FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.03.2019 klo 07:31:34 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 9 [10]
 
Kirjoittaja Aihe: St. Pauli  (Luettu 23247 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 0:4


Vastaus #225 : 25.07.2015 klo 20:49:00

Komeat on puitteet, kyllä tuolla kelpaa kannabis- ja punatähtilippuja heilutella.
hokkaspena

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC StPauli, munaravi, Paltsarit


Vastaus #226 : 25.07.2017 klo 17:16:45

Kausi starttaa jo parin päivän päästä Saksan toiseksi ylimmällä tasolla. Suoritetaan pientä herättelyä piraattien ja huorien korttelin jalkapallojoukkueen osalta:

FC St Pauli 2017/2018

Edellinen kausi


Mennyt kausi oli St Paulille kaksijakoinen. Ensimmäisellä puoliskolla ei onnistunut oikein mikään ja putoamispeikko naputteli nilkoille. Seuran johto kuitenkin vakuutteli luottamustaan päävalmentaja Ewald Lieneniin ja tämä luottamus palkittiin lähestulkoon sensaatiomaisen hyvällä käänteellä ja vahvalla kevätkaudella. Peliä edeltävästä kierroksestaan kentällä tunnettu ja sitä myötäkin kannattajien keskuudessa suosiosta nauttiva Lienen johdatti joukkonsa lopulta seitsemännelle sijalle, Paulin ollessa kevätkauden kolmas koko sarjassa. Muutaman kerran paikalla olleena ja lähinnä rupiselta striimiltä pelejä seuraavan etäultran silmään ei vain tulokset vaan myös peli parantui huomattavasti alkukauden pitkien toivotaan toivotaan -pallojen viljelystä. Ansaittuja voittoja. Mainittakoon, että Millerntorin täyttöaste kotipeleissä oli 99,5 %. Ainoat viisi ottelua, jotka eivät olleet loppuunmyytyjä, johtuivat myymättä jääneistä lipuista vieraskatsomossa.

Uusi päävalmentaja

Uudelle kaudelle FC St Pauli lähtee uuden päävalmentajan alaisuudessa. Ewald Lienen siirtyy seurassa muihin johtotehtäviin ja tilalle nousee apuvalmentajan paikalta 50-vuotias Olaf Janssen. Lienen oli pidetty hahmo Millerntorilla, mutta vaikka toissakaudella sarjapaikka säilytettiinkin lienen-pallolla (puolen kentän vaparista pääpallo maalille), en jää erityisesti kaipaamaan. Janssenilla on takanaan pelaajaura BuLista Kölnin ja Frankfurtin paidassa. Onpa hän esiintynyt myös Länsi-Saksan olympiajoukkueessa. Valmennusuralta löytyy apuvalmentajan hommia ja skouttausta ja kausi 2013/14 Dynamo Dresdenin peräsimessä, mihin hän saapui muutama kierros kauden alusta Vogtsin johtamasta Azerien maajoukkueen apuvalmentajan paikalta. Kausi päättyi Dynamon putoamiseen 2. BuLista. Janssenin sopimus on kesään 2019 asti. Sivuunkirjoittaneelle Janssenin pelifilosofia on yhtä kysymysmerkkiä, joten muut saavat auttaa.

Muutokset joukkueessa

Muutoksiin voitaneen tavallaan laskea joukkueessa viime kaudella lainalla pelannut Turkin nuorisomaajoukkueissakin esiintynyt Cenk Sahin pysyy seurassa jatkossakin nimittäin ennätyssiirrolla, Transfermarktin mukaan hinnalla 1,75 M€. Patukkamainen Sahin oli viime kaudella sarjan paras pallonriistäjä keskimäärin 7,96 riistolla, kun toiseksi paras Hannoverin Schmiedebach sai 7,07 riistoa peliä kohden. Mainittakoon, että tilastoista löytyy hänelle myös seuransisäisen nopeusrankingin voitto pelissä esitetyllä 34,49 km/h vauhdilla.

Keskuspuolustaja Clemens Schoppenhauerin (25 v) taustat ovat Bremenistä, mutta Pauliin hän tulee 2. BuLin viimeiseksi jääneestä Würzburgista. Hän oli mukana Kickersin nousuissa aiemmilla kausilla.

Werderistä tulee kahden vuoden lainalle Luca Zander. Parikymppinen on esiintynyt Saksan nuorisomaajoukkueessa ja pelannut Bremenin kakkosjoukkueessa. Takaisinkutsusta keskenkaiken ei sopimuksen myötä ole pelkoa.

Sami Allagui, 30, liittyy St Pauliin Hertha Berlinistä. Viime kausi meni hänellä pipariksi loukkaantumisen takia. Kokenut hyökkääjä tuntee seuran ykköstykin Aziz Bouhaddouzin ennestään ja yhteistyön toivotaanä näkyvän myös kentällä.
Joukkueen hyökkäysosasto on kovin ohut, joten Allaguin olisi parempi pysyä nyt kunnossa ja iskussa.

USP - Machen Sie Pinneberg wieder groß

Sankt Paulista ei voi puhua ilman, että puhuttaisiin joukkueen kannattajista. Kenttätapahtumathan ovat toisinaan suorastaan sivuroolissa, mikä ei toki kaikkia miellytä. Mutta jopa striimin kautta välittyi menneen kauden päätösmatsista se fiilis, kuinka USP teki Bochumissa pelistä käytännössä kotipelin.

Kesäkaudella merkittävin tapaus oli G20-huippukokous ja siihen liittyvät protestit. Poliisi oli varautunut massiivisin turvatoimin jo varhain. Suomesta käsin ja median kautta seurattuna mielenosoitukset ja mellakat näyttivät pahemmilta, mutta paikallisesti tilanne oli varsin eri. Kiinnostuneille suosittelen tutustumista tilanteeseen. Suomeksi asian kiteytti hyvin Antti Rautiainen. 6.7. järjestettiin "G20 Welcome to Hell" -demo, nimessä ilmiselvästi kaikuu Millerntorin tunnelmat. St Paulin fanit olivat omana blokkinaan mukana suuremmassa demossa. Millerntorin pääkatsomo puolestaan annettiin mielenosoitukseen osallistujille majoitustarkoitukseen: "Yes we camp". Paulin johto otti myös kantaa mielenosoittajien puolesta.

Muuta


Uusi avaus on yhteistyö Stoken kanssa. Lienen lienee tässä jonkinlaisena arkkitehtina ja hänen mukaansa tässä haetaan Stoken laajan skouttiverkoston apuja. Uutisesta väkisinkin tulee mieleen jonkinlainen farmijoukkueen asema, mutta mistä näitä nyt tietää. Toki Stokessa muistettiin mainostaa "vahvoista siteistä paikalliseen yhteisöön" kummassakin päässä; eroista toki muistuttaen.

Uuteen kauteen lähdetään ilman suuria toiveita noususta. Werder Bremen toki kaatui viimeisessä harjoitusottelussa. Jos nousukarsinnan paikasta kisattaisiin vielä loppukaudesta, voi kautta pitää onnistuneena. Vedonvälittäjien suuri suosikki kakkosBuLin voittajaksi näyttää olevan Ingolstadt. Paulille lupaillaan kertoimissa ylemmän keskikastin sijoitusta.
Yepes

Poissa Poissa


Vastaus #227 : 09.08.2017 klo 10:53:40

Hyvin on lähtenyt kausi käyntiin. Viime kevään runko pysyi hyvin kasassa ja mikään ei viittaa viime syksyn notkahduksen toistumiseen.

Onko kukaan testannu St.pauli TV:tä? Sieltähän on ilmeisesti kaikki pelit nähtävissä jälkilähetyksinä, sekä tietysti koosteet peleistä ym. Nyt kun eurosport lopetti televisioinnin, niin hyvä olis jostakin pelejä nähdä.
Nyrre

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Versacen mehujää


Vastaus #228 : 11.01.2019 klo 00:02:32

Olisi tarkoitus lähteä maaliskuussa katsomaan Hampurin derbyä Millerntorille. Uskoisin lippujen olevan aika tiukassa stadikan kapasiteetin vuoksi, joten sattuisiko täältä löytyä St.Paulin jäseniä hoitamaan mulle liput. (Korvausta vastaan toki) 2 lippua ois tarkotus hommata. 14.1. alkaa jäsenille lipunmyynti.
shots

Poissa Poissa


Vastaus #229 : 23.01.2019 klo 09:45:53

St. Pauli on Malmön topparin Franz Brorssonin perässä.
R.J. MacReady

Poissa Poissa


Vastaus #230 : 29.01.2019 klo 18:05:05

Hämmentävän hyvistä asemistahan tässä kevätkaudelle lähdetään, kuntopuntarissa ollaan jopa ykkösiä! Yllättävänkin laadukasta target -uhkaa alkukauden tarjonnut Henk Veerman siis loukkaantui koko loppukaudeksi syksyn viimeisessä matsissa ja tauolla tilalle tuli uusvanha, sittemmin Eintracht legenda Alex Meier. Veermanin lisäksi viime kesän hankinnoista Marvin Knoll on ehdottomasti ollut aivan avainpelaajia ja voisi arvailla, että pukukopissa on sitä vielä enemmän. Ja onneksi puolustuksen ehdottoman johtohamon Lasse Sobiechin lähtö ei ole näkynyt kuten sitä etukäteen pelkäsi. Materiaalista löytyy nyt leveyttä divaritasolle kutakuinkin joka paikalle - Cenk Sahinkin oli varaa lähettää lainalle ja Bernd Nehrig kokonaan pois - joten mihinkään romahdukseen ei jaksaisi uskoa, mutta mistäs sitä tietää FCSP:n ollessa kyseessä :D Syksyllä oli muutaman kerran tuurikin suotuisaa ja se tasoittunee. Oletus lienee, että kaksi jättiläistä sarjan kärjessä pitävät paikkansa, mutta I want to believe! Kolmen ensimmäisen matsin joukossa ovatkin heti Union Berlin ja Köln.   
Josimarin veto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Iso haalee


Vastaus #231 : 29.01.2019 klo 18:18:41

Kyllä tän seuran pelit on yhtä tuuliviireilyä. Dahlie onkyllä aika ratkaisevassa osassa pelinrakentelua. ollut. Ongelma on mielestäni ollut viime kausina pelinrakentelun ontuminen, kun Rzatkowski myytiin eikä paikalle oikein ketään hankittu. On ollut Sobotan päätöntä juoksentelua jne. Ja Verhoekin jälkeen ei mielestäni ole löytynyt sellaista vakio ykköskärkeä. Mutta kun Paulista on kyse niin kaikki on mahdollista, niin nousu kuin vaikka vielä putoaminenki.

Millerntor on hieno paikka pelipäivinä niin vanha kuin uusikin.
R.J. MacReady

Poissa Poissa


Vastaus #232 : 29.01.2019 klo 18:33:12

Möller-Daehlien persoonasta ei voi olla pitämättä, vaikka kentällä hänen sählämäinen tyylinsä aiheuttaakin turhautumista käytännössä joka pelissä.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 0:4


Vastaus #233 : 10.03.2019 klo 20:32:04

Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #234 : 11.03.2019 klo 03:52:19

Forza St.Pauli
« Viimeksi muokattu: 11.03.2019 klo 10:38:31 kirjoittanut Osterdeich »
R.J. MacReady

Poissa Poissa


Vastaus #235 : 12.03.2019 klo 09:52:26

Noh, eipä tuossa derbyssä pelillisesti etukäteisasetelmiin juuri mitään yllättävää tapahtunut. Pari jengiä vetää ihan väärässä sarjassa. HSV palatkoon kieriskelemään tuskissaan sinne Bundesliigaan.

St. Pauli on nyt kohdannut kevätkierroksellakin kaikki kolme sarjan kärkijoukkuetta ja saldo oli kutakuinkin odotettu 1-0-2. Nyt sitten vaan rauhassa matsi kerrallaan katsotaan pystytäänkö muita joukkueita vastaan samanlaiseen pistekeskiarvoon kuin syksylläkin. Alex Meier on lyhyellä otoksella hyvin korvannut Henk Veermanin. Täysin saman tyyppiset pelaajat ei kuitenkaan ole kyseessä ja hiukan sitä on Veermanin target -uhkaa jo kaivannut.

 
Sivuja: 1 ... 9 [10]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines