FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
28.09.2016 klo 21:47:29 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: UPA846-koodilla $10 alennus iHerbiin!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Pyry Soiri  (Luettu 2501 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


: 25.08.2016 klo 16:03:14

Avataan otsikko yhdelle liigan parhaista laitureista viimeinkin.

22-vuotta täyttävän Suomen ja Namibian kansalaisen ura on ottanut suuria harppauksia Myllykoskelta Vaasaan siirtymisen jälkeen. Vepsun avainpelaaja pelaa tehokkainta kauttaan ja onkin kuuma nimi siirtymään kauden päätteeksi ulkomaille.

Erityisen suuria harppauksia on ollut nähtävissä miehen pelikäsityksessä, sillä muuttaessaan Suomeen 16-vuotiaana hän oli huomattavasti jäljessä muita tässä osa-alueessa. Kuitenkin käsittämätön nopeus ja erinomainen tekniikka vakuuttivat MyPan edustusjoukkueen valmennusjohdon ja nuorukainen nostettiinkin rinkiin 17-vuotiaana. MyPassa se suuri läpimurto liigan eliittiin jäi tekemättä, viimeisellä MyPa-kaudellaankin Antti Muurinen näki syystä tai toisesta Aleksi Ristolan ykkösvaihtoehtonaan laidalle ja Pyryn rooliksi jäi väläytellä vähemmillä minuuteilla. MyPa-ajallaan hän ehti käydä myös lainalla Kakkosen JäPS:ssa ja KTP:ssä, esiintyen edukseen.

Sittemmin tie vei Vaasaan, missä läpimurto on tullut. Oli viime kaudella joukkueen parhaita pelaajia ja on tällä kaudella jatkanut siitä mihin jäi. Maaleja on syntynyt jo kahdeksan, eli tuplat edellisen kauden neljästä. Erityisesti liigan nopeimpiin pelaajiin kuuluva Pyry on oppinut pelaamaan joukkueen pelitavan mukaan niin, että pysyy paremmin pelissä mukana ja pystyy osallistumaan myös puolustuspeliin.

Tämän kauden esityksien perusteella on perusteltua uskoa, ettei miestä välttämättä Suomen kentillä enää ensikaudella nähdä, joten Vaasassa voidaan olla tyytyväisiä mahdollisuudesta seurata liigan ehdottomiin tähtipelaajiin kuuluvan Pyryn otteita vielä toistaiseksi. Nopeus on kansainvälistä tasoa ja myös muut ominaisuudet ovat kehittyneet suurin harppauksin, joten henkilökohtaisesti näen mahdollisuuksia suomalaisittain varsin komeaankin uraan ulkomaan kentillä.

Vepsussa otteiden seuraaminen on itseltäni jäänyt IS-tv:n varaan, joten vaasalaiset osannevat kertoa lisää.

Loppuun infoa:
Pyry Soiri
Kansalaisuus: Suomi/Namibia
Syntynyt: 22.9.1994 Tammisaari
Pituus: 183 cm
Seurat:
2012–2014    MYPA
2012    JäPS (laina)
2012    KTP (laina)
2015–    VPS

Ps. Jostain syystä ikonivalikosta ei tällä hetkellä Vepsua löydy ???
« Viimeksi muokattu: 30.08.2016 klo 14:59:49 kirjoittanut Vastapallo »
kuntohiihtelijä

Paikalla Paikalla


Vastaus #1 : 25.08.2016 klo 21:33:01

Olen vähän huonosti seurannut Pyry Soiria, niin kysyn, onko toinen vanhemmista namibialainen?
Pajicz

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 25.08.2016 klo 21:35:35

Jos Pyry pystyy nostamaan tasoaan ja seurastatustaan jatkossa, hänestä voi tulla hyvinkin arvokas pelaaja Huuhkajille.

Jos Pyry ei aivan tähän pysty, toivoisin hänen saavan mahdollisuuden edustaa Namibiaa kansainvälisesti. Olisi erittäin mielenkiintoista seurata tällaista poikkeuksellista kuviota.
Ehis

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 25.08.2016 klo 21:44:02

Kerrankin aiheellinen pelaajanosto tähän osioon. Soirin kaltaiset pelaajat ovat valitettavan harvassa Suomessa. Toivoa sopii seuravalinnan natsaavan optimaalisesti.
Krannan Valderrama

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS


Vastaus #4 : 26.08.2016 klo 00:34:51

On kyllä osoittanut olevansa todella potentiaalinen kaveri, vaikka vepsun pelejä tuleekin vähemmän seurattua. Tuntuu aiheuttavan ongelmia puolustukselle kuin puolustukselle nopeudellaan. Kuten aiemmin mainittua tulevaisuus näyttää valoisalta, jos kehitys jatkuu.
Olen vähän huonosti seurannut Pyry Soiria, niin kysyn, onko toinen vanhemmista namibialainen?
Äiti on suomalainen ja isä namibialainen.
raita

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS, Fulham, Suomen maajoukkue, Blue Samurai


Vastaus #5 : 26.08.2016 klo 08:02:53

Onko tuo muuten joku jekku joltain hassun hauskalta modelta että Vepsun logo on ainoa joka on poistettu liigaosiosta?

Soiri voisi harjoitella niitä rankkujen ampumisia tai joku muu kuten Seba tilalle. HJK:n tyritty rankku oli vähän turhankin arvokas. Nopeutta riittää kentällä ja toivottavasti saa vielä onnistumisia muutenkin.

Oli Okan hämmentävimpiä hankintoja toissa talvena kun näytti omiin silmiin ihan raakileelta liigacupin peleissä ja sisuuntui yhtäkkiä kauden aikana ja nousi sekavan kauden joukkueessa yhdeksi tärkeimmistä palasista viime vuonna. Siitä sitten onkin parantanut huimasti tähän kauteen vielä.
sundelin

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 26.08.2016 klo 14:46:48

Uskon tälläisiä Soireja menevän hukkaan Suomessa.Esim Miroslav Klose löydettiin Saksan 7. korkeimmalta tasolta. Suomessa puhutaan usein halveksivaan sävyyn "joistakin höntsäliigan pelaajista". Niin jäävät ehkä hiomattomat timantit mukulakivien sekaan.Soirille kaikkea hyvää tulevaisuudessa.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 26.08.2016 klo 15:11:44

Uskon tälläisiä Soireja menevän hukkaan Suomessa.Esim Miroslav Klose löydettiin Saksan 7. korkeimmalta tasolta. Suomessa puhutaan usein halveksivaan sävyyn "joistakin höntsäliigan pelaajista". Niin jäävät ehkä hiomattomat timantit mukulakivien sekaan.Soirille kaikkea hyvää tulevaisuudessa.

"Löydettiin" Saksan kolmostasolle ja kolme vuotta myöhemmin alkoi iskeä Bundesliigassa maaleja.
Ei mitenkään epätavallinen urapolku, etenkään 1990-luvulla ja ihan samalla tavalla Suomessa riittävän kova pelaaja pääsee pelaamaan korkeammalle sarjatasolle, koska kaikki joukkueet etsivät pelaajia ja alasarjojen joukkueilla ei ole varaa pitää pelaajia kiinni sopimuksilla. Soirikin otettiin MyPan organisaatioon 16-vuotiaan, neljä vuotta nuorempana kuin Klose aikanaan kolmostasolle, 18-vuotiaana teki debyytin.

Suurempi ongelma on, että niitä "hiomattomia timantteja" montaa ole ja niistäkin turhan moni ei tahdo panostaa ammattimaisesti jalkapalloon.

Tokihan aina voi ryhtyä pelaajien agentiksi ja pelaajatarkkailijaksi, joka bongaa hiomattomat timantit ja välittää niitä liigan ja Ykkösen seuroille. Kysyntää on varmasti ja jos pallo pysyy jalassa niin testijakson saa varmasti.
Näätäkeisari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa


Vastaus #8 : 27.08.2016 klo 22:16:22

Kerrankin aiheellinen pelaajanosto tähän osioon. Soirin kaltaiset pelaajat ovat valitettavan harvassa Suomessa. Toivoa sopii seuravalinnan natsaavan optimaalisesti.

Mikael Soisalo tulee vastaavana - hänkin nuorena - pelaajana mieleen. Tässähän olisi teorian tasolle jopa maajoukkueeseen vähintään pienempiä maita vastaan pätevät laitahyökkääjät.
 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines