FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
05.02.2023 klo 17:01:19 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 9 [10] 11
 
Kirjoittaja Aihe: St. Pauli  (Luettu 36214 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Möldersin mahakkaimmat vuodet Kuuskymppisessä


Vastaus #225 : 25.07.2015 klo 20:49:00

Komeat on puitteet, kyllä tuolla kelpaa kannabis- ja punatähtilippuja heilutella.
Vanha Puusilmä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC StPauli, munaravi, Paltsarit


Vastaus #226 : 25.07.2017 klo 17:16:45

Kausi starttaa jo parin päivän päästä Saksan toiseksi ylimmällä tasolla. Suoritetaan pientä herättelyä piraattien ja huorien korttelin jalkapallojoukkueen osalta:

FC St Pauli 2017/2018

Edellinen kausi


Mennyt kausi oli St Paulille kaksijakoinen. Ensimmäisellä puoliskolla ei onnistunut oikein mikään ja putoamispeikko naputteli nilkoille. Seuran johto kuitenkin vakuutteli luottamustaan päävalmentaja Ewald Lieneniin ja tämä luottamus palkittiin lähestulkoon sensaatiomaisen hyvällä käänteellä ja vahvalla kevätkaudella. Peliä edeltävästä kierroksestaan kentällä tunnettu ja sitä myötäkin kannattajien keskuudessa suosiosta nauttiva Lienen johdatti joukkonsa lopulta seitsemännelle sijalle, Paulin ollessa kevätkauden kolmas koko sarjassa. Muutaman kerran paikalla olleena ja lähinnä rupiselta striimiltä pelejä seuraavan etäultran silmään ei vain tulokset vaan myös peli parantui huomattavasti alkukauden pitkien toivotaan toivotaan -pallojen viljelystä. Ansaittuja voittoja. Mainittakoon, että Millerntorin täyttöaste kotipeleissä oli 99,5 %. Ainoat viisi ottelua, jotka eivät olleet loppuunmyytyjä, johtuivat myymättä jääneistä lipuista vieraskatsomossa.

Uusi päävalmentaja

Uudelle kaudelle FC St Pauli lähtee uuden päävalmentajan alaisuudessa. Ewald Lienen siirtyy seurassa muihin johtotehtäviin ja tilalle nousee apuvalmentajan paikalta 50-vuotias Olaf Janssen. Lienen oli pidetty hahmo Millerntorilla, mutta vaikka toissakaudella sarjapaikka säilytettiinkin lienen-pallolla (puolen kentän vaparista pääpallo maalille), en jää erityisesti kaipaamaan. Janssenilla on takanaan pelaajaura BuLista Kölnin ja Frankfurtin paidassa. Onpa hän esiintynyt myös Länsi-Saksan olympiajoukkueessa. Valmennusuralta löytyy apuvalmentajan hommia ja skouttausta ja kausi 2013/14 Dynamo Dresdenin peräsimessä, mihin hän saapui muutama kierros kauden alusta Vogtsin johtamasta Azerien maajoukkueen apuvalmentajan paikalta. Kausi päättyi Dynamon putoamiseen 2. BuLista. Janssenin sopimus on kesään 2019 asti. Sivuunkirjoittaneelle Janssenin pelifilosofia on yhtä kysymysmerkkiä, joten muut saavat auttaa.

Muutokset joukkueessa

Muutoksiin voitaneen tavallaan laskea joukkueessa viime kaudella lainalla pelannut Turkin nuorisomaajoukkueissakin esiintynyt Cenk Sahin pysyy seurassa jatkossakin nimittäin ennätyssiirrolla, Transfermarktin mukaan hinnalla 1,75 M€. Patukkamainen Sahin oli viime kaudella sarjan paras pallonriistäjä keskimäärin 7,96 riistolla, kun toiseksi paras Hannoverin Schmiedebach sai 7,07 riistoa peliä kohden. Mainittakoon, että tilastoista löytyy hänelle myös seuransisäisen nopeusrankingin voitto pelissä esitetyllä 34,49 km/h vauhdilla.

Keskuspuolustaja Clemens Schoppenhauerin (25 v) taustat ovat Bremenistä, mutta Pauliin hän tulee 2. BuLin viimeiseksi jääneestä Würzburgista. Hän oli mukana Kickersin nousuissa aiemmilla kausilla.

Werderistä tulee kahden vuoden lainalle Luca Zander. Parikymppinen on esiintynyt Saksan nuorisomaajoukkueessa ja pelannut Bremenin kakkosjoukkueessa. Takaisinkutsusta keskenkaiken ei sopimuksen myötä ole pelkoa.

Sami Allagui, 30, liittyy St Pauliin Hertha Berlinistä. Viime kausi meni hänellä pipariksi loukkaantumisen takia. Kokenut hyökkääjä tuntee seuran ykköstykin Aziz Bouhaddouzin ennestään ja yhteistyön toivotaanä näkyvän myös kentällä.
Joukkueen hyökkäysosasto on kovin ohut, joten Allaguin olisi parempi pysyä nyt kunnossa ja iskussa.

USP - Machen Sie Pinneberg wieder groß

Sankt Paulista ei voi puhua ilman, että puhuttaisiin joukkueen kannattajista. Kenttätapahtumathan ovat toisinaan suorastaan sivuroolissa, mikä ei toki kaikkia miellytä. Mutta jopa striimin kautta välittyi menneen kauden päätösmatsista se fiilis, kuinka USP teki Bochumissa pelistä käytännössä kotipelin.

Kesäkaudella merkittävin tapaus oli G20-huippukokous ja siihen liittyvät protestit. Poliisi oli varautunut massiivisin turvatoimin jo varhain. Suomesta käsin ja median kautta seurattuna mielenosoitukset ja mellakat näyttivät pahemmilta, mutta paikallisesti tilanne oli varsin eri. Kiinnostuneille suosittelen tutustumista tilanteeseen. Suomeksi asian kiteytti hyvin Antti Rautiainen. 6.7. järjestettiin "G20 Welcome to Hell" -demo, nimessä ilmiselvästi kaikuu Millerntorin tunnelmat. St Paulin fanit olivat omana blokkinaan mukana suuremmassa demossa. Millerntorin pääkatsomo puolestaan annettiin mielenosoitukseen osallistujille majoitustarkoitukseen: "Yes we camp". Paulin johto otti myös kantaa mielenosoittajien puolesta.

Muuta


Uusi avaus on yhteistyö Stoken kanssa. Lienen lienee tässä jonkinlaisena arkkitehtina ja hänen mukaansa tässä haetaan Stoken laajan skouttiverkoston apuja. Uutisesta väkisinkin tulee mieleen jonkinlainen farmijoukkueen asema, mutta mistä näitä nyt tietää. Toki Stokessa muistettiin mainostaa "vahvoista siteistä paikalliseen yhteisöön" kummassakin päässä; eroista toki muistuttaen.

Uuteen kauteen lähdetään ilman suuria toiveita noususta. Werder Bremen toki kaatui viimeisessä harjoitusottelussa. Jos nousukarsinnan paikasta kisattaisiin vielä loppukaudesta, voi kautta pitää onnistuneena. Vedonvälittäjien suuri suosikki kakkosBuLin voittajaksi näyttää olevan Ingolstadt. Paulille lupaillaan kertoimissa ylemmän keskikastin sijoitusta.
Yepes

Poissa Poissa


Vastaus #227 : 09.08.2017 klo 10:53:40

Hyvin on lähtenyt kausi käyntiin. Viime kevään runko pysyi hyvin kasassa ja mikään ei viittaa viime syksyn notkahduksen toistumiseen.

Onko kukaan testannu St.pauli TV:tä? Sieltähän on ilmeisesti kaikki pelit nähtävissä jälkilähetyksinä, sekä tietysti koosteet peleistä ym. Nyt kun eurosport lopetti televisioinnin, niin hyvä olis jostakin pelejä nähdä.
Nyrre

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Север Мурманск


Vastaus #228 : 11.01.2019 klo 00:02:32

Olisi tarkoitus lähteä maaliskuussa katsomaan Hampurin derbyä Millerntorille. Uskoisin lippujen olevan aika tiukassa stadikan kapasiteetin vuoksi, joten sattuisiko täältä löytyä St.Paulin jäseniä hoitamaan mulle liput. (Korvausta vastaan toki) 2 lippua ois tarkotus hommata. 14.1. alkaa jäsenille lipunmyynti.
shots

Poissa Poissa


Vastaus #229 : 23.01.2019 klo 09:45:53

St. Pauli on Malmön topparin Franz Brorssonin perässä.
R.J. MacReady

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC St. Pauli


Vastaus #230 : 29.01.2019 klo 18:05:05

Hämmentävän hyvistä asemistahan tässä kevätkaudelle lähdetään, kuntopuntarissa ollaan jopa ykkösiä! Yllättävänkin laadukasta target -uhkaa alkukauden tarjonnut Henk Veerman siis loukkaantui koko loppukaudeksi syksyn viimeisessä matsissa ja tauolla tilalle tuli uusvanha, sittemmin Eintracht legenda Alex Meier. Veermanin lisäksi viime kesän hankinnoista Marvin Knoll on ehdottomasti ollut aivan avainpelaajia ja voisi arvailla, että pukukopissa on sitä vielä enemmän. Ja onneksi puolustuksen ehdottoman johtohamon Lasse Sobiechin lähtö ei ole näkynyt kuten sitä etukäteen pelkäsi. Materiaalista löytyy nyt leveyttä divaritasolle kutakuinkin joka paikalle - Cenk Sahinkin oli varaa lähettää lainalle ja Bernd Nehrig kokonaan pois - joten mihinkään romahdukseen ei jaksaisi uskoa, mutta mistäs sitä tietää FCSP:n ollessa kyseessä :D Syksyllä oli muutaman kerran tuurikin suotuisaa ja se tasoittunee. Oletus lienee, että kaksi jättiläistä sarjan kärjessä pitävät paikkansa, mutta I want to believe! Kolmen ensimmäisen matsin joukossa ovatkin heti Union Berlin ja Köln.   
Josimarin veto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Iso haalee


Vastaus #231 : 29.01.2019 klo 18:18:41

Kyllä tän seuran pelit on yhtä tuuliviireilyä. Dahlie onkyllä aika ratkaisevassa osassa pelinrakentelua. ollut. Ongelma on mielestäni ollut viime kausina pelinrakentelun ontuminen, kun Rzatkowski myytiin eikä paikalle oikein ketään hankittu. On ollut Sobotan päätöntä juoksentelua jne. Ja Verhoekin jälkeen ei mielestäni ole löytynyt sellaista vakio ykköskärkeä. Mutta kun Paulista on kyse niin kaikki on mahdollista, niin nousu kuin vaikka vielä putoaminenki.

Millerntor on hieno paikka pelipäivinä niin vanha kuin uusikin.
R.J. MacReady

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC St. Pauli


Vastaus #232 : 29.01.2019 klo 18:33:12

Möller-Daehlien persoonasta ei voi olla pitämättä, vaikka kentällä hänen sählämäinen tyylinsä aiheuttaakin turhautumista käytännössä joka pelissä.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Möldersin mahakkaimmat vuodet Kuuskymppisessä


Vastaus #233 : 10.03.2019 klo 20:32:04

Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #234 : 11.03.2019 klo 03:52:19

Forza St.Pauli
« Viimeksi muokattu: 11.03.2019 klo 10:38:31 kirjoittanut Osterdeich »
R.J. MacReady

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC St. Pauli


Vastaus #235 : 12.03.2019 klo 09:52:26

Noh, eipä tuossa derbyssä pelillisesti etukäteisasetelmiin juuri mitään yllättävää tapahtunut. Pari jengiä vetää ihan väärässä sarjassa. HSV palatkoon kieriskelemään tuskissaan sinne Bundesliigaan.

St. Pauli on nyt kohdannut kevätkierroksellakin kaikki kolme sarjan kärkijoukkuetta ja saldo oli kutakuinkin odotettu 1-0-2. Nyt sitten vaan rauhassa matsi kerrallaan katsotaan pystytäänkö muita joukkueita vastaan samanlaiseen pistekeskiarvoon kuin syksylläkin. Alex Meier on lyhyellä otoksella hyvin korvannut Henk Veermanin. Täysin saman tyyppiset pelaajat ei kuitenkaan ole kyseessä ja hiukan sitä on Veermanin target -uhkaa jo kaivannut.
R.J. MacReady

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC St. Pauli


Vastaus #236 : 10.04.2019 klo 19:02:31

Sekä Markus Kauczinskille että urheilutoimenjohtaja Uwe Stöverille potkut. Että semmosta.

Noh, viimeistä Holsten Kiel -matsia katsoessa tuli kyllä pohdittua, ettei Kauczinski kyllä taida enää ensi vuonna valmentajana olla. Kauczinskin joukkueen kohtaloksi koitui lähes totaalinen kyvyttömyys kontrolloida otteluita millään tavalla. Vastustajat pitivät palloa aivan rauhassa (kauden pallonhallinta% liigan toiseksi alhaisin) ja sitten kun pallo saatiin, sitä oli kerta kaikkiaan pakko välittömästi pelata ylöspäin - oli siellä sitten varsinaista paikkaa johon pelata tai ei. Syötöt puolustajien välillä tai pelin rauhoittaminen olivat ilmeisesti kokonaan kiellettyjä. Kauden alussa oli kyllä merkkejä hieman kyynisemmästäkin pelistä, mutta joulukuussa viimeisetkin merkit tuosta olivat jo haihtuneet. Muutaman kerran tuli päässä laskettua sekunteja pallon saamisen jälkeen kuinka kauan pallon menettämiseen menee. Kymmeneen en tainnut päästä kertaakaan. Näinpä ollen on yhden käden sormin laskettavissa ne ottelut kauden kuluessa, joissa St. Pauli oli isäntä.

Sinänsä sitten kun hyökkäyskolmannekselle päästiin, joukkue oli suhteellisesti yllättävän vaarallinen. Ongelmana oli vaan se hyökkäyskolmannekselle järkevästi pääseminen. Tällä kaudella on nähty useampi ottelu, jossa vasta 1.puoliajan jälkipuoliskolla saadaan ensimmäinen laadukkaasti rakennettu hyökkäys, mutta monasti tämä käytännössä ensimmäinen hyökkäys onkin sitten päättynyt maaliin. Kauden alkupuoliskolla kieltämättä kävi hieman tuuriakin ja talvitauolle lähdettäessä pistemäärä oli suurempi kuin mitä peliesitykset varsinaisesti olisivat antaneet odottaa. Keväällä myös tuuri on odotetusti tasoittunut, mutta eihän vieläkään sarjataulukossa tilanne mikään huono ole. Peliesitykset ovat kyllä olleet huonoja ja erittäin huolestuttavia neuvottomuudessaan, mutta silti tämän päivän uutiset tuli yllätyksenä.
« Viimeksi muokattu: 10.04.2019 klo 19:06:14 kirjoittanut R.J. MacReady »
R.J. MacReady

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC St. Pauli


Vastaus #237 : 19.05.2019 klo 21:29:21

Eipä tuossa loppukeväällä Jos Luhukayn aikana oikeastaan mikään näyttänyt kentällä muuttuvan, vaikka Luhukay vähän muuta yrittikin väittää. Samaa koheltamista ja kiirettä jossa ei taidot pysy mukana pelaaminen yhä oli. Jos oikein ääripositiivisin lasein katselee, niin kai siellä sitten pystyi vähän pidempiäkin kombinaatioita näkemään jonkun pelin jossain vaiheessa.​ Valtavaa kiimaa ei loppukevät ensi kauden odotukseen antanut, mutta Nykästä vähän muunnellen: "Uusi tsäänssi on aina mahdollisuus".

Vielä niinkin myöhään kuin 10.3. - kauden toisen derbyn alla - St. Paulin kauden pistekeskiarvo oli 1,79. Jos tuolla pistekeskiarvolla olisi pystytty pelaamaan viimeiset reilu 2 kuukauttakin, niin kauden päätteessä olisi kasassa ollut 60 pistettä ja suora nousupaikka taskussa. Mutta kauden 10 viimeisestä matsista kertyikin sitten ruhtinaalliset 6 pistettä. Mutta koko kaudenkin peliesityksenkin huomioiden joku Bundesliiga -paikka olisi lähinnä hävettänyt. Nousija Paderborn kyllä voitettiin kummassakin keskinäisessä matsissa.

Nykyisen FC St. Paulin pelaajia on kyllä äärimmäisen hankala arvioida vaikkapa edes sillä mittapuulla kenen taso riittää ja kenen ei - niin uskomattoman tasaista massaa koko joukkueen pelaajisto on. Maalivahti Robin Himmelmann nyt on helppo nimetä parhaaksi, mutta maalivahdit ovat oma kategoriansa. Kenttäpelaajat eivät, hämmentävää kyllä, erotu edes pelityylitään toisistaan - jos nyt pari hyökkääjää unohdetaan - Mats Möller-Dählia lukuun ottamatta. Periaatteessa ihan sama kenet sinne kentälle laittaa, niin sama tasaisen varma kohellus on lopputuotteena.

Kickerin arvosanat tukevat tätä perstuntumaa. FCSP:n paras pelaaja - Himmelmann - on sijalla 17. Paras kenttäpelaaja löytyy sijalta 48. - Marvin Knoll. Ja hänenkin osaltaan taitavat hyvät vapaapotkut nostaa sijoitusta. Seuraava pelaaja listalla Möller-Dähli (90.) Kaiken kaikkiaan FC St. Paulilla 120 parhaan arvosanapelaajan joukossa 3(!) pelaajaa, joista siis kaksi on kenttäpelaajaa. Tasaisen vauhdin taulukolla 120 pelaajan joukossa pitäisi olla 8-9 pelaajaa.

Edelliseen nähdenhän kausi oli melkeinpä loistava ja pitkin kauttahan se sarjasijoitus tuntui melko kummalliselta siihen nähden mitä omat silmät kentällä näkivät. Sentään ensi kaudella on jälleen tarjolla kaksi Hampurin derbyä, kun HSV näköjään vielä makoisan katkeralla tavalla menettänyt karsijan paikan viimeisen kierroksen viimeisen 10 minuutin aikana.

e: jaa, olisihan Union Berlin päässyt tänään karsimaan tappiollakin eli eihän HSV ollut lähelläkään nousua.
« Viimeksi muokattu: 19.05.2019 klo 21:45:33 kirjoittanut R.J. MacReady »
R.J. MacReady

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC St. Pauli


Vastaus #238 : 18.01.2020 klo 20:23:02

Tätä kirjoittaessa sitä etukäteen ajatteli - ja toivoi - kirjoittavansa muistokirjoitusta Jos Luhukayn ajasta, mutta koska syyskauden viimeisessä ottelussa St. Pauli voitti sarjakärjen 3-0, niin tämä ei ole muistokirjoitus Jos Luhukayn ajasta. Valitettavasti. En tuota kyseistä ottelua nähnyt, mutta on se sitten ollut millaista peliä tahansa, niin isoa kuvaa se ei muuta.

Toukokuisessa viestissä olen kirjoittanut ettei peli juuri Luhukayn aikana muuksi muuttunut, mutta nyt puoli kautta jälkeenpäin voi sanoa, että kyllä se muuttui - huonommaksi. Kiire ja koheltaminen on toki suurimmaksi osaksi väistynyt, nyt pallon kanssa ei lähdetä suu vaahdossa ylöspäin tilanteessa kuin tilanteessa, vaan peli monesti rauhoitetaan puolustuslinjaan. Tämä on sinänsä positiivista, mutta mitä sitten tapahtuu? Linjasta lähtee pitkä pallo joko laitaan taikka kärkeen. Poikkeuksetta. Keskiympyrään voisi piirtää vielä 5m kauemmas ulottuvan ympyrän, eikä palloa syötetä tälle alueelle koskaan. Ei koskaan. Uskomatonta, mutta totta.

Se toukokuisesta viestin ensituntuma pätee, että kummallisella tavalla Luhukay saa latistettua pelaajien persoonat. Kaikki jotka vähänkään joskus ovat osoittaneet edes jotain erityistä; Knoll, Sobota, Buchtmann ovat vain osa harmaata koneistoa. Jopa Mats Möller-Dählin persoonan Luhukay on saanut tukahdutettua ja se on jo jonkinmoinen saavutus, negatiivisessa mielessä. Siksi ei varmaan olisi pitänyt yllättyä uutisesta, että Möller-Dähli oli itse pyytänyt siirtoa ja lähtee Genkiin. Yllätti silti. Ja tuntuu pahalta. Jos muutamana viime vuonna on kentällä joku nostanut hymyä huulille huononakin päivänä, niin Mats Möller-Dähli. Muistuu myös mieleen toissa kauden viimeinen ottelu, jossa St. Pauli varmisti loistavalla pelillä sarjapaikkansa, ensimmäisenä oli tunnekuohuissaan rintaa hakkaamassa oli juuri Mats.

Pelottaa kevätkausi. Niin paljon, ettei muuta oikein osaa edes sanoa.
Josimarin veto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Iso haalee


Vastaus #239 : 20.01.2020 klo 14:28:44

Hieno seura ja hienot arvot.

On vaan ruvennut viime aikoina tuntumaan, että urheiluseura ei ole enää se mikä edellä mennään vaan bändit Millerntorilla, Leviksen muotikledjut jne. jne. ajavat edelle. Maailmanlaajuinen brändi mikä ei satsaa mittavia tulojansa urheiluun. Tämän seurauksena saamme nähdä kentällä vuodesta toiseen alisuorittamista resursseihin nähden. Hyvin tätä kuvaa vuodesta toiseen laput silmillä, suu vaahdossa juokseva Sobota eli ei järjen hiventäkään. Parhaat lähtee ja niitä ei koskaan korvata, saatika että niiden ympärille yritettäisiin rakentaa nyt hyvänä esimerkkinä Dähli ja muutama kausi takaperin Rzatkowski, Sobiech päästettiin pois, mutta ei ketään tilalle täyttämään saappaita. Turhauttavaa, kun tietää mihin tällä seuralla olisi rahkeita.
R.J. MacReady

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC St. Pauli


Vastaus #240 : 27.06.2020 klo 12:31:20

Kaksi derby voittoa, muuta tästä kaudesta ei jää jälkipolville kerrottavaa. Ei kerta kaikkiaan yhtään mitään muuta. Joukkue rypee niin syvällä keskinkertaisuuden suossa, että juuri tällä hetkellä on vaikea nähdä tietä sieltä ylös. Uppoamisen voi nähdä helpostikin. Jos Luhukay ollut joukkueen valmentajana nyt reilun kauden verran ja jos pitäisi kuvailla miten hän haluaan joukkueensa pelaavan jalkapallo -nimistä peliä, niin voin ihan suoraan sanoa ettei mitään hajua. Naamakin aina kuin olisi juuri sitruunan syönyt. Pihalle ennen kuin kesäkuu vaihtuu heinäkuuksi, kiitos.

Maalivahti Robin Himmelmann jälleen joukkueen selvästi paras pelaaja ja se jo kertoo jalkapallojoukkueesta paljon, jos maalivahti on kaudesta toiseen sen paras pelaaja. Henk Veerman yhä hyvä siinä omassa rajatussa target roolissaan kun kentälle pääsi. Brightonista lainalla ollut ruotsalainen Viktor Gyökeres esitti muutamassa matsissa jotakin. Siinäpä se.
Josimarin veto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Iso haalee


Vastaus #241 : 29.06.2020 klo 10:56:11

Kaksi derby voittoa, muuta tästä kaudesta ei jää jälkipolville kerrottavaa. Ei kerta kaikkiaan yhtään mitään muuta. Joukkue rypee niin syvällä keskinkertaisuuden suossa, että juuri tällä hetkellä on vaikea nähdä tietä sieltä ylös. Uppoamisen voi nähdä helpostikin. Jos Luhukay ollut joukkueen valmentajana nyt reilun kauden verran ja jos pitäisi kuvailla miten hän haluaan joukkueensa pelaavan jalkapallo -nimistä peliä, niin voin ihan suoraan sanoa ettei mitään hajua. Naamakin aina kuin olisi juuri sitruunan syönyt. Pihalle ennen kuin kesäkuu vaihtuu heinäkuuksi, kiitos.

Maalivahti Robin Himmelmann jälleen joukkueen selvästi paras pelaaja ja se jo kertoo jalkapallojoukkueesta paljon, jos maalivahti on kaudesta toiseen sen paras pelaaja. Henk Veerman yhä hyvä siinä omassa rajatussa target roolissaan kun kentälle pääsi. Brightonista lainalla ollut ruotsalainen Viktor Gyökeres esitti muutamassa matsissa jotakin. Siinäpä se.

No Luhukay ei jatka ensi kaudella. Ei kyllä löydy luottoa, että paikalle joku tekijämies löytyy niin heikosti on värväykset Lienenin jälkeen mennyt. Toisaalta ei valmentajille paljoa ole kyllä tarjottukaan. Kutsuisikohan se dritte ensi kauden jälkeen niin pitkään on tulella leikitty?
R.J. MacReady

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC St. Pauli


Vastaus #242 : 29.06.2020 klo 15:08:33

Ainoa oikea ratkaisu. Oli ne pelinappulat kentällä sitten mitä tahansa, niin kyllä sentään reilussa vuodessa pitäisi joku näkemys kannattajallekin muodostua, miten sitä jalkapalloa olisi tarkoitus pelata. Jäi Luhukayn nimitysajankohdilta mieleen Wednesday -fanien useampikin erittäin sarkastinen onnittelukommentti. Nyt ymmärrän nuo kommentit liiankin hyvin.

Kuvaavaa FCSP:n päävalmentajista on, että samaan aikaan Kauczinski upottaa Dynamo Dresdenin.

Voi miten mielellään sitä joskus ottaisi täysin saksalaisen jalkpalloskenen ulkopuolelta tulevan päävalmentajan. Istuisi sitä paitsi mun mielestäni erittäin hyvin seuran arvoihinkin. Luhukaylla sentään oli jo eri maan lippu, et jalka jo tavallaan olisi valtavan radikalismin oven välissä... :D
Joyrider

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, ACM


Vastaus #243 : 29.06.2020 klo 15:22:08Under Armourin varmasti viimeiset Paulin pelipaidat, kun sopimus loppuu ensi kauden jälkeen. Aika samaa tylsää mitä pari edellistä kautta. Hummel takaisin!
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #244 : 29.06.2020 klo 15:40:08

Kelpaisiko Steffi Jones uudeksi valmentajaksi?
R.J. MacReady

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC St. Pauli


Vastaus #245 : 01.07.2020 klo 12:38:08

Jan-Philipp Kalla <3

Kiitos kaikesta! Aina hymy kasvoilla. Termi "Hieno mies" tuntuu vähättelyltä.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #246 : 12.07.2020 klo 10:42:15

Ja uudeksi valmentajaksi nousee Timo Schultz U19-joukkueen puikoista.
Josimarin veto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Iso haalee


Vastaus #247 : 13.07.2020 klo 20:08:59

Ja uudeksi valmentajaksi nousee Timo Schultz U19-joukkueen puikoista.

Ollut pitkään seurassa. En tiedä onko se sitten hyvä asia, kun mielestäni koko seura tarvitsisi ravistelua ja silmät avaavan avokämmenen.
R.J. MacReady

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC St. Pauli


Vastaus #248 : 26.05.2021 klo 19:39:19

FC St. Pauli 2020/21 - Uutta jätkää sisään ovista ja ikkunoista!

Jos ihan puhtaasti Transfermarktia katsotaan, niin kesällä 2020 tuli sisään 11 kaveria ja näihin tutustumiseen menikin melkein koko syksy, mutta jahka tuo savotta oli suoritettu, niin tammikuussa tuli uusi purske - 6 uutta jätkää :D Toki eivät kaikki lähtökohtaisestikaan avauksen miehiä.

Kausi alkoi ruorissa omasta organisaatiosta nostettu Timo Schultz. Kausi alkoikin pelillisesti aivan mukiinmenevästi, joskaan tulokset eivät aivan seuranneet perässä kun tasapelejä kertyi liikaa. Lokakuun derbytasapelin jälkeen sitten tulikin jonkinlainen ulospuhallus - jollainen muistaakseni tässä joku edeltäväkin kausi nähtiin derbyn jälkeen - aivan kuin kauden alla olisi kalenterista katsottu derbyn ajankohta selkeäksi ensimmäiseksi tavoitteeksi.

Tästä alkoikin sitten erittäin erittäin synkkä, yhdeksän ottelun voitoton jakso. Mukaan mahtui aivan järkyttävän huonojakin matseja, oikein sellaisia prototyyppimatseja jonka jälkeen valmentajat saavat potkuja. Pahimmillaan St. Pauli oli sarjataulukossa toiseksi viimeisenä, muistaakseni 5 pistettä säilyjän paikasta.

Jäi näkemättä juuri ne matsit joissa käänne tapahtui, mutta sellainen todellakin tapahtui. Tammikuun lopusta lähtien peli oli parasta St. Paulia jota on nähty ihan vähään aikaan. Harmittavasti jäi näkemättä loppukauden Holsten Kiel 0-4 pataanotto, ottelu jonka alla taisi vielä olla teoreettiset nousumahdollisuudet. Aikamoinen matka oli kuitenkin tultu sarjataulukon pohjalta.

Mutta ne uudet kaverit? Erittäin kovalla prosentilla todellakin täyttivät paikkansa ja enemmänkin, ollen selkeitä vahvistuksia. Rodrigo Zalazar, Guido Burgstaller, Leart Paqarada aivan ehdottomia avainmiehiä. Omar Marmoush, Daniel-Kofi Kyereh eivät paljon taakse jääneet. Mutta ketkä kaikki ovat mukana kun 2021/22 avauspotku pyörähtää, siitä en ole aivan kärryillä. Burgstaller ja Paqarada nyt ainakin ilmeisesti.

Lähteneistä on pakko tietysti mainita maalivahti Robin Himmelmann. Vuosia oli joukkueen selkäranka ja selkeästi aivan liian hyvä kakkosbuliin, mutta niin vain meillä pelasi vuodesta toiseen. Tammikuussa lähti Belgiaan ja kaikkea parasta jatkoon. Daniel Buballa ei ilmeisesti jatka seuraavaan kauteen, mutta omasta mielestä on aina ollut hieman yliarvostettu, joten en varsinaisesti jää kaipaamaan.

Loppukausi tietysti jätti aika kovat odotukset ensi kauteen. 2. Bundesliiga on siitä jännä liiga, että jos pystyt pelaamaan edes kohtuu tasaisen kauden niin olet käytännössä aina nousukahinoissa, mutta niin vaan se "kohtuu tasainen kausi" aina vaan on helpommin sanottu kuin tehty. Niin, ja myös ensi kaudella pelataan liigassa derbyt Ylos
R.J. MacReady

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC St. Pauli


Vastaus #249 : 14.08.2021 klo 09:53:15

Ovat nämä derbyt vaan niin helppoja Tuoppi Ylos

Muutenkin kerrankin on onnistuttu säilyttämään hyvä peli-ilme kesän yli. Näyttää jopa pelottavan hyvältä. Jossain kohtaahan se väistämätön notkahdus tulee ja sitten se kysymys vaan on kuinka pitkä tuo huono jakso tulee olemaan; kestääkö kuukauden vai monta kuukautta.

 
Sivuja: 1 ... 9 [10] 11
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa