FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
13.12.2018 klo 22:10:40 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Vuoden Foorumisti 2018, Joulupata 2018, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 [2] 3 4
 
Kirjoittaja Aihe: Potentiaalisia seuroja Veikkausliigaan tulevaisuudessa!(Kakkonen&muut sarjat)  (Luettu 20127 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
4-5-2

Poissa Poissa


Vastaus #25 : 27.09.2016 klo 13:16:02

Käpylän Pallo on seuraava uusi helsinkiläinen seura Veikkausliigassa, jos jatkaa pelaajakehityksen menestystarinaa. 2020 mennessä Ykkösen vakiokastia, 2025 liigassa.

En usko, että pelkkä oma pelaajatuotanto riittää liigaan asti. Ongelmanahan KäPan kohdalla on se, että se on profiloitunut jopa liiaksi pelkäksi kasvattajaseuraksi ja täten sekä tukijat, että kannattajat ovat harvalukuiset.

Ykköseen ja siellä aseman vakiinnuttamiseen mäkin uskon.
idänihme

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: suurseura


Vastaus #26 : 29.09.2016 klo 22:59:51

Toki! Oikeastaan potentiaalisin vaihtoehto nykyisistä Kakkosen porukoista. Toivottavasti edellisen pääsarjakierroksen virheistä on otettu opiksi. :)
 Nykyisen Lappeenrannan alueella on kolme seuraa ja kahden näiden fuusioprojekti olleet melko lähellä liigaa. Kendo vie pahasti resursseja, mutta tietty jatkuvuuden puute on ollut isompi ongelma viimeiset 30 vuotta.

Pepo on ilmeisesti tehnyt viime aikoina hyvää työtä, kun nuorisomaajoukkueisiin on noussut pelaajia, ja ihan hyvin Pepo näyttää pärjänneen Kakkosessakin ilmeisesti suht omavaraisella joukkueella.

Haluaisitko avata tätä lisää?


Sekavaan lainaukseen sekava vastaus.

Honka tosiaan on sikäli potentiaalinen kun nykyjengillä taistelisi noususta myös ykkösessä. Rahapuolikin on vakaammalla pohjalla kuin Jokkejen aikaan. Ainut huoli on että mitä sitten jos/kun Esport ei ole mukana kuvioissa. Tukihan voi jatkua vaikka yhtä pitkään kuin tehtaan(tai Sedun) tuki valkeakoskella, mutta varmasti on haasteita sitten joskus.

Karjalan kuvioista:
Viime vuosikymmenen alussa alueelta pois muuttaneena ajatus PePosta alueen ykkösseurana on oudohko. Hehän on tehneet hyvää duunia junnupuolella (myös muiden kuin huippujunnujen kanssa), mutta aiemmin kilpailullisen menestyksen perässä on juosseet ihan muut seurat. Toivotaan että kiinnostuvat edustusjoukkueen kehittämisestä, mutta eivät tee samoja virheitä kuin LaPa, LauTP, Rakuunat jne.

Tuo IPV- heitto oli tosiaan sitä että viimeisen 30v aikana ainut yhtään isompaa kiimaa aikaan saanut kesäurheiluseura Etelä-Karjalassa oli 80-90l vaihteen IPV, jonka menestys varmasti vei elintilaa futikselta.

Ja tosiaan sitä väkeä alueella on vähän. LPR toki niin iso että jotain pitäisi saada aikaan mutta ei niin iso että menestymättömyys olisi suuri mysteeri.
« Viimeksi muokattu: 29.09.2016 klo 23:02:00 kirjoittanut idänihme »
vihreä muovi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Barça


Vastaus #27 : 29.09.2016 klo 23:55:28

Jippo ehdottomasti potentiaalinen liigaseura tulevaisuudessa!
Masap

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS


Vastaus #28 : 25.03.2017 klo 20:26:43

Nostellaan ylös! :)

Jotkut nykyisistä liigaseuroista ovat taloudellisesti heikossa tilassa. Ketkä saapuvat alasarjoista ottamaan paikan auringosta tulevaisuudessa? :)
Plusnic

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Melchester Rovers


Vastaus #29 : 08.04.2017 klo 18:00:42

Hercules heittämällä liigaan näillä virityksillä

Uutinen
JS Hercules viennin- ja urheilunedistäjänä Intiassa – Yhteistyösopimus Chennai City FC:n kanssa
 

URHEILU VIENNINEDISTÄJÄNÄ
Oululainen JS Hercules ja intialainen Chennai City FC allekirjoittivat yhteistyösopimuksen, jolla on kauaskantoisia ja positiivisia seuraamuksia koko Suomelle. Yhteistyön ydin on hyödyntää urheilun globaalia asemaa liiketoiminnan edistäjänä. Muutamia partneruuksia on solmittu Euroopan suurseurojen ja intialaisten seurojen välillä aikaisemmin, mutta Herculesin ja Chennai Cityn sopimus on sisällöltään ainutlaatuinen.

Chennai City FC:n omistaa Rohit Ramesh, jonka perheen The Hindu Group -yritykseen kuuluu myös yksi Intian suurimmista mediayhtiöistä. Yhtiö julkaisee mm. Intian toiseksi suurinta englanninkielistä päivälehteä, jonka päämarkkinalla asuu 250 miljoonaa ihmistä.

Chennai on vajaan kymmenen miljoonan asukkaan metropoli ja Tamil Nadu -osavaltion (72 miljoonaa ihmistä) pääkaupunki.

Molemmat joukkueet haluavat konkreettisin keinoin näyttää urheilun voiman kansainvälisen liiketoiminnan edistäjänä ja sillanrakentajana kahden yhteisön välille.

KONKREETTISET TOIMENPITEET
Hercules ja Chennai City perustavat yhteisyrityksen kansainvälisen liiketoiminnan lisäämiseksi Intian ja Suomen välillä
Tietotaidon ja parhaiden käytäntöjen vaihto seurojen välillä urheilun, liiketoiminnan ja yhteiskunnallisen vaikuttavuuden aloilla
Harjoitetaan molemminpuolista valmentaja- ja pelaajavaihtoa urheilullisen menestyksen parantamiseksi
SEURAJOHTAJIEN KOMMENTTEJA
Rohit Ramesh, Chennai City FC:n omistaja “Meitä on lähestynyt useampi ammattilaisseura mm. Englannista, mutta Hercules on ensimmäinen organisaatio, jolla on ollut jotain ainutlaatuista tarjottavaa. Heidän yhteiskunnallisesta vaikuttavuudesta lähtevä toiminta-ajatus yhdistettynä innovatiivisiin liiketoimintamalleihin on tehnyt minuun suuren vaikutuksen. Meillä on yhteneväinen käsitys siitä, kuinka urheilu voidaan valjastaa koko yhteisön positiiviseksi voimavaraksi ja tuoda ratkaisuja yhteiskunnallisiin ongelmiin. Yhdistämällä voimamme laajennamme yhteisöämme yli rajojen. Tämä on jalkapalloa parhaimmillaan!”

Christian Happel, JS Herculesin toimitusjohtaja: “Ensimmäisestä kontaktista lähtien on tuntunut siltä, että Rohit Ramesh on henkilö, jonka kanssa voimme rakentaa yhteistyötä pitkälle tulevaisuuteen. Näen tämän kumppanuuden mielettömänä mahdollisuutena suomalaisille ja intialaisille yrityksille ja organisaatiolle. Nostan sen jopa valtakunnantason asiaksi, ja tämä todistaa sen, että jalkapallo on maailman paras tapa yhdistää ihmisiä ja bisneksiä yli rajojen.”

- See more at: http://jshercules.com/2017/04/06/js-hercules-viennin-ja-urheilunedistajana-intiassa-yhteistyosopimus-chennai-city-fcn-kanssa/#sthash.zQHO7UTB.dpuf
Ben

Poissa Poissa


Vastaus #30 : 25.04.2017 klo 14:55:00

Legirus on kaatumassa jo nyt omaan mahdottomuuteensa.
Masap

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS


Vastaus #31 : 19.09.2017 klo 20:32:21

Näin kauden lähestyessä päätöstä on hyvä tiedustella potentiaalisista seuroista. Salpa? Ac Kajaani? KTP?
Velmu

Paikalla Paikalla


Vastaus #32 : 19.09.2017 klo 20:46:18

Näin kauden lähestyessä päätöstä on hyvä tiedustella potentiaalisista seuroista. Salpa? Ac Kajaani? KTP?
KTP nyt ainoa, koska perinteitä löytyy ja yleisöäkin riittävästi.

Kajaanilla toki rahaa on vähintäänkin Ykköseen heittämällä, mutta ei sielläkään taida oikein ketään kiinnostaa.

SalPalla sitten ei ole minkäänlaisia resursseja seuraavaan 10 vuoteen liigaan, jos tulee koskaan olemaan ilman namusetäilyä.
Nafqbet

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC PaSa ikuisesti, Huuhkajat


Vastaus #33 : 19.09.2017 klo 21:52:34

PEPO (huom. ei PePo) tavoittelee tosissaan liigapaikkaa seuraavan 10 vuoden aikana. Seura on myös tämän julkisesti esittänyt tavoitteekseen.
10 puukkoa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #34 : 19.09.2017 klo 22:19:22

PEPO (huom. ei PePo) tavoittelee tosissaan liigapaikkaa seuraavan 10 vuoden aikana. Seura on myös tämän julkisesti esittänyt tavoitteekseen.

PEPO on kyllä mielenkiintoinen seura. Tekevät yllättävän kovaa työtä ainakin junioreissa ottaen huomioon kaupungin koon ja sijainnin jalkapalloilullisessa periferiassa.

Onko AC Kajaanilla joku namusetä vai mistä tuolla rahaa löytyy?
Toivo K.

Poissa Poissa


Vastaus #35 : 19.09.2017 klo 22:35:44

Mites pääkaupunkiseutu? Onko sieltä mitään potentiaalisia virityksiä, jotka voisivat esim. vuonna 2025 tahkota uskottavasti pääsarjassa?
Allukin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Palloseura


Vastaus #36 : 19.09.2017 klo 23:08:55

PK-Seudulta ehkä Käpylä, jos Klubi ja Honka ei vie kaikkia junnuja kun pääsevät B-juniori ikään.
Tiksa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Huuhkajat


Vastaus #37 : 20.09.2017 klo 16:46:10

Mites pääkaupunkiseutu? Onko sieltä mitään potentiaalisia virityksiä, jotka voisivat esim. vuonna 2025 tahkota uskottavasti pääsarjassa?

Onko avainsana "uskottavasti"?

Pääkaupunkiseutu tuottaa 1/4-1/3 suomalaisista futareista, huippufutareista vielä enemmän. Joten täällä on aina liigatason pelaajamassaa kolmeen ellei jopa neljään liigaseuraan. Viimeisen parinkymmenen vuoden trendin mukaisesti eiköhän sinne aina joku liigaseura nouse ja joku tipu.

Kuitenkin kahdeksan vuoden päähän on vaikea ennustaa mikä seura on noussussa ja mikä laskussa. Vertailun vuoksi kahdeksan vuotta sitten, 2009, Kakkosen B-lohkon keskikastissa olivat peräkkäin HIFK, Kiffen, ja Grani. Arvopa niistä nyt se mikä nousee joskus liigaan. Toki HIFK:ä toivottiin lutuuripiireissä sen (lätkä)brändin takia, mutta ei sen touhussa mitään uskottavaa ollut. (Joku voi toki olla sitä mieltä, ettei sillä ole vieläkään.)

Melko mahdotonta sanoa, että sattuisiko joku Gnisu, Grani, Viikkarit jne. saamaan tuulta purjeisiin, Käpä muuttamaan strategiaansa kasvattajaseurasta edustusjoukkueen huippufutikseen, jne.

Mutta jos pitää veikata joku "musta hevonen" näiden "tavallisten epäiltyjen" lisäksi niin Keski-Uusimaalle mä katsoisin. Järvenpää, Tuusula ja Kerava muodostavat 120k asukkaan "aukon", joka kaipaa jotain johon naulata identiteetti muunakin kuin Stadin nukkumalähiönä. Se ei tarvitse kun jonkun noiden kakkosen sarjajyrien vahinkonousun ja sitten paikallisen maakuntasatraapin hoksaamaan, että liigaseuran voi saada tehtyä kohtuullisella panostuksella.
Lihis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Honakki, Tolsa


Vastaus #38 : 20.09.2017 klo 16:55:12

Kiffen tai HPS takaisin pääsarjaan Ylos
Demas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: aakkosjärjestyksessä: ACO, Arse, Barca..jne


Vastaus #39 : 20.09.2017 klo 16:56:20

Mitä tekee Miiga jos ACO ei onnistu pian nousemaan? Ilmasilta auki, miksei...
Kyllä OPS voisi olla yksi mahdollinen. Rahaa takana, iso markkina-alue, oma harjoituskeskus (halli). Hyvät edellytykset siis.
kouhi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS


Vastaus #40 : 20.09.2017 klo 17:03:13

Kyllä OPS voisi olla yksi mahdollinen. Rahaa takana, iso markkina-alue, oma harjoituskeskus (halli). Hyvät edellytykset siis.

Seura ei kiinnosta ketään, omistajana häärää lestadiolaisversio Kim Jong-Ilistä ja joukkueenrakennusstrategiana on tuoda juuri ennen kauden alkua laivalastillinen B-luokan ulkomaalaispelaajia joukkueeseen, jotka eivät sitten yllättäen osaakaan pelata yhteen huolimatta manageriverlhon karjumisesta, joten en pidättäisi hengitystäni liiganousua odotellessa.
MyPassion

Poissa Poissa


Vastaus #41 : 06.01.2018 klo 11:35:38


Muutama vuosi niin Mypa ja KTP ovat liigassa, ja se on hieno asia.
Jack the Ripper

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: IF Gnistan, Jokerit FC, Oakland Raiders


Vastaus #42 : 06.01.2018 klo 12:51:15

Käpylän Pallo on seuraava uusi helsinkiläinen seura Veikkausliigassa, jos jatkaa pelaajakehityksen menestystarinaa. 2020 mennessä Ykkösen vakiokastia, 2025 liigassa.

Eipä taida KäPan rahat riittää kuin Kakkosen kestikastissa pyörimiseen. Juniorityö on eittämättä laadukasta, mutta minkäs teet isompien kupatessa lupaavimmat yksilöt paremman leivän pariin...
jormakaariainen

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Paavo Väyrynen


Vastaus #43 : 06.01.2018 klo 14:34:45

Jos Viipuria ei lasketa, niin Suomen Karjalasta ei ole tullut yhden ainutta pääsarjajoukkuetta koko Suomen historian aikana. Tällä hetkellä aktiivisia ammattijalkapalloilijoita siellä on kasvanut mun laskujen mukaan kolme (Joronen, Tahvanainen, LDV), neljänneksi kovinta pelaajaa saakin etsiä Kakkosesta.

Melkoista antilutuuriseutua Alas

Tähän päivitystä näin reilun vuoden jälkeen. KuPS teki juuri sopimukset Jere ja Joona Hiltusen kanssa, jotka ovat Lehmon Pallon kasvatteja sekä Nuuttti Tykkyläisen kanssa, joka on Jipon kasvatti. Toki nykyiset sopimukset eivät varmaan vielä tuo ammattijalkapalloilijan tuloja, mutta sopimus pääsarjajoukkueen kanssa on kuitenkin lähellä sitä.

http://www.kups.fi/fi/uutiset/kuopion-palloseura-solmi-pelaajasopimukset-joensuulaiskolmikon-kanssa

Joensuulaista pääsarjajoukkuetta ei kyllä tulla näkemään vielä ainakaan 10 vuoteen. Kertoo aika paljon, että paikalliset lahjakkuudet muuttavat naapurimaakuntaan, jotta kehitys ei pysähdy.
Viinipullo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Röda


Vastaus #44 : 06.01.2018 klo 14:36:19


Ei edes ole mitään IFK-kannattajan vittuilua, mutta olen tässä miettinyt. Onko Suomessa montaakaan seuraa, jotka toimivat "uskottavasti". Itse on vaikea nähdä namusetien tekohengittämiä seuroja uskottavina yrityksinä. Puolia liigajengeistäkin huudellaan konkurssiin joka toinen kausi.

Klubi vaikuttaa uskottavalta ja hyvin hoidetulta ulospäin. Muilla onkin sitten namusetä/yritys taustalla, joka rahoittaa. Jokainen näkee esimerkiksi, että mitä Hakalle kävi, kun sitä firmaa ei enää ollutkaan maksamassa.

tl; dr:
Suomifudiksessa on max 5 uskottavaa seuraa.
cantis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: seppo ja totti


Vastaus #45 : 25.01.2018 klo 08:18:52

Kyllä OPS voisi olla yksi mahdollinen. Rahaa takana, iso markkina-alue, oma harjoituskeskus (halli). Hyvät edellytykset siis.

Mitä sarjatasoa pelaa edes ensi kaudella?
D mies

Poissa Poissa


Vastaus #46 : 25.01.2018 klo 10:34:06

Repesin nauramaan kun avausviestiä luin - vai oli topicin avaajan mielestä Legirus Interillä mahdollisuuksia liigaan? Johan tuon ensimmäisen sanan, eli "venäläisrahan" olisi pitänyt todistaa ajatus väärksi. Venäläisrahalla on kolmivuotiaan pitkäjänteisyys.

Tiksalta ihan hyvä haku tuo Keski-Uusimaa, myös RiPS ja HyPS saattaisi nousta lentoon tässä lähitulevaisuudessa. Valitettavasti en jaksa millään uskoa Tampere Unitedin nousuun Kakkosta korkeammalle, vaikka junioritoimintaakin ovat ajamassa sisään. Voin toki olla väärässäkin. Kyllähän se suurin ulosmittaamaton jalkapallopotentiaali tässä maassa yhä on (ja aina on ollut) Etelä- ja Pohjois-Karjalassa; PePo (ei, en vieläkään suostu käyttämään isoja kirjaimia vaikka Pertunman Poikiin kuulemma voisikin sekaantua...) on tehnyt hyvää duunia jo vuodesta 1956 tjmsp ja jahka aika minun kaltaisista LaPa ja LauTP -poteroissaan makaavista jääristä jättää, niin PePo voi lila-paidoissaan olla hyvinkin koko Lappeenrannan seura. Kesällä on kyllä tilaa urheiluhurmokselle Etelä-Karjalassa kuten idänihme sanoikin. Jipolla lisäksi etuna iso yliopisto, ja onhan tuolla Lappeenrannassakin Tekua yms. Myös Porista ja Hämeenlinnasta noustaan pakostikin ehkä jopa takaisin liigaan saakka.

Mutta ennustaminen on vaikeaa. Hullunahan tuota olisi kymmenen vuotta sitten kai pidetty jos olisi sanonut PS Kemin pelaavan liigaa ja vieläpä useamman kauden putkeen.
Masap

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS


Vastaus #47 : 26.01.2018 klo 14:32:35

Repesin nauramaan kun avausviestiä luin - vai oli topicin avaajan mielestä Legirus Interillä mahdollisuuksia liigaan? Johan tuon ensimmäisen sanan, eli "venäläisrahan" olisi pitänyt todistaa ajatus väärksi. Venäläisrahalla on kolmivuotiaan pitkäjänteisyys.


No tuolloin tutkailin eri sarjojen joukkueita, ja itselläni nousivat nuo kolme joukkuetta silloin. Ja miksipäs ei? Itsehän myöhemmin viestissäsi mainitsit, että joku Kemikin nousi Veikkausliigaan vaikka sitä ei kukaan olisi kymmenen vuotta sitten uskonut. Kun käy 2000-luvun sarjataulukkoja läpi, niin sieltä löytyy esim Atlantis, Fc Viikingit, Pk-35 Vantaa joista kenellekään ei ollut isoa organisaatiota tai massiivisesti rahaa taustalta, mutta silti ne pääsivät pelaamaan Veikkausliigaa.

Jälkiviisas on helppoa olla. Noista avausviestissä mainitsemastani kolmesta yksi on kaatunut ja Peimarin Veikkausliiga nousuun en enää itsekkään usko. Sen sijaan TamU voi kyllä nousta, kun kehittävät omaa seuraansa ja junioritoimintaansa sekä lisäksi ne jotka eivät Ilvekseen mahdu suuntaavat TamU:n. Tampere on myös iso talousalue, ja on Turussakin kaksi pääsarja seuraa taas vaihteeksi.

Mainitsemassasi Pepossa on paljon potentiaalia. Nuorisomaajoukkue pelaajia, alueen ykkösseura, ja ihan kivan kokoinen kaupunki...
Masap

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS


Vastaus #48 : 27.08.2018 klo 23:20:02

Tpv? JäPS? Gnistan? Pepo? Musa? Kertokaa hei!
Velmu

Paikalla Paikalla


Vastaus #49 : 27.08.2018 klo 23:23:15

Tpv? JäPS? Gnistan? Pepo? Musa? Kertokaa hei!
Aika hintsusti niitä on. Noista ehkä PEPO on lähimpänä, kun siellä ainakin jonkin verran fyrkkaa on taustalla.

TPV on jäänyt toistaiseksi ainakin täysin Ilveksen jalkoihin, varsinkin junnupuolella. Eli tuskinpa liigaan on mitään rahkeita hetkeen.
MuSa kilpailee myös Jazzin kanssa pienehkössä kaupungissa, jossa Ässät vie kaikki rahat.

Gnistan ja JäPS tuskin taloudellisesti lähellekään liigaa onnistuisivat pääsemään. Ehkä Gnisu jollain tavalla PK-seudun ns. ylijäämämiehistä voisi saada joukkueen halvalla kokoon.

Vaikea oikeasti Ykkösen alapuolelta nähdä kovin lyhyellä tähtäimellä seuraa Veikkausliigassa. Itä-Suomessa toki iso tyhjiö tuon suhteen, mutta kyllä KTP valtavasti PEPOa edellä vielä monessa asiassa tuntuisi olevan.

 
Sivuja: 1 [2] 3 4
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines