FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
18.07.2018 klo 06:11:32 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 11 [12] 13 ... 15
 
Kirjoittaja Aihe: Mikkelin Pallo-Kissat 2017  (Luettu 91099 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sadekatsomo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #275 : 30.07.2017 klo 22:04:25

Päivän Länsi-Savo muuten kertoi , että Ben olisi saanut Ruotsin päästä peliluvan lauantaina ennen matsia , mutta ei voinut pelata , koska Palloliiton päässä ei ollut ketään töissä viikonloppuna.

Aina ei näköjään mene kuin Strömsössä kun useampi viikko näissä Benin siirtoasioissa meni , mutta pääasia että mies on vihdoin pelikelpoinen jahka liiton toimistolla palataan viikonlopun vietosta töihin.
« Viimeksi muokattu: 30.07.2017 klo 22:08:09 kirjoittanut sadekatsomo »
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #276 : 30.07.2017 klo 22:17:05

Palloliitto on Palloliitto, ei siellä hommia ainakaan seuroja ja pelaajia varten tehdä.  :)

Mielenkiintoista nähdä nyt, istutetaanko Ben Kissojen 4-2-3-1:ssä laidalle vai suoraan kärkeen, jolloin Rafu putoaisi taas vastaavasti joko laitaan tai kymppipaikalle?
poka79

Poissa Poissa


Vastaus #277 : 31.07.2017 klo 10:41:24

Kuvia ottelusta MiPK-Sudet http://www.urheilusuomi.com/mikkeli/galleria.asp?galleriaid=3728
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #278 : 01.08.2017 klo 16:22:05

Gerald Benin siirto nyt virallistettu: http://www.mikkelinpallokissat.fi/gerald-ben-pallo-kissoihin/  Ylos
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #279 : 05.08.2017 klo 12:53:05

http://www.mikkelinpallokissat.fi/pallo-kissat-pistejahtiin-lahteen/

Neljä ukkoa siis puuttuu puolustuksesta. Liekkö Susia vastaan positiivisesti esiintynyt Kausto jatkaa vaspana? Toinen vaihtoehto voisi olla Super-Stamboliyski, kun nyt on heittää tuo Ben sinne yläkertaan.
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #280 : 05.08.2017 klo 19:24:48

Ht 1-0 Lahdessa. Striimin perusteella periaatteessa varsin hyvä eka jakso Kissoilla, 5-6 hyvää tonttia mutta terävyyttä puuttuu maalipaikoissa. Rafu-Isaac-Jerry akseli toimii hyökkäyssuuntaan varsin mallikkaasti, mutta vastaavasti puolustussuuntaan ei ja Kissat ei ole sen myötä pystynyt keskialuetta hirveän hyvin puolustamaan. Lahden maali meni striimillä hieman ohi, joten sitä en toki sen enempää osaa kommentoida. Toivottavasti saadaan nyt se tasoitus heti tokan jakson alkuun...

e. Sehän tuli kuin tilauksesta, Otso kulmurista 1-1!
« Viimeksi muokattu: 05.08.2017 klo 19:35:19 kirjoittanut Buffy la Cazavampiros »
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #281 : 05.08.2017 klo 20:25:57

Uusi vahvistus Ben iski sitten sen huipputärkeän voittamaalin sivuvaparikeskityksestä molarin edestä n. 15 min ennen loppua! Olipa hieno taisteluvoitto, loistavaa jätkät!  Ylos Ylos

Ben vaikutti muutenkin kyllä pelimieheltä, mutta jätän toki hänen tarkemman arvioinnin Lahdessa paikalla mahd. olleille Kissa-kannattajille, kun striimiltä ei etenkään pallotonta liikettä pysty hirveän tarkkaan seuraamaan. Lahti Akat hallitsi palloa toisella jaksolla aika suvereenistikin välillä, mutta Kissojen tiivis puolustus piti nyt erinomaisesti loistavan toppariparin Miika - Otso johdolla. Myös Santeri toi keskialueen puolustamiseen mielestäni toisella jaksolla jälleen parannusta. Tästä on hyvä jatkaa taistelua - C'mon Kissat!!

e. Samalla noustiin muuten taas kuudenneksi ja vihdoin Empeen ohi. Mikkelin parhaat (ainakin tämän yön)...  Ylos

Ja kiitokset jälleen striimistä, upeaa että Kissojen pelejä pääsee myös kotisohvalta seuraamaan.
« Viimeksi muokattu: 05.08.2017 klo 20:59:04 kirjoittanut Buffy la Cazavampiros »
sadekatsomo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #282 : 06.08.2017 klo 21:29:53

Virallisesta raportista löytyy hyvä sanallinen kuvaus ottelutapahtumista: http://www.mikkelinpallokissat.fi/mipk-nousi-vierasvoittoon/ .

Tuo Lahden maali tuli kyllä pienenä järkytyksenä kun Kissoilla oli ennen sitä sekä Kannah , että Ben nokikkain maalivahdin kanssa , mutta Mujunen veti molemmilla kerroilla pidemmän korren. Lisäksi Kissoilla oli avausjaksolla myös pari muuta hyvää maalintekotilaisuutta. Toki Akatemiallakin oli ottelussa omat paikkansa molemmilla jaksoilla ja esimerkiksi tosiaan ennen Kissojen voittomaalia Akatemialla oli vahva painostusjakso. Lisäksi tuossa ihan viimeisillä minuuteilla tasoitus oli vielä todella lähellä kun takatolpalle tulleesta pallosta Lahden hyökkääjä puski niukasti ohi.

Gerald Ben on ehdottomasti pelimies Kakkosen tasolle. Ben iski tuon voittomaalin varsin vaikeasta asennosta verkon perukoille. Hän tuli ajoittain hakemaan palloa myös alempaa ja näytti että pystyy tuomaan palloa ylöspäin samaan tapaan kuin Kannah.

Itse antaisin "Man Of The Match" -maininnan toppari Otso Korhoselle joka dominoi eilen kentän molemmissa päissä. Voitti palloja , peitti laukauksia ja teki tärkeän tasoituksen kulmasta heti toisen jakson alkajaisiksi.

Tärkeät pisteet Punakoneelle ja sarjataulukossa sijoitus Etelä-Savon "maakunnan parhaana" säilyy ainakin ensi viikonloppuun kun MP:n päivän ottelu jäi rästiin rankkasateiden takia.
#kvs

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #283 : 08.08.2017 klo 13:55:31

MiPK vahvistaa rivistöjään. Loppukaudeksi kiinnitetty jo ennestään tuttu Akeg Deng. Varmasti hyvä lisä kapeaan materiaaliin. Antaa Jamolle lisää vaihtoehtoja kokoonpanon variaatioihin.
http://www.mikkelinpallokissat.fi/mipk-taydentaa-miehistoaan/

edit; lisätään vielä paikallislehden uutisointi
http://www.lansi-savo.fi/urheilu/jalkapallo/akeg-deng-palaa-mikkeliin-siirtyy-loppukaudeksi-pallo-kissoihin-370053
« Viimeksi muokattu: 08.08.2017 klo 14:05:05 kirjoittanut #kvs »
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #284 : 08.08.2017 klo 17:37:32

Hienoa. Ake lisää tosiaan kaivattua depthiä hyökkäys-/laituriosastolle, ja tämän myötä esim. kasipaikalle box-to-box-rooliin onnistuneesti roolitettua Dammia ei tarvinne enää siirtää siitä takaisin laitaan. Tervetuloa takaisin Kissoihin, Aimo!  Ylos
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #285 : 11.08.2017 klo 14:02:42

http://www.mikkelinpallokissat.fi/mipk-ja-pepo-iskevat-yhteen-urskissa/

Jaakko palaa siis opintojen pariin Yhdysvaltoihin ja Kissoilla on tulossa testiin vielä joku ulkkarivahvistus. Vanhempi Teräsranta ja Putkis epävarmoja PEPO-peliin, Tommi E varmuudella poissa. Hieman jännästi pelaajatilanne on kääntynyt osin päälaelleen alkukauteen verrattuna, eli nyt hyökkäyspäähän löytyy valinnanvaraa mutta puolustuksessa on ohkaisempaa. Onneksi Kausto vaikuttaa Sudet- ja Lahti-pelien perusteella sopeutuneen varsin mallikkaasti nyt vaspaksi.  Ylos
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #286 : 13.08.2017 klo 21:26:58

Olipa harmillinen juttu tuo Calvinin punainen ekan jakson loppuun. Siihen asti Kissat oli vienyt matsia ehkä kesän tähän asti parhaalla pelillään eikä parinkaan maalin johto olisi ollut vääriö. Etenkin Ben kärjessä, taustatukenaan Rafu ja Kannah, tuntui lähes pitelemättömältä PEPO-puolustukselle. 1-0 maali oli upea keskinopea, suoraviivainen hyökkäys Kissa-laumalta ja ne viimeiset tatsit, Rafaelin läpisyöttö ja Benin chippi molarin yli läpiajosta, maagisia. Sitten tosiaan 40 min kohdilla Calvin hieman ylipelasi tilanteen keskialueella, myöhästyi taklauksessaan pallosta ja kontakti uuslavolaiseen oli sen verran kova, että erotuomari Aihan Dag näytti suoraa punaista. Moni tuomari olisi varmasti armahtanut keltaisella, etenkin kun peli oli siihen saakka ollut todella siistiä, mutta kyllä tuo taklaus toisaalta raa'an pelinkin kriteerit mielestäni täytti, joten ihan perusteltuna ulosajoa voi pitää. Kissa-leiristä käsin asiaa tarkastellessa tuntuu tietysti harmittavalta, että tuolla punaisella oli todella suuri vaikutus peliin siinä vaiheessa.

Toinen jakso menikin tosiaan sitten pelkästään puolustusmuotoon vetäytymiseksi omalle alueelle ja Urskin yli pyyhkäissyt ukkosrintama teki raskaan ja vetisen kentän myötä pelin vajaamiehisille Kissoille entistä haastavammaksi, mutta hyvin pojat kyllä loppuun asti taistelivat ja tappioasemassa saatiin vielä hieno loppukirikin aikaan, joka ei vaan valitettavasti aivan riittänyt. Toivon mukaan tämä, kaikkiaan hieno esitys koko joukkueelta ruokkii kuitenkin pettymyksellisestä tuloksesta huolimatta tsemppiä vaan lisää loppukautta ajatellen. C'mon Kissat!!  Ylos

e. Huomenna Kissojen mukaan liittyy uusi nigerialainen kk-mies, kertoo LS.

Official match report  Ylos : http://www.mikkelinpallokissat.fi/mipkn-taistelu-ei-tuonut-pisteita/
« Viimeksi muokattu: 13.08.2017 klo 22:12:26 kirjoittanut Buffy la Cazavampiros »
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #287 : 14.08.2017 klo 13:13:05

Kissojen somefeedissa juttua, että vasta 21.8. selviää, päästäänkö derby pelaamaan Urskissa. Ei helvetti tota Mikkelin kaupungin puuhastelua (jälleen kerran)... Alas
putsari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Saimaa Sharks


Vastaus #288 : 14.08.2017 klo 13:23:50

Huuteliko Pallo-Kissojen kapteeni eilisessä pelissä hieman rasistisesti PEPOn ulkomaalaisille pelaajille, kuten joku Länsi-Savon nettisivujen otteluraportin kommentoija väitti kuulleensa?
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #289 : 14.08.2017 klo 13:29:18

Huuteliko Pallo-Kissojen kapteeni eilisessä pelissä hieman rasistisesti PEPOn ulkomaalaisille pelaajille, kuten joku Länsi-Savon nettisivujen otteluraportin kommentoija väitti kuulleensa?

En tiedä, mutta lähdekritiikki on sallittua, ennen kuin tällaisiakaan rasismisyytöksiä lähtee forumilla sen enempää heittelemään.
putsari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Saimaa Sharks


Vastaus #290 : 14.08.2017 klo 13:41:13

En tiedä, mutta lähdekritiikki on sallittua, ennen kuin tällaisiakaan rasismisyytöksiä lähtee forumilla sen enempää heittelemään.
En missään nimessä halua syytellä ketään, varsinkaan tuollaisten "tietolähteiden" perusteella. Oli vain niin ihmeellinen juttu, että pisti silmään. Kaikkea hyvää Pallo-Kissoille loppukauteen.
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #291 : 15.08.2017 klo 12:25:50

Kissojen pelaajalistaan ilmestynyt nyt Sani Tahir -niminen pelaaja. Liekkö kohta pukkaa siirtouutista...

Transfermarktin mukaan vasenjalkainen, 170-senttinen, -92-syntynyt hyökkäävä kk kyseessä. Pelannut viimeksi Tanskan kolmostasolla FC Sydvestissä. Aiemmin myös mm. Islannin Färsaarten pääsarjassa. https://www.transfermarkt.com/sani-tahir/profil/spieler/193351
« Viimeksi muokattu: 15.08.2017 klo 20:20:01 kirjoittanut Buffy la Cazavampiros »
sadekatsomo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #292 : 15.08.2017 klo 18:47:08

KI Klaksvik taitaa olla Färsaarten pääsarjan joukkue , mutta tuosta Transfermarkt:n profiilista selviää , että Tahir pääsi vuoden 2011 U20 MM-kisoissa Nigerian paidassa neljässä ottelussa loppuhetkiksi kentälle joten erittäin mielenkiintoisesta pelaajasta vaikuttaisi olevan kyse.
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #293 : 15.08.2017 klo 20:13:09

Kiitti korjauksesta, joku aivopieru itseltäni tuo Islanti.

Liekkö Kissoissa pelipaikka ja roolitus löytyy nyt kasipaikalta Dammin tilalla? En toki hänen ominaisuuksista sen enempää tiedä, mutta pieni koko ja tuo transfermarktin "main position", kymppipaikka, voisi kieliä siitä, että toisi ehkä enemmän pallollista ulottuvuutta siihen Kissojen pelin keskiöön.
sadekatsomo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #294 : 15.08.2017 klo 23:55:50

LS uutisoi jo asiasta (http://www.lansi-savo.fi/urheilu/jalkapallo/sani-tahir-pallo-kissojen-keskikentalle-370354). Myös Kissat julkisti siirron jo somessa ja huomenissa on tulossa juttua nettisivuille. Hienoa että tämä siirto saatiin nopeasti pakettiin Ylos.
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #295 : 16.08.2017 klo 00:09:07

Ylos

Itsekin kaipasin täällä aiemmin vielä laajuutta kaderiin parin ukon verran lisää, joten hienoa nähdä, että tähän vastattiin näillä Aken ja Tahirin hankinnoilla. Hyvältä ja varsin tasapainoiselta näyttää Kissa-miehistö nyt.
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #296 : 16.08.2017 klo 15:42:53

Tässä vielä tuo nettisivujen siirtouutinen: http://www.mikkelinpallokissat.fi/mipk-vahvistaa-keskikenttaansa/
sadekatsomo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #297 : 19.08.2017 klo 16:15:49

Klo 17 potkaistaan avauspotku Keravalla. Veikkaan että Kissojen avaus ryhmittyy suurin piirtein seuraavaan sommitelmaan:

                         Lindholm
V.Teräsranta-Korhonen-M.Ekmark-Kausto
                      Suutari-Tahir
                 Deng-Rafael-Kannah
                            Ben

Vaihtopenkki: Lampinen , Pönkä , Haapea , Neuvonen , Kiesilä , Paasonen

Täytyypi katsella jos Youtube-striimiä olisi tarjolla. Camoon Kissat!
sadekatsomo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #298 : 19.08.2017 klo 19:39:21

Voivoi kun Kissat ei antaisi vastustajalle noin paljon etumatkaa ennenkuin heräävät itse peliin mukaan. 3-2 (3-0) siis lukemat.

Avauksen ryhmitys oli muuten sama kuin ennakoin , paitsi että laitapakit olivat toisinpäin. Striimin perusteella ensimmäisestä puoliajasta ei jäänyt mitään positiivista sanottavaa joten se siitä.

Toisen jakson ensimmäisellä 20 minuuttisella Kissat sitten kiri Kannahin ja Benin maaleilla maalin päähän ja siinä oli vielä reilu 25 minuuttia aikaa iskeä tasoitus , mutta sitä ei enää tullut. Hankalaahan se on pisteitä kerätä kolmen maalin takamatkalta.

Ensi viikon sunnuntaina vuorossa on kauden toinen "Päämajakaupungin derby" ja sopii toivoa , että Kissat on pelissä mukana heti ensimmäisen eikä toisen puoliajan alkuvihellyksestä lähtien.
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #299 : 19.08.2017 klo 20:03:21

Kiitokset raportista, itse en striimin ääreen tällä kertaa ehtinyt. Vaikuttiko Tahir minkälaiselta pelimieheltä?

 
Sivuja: 1 ... 11 [12] 13 ... 15
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines