FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.05.2018 klo 11:09:56 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 11
 
Kirjoittaja Aihe: Kakkosen nousukarkelot 2016  (Luettu 47669 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Jonatan

Poissa Poissa


: 03.09.2016 klo 22:31:56

Avataanpa tällainen aihe spekuloinnin osalta, kun pikkuhiljaa alkaa nämäkin kuviot hahmottumaan ainakin lohkovoittajien osalta.

Lohko A:

Gnistan hyvin todennäköinen voittaja. Neljä kierrosta pelaamatta ja eroa kakkoseen seitsemän pistettä. Gnistanin loppuohjelma on myös kohtalaisen helppo, joten vaatii melkoista puppelointia, että Gnistan ei tätä lohkoa voittaisi.

Lohko B:

Honka vielä selvempi lohkovoittaja kuin Gnistan. Kakkoseen eroa kahdeksan pistettä.

Lohko C:

OPS on hyvin todennäköinen lohkovoittaja. Kolme pistettä eroa kakkosena majailevaan MuSaan, mutta ottelu vähemmän pelattuna. Huomenna OPS:lla on kotona vieraissa vastassa sarjakolmonen AC Kajaani. Mikäli OPS voittaa, eroa on kuusi pistettä ja OPS:n loppuohjelma sen verta helppo, että OPS tullee voittamaan lohkon. Tappiolla tai tasapelillä jäisi vielä jonkun verran pelattavaa.

Suurin jännitys lieneekin tällä hetkellä siinä, kuka tulee olemaan paras lohkokakkonen. Tällä on myös iso merkitys siihen, mitkä ovat mahdolliset nousukarsintaparit, koska saman lohkon joukkueet eivät kaiketi voi kohdata nousukarsinnassa. Tällä hetkellä BK-46 B-lohkosta ja MuSa C-lohkosta pitävät piikkipaikkaa tässä vertailussa 38 pisteellä. B-lohkon TPV:lla on 36 pistettä ja tämä voisi vielä teoriassa hämmentää soppaa, mutta TPV:n ohjelma on sen verran vaikea, että tuskin tulevat keräämään täysiä pisteitä. MuSan loppuohjelma on taas sen verta helppo, että TPV:n kohdalla MuSan ohittamiseksi vaadittaisiin todennäköisesti 10-12 pistettä. Myös BK-46:n ohjelma on vaikeampi kuin MuSalla, sillä toiseksi viimeisellä kierroksella on vastassa vieraissa piristynyt Klubi-04 ja viimeisellä kotona juuri TPV.  MuSa kohtaa vielä pisteautomaatit Santa Clausin, Virkiän ja loppukautta kohti romahtaneen Herculeksen. Haastavin peli on kotimatsi AC Kajaania vastaan. Itse veikkaan MuSan olevan lopulta paras kakkonen olettaen, että OPS ei puppeloi urakalla ja päästä MuSaa lohkovoittoon. A-lohkon kakkosella KuFu-98:lla tuskin on mitään saumaa, sillä edellä on niin monta joukkuetta ohitettavana, että edes täydet pisteetä neljästä viimeisestä ottelusta tuskin riittävät.

MuSan ollessa paras kakkonen ja nykyisten lohkovoittajien pitäessä asemat, mahdolliset parit nousukarsintaan olisivat seuraavat:

OPS/MuSa - Honka
OPS/MuSa - Gnistan.

BK-46:n (tai TPV:n) noustessa parhaaksi kakkoseksi;

Honka/BK-46 - OPS
Honka/BK-46 - Gnistan
« Viimeksi muokattu: 31.03.2017 klo 13:20:59 kirjoittanut Bootlegger »
bach

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, Arsenal, FC Honka/Akatemia, Astana


Vastaus #1 : 03.09.2016 klo 22:46:32

"Huomenna OPS:lla on kotona vastassa sarjakolmonen AC Kajaani."

Korjauksena:
AC Kajaanin kotimatsi
Jonatan

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 04.09.2016 klo 18:27:15

AC Kajaani - OPS 3-2.

Mutkistaa hieman tilannetta C-lohkossa, mutta lähinnä tämä tulos heikentää B-lohkon asemaan parhaan kakkosen vertailussa. Vaikka MuSa nousisikin vielä lohkovoittoon, olisi OPS hyvin todennäköisesti paras kakkonen kyseisessä vertailussa. Yhdeksän pistettä riittää OPS:lle varmuudella lohkovoittoon maalieronsa vuoksi ja jo 6-7 pisteelläkin se olisi hyvin vahvoilla kakkosten vertailussa. OPS:n loppuohjelma: Virkiä (h), Hercules (v/paik.), GBK (h) ja Kraft (v). Näistä se ottaa tuon 6-7 pistettä helposti.

Tämä itsessään ei vielä heikennä B-lohkon asemaa, mutta B-lohkon joukkueiden toive oli varmasti, että MuSa häviäisi loppukaudesta Kajaanille kotona. Mikäli näin kävisi, olisi Kajaani puolestaan vahvoilla parhaiden lohkokakkosten vertailussa maalieronsa vuoksi. Kajaanin ohjelma: VIFK (a), MuSa (a), Santa Claus (h) ja Virkiä (a). VIFK:a vastaan Kajaani on ainakin lievä suosikki ja kahdessa viimeisessä ei ole mitään epäselvyyttä voittajan suhteeni. Mikäli Kajaani ottaisi näistä peleistä sen 12 pistettä, sen loppupistemäärä olisi 47 pistettä. 47 pistettä riittää parhaaksi lohkokakkoseksi, jos BK-46 ottaa korkeintaan yhdeksän pistettä viimeisistä otteluistaan ja TPV menettää pisteenkin.
Jack the Ripper

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: IF Gnistan, Jokerit FC, Oakland Raiders


Vastaus #3 : 04.09.2016 klo 18:43:48

Uskon Gnistanin selvittävän tiensä karsintoihin ja niissä ainoa toive on Hongan välttäminen. Opsia tai parasta lohkokakkosta vastaan pitäisi olla ihan hyvät mahkut, mutta Hongan tekeminen on ollut koko kauden niin vakuuttavaa, että tuskinpa sitä vastaan saumoja olisi kuin kunnolla hanttiin panemiseen(ei, nyt en puhu siitä forumisteille tuntemattomasta toiminnasta...).
Erkki Kantonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Fc Honka


Vastaus #4 : 04.09.2016 klo 19:50:52

BK-46 ei eilen pysynyt Hongan vauhdissa, ja Hongan esitys oli kaikin puolin tasapainoinen. Ensi viikonloppuna paikallispelissä nähdään jatkuuko Hongan meno yhtä vakuuttavana. Uskon Hongan lohkovoittoon. Mikäli Honka pystyy karsintapeleissä eilisen tasoiseen esitykseen, uskon sen riittävän mitä tahansa mahdollista vastusta vastaan. En nimittäin usko A- ja C-lohkojen olevan B-lohkoa kovempitasoisia.
Laitalinkki

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 04.09.2016 klo 20:28:18

Olin jo eilen illalla avauksen luettuani tulossa pätemään, että älkääpä unohtako vielä Kajjaania. Mulle Alas , koska en pätenytkään.

Ja kyllä itse lähtisin siitä, että tänä vuonna Honka nousee, tuli vastaan sitten mikä joukkue tahansa. Viime syksynäkin piti nousta, mutta silloin löytyi KPV:ssa sentään toinenkin kova joukkue, ja arpa heitti mokomat sitten vastakkain. Mutta nyt on pieni kerroin Hongan nousulle. Toisesta parista sitten luvassa tasainen ja ympäripyöreä, pelasi siinä sitten mitkä joukkueet tahansa. Gnistan tällä hetkellä oma kakkosnousijasuosikki, jos säästyy arvonnassa Hongalta.
« Viimeksi muokattu: 04.09.2016 klo 20:30:59 kirjoittanut Laitalinkki »
Tepu

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 04.09.2016 klo 22:58:42

Parhaan lohkokakkosen kisaan on ilmoittautuneet seuraavat joukkueet:
Bk-46 38 pst, maalit +22
Musa 38 pst, maalit +21
TPV 36 pst, maalit +19
Ac Kajaani 35 pst, maalit +35
KuFu -98 34 pst, maalit +15

Kajaanin maaliero on omaa luokkaansa. KuFun tilanne kaikkein heikoin, enkä usko sen uhkaavan tosissaan muita parhaasta kakkosesta. C-lohkon tilanne on aika herkullinen sillä OPSin ykköstila ei vielä ole lähellekkään kirkossa kuulutettu, mitä tahansa voi tapahtua. Itse luonnollisesti toivon panoksia viimeiselle kierrokselle asti sillä silloin kohtaa B-lohkon Bk-46 ja TPV, yleensähän paltsarien haavet nousukarsinnasta ovat hiipuneet jo juhannukseen mennessä. TPV:n pitää vielä hoidella Honkakin alta pois mutta siitähän on jo esimakua saatu tällä kaudella.
DanC

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 04.09.2016 klo 23:53:42

MuSan ollessa paras kakkonen ja nykyisten lohkovoittajien pitäessä asemat, mahdolliset parit nousukarsintaan olisivat seuraavat:

OPS/MuSa - Honka
OPS/MuSa - Gnistan.

BK-46:n (tai TPV:n) noustessa parhaaksi kakkoseksi;

Honka/BK-46 - OPS
Honka/BK-46 - Gnistan

Eivätkö saman lohkon 1. ja 2. voi kohdata toisiaan nousukarsinnassa? 
ensijokolmas

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 05.09.2016 klo 00:20:51

Lauantain kaltaisella esityksellä Hongan voisi kuvitella pelaavan Veikkausliigaa. Ja yleisesti ottaen tason luulisi Ykkösessäkin riittävän jo melkein kärkikahinoihin tai ainakaan ei tarvitsisi putoamista vastaan ihan hädässä taistella. Toinen kausi jo putkeen ns. väärässä sarjassa, mutta Kakkosesta on kettumainen nousta, kun kaikki on sitten viime kädessä siitä yhdestä otteluparista kiinni. Toisaalta mitä KPV:n sijoitusta nyt Ykkösessä katsoo, niin ei sieltä mikään ihan limanippu noussut ja ansaitustihan kokkolalaiset nousivat. Vaikeahan lohkojen välisiä eroja on arvioida, vaikka matseissa paljon ravaisikin. Mutta ilmeisesti Gnistan olisi Honakille sitten se ikävin vastus.
Jonatan

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 05.09.2016 klo 00:40:56

Eivätkö saman lohkon 1. ja 2. voi kohdata toisiaan nousukarsinnassa?  
Ei voi.

Pelataan kaksinkertainen sarja kolmessa 12 joukkueen lohkossa. Lohkojen voittajat ja paras 2. sijoittunut joukkue pelaavat pareittain kaksiosaiset nousukarsintafinaalit, joiden yhteistuloksilla voittajat nousevat Ykköseen kaudelle 2017. Kaksi joukkuetta nousee Ykköseen. Arvonnassa samassa lohkossa pelanneet (lohkonsa 1. ja lohkojen paras 2. sijoittunut) joukkueet arvotaan eri arvontakoreihin.

https://www.palloliitto.fi/palloliitto/sarjat-ja-tulokset/miehet/kakkonen-2016

edit: tai no en itse asiassa olekaan enää varma mitä tuo tummennettu tarkoittaa. Jos kori on yhtä kuin ottelupari, sitten ei voi pelata vastakkain, mutta jos se on jotain muuta, kuka tietää?
« Viimeksi muokattu: 05.09.2016 klo 00:46:38 kirjoittanut Jonatan »
bach

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, Arsenal, FC Honka/Akatemia, Astana


Vastaus #10 : 05.09.2016 klo 01:31:49

Omasta mielestäni saman lohkon ykkösen ja kakkosen pitäisi voida pelata myös toisiaan vastaan jos niin arvottaisiin. Paras tilannehan olisi, jos ykkösessä pelaisi 12 joukkuetta ja kolme putoaisi ja kakkosen voittajat nousisivat, mutta palloliitto ei näin hyvää systeemiä ole valitettavasti pystynyt rakentamaan.

"Arvonnassa samassa lohkossa pelanneet (lohkonsa 1. ja lohkojen paras 2. sijoittunut) joukkueet arvotaan eri arvontakoreihin"

Tuo on kyllä niin kapulakieltä, ettei siitä tunnu kukaan täällä foorumilla ottavan selvää mitä se tarkoittaa. Arvotaan eri arvontakoreihin????
Miksei yksinkertaisesti sanota, ettei saman lohkon ykkönen ja paras kakkonen voi kohdata toisiaan, jos näin on. Itse luulen palloliiton juuri tarkoittavan tuota. Tällöinhän käytännössä saman lohkon ykkönen ja kakkonen on samassa arvontakorissa ja kaksi muuta lohkojen ykköstä omassaan. Molemmista nostetaan yksi arvontapallo ja pistetään kolmanteen koriin, jossa palloja sekoitetaan, jotta karsintapelien järjestyksen  (koti- vieraspelin) arvonta tapahtuu myös. Eli ei siinä mitään arvontaa eri arvontakoreihin tarvitse tehdä. Ei edes siinä tapauksessa, jos palloliitto sittenkin tarkottaisi saman lohkon joukkueitten voivan kohdata toisensa.

Arvonnan pitäisi muuten tapahtua 20.9
Mielenkiintoista vain miten pelleliitto sen oikein hoitaa, jos ei silloin vielä ole lohkovoittajat ja paras kakkonen selvillä. Ja tuskinpa kaikkien joukkueitten osalta on kaksi kierrosta ennen loppua. Ei ole tätäkään taidettu loppuun asti miettiä.
« Viimeksi muokattu: 05.09.2016 klo 01:34:44 kirjoittanut bach »
TUP

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka


Vastaus #11 : 05.09.2016 klo 16:33:42

Eli hyvin vahvaa suorittamista jälleen pöllöliitolta.
ilpo

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 05.09.2016 klo 18:33:12

Jossain määrin topicciin liittymättä: miksi RoPo:lla on nousukielto?
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #13 : 05.09.2016 klo 19:05:08

Jossain määrin topicciin liittymättä: miksi RoPo:lla on nousukielto?

Itse asettaneet itselleen eli ovat ilmottaneet kauden alussa piiriin etteivät ota nousupaikkaa vastaan vaikka voittaisivat kolmosen. Toki joukkue sellainen, että voittaisivat halutessaan pystyyn kolmosen.

Menikös se jotenkin näin?
Sakallio

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rauno Ojasen puoliaikaomena


Vastaus #14 : 05.09.2016 klo 19:08:15

Itse asettaneet itselleen eli ovat ilmottaneet kauden alussa piiriin etteivät ota nousupaikkaa vastaan vaikka voittaisivat kolmosen. Toki joukkue sellainen, että voittaisivat halutessaan pystyyn kolmosen.

Menikös se jotenkin näin?

Jep. Sama homma oli jo viime kaudella, kun voittivat P-Suomen Kolmosen. Sarjassa toiseksi sijoittunut JS Hercules nousi sitten Kakkoseen.
bach

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, Arsenal, FC Honka/Akatemia, Astana


Vastaus #15 : 05.09.2016 klo 21:00:55


Arvonnan pitäisi muuten tapahtua 20.9
Mielenkiintoista vain miten pelleliitto sen oikein hoitaa, jos ei silloin vielä ole lohkovoittajat ja paras kakkonen selvillä. Ja tuskinpa kaikkien joukkueitten osalta on kaksi kierrosta ennen loppua. Ei ole tätäkään taidettu loppuun asti miettiä.
Tuli hiukan mietittyä tuota arvontaa ja kyllähän sen pystyy tekemään nimeämättä sen tarkemmin mukaan tulevia joukkueita käyttäen vain lohkojen nimiä A, B ja C ja sarjasijoitusta.

EIi pistetään arvontapallojen sisään koodit: A1, B1, B2 ja C1.
Tässä vaiheessa arvontoja joutuu tosin tekemään vähintään kaksi eli edellämainitun lisäksi: A1, B1, C1 ja C2
A-lohkosta tuskin tulee parasta kakkosta, mutta jos se on edes teoreettisesti mahdollista arvontaa tehdessä, niin sitten arvontoja pitää suorittaa kolme.
Palloliitto tuskin ajatteli näin pitkälle, vaan kuvitteli kaiken olevan selvää kaksi kierrosta ennen loppua.
mjanders

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BK-46 P09/10, EIF, BK-46, FC HIK, RBK


Vastaus #16 : 05.09.2016 klo 22:35:43

Tuli hiukan mietittyä tuota arvontaa ja kyllähän sen pystyy tekemään nimeämättä sen tarkemmin mukaan tulevia joukkueita käyttäen vain lohkojen nimiä A, B ja C ja sarjasijoitusta.

EIi pistetään arvontapallojen sisään koodit: A1, B1, B2 ja C1.
Tässä vaiheessa arvontoja joutuu tosin tekemään vähintään kaksi eli edellämainitun lisäksi: A1, B1, C1 ja C2
A-lohkosta tuskin tulee parasta kakkosta, mutta jos se on edes teoreettisesti mahdollista arvontaa tehdessä, niin sitten arvontoja pitää suorittaa kolme.
Palloliitto tuskin ajatteli näin pitkälle, vaan kuvitteli kaiken olevan selvää kaksi kierrosta ennen loppua.

Saa sen yhdelläkin arvonnalla, jos kirjoittaa palloihin seuraavat tekstit (tai saman asian jotenkin lyhyemmin):

1: "lohkon A voittaja, jos paras lohkokakkonen lohkossa B tai C, muussa tapauksessa lohkon B voittaja"
2: "lohkon C voittaja, jos paras lohkokakkonen lohkossa A tai B, muussa tapauksessa lohkon B voittaja"
3: "sen lohkon voittaja, josta paras lohkokakkonen"
4: "paras lohkokakkonen"

Arvonnassa 3 ja 4 eivät voi joutua vastakkain, joten mahdollisia pareja on kaksi: 1 - 3 ja 2 - 4 tai 1 - 4 ja 2 - 3.
DanC

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 07.09.2016 klo 12:57:15

"Arvonnassa samassa lohkossa pelanneet (lohkonsa 1. ja lohkojen paras 2. sijoittunut) joukkueet arvotaan eri arvontakoreihin"

Tuo on kyllä niin kapulakieltä, ettei siitä tunnu kukaan täällä foorumilla ottavan selvää mitä se tarkoittaa. Arvotaan eri arvontakoreihin????

Ajattelin tuota näin:

Karsintoihin menevät esim. A1, B1, B2 ja C1.
B1 ja B2 arvotaan eri arvontakoreihin ja näihin koreihin arvotaan A1 ja C1.
Esim. A1 menee koriin 1 ja C1 koriin 2.

Kori 1:
B1
A1

Kori 2:
B2
C1

Otteluparit arvotaan näistä koreista eli B1 pelaisi joko B2:ta tai C1:ta vastaan.
Näin jokainen lohkovoittaja voisi kohdata parhaan lohkokakkosen (saman lohkon ykkösellä olisi siihen suurempi todennäköisyys kuin muiden lohkojen ykkösillä).


Meneekö nyt oma ajattelu metsään?

Trabantin vääntynyt mäntä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gnistanin vohvelibisnes, Oakland Raiders


Vastaus #18 : 07.09.2016 klo 13:23:10

Leikitäänpäs muuten hieman ajatuksella...

Nyt kun PK:lla näyttäisi menevän suoraan sanottua päin helvettiä niin mitä siinä tapauksessa tehtäisiin jos PK-35 tekisi mypat eli menisi konkkaan? Nostettaisiinko Kakkosesta kolme jengiä Ykköseen vai saisiko Ykkösen toiseksiviimeinen jäädä sarjaan? Kauden 2014 päätteksihän nostettiin neljä joukkuetta alkuperäisen kahden sijaan kun Honka tippui suoraan Kakkoseen ja MyPa heitti pyyhkeen kehään.
« Viimeksi muokattu: 07.09.2016 klo 13:27:14 kirjoittanut Trabantin vääntynyt mäntä »
mjanders

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BK-46 P09/10, EIF, BK-46, FC HIK, RBK


Vastaus #19 : 07.09.2016 klo 17:37:36

Leikitäänpäs muuten hieman ajatuksella...

Nyt kun PK:lla näyttäisi menevän suoraan sanottua päin helvettiä niin mitä siinä tapauksessa tehtäisiin jos PK-35 tekisi mypat eli menisi konkkaan? Nostettaisiinko Kakkosesta kolme jengiä Ykköseen vai saisiko Ykkösen toiseksiviimeinen jäädä sarjaan? Kauden 2014 päätteksihän nostettiin neljä joukkuetta alkuperäisen kahden sijaan kun Honka tippui suoraan Kakkoseen ja MyPa heitti pyyhkeen kehään.

Täydennysmenettelyssä Ykköseen karsijat ovat Ykkösen toiseksi viimeisen edellä, ja muiden lohkojen toiseksi sijoittuneet Ykkösen viimeisen edellä.

Lainaus
YKKÖNEN----KAKKONEN                                       

1) Ykkösen karsintaotteluiden hävinneistä parempi joukkue (vertailuna sarjan pelit: suhteelliset pisteet, maaliero, tehdyt maalit)
2) Ykkösen karsintaotteluiden hävinneistä huonompi joukkue
3) Ykkösen 9.
4) Kakkosen 2. paras 2. sijoittunut                                                     
5) Kakkosen 3. paras 2. sijoittunut.                                                     .
6) Kakkosen 4. paras 2. sijoittunut                                 .
7) Ykkösen 10.
lähde

(kiinnostaisi tosin tietää mikä joukkue tuo "Kakkosen 4. paras 2. sijoittunut" on, kun ei ole kuin kolme lohkoa... :))

Varsinaisestihan Honkaa ei tiputettu Kakkoseen vaan Hongan edustusjoukkue heitti pyyhkeen kehään ja uusi yrittäjä aloitti reservijoukkueen sarjapaikalla Kakkosesta (kun ei halunnut ottaa vastatakseen edustusjoukkueen taloudellisia vastuita).
ohiveto1

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, EsPa, WHU, Schalke


Vastaus #20 : 08.09.2016 klo 11:03:07

Urheilusanomissa ollut juttu sanoo aika suoraan, että samassa lohkossa olleet joukkueet eivät voi kohdata karsinnoissa.
"Samassa lohkossa pelanneet joukkueet eivät voi kohdata karsinnassa."
Gnistan haluaa välttää Hongan, OPS haluaa espoolaiset vastaansa.
Juntunen: A ja B-lohko ovat tasoltaan selvästi C-lohkoa jäljessä, BK ei olisi C-lohkossa edes viiden joukossa.
« Viimeksi muokattu: 08.09.2016 klo 11:23:48 kirjoittanut ohiveto1 »
Trabantin vääntynyt mäntä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gnistanin vohvelibisnes, Oakland Raiders


Vastaus #21 : 08.09.2016 klo 11:35:11

OPS haluaa espoolaiset vastaansa.

Sopii Ylos
Kroatian Pele

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #22 : 08.09.2016 klo 13:35:36

Liitolta pitäis kieltää kakkosen arvonnat.  Reiluinta olis jos, pisteissä paras lohkovoittaja kohtaa parhaan kakkosen tai huonoimman lohkovoittajan, jos tuo paras kakkonen on samasta lohkosta.
DanC

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 08.09.2016 klo 18:28:36

Urheilusanomissa ollut juttu sanoo aika suoraan, että samassa lohkossa olleet joukkueet eivät voi kohdata karsinnoissa.

Jep, jutun kirjoittaja sanoi varmistaneensa liitosta tuon. Käytännössä ensin parhaalle kakkoselle arvotaan vastustaja kahden muun lohkon ykkösten joukosta.
ackaz

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GCM


Vastaus #24 : 08.09.2016 klo 18:37:47

Juntunen: A ja B-lohko ovat tasoltaan selvästi C-lohkoa jäljessä, BK ei olisi C-lohkossa edes viiden joukossa.

No nyt :D Alas

 
Sivuja: [1] 2 ... 11
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines