FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.05.2018 klo 10:45:50 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Johtavat pelaajat?  (Luettu 4435 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Spangen

Poissa Poissa


: 06.09.2016 klo 10:26:42

Eilisen haluttoman esityksen jälkeen minä ja moni muu pohtii varmasti maajoukkueen moraalia, ja sitä mistä moinen haluttomuus johtuu. Toki syyttävä sormi osuu ensin valmentajaan, sen jälkeen materiaaliin yleensä, mutta sen jälkeen katsoisin kyllä joukkueen johtavia pelaajia. Roman Eremenko ja Niklas Moisander ovat joukkueen kovimman CV:n pelaajia, mutta kummastakaan ei taida löytyä johtajuutta. Roma on itseensä käpertyvä introvertti, taiteilijaluonne, joka on parhaimmillaan hyvä ja huonoimmillaan ulkona pelistä, kuten Kosovoa vastaan. Moisander vaikuttaa hiljaiselta hissukalta, joka ei tunnu vaativan keneltäkään yhtään mitään. Kumpikaan näistä ei ole johtava pelaaja, kumpikaan näistä ei hilaa joukkuetta ylöspäin.

Mutta kuka sitten on johtava pelaaja? Perpa on kova tsemppari, halua ja asennetta löytyy. Hradecky on myös samanlainen veijari, joka huokuu positiivista asennetta. Olisko jompi kumpi näistä parempi valinta kapteeniksi? Joukkueen dynamiikkaa olisi syytä sekoittaa kunnolla, sen verran surkeaa on viime aikojen taapertaminen ollut. Itse ottaisin nauhan pois Moisanderilta ja valitsisin Hradeckyn Suomen kapteeniksi.
Lounasseuralainen

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 06.09.2016 klo 11:20:37

Kukaan meistä ei tiedä mitä pukuhuoneessa puhutaan. Median edessä hiljaisemmat pelaajat voivat olla ihan eri asemassa joukkueen sisällä, mistä me tiedetään?

Puutut kyllä tärkeään asiaan. Peetu Pasanen totesi eilen matsin jälkeen, että kentältä puuttui johtajuus. Sellainen aiheuttaa todellista epävarmuutta, kun MM-karsinnan avausmatsissa joukkueen sisäinen kemia ei toimi! Uskomatonta.
tylerdurden

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK, LFC


Vastaus #2 : 06.09.2016 klo 11:34:13

Arajuuri. Taistelee, raataa, huokuu sitä intohimoa, joka monelta muulta näyttää uupuvan. Eilen tuli pelin jälkeen haastikseen tippa linssissä, eikä arkaillut näyttää syvää pettymystään. Muut haastateltavat jaarittelivat enemmän tai vähemmän Backen tavoin. Paulus ei tosiaan omaa joukkueen komeinta CV:tä, nopeimpia jalkoja, eikä välttämättä mitään erikoisominaisuutta, jota jollain muulla maajoukkuepelaajalla ei olisi, mutta rautainen asenne kompensoi paljon. Mielestäni tämänkaltaisia seikkoja pitäisi painottaa tulevissa valinnoissa. Lisää vastuuta niille, joille Suomi-paita merkitsee oikeasti paljon. Luke myös hyvä esimerkki.
Julkea bulbul

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU (JJK)


Vastaus #3 : 06.09.2016 klo 11:36:18

Sparvhan sen nauhan kantaa, jos Moisander ei ole mukana tai ehkä myös silloin. Eivät ole olleet samaan aikaan kentällä yli vuoteen, joten paha sanoa, miten Backe tilanteen näkee.

Arajuuri on erikoinen yhdistelmä vässykkämäistä olemusta karskissa ja kovaa pelaavassa kuoressa.
Game

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomalainen jalkapallo


Vastaus #4 : 06.09.2016 klo 11:39:02

Sparv tai Luke kapteeniksi.  Maajoukkueen osalta tärkein asia on nyt ensimmäiseksi virittää jokainen 110% taistelutahtoon ja sen jälkeen alkaa korjaamaan näitä taktisia ongelmia.
RevoSniper

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 06.09.2016 klo 11:48:46

Litti
G.Lavanche

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 06.09.2016 klo 12:01:17

Minusta ylipäätänsä keskikentältä ja hyökkäyksestä puuttuu se johtaja. Puolustuksessa kyllä nimenomaan Arkivuo, Arajuuri ja Luke pitävät mekkalaa tai tsemppaavat ja vaikka Moisander on hissukan oloinen, niin kyllä tuo linjaa ainakin ohjaa ihan kiitettävästi äänellään. Toki enemmänkin saisi tehdä ja varsinkin töppäilyjen jälkeen usein tuijotellaan vain maahan.

Keskikenttä tarvitsisi sellaista kahden suunnan johtajatyyppiä, joka pelaisi siihen asti, että jalka on poikki ja tekisi järjestään varmoja ratkaisuja. Sparv ja Halsti eivät ole mitään taistelupallon ruummillistumia ja toisaalta Ring ja Hetemaj koohottavat aivan liikaa. Eremenko ei ole oikein kumpaakaan, vaan pelaa muutaman pykälän liian vaikeita palloja ja loppuajan tuntuu vaeltelevan kentällä miten itsestä tuntuu. Lodista ei vielä ota oikein selvää ja lopuilla vaihtoehdoista ei taida oikein taso riittää.

Jollella vaikuttaa asennepuoli olevan kohdallaa ainakin Pukkiin verrattuna, mutta kyllähän tuo hyökkäyskin kaipaa sellaista perinteistä itseriittoista ysiä, jolla myös raamit vastaisivat asennepuolta, kaksi pienikokoista hyökkääjää, jotka ovat tottuneet hyvään tarjoiluun painimassa Eremenkon kanssa toppareita ja keskikentän pohjaa vastaan kuulostaa jo lähtökohtaisesti aika huonolta suunnitelmalta. Markkasella on raamit kohdillaan, mutta riittääkö taidot ja röyhkeys. Nuorista Hambolla on taas röyhkeyttä, mutta vielä pitäisi pelaajana kasvaa useampi pykälä ja röyhkeydestäkin on niin lyhyt matka kuupan pettämiseen, että en tiedä kannattaako Hambonkaan varaan laskea varsinkaan kun loukkaantumiset tuttuun tyyliin ovat jumittaneet hänenkin kehitystään. Riski ja Hämäläinen omaavat työmoraalia, mutta muilta ominaisuuksilta eivät ole johtajia.

Joukkueesta on vaikea Suomen kohdalla puhua, joku sieltä puuttuu, että oikeasti pelattaisiin sille paidalle ja uskallettaisiin mennä tilanteisiin niiden vaatimalla kovuudella. Pelaajatyypit eivät tue toisiaan ja isoimmat tähdet pelaavat aivan liian kaukana mukavuusalueeltaan. Siinä mielessä Mixun lähestymistapa oli parempi, että Moisander ja Eremenko pelasivat itselleen sopivimmissa rooleissa, vaikka kumpikaan ei hänenkään alaisuudessaan suuremmin loistanut.
Davo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter Turku, Zladde


Vastaus #7 : 06.09.2016 klo 14:27:18

Hradecky tai Arajuuri. Muut on huumori vaihtoehtoja.
Pajicz

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 06.09.2016 klo 20:04:57

Yhdyn näkemykseen keskikentän johtajuuden puutteesta. Alakerrassa sitä johtajuutta löytyy ihan hyvin, eikä puolustus nyt Suomen ongelma kovin usein ole ollut.
Riemumieli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC KTP


Vastaus #9 : 06.09.2016 klo 20:29:10

Mies, joka vatuloi, pelaako Suomen vai Balkanin vuosisataisen ruudinkattilan puolesta, ei ansaitse olla kapteeni tai edes joukkueessa.
t-petsku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool FC, Tuomas Virkkunen


Vastaus #10 : 07.09.2016 klo 01:00:29

Kapteenin nauha Hradeckylle. Ja seuraavaksi Arajuurelle, ei mulla muuta. Anteeksi. Poistun naulakon kautta :(
Gabriel Batistuta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomen miesten A-maajoukkue. Wengerin armeija.


Vastaus #11 : 07.09.2016 klo 02:44:04

Moisanderista ei ole kapteeniksi. En ikinä unohda sitä alistunutta ja itkuista Nikkeä jonka Mixu passitti kamerojen eteen kertomaan kuinka pelaajien taso ei vain riitä. Todellinen johtaja ei olisi Mixun kommenteista välittänyt vaan luonut uskoa omiin ja kertonut kuinka tästä vielä noustaan.
The Real Wolf

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 07.09.2016 klo 02:54:42

Roma on itseensä käpertyvä introvertti, taiteilijaluonne, joka on parhaimmillaan hyvä ja huonoimmillaan ulkona pelistä, kuten Kosovoa vastaan...

...Mutta kuka sitten on johtava pelaaja? Perpa on kova tsemppari, halua ja asennetta löytyy.

- Tiedän, että tätä aihetta on kaluttu jo paljon, mutta jos nyt rauhoitettaisiin Perpa näidenkin spekulaatioiden ulkopuolelle ainakin toistaiseksi. Hän jos joku oli ulkona Kosovoa vastaan, eikä halua hoitaa Suomelle tärkeitä kolmea pistettä löytynyt. Perustelut olivat toki ymmärrettävät, mutta se on toinen juttu.
Maakuntasatraappi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kauneustubetus


Vastaus #13 : 07.09.2016 klo 08:36:55

Eivät aikuiset ihmiset (joiksi ammattifutaajat voi pääosin joskaan ei tunnetusti kokonaan lukea) seuraa jotain käsivarressa keikkuvaa nauhaa vaan esimerkkiä ja joskus puhetta. Perpan parhaimmillaan jopa äärimmäinen asenne sis. epäsuomalainen valmius myös koiruuksiin joukkueen hyväksi tekee hänestä johtavan pelaajan. Ja toivottavasti jatkossakin Suomen maajoukkueessa, mutta se on hänen valintansa.
Tommi13

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 07.09.2016 klo 08:51:04

Moisanderista ei ole kapteeniksi. En ikinä unohda sitä alistunutta ja itkuista Nikkeä jonka Mixu passitti kamerojen eteen kertomaan kuinka pelaajien taso ei vain riitä. Todellinen johtaja ei olisi Mixun kommenteista välittänyt vaan luonut uskoa omiin ja kertonut kuinka tästä vielä noustaan.
Samaa mieltä! En miestä juuri tunne, mutta tuo lausunto on jäänyt mieleen ja vain siksi en valitsisi häntä kapteeniksi.
Yourworstnightmare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Suomi, West Ham


Vastaus #15 : 07.09.2016 klo 10:20:19

Moisanderista ei ole kapteeniksi. En ikinä unohda sitä alistunutta ja itkuista Nikkeä jonka Mixu passitti kamerojen eteen kertomaan kuinka pelaajien taso ei vain riitä. Todellinen johtaja ei olisi Mixun kommenteista välittänyt vaan luonut uskoa omiin ja kertonut kuinka tästä vielä noustaan.

Missä muuten tämä on todistettu että olisi Mixun pakottama ja Mixun sanoja laitettu suuhun?
Sukerman

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 07.09.2016 klo 10:28:17

Noin yleisesti ottaen, kentällä ei näkynyt minkäänlaista intohimoa. Siis kotijoukkueella.

Avausottelu MM-karsinnoissa ja asennetta ei nimeksikään.
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: http://secularjihadists.libsyn.com/


Vastaus #17 : 07.09.2016 klo 10:31:33

Noin yleisesti ottaen, kentällä ei näkynyt minkäänlaista intohimoa. Siis kotijoukkueella.

Avausottelu MM-karsinnoissa ja asennetta ei nimeksikään.
Olen kyllä erimieltä. Yritystä oli, mutta pelaajat tuntuivat olevan täysin epätietoisia mitä siellä kentällä pitäisi tehdä, miten sijoittua ja pelata ja tuollainen epävarmuuden tila heijastuu väistämättä siinä miltä se näyttää.

Kaukana ollaan Hodgsonin ajan, näytän kädestä pitäen miten sijoittua, meiningistä.
The Real Wolf

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 07.09.2016 klo 12:45:55

Eivät aikuiset ihmiset (joiksi ammattifutaajat voi pääosin joskaan ei tunnetusti kokonaan lukea) seuraa jotain käsivarressa keikkuvaa nauhaa vaan esimerkkiä ja joskus puhetta.

- Esimerkki on tärkeä, oli nauha tai ei, mutta kyllä joissain meitä lähellä olevissa jalkapallokulttuureissa (Englanti, Saksa, Ruotsi) kapteenivalintoihin kiinnitetään silti valtavasti huomiota. Sitten olemme me slaavit, kuten Venäjä EM--kisoissa, jossa nauhaa heitellään välttämättömänä pahana kenelle sattuu, eikä ketään oikein kiinnostaisi.
ptuutti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #19 : 21.09.2016 klo 17:41:42

Johtajuutta on monenlaista. Moisander on epäilemättä hyvä pelaaja ja kiva kaveri. Hän ei kuitenkaan ole sitä mitä maajoukkue nyt tarvitsee: Alfauroksen, joka asenteella ja esimerkillä nostaa jengin taisteluun jokaisesta pallosta ja matsista. Ja vetää vaikka tarvittaessa dunkkuun surffaajia mikäli kundit vain lihottelee kentällä. Kuka sellainen olisi? Arajuurella tuntuu olevan asennetta mutta riittääkö pelilliset ansiot? Mä kallistuidin perpan kannalle mikäli lojaaliteetti olisi taattu. Nythän niin ei valitettavasti ja ymmärrettävästi ole.
Tresor

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 29.09.2016 klo 13:28:54

Moisanderista ei ole kapteeniksi. En ikinä unohda sitä alistunutta ja itkuista Nikkeä jonka Mixu passitti kamerojen eteen kertomaan kuinka pelaajien taso ei vain riitä. Todellinen johtaja ei olisi Mixun kommenteista välittänyt vaan luonut uskoa omiin ja kertonut kuinka tästä vielä noustaan.


Sanoi muuten että "meidän taso ei riitä", eli että joukkueen taso ei riitä, mikä on ihan eri asia kuin pelaajien taso.

Haluaisin nähdä sen foorumistin, joka menisi huonon valmennuksen aiheuttaman joukkueen katastrofin jälkeen kameroiden eteen harkittuja sanoja latelemaan. Onhan se ihan perseestä, että valmentaja kusee EM-projektin ja sitten joutuu kapteenina ottamaan syyn niskoilleen.

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines