus #108 : 05.12.2016 klo 17:51:33

Pelaajiin on sikäli vaikea ottaa kantaa, että kuitenkin globaalin jalkapallon hierarkia on muodostunut melko selkeäksi. Vielä on melko tuoreessa muistissa, kun kilvan kehuttiin Barca-tappion jälkeen kuinka huikean tridenten pitkälle aikavälille muodosti SES- Balotelli - Niang. Näistä jäi 1/3. Ellei Milan nouse suurseurakategoriaan Euroopan mittakaavalla lähitulevaisuudessa, niin jokainen vähänkin tiiviimmin jalkapalloa seuraava tietää miten näiden nuorten lupausten kanssa lopulta tulee käymään. Ellei sitten löydy poikkeuksellista seurarakkautta, jolla torjua ne rahavuoret, joita tulevina vuosina osalle näistä pelaajista tullaan tarjoamaan. Etenkin Romagnoli ja Donnarumma ovat sellaisia pelaajia, joiden pitäminen tulee olemaan vuosi vuodelta hankalampaa.

Onkin siis ensisijaisen tärkeää, että seura nousisi hiljalleen kategoria kerrallaan kohti kärkeä ja saisi karistettua uudelleenrakennuksen tahmeuden kengänpohjistaan. Nyt joukkue on pikkuhiljaa saanut kasaan itselleen melko kelvollisen avauskokoonpanon, joka kuitenkin kestää melko vähän loukkaantumisia. Ongelma tuleekin sitten siinä, mitä tuodaan penkiltä, etenkin kun vielä näitä loukkaantumisia on kertynyt. Tämä korostui eilen Crotonea vastaan, kun lopulta vaihtopelaajia hakiessa raavittiin pahasti laatikon pohjaa.

Olen edelleen sitä mieltä, että nyt olisi syytä luottaa valittuun linjaan ja sitä kautta antaa Montellalle vapauksia rakentaa joukkuetta, luonnollisesti taloudellisen realismin puitteissa. Kuten aiemmin kirjoitin, on syksy ollut todella vahvaa suorittamista, jopa ylisuorittamista kun mietimme mistä lähtökohdista kauteen lähdettiin ja sitä kuinka vähän oli euroja käytössä uuden valmentajan aikakautta varten. Nyt kun kausi on muotoutumassa ja pelaajisto sitä myötä myös, on tammikuussa uskallettava tehdä myös rohkeitakin ratkaisuja myyntipuolella, mikäli rahaa vastaan on saatavilla jotain joukkuetta vahvistavaa. Mitä vähemmän kompromisseja, sen parempi tulos on odotettavissa. Näin esimerkiksi Niang on sellainen pelaaja, joka olisi mahdollista myydä jonkinlaisella rahalla jonka avulla voisi saada joukkueen pelitapaan paremmin istuvan pelaaja. Tehoton ja melko yksipuolinen pelaaja ei yksinkertaisesti sovellu Milanin peliin optimaalisesti ja näin on sikäli isossa kuvassa turha pelaaja - ainakin nykyisessä roolissa laidallaan. Mutta tämäkin myynti vain siinä tapauksessa, että tilalle saadaan joukkuetta vahvistava pelaaja. Yhteenkään Sosaan ei olisi tällä budjetilla varaa.
KooJii

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP - 1927


Vastaus #109 : 07.12.2016 klo 12:01:50

Iso peli Romaa vastaan ensi kierroksella. Lähtökohdat sinällään otollisia että Romalta varmasti sivussa ainakin Salah, Florenzi, SES sekä Strootman.

Milanilla päänvaivaa aiheuttaa keskikentän koostumus, josta poissa pitkäaikaspotilas Montolivo, pelikiellossa oleva Kucka sekä mahdollisesti Bonaventura. Baccan temppuilusta ei ota selvää ja oli jättänyt harjoitukset kesken. Niangin itseluottamus on alhaalla mutta vasemmaksi linkiksi ei oikein ole vaihtoehtoja. Sosa oli taas heikko, mutta kaverin vahvuudet ovat enemmän hyökkäyspelissä ja hänelle soisin mahdollisuuden kokeilla laiturina. Bonaventura kuuluu peliesitysten perusteella keskikentälle.

Montella voisi kokeilla Hondaa alempana. Mielestäni mies sopisi ominaisuuksiltaan juuri keskikentälle: hyvä sijoittuminen, pelisilmä, tekniikka jne. Voisi kokeilla myös puolustuksen edessä.
Nasty

Poissa Poissa


Vastaus #110 : 07.12.2016 klo 15:31:06

Veikkaisin, että tämänkaltaisella setillä mennään:

Niang - Lapadula - Suso

Bona - Locatelli - Mati

DeS - Romag - Paletta - Abate

Donnarumma

Sosa ei varmasti avaa Crotone-pelin näytöillä. Pasalic mahdollinen. Muuten varmasti aika sementoitu tuo paketti. Harmi Kuckan poissaolo, mutta näitä nyt tulee. Vastustajan poissaolot huomattavasti merkittävämpiä.
esson baarin ikkunapöytä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Italia


Vastaus #111 : 07.12.2016 klo 16:14:20

Lainaus
Fininvest and Sino-Europe Sports have reached an agreement to extend the deadline by which to achieve the closing on the sale of investments held by Fininvest AC Milan to March 3rd, 2017.

Ei tuu lasta, saati paskaa tuosta Kiina-kuviosta.
The Missionary

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Donnarumman Instagram-tili


Vastaus #112 : 07.12.2016 klo 20:59:16

Ongelmanahan on tosiaankin se, että Kiinan hallitus säätelee todella tiukasti maasta ulos suuntautuvia rahavirtoja ja kun tällä hetkellä muutenkin Kiinassa tehdään valtava määrä investointeja ulospäin, joudutaan siellä päässä olemaan hereillä, jotta maan sisäiset valuuttareservit pysyisivät riittävässä balanssissa. Kiinan yuanin tämänhetkinen heikkous ei ainakaan auta asiaa. Mistään tämän uuden omistajiston kuplan puhkeamisesta ja uudeksi Mr. Beeksi kostautumisesta en vieläkään usko olevan kyse. Ihan senkään takia, etten ainakaan itse ole törmännyt edes lehtihuhuihin siitä, että koko juttu olisikin hoax. Berlusconikin vakuuttelee aika ajoin rahojen olevan kyllä olemassa ja porukan olevan tosissaan.

Harmi juttu tämä viivästyminen kyllä on, etenkin jos (ja kun) se tarkoittaa samalla todella hiljaista talven siirtoikkunaa. CL-paikka olisi todella hyvä askel tähän kohtaan huipulle paluuta ajatellen, ja mikäli sellainen saavutettaisiin, lienee tämänhetkisistä nuorista huippuyksilöistä huomattavasti helpompi pitää kiinni kuin pelkällä EL-paikalla. Romagnoli, Donnarumma ja kumppanit ovat muutenkin kehityksessään siinä pisteessä, että ovat varmasti valmiita niihin karkeloihin ja käytännössä ansaitsisivatkin niitä pelejä pelata. Tällä kaudella tilanne on sellainen, että CL-paikka olisi ehdottomasti otettavissa, kun Juven perässä kahdesta muusta paikasta taistelevista joukkueista vain Milan sekä Rooman jengit ovat selvinneet suurin piirtein ongelmitta. Milan on Montellan johdolla jopa ylisuorittanut, eikä tällainen lento välttämättä näin ohuella ringillä jatku koko kautta. Alkukausi on mennyt niin loistavasti, että parilla kolmella onnistuneella hankinnalla top3-sijoitus olisi jopa odotettavissa, mutta nollalla hankinnalla tai sillä, että Galliani syytää vähät rahat johonkin Hoffenheimin rotaatiomieheen, joudutaan CL-paikan eteen vielä venymään.
Petrarca

Poissa Poissa


Vastaus #113 : 07.12.2016 klo 22:03:09

En kyllä jaksa uskoa, että nykyisellä keskikentällä saavutettaisiin kolmas sija.
Nasty

Poissa Poissa


Vastaus #114 : 08.12.2016 klo 01:54:56

En kyllä jaksa uskoa, että nykyisellä keskikentällä saavutettaisiin kolmas sija.

Tuskin ne oddsit tuosta huononee. Napoli on toki tiukka vastus noista cl-paikoista kilvoitellessa, varsinkin kun nyt saavat lisää rahaa hankintoja varten oman ryhmänsä ykkössijan ja jatkopaikan kautta. Tästä huolimatta omissa käsissä tuokin on ja Napolia vastaan pelataan San Sirolla toisen kerran, jolloin on hyvät mahdollisuudet tehdä keskinäistä pesäeroa lisää.

Ja Scudettoahan tässä totta kai haetaan, eikä mitään 3. sijaa 8)
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS, Silvio Berlusconin Milan ja Rino Gattuso


Vastaus #115 : 08.12.2016 klo 02:13:18

Ja Scudettoahan tässä totta kai haetaan, eikä mitään 3. sijaa 8)

Odotinkin tätä :) Ylos

Kun tuota kauden jälkimmäistä puoliskoa todellakin katsoo hieman otteluohjelman puolesta niin Napolin lisäksi kotiriippuvaiset genovalaiset joutuvat matkaamaan San Sirolle. Fiorentina myöskin kotona, Roma kotona, Lazio vieraissa, Juve vieraissa, Torino vieraissa. Pienellä marginaalilla väittäisin kevään olevan Milanille hitusen helpompi savotta.

Toki Montellallakin on nyt paljon todistettavaa kun joulutauko on vietetty, loi kuitenkin Violan vuosinaan pitkälti käsitteen Toscanan suunnalle syyskauden joukkueena joka sitten keväällä hiipui kasaan. Toki rasitteena olivat tuolloin europelitkin jossa Montella halusi pärjätä, Milaniahan ei tietenkään moiset hassuttelut hidasta. Allekirjoittaneella yksi jalluveto vetämässä Milanin sijoittumisesta top4:seen nimenomaan joulutauon ajalle, eikä kauden päätösvihellykseen.

Ei muuta kuin Bacca lihoiksi kun kerran haluaakin Sevillaan palata. Kolkytä milliä siitä ja sitten keskikentälle yksi kaveri lisää ja kärkeen nokkimisjärjestyksessä Lapadulan taakse joku lainan tapainen (vaikkapa Pavoletti). Vangionin voipi lähettää sittten vuorostaan Genoaan pelailemaan. Ties vaikka olisikin pelimies, Niangin ja Suson lainoista tuonnepäin hyvää kokemusta. Bertolacci olkoot Montellan jokerikortti. Sitten vain toivokaamme, että vaihtopenkkiin tarvisi koskea mahdollisimman vähän ja Napoli menisi mahdollisimman pitkälle herkkusienissä joka kuitenkina aina sekottaa niiden liigasavottaa. Milan on todellakin vetänyt koko syksyn kapasiteettinsa rajoilla mutta eivätpä nämä nuoret tahdo oikein taipua häviämään. Mitään helppoja voittojahan syksy ei ole juurikaan tarjonnut mutta onhan tämä huikeaa EOM:aa lähihistoriaan peilaten. Nälkäinen tuo joukkue on kuin mikä ja itseluottamusta tuntuu löytyvän kun startti on ollut hyvä.
Petrarca

Poissa Poissa


Vastaus #116 : 09.12.2016 klo 17:04:14

Pakko myöntää, että olin unohtanut Bertolaccin olemassa olon kokonaan. Siinä voisi olla sitä sellaista pallovarmuutta ja syöttötaitoa mitä tuo keskikenttä tällä hetkellä kaipaa.
DiaVoLoAC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kurjenmutkan Solmupolvet


Vastaus #117 : 13.12.2016 klo 00:32:19

Niang Niang vaffanculo...
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS, Silvio Berlusconin Milan ja Rino Gattuso


Vastaus #118 : 13.12.2016 klo 01:00:32

Niang Niang vaffanculo...

Tämän iltainen Niang lihoiksi vaan. Luiz Adriano myös. Ja Bacca mikäli ei halua kerran jatkaa. KESKIKENTTÄPELAAJIA tilalle kiitos.
The Missionary

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Donnarumman Instagram-tili


Vastaus #119 : 13.12.2016 klo 01:40:48

Keskikenttäpelaajia tosiaan. Ja saisikohan jonkun Depayn Manusta lainalle, kun ei ne sillä taida sielläkään mitään tehdä. Täällä taas vois olla käyttöö..

Atalantalla onneksi menossa vähän heikompi vaihe, joten sikäli ensi lauantain matsi saattaisi osua ihan hyväänkin rakoon, jos vielä saataisiin Bona ja Baccakin messiin. Siitä voitto, niin joulutauko (poislukien aatonaaton FINAALI Juvea vastaan) koittaa ihan hyvistä asetelmista, mahdollisesti jopa jälleen tasapisteistä Roman kanssa, mikäli Juve vie siellä suunnalla. Helkkarin hyvin se, sanon minä. Kevääksi sitten pari hyvää lisäystä, että pärjättäisiin suht tasapäin edes jotain Violaa vastaan ja samanlaisella prosentilla pisteet pois helpoista matseista, niin voidaan olla ihan korkealla. Napoli tosiaan on jo pisteen päässä, joten sieltä suunnalta tulee kyllä kilpailua CL-sijoista.
Oronzo Canà

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Le minne d'Agatha


Vastaus #120 : 13.12.2016 klo 14:13:21

Mitä vähemmän kompromisseja, sen parempi tulos on odotettavissa. Näin esimerkiksi Niang on sellainen pelaaja, joka olisi mahdollista myydä jonkinlaisella rahalla jonka avulla voisi saada joukkueen pelitapaan paremmin istuvan pelaaja. Tehoton ja melko yksipuolinen pelaaja ei yksinkertaisesti sovellu Milanin peliin optimaalisesti ja näin on sikäli isossa kuvassa turha pelaaja - ainakin nykyisessä roolissa laidallaan. Mutta tämäkin myynti vain siinä tapauksessa, että tilalle saadaan joukkuetta vahvistava pelaaja. Yhteenkään Sosaan ei olisi tällä budjetilla varaa.

Hieman ontuvaa lainata itseään, mutta eilen konkretisoitui se joukkueen suurin ongelma. Montella joutuu vielä painimaan liikaa kompromissien kanssa - etenkin kun joukkueen vahvuudesta puuttuvat muutamat pelaajat. Toki on sanottava, että Niangilla todella paha niin sanottu giornata no. Niang ei yksinkertaisesti sovellut tämän kaltaiseen peliin, jossa kollektiivinen pelikuri ajaa kaiken edelle. Käytännössä Milan pelasi eilen vajaalla vähintään tuon epäonnistuneen pilkun jälkeen. Niangista tuli mieleeni viime tammikuun derby ja siinä Brozovicin totaalinen mureneminen ja täysi kyvyttömyys pelata jalkapalloa. Tuolloin se oli hauskaa koska vastapuoli, mutta eilen teki pahaa katsoa joukkueen takeltelua vailla yhtä pelaajaa. Yhtään ei auttanut se, että Adriano tuotiin Lapadulan tilalle.

On aika ilmeistä, että Bacca on lähtökuopissa ja sitä vasten Milan tarvitsee kärjen ja keskikentälle joko täysikuntoisen Fernandezin tai jonkun muun akuutin avun siihen että keskikenttäpelaaminen tuottaisi parempaa pallonhallintaa. Bonaventuran poissaolo on nostanut Locatellin turhan korostettuun pallolliseen asemaan. Eilen näkyi myös se, että Kuckan suojaavan pelin puuttuminen satoi myös Roman laariin ja sitä kautta Milanin keskikentän ongelmat paljastuivat.

Kiinalaiset ovat uutisten mukaan maksaneet 100 Me sovitusti ja loppujen 320 Me on määrä tulla maksetuksi maaliskuun puolivälissä, jolloin Milanin omistus siirtyisi sopimuksen mukaisesti kiinalaisille.
Clocker

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Feyenoord, Kasiysi Rocky


Vastaus #121 : 13.12.2016 klo 16:53:47

Tämän iltainen Niang lihoiksi vaan. Luiz Adriano myös. Ja Bacca mikäli ei halua kerran jatkaa. KESKIKENTTÄPELAAJIA tilalle kiitos.

Jordy Clasie Southamptonista voisi olla tavoittelun arvoinen ja tavoitettavissa. On hyvä monenlaisissa keskikentän rooleissa, joskin parhaimmillaan puolustusorientoituneena pelaajana. Hyvä syöttövalikoima eikä laukauksessakaan ole vikaa. Harvoin näitä FM-larppailuja harrastan, mutta haluaisin kyllä Clasien Milanissa nähdä. Ei ole kyllä palkka- ja muista hommeleista hajuakaan.
The Missionary

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Donnarumman Instagram-tili


Vastaus #122 : 22.12.2016 klo 20:04:14

Kiinan suunnassa on konsultoitu Irakin tiedotusministeriä ja Sino-Europe Sportsin keulakuva Yonghong Li (ei muistaakseni kuulu Kiinan top-500 rikkaimpien listalle) on antanut pitkän haastattelun, jossa selitellään vähän kuvioita liittyen näihin viivästyksiin. Varmaan ihan hyvä ajankohta antaa kunnon lausunto julkisuuteen, kun viivästymisten kulttuuri on tällä hetkellä niin syvällä, että Supercoppan finaalikin oli vaakalaudalla, kun Milanin lento viivästyi.

http://www.football-italia.net/96039/sino-europe-‘we-have-plan-b’

Kaikki selviää marrasmaaliskuussa.
Zenit-29

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Zenit


Vastaus #123 : 27.12.2016 klo 22:40:43

Millä hinnalla Suso olisi kaupan?
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS, Silvio Berlusconin Milan ja Rino Gattuso


Vastaus #124 : 28.12.2016 klo 07:26:29

Millä hinnalla Suso olisi kaupan?

http://www.football-italia.net/96153/suso-renewal-and-montella

 
Sivuja: 1 ... 4 [5] 6 ... 22
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines