FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
22.05.2022 klo 20:43:53 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Futissuomi.fi, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 10 [11]
 
Kirjoittaja Aihe: St. Pauli  (Luettu 33144 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kuqqen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vaimo ei ymmärrä mitä Kiffen mulle merkitsee


Vastaus #250 : 14.08.2021 klo 22:15:49

Jos maailman futishipstereitä ei oteta huomioon, niin miten St Paulin kannatus Hampurissa alueittan/luokittain menee vs HSV? Vai onko suurin osa aktiiviskenestä ns oululaisia kalliossa?
R.J. MacReady

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC St. Pauli


Vastaus #251 : 10.01.2022 klo 22:35:34

Kerrankin peli-ilme tosiaan säilyi kesän ylitse. Timo Schultzin pelikirja tietynlaisessa epä-saksalaisuudessaan tekee oikein hyvää sarjataulukon kannalta. Joka tilanteessa ei tarvitse mennä suu vaahdossa eteenpäin tai roiskaista välittömästi palloa ylös. Rauhallisemmin ja tasapainoisemminkin on tosiaan sallittua jalkapallossa hyökätä. Kakkos-BuLi:ssa tuollainen riittää pitkälle. Edellisenkin seurauksena myös joukkue on ollut erittäin tasainen, ainoastaan luontaisen maalintekijän dna:n omaava Guido Burgstaller saa aina hymyn huulille, miten voikin olla aina siellä minne pallo tulee ja mistä maalit tehdään :D Maalissa Nikola Vasilj on kiitettävän hyvin täyttänyt Robin Himmelmannin jättämät valtavat saappaat.

Parhaiten mieleen ehkä jäivät ottelut Werder Bremen ja Schalke -ottelut, koska kyllä niissä oli aivan outo ja uudenlainen "pääsarjaottelun" tuntu ja etukäteen pelko ettei nuppi kestä. No se kesti, pikkuveli oli noussut isoveljen rinnalle ja ohi.

Isonumeroiset tappiomatsit Darmstadtille ja Holsten Kielillekin olivat siitä erikoisia, ettei St. Pauli niissäkään ollut mitenkään erityisen huono, ei lähelläkään sellainen mitä mennävuosina on nähty. Vastustajalla vaan tuntui tietyssä pelin vaiheessa onnistuvan kertakaikkiaan aivan kaikki.

Tässä kohtaa kautta, hyvissä asemissa, kuuluisi tietysti aina oman joukkueen kohdalla sanoa että mietaa yllättyy kun loppukausi menee aivan perseelleen, pää ei kestä ja joukkue sulaa. Mutta nyt on kerta kaikkiaan pakko sanoa, ettei mikään viittaa siihen että Boys in Brown romahtaisi. Oudoltahan se tuntuu noin sanoa.
R.J. MacReady

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC St. Pauli


Vastaus #252 : 22.02.2022 klo 17:41:28

Joo-o, en tiedä... kyllä mä yhäkin pidän tuosta meidän (hyökkäys)pelaamisesta, se nyt vaan on monipuolisempaa ja pykälän organisoidumpaa kuin lähimenneisyydessä on nähty. Mutta kyllä sen nyt klassisesti näkee, että kun ikuisesta takaa-ajajasta onkin yhtä äkkiä tullut takaa-ajettu, niin ei organisaatio sitä vaan täysin pysty käsittelemään. Se näkyy siiinä, että jokaisessa matsissa tuntuu vastustaja olevan taistelevampi, nälkäisempi ja St. Pauli on se arempi osapuoli jolla on enemmän hävittävää ja pienten asioiden kautta se pieni epävarmuus sitten vaan kumuloituu. Hyvin kuvaavaa edellä sanotulle oli Hannover -matsin uusittu pilkku, joka epäonnistui kummallakin yrityksellä, ensin Burgstaller ja sitten Kyereh. Kun ei mikään oikein onnistu, niin ei se sitten vaan onnistu.

Varsinaisia ongelmia - muitakin kuin mentaalisia - on keskuspuolustuksessa, oli siellä sitten kuka tahansa kentällä. Tosin tämän sarjan kaoottisen oloisesta puolustamisesta on välillä oikeasti todella vaikeaa sanoa, onko se oman joukkueen puolustaminen suhteessa sarjan tason hyväksyttävää vai ei. Toinen on sitten tämä keskikentä pohjan ruotsalainen Eric Smith, mikä hänen roolinsa oikein on? Jos se on auttaa puolustusta tai jos se on auttaa pelinrakennusta, niin kumpaankaan ei kyllä valtavasti apua tule.

On uskomatonta ajatella, että vaikka St. Pauli on saanut 7 viime pelistä, viimeisen 2,5 kuukauden aikana vain 6 pistettä, niin sarjakärki on 1 pisteen päässä ??? Mutta, kyllähän tämä neljänneltä sijalta alkaa haiskahtamaan ja isot pojat ajavat lopullisesti ohi.

straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #253 : 01.05.2022 klo 17:18:38

Pelaajistosta löytynyt yhdeksän posia ja päälle Burgstaller rikki. Vaikeaa tulee olemaan loppukaudesta.
kokistuoppi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ponikerho


Vastaus #254 : 05.05.2022 klo 14:14:15

Uskooko keskikentän kaksikko Kyereh-Irvine maan olevan litteä? Vitsi oli omakeksimä.

 
Sivuja: 1 ... 10 [11]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa