FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
05.02.2023 klo 16:44:52 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 10 [11]
 
Kirjoittaja Aihe: St. Pauli  (Luettu 36213 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kuqqen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vaimo ei ymmärrä mitä Kiffen mulle merkitsee


Vastaus #250 : 14.08.2021 klo 21:15:49

Jos maailman futishipstereitä ei oteta huomioon, niin miten St Paulin kannatus Hampurissa alueittan/luokittain menee vs HSV? Vai onko suurin osa aktiiviskenestä ns oululaisia kalliossa?
R.J. MacReady

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC St. Pauli


Vastaus #251 : 10.01.2022 klo 21:35:34

Kerrankin peli-ilme tosiaan säilyi kesän ylitse. Timo Schultzin pelikirja tietynlaisessa epä-saksalaisuudessaan tekee oikein hyvää sarjataulukon kannalta. Joka tilanteessa ei tarvitse mennä suu vaahdossa eteenpäin tai roiskaista välittömästi palloa ylös. Rauhallisemmin ja tasapainoisemminkin on tosiaan sallittua jalkapallossa hyökätä. Kakkos-BuLi:ssa tuollainen riittää pitkälle. Edellisenkin seurauksena myös joukkue on ollut erittäin tasainen, ainoastaan luontaisen maalintekijän dna:n omaava Guido Burgstaller saa aina hymyn huulille, miten voikin olla aina siellä minne pallo tulee ja mistä maalit tehdään :D Maalissa Nikola Vasilj on kiitettävän hyvin täyttänyt Robin Himmelmannin jättämät valtavat saappaat.

Parhaiten mieleen ehkä jäivät ottelut Werder Bremen ja Schalke -ottelut, koska kyllä niissä oli aivan outo ja uudenlainen "pääsarjaottelun" tuntu ja etukäteen pelko ettei nuppi kestä. No se kesti, pikkuveli oli noussut isoveljen rinnalle ja ohi.

Isonumeroiset tappiomatsit Darmstadtille ja Holsten Kielillekin olivat siitä erikoisia, ettei St. Pauli niissäkään ollut mitenkään erityisen huono, ei lähelläkään sellainen mitä mennävuosina on nähty. Vastustajalla vaan tuntui tietyssä pelin vaiheessa onnistuvan kertakaikkiaan aivan kaikki.

Tässä kohtaa kautta, hyvissä asemissa, kuuluisi tietysti aina oman joukkueen kohdalla sanoa että mietaa yllättyy kun loppukausi menee aivan perseelleen, pää ei kestä ja joukkue sulaa. Mutta nyt on kerta kaikkiaan pakko sanoa, ettei mikään viittaa siihen että Boys in Brown romahtaisi. Oudoltahan se tuntuu noin sanoa.
R.J. MacReady

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC St. Pauli


Vastaus #252 : 22.02.2022 klo 16:41:28

Joo-o, en tiedä... kyllä mä yhäkin pidän tuosta meidän (hyökkäys)pelaamisesta, se nyt vaan on monipuolisempaa ja pykälän organisoidumpaa kuin lähimenneisyydessä on nähty. Mutta kyllä sen nyt klassisesti näkee, että kun ikuisesta takaa-ajajasta onkin yhtä äkkiä tullut takaa-ajettu, niin ei organisaatio sitä vaan täysin pysty käsittelemään. Se näkyy siiinä, että jokaisessa matsissa tuntuu vastustaja olevan taistelevampi, nälkäisempi ja St. Pauli on se arempi osapuoli jolla on enemmän hävittävää ja pienten asioiden kautta se pieni epävarmuus sitten vaan kumuloituu. Hyvin kuvaavaa edellä sanotulle oli Hannover -matsin uusittu pilkku, joka epäonnistui kummallakin yrityksellä, ensin Burgstaller ja sitten Kyereh. Kun ei mikään oikein onnistu, niin ei se sitten vaan onnistu.

Varsinaisia ongelmia - muitakin kuin mentaalisia - on keskuspuolustuksessa, oli siellä sitten kuka tahansa kentällä. Tosin tämän sarjan kaoottisen oloisesta puolustamisesta on välillä oikeasti todella vaikeaa sanoa, onko se oman joukkueen puolustaminen suhteessa sarjan tason hyväksyttävää vai ei. Toinen on sitten tämä keskikentä pohjan ruotsalainen Eric Smith, mikä hänen roolinsa oikein on? Jos se on auttaa puolustusta tai jos se on auttaa pelinrakennusta, niin kumpaankaan ei kyllä valtavasti apua tule.

On uskomatonta ajatella, että vaikka St. Pauli on saanut 7 viime pelistä, viimeisen 2,5 kuukauden aikana vain 6 pistettä, niin sarjakärki on 1 pisteen päässä ??? Mutta, kyllähän tämä neljänneltä sijalta alkaa haiskahtamaan ja isot pojat ajavat lopullisesti ohi.

straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #253 : 01.05.2022 klo 16:18:38

Pelaajistosta löytynyt yhdeksän posia ja päälle Burgstaller rikki. Vaikeaa tulee olemaan loppukaudesta.
kokistuoppi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ponikerho


Vastaus #254 : 05.05.2022 klo 13:14:15

Uskooko keskikentän kaksikko Kyereh-Irvine maan olevan litteä? Vitsi oli omakeksimä.
R.J. MacReady

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC St. Pauli


Vastaus #255 : 27.05.2022 klo 19:13:45

Vaikea kevät arvioida.

Olen yhä sitä mieltä, että pelaaminen oli monipuolisempaa tai ainakin yritti olla monipuolisempaa kuin mitä viime vuosina on ollut. Jokin kuitenkin joukkueeseen iski kesken kauden ja se iski jo niissä kahdessa viimeisessä syksyn ottelussa. Kevät oli kokonaisuudessaan loppujen lopuksi hyvin samanlainen kuin nuo kaksi ottelua. Helppo tosiaan olisi kuitata tällä "pää ei kestänyt" -kliseellä, mutta ei se kaikkea selitä. Kyllähän keväällä tietysti näki, että seuran dna:ssa ei ole nousukamppailut ja se näkyi sellaisena arkuutena ja jännittämisenä. Yht'äkkiä olikin enemmän hävittävää kuin voitettavaa.

Muutoksen pelaamisessa huomasi parhaiten Guido Burgstallerissa. Syksyllä hän oli jatkuvasti maalipaikoilla, oikein klassisen hyökkääjän dna:n omaavan pelaajaan tyyliin. Keväällä hanat tyrehtyivät. Eikä kyse ollut siitä hänen viimeistelystään, vaan siitä ettei hänelle enää kyetty pelaamaan palloja. St. Paulilla oli aivan tolkuttomia vaikeuksia saada palloa hyökkäyskolmannekselle, syksyllä näitä vaikeuksia ei ollut. Miksi näin sitten tapahtui? Mä en yksinkertaisesti osaa sanoa. Yllätyinkin kun katsoin syksyn kokoonpanoja, aika lailla samat jätkäthän siellä avarissa olivat. 2. Bundesliiga on monasti niin hiton vaikea liiga arvioitavaksi, kun tuntuu ettei kukaan ole hyvä, vaan kilpaillaan siitä kuka on vähiten huonoin. Pitäisi melkein katsoa uudestaan jotain noita syksyn matseja, niin osaisi varmaan sanoa jotain. Muutos oli kuitenkin niin vaivihkainen, että kauden sisällä sille tuli sokeaksi.

Tasapaksuus oli kyllä jälleen kerran tämänkin joukkueen ongelma. Burgstallerilla ainoana X-factoria, mutta nähtiin ettei siitäkään ole apua jollei hänelle kerran palloa pystytä pelaamaan. Erittäin kuvaavaa on St. Paulin parhaan pelaajan sijoitus Kickerin rankingissä esim. viideltä viime kaudelta (jätetään maalivahdit pois, Robin Himmelmann useampanakin kautena se paras, mutta se kuvaa enemmänkin ongelmia jos maalivahti on joukkueen paras):

2021/22: 38. Daniel-Kofi Kyereh
2020/21: 49. Guido Burgstaller
2019/20: 50. Henk Veerman
2018/19: 45. Marvin Knoll
2017/18: 12. Lasse Sobiech

Onhan tuo lista aika uskomaton kun tuota oikein miettii... Pakko vielä lisätä, että Sobiechkin oli toppari ja tuolla kaudella seuraavaksi paras kenttäpelaaja oli Waldemar Sobota sijalla 88.! Noh, tuoltahan se peli kaudesta toiseen kyllä näyttääkin, että parhaatkin pelaajat ovat jotain liigan 40.-50. parhaita pelaaja. Kun kerran hyvien pelaajien saaminen St. Pauliin vaikuttaa toivottomalta, niin Timo Schultzin monipuolisempi pelityyli on ollut tervetullut. Yksilöt eivät St. Paulia nosta. Jos laskettaisiin kauden 2020/21 17 viimeisen ja 2021/22 17 ensimmäisen ottelun pistemäärä, niin se oli 67 pistettä. Tuolla pistemäärällä noustaan aina suoraan ja monasti voitetaan koko liiga. Nyt vaan pitäisi saada hyvä formin osumaan mahdollisimman hyvin yhden kauden sijaan...
R.J. MacReady

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC St. Pauli


Vastaus #256 : 21.06.2022 klo 11:34:43

Sinne se Burgstaller sitten meni... Vähän pelottaa, että samalla meni nousuikkuna kiinni ja viime kausi oli se kausi, kun se olisi auki ollut. Samanlaista maalintekijää kun tuskinpa taas ihan heti uudestaan St. Paulissa nähdään.

On se vaan kakkosbundesliigassa turhauttavaa - vaikka se kuinka luonnollista olisi - että jos joku pelaaja vähänkään erottuu massasta positiivisesti, niin aivan varmasti siirtyy kohta pois. Tai ainakin St. Paulissa on näin ja jäljelle tosiaan jää vain edellisessä viestissä mainittu, tasapaksu harmaa massa.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #257 : 21.06.2022 klo 17:40:31

Tilalle tuli sentään Jojo Eggestein :)

Sen sijaan Kyerehin korvaaminen onkin vaikeampi homma.
RosaLux

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Fc St. Pauli, sympatiat Nulldrei


Vastaus #258 : 16.07.2022 klo 20:39:08

Kausi aloitettiin voitolla, tosin Smarsch ja topparit yrittivät lahjoittaa voiton vierailijoille, mutta eivät ihan onnistuneet. Hyvää oli mielestäni, ajoittain, koko joukkueen hyökkäävä peli, jonka takia saatiin kolmen maalin johto avauspuolikkaalla, ja välillä toisellakin puolikkaalla pyöritettiin peliä oikeassa päässä kenttää. Tulokkaista Daschner onnistui parhaiten, maali ja välillä hyvää pelinrakentelua. Eggestein hankki pilkun, mutta ei saanut muuten ihmeitä aikaiseksi. Nähdäkseni uusimpien tulokkaiden myötä kassassa on joukkue, jolla voi, kaiken mennessä kohdalleen, sijoittua sarjan kärkipäähän. Moni uusista pelaajista on tullut sisään vasta hetki sitten, joten joukkueen yhteen hitsautuminen vie varmasti aikaa. Heikkoa tänään oli Smarschin pelaaminen, eivätkä topparitkaan varsinaisesti loistaneet. Toivottavasti Vasilj toipuu pelikuntoon pian ja uusi hankinta Fazliji osoittautuu vahvistukseksi. Toppariosaston ongelma on se, että he ovat hitaita, mikä näkyi hyvin tänään vierailijoiden ekassa maalissa.
Sitten kaikuja viime kaudesta: pelin loppuun saatiin taas takaisku Medicin virheen seurauksena. Viime kaudella nämä vastustajille loppuminuuteilla annetut maalit maksoivat todennäköisesti suoran nousun. Tänään ei onneksi pisteitä menetetty. Mutta jos kärkisijoista aiotaan taistella, puolustamisen on parannuttava, ja noiden viime minuuttien lahjoitusten on loputtava! Ja Smarschin tilalle voisi hankkia paremman kakkosmolarin.
dronevil

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS


Vastaus #259 : 22.11.2022 klo 21:11:43

Jackson Irvine pelaa juuri nyt Australian paidassa Ranskaa vastaan. Onkohan hän ensimmäinen St. Paulin pelaaja MM-kisoissa?
Seeteufel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Röda, Stock Aitken Waterman


Vastaus #260 : 25.11.2022 klo 09:12:35

Jackson Irvine pelaa juuri nyt Australian paidassa Ranskaa vastaan. Onkohan hän ensimmäinen St. Paulin pelaaja MM-kisoissa?
Neljäs. 1990 oli pari tsekkiä ja 2018  Bouhaddouz edusti Marokkoa.
Uutinen
Auf dem Platz vertritt Jackson Irvine (29) die Farben des FC St. Pauli. Nach Jan Kocian, Ivo Knoflicek (1990 für Tschechien) und Aziz Bouhaddouz (2018 für Marrokko) ist der Australier der vierte WM-Teilnehmer der Kiez-Kicker.

https://m.bild.de/sport/fussball/st-pauli/fuer-irvine-gibts-166000-euro-so-viel-st-pauli-steckt-in-der-wm-82016896.bildMobile.html?t_ref=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F
« Viimeksi muokattu: 25.11.2022 klo 09:16:44 kirjoittanut Seeteufel »
dronevil

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS


Vastaus #261 : 27.11.2022 klo 20:50:38

Neljäs. 1990 oli pari tsekkiä ja 2018  Bouhaddouz edusti Marokkoa.
Uutinen
Auf dem Platz vertritt Jackson Irvine (29) die Farben des FC St. Pauli. Nach Jan Kocian, Ivo Knoflicek (1990 für Tschechien) und Aziz Bouhaddouz (2018 für Marrokko) ist der Australier der vierte WM-Teilnehmer der Kiez-Kicker.

https://m.bild.de/sport/fussball/st-pauli/fuer-irvine-gibts-166000-euro-so-viel-st-pauli-steckt-in-der-wm-82016896.bildMobile.html?t_ref=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

Tänks! Bouhaddouz olisi tietenkin pitänyt muistaa..
R.J. MacReady

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC St. Pauli


Vastaus #262 : 29.01.2023 klo 19:30:38

Joo… Schultz sai sitten potkut… Suomen itsenäisyyspäivänä. Mennyt syksy oli pelillisesti huonointa Schultzin aikakaudella joo, muttei sittenkään valtavan huonoa St. Paulin mittakaavalla. Tilalle tuli nevöhööd nuori kaveri omasta organisaatiosta, enkä nyt varsinaisesti pidättele hengitystäni että tästä se lähtee. Olisin antanut Timolle vielä tämän kevään.

e: voitto tulossa TODELLA sekavan matsin päätteeksi. Aina yhtä sairasta katsella Möller-Dähliä vastustajan nutussa, tuu nyt kotiin!! En tiiä, paskat fillikset jäi vaikka voitto tulikin. Itse symppasin Schultzia, eikä tässä ollut mitään sen parempaa.
« Viimeksi muokattu: 29.01.2023 klo 20:12:50 kirjoittanut R.J. MacReady »

 
Sivuja: 1 ... 10 [11]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa