FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.05.2018 klo 19:19:33 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-futisturnaus 2018, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 5 [6] 7 ... 22
 
Kirjoittaja Aihe: Associazione Calcio Milan 2016-2017 - Uuden ajan alku  (Luettu 97676 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Oronzo Canà

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Le minne d'Agatha


Vastaus #125 : 29.12.2016 klo 14:22:59

Millä hinnalla Suso olisi kaupan?

Ihan validi kysymyshän tämä on ja tulee pelaajan vireen jatkuessa olemaan sitä entistä enemmän. Toki pitää suitsia hypeä siinä mielessä, että vaikka kalenterivuosi 2016 on Susolle ollut hyvä, niin isoin steppi on otettu viimeisen 6kk aikana. Tiedämme kaikki varsin hyvin, että Suson pidennetty sopimus merkitsee varsin vähän, mikäli kotimaan nymfit saapuisivat supisemaan korvanjuureen. Pelaajana Suso ei pelkästään ole puskista noussut avauksen pelaajaksi hankalien aiempien vuosien jälkeen, vaan noussut koko joukkueen pelilliseksi johtajaksi. Siinä missä Montella on joutunut tulemaan toimeen vähällä ja sitä kautta joutunut niin sanotusti yksinkertaistamaan pelillisiä teesejään, on Suso Milanin pallollisessa pelaamisessa kaikki kaikessa. Tämä korostui Supercoppan finaalissa, jossa käytännössä Suso toimi kapellimestarina ja oli kaiken pallollisen keskipisteenä.Suson tasonnosto ja yleneminen pelillisesksi johtajaksi taas palautuu vain ja ainoastaan Montellaan. Kilvan joukkueen sisältä kehuttu napolilainen voidaan käytännössä jo nyt nostaa kauden valmentajaksi. Ei puhuta vain hyvästä työstä, vaan pienimuotoisesta ihmeestä jonka hän on tehnyt melko lyhyen ajan sisällä. Kuten jo edellä, on Montella optimaalisten pelaajien puuttuessa joutunut yksinkertaistamaan pelillisiä ideoitaan, mutta onnistunut siinä todella hyvin. Melko stereotyyppisenä espanjalaisena pelaajana Suso istuu tähän konseptiin loistavasti ja samalla täydentää ja maustaa tätä Montellan luomaa pelitapaa omalla kyvyllään rytmittää peliä. Siksi Suso on se pelaaja, jota kaikki muut jatkuvasti hakeva syötöillään ja sitä kautta luovat liikkeensä sen mukaan. Tähän kun yhdistetään Bonaventuran pelaaminen toisella puolen kenttää, on Milanin peli yksinkertaista, mutta silti tarpeeksi varioivaa. Juvea vastaan Bonaventuralle ja Susolle merkittiin yhteensä 148 pallokosketusta (71+77), joka kuvastaa melko hyvin mitä reittejä pitkin peli virtaa.

Milan on varsin lyhyessä ajassa onnistunut tekemään pelistään sellaista, joka asettaa itseään paljon kovemmallekin vastustajalle haasteita. Milania vastaan on pysyttävä tekemään erittäin vahvasti töitä pallottomana. Esimerkiksi perjantaina Juvea vastaan vaikean alun jälkeen mitä pidemmälle peli eteni, sitä vaarallsempi Milan oli. Etenkin Juventuksen hieman väsyessä, avautui Milanille paljon tilaa ja sitä kautta mahdollisuuksia voittaa ottelu jo ennen pilkkukisaa. 

Pjanicin ja Higuainin passiivisuus pallottomana ottelun kuluessa avasti tilaa Milanille pelin edetessä


Nyt kun joukkue ja seura on hiljalleen ja käytönnössä vahingon ja pakon saattelemana alkanut löytämään omaa linjaansa, on kiinalaisten omistus kaiken mahdollisen rahan ohella myös mahdollisesti pahakin sudenkuoppa. On oireellista, että kiinalaiset ovat linjaamassa sitä miten Ascolin erittäin lahjakas ja vahvasti Milaniin yhdistetty Riccardo Orsolini ('97) ei hankintana sovi uuden omistuksen profiiliin.

Oronzo Canà

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Le minne d'Agatha


Vastaus #126 : 02.01.2017 klo 14:10:59

Harvoin sytyn minkäänlaisista siirtouutisista, puhumattakaan sitten katteettomista huhuista lehtien täytteinä. Mutta jos joskus, niin tämän toivoisin kovasti käyvän toteetn. Pitkätukkaiset, Realissa pelanneet argentiinalaiset keskikenttäpelaajat ovat aina tervetulleita Milaniin.
Uutinen
Servirebbe una pedina in più e il nome di Fernando Gago, centrocampista ex Real e Roma, oggi al Boca Juniors, è stato offerto al Milan in virtù anche del suo contratto in scadenza a giugno. Presto ancora per capire se si avvierà o meno una trattativa, ma il nome rimbalza, soprattutto dall’Argentina
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS ja Milan


Vastaus #127 : 02.01.2017 klo 21:21:02

Harvoin sytyn minkäänlaisista siirtouutisista, puhumattakaan sitten katteettomista huhuista lehtien täytteinä. Mutta jos joskus, niin tämän toivoisin kovasti käyvän toteetn. Pitkätukkaiset, Realissa pelanneet argentiinalaiset keskikenttäpelaajat ovat aina tervetulleita Milaniin.

Heh. Aidosti hieno mies Fernando Redondo nevö forget. Elettiin vielä sitä aikaa kun pelaajille merkitsi kantaa yllään tietyn seuran värejä, eikä raha ratkaissut kaikkea vieden rahanahneita pelureita rahanahneine agentteineen sieltä mistä aita on matalin. Tuohon aikaan löytyi vielä pelaajia jotka suostuivat jopa lopettamaan palkkasaatavansa kun eivät meinanneet millään palata pelikuntoon.

Gagosta nyt ei sen enempää kun en muistikuvia Roma-ajalta, ja Espanjan liigaa en ole ikinä seurannut. Orsolinin lisäksi myös kytemässä ollut Gerard Deulofeu-laina on ilmeisesti sammunut. Syynä tälle eivät olleet kinkit vaan Everton joka ei sitten spanskilaiturista halunnutkaan luopua. Vaikutti omaan silmään selvästikin Montellan halulle löytää korvaava vaihtoehto Niangille. Gabrielia ollaan lähettämässä kasvamaan korkoa Cagliariin ja vaihtokaupassa Storari palaisi torjumaan palloja Milanelloon. Loppukauden lainoista kyse, Storarin soppari tosin päättyy tähän kauteen ja ikääkin mittarissa ihan nokko. Gabriel torjui toissa kauden hienosti Carpissa mutta eihän Milanilla ole brassille mitään käyttöä eikä brassin ole mitään järkeä Milanissa jatkaa. Itseasiassa tässä on jo ihan liikaa tekstiä vaihtokaupasta jolla ei ole mitään käytännön merkitystä.

Luiz Adrianon siirtyminen takaisin itään lähellä.
« Viimeksi muokattu: 02.01.2017 klo 22:51:30 kirjoittanut IlDiavolo »
Nasty

Poissa Poissa


Vastaus #128 : 06.01.2017 klo 02:42:39

https://www.youtube.com/watch?v=-d6uGNeJ14s

Joskus muinoin.
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS ja Milan


Vastaus #129 : 09.01.2017 klo 03:02:27

Toivottavasti tuo Deulofeu/Depay kuvio nyt realisoituisi sillä tämän päivän perusteella Niang sekoittaa hötkyilyllään joukkuekaveriensakin pasmat. Cagliari kyllä puolusti antaumuksella alusta loppuun asti ja lähes onnistui tehtävässään vaikka Milanin pyörre vaan voimistui koko ajan. Useissa keskitystilanteissa boksiin Niang oli lähinnä Baccan tiellä tai muuten vain häsläsi häiriten kolumbialaista. Ei Niangia todentotta voi yrityksen puutteesta syyttää mutta painekattila pään sisällä kasvaa ja yliyrittämiseksihän tuo tahtoo mennä. Helpottaisi varmaan kummasti jos ranskalainen saisi nykäistyä kerrankin verkot tötterölle. Montellalle hatunnosto siitä, että otti lopussa rohkeasti Lapadulan Pasalicin tilalle. Lapahan olikin isossa roolissa tuossa Baccan osumassa, toki tuuriakin tarvittiin mutta sitähän Milanilla ei ollut yhtään taukoa edeltäneessä Atalanta-tasurissa. Kahden lisäpisteen lisäksi tärkeä osuma senkin suhteen, että Bacca sai jo tovin jatkuneen maalittoman putkensa katki. Viikon päästä Toro vieraissa joten maalin tuoma itseluottamusbuusti ykköshyökkääjälle tuskin on pahitteeksi.

Saisivat nyt tuon LA:n liksoineen pois tieltä Venäjän maalle niin voisi ikkunassa jotain pientä saadakin hommattua. Omasta mielestäni Milanin tilanne on kyllä suorastaan absurdi. Joukkue kuitenkin keikkuu aivan UCL-sijojen tuntumassa ja pienillä satsauksilla/kaiken mennessä nappiin sinne voisi olla saumat mennä. Fininvest ei kuitenkaan kakkua kuorruta sentilläkään. Eikö kantsisi satsata edes vähäsen ja lisätä sitten nuo sijoitukset kinkkien velkoihin? Entä jos Kiinan kuvio siirtyy vieläkin kaueammas/kaatuu vielä kokonaan? Kuitenkin herkkusienessä pyörii isot rahat. Ja kuitenkin melko monta pelaajaakin kiinnostaa vielä tänä päivänä pelailla ko. kilpailua. Jotenka jos/kun kinkit tulevatkin rahoineen valtaan niin paljonko Milanilla, joka ei herkkusieniä pääse syömään, on loppupeleissä vetovoimaa. Viimeinen sana siirtojen suhteen on jo kinkkien hallussa mutta kun kukaan ei siirtoja tässä, ensi kauden suhteen melko tärkeässä, ikkunassa näytä rahoittavan niin onhan tämä suorastaan melko kummallista liiketoimintaa. Toki sekin on vielä täysin herran hallussa, että minkälaisella rahavarannolla liikkuvia idän ihmeitä sieltä onkaan tulossa johtoon. Oisivat vaan saaneet pysyä kokonaan poissa.

Keskikenttäpelaaja ja laituri. Ei Milan tähän hätään muuta tarvitse. Näyttäisi muuten Roma olevan enemmän tai vähemmän jokaisen Milanin havitteleman pelaajan (Deulofeu, Depay, Badelj) perässä. Toki tämä nyt on melko levotonta aikaa muutenkin ja tiedä sitten kuinka iso osa noista huhuista onkaan ihan vaan keksittyjä. 
Nasty

Poissa Poissa


Vastaus #130 : 09.01.2017 klo 03:13:27

Silmämääräinen täyttöaste hieman laskenut reilussa kymmenessä vuodessa. Toki olihan nuo pelaajatkin vähän toista tasoa kuin nyt(kaikki kunnia nykyisille pelaajille, mutta...).
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS ja Milan


Vastaus #131 : 09.01.2017 klo 03:23:17

Silmämääräinen täyttöaste hieman laskenut reilussa kymmenessä vuodessa. Toki olihan nuo pelaajatkin vähän toista tasoa kuin nyt(kaikki kunnia nykyisille pelaajille, mutta...).

Ääntä kuitenkin riitti pienemmälläkin joukolla ihan hyvin tänään Viaplayn kajareihin Ylos
Oronzo Canà

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Le minne d'Agatha


Vastaus #132 : 09.01.2017 klo 14:06:14

Silmämääräinen täyttöaste hieman laskenut reilussa kymmenessä vuodessa. Toki olihan nuo pelaajatkin vähän toista tasoa kuin nyt(kaikki kunnia nykyisille pelaajille, mutta...).

Uutinen
Ma comunque un dato di rilievo. Secondo l'Osservatorio, le 21.833 presenze medie a giornata rappresentano il peggior dato delle ultime cinque stagioni. Ma c'è anche chi e' in crescita: il Milan fa registrare un +12,3% in casa, con una media di 43.595 spettatori a partita a San Siro; la Juve +3,8.


Jos yleisömääriä verrataan vaikka 10v takaiseen, niin toki sitten. Tällöin tosin tämä ei rajoitu vain Milaniin, vaan pl. Juventuksella on käyttöasteet olleet laskemaan päin jo pitkään. Montellan Milan vetää kuitenkin enemmän yleisöä, kuin viime vuonna tuon 12 prosentin verran, joten suunta on parempi ja mikäli joukkue pelaa vielä europaikoista keväällä, niin on syytä odottaa vielä isompaa nousua.

Eilen tarkkaavaiset ottelua seuranneet kuulivat varmastikin sen, minkälaisen hypen Lapadulan tulo kentälle kannattajissa sai aikaan.

«Prima di fare i goal e gli assist, la mia prima qualità è quella di vincere ogni contrasto, di correre, di lottare. Insomma, la mia prima qualità è la fame».

Ohi maalien ja syöttöjen on paras ominaisuuteni jokaisen kaksinkamppailun voittaminen, juokseminen ja taistelu. Toisin sanoen nälkäisyys.

Ei siis liene epäselvää miksi Lapadula saa aplodit ja Niang vihellykset.


The Missionary

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Donnarumman Instagram-tili


Vastaus #133 : 11.01.2017 klo 02:08:54

Siirtoikkuna ON!!Tänään siis vietiin loppuun huhuissa jo aiemmin pyörinyt lainavaihtokauppa, jossa Gabriel menee loppukaudeksi Cagliariin ja toiseen suuntaan liikkuu Storari niin ikään loppukaudeksi (sopimus taitaa loppua tähän kauteen ja ehkä urakin samalla). Positiivista tässä on se, että Gabrielin kaltainen lupaavahko ja kuitenkin vielä nuori pelaaja pääsee penkiltä (todennäköisesti) avaukseen Cagliarissa ja sitä kautta saadaan miehen arvoa nousemaan rutkasti ylöspäin. Milanin avauspaikkaa brassin on ihan turha kuvitella nappaavansa Gigion takaa, mutta hyvän loppukauden myötä voisi kaverin saada liikkeelle ihan hyvällä summalla johokin Espanjaan tms. Toisaalta taas koko loppukevään ajan saa olla vähän pelko persiissä sen suhteen, että Donna pysyy terveenä, sillä varalle ei enää löydy Gabrielia, jota itse pidän kyllä ihan laatuveskana, vaan 16-vuotias Serie A:ssa debytoimaton Plizzari ja 116-vuotias Storari, joka on päästänyt about 2 maalia per peli tällä kaudella. Jos näistä jomman kumman haluaisin nähdä kentällä, olisi se ehdottomasti Plizzari, joka on tiettävästi myös aivan helvetin - siis jopa ihan Donnarumman veroisesti - lupaava veska, vaikka toisaalta parta ei vielä kasvakaan Donnarumman tai yllä tyylinäytteensä antavan Storarin veroisesti. Muutamann vuoden päästä aletaankin sitten olla todella mielenkiintoisessa tilanteessa, jos Plizzari alkaa saavuttaa potentiaaliaan ja mahdollisesti jopa pystyisi haastamaan Donnarummaa. Tämä on toki vielä melkoista spekulointia, mutta kovan luokan talentti on kyseessä joka tapauksessa.

Deulofeu-laina kevääksi olisi kyllä ns. ihan kiva. Kyseessä kuitenkin tosi paljon enemmän Montellan tyyliin sopiva pelaaja kuin Niang. Galliani totesi viikonloppuna, ettei mitään muuta olla hakemassa kuin wingeriä, joten keskikentällä varmaan sitten katsellaan koko kevät Pasalicia tai Kuckaa. Edelleen vaan voi kirota ja harmitella sitä, ettei Kiinan fyrkkia saatu vielä tähän ikkunaan käyttöön. Ensi kausi CL:ssä olisi ollut hieno asema kiinalaisillekin lähteä heiluttelemaan rahatukkojaan.

Lapadulalle pistetään vielä Ylos Huikea mies, joka korvaa kyllä korvaa asenteellaan kaiken, minkä taidossa jää.
Oronzo Canà

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Le minne d'Agatha


Vastaus #134 : 11.01.2017 klo 14:21:19

Toisaalta taas koko loppukevään ajan saa olla vähän pelko persiissä sen suhteen, että Donna pysyy terveenä, sillä varalle ei enää löydy Gabrielia, jota itse pidän kyllä ihan laatuveskana, vaan 16-vuotias Serie A:ssa debytoimaton Plizzari ja 116-vuotias Storari, joka on päästänyt about 2 maalia per peli tällä kaudella. Jos näistä jomman kumman haluaisin nähdä kentällä, olisi se ehdottomasti Plizzari, joka on tiettävästi myös aivan helvetin - siis jopa ihan Donnarumman veroisesti - lupaava veska, vaikka toisaalta parta ei vielä kasvakaan Donnarumman tai yllä tyylinäytteensä antavan Storarin veroisesti. Muutamann vuoden päästä aletaankin sitten olla todella mielenkiintoisessa tilanteessa, jos Plizzari alkaa saavuttaa potentiaaliaan ja mahdollisesti jopa pystyisi haastamaan Donnarummaa. Tämä on toki vielä melkoista spekulointia, mutta kovan luokan talentti on kyseessä joka tapauksessa.

On viime päivinä uutisoitu, kuinka Galliani olisi hylännyt Cityltä tulleen 2Me ja myöhemmän, jopa tuplatun tarjouksen Plizzarista. Absurdilla tavalla seuraavaksi Donnarummaksi nimetyllä nuorella maalivahdilla ei ole edessään paras mahdollinen skenaario, kerran edellään oleva maalivahti on häntä vain vuoden vanhempi. 
Toisaalta Plizzarista kiinni pitäminen voi jollain muotoa jopa indikoida sitä, että Donnarumman myyminen pois ei ole poissuljettu.
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS ja Milan


Vastaus #135 : 13.01.2017 klo 03:12:12

Pitkästä aikaa kun Milanilla on alakerran osasto kunnossa niin ei muuta kuin Donnarumma ja De Sciglio Juveen! Plizzari maalin suulle ja jos osaa torjua niin ei muuta kuin lihoiksi parin kauden päästä. DES:n agentti jo vieraillut Juven päämajassa ja kesäsiirto olisi kyseessä. Kinkkien hylkäämä Orsolinikin nyt Juven kiikarissa.

Noh talentteja tulee ja talentteja menee. Toki Donna ja DES ovat jo valmiita pelimiehiä ja osa Azzurreja, mutta samapa tuo. Gabriele Capanni, kuulemma yksi Italian kovimmista alle 17v lupauksista solmi ensimmäisen ammattilais-sopparinsa. Kyseessä siis Milanin oma kasvatti ja pelipaikkana ensisijaisesti keskikenttä, pystyy pelaamaan myös laidalla. Aika näyttää minkä tason pelimanni pojasta tulee. Ihan mukavaa kuitenkin, että Milanin junnuhautumoissa kypsyy nykyään muitakin kuin kaikenmaailman rodney strassereja.Jäi tuo Coppan matsi näkemättä mutta Milan paineli jatkoon ja se on hyvä homma se. Tie finaaliin ei ole tänä vuonna yhtä tasainen mitä viime kaudella, Juve tulee vastaan jo seuraavaksi alkavissa puolivälierissä. Parhaat palat Toron kaadosta tuosta: https://www.youtube.com/watch?v=y8gfHG4tqwE Uusinta tiedossa liigan puolella sitten maanantaina.

« Viimeksi muokattu: 13.01.2017 klo 03:19:56 kirjoittanut IlDiavolo »
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS ja Milan


Vastaus #136 : 18.01.2017 klo 21:36:23Galliani saapui tänä aamuna Casa Milaniin. Päivän agendana oli kuulla Evertonin vastaus Deulofeu-kysymykseen. Pieleen meni. Siinä missä ilman sentin senttiäkään ikkunassa operoiva Milan haluaisi espanjalailaiturin vain lainaksi loppukaudeksi niin Everton haluaisi mahduttaa lainaan alunperin Barcan myyntioption. Saas nähdä viekö Galju tie seuraavaksi vielä Barcelonaan jonka omistuksessa Deulofeu vielä on. Melko helvetin sekavia nämä nykyfutiksen omistajakuviot, Barca siis omistaa pelaajan joka on Evertonissa lainalla osto-option kera ja nyt Everton haluaisi lainata spanskin Milaniin mutta haluaisi mahduttaa mukaan tuon Barcan myyntioption.

Lainataas vielä viime kierroksen otteluketjua:

Myös Locatelli taitaa missata Napoli-matsin korttitilin täyttymisen takia. Napolin jälkeenhän on sitten heti viikolla Juventus Coppassa, joten melkoiset härkäviikot edessä varsin siipirikkoisella rosterilla. Voi vaikka olla, että parin viikon päästä ollaan ulkona cupista ja sarjassakin yhtäkkiä taistellaan enemmän torstailiigan paikoista.

Romagnoli ja Locatelli siis pelikiellossa Napolia vastaan. De Sciglio ei ehdi toipua pelikuntoon lauantaiksi ja Antonellinkin ollaan uumoiltu palaavan treeneihin täydellä tohinalla vasta huomenna taikka ylihuomenna. Calabria joutuisi siis taas pelaamaan avauksessa. Lähtökohdat ovat siis vaikeat ja hyvinkin mahdollista, että The Missionaryn uumoilut ylempänä käyvät toteen. Toki täytyy muistaa, että torstailiiga on ollut Montellan ekan kauden tavoitteena ja seura ei tällä sekoilullaan ainakaan mitään palapelejä kasaa lisää valmentajan kätösiin. Itseasiassa päinvastoin. Luiz Adriano painui Venäjälle niin Milanhan on vain toistaiseki heikentynyt ikkunassa joka käydään aikana jolloinka saumoja tälläkin kaudella olisi vielä vaikka minne. Noh ei LA:n menetys toki mikään iso heikennys ollut ja saavatpa ainakin nuoret vastuuta jos ei muuta. Isoin pelko tässä on tietenkin se, että kun Donnarumman taustapiruna häärii Raiola ja omistajakuvio on yksi pirun mysteeri niin iso vipu ehtii liikahtaa ja jatkosopparin sijaan tulemme näkemään Milanin ykköstähteä tulevaisuudessa Juvessa taikka Espanjan jäteissä.

Saivat sentään tänään varmistettua sen, että Bonaventuran sopparia punamustiin jatkettiin kesään 2020 asti. Kentällehän Milan tarvisi tällä hetkellä melkeinpä parikin Bonaa yhtäaikaa.
« Viimeksi muokattu: 18.01.2017 klo 21:38:35 kirjoittanut IlDiavolo »
grasso

Poissa Poissa


Vastaus #137 : 20.01.2017 klo 12:46:41

GdS nostaa huomiseksi Romagnolin tilalle Gomezin ja keskikentän keskustaan Sosan Locatellia paikkaamaan. Antonelli vaikuttaisi samaisen ennakon mukaan olevan jo kunnossa ja avaavan vasemmalla. Harmittavat poissaolot senkin puolesta, että pelikieltojaan kärsivien pelaajien näkeminen livenä siirtyy nyt sitten seuraavaan reissuun.

The Missionary

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Donnarumman Instagram-tili


Vastaus #138 : 20.01.2017 klo 22:33:42

Uutinen
Gerard Deulofeu in prestito secco fino al 30/06/2017
@gerardeulofeu joins #ACMilan on a loan deal until 30/06/2017
#welcomeDeulofeu
Ja naps vaan. Deulofeun laina meni sitten kuin menikin maaliinsa, kertoo seuran virallinen twitter-tili. Lainan hinta on ilmeisesti 700k ja sen maksaa SES. Varsin hyvä ratkaisu näin loppukauden ajaksi. Saadaan Niangillekin ihan oikea kilpailutilanne sinne laidalle, joten joskohan ranskalainenkin taas pikku hiljaa löytäisi itsensä..

EDIT: Komento takaisin! :D Somevastaavalla liipaisinsormi ilmeisesti liian herkällä ja Evertonia vituttaa (oikeutetusti), kun keskeneräinen diili julkaistaan. Galliani haluaa todellakin hoitaa viimeisen siirtoikkunansa tyylillä. Jäämme odottamaan tilanteen kehitystä.
« Viimeksi muokattu: 20.01.2017 klo 23:49:07 kirjoittanut The Missionary »
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS ja Milan


Vastaus #139 : 21.01.2017 klo 00:34:45

http://www.football-italia.net/97190/deulofeu-milan-after-medicals

Lääkärintarkastusta vaille valmis paketti vaikuttaisi olevan. Itse kyllä tykkään tästä lainasta. Vaikuttaa pelaajalta jonka nimenomaan Montella on halunnut riveihinsä. Vaikutti myös ihan näppärältä pelaajalta kun joskus kattelin telkkarista Evertonin matsia spanskin ekan Toffees-lainan aikana. Sen jälkeen en kyllä ole enää kaverin otteita nähnyt. Menee toki heittämällä avaukseen kun Niangin kunto on mitä on, Bonakin pääsee sitten takas keskikentälle Ylos
DiaVoLoAC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kurjenmutkan Solmupolvet


Vastaus #140 : 21.01.2017 klo 01:02:27

ja Suso tainnu avata osimoilleen kaikki matsit ni hyvä varmaan sillekkin välillä huilia saada
Paulie Gualtieri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Milan


Vastaus #141 : 21.01.2017 klo 01:36:52

GdS nostaa huomiseksi Romagnolin tilalle Gomezin ja keskikentän keskustaan Sosan Locatellia paikkaamaan. Antonelli vaikuttaisi samaisen ennakon mukaan olevan jo kunnossa ja avaavan vasemmalla. Harmittavat poissaolot senkin puolesta, että pelikieltojaan kärsivien pelaajien näkeminen livenä siirtyy nyt sitten seuraavaan reissuun.

Sama täällä, itsekin Milanossa ja kieltämättä kismittää että Locatelli ja Romagnoli jää nyt näkemättä. Mutta ensimmäisen kerran Milanin näen livenä ja varmasti kova matsi tulossa, on tämä Milano myös upea kaupunki joten hyvin fiiliksin. Ylos

Deulofeulle peukkua, laituriosastoa oli ihan pakko vahvistaa ja alkukaudesta pari peliä tuli häneltä nähtyä ennen kun otteiden taso ilmeisesti laski ja penkki kutsui. Silloin näytti kuitenkin ihan mukavalta otteet ja nykyiseen laituriosastoon kelpaa ehdottomasti. Toivotaan onnistunutta kevätkautta Deulofeullekin.
The Missionary

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Donnarumman Instagram-tili


Vastaus #142 : 24.01.2017 klo 19:58:39

Montellan pressistä tältä päivältä:

Uutinen
NIANG
"Niang might leave the club. He's discussing it with the management. That's why I don't think he'll be in the squad list for Torino. Should he stay, I would treat him like every other player. He's had ups and downs, over his career and the same has happened this year".


Ei välttämättä mikään ihan jättiyllätys, kun viimeiset kuukaudet on menty niin syvässä yössä ja etenkin kun ihan viimeisissä matseissa ei ole oikein viitsinyt edes yrittää. Kaksijakoiset fiilikset, kun kyseessä on kuitenkin lupaava jannu, jonka kasvua tässä on katseltu ja odoteltu jo pitkään. Toisaalta sopivuus Montellan pelitapaan ei kyllä ole kummoinen, eikä Niangilla siksi välttämättä edes olisi kovin ruusuista tulevaisuutta seurassa. Johonkin Mihan Torinoon Niang sopisi paljon paremmin, tai siis näkihän sen jo viikko sitten Milaniakin vastaan, että jos esim. Iturben tilalla olisi pelannut Niang, olisi Torino iskenyt loppuhetkillä ainakin kerran.
The Missionary

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Donnarumman Instagram-tili


Vastaus #143 : 27.01.2017 klo 18:31:21

Noniin, vettä on taas virrannut eri joissa jonkin verran ja Niang sitten lähti Watfordiin osto-optiolliselle lainalle. Forkalla vallitseva syvä hiljaisuus aiheeseen liittyen kuvannee varsin hyvin tämän Ranskan Cristiano Ronaldon (Watfordissa tullaan pettymään pahasti, jos tuollaista odottavat...) viimeisiä viikkoja ja kuukausia seurassa. Deulofeu tulikin jo ja winger-osastolle ollaan hankkimassa vielä yhtä korvaajaa Niangille, jotta kuilu avaajien takana ei olisi niin suuri ja toisaalta jotta Bonaventura saataisiin pidettyä keskikentällä. Korvaajaksi on käytännössä lähes varmasti tulossa Lucas Ocampos - yllättäen lainasiirrolla Genoasta - ja medicalin pitäisi olla huomenna.

Kyseinen Ocampos on siis 22-vuotias argentiinalainen, joka on Genoassakin lainalla Marseillesta ja nyt siis siirtyy lainalle Milaniin. Melkoisen vahva vielä kerran pojat -meininki vanhojen kaverusten kesken, ennen kuin kiinalaiset tulevat ja häiritsevät yhteistyötä. Tällä kaudella Genoassa argo on pyssyttänyt kolme häkkiä ja vastuuta on tullut reilut 800 minuuttia. Oli tämä myös aikoinaan teini-ikäisenä Monacossa ollessaan melkoinen lupauskin, kun pääsi Golden Boy -palkinnon ehdokaslistallekin ja taitaa edelleen olla Ligue 2:n ennätyssiirtosummalla hankittu pelaaja. Vähemmästäkin kiima on melkoinen, mutta toivotaan nyt, että Montellallakin olisi ollut jotain sanottavaa tässä taustalla. Toisaalta tekisi mieli sanoa, että on Niangiin nähden EOM, mikäli saa pallon edes joka toisella kertaa haltuun.

Tohon vielä parit highlightit:
Maaleja ja paskaa teknoa
Pallokontrollia

Että näin. Taas joku tötterötukka Tuoppi
Pasin Sänki

Poissa Poissa


Vastaus #144 : 28.01.2017 klo 14:59:57


Ei välttämättä mikään ihan jättiyllätys, kun viimeiset kuukaudet on menty niin syvässä yössä
Ilmeisesti yössä on liikuttu enemmänkin
nekkutikkari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Zinedine Gin-Tonic


Vastaus #145 : 28.01.2017 klo 15:46:21

Ilmeisesti yössä on liikuttu enemmänkin

Lisätietoja tästä? Vai meneekö samaan kategoriaan kuin El Shaarawy ja kokaiini?
grasso

Poissa Poissa


Vastaus #146 : 31.01.2017 klo 00:42:45

Bonaventura päätyy Sakari Oravan leikattavaksi, joten eipä tarvitse ihan hetkeen odotella takaisin pelikentille.
Kalajoen Camoranesi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ac Milan, Valencia


Vastaus #147 : 31.01.2017 klo 10:25:37

Bonaventura päätyy Sakari Oravan leikattavaksi, joten eipä tarvitse ihan hetkeen odotella takaisin pelikentille.

Tämän seurauksena voidaankin toivoa että Deulofeu tai Ocampos on heti hyödyllinen pelaaja jottei Montellalle tule edes mieleen kokeilla jotain Polia kentällä, paremman puutteessa.
Ocampos ollut kai jopa aikamoinen lupaus mutta tällä hetkellä ei nostata suurta kiimaa. Toivottavasti olisi kuitenkin käyttökelpoisempi kuin yössä ollut Niang.
Viime peleissä omaan silmään on taas paistanut aika selvästi Baccan sopimattomuus pelitapaan. Vielä kun laukaukset eivät ole osuneet kohdilleen ihan parhaalla tavalla niin pelillinen anti on ollut välillä lähellä nollaa.

Itse odottelen jo kiinalaisten saapumista sillä Milania viedään sen verran pahasti siirtomarkkinoilla. Vaikka toisaalta nämä Bentacurit ja Orsolinit varmaan päätyvät jatkossakin Juveen vaikka kiinalaista rahaa olisikin Milanossa tarjolla.
Ja ehkä on jopa todennäköisempää että Milanossa alkaa täysi sirkus, lupaavien nuorten kykyjen värjäämisen sijasta. Orsilini kun ei kai ollut Kiinaomistajien suunnitelmien näköinen pelaaja, toisin kuin isoissa seuroissa jalkojaan kuntouttanut Fernando Gago.
Herstein

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Heitto


Vastaus #148 : 01.02.2017 klo 20:13:03

Bonaventura päätyy Sakari Oravan leikattavaksi, joten eipä tarvitse ihan hetkeen odotella takaisin pelikentille.

Gazzetta haastatteli Oravaa, joka totesi Bonaventuran kauden olevan ohi. On kyllä iso menetys Milanille, vaikka Ocampos on ihan mielenkiintoinen uusi tulija.
Petrarca

Poissa Poissa


Vastaus #149 : 01.02.2017 klo 20:23:05

Bonaventuran loukkaantumisen myötä voidaan haudata ne viimeisetkin toiveet UCL-paikasta. Bonaventura on ollut Milanin paras pelaaja tällä kaudella.

 
Sivuja: 1 ... 5 [6] 7 ... 22
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines